Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Julcsi, ha véletlenül darabos kajával próbálkozom először, akkor pont ahogy írtad, szájzárat kap és nincs az az ember, aki csak egy falatot is belevarázsol.
Pont mint tegnap. Zöldbabfőzeléket evett, jó puhára főzve a babot. Gondoltam megpróbálom nem összeturmixolni. Meg is evett 5-6 kanállal belőle, majd szépen kiköpte a zöldbabot. Utána nem akart enni többet. Sebaj, jön a turmixgép. De akkor meg már azért nem akart enni, mert bizalmatlan volt, hogy most mit akarok neki adni. Inkább elkezdett ordítani, mert hiszen éhes volt. Kb. 1/4 órát kellett dajkálnom mire megnyugodott és végre megette a turmixolt kaját.
Úgyhogy nem próbálkozom többet csak akkor, ha jóllakott a turmixszal.

Ja, és képzeljétek. Az István csinált az előszoba ajtóba egy kis kerítést, hogy már az előszobába se tudjon kimenni, pláne ne lépjen le a bejárati ajtón. Ádámka ott állt mikor megjött az anyu. Felemeltem, hogy az anyu betudjon jönni, erre a levegőben rugdosott és ordított, hogy most azonnal tegyem le. Mikor bejött az anyu, visszacsuktuk az ajtót és letettem. De addigra már teljesen begőzölt, nem akart leülni, lefeküdt a földre, megfeszítette magát, csapkodott és ordított. És a lábával hajtva magát körbe-körbe forgott. Ooooooolyan hisztit levert, hogy csak lestünk. Anyu mondta, hogy ha nem látja nem hiszi el, hogy 1 évesen ilyen szinten hisztérika az imádott unokája. Én otthagytam, majd megnyugszik. Mikor látta, hogy nem vagyok mellette sírva odamászott hozzám és kapaszkodott a gatyámba, hogy vegyem fel.
Nem azért mondom, de rémálom a hisztije. Mindig arra gondolok, hogy én rontottam el valamit, hogy ennyire hisztis? Viszont ilyenkor meg eszembe jut, hogy Kos a napja és Oroszlán az aszcendense, mit csodálkozom?
Nálatok szokott lenni ilyen hiszti? Mit lehet vele csinálni?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi:nálunk Zsombi még lightosan adja elő, ő csak ideges szokott lenni, ha valami nem úgy történik...nade Szonó ő már profi ebben.Azt tudod csinálni, mint ahogy írtad vagy nem veszed figyelembe vagy megpróbálod elterelni a figyelmét, de ez csak az elején működik, mert ha már belelovalta magát akkor nem sok mindent tudsz ellen tenni...én is már csak abban reménykedem, hogy kinövi!!!! :roll:
Sőt a kiscsaj mostanában nem hallgat rám!!!! :shock: Elmondok neki 5x valamit és mintha nem is hallotta volna...azt hiszem hamar megfogok őszülni!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbi, amúgy van valami "szabály" a nagykönyvben, hogy egy évesen már darabosat kéne enniük? De nem lehet, hogy az Ádám ebben is pár hónapot vár? Csak azt nem tudom, hogy mit kéne ilyenkor, próbálkozni, mondjuk hetente x-szer, vagy egy hónapot várni. Addig meg ha a te kajádból kunyerál és neki való akkor egