Új privát üzeneted érkezett!

Pocak:
Kép

Dudival, Hugom és Vivim:
Kép
csné
 
 


Sziasztok!

Olyan sokat irtok...es en megint nem tudok. :cry:
koda!
Teged a multkor kihagytalak, de nem felejtettelek el am...hat,2 ora alvas nem sok...De Bence gyonyoru es jocskan megnott es mar tud mosolyogni is!!!4Azert ez mar egy piciket karpotol a sok almatlan ejszakaert..stb,nem? :roll:

Eszter!

Na,hangulatod javulgat???Nekunk erre van egy szavunk...marmint a csaladban...Nyűgmano,es ha ezt mondom akkor tudja a csalad hog ymost hagyjon beken vagy turelmesebb legyen velem.
Kulonben is mindjart itt a ciklusod kozepe es a remeny ujra el!!!! :lol:

Verzsike!

Ez tenyleg kabare hogy ennyi kort kell futnod mindenert!Pocifoto tenyleg jo lenne! :lol:

Balimama!

Neked meg kitartast...es a sok sok turelem,szenvedes kis Tunderket terem ,majd meglatod! :lol:

Titi!

Nerm semmi az otp,De meg jo hogy kiderult hogy tevedtek. :roll: Szerintem nem ilyen hulyek az emberek,csak nem erdekli oket mar semmi es senki,nagy ivben letojnak mindent es mindenkit..ezert is tartunk itt . :roll:

Furdo..ki gondolta volna,mi?ANnyira sorstarsamnak erezlek igy,mikor irod a dolgokat....es igen,allitsd le magad ,hagyjal csak Daninak is valamit csinalni....Picurkad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Es minden rendben lesz,meglatod....imadkozunk is erte,jo? :wink:

Agi!

Nagyon szep nagy pocid van mar! Es Vivid mellett o a hugod??? :?: Hany ev korkulonbseg???
Mishal...fog...lehetseges..nem tudom,az elejen faj nagyon mikor raharap...utana mar nem olyan veszes.

Na,es most kit is hagyok ki,ne haragudj(atok),please!

Juci!

Kuwaiti ido...hat igen.te most ugye nem haragszol ram???Hihetetlen,de eltelik midnen nap mielott felhivnalak..ezer dolog a fejemben,mar cetliket irok...es semmivel se vagyok keszen,nem is remelem hogy utol tudom erni magam....Jovo heten megint kismillio dolog,musz.ellenor,kivitelezo meeting,bank,ablakos,medences,...
Kezdenek osszecsapni a fejem felett a hullamok... :roll: AZ biztos hog ynem unatkozom!

Ja,bufo,juci!

Olyan csodaszepek a gyerekek kulon kulon is,de meg egyutt! Nagyon edik!
Bufo,a fiacskad kire is hasonlit??Gondolom a parodra!Nagyon szepek a szemei am!

Mai storym..bementem busszal Mishallal biodolgokat venni az Orsre,hazafele a busz elott eppen egy motoros landolt..szegenykem lehet hogy meg is halt...szoval forgalom le..mi meg ott ultunk a buszon...Mishal ordit..enne...buszsofor tehetetlen...erre odamentem a rendorokhoz Mishallal(aki perzse akkor abbahagyta az orditast es bubajosan vigyorgott mindenkire :roll: ) es mondtam hogy ket valasztasuk van...vagy hazavisznek a rendorautoval mert a fiamnak ennie kell,vagy pedig elengedik a buszt.Egy perc mulva elengedtek a buszt,csak minket...az idos bacsik a buszon mondtak is felig viccesen hogy egy kis baba hamarabb elintezte a dolgot mint egy busznyi felnott. :roll:

Ja,eves...imadja az almaszoszt(nem hazi, :wink: ),uveges,bio...a kanalat szinte kitepi a kezembol. :lol:

Rimar!

Azert majd akkor gyere gyakrabban,jo?

Na,most mar tenyleg megyek a dolgomra...hol is kezdjem?? :roll:

Juci,mi is az a hir :?: :?: :?:

Puszi nektek!
momo35
 
 


Agi!

En is nagyon aggodtam hogy korabban szulok,a dokim engem ezzel ijesztgetett a 32 hettol.De ha nincs semmi jele...akkor nem lesz semmi meglatod...es ma azert nagyon jok az eselyei a koraszulott babaknak is.Na,ezzel nem vigasztaltalak meg nem?
Csak azert irom igy..mert mikor en bepanikolok valami miatt akkor mindig elkepzelem a leheto legrosszabb eshetoseget...elkepzelem hogyan reagalnek ra es onnan haladok visszafele...

BOcs,ha nem vagyok ertheto...szoval az en pozitiv gondolkodas ilyen fura :lol:

Balimama!

Jo,hogy parod megerti a hangulatingadozasokat..en teljesen megertem..extra progi nelkul is konnyen kerulhet az ember ilyen erzelmi allapotba,hiszen eleg csak elkepzelni....

Na,mar itt se vagyok!
momo35
 
 

 
 

Sziasztok!

Látom nem csak nálunk rosszalkodott a babanet.

Bufo, Juci!

Nagyon jók a képek. Látom jól kijöttek egymással a gyerekek. Mekkora puszikat adhattak egymásnak.

Koda!
Nem lehet egyszerű az éjszaka. Csak 2 órát aludni. Hát én nem is tudom, hogy bírnám ki. Az éjszakai kaki nagyon ismerős. Nálunk a Rezi csinálta folyton, és általában úgy, hogy még át is kellett öltöztetni. A többieket nem kelti fel a pici?
És tényleg sokat gömbölyödött már Bence. Hogy szalad az idő. Már lassan ti is mehettek az oltásra.

Titi!
Remélem sikerrel járok a bankban.
Jók a képek. Azért látom lesz mit takarítanod. Végül megoldódtak a gondok a fürdőben? A szegéllyel meg szerintem se foglalkozz.

Eszter!
Hát meghűlve olvastam, hogy mi történt veled. Még jó hogy nem ájultál el.

Ági!
Nekem is voltak félelmeim, pont ilyen tájt. Nagyon vártaam már, hogy elérjem a 32. hetet. Főleg, hogy egyik ismerősöm is 6 hónaposan megszülte a gyerekét, pedig utánnam volt kiírva. Aztán jó sokáig járhatott a picihez a kórházba. Azóta már jól vannak.
Szerintem nem lesz gond, ne izgulj. Tudom nem könnyű nem izgulni, de elérkezik az az idő, amikor már azon leszel, hogy mostmár megszülethetne.
Nagyon szépek a lányok. Milyen idős a tesód? A Vivivel nagyon hasonlítanak egymásra

Balimama!
Látom nálatok is zajlik az élet. Melyik kórházba mentek a pici fiaddal. Szegénykém! Biztos utánna is fog neki fájni. Mennyi ideieg tart a műtét?

Virág!
Mostmár jöhetnél gyakrabban. Mesélj mi van veletek?

Momo!
Szerintem is próbálkozz bimbóvédő krémmel. Az Aventnak van nagyon jó, azt nem is kell lemosni.
Irta az Ági a bimbóvédőt. Lehethogy már mondtam, de nekem a Rezi is, és a Sára is csak azzal bírt/bír enni. Nekem azért kellett, mert eleinte, mivel sok volt a tej, nem állt ki a bimbó rendesen, és állandóan kicsúszott a szájából. Mostmár úgy megszokta, hogy csak azzal akar enni. Szóval én bimbó kiemelővel etetek. Abból is van többfajta.

Zseppy!
Tényleg csak tanácsot adtál, de magadról nem írtál semmit.
Gyerekek, meló....???

Tücsi!
Megint nagyon eltűntél. Mi van veletek?

TALÁLKOZÓVAL MI A HELYZET? AKKOR MIKOR LEGYEN? NEM ÍRTATOK IDŐPONTOT.
Nekem a május 5-6 vagy a május 19-20 lenne jó.

Nem is meséltem ma voltunk a plébánián, és május 13.-án lesz a Sára keresztelője. Pont a Rezi szülinapján. Így nagy partyt csapunk.
Akkor az előtte vagy az utánna lévő hétvégén pedig várunk titeket.

Ja, és Koda ne izgulj csinálunk még találkozót, és olyat, hogy mindenki ott legyen.
Tényleg most jut eszembe, hogy Régiancsi is milyen rég jelentkezett.

ANCSI MI VAN VELETEK?


Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Juci!

Nem könnyű a helyzeted,és nem könnyű a döntés.Ez egy ördögi kör,amiben minden döntésnek valaki vesztese lesz egy kicsit.Megértem teljes mértékig,hogy jó lenne csak Dudival foglalkozni,hiszen ő a te egyszem picike lányod.Azért is megértelek,mert én ugyanúgy rettegek Emma miatt,hogy mi lesz,ha megszületik a picur.Néha annyira sajnálom,hogy nem tudok majd vele eleget foglalkozni,hogy rámtör a sírás,szegényke meg csak néz,hogy mi a bajom.Pedig nálunk saját gyerekről van szó nem máséról.De biztos vagyok benne,hogy jól fogsz dönteni.
A kicsi lányodnak őszinte rajongója vagyok,egyszerűen gyönyörű!!!

Ma nagyon rossz éjszakánk volt,nem kívánom senkinek.A szemeim kissé össze vannak ragadva,de majd nyugdíjas koromban kialszom magam.

A héten voltam dokinál.Sajnos ismét kell antibiotikumot szednem,mert van egy csúnya bacim,ami makacsul ragaszkodik hozzám,de veszélyes,ha szüléskor is megvan,mert a picurnál nagy gondokat okozhat.A dokibácsi érdeklődött a súlyom felőj,de először megtagadtam a választ.Megigérte,hogy nem fog veszekedni,csak csúnyán néz,ha nem elégedett.Nagggyon csúnyán nézett!!!!Azt mondta,hogy ez a baba is nagy lesz.Jövő héttől már mennem kell Nst-re.

Mona

Kép
KépKép
monaszisza
 
 


Sziasztok!

Olyan jó,hogy ilyen sokat írtátatok! :D

Ági!

Nagyon örülök,hogy végre jelentkeztél. :D Hihetetlen szép a pocid és olyan vékony vagy,hogy az irigylésreméltó.Mondjuk nekem most nincs ilyen vékony combom,nem,hogy babával.Szóval nagyon jól nézel ki,Vivi meg gyönyörű,mint mindíg.Neked ilyen apró tesófd van? Mennyi idős?Teényleg nagy a hasonlóság Vivivel és persze veled.Ne félj,hogy hamarabb szülsz.Én Bálinttal még olyan naív voltam,hogy olvastam a kismamák nagykönyvében,hogy a 7. hónaptól jó eséllyel tarthatók életben a babaák és gond nélkül fejlődhetnek tovább,ami engem annyira megnyugtatott,hogy én azt vártam jöjjön előbb,mert már úgy szeretném látni.Fel sem fogtam,mekkora hülyeség,amit gondolok. :roll:Persze ő tudta a dolgát és éppen aznap jött,amikorra ki voltam írva.Annyi félelme lehet az embernek,de azokat elhesegeti nap mint nap.A hasadban nagyobb biztonságban van Livi,mint kint.Mégis ha kint lesz,sokkal nyugodtabb leszel,hiszen láthatod őt.Szerintem a terhességben az a legnagyobb bizonytalanság,hogy csak utaló jelek vannak arra,hogy a baba jól van,nincs bizonyosság.Nem lehet megnézni néha,tényleg minden ok -e(csak az Uh,de azért az sem olyan)és ezért ez a nagy izgalom.De tényleg minden rendben lesz veletek,tereld el a gondolataidat és most már nagyon szalad az idő. :wink: Olyan jó látni,hogy sikerül amire vágysz és ez sok erőt ad nekem.Érted? :lol: (végülis a második hónap volt az igazi nálatok is, és a dokim szerint az elsőben megakadályoztam a babát a gyógykezelésemmel,úgyhogy nekem is ez lesz az első éles hónap,mint anno neked. :wink: Na jó sok hülyeséget írtam. :oops: :roll:

Kép

Kép
anubias
 
 


Juci!

Biztosan nagyon nehéz most neked.Nyilván más érzések volnának benned,ha úgy ismered meg a párod,hogy vele lakik az egyik kislány.De ha nem vagy biztos benne,hogy te ezt akarod,azért beszéld meg a pároddal,mert ha mindíg meg akarunk felelni mindennek és mindenkinek tényleg elsiklik a saját életünk,és nem leszel elégedett,boldog.Másik oldalról viszont az is nehéz,hogy amikor megismerted a férjed,vállaltad őt 2 gyerkőccel a háta mögött és neki ugye a nagyok ugyanúgy fontosak,mint Eszter.Tehát ha ő dönt másként,mint amit a szíve diktál,mert téged nagyon szeret,az is nehéz és értem,hogy miért félted a házasságod.Nekem is Bálintkám az első házasságomból van.A férjemnek még nincs saját gyereke,de egyrészt nagyon félek,hogy ha lesz egy közös babán Bálintkám iránt hogy változnak majd az érzései. :roll: Mert most nagyon szeretik egymást ezt őszintén mondhatom.Viszont azt sokszor megkapom a férjemtől,hogy neki nehezebb az én szememben jó apának lenni,mintha az ő gyereke lenne Báélint.Mert habár nagyon rég,ovi óta közösen neveljük,ha ő ingerült,türelmetlen Bálinttal ,az nekem nagyon fáj és akaratlanul az jut eszembe,hogy biztosan azért mert....Pedig a párom jogosan elmondja,hogy ő is ember és hogy az én apukám sem volt minden nap 10 pontos papa,pedig ő nemzett.Ezek nehéz lelki tusák.Én nem tudom,hogyan érzenék a helyedben.Az anyukájáról viszont nem vagyok valami + véleménnyel így látatlanban,már bocsi.Mert ha engem ott akarna hagyni a gyerekem,akkor ezt nagyon komolyan venném,csakúgy mint azt,hogy pszihológushoz vinném,ha baj lenne,és magamban keresném az okot,meg a gyors megoldást,mert bele is halnék,ha csak hétvégenként látnám a gyerekemet.nagyon megértelek és tényleg nics itt jó döntés,kívánopm,hogy ne változzon rossz irányba az életed ez által.Azért az jó,hogy a nagylányok bárhol is laknak nappal suliban vannak és te ugyanúgy kettesben lehetsz Dudival.Nagyon veled vagyok gondolatban és agyalok ezerrel.Írjál bátran az érzéseidről,mert szeretnék segíteni,ha mással nem is tudunk,de legalább meghallgatunk. :?

Kép

Kép
anubias
 
 


Koda!

Tényleg rengeteget változott a kisfiad ez alatt a pár hét alatt és valóban kikerekedett,ahogy azt a többiek is írták.Nem semmi,hogy leugrottak rólad a kilók.De ne vidd túlzásba nekem a fogyást sem,mert az idegeknek az sem túl jó.Mikor mész dokihoz?Hogy érzed,meddíg bírsz még szoptatani.Ez a Burda boltos ajándék tényleg jó.Így legalább tényleg olyan ajándékot kapsz,aminek nagyon fogsz örülni.Én benne vagyok a taliban.A Blahán van a Burda bolt,akkor oda a Nyugati van közel,a Westwnbwn össze is tudnánk ülni,vagy ha jó az idő oda elég közel a margit sziget.Szóval ha jössz,akkor rendezünk egy rendkívüli talit. :D A nem alvást hogy viseled,mert nekem ez volt az egyetlen,ami nagyon megviselt,még ma is ha visszagondolok a szülésemre már minden megszépült,még maga a szülés is,pedig az sajna nagyon kemény volt,de a kialvatlanságot az első 3 hónapban,azt sosem felejtem el,annyira kivoltam.Nekem elég nagy volna az alvásigényem,sajnos a korai meló miatt így sem annyit alszom mint kéne,de ha nincs meg a napi 6 óra minimum,akkor rosszul leszek szó szerint.Szóval ezt nagyon át tudom érezni.1 óra alvások,maga a rémálom.De szerencsére ez az időszak is eltelik és utána jókat alszotok majd,csak már ott tarthatnál.Kitartás. :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


Jucikám!

Úgy néz ki írok ,ha kell ha nem :lol: ,pedig ma Áfabevallást kell csunálnom. :cry:

Kép

Kép
anubias
 
 


Momo!

Biztosan gyönyörű lesz a ház.Lesz medencétek is? Az nagyon szupi lehet.Hogyan tervezed ezt a házat.Megyőzöd a férjecskédet és ideköltözik,vagy csak látogatni fog titeket továbbra is.Te nem gondolkozol hazaútban.vagy még nem mernél Mishallal repülni?Nagyon sok van ám rajtad.A család mostanában melleted áll? Ez a nyűgmanó nagyon tetszik. :wink:

Éva!

Nagyon jó,hogy újult erővel folytatod az utat,így is kell.Én nálad valamiért a closty sikerében bízom.De a tüszőrepi is nagyon bíztatóan hangzik ám.Hűmérőzöl még?Drukkolok neked nagyon.

Bufo!

Milyen jó,hogy tudtatok talizni Jucival.Tényleg nagyon jól érezhették magukat a gyerekek,az látszik a képeken.Szuper aranyosak.Gondolom neked is jó volt egy kis kikapcs.Ami a férjeket illeti teljes mértékben igazad van,mi kapattuk el őket.Sajnos.Csak az ember ha szeret,akkor gondoskodni is akar.De ez a mindennapokban nagyon kimerítő hosszú évek után is,úgyhogy ezt jól elszúrtuk. :lol:

Titm!

Nagyon várlak ma este.Siess,mert már alíg várom,hogy talizzunk. :D

Kép

Kép
anubias
 
 


Titm=Titim :oops:

Mona!

Ne aggódj az antibiotikum miatt,mert már olyan nagy az a babó,hogy nem okozhat gondot és jobb is,ha szülés előtt kikezelik.Viszont tényleg nagyon a hajrában vagy. :D Ne törődj a súlyoddal,ha már nem leszel 2 in 1 majd lemegy. :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


Most dolgoznom kell és aki nem fért bele azoknak is ezer pussz,mert mindenki számára van egy regény a fejemben,csak sajna nincs időm leírni.De még jövök.

Zseppykém!

Nagyon ari vagy,hogy így utánajártál,hogy Titi igenis jogosult a szocpolra az elveszített babaára,illetve,hogy így már teljesítette egy gyerekre a vállalást,szóval tényleg drága vagy,hogy segítettél neki. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Juci!



Minél többet gondolkozom a helyzeteden annál nehezebb.De a legnagyobb kérdés,hogy mit mond Bubu?MIért érzi azt,hogy otthon nem jó neki?Nem lehetett egyszerű neked sem a kamaszkor,de az a jó,hogy mára rendeződtek aapukáddal a dolgok,meg,hogy te ilyen megbocsájtó vagy vele szemben.Mert azért ez sem egy uccsó szempont.Az biztos,hogy a nagyok kierőszakolják,amit szeretnének,Dudi meg csak várja a sorát.Ne hagyd magad azért,nem kell mindenben elnézőnek lenned.Akkor ez már egy végleges döntés,jön Bubu végleg?Vagy még azért átbeszélitek? És mit szól az anyuja?Jajj ne hari,hogy ennyit kérdezek,csak arra válaszolj ám,amire jól esik,mert nem szeretnélek faggatni,csak nehéz lehet NAGYON. :roll:

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Juci
Bevallom őszintén nem tudom, hogy döntenék a helyedben. Az az érzésem, bárhogy is lesz valakinek tüske marad valami a szemében.
Tudom, hogy sokat vannak ott a lányok, de azért ez mégis más. Nagyon nehéz lehet, most nektek. Készen kapni a szeretett férfi mellé két gyereket, már kezdésnek sem könnyű, de biztosan más lene, ha első perctől együtt laktatok volna. Sajnos ezen most kár agyalni, mert a kialakult helyzetet kell megoldani a lehető legjobb módon.
Nem tudom Illésnek is ilyen őszintén minden gondolatodat elmondtad e. Ezt azért kérdezem, mert néha nem öntjük ki teljesen a szívünket, azért, hogy ne bántsuk meg azt akit szeretünk.
Próbálom a másik oldalát nézni a dolognak, hogy számodra nagyon is hízelgő és elismerő dolog, hogy ennyire szeret ott lenni. Valamit nagyon jól csinálhatsz/tok, hogy így döntött. Szerintem itt kapja meg azt a meleg családi fészket ahol jól értzi magát. Nem tudom az anyukájával milyen a viszonyotok, de lehet, hogy nektek felnőtteknek le kellene ülnötök hármasban ezt megvitatni. Ezt azért is monddom, mert így több mindenre fény derülne miért dönt így Bubu. Az is lehet, hogy most csak a kamaszkori kibúvót keresi és ez kapóra jön neki, hogy ti belementek és teljesítitek a kérését. Félre ne érts nem rosszindulatot tételezek fel , csak ilyenkor a gyerekek kicsit kiszámíthatatlanok, és nem is érzik a kérésük súlyát, csak azt veszik figyelembe, hogy nekik mi a könnyebb, jobb.
Egyetértek veled, hogy az okot kell megkeresni és nem beleugrani egy ilyen végleges döntésbe. A másik , hogy ha ez most létrejön akkor még további problámák is fel fognak merülni, a másik lány részéről, és persze jogosan. Nem udom Illés mit szól ehhez a kéréshez, ő teljes mértékben melltte van?
A Dudival kapcsolatos érzéseid pedig jogosak, mert minden anya a gyerekének a legjobbat akarja. Szerintem nem vagy önző. Így is sokat vállalsz és ha ezt te is érzed akkor annak hangot is kell adni. Valld be, hogy nem biztos, hogy meg bírsz bírkzni az előtted álló feladattal bármenyire is szereted őket.
Én csak azt tudom tanácsolni, hogy jól rágjátok, meg a dolgot mielőtt végleges döntést hoztok.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Eszter
Hogy lesz így Áfa bevallás? :) :wink:
Bár ügyes csaj vagy, így nem aggódom miatta.
Nekünk csak jó, hogy ennit írsz. Gyere sokat a munka megvár. :P

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Lányok!
Visszaolvastam mindent!

