Forti,
Már én is terveztem hetek óta, hogy visszanézem a várandós idõk levelezéseit, de most, hogy te is említetted, rászántam magam. Annyira jó volt
! El is kezdtem kimásolgatni, de csak két hónapig jutottam. Nagyon édes lehet Levi a fürdés közben.
Képzeld visszatért az álommanónk
! Mióta kibújt Lili két felsõ foga, azóta megint átalussza Lili az éjszakát.
A fagyasztott õszinek a héját és úgy szedtem le, hogy 1-2 percre meleg vízbe tettem és utána egy kis késsel szépen meghámoztam, aztán gyümölcscentrifuga és a végén az üveget beleállítottam egy meleg vizes tálba, hogy kellõen átmelegedjen. Kicsit macera volt, de almával elég jól megette Lili. Most már viszont learchiváltam a centrifugát, jöhet a passzírozó
.
Olvastam ám a leveledet, bocsi. Ezen a héten feltétlen hozzuk össze a talit, most mi megyünk
! Nekem a héten el kell mennem fogorvoshoz, holnap beszélek vele, hogy mikor tud fogadni. Ezt leszámítva bármikor jó. Délután esetleg jó lenne nektek?
Judy,
Ez furcsa, mert nekem is eléggé hullott a hajam, de a bõrszárazság és a körömtöredezés az megmaradt. Lilitõl múltkor vettek vért és nem volt vérszegény, gondolom akkor én sem lehetek, vagy mégis?
Nálunk is volt régebben ez a fejelkapkodás, aztán valahogy magától elmúlt.
Ági,
Szerintem ne törõdj azzal, hogy ki mit most, csak Petrát nézd, hogy neki hogy jó. Ha nem fogadja el még a kajcsikat, akkor valszeg neki még nincs itt az ideje a hozzátáplálásnak. Elvégre megtömni ugye nem lehet
. Ha Lili sem fogadná el egyáltalán az ételeket én sem erõltetném. Viszont így, hogy egy rendes adag szopi után még elfogad 40-60 gr fõzit, így adom neki. A sima krumplit én sem próbáltam meg azóta. Viszont az almás krumplipürét nagyon szereti. Ma is megevett belõle 50gr-ot, pedig ma is olyan jó pépesre készítettem. A sárgarépás krumpli is ízlett neki, viszont abba tettem egy kocka fagyasztott tejet is. Ha Lili már forgatja el a fejét és nem nyitja a száját amikor odateszem a kanalat akkor én már nem szoktam erõltetni. Teljesen rábízom, hogy mennyit eszik. Ne idegeskedj, ha Petra igényelni fogja már a kajcsikat biztosan el fogja fogadni majd. Na most kicsit összevissza írtam, de azért érteni ugye
?
Sajnos ritkán tudunk csak találkozni a többiekkel, mert azért annyira nem vagyunk közel egymáshoz. Viszont március 6-án lesz a következõ tali! Jó lenne ha el tudnátok jönni
!
Néha én is érzem, hogy kicsit sokat vagyunk itthon, erre azt hiszem csak a jobb idõ lesz az igazi megoldás. Ja és egy könnyebb babakocsi
. Ma megnéztem egy-két helyen, de még nem találtam olyat ami igazán jó lenne.
Boldog 7 hónaposságot Petrának!
Nekem a Digestive Rennie volt és annak nem írtak ilyet a tájékoztatójára.
Áfonya,
Nekem is tetszik a dokid véleménye a kajcsi bevezetésérõl
.
Csics,
Jó hallani, hogy Peti javul és az étvágya is visszatér.
Pszi,
Boldog fél évességet Balázskának!
Anyapoc,
Milyen az a rizspép amit a dokitok ír fel?
Nyuszi,
Te így értesz a virágokhoz
? Nekem sohasem sikerül a hagymás virágok ültetése. Az a tuti, amikor már viszonylag jó idõ van és megveszem a kisebb palántákat (muskátli..) és azokat kiültetem.
Boldog 7 hónaposságot Emíliának!
Manó,
Nem tudom milyen egy névadó ünnepség, nálunk keresztelõ lesz majd valamikor áprilisban.
Heni,
Szerintem ha tudod fagyaszd le a tejcsit. Aztán talán késõbb lesz valaki akinek kell. Ha elég sterilen fejed, akkor 6 hónapig eláll a fagyasztóban.
Zita,
Jobbulás Solyminak!
Bocsi, hogy ilyen sokat írtam, de végre volt egy kis idõm
.
Puszi,
Ilke