Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Orvosi javallat babaforgatásra: végy rengeteg párnát, és tömd a derekad alá valamennyit. Olyan magas tornyot építs belőle, hogy ha ráfekszel, a lábszár függőleges legyen térdig.
No, és ekkor a bent lakó makacs kis béka fejjel lefelé kerül, minek következtében pánikszerű gyorsaságban fogja kicsiny buksiját helyes irányba forgatni.
Hát, az én fiam már most egy egyéniség, mert röhög a markába és nem hagyja magát eltántorítani a saját elképzeléseitől. Én viszont 5 perc után úgy éreztem, hogy az összes belső szervem felcsúszott a torkom tájékára, újabb 5 perc elteltével a fejem is teliment vérrel. Hamarosan biztonságosabban éreztem magam a wc környékén, de utána még órákig meg bírtam elaludni olyan hányingerem volt. Nyögtem, fordolódtam, szenvedtem az ágyban, míg apuka nagyon eklégedettem szuszogott mellettem (szerintem a gyermek is békésen szendergett addigra a pocakban).
Hát, nem tudom milyen lehet farosan szülni, de én nem fogok mégegyszer fejre állni! Valami más trükköt kell kipróbálni...

Melltartómértem eddig csak egy számmal lett nagyobb (így is csak 80/b), most sárgulok az olyan nagy számoktól amiket itt leírtok.

És íme itt van két uh eredmény a 32. héten készült mindkettő 3 nap eltéréssel, két különböző orvos által:
31+2: 1883g
31+5: 1643g
Ahogy elnézem a többi eredményt, az én ebihalam a legkisebb!!!
De látjátok , ezek a méretek a dokin múlnak...

Csilla
[/b]
Vendég
 


Csilla,
huh, olvasatra is kényelmetlen. :shock: De nem csodálom, hogy hányingered lett tőle, meg gondolom jó kis gyomorégést is tud produkálni ez a pozitúra. :? De hatásos lehet szerintem is. :)

Valami elemlámpa csalogatósdi is van, csak nem tudom hová kell világítani, a célhelyre, vagy ahol most van a buksija. :roll: :D

De kiváncsi vagyok mi lesz ma a dokinál. :D
Vendég
 


Dóri :)
Sinupren is egy gyógynövényes bogyó köhögésre. lehet, hogy segítene. Talán Petrának is.
Drukkolok, hogy ne ilyen kórság mellett kelljen szülnöd! Bár, mikor Dorkát vártam, hetekig folyton bedugult az orrom. Az orrcseppet még a szülőágyra is vittem magammal. Mikor megszültem, abban a pillanatban elvágták ezt a dolgot. Lehet, Te is így járnál ezzel.

Timi :)
Nagyon optimistán állsz hozzá ehhez a kórházas dologhoz, le a kalappal! Bizti minden rendben lesz az új helyen is, és még lesz egy klassz babakocsid is :lol:

Nekem meg kezd kirügyerzni az arcom :( Eddig "csak" a hátamon és a mellkasomon jöttek a csúnya patik, most meg az államon is :( Domcsival is elárasztottak a terhesség utolsó harmadában.
Méghogy szebb lesz a kismamák bőre! Ez is alkati kérdés lehet.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 

 
 

Szia mindenki!

Csilla!!!!!Ne haragudj, biztosan nagyon nagyon rossz volt megélni ezt a gyomorforgatósdit, de a makacs kiskrapekodon és a szervek nyakba tolulásán felröhögtem kicsit :oops: :lol: Ne haragudj! Utólag talán majd te is nevetsz ezen.Ha a Manócsek fenékkel akar jönni, hát abba úgy sincs oly' sok beleszólás:Kiforrt személyiség már most :wink: !

Dóri: dehogynem próbáltam. Ugye szedem folyamatosan a rovamicynt, ami antibiotikum, és e mellett nem vagyok képes kigyógyulni (bár lehet, hogy emiatt vagyok beteg?! :? ) Van egy kismamáknak való köptetőm is talomban, extra sz.. ízzel, de hosszútávon semmit sem ér semelyik.Amit Nelli javasolt azt azért kipróbálom, ha marad ez az áldatlan állapot.
Orrdugulással egyébként az előzőnél én is így voltam.Az Nst-ken mondták a szülésznők, hogy kapjam össze magam, mert így nem tudom majd szívni a gázt....de aztán ugye erre nem is került sor a császár miatt.

Most megyek, mert tarhonyás lecsót ennék délre és ehhez még nincs itthon lecsóm.Elvánszorgok a zöldségesbe, hátha szerencsém lesz és még kapok hozzávalót.A gyümilevi már hűl.....kér valaki? :lol:

Sziasztok!Petra

Kép
Kép
petra78
 
 


sziasztok.látom,az én alvókám még mindig nagyon jó,pláne hozzátok képest.

az elemlámpás dolog: nem a nyilásnál kell felkapcsolni?

az én cicim 85c-ről indult,90d-nél vagyok.maradhatna igy,nekem bejön.

én is kórságot kaptam,még ugyan elég lájgtosan nyomom,de alakul.az orrmandulám 2 nagy tojásnak érzem.biztos a húsvét miatt :-) a popóm alakul,de hogy én sem mernék nyomni,ha most szülnék,az tuti.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


Sziasztok!

Csilla: én valami négykézlábas módszert próbáltam, de az se volt valami jó, jól megfájdult mindig a hasam, ahogy lógott :roll:

Petra: igen, szerintem is meglett volna 4 kg Livike, ha kivárja az idejét :lol: . Igaz, őt minden UH-on 1 héttel idősebbnek mondták a koránál, lehet, hogy azért is jött előbb végül.
Nekem jöhet a gyümilevi :lol:

Nelli: az én arcom is folyton csúnya. Livikével is, és most is ahogy terhes lettem, vörös foltok jöttek ki az államnál :cry: . És maradnak is végig, majd szülés után pár héttel elmúlik :roll: .

Dóri: én már most se szeretnék szoptatni, de attól félek, hogyha eltiltom teljesen Livikét, akkor majd gondot fog jelenteni, hogy Marcinak miért szabad, és neki miért nem :? . Így is szépen le van korlátozva, hogy csak alváshoz (ahhoz se mindig, mert ha itthon van az apja, akkor inkább vele aludna :lol: ) Igazából mindig várom, hogy magától abbahagyja. Így is próbálom magyarázni neki, hogy már nagylány, nem kell neki, Marcika viszont csak abból tud majd enni, ő csak cicizett mikor kicsi volt, stb...
Babakocsi: a PP Pliko P3 complettot néztem ki magamnak :lol: . Elég kicsi, könnyű, jó újszülöttnek is, később is. Alapból nincs hozzá sok felesleges cucc (pl. mózes, hordozó, mert az úgyis van már).

Tegnap Livike olyan édes volt :lol: . Elővettük a kis autósülést, kimostam a huzatját. Livike viszont úgy gondolta, hogy beleül, de nem bírta bekötözni magát. Mondtam, hogy ahhoz ő már nagy, nem éri be a kötöző, ez Marcikáé lesz. Erre belerakta a babáját, bekötötte, kikötötte, magyarázott neki. Egyszercsak jön, hogy együnk banánt, Elindulunk ki a konyhába, de még odarohan az üléshez, kiveszi a babát és mondja neki: Gyere Marcika, együnk banántot :lol: . Egyik nap meg a hasamhoz tette folyton a kanalat, amivel játszott, hogy eteti Marcikát :lol: . Remélem, akkor is ilyen lelkes lesz, ha már itt lesz a tesója :lol:

Timi

Kép
Kép
timóca
 
 


Petra, én inkább a tarhonyás lecsóból kérek.

Dóri, a zseblámpás sokkal barátságosabb eljárásnak tűnik, ettől biztos nem zúdulnak a nyakamba a belső szerveim. Fél órája keresek egy zseblámbát, de a mi háztartásunk nélkülözi ezt a fontos kelléket. Hívtam a férjem, hogy hazafelé vegyen egyet. Kérdezi, minek? Mire én: hogy bevilágítsak a gyereknek. Döbbent csend, majd hatalmas röhögés a háttérben...az irodában ült, épp voltak nála, és ki voltam hangosítva :oops: :oops: :oops:
Úgy érzem nincs szerencsém ezekkel a módszerekkel.
Vendég
 


Csilla: :lol: .
Egyébként én is úgy tudom, hogy lentről kell világítani a gyereknek, és akkor majd elfordul a fény felé. Bár ezt én nem próbáltam.
Ti már döntöttetek babakocsi ügyben?