Juci!
Mostmár halaszthatatlan, hogy személyesen beszéljünk, akkora szakértője vagyok az itt, meg ott akarok élni dolognak!
Óriási terhek vannak a lelkemen, de talán segít Neked, ha elmesélem!

Sajnos most tudtam meg, hogy egyetlen érőben lévő tüszőm sincs a 11. napon!
Hát mit mondjak, olyan érzés, mintha azt mondták volna, hogy holnap meghalok! :cry: :cry: :cry:

Később még jövök, de sürgősen homokoznim kell a kisfiammal! 8)

Éva

Kép
balimama
 
 


Kicsim!
most olvastam amit irtál este! Nem irigyellek... Tudod ugye, hogy én is mindig ettől rettegek/rettegtem és nekünk is volt egy ilyen alkalom.
Akkor én is azt mondtam, hogy persze, jöjjenek, ha nincs más megoldás, de egy gyereknek mégis az anyukája mellett van a helye!
Nálunk ez nem volt ennyire komoly, de akkor én is igazán besz@rtam!
Pontosan tudom mit érzel, tudom, hogy mik játszódnak le benned, és egyáltalán nem irigyellek! És tudod még mit gondolok? Azt, hogy két testvért se lehet elszakítani egymástól, úgyhogy Janka is nemsokára követni fogja Bubut... :(
Én megmondom őszíntén, abból amit láttam amikor ott voltunk, az első dolgod az, hogy Illéssel megbeszéld, hogy a lányok vegyenek téged kökeményen komolyan! Ha azt mondod, hogy nem, akkor az NEM legyen és nem ESETLEG. Persze nem okoskodni akarok, de ez alapvető, ahhoz, hogy ti hosszútávon tudjatok együtt élni!
Egy olyan nő vagy, aki biztos meg fogja tudni oldani ezeket a helyzeteket, és biztos vagyok abban is, hogy jobban szeretnek az anyjuknál. Azért, mert tőled már most több törödést kapnak. Csak ez rettenetes, mint ahogy az is, hogy az anyja ilyen könnyen megválik tőle!
Te vagy az Édes-Mostoha nekik! :D
Én azt hiszem most nem bírnám ki, ha Karcsit elvennék tőlünk a fiúk egy kicsit is! Pont elég lesz Vivinek a tesóval osztozni, nem bírnám, ha egy kicsivel is kevesebbet kapnánk apából!
Fogalmam nincs, hogy honnan lesz erőd ezt végigcsinálni, de ha én bármiben tudok, segítek, csak szólj!!!
Viszont arra gondolj, hogy hosszú távon (ha ügyes vagy), ez nagyon összetarthat titeket! Mert TE leszel Illésnek az a tökéletes nő, aki elfogadja, neveli az ő kicsi lányait, és ilyet mégegyszer nem talál, ezt ő is tudja!!!

Remélem érthető amit akartam irni.. Kicsit zűrös lett,mert irtam ami jött belőlem!
Szólj, hogy mikor talizzunk és megyek! CSak nem akarlak elvenni Illéstől, ugyhogy olyan időpontot irj, amikor ő úgyis csinálja a dolgát! De jövöhéten úgyis talizunk, mert valakinek szülinapja lesz... :) Akkor átbeszéljük a bébicuccokat is, mert elkezdek mostmár apróságokat is vásárolni majd, amik a listán vannak!

Ja és a husi nagyon fincsi lett! (3-szor szedtem :oops: )
A képet pedig a telefonommal csináltam. És ez már le van kicsinyítve! Képzeld, jobb képeket csinálok vele, mint a fényképezővel.


Lányok! Gyöngyi,Momo, Juci...,
köszönöm a megnyugtatásokat a koraszüléssel kapcsolatban! Igy legalább elfogadom, hogy ez az aggódás egy természetes velejáró, és nem valami rossznak az előjele!!! :)
És Momo igazad van. Én is mindig arra gondolok és nyugtatom magam vele, hogy ha most megszületne... De még nem szabad neki. Még erősödnie kell!!!

Kérdeztétek a hugomat:
ő most volt 11 éves. Apukám második házasságából született. Ő Vivi nénikéje! :D Mindig ezen nevetünk! ...de amugy nagyon jó, hogy ő van. Vivinek pont olyan, mint egy barátnő. Jól kijönnek, szeretik egymást! És igen, tényleg sok a hasonlóság. Valószínűleg apukámtól hoztunk sok vonást.

Nekem egyenlőre a 19.-e jó lenne a talira! :)

Eszter,
igen, most jön a második ciklusod!!! Csak próbáld meg nem beleélni magad! Gondolhatod, hogy én 1 alkalmomhoz mennyi reményt fűztem...?! :D

Na, megyek kicsit családozok...

Kép
csné
 
 


Újra itt.
Áron ma egész délelőtt tiszta nyűgös, ha leteszem akkor sír. Nem nagyon számít, hogy ott vagyok mellette, csak kézben volt el, de utánna mát ott sem. Most éppen elaludt így tudtam jönni.

Juci
Nem akarok félreérthető lenni, ezért még egy két dolgot írok. Ha úgy tünne az írásomból, hogy én ellene vagyok a költözésnek akkor bocsi, nem jól fejeztem ki magam. Én inkább sajnálom, hogy egy kislány jobban kijön a pótmamájával, mint az édesanyjával., és valami miatt hozzátok menekül.Persze ha ilyen helyzetbe kerülnék akkor én sem mondanék nemet a költözésre, mert a gyerek csak a szüleire támaszkodhat és számíthat. Egyet viszont tudatosítani kell Bubunak, hogy akkor mostantól kezdve ha veletek lakik, a te szavad nem csak irány mutatás hanem úgy is kell cselekednie ahogy kéred.
Látom ,már van is egy ideiglenes terv az elkövetkező időre. Tudom, hogy erős leszel és mindent meg fogsz oldani ezek után is, ahogy eddig is tetted. Ha segítség kell vagy csak beszélni szertnél szólj megoldjuk! :wink:

Ági
Nagyon csini kismama vagy, igazán formás a pocid. :)
A babáról a gondolataid teljesen normálisak. Én nagyon sokszor álmodtam azt, hogy megszületett de nem látom, csak már nincs hasam, de nem is tudom hogy néz ki inden rendben van e vele megvannak e kezei lábai... Az utolsó időkben ez az érzés normális nyugi. Hidd el job helye van ott még egy darabig a pocakodban.
Tényleg nagy a hasonlóság a lányok között és az meg szuper, hogy ilyen jól kijönnek egymással. :)
Miket tervezel venni? Van már konkrét elképzelés, vagy csak amit meglátsz és megtetszik és jöhet?

Mona
Ne aggódj a gyerkőcök jól ki fognak jönni egymással. Az elején biztosan nehéz lesz és kell majd segítség, de egy év múlva már nagyon szuper lesz.
A kilók miatt ne izgasd magad, mert minden doki azt hiszi, hogy a könyv szerint így meg így kell lennie, akkor az mindenkire igaz.

Jaj még tudnék írni, de Áron már fel is ébredt és megint sír. Nem tudom mi van ma vele. :roll:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sajnos kiderült miért ilyen nyűgös ma Áron. Kicsit melegnek éreztem ezért megmértem a lázát és 38 lett. Adtam neki kúpot és most elaludt. A doki 3-tól rendel ha elmentünk Dávidért az oviba megyünk is egyből oda.
Holnapra barátokkal kerti sütögetést terveztünk délután így most ez is kimarad.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Tegnap elég későn értünk haza és olyan álmos voltam, hogy nem volt erőm bekapcsolni a gépet…De most írok nektek egy kisregényt.
Nő nagyon a bébi a pocakomban, egyre inkább úgy érzem, hogy nem fér el, valahogy gyorsabban kéne nőni a hasamnak.

Koda! Örülök, hogy jobban vagy egy picit. De a fényképek alapján szinte hihetetlen, hogy ez az édes csöppség nem hagyja az anyukáját pihenni. Nagyon szépen ki van gömbölyödve, teljesen elégedettnek tűnik az életével. Ha már legalább két órát alhattál, remélem hamarosan jobb lesz.
Nagyon szerethetsz varrni,ha ilyen ajándékot kértél. Olyan lehetsz mint a tesóm, ő meg folyton anyagot kér, meg most fűzött meg mindenkit, h egész évben nem kér semmit szüli meg névnap, meg karácsonyra, csak egy nagyon szupi varrógépet szeretne, persze hogy belementünk. Már készíti is vele a csodásnál csodásabb dolgokat.
Nagyon jó ötlet, hogy akkor találkozzunk.