Kép
Kép
timóca
 
 


Annyi fogok világítani, hogy hunyorogni fog szegény ha kijön, CSAK KAPJAK VÉGRE EGY ZSEBLÁMPÁT A KEZEMBE!
Vendég
 


timóca.tök érdekes.ha babát vársz,szoptathatsz?nem jól tudom,hogy az első időben elmehet ettől a baba?és másmilyen az anyatej,ezért a szopizós baba már nem fogadja el?vagy hogy van ez?

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


Na,megjöttem az uh-ról. CTG-t este meg kell ismételni, mert szar lett. :( Uh szerint most 3500 g, BPD:9.6 :shock: :shock:
és még van 2 hete elvileg... a méhszáj szinte változatlan, de a feje teljesen beilleszkedett már. (Érzem is :? )

Szal éjszakás a szülésznőm, szülői és Viki fektetés után még bemegyek a MÁV-ba.
Vendég
 


Gabi: nem tudom, hogy mennyire más az anyatej íze, de ha megváltozott is, a lányomat nem zavarja :shock: . Bár egyébként sem hiszem, hogy sok van még, nem tudom, miért ragaszkodik hozzá annyira. Mondtam már neki többször, hogy ha csak bújni szeretne, lehet anélkül is összebújni.
Elvileg a szoptatás méhösszehúzódást okoz, azért jó szülés után szoptatni. És ugyanezért veszélyes is terhesség alatt szoptatni. Nálunk szerencsére nem volt ilyen gond. (biztos azért, mert már nem egész nap cicin lóg, hanem csak alváshoz)

Dóri: teljesen jók Marcid méretei. Biztos nem lesz óriás :lol: . Meg aztán tulajdonképpen az is lehet, hogy este bemész CTG-re, és haza se jössz :lol: Nálad már tényleg nem tudni, bármelyik percben lehet valami :lol:

Képzeljétek, beszéltem egy ismerősömmel, és kiderült, hogy ő is az I-ben szült. Sok jót mesélt, és megadta az orvosának a számát (fiatal, rendes), és a szülésznője nevét is. Úgyhogy talán mégiscsak jól fognak alakulni a dolgok :lol: .

Kép
Kép
timóca
 
 


Csilla,
:mrgreen: :lol: :lol: jaj, akkorát röhögtem itt a gép előtt. Szgeény párod mit gondolhatott. :lol: meg akik hallották. :) Ilyenre is csak egy kismama képes, nem? :wink: :lol:

Timi,
I-esről lén is jókat hallottam, de az a legjobb, hogy lenne ott konkrét embered+szülésznő. Nekem is tetszik a pozitív hozzáállásod, én valszeg fele ennyire sem bírnám normálisan viselni ezt a helyzetet.

Na, és mit szóltok a H.Á. macához, hogy miniszter lett? :x :evil: Eleve nem is értem hogy lehet vki miniszter, ha x hónap múlva elmegy szülni? :shock: :shock:
Vendég
 


Sziasztok csajok!!!

Na, megjöttem én is.Ma sokmindent intéztem, de a legfontosabb a de.-i UH volt!

Szerencsére minden okés :) Azt mondta a doki, hogy egy kicsit talán mintha kisebb lenne, de egyáltalán nem kóros, arányosan mindene kisebb kicsit mint ilyenkor lenni szokott.De nem kell aggódni nincs semmi gond!
2 hét múlva kell mennem megint egy ellenőrző UH-ra, hétfőn meg a saját dokimhoz csak vizsgálatra!
Nagyon örültem, hogy nem kell befeküdnöm, de legfőképp, hgy ok.a babával minden!

Adatok:BPD:76
OFD:98
HC:290
AC:243
FEMUR:58.3
BECSÜLT SÚLY:1168g

Ja, és Csilla, sorstárs lettem, ugyanis megfordult, így faros!!!Jelen pillanatban!!!Ennek mondjuk nem annyira örülök, de azt mondták a dokik, hogy semmi izgalom addig még 6-8 hét alatt 2x is megfordulhat!
De ha nem ,akkor én tuti császár, csak minden jó legyen a kicsimmel :)
Ja, és még valami, megkérdeztem a nemét!!!!!100%-ot nem látott most se, de valószínű lány lesz ő is :lol:


Timi, szerintem is jó az I.-es, és a hozzáállásod is :wink:
A kocsi, szupi :wink:

Dóri, a te dokidnál voltam megint :wink: tök jó fej, és olyan jól elmagyaráz mindíg mindent!Szeretem, ha ő Uh-oz!
Lehet ma már bent ragadtok?? :shock: hú de izgiiii!Ha 7 végén szülsz még hétfőn meg is látogatlak :wink:

Ja, voltam fönt az osztályon, de pont nem dolgozott a lány, mindegy majd keresem még!Viszont most néztem, hogy tök szép új függönyök vannak, úgy látszik le lettek cserélve.És bekukkoltam pár szobába ahol nyitva volt az ajtó, nem is voltak sokan.Átlag 2-en a legtöbbe.Jó lenne, ha így maradna :)
manóci
 
 


Sziasztok csajok!!!

Na, megjöttem én is.Ma sokmindent intéztem, de a legfontosabb a de.-i UH volt!

Szerencsére minden okés :) Azt mondta a doki, hogy egy kicsit talán mintha kisebb lenne, de egyáltalán nem kóros, arányosan mindene kisebb kicsit mint ilyenkor lenni szokott.De nem kell aggódni nincs semmi gond!
2 hét múlva kell mennem megint egy ellenőrző UH-ra, hétfőn meg a saját dokimhoz csak vizsgálatra!
Nagyon örültem, hogy nem kell befeküdnöm, de legfőképp, hgy ok.a babával minden!

Adatok:BPD:76
OFD:98
HC:290
AC:243
FEMUR:58.3
BECSÜLT SÚLY:1168g

Ja, és Csilla, sorstárs lettem, ugyanis megfordult, így faros!!!Jelen pillanatban!!!Ennek mondjuk nem annyira örülök, de azt mondták a dokik, hogy semmi izgalom addig még 6-8 hét alatt 2x is megfordulhat!
De ha nem ,akkor én tuti császár, csak minden jó legyen a kicsimmel :)
Ja, és még valami, megkérdeztem a nemét!!!!!100%-ot nem látott most se, de valószínű lány lesz ő is :lol:


Timi, szerintem is jó az I.-es, és a hozzáállásod is :wink:
A kocsi, szupi :wink:

Dóri, a te dokidnál voltam megint :wink: tök jó fej, és olyan jól elmagyaráz mindíg mindent!Szeretem, ha ő Uh-oz!
Lehet ma már bent ragadtok?? :shock: hú de izgiiii!Ha 7 végén szülsz még hétfőn meg is látogatlak :wink:

Ja, voltam fönt az osztályon, de pont nem dolgozott a lány, mindegy majd keresem még!Viszont most néztem, hogy tök szép új függönyök vannak, úgy látszik le lettek cserélve.És bekukkoltam pár szobába ahol nyitva volt az ajtó, nem is voltak sokan.Átlag 2-en a legtöbbe.Jó lenne, ha így maradna :)
manóci
 
 


Múltkor ezt találtam (főleg első babásoknak :lol: )
http://onlineakademia.hu/course.php?id=12

Móni: szuper, hogy minden rendben :lol:

Dóri: tényleg terhes a HÁ? Azt hittem, hogy csak feltételesen mondja, hogy ő otthon szülne... Sejtettem különben, hogy ő lesz az új EÜ miniszter. Ennél jobban már úgyse fogja senki utálni :wink:
[/url]

Kép
Kép
timóca
 
 


Megjött Petus, nem hozott zseblámpát, AZT HITTE VICCELEK!!!! :evil: :evil: :evil:

Dóri, ebben az országban semmin nem csodálkozom! HÁ-val biztos megegyeztek, hogy szülés előtt kereshessen még egy kis pénzt. Tudod, kell az orvosra, meg a kórházba!

Manóci, kicsit örülök, hogy nem vagyok egyedül. Ma már 2x is fejre álltam, de bébike azt hitte ez valami új játék. :( Nem fordul, de marha boldogan rugkapál!

Timi, kösz a linket! Tetszik :)

Csilla
Vendég
 


dori!húúú!ideges vagy gondolom.ird meg ,mi volt esti ctg-n.

timi!a linket én is megnéztem,tök jóóó!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


Hello Lányok!