Titi!
Fogalmam sincs miért nem lehet. Már az AFP-t is csak úgy tudta, h beírta megjelentem a kórházban vizsgálaton, de ezt úgy sem lehet… A héten meg nincs nálunk doki, úgyhogy majd csak hétfőn v kedden derül ki tud-e írni beutalót.
A múlt héten felröppent a hír, hogy az új eü miniszterünk babát vár. Azt gondolom milyen jó lenne, csak ne kivételeznének vele és ugyanazt végig kellene szenvednie mint nekünk. De sajna kacsa volt.
A férjeddel kapcsolatban nem tudom mit lehetne csinálni, hogy segítsen. Az én párom is ilyen volt, de mikor szabin van mindenre rá tudom venni (igaz, h kérni kell). Pár hete meg történt egy érdekes eset nálunk… Mondtam otthon az apukámnak, hogy a kisfiunk majd jön hozzá sokat, hogy megtanítsa a lakásban végzendő alap dolgokra, mint szöget beverni, falba lyukat fúrni, csillárt felszerelni meg ilyesmi, merthogy ezeket én otthon megtanultam lány létemre, a páromat meg semmi ilyesmire nem tanította meg az apukája. És ezt hallotta a párom is… Azóta minden apró dolgot megpróbál megcsinálni otthon és van ami sikerül is.

Éva! Még azért lehet jó tüsződ, ne add fel, gondolom pár nap múlva újra megnézi a doki.
Ne félj annyira a kisfiad műtétjétől, jobb lesz neki, ha megcsinálják. Mondjuk egy pár napig tuti szörnyű lesz, de az a jó, hogy kiderült.

Nem akarok eltitkolni előletek semmit. A babáról nincs megint fotóm, csak a 18. heti, amit akkor fel is tettem. A pocakomról meg tényleg kellene már csinálni, talán egy hét alatt megint sikerül…

Juci! De jó lehetett nektek hétfőn… Már néztem én is a helyet a neten, gyönyörű. Eszter meg nagyon élvezhettete, tök jók a képek róla.

Juci, Zsuzsa! Nagyon édik együtt a bébik…

Ági! De jó, hogy írtál. Örülök, hogy jól vagytok. Ha eddig kibírta bent a bébi, akkor azt a 3 hónapot már csak kibírja. Nagyon ari a pocakod, de mintha nem olyan sokat nőtt volna a múltkori képek óta.
Vivikének jobbulást!

Momo! Nagyon ügyes vagy, hogy elintézted a buszt.


Juci! Szegénykém, tényleg nagyon nehéz helyzet előtt állsz. Beszéltél erről a pároddal kettesben, hogy a lányok nem voltak ott? Az ok, hogy elfogadod az előző életét, de azért nem biztos h ilyen szinten kellene viselned a terheket. Gondolom nem ez volt a terv mikor összeházasodtatok.
Nekem ebből nagyon az jön le, hogy nemsokára már a másik kislány is odaköltözik. Miért nem szeretnek az anyukájukkal lenni?
Nem biztos,, hogy meg kellene várni azt a cérnaszakadást… Lehet hogy meg kellene valahogy előzni, hogy egyáltalán vékonyodjon…
Most a párom volt kívánós azért mentünk pizzát enni… Amúgy én is imádom. Szerencsére nem sűrűn van, hogy muszáj ennem valamit, igazán eddig egyszer volt, húsvét vasárnap este otthon millió kaja, de erzsikének hamburger kellett… Szerintem +1 kilót összeszedtem akkor, mert mindent összeettem, hátha jó lesz hambi helyett, de csak keresni kellett hamburgerest, ami persze húsvétkor nem volt nagyon egyszerű.

AZ IDŐPONT A TALIRA TÖKÉLETESEBB NEM IS LEHETNE!

Eszter! Látom nem igen volt kedved reggel dolgozni… De nam baj ám, legalább volt mit olvasgatnom. Magadról persze alig írtál már megint. Bálint az apukájának tekinti a férjedet?

Zsuzsa! Áronnak jobbulást, reméljük nincs komoly baj.

Puszi mindenkinek! (Ha valakinek valami már nem aktuális, akkor bocsi, de reggel óta folyamatosan írtam a levélkét...)
verzsike
 
 


Éva!

Nagyon sajnálom,na ezt mondta nekem a doki,hogy az utro,azaz a progi elnyomja a saját hormontermelést.Most én is betojtam. :( Tegnap óta tojcsifehérjém van,szurkál a hasam és a cicim,persze még korai.Remélem nálam zért nem állt le a pé. :roll: Miért nem ad a dokid clostyt most?

Kép

Kép
anubias
 
 


Zsuzsa!
Biztos semmi komoly baj nincs, de olyan kis elesettek tudnak lenni lázasan a gyerekek! Én nem számítok laikusnak, de halálra szoktam izgulni magam a legkisebb betegségen is!

Erzsike!
Olyan régen tettél fel pocakfotót! Engem annyira fúrdal a kíváncsiság! Olyan jó lesz Neked is visszanézni jövőre a pocakos képeket! Én elhatároztam, ha valamilyen csoda folytán pocakos leszek, akkor csinálok egy sorozatot a pocimról, minden héten egy fotó. Ugyanolyan beállításban.

Eszter!
Hétfőn is mennem kell UH-ra, már az orvosom új munkahelyére.
Azt mondta, hogy azon még gondolkodik, hogy előbb HSG, vagy Closty.

Éva

Kép
balimama
 
 


Jó reggelt csajok!

Én ma is dolgozom. :cry:

Juci!

Rosszul érzed,mert nem kell pironkodni,hogy nem csak tortareceptekről cserélünk eszmét,meg mosolygós képeknek örülünk együtt,de ezt pont nemrégiben te fogalmaztad meg nekem olyan szépen,csak az ember magával mindíg kevésbé elnéző.Én kifejezetten örülök,hogy írtál róla,megtisztelő a bizalmad.Természetesen nem is taglaljuk tovább,csak várjuk az eseményeket az életed ezen területén is,mert pont az a szuper,hogy itt tényleg mindenről tududnk beszélgetni.Ezért is ilyen jó ez a topic és nem laposodik el ennyi idő után sem,mert csöppet sem egysíkú és nem csak azokat az oldalainkat hozzuk ide,ami közös,vagy közös úton halad(baba,babagyártás,sütirecept... :D )hanem mi magunk vagyunk itt teljes emberi valónkban.Sajna nem fagyiztunk tegnap Titivel,mert nálunk taliztunk otthon,csak dumcsiztunk,de nagyon jó volt.Persze remélem legközelebb több időnk lesz azért.Én a talira nem tudok reagálni,mert nem tudok róla,hogy volna programom,tehát úgy készülök,hogy bármikor jó,amikor mondjátok.Amúgy a babagyártásban néha én is pengének hittem magam,de néha rádöbbenek,hogy minden kínai,lásd önhormonkezelésem. :roll:

Éva!

Elhiszem,hogy nagyon sziven csapott amit a dokid látott az UH-on.Tegnap óta én is reszketek,mint a nyárfalevél.Te úgy érzed,hogy az átjárhatósági csak fölösleges kör volna? Mert ha igen,beszéld meg a dokival,hogy te a clostyt tartod jobb döntésnek,ezért,meg ezért....Ha ilyen rendes veled biztosan meg tudod győzni.Ne keseredj el,most már csakazért is helyre kell hoznod a dolgokat odabent.Nagyon kiváncsi vagyok a hétfői Uh eredményedre és titkon remélem,hogy ott bújkál egy-két érlelődő petesejt. :wink:

Mindjárt jövök még. :D

Kép

Kép
anubias
 
 


Kedves Eszter! Hát én lettem az érem másik oldala. Nekem progit kellett volna szednem a hónap második felében a szokásos barna megelőzésére és, hogy a baba meg tudjon tapadni, ha esetleg sikerül. Nem szedtem, mert a 21. napi progeszteronvizsgálat eredményét megzavarta volna. A hőim emiatt elég rosszak lettek, viszont lett egy erős pozitív tesztem tegnap. Már akkor tudtam, hogy a progeszteronhiány miatt reménytelen, és valóban , ma megjött és a hő is leesett. Látod én így akadályoztam meg, hogy babám legyen. Ha szedem a progit, ma talán boldog kismama vagyok. Az éremnek mindig két oldala van. Az orvosom azt mondta, ez a téma a nőgyógyászaton belül olyan , mint a vallás, ki miben hisz. Én még két egyforma véleményt nem hallottam. Hát tanulságnak azért leírtam. Szép napot.

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora!

Nem is tudom mit írjak,annyira sajnálom.Nagyon nehéz eldönteni mi a helyes,mondjuk az én esetem annyiból más,hogy nekem amúgy rendben van a ciklusom,magától is szép magas a hőm pé után...csak rövid (szerintem) a pé utáni szakasz,meg ugye volt a vetélés is,és én ezért gondoltam az alacsony progiszintre,és kezdtem öngyógyításba,amivel a doki szerint a saját progitermelésemet elnyomtam.De tényleg ez a legnehezebb,hogy ahány orvos,annyi vélemény,ráadásul mi emberek is annyiképpen reagálunk a gyógyszerekre.... :roll: Tényleg rettenetesen sajnálom,hogy így jártál.Hogyan tovább?Akit most találtál dokit,ő beválik?Mikor lesz eredménye a hormonprofil vizsgálatnak?Ennél az is sokkal jobb,ha negatív egy teszt. :roll: Kitartás,sajnos jobbat nem is tudok írni,és hogy nem feladni. :?

Kép

Kép
anubias
 
 


Zora!

Nem is tudom mit írjak,annyira sajnálom.Nagyon nehéz eldönteni mi a helyes,mondjuk az én esetem annyiból más,hogy nekem amúgy rendben van a ciklusom,magától is szép magas a hőm pé után...csak rövid (szerintem) a pé utáni szakasz,meg ugye volt a vetélés is,és én ezért gondoltam az alacsony progiszintre,és kezdtem öngyógyításba,amivel a doki szerint a saját progitermelésemet elnyomtam.De tényleg ez a legnehezebb,hogy ahány orvos,annyi vélemény,ráadásul mi emberek is annyiképpen reagálunk a gyógyszerekre.... :roll: Tényleg rettenetesen sajnálom,hogy így jártál.Hogyan tovább?Akit most találtál dokit,ő beválik?Mikor lesz eredménye a hormonprofil vizsgálatnak?Ennél az is sokkal jobb,ha negatív egy teszt. :roll: Kitartás,sajnos jobbat nem is tudok írni,és hogy nem feladni. :?

Kép

Kép
anubias
 
 


Nincs ám semmi baj, csak idegesítő, hogy minden orvos mást mond. Megmutatnád nekem egy-két hődet, nagyon kiváncsi lennék. Mert amúgy nekem is rendben vannak, csak a barnázás óta kicsit alacsonyabbak mint régen. Pontosabban több köztük az alacsonyabb érték. A mostani nagyon rossznak számítót megnézheted a topikunkban éppen tegnap tette fel Ildi. Én hüvelyben mérem. Tényleg segítene, ha mutatnál Te is.

Zora
Kép
zora7
 
 


Sajnos én csak otthonról tudok küldeni görbét,úgyhogy este átküldöm neked pár görbémet.Én szájban mérem.Néztem tegnap a görbédet,ha ezt hüvelyben méred akkor tényleg nagyon alacsony,bár ez nem szentírás,magadhoz viszonyítsd,mert van aki szép görbékkel nem esik teherbe,más meg alacsony hővel kihord simán egy egészséges terhességet.De azért alapvetően mégiscsak tükrözi a progiszintet és ha neked hüvelyben ennyi a hőd,akkor az valóban kevés.Akkor este küldök görbéket.

Kép

Kép
anubias
 
 


Köszönöm. Nekem max. 36.9-37 szokott lenni és a babás hő aztán 37 marad. Ennél sosem volt több, de mostanában ez a ritka. Tudod, mi az érdekes, hogy mind a két vetélés után gyönyörű hőkkel volt a peteérés az első hónapban, aztán visszaállt alacsonyabb szintre.

Zora
Kép
zora7
 
 


Amit addig nem tudsz, amíg nincs gyermeked :lol:

>

> Amit addig nem tudsz, amíg nincs gyermeked.

> Az első 6 hónap

> - az a hatalmas méretű fej, amit szülés után

> egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a

> kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont

> dugdostad.

> - a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.

> - úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.

> - napi 4-5 óra alvással is lehet élni.

> - ha választhatsz a szex és az alvás közt, az

> utóbbira fogsz szavazni.

> - egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik

> valami.

> - a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz

> észre.

> - elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.

> - ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezen

> túl befogod.

> - bazi nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel

> együtt.

> - minden babazokninak szűk a szára és bevág.

> - a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután

> kinövi.

> - aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal

> vernéd agyon.

> - az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre

> megint hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan

> méretű ciskód miatt továbbra is csak ábránd

> marad...

> - már nem szereted a vendégeket.

> - sírsz, ha az alvó gyereked nézed.

> - sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy

> ingerültebb veled.

> - sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.

> - egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek

> aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel

> végre.

> - ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig

> alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon

> jár az eszed.

> - a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő

> biztos őt akarja.

> - akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy

> "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A

> napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a

> család.

> - a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a

> gyereket.

> - kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2

> hónaposan régebben.

> - kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról

> (már).

> - anyósod még annyit sem.

> - fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2

> mp-es mosoly teljesen reális egy babától.

> - a digitális mérleg egy szar, csak arra találták

> ki, hogy idegesítsen.

> - amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek

> emelésekor a nyakában gyűlik össze.

> - a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a

> hátközépig.

> - van 70 dekás teli pelenka!!

> - a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig

> forog 1 felhúzással sajnos.

> - a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek

> van hely, kajának nincs.

> - egész nap otthon vagy, még sincs este meleg

> vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is

> vagy.

> - a melltartóidat sárkányeregetésre is

> használhatod.

> - zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy

> alatta is megmosd.

> - a hátközépig fosás mindig akkor jön el, amikor

> sorra kerülsz a dokinál és le kell vetkőztetned a

> vizsgálathoz.

> - a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen

> téma sem, amiről ne adna teljesen eltérő tanácsokat

> a védőnő, az orvos és az anyád.

> 6-12 hónap között

> - ha a gyerek elalszik végre, akkor az idióta postás

> csenget. De 2x!!

> -a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád

> nyakig kakis,és a vízszolgáltatás

> előreláthatólag!!! 14 óráig szünetel.

> - bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az

> öklendezve jön ki belőle.

> - a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és

> textilpelenkából.

> - 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit

> visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.

> - napi 4x átöltöztetni nem is sok.

> - az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.

> - a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az

> autós hordozóba betevés UTÁN következik!

> - 1 óra cipelés után egy 6 kilós baba is 20

> kilósnak tűnik.

> - a legjobb játék a pillepalack. Minden más

> pénzkidobás.

> - az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed,

> egy reklámszatyorba sem férne be.

> - mindenen a bevarró címke a legérdekesebb.

> - minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.

> - ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél

> nem távolodik el jobban és még a WC-re is követ

> négykézláb.

> - amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, már lila

> fejjel és lélegzet visszatartva nézve őt rá kell

> döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel, mint

> te.

> - térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a

> lakásban.

> - 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a

> mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.

> - ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden

> edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja

> megenni.

> - a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot,

> mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát.

> - a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)

> - amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll

> beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.

> - a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan,

> mint futó vadra lőni..

> - a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán.

> - miközben eteted, mindenki rajtad röhög, aki lát,

> mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is

> nyalod körbe a nem létező maszatot.

> - a baba letojja, hogy hétvége van, akkor sem

> alszik tovább.

> - fel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód.

> - van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a

> hajad. Kelsz és fekszel vele.

> - rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből

> 40mp után kirobban az egész főzelék és mindent

> beterít.

> - az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a

> tenyérrel szétcsapkodás. Ha nem vagy elég gyors a

> papírtörlővel.

> - elnyúlni egy nagy kád habos vízben,

> arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár

> itallal.na ez innentől csak ábránd marad.

> - ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt

> megtalálja és szép lassan kitépi.

> - ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó

> cuccokkal, az elektromos hintát, a bébikompot, a

> babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt

> kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a

> járóka felállítva, a babakocsi a folyosón, és éjjel

> minimum 1 labdán átesel a 7-ből. . . akkor rájössz,

> hogy kiszorítottak a kecódból.

> - ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor

> még nem tudod, milyen, ha megpuszil a csorgó nyálú

> gyereked.

> - bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék

> a szájában köt ki.

> - többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki

> tisztára nyalja.

> - nem csak a saját lábujját tudja és fogja a

> szájába venni.

> - a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban

> láthatatlanná válsz számukra.

> - lehet égnek álló popsival aludni!!!

> - vendégségben is képes pólón és melltartón át

> bekapni a bimbódat.

> - nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott

> van apa mellkas szőre is.

> - igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5

> perc alatt.

> - csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz

> az exponálás gombhoz. 32 képből 1 sikeres.

> - vetkőzni öröm, öltözni kín.

> - a köldökpiercing képes 5 centit nyúlni. . .

> - a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után

> kiváltja belőled a nagyigyilkos indulatokat .

> - ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon

> gyerek, töködön is csomag lóg, akkor leejti a

> cumiját.

> - a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó.

> 1 év után

> - még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van

> az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt

> akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét

> csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve

> vagy otthon. Lesz ez még rosszabb is.

> - már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy

> nyugodtan ülni a szarkupac tetején, lábad alatt egy

> halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért

> az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres

> flakon, amit kiszadett a kukából és odavitt neked a

> nappaliba. A konyhát beborítják a műanyag edények

> és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve

> kihajigált. Esély nincs visszatenni, minek arra az

> 5 percre.

> - a gyereked már 12 hós, csodásan feléri az

> asztalt. Igaz, nem látja mit ér el, de érzi, hogy

> valami húzhatót talált. Így szabadulsz meg az

> anyóstól kapott törékeny, de "csodálatos"

> lakásdíszektől, vázáktól, tálaktól, kaspóktól.

> - eljött a fosztásidő Minden, ami olyan anyagból

> van, ami kitartó munkával kikezdhető, és a

> szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni.

> Ilyen pl. a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája.

> (Ez utóbbi elég sokat nyüszít közben).

> -eljött a nagy zajok ideje is. A földhöz csapkodás

> hangja már lószar ahhoz képest, amit a fakanál

> kiad, ha a konvektoron húzkodja végig. Mindezt

> fülig érő szájjal.

> - az etetőszék kitűnően tolható a kövön, még a 20.

> kör után is érdekes elfoglaltság. Már akinek....

> - nem hitted volna, hogy áhítattal fogod várni a

> napot, amikor először nézel meg egy teljes filmet.

> Az, hogy moziba is lehet menni, a vágyak

> netovábbja.

> - eseményszámba megy, ha a fodrászig eljutsz és

> levágatod a hajadat...

> - megtanulsz nyitott ajtóval kakálni úgy, hogy

> közben valaki áll veled szemben és mereven néz

> téged.

> - az ujjbecsípés 10. alkalom után sem riasztja

> vissza a fiókhúzogatástól.

> - a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek

> játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját

> fogja a legjobb ízűen rágcsálni.

> - az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a

> káresemények.

> - mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas.

> - a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy

> ember szemét.

> - a Hull a pelyhes szép dal, de 200-adik

> alkalommal már a Mikulás k. anyját. Még jó, hogy

> kivehető az elem a játékból.

> - rájössz, hogy finom a pötidanon (Danoninó).

> - a melegítőnaci a leggyakrabban használt

> ruhadarabod.

> - úgy érzed, évek óta papucsban jársz.

> - ha alszik, nem tudsz csörömpölni a

> mosogatógéppel, ha fent van, akkor meg tőle nem

> tudsz belepakolni.

> - a lakás növényállományát tekintve úgy érzed, a

> gyereked sosem lesz természetbarát.

> - a nagyszülők gyakran ismételt mondata: "Én adnék

> neked, de az anyád nem engedi."

> - ha hosszú levelet írsz, a modem zsinórja lesz a

> legérdekesebb húzható játék.

> - nyaraláskor csak a hátad barnul le, ahogy

> derékszögben futkosol a parton a gyerek után.

> - a gyereket nem érdekli, hogy 9600 forintot adtál

> ki egy 18-as cipőért.

> - mire 1 éves lesz, jobb bicepszed van, mint aki

> évek óta gyúr rá.

> - a legjobb haverjaid dobot, trombitát,

> szintetizátort és gitárt vesznek neki az első

> szülinapjára. Esetleg géppuskát. Persze nekik még

> nincs gyerekük.

> - mindennek jó hangja van, ha elég magasról ejtik

> le.

> -a leejtett játékot mindig visszaadja a földről egy

> hülye.

> - a kutyának a legérdekesebb része a lihegő nyelv.

> Pláne akkor érdekes, ha elkezdi húzni és a kutya

> fura hangot ad ki.