Móni,
először is nagyon örülök, hogy minden rendben a babáddal! :) Szerintem is jó fej a dokim. :wink:

Megjártam a kh-at, csinált a szülésznőm egy újabb ctg-t és azon minden rendben volt. De a nap híre, hogy fél 7-kor felálltam a szülőiről és 3 perces fájásokkal elautóztam a kh-ba. Baromi erősek és rendszeresek. Látszott is a hasamon, megnézte a szülésznőm. Aztán megvártuk az ügyeletes dokit (épp operált) és megnézett, de a méhszáj változatlan. De tény, nagyon erős, derékbasugárzó fájásaim vannak. De méhszáj uolyan. Így hazajöttem szépen, veszek fürdőt, lefekszem, aztán majd meglátjuk. Én mindig sokáig vajúdtam és a tágulás sem ment egyszerűen, én arra tippelek, hogy elindult vmi. Jóslónak ez nagyon erős lenne és rendszeres. Rövid időkre keményszik meg a hasam, de sűrűn és erősen. Meglátjuk. :wink:
Vendég
 


Dóri: drukkolok nagyon, hogy most már hamar túllegyél rajta :lol:

Kép
Kép
timóca
 
 


Köszi Timi.
Az az igazság, hogy most a forró fürdő után is ugyanaz a helyzet. Nem díjaznám, ha ez eredmény nélkül menne sokáig, mert tényleg rohadtul fáj. Na le is fekszem. :?
Vendég
 


sziasztok

Dóri drukk hogy ne sokáig húzodjon a dolog!! lassan beindulnak a szülések.. :lol:

Timóca (melyik dokit ajánlották?) jöhet priviben is..

lehet hogy én azért jártam szarul, mert nem volt dokim :?: de sajnos senki nem vállalt (mert hát én a genetikra jártam, az ottani doki is rendes volt, de már annyi kismamája volt hogy nem vállalt :( )

a gyerekosztályon meg van nagyon segítőkész szülésznő/csecsemős és van közönyös is.. (mint mindenhol..)
nekem egy nem tetszett a szülésnél, hogy ahogy bementem a szülőszobára felfektettek az ágyra folyamatos CTG és le se szállhattam.. (és nem tudom hogy azért mert nem illeszkedett be a baba, vagy miért, de szar volt feköüdni..) ott meg nem jutott eszembe a kérdezni ,csak azt hogy felkellhetek e, hogy miért nem azt már nem kérdeztem..)

nekem elég zsúfoltak a napjaim, KAta még féltékeny , de inkább rám, így rajtam lógna egész nap... Peti nyugodt fiú, bár mire az egyik elalszik a másik akkor kell.. (nehogy anya is pihenni tudjon..) bár párom sokmindenben segít..
de arra jó a kicsi a pici mellé hogy eredményes fogyást produkáljak.. :wink: mert van hogy 11 kor tudok reggelizni, ill Katát cippelni felér egy edzőtermi edzéssel.. (le is ment az összes terhesség alatt felszedett kg-m ..:) ) már csak attól kell majd megszabadulni ami Kata után fennmaradt.. (az nem lesz ilyne egyszerű.. :roll: )

baba megfordulás.. nekem anno Katánál azt mondta a dokim hogy minden nap 2x álljak négykézlább, és akkor meg tud fordulni a bab ha akar ill. ha tud.. (mert ha nem fordul meg annak 99%-ban nyomos oka van, ezért pl Ő sose fordított be faros babát)
ill még a kulcs zörgést hallottam mint megfordítos dolgot.

megyek mert Peti megint kajás.. (ahogy elnézem mindig éjjel jut eszébe óránként enni..napközben elég a 3 óránkénti kaja..)
cintia2
 
 


Dóri: én is kívánom, hogy most gyorsabban menjenek a dolgok, mint első két alkalommal :wink: . Okosat nem tudok tanácsolni, mert fogalmam sincs, mi gyorsíthatná meg a dolgokat...
Írtál homeos cuccokat, méhlazítót, stb... azok sem segítenek?

Cintia: gratulálok a leadott kilókhoz :lol: . Remélem, majd rólam is csak így potyognak lefelé a kilók szülés után :lol: (Bár Kata jóval kisebb, mint Livike - attól tartok, azért nekünk is leszenk nehéz perceink)

Kép
Kép
timóca
 
 


Ja, Csilla, annak idején nekem is azt mondta a dokim, hogyha nem fordul meg, annak nagy valószínűséggel oka van (pl. rövidebb köldökzsinór, ami nem engedi, vagy valami ilyesmi).
Kérdeztem is szülés után, hogy kiderült-e, miért nem fodult meg Livike, de mondta, hogy nem.