> - ahová a feje befér egy gyereknek, oda be fog

> jutni.

> - minden általunk használt bevásárlókocsi lánca és

> tolókarja tiszta a vásárlás végére.

> A későbbiek folyamán

> - a tapadókorongos puskával legjobb a tv-re és apa

> homlokára lőni. Mindkét helyen ott marad.

> - ha maszatos a gyerek szája, és nyúlnál felé a

> tömött buszmegállóban, az a kezeit a feje fölé

> rántva jajveszékel, hogy anya ne üss meg. . .

> mindezt úgy, hogy soha egy taslit sem kapott.

> - csak akkor hagyd abba a telefonálást, ha a gyerek

> esését látva a vér is folyik.

> - le lehet dobni a csillárt egy párnával.

> - a legjobb móka a sütőbe bemászni.

> - márpedig a pókember jelmezben kell bölcsibe menni

> 3 napon át. És fürödni is abban kell!!

> - egyedül menni 2 gyerekkel a közértbe: mindkettő a

> bevásárlókocsi ülésében akar utazni.

> - a parkolóban, amíg az egyiket kiveszed és átmész

> a másik oldalra, hogy kiszedjed a másikat is a

> gyerekülésből, a már szabad gyerek eltűnik az autók

> közt.

> - mielőtt a kasszához mész, pakold ki a

> kotongumikat, a konzervnyitót, a műanyag vájlingot,

> az Action Man babát, a kisautókat egy félreeső

> helyen, meg mindazt, amit nem te tettél a kosárba.

> - 2 gyerek a kosárban olyan, mint 2 polip. Amit a

> karjuk elér, azt megragadják.

> - eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a

> szemedbe nézve fog, tág orrcimpákkal, nagyokat

> nyögve szarni, fátyolos tekintettel. Mindezt

> szégyenérzet nélkül.

> - nem tudod megmondani, mikor volt utoljára

> leengedve a hajad.

> -2 év után azon gondolkodsz, hol az emberi türelem

> határa.

Bocsi,de ezen akkorát nevettem,hogy be kellett tennem nektek.Na nem rövid az tuti. :oops:

Kép

Kép
anubias
 
 


Lányok, ígérem, délután/este jövök, de muszáj most már tennem-vennem, csodaszép idő van, ültetgetek odakint, majd mesélek!

A TALI IDŐPONTJA SZÁMOMRA IS TÖKÉLETES!!! ÉS AHOGY ÍRTAM, MESI, HA JÖSZ, NYUGODTAN ELFÉRTEK NÁLUNK, ÉS ESZTER, TÉGED IS SZÍVESEN LÁTLAK. KI TUD MÉG KOCSIVAL JÖNNI???

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

A tali időpontja nekem is jó. Én kocsival megyek, egy hely van nálam is.

Áron a doki szerint valami vírust kapott el. Nem kaptunk rá semmit csak a lázát kell csökkenteni, de azt is akkor ha 38 fölé megy. Levegőre mehetünk. Kicsit bágyadt, de ma már nem olyan nyügi és sokat alszik. Dávid jól van ő nem kapta el, remélem nem is fogja.
Csütörtökön mákostésztát csináltam, hogy kedvezzek az én pici fiamnak. Hát jól megjártam vele, nem kért belőle, mert ő inkább kolbászt enne hagymával, vagy husti és kb ilyeneket. Úgyhogy rám maratd a az egész, de jól haladok, már csak egy adag van és elfogy.


Juci
Oké téma lezárva.
Egy percig se legyen lelkiismeretfurdalásod, hogy leírod a gondjaidat. Nem csak a babás dolgokért vagyunk itt én úgy gondolom. Sokat segítünk egymásnak minden másban is , ha bármelyikünk lelkét nyomja valami és így van ez jól, ezért vagyunk olyan jó kis csapat. :) :wink:

Balimama
Nem is tudom mit mondjak erre a hírre. Nagyon sajnálom, hogy így van. Büszke vagyok rád, hogy folytatod tovább és keresel megoldást a bajra. A hsg-t miért szeretné a doki, van erre utaló jel is?
Tudod mit nem értek hogy a múlt hónapban volt jó nagyságú petesejt akkor most, hogy lehet, hogy mind eltünt?

Verzsike
Ne aggódj elfér a baba. Nekem nem volt egyszer sem nagy pocakom és mégis elfértek. A dokim mondta mindig, hogy ők nagyon jól kihasználnak minden kis helyet, anélkül, hogy nyomódna valamilyük.
Jó ez a hamburgeres kívánósság. Az ember mindig akkor enne ilyneket amikor kicsi az esély rá hogy be lehet szerezni.
Kérjük szépen azt a pocakfotót, már nagyon kíváncsiak vagyunk rá mekkorát nőttetek! :shock:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


sziasztok!ezer bocs amiért ismét eltüntem!itt vannak anyűék és inkább most velük töltöm az idöt mint a gépezéssel!hétfön már mennek haza ugyhogy akkor már jövök közétek!sajnos nekem május 19nem jo mert a férjem csak 29én jön haza és majd csak utánna héten 4.körül megyünk haza!ugyhogy én majd akkor szeretnék valamikor talizni veletek!mindenkinek szép hétvégét puszi hétfön délután jövök

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

19-én mikor lesz a tali? Csak az alvásidő miatt kérdem. Nekünk a délután lenne jó, mert ha nem alszik a legény délben, írtó nyűgi lesz.

Titi!
Akkor ha megyünk, akkor bepattannánk hozzád hátulra Zsoltival, babaülésestül. (így sajnos az egész hátsó ülést elfoglalnánk.)

Juci!
Ha 3 hely van nálad, és Momo viszi a babót, akkor nem hiszem, hogy 3 embert el fogsz tudni vinni, mert hátul a két babaülés 3 helyet foglal el. Közéjük nem fér be már senki. (Bocsi az okoskodásért).

Ötlet:
Mi lenne, ha nem pizzát rendelnénk, hanem mindenki vinne valamit? Ki-ki amit tud csinálni. Szerintem jobb, változatosabb és finomabb lenne, de nyugodtan le lehet szavazni.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Mesi
De jó lenne, ha ti is tudnátok jönni. :)
Zsolti a kocsiban nem alszik? Az oda vissza út alatt tudna annyit aludni mintha egyben délben aludna,így nem lenne nyügi. Nálunk Dávidnál ez bejön, ezért kérdezem csak.
A mindenki visz valamit én jónak tartom és írtam is, csak nem reagáltak rá a lányok.
Jucié azért írta, hogy 3 fő, mert egyterüjük van és abba befér ha jól tudom. Nálam is csak ezért van egy hely, mert a két gyerekülés mellé már nem fér be senki.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok lányok! :oops:

Azért ilyen vörösen, hisz ígértem, hogy tegnap jövök, és egyszerűen képtelen voltam. Ne haragudjatok! Este 11-ig vasaltam, utána meg kidőltem, nem volt energiám már a gépet bekapcsolni sem, nem tudom, ilyen mikor volt utoljára. De legalább nagyjából meg vagyok a házimunkával.

Holnap megyek integrált tesztre, szerdán pedig a 12. hetes Uh-ra! Már úgy várom!!! Picit izgulok!

Jaj, hát hol is kezdjem???!!!... de nehéz, annyi mindent szeretnék írni.

Tali... nagyon szuper, akkor úgy néz ki, alakulunk!!! Verzsike, akár hozzánk, akár így Bufoékhoz vagy Juciékhoz is beférsz!!! De szupi!!! Lányok, ki jönne még? Akkor egyelőre Momoék, Juciék, Bufoék, Mesiék, Eszter, Erzsike, Ági és én... kihagytam valakit lányok???
Éva, Te nem tudod megoldani valahogy, hogy elgyere?
Szerintem is nagyon jó ötlet, hogy mindenki hozzon valamit. Én elég béna vagyok sütés, főzés terén, de azért majd megpróbálok összehozni valamit (vagy ha mást nem, a végén bevállom az ücsiket :lol: ).

Juci, amit kértél:

http://www.eum.hu/index.php?akt_menu=5118

http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL

Húúú, bár tudtam volni jönni hamarabb!!! Így nem aktuális annyira a hozzászólásom, és gondolom, Te is szeretnéd valamelyest a hátad mögöt tudni a témát, mivel baromi nehéz a helyzeted! Nagyon félek, az én szerény véleményem az, hogy valószínűleg mindenképp Te fogod megsínyleni ezt a helyzetet. Isten adja, hogy ne így legyen. Az a gond, hogy amint hozzátok költözik a kislány, onnantól (gondolom én), minden megváltozik, és szinte biztosnak tartom, hogy a testvére is fogja őt hamarosan követni. De természetesen az is tény, hogy a párod gyermekeit is vállaltad, mikor hozzá mentél feleségül, csak hogy akkor még gondolom, szó sem volt róla, hogy Te fogod nevelni a gyerekeket. Nem ismerem a gyerekek anyukáját, de valószínű, azért alakult ki ez a szituáció, mivel Te már most többet foglalkozol velük, mint a saját anyukájuk, és talán jobban érzik Tőled a törődést, szeretetet, mint az anyukájuktól. Húúú, remélem, ezt Illés is tudja, de biztosan! Nehéz időszak vár Rád/Rátok, de akárhogy is legyen, tudom, hogy Te ügyesen megbírkózol a feladattal! Az biztos, hogy Neked kell kimondanod a végső szót, és tényleg most légy erős, határozott, mert utána nincs visszaút.

Halkan megjegyzem, nem tudom, én mit tennék a helyedben. Valószínűleg én is engednék, képes vagyok önmagam is feláldozni mások boldogsága érdekében. De ez nem jó!!! Csak akkor vállald, hogyha maximálisan biztos vagy benne!

Éva, Istenem, na most már csak ez hiányzik!!! Mit jelenthet ez???!!! Kíváncsian várom a hétfői Uh eredményét. Én ezt már nem értem! Bízom benne, hogy megtalálják a megfelelő megoldást annak érdekében, hogy mihamarabb kisbabád lehessen!!!

Erzsike, ez a hamburgeres nagyon-nagyon tetszik!!! Tudod, én mivel voltam így múlt héten? A pitével!!! A Mc D-ossal! És képes voltam este még elmenni. Ilyenkor igenis meg kell venni, hogyha teheted!!!
De kíváncsi vagyok én is a pocidra. Biztosan szép nagy már. Tényleg, meddig tervezel dolgozni? Mi újság az albérlettel? Mikor jön meg az autótok?

Bufo, jaj, remélem, jobban van már Áronbaba! Gondolom, hogy megijedhettél!
Hát, hallod, ez a mákos tészta jófofa :) Még jó, hogy nem valami sokkal babrásabbat kívánt meg a kislegény! :) Persze tudom, hogy azt is megcsinálná az ember szívesen, csak legalább kóstolná meg egy picit.

Ági, eszméletlenül dögös, nagyon csinos kismami vagy! Egy kilót sem híztál???!!!
Jaj, de büszke lehet Vivi az anyukájára! És hogy ilyen fiatal nénikéje van! :) Tényleg iszonyú nagy a hasonlóság!!! Valószínű így tényleg apukátok oldaláról.
Hallod, Ági, Te is találsz mindig valami aggódni valót! De biztos vagyok benne, hogy semmi okod az aggodalomra, nem hinném, hogyha annak idején Vivit is kihordtad rendesen, most is hamarabb jönne a pici. Ha pedig mégis, tudod, hogy most már nagyon nagy esélye van az egészséges életre. Én amiket láttam, hallottam a Sotén... mindent megtesznek a picikért! Jaj, bár én is itt járnék már!

Jucikám, meg sem köszöntem még, hogy gondoltál rám a kicsi babaruhák terén is! Annyira drága vagy, és természetesen nagyon-nagyon szívesen fogom őket fogadni!

Szaladok, mert sütit sütök, kíváncsi vagyok, hogy sikerült.

Momo, Neked pedig kitartást, nehéz idők várnak Rád, de milyen jó lesz majd látni a végeredményt. És el fogod tudni mondani, hogy ez mind Neked köszönhető! Csak ügyesen!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok lányok!

Muszáj jönnöm panaszkodni, egyszerűen nem bírom ki másképp, csak ha kipuffogom magam, és mivel másnak nem tudom...

Képzeljétek, ma ugye felkeltem, hogy elviszem a Danit dolgozni, aztán egyúttal indulok is az integrált tesztre, földhivatalba. Erre 10 perce telefonált az apósom, hogy otthon hagyta a táskáját, és baromi fontos, hogy a Dani elvigye neki Szigetszentmiklósra. Úgyhogy a drága elvitte az autót, én meg itthon állhatok vigyázállásban, szerintem kb 1,5 óra, amíg hazajön. Így lesz 10 óra, mire elindulok, nem tudom, mikorra fogok hazaérni, arról nem beszélve, hogy nem tudom felhívni az Istenhegyi-t sem, lehet-e enni e vérvétel előtt. Mert hogy én addig éhenpusztulok, az tuti!

Persze, nem lehet elkérni az autót senkitől, egyik kollegától sem, akinek egész nap a ház előtt áll az autója, de még a saját anyjától sem. Ja, és maradjak csendben, nem jó ez, hogy autóért kuncsorgok, nem természetes az, hogy az embernek saját autója van. El vagyok ám kényelmesedve! Mert most már az is szóba jött, nem lehet saját autóm. Az tuti, hogy tavaszig nem. Így viszont annyira kiszolgáltatottnak érzem magam. Ha legalább bérletem volna, de még az sincs, 8.000 Ft-ért???!!!

Lányok, biztos érzékenyebb vagyok, de utálom, hogy mindig nekem kell várnom mindenre, és én vagyok az utolsó mindenben.

KépKép
titi_27
 
 


Ja, lányok, és egy fontos hír!!! Hallottátok ma, hogy állítólag a kismamáknak mégsem kell majd részleges térítési díjat fizetni, ha orvost választanak? Nem tudom, a kórházat viszont nem mondták. Gondolom, az még mindig áll. :(

KépKép
titi_27
 
 


http://www.mno.hu/index.mno?cikk=407810&rvt=2

Ezt találtam!

Na, ezzel nem vagyunk még kisegítve! A kórház volna szerintem a fontosabb, a dokik egymás között szerintem úgyis megtalálnák a lehetőségeket... ja, vagy biztos épp ezért azt már nem akarnák "odafönt"!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Áron még mindig lázas. Este 39.1 volt alvás előtt, és éjjel is adtam neki lázcsillapítót, mert nagyon forró volt. Nem aludt jól hajnal 3-ig óránként ébredt nyöszörgött és csak kézben volt hajlandó" aludni". Most kicsit fáradt vagyok, elszoktam az éjszakázástól ilyen szinten. Csomót gondoltam Kodára, hogy ő ezt már milyen régen így csinálja, és be kell vallanom én nem bírnám.
Dávid ma az ovival kirándul a Hajógyári szigetre busszal. Olyan kis aranyos volt a hátizsákjával menetre készen reggel. Most éreztem igazán úgy, hogy de nagy már, külön is programjai vannak. :)

Titi
Ne pironkodj, van olyan amikor azt ígérjük, hogy jövünk és még sem sikerül valami miatt.
Ha túl vagy a teszten gyere és mesélj! Ez most csak vérvétel vagy mást is néznek? Én buta vagyok ehhez nekem nem volt ilyen. :roll:

Oné
Szerintem te mondj egy időpontot és mi ahhoz alkalmazkodunk. Mi megyünk oda csapatostól és ott van neked két gyrekőc is akit azért menet közben el kell látni.

Juci
Jaj ne aggódj biztosan nem tőletek kaptuk el ezt a vírust. Én szerintem Dávid hozhatta haza csak ő már nem betegszik meg tőle, csak maximum folyik az orra.
Remélem ti továbbra is jól vagytok.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Húúú, Bufo, remélem, gyorsan meggyógyul Áronka! 39,1 az nagyon magas! És könnyen sikerült levinni?! Szegényke, elhiszem, hogy megviselte őt is, és Téged is az éjszakázás, meg az izgalom! Bízzunk benne, hogy ez volt az utolsó éjszakátok betegen!

Tényleg nagyon ari lehetett Dávidka a kis hátizsákjával. De jó, Istenem, néha ahogy így írtok a gyerkőcökről, úgy lennék még gyerek. Ti hogy vagytok ezzel? Ezek a kirándulások... ha nem kellett volna otthon élnem, vagy kicsit másabbak lettek volna a szüleim, biztosan még pozitívabban emlékeznék vissza, és visszamennék.
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy a gyermekeim érdekében néha másképp kell majd viselkednem, türelmesebbnek lennem, stb, csak hogy ők boldogan nőhessenek fel!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!
Én is vagyok ám!!!

Dobok egy görbét, hátha okosabbak vagytok ebben:
Kép
Egyszerűen már nem is tudom mi van velem!
Délután megyel UH-ra, szorítsatok nekem, hogy legalább 1 érőben lévő petesejtem legyen. Persze, ha már megrepedt úgysem fognak látni semmi és izgulhatok tovább. :cry:

Zsuzsa!
Annyira sajnálom a kis beteged! Olyan rossz látni, amikor betegek!

Titi!
Komolyan nem bánom, hogy még nem állok szülés előtt! Átláthatatlan a rendszer! Örülök, hogy mire mi odakerülünk már minden egyértelmű lesz!

Lányok!
Ha nem gond, én is szívesen mennék a talira!

Éva

Kép
balimama
 
 


Balimama

Dehogy gond, nagyon örülnénk neki, ha ti is jönnétek a talira. :D
Jó lenne személyesen is megismerni.
Nagyon szurkolok, hogy legyen érőben lévő petesejt. Mindenképpen gyere és mond el mi volt.
Sajnos én a hőmérőzést csak elméletben konyítom egy kicsit, ebből nekem még nem igazán derül ki semmi.Szerintem még nem volt pé-d, mert nem látok semmllyenirányban hőváltozást.

Titi
Türelemre igencsak szükséged lesz, ha már meglesz a babó. Néha én is nyugtatom magam, hogy nem kell mindennek akkora feneket keríteni. Persze meg szeretnénk adni a gyermekünknek mindent ami a lehetőségeinkhez mérten adott, hogy ők is szép gyermekkora emlékezzenek vissza és azt adják tovább majd a sajátjuknak.
Áron most is itt ül az ölemben így egy kézzel gépelek és persze ő is folyton bele akar nyúlni. Ehhez elég jól van. Most is lázas, de viszonylag élénk. A kis szemén látszik, hogy beteg olyan kis fátyolos a tekintete.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors életjeladásra van időm. bencét beraktam a kiságyba, nem tudom meddig fogja bírni.... :D

Még meg sem köszöntem, hogy ragáltatok anno a pánikbetegségemre és hogy olyan sok jó tanácsatot próbáltatok adni! Egyenlőre maradunk a szoptásnál. Elkezdtem szedni aloés vitamint és inni egy lötyijét. Szerencsére jobban vagyok, járunk ki az utcára is, játszótérre is. Ha rosszul is vagyok, általában csak este, mire mikorra már teljesen kipurcanok. Legalább nem egész nap.....

Zsuzsa!
Áronnak nagyon nagyon gyors gyógyulást és sok puszit küldök! Erős kissrác, hamar túl lesztek rajta! kitartás. Az éjszakázásért pedig tényleg nem irigyellek. Én nem bánom, hogy éjszakázok, csak egészségesek legyenek. De hogy te betegség miatt vagy fent vele... :cry:


Titi!
Csak azt nem értem, hogy most miért nem Ti vagytok az elsők a babával? miért a szaros táska???? már elnézést a kifakadásért, de olyan nagyon tudom, hogy mit érezhetsz! É n is voltam hasonló helyzetben, ezért írom!

És írtad, hogy jönnél hozzánk. Tudod, hogy nagyon örülnék neki, de látom, megint be vagy táblázva. Nem akarom, hogy rohangálj....a következő utad alaklmával is találkozhatunk, ha az jobb neked. És akkor legalább nem rohansz majd el :)

Éva!
Tuti nem volt még tüszőrepedés a hőd alapján. Nagyon drukkolok a jó uh eredményhez!!!!!
Május 3-án nagyon sokat fogok rátok gondolni!!!! Biztos rendben lesz a kis fütyije. Sajnos nálunk is ez a probléma Marcinál, de a mi doktornőnk 6 éves koráig nem nyúl hozzá. Ha addigra is változatlan a helyzet, akkor sajna mi sem ússzuk meg a dolgokat :? Kíváncsi vagyok, Bencénél hogy bencénél ez hogy fog alakulni....