Kép
Kép
timóca
 
 


Csak benéztem...

DÓRI mizujs vled?Hogy telt az éjszaka?Eredményességi fok?Nagyon szorítok értetek!

Kép
Kép
petra78
 
 


Dóri :)
Nagyon drukkolok, hogy gyorsan menjen a szülés! Nagyon izgi!
Lehet, hogy már meg is szültél...

Cíntia :)
A féltékenység sajnos kijönm a gyerekekekn, de kívánom, hogy hamar megbékéljen a kislányod!
És tessék enni, nehogy elmenjen a tej! És amikor tudsz, pihenj!

Manóci :)
De jó, hogy minden rendben volt az UH-n.
Éljen a kétlány :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Már nagyon izgulok Dóriért :lol:

Kép
Kép
timóca
 
 


szerintem Dóri már babázik, vagy legalábbis szül..

remélem gyorsabb szülése lesz mint az első 2. (báér nekem azt mondta most a doki, hogy minél kisebb idő telik el a két terhesség között annál gyorsabban szül az ember mert a szervezet még nem regenerálodott annyira , ill . még "emlékszik" a szervezet" a szülésre..
remélem Dórinál is bejön!!

Manóci örülök hogy minden rendben a babával :)
cintia2
 
 


Csajok!!!!!


Reggel jött az sms-Dóritól, hogy megszületett MARCIKA,2:09-kor, 3180g, és 54 cm!

Turbó gyorsaságú szülés volt, és mindketten jól vvannak! :) :) :)
manóci
 
 


Dóri gratulálok Marcihoz!!! sok tejcit kívánok és jó babázást!!!
üdv a nagycsaládosok körében :) :wink:

Kép
cintia2
 
 


Dóri, sok boldogságot a legfiatalabb családtaghoz!

Lassan mindannyian átkerülünk a másik táblába :lol: Vajon ki lesz a következő??????

Csilla
Vendég
 


Dórinak hatalmas gratula! Sok boldogságot, jó egészséget, sok tejcsit és nyugodt éjszakákat kívánok!

Azért nem lett olyan nagy baba, mint az UH jelezte, és hál istennek gyors szülés volt.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Dóri: én is gratulálok :lol: . Már várom az élménybeszámolót :lol:

Kép
Kép
timóca
 
 


Kép
Kép

Kép
Kép
timóca
 
 


DÓRI! nagyon-nagyon nagy gratula a kisfiatokhoz!


Remélem minden a terveid szerint alakult és simán telnek az elő együtt töltött napok!Pihizz amennyit tudsz, és csodáld a legkisebb prüntyőkéd!

Ja....és nagy ölelééééés!
petra

Kép
Kép
petra78
 
 


HATALMAS GRATULA DÓRINAK!!!!húha csajok.lassan mi jövünk!!!!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


éjjel fél 2 kor felébredtem,Dóri jutott eszembe egyből.nem véletlenül!!!!éreztem énnnnnnn!!!!!!!!!nnnnnnnnnnnaaaaa!!!!!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


Dóri!

Hú ez tényleg gyorsan ment!

Gratula a legújabb kisbabához!


Este ha lesz időm még jövök!

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Sziasztok!

Dórinak jöttem gratulálni :D Mindenféle jót kívánok Nektek, és gratulálok a turbószüléshez, nagyon ügyik vagytok!!!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


petra!dobd ki a titkot!!!!dvd-n vagy vidikazin van meg nektek a teletubbies?

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


bezabáltam madártejjel.lehet,hogy baj lesz megint?ennyi búvárkaját!!! :oops: :shock:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


Dóri

Nagy nagy gratula a pici babóhoz.

Kép
Kép Kép
sildike
 
 


Most már nem zargatom, de holnap reggel megírom Dórinak a sok jókívánságot! :)

Gabi, nyamiii madártej!Én is ma azon filóztam így este, csak mivel du. már belöktem vagy 1/2 liter banán turmixot, gondoltam sok lesz már a tejből :lol: :lol: ugyhogy majd holnap :wink:


Sildike, Boldog szülinapot a 3 évesedhez :lol: most látom csak
manóci
 
 


Gabi: DVD-n hozta egyik barátunk, bár a sokadik nézgelődés után már nem volt egyértelmű, hogy barátként gondoljak-é reá... :twisted: Én régen is naon nemszerettem őket, de a gyerek -titokzatos módon- rajong ezért a 4 bugrisért.Szerencsére tegnap óta újra Micimackó van reggelente az előtérben (ilyenkor mesézik ugyanis a fiam) és ez azért kevéssé szed vámot a tűréshatáromról :roll:

Dóriékról van valami infó? Hogy vannak így többnaposan? meséljen aki tud valamit!

petra

Kép
Kép
petra78
 
 


Petra, megírtam nekik a jókívánságotokat :) egyenlőre ennyi!
manóci
 
 


Manóci köszi a közbenjárást!!!! :lol:

Gondolkodtatok már azon, hogy ha mindenkinek meglesz a bbabója, akkor is tartjuk-é majd a kapcsolatot?Milyen nevű topik leszünk, vagy maradjunk meg ebben...?Tudom, tudom senkinek sem ez a legnagobb problémája mostanság amikor egyre nehézkesebb minden, csak gondoltam kicsit terelem a gondolatokat :wink:

Nálatok milyen az idő?Itt olyan felemás, kabátos, bújkálónapos....

Kép
Kép
petra78
 
 


Imádom az új híreket:http://tv2.hu/tenyek/cikk/140549/

Kép
Kép
timóca
 
 


Timi, :lol: :lol: :lol: ez jó hír lenne valóban!!!Csak kérdés mikor??????

Petra,szerintem ezen a topikon simán lehet tartani a kapcsolatot, mivel 2007. júniusi babák többet az életben nem lesz, így csak mi leszünk, maradunk :lol:
Én biztos jövök majd szívesen amennyit tudok persze.Meg attól is függ majd, hogy Esztit fölveszik-e az oviba.azért kettővel húzós lesz kicsit!de meglátjuk :wink:
Én azért szeretném, ha maradna a topik, ti, meg a babáinkról lehetne folyattni az eszmecserét! :)

Dóriék jól vannak, és lehet már holnap hazamannek :) Mondtam neki, hogy majd ha tud jönni várjuk a beszámolót :wink:
manóci
 
 


De jó, hogy ilyen hamar hazaengedik Dóriékat :lol: .

Szerintem is maradhat ez a topic, ugyanúgy mi maradunk a 2007. nyári szülők :lol:

Kép
Kép
timóca
 
 


Sziasztok!

Tegnap megint bosszankodtam egy sort, mert este nem tudtam belépni az oldalra, mivel én még dolgozok nem tudok csak délután csatlakozni közétek és akkor se tudok, mert nem tudok felmenni a rendszerbe. :evil: Ráadásul ma munkanap volt s dolgozni is kellett, szóval szét vagyok csúszva. :?
Na jó nem panaszkodom többet.
Egy pár napja nem alszok rendesen, mert babócám úgy döntött éjszakai ugráló műsort rendez a pocimba, akárhogy fordulok egyfolytában bugizik.

Rita nyilván te említetted, hogy van előtej szivárgásod. Nekem a napokban kezdődött sajna, nem egy kellemes dolog.

Gabi!

Már kérdezni akartam a napokban, hogy a cipekedés óta rendben vagy? Kell még járnod ctg-re?
Madártej én is nagyon szeretem, de most inkább egy behűtött görögdinnyét tudnék megenni.

Dórit tényleg jó hamar hazaengedik, de jobb is így, hamarabb beleszoknak az otthoni életbe. Különben is Dóri egy gyakorló anyuka.

Petra!

Szerintem is teljesen jó ez a topik, hisz nyári babáink lesznek mindannyiunknak, csak valakinek az elején és van akinek a végén.
:lol: Barátnőm a 2005 őszi babák között van és nagyon szereti a topikjukat, mi is így vagyunk és leszünk ezzel. :wink:

Timi!

Te egy igazi böngésző vagy mindig valami érdekes és új hírrel álllítasz be. Előbb utóbb úgy is rájönnek, hogy nem fog menni az elképzelt rendszerük, csak tényleg az a kérdés mikor
Az egyik betegem azt mondta, hogy ő úgy hallotta, hogy a Horváth Ágikánk nem is terhes. Tudtok erről valamit?

Úgy döntöttem holnap ki sem mozdulok itthonról és csak egésznap lustizok. :)

KépKép
KépKép
szylvi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?