Ági!
Kérdezted, ghogy hány kiló bence. Most 3810 gr és 53 cm. Szerdán lesz 8 hetes. Tudom, hogy már gyerek ennyivel születik, de Bencénél ez szép gyarapodás. (2910 gr és 49 cm a születési adatai)
Tényleg nagyon szép kismama vagy! hatalmas a pocakod! nem szokták mondani?

Momo:)
Írtad, hogy mosolyog Bence és hogy ez kárpótiol a nemalvásért. teljesen igazad van :D Elolvadok egy 2 másodperces mosolytól is :D

Juci!
Neked nem írok, mert minden szabadidőmet "veled" töltöm :D :D majd meglátod.
Sajna a keresztszemest még nem tudtam elkezdeni, de biztosítalak róla, nem felejtettem el. Meg is fogom csinálni hamarosan! Csak ahhoz sok idő kéne és elég pepecs munka. Majd ha le tudom tenni Bencét. Remélem pár hónap (1,5-2)és már elnézelődik, eljátszik majd a játszószőnyegen.......és akkor felszabadul a két kezem :)
Na jó, azért írok:) Kérdésedre a válasz, hogy Gabi tud -e segíteni, vagy dolgozik...igen, dolgozik gőzerővel. Sokszor éjszakába nyúlóan.....Így át sem adhatom neki Bencét, mert akkor ki dolgozik? Persze nappal ha tud, segít. De sokkal kevesebbet, mint Marcinál. Igaz a munka is több most.

Titi!
Neked sincs a doboz elfelejtve!!!!!

Gyöngyi:)
Kérdezted, hogy Bence nem kelti -e fel a többieket? Nem, szerencsére a két fiú alszik mint a bunda, igaz a másik szobába......
Az oltásra pedig 1,5 hét múlva kell mennünk. Remélem jól fogja viselni!

Na idáig jutottam. Bence rázendített.......
A többiektől elnézést kérek!!!!!!!!

UI: Nagyon irigykedek a találkozó miatt!!!!! Ha közelebb lenne akkor talán mi is.....de így maradunk itthon :cry:

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Halihó, hol van mindenki?

Én csak lopom itt a napot. Áron már egy órája alszik, de nem merek belekezdeni semmibe, nehogy felébresszem a zajongással így ebédeltem és jöttem közétek.
Kíváncsi vagyok Dávid mesél e arról mi volt a kiránduláson. Általában nem mond semmit mi volt aznap az oviban, ha mégis akkor azt úgy kell belőle kiszedni.

Virág
Remélem jössz délután, nagyon várunk! :wink:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok lányok!

Na, én is megjöttem!!! Végül Dani hazaért 1/2 10-re, csodálkoztam is, nagyon gyors volt.

Azt nem írtam, azért kellett az a táska, mert apósomnak éves taggyűlése van ma, és abban volt minden irata. Csak azt nem értem, miért nem az anyósom vitte el neki, miért a fia. Nem gond, alapesetben az ember annyira szívesen segít, csak így, hogy nekem is dolgom volt, de sikerült végül időben végeznem.

A földhivatalt letudtam 1/2 óra alatt, rendesen meg is döbbentem, aztán az Istenhegyiben is meglepő volt, az is max 1/2 óra volt. Mivel nincs rendes orvosi leletem az Uh-król, vagyis tudjátok, méretek sehol nincsenek feltüntetve, így volt némi huzavona, fel kell majd hívnom őket, és a szerdai Uh értékeket majd bediktálnom, ami alapján megkapom a következő vérvétel időpontját is.

Éva, nagyon-nagyon várom, hogy gyere az Uh után, és mesélj! Remélem, a dokid tud valami választ arra, hogy "hova tűntek az eddig meglévő petéid"!
Végül hová ment a dokid, melyik kórházba?
De jó, hogy Te is jösz a talira!!! Egyedül, vagy a kisfiaddal? Csak azért, hogy tudjuk majd megbeszélni, kihez tudsz beülni.

Koda, nagyon örülök neki, hogy jobban vagytok!!! A dobozzal ne foglalkozz, tudod, hogy az akár évek múlva is ráér!!! Ne velem törődj most tényleg!
Még mindig nem tudom a hétvégét, hogy alakul, maradhatunk annyiban, hogy ahogy látom a hétvégét (mikor tudok a kórházba menni látogatóba, mikor megyünk-jövünk Liszkáról), akkor felhívlak? Amúgy nagyon-nagyon valószínűnek látom, hogy hétfőn el tudok menni hozzátok kora délután. Lehet, hogy csak este jövök vissza, és így akkor lesz szabadidőm.

Bufo, most azon gondolkodom, írtad, hogy nálad még 1 hely van a kocsiban. Bambus voltam vajon? Hozod Dávidkát is, ezért van 1 helyed?
Mi jót ettél? Csak nem az utolsó adag mákos tésztát? :wink: :lol:

Gyöngyi, úgy szégyenlem magam, hogy nem válaszoltam, mindig akartam, aztán valahogy elfelejtődött.
Igen, a muskátlik már kint vannak, a tavalyiakat hoztam le fentről, egy-kettő ment csak tönkre, de a többit sikerült kiteleltetni.
A fürdőhöz meg végül nem nyúlunk, mármint az élvédőkhöz, majd megszokjuk.
Juj, de várom már, hogy menjünk hozzátok!!!

Megyek, ledőlök egy kicsit, holnap már sajnos nem lesz ilyen jó világ, ugyanis megyek dolgozni.
Annyira jó volt ez a szabad hét! Máskor is csinálok ilyet!!!

KépKép
titi_27
 
 


Titi
Igen mind a két fiút viszem. Gyöngyi azt mondta, hogy jöhet Dávid is , majd barátkoznak Rézivel.
Lehet, hogy befér a 3 gyerekülés hátra, majd kipróbáljuk és akkor 2 hely van álam is.
Nem mákostésztát ettem, már elfogyott, végre. Tegnap húslevest főztem és rakott brokkolit az volt ma is.

Elhiszem hogy bosszús voltál reggel, de hála az égnek jó fordulatot vett ez a táska ügy.
Nagyon ügyesen letudtad a földhivatalt és a vérvételt is. Végül lehetett enned, vagy kibírtad addig?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Szuper, Dávidka biztos jól el lesz Rezivel! :)

Képzeld, drága Juci felhívott, és ő is biztosított, hogy lehet enni, de menetközben sikerült felhívnom az Istenhegyit is. Végül olyan jól haladtam, hogy nem álltam meg kajcsizni, de innom azt muszáj volt! Így azt mertem!

Képzeljétek, itt van a párom unitesója, most teszik le a fenti egyik szobába a laminált padlót. Én meg ismét fugázom, mert a múltkor nem sikerült. :( Kicsit híg lett, és kipereg, úgyhogy potyára dolgoztam. De legalább ezt is megtanulom! Nagyon élvezem!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Ha lehetséges, akkor én szeretnék valakihez beülni a kocsiba, ha megyünk a talira. Ha már nincs hely, az se gáz, akkor én is mehetek kocsival, csak már nem nagyon szeretek vezetni.

Éva!
Mi volt az UH-n? Döntött a doki, hogy mi legyen?
Én is elterveztem az elején a pocifotókat minden hónapra, de még csak az az egy van, amit nektek raktam fel a múltkor...
Tök jó, hogy te is jössz a talira!

Juci!
Ne hülyéskedj, nem miattad nem írtunk! Sőt én is örülök neki, hogy itt másról is lehet „beszélni” mint a babaügyek. Azért a végeredményről ugye tájékoztatsz minket!?
Hova mentek végül nyaralni, eldöntötted már?

Zsuzsa!
Remélem Áron hamar meggyógyul, le tudod vinni a lázát? Dávid nagyon megerősödhetett az oviban, ha nem lett beteg, de gondolom nem is nagyon akart volna kimaradni a kirándulásból...

Titi!
Szegényke, vasalnod kellett. Nekem az volt az első, amit lepasszoltam már pár hetes babával, mert nagyon nem bírtam az állást főleg az elején. Azóta a párom vasal mindent, én csak ha hírtelen kell valami. Most már talán bírnám, de ez így annyira jó...
Nem egyszerű nálatok ez a kocsi ügy, valahogy muszáj lenne megoldanod és nagyon úgy jön le nekem, hogy csak úgy lehet, ha vesztek egyet neked. Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy a férjednek, meg a leendő nagyszülőknek miért a gyerek (aki ugye most még veled egyben van) AZ utolsó?!!!! Nekünk nyugodtan jöhetsz panaszkodni, már az is sokat segít, ha nem kell magadban tartani, bár segíteni nem tudunk sajna. Ha máskor kell menned vhova, ami fontos csak szólj és én elviszlek szívesen, csak szólok a mheyen hogy aznap nem megyek be. Tőletek elbumlizni az Istenhegyibe BKV-val az fél nap legalább.

Én is olvastam a nagy hírt a dokikról, nekem így szuper lenne, mert ugye lakcímem már van.
Az albiból úgy döntöttünk mégse költözünk, csak átrendezzük az egészet, mert most úgy tűnik 2 éven belül kapunk szolgálati lakást, addig meg kibírjuk. Rettentő sokba kerülne egy költözés. A kocsink ma érkezett meg a gyárból Mo-ra, remélhetőleg a jövő héten átvehetjük.
Milyen lett a süti?

Még azt akartam kérdezni, hoggy mikor mégy fodrászhoz, mert lassan kellene nekem is, meg kéne egy pár melírcsík is és mennék mikor te, addig is tudnánk dumcsizni.

Koda! De jó, hogy picit jobban vagy, már az írásodból is kiérződik…

Én ma megint voltam tornázni, nagyon jólesett. Előtte teljesen hulla voltam, de teljesen felfrissültem.
Tegnap néztünk egy izgi filmet dvd-n, és a bébi nagyon nem bírta. Végig rugkapált a pocimban, ennyit még összesen nem mozgott, de én élveztem (amíg már nem fájt). Aztán ma is igen aktív volt azért remélem nem lesz ennyire végig…

Puszi mindenkinek!
verzsike
 
 


Sziasztok Lányok!
Olvasok ám, csak egyszerűen alig van időm írni. Pedig nagyon hiányoztok!
Most megint borzasztó önző leszek és csak magamról írok!
Szóval nincs egyetlen petesejtem se, ami érne.
A következő ciklusban Closty, ha még mindig semmi, akkor HSG.
Azt nem mondom, hogy fel vagyok dobva, de erre számítottam.

Reggel feltétlenül jövök és megpróbálok mindenkinek írni!!

Éva

Kép
balimama
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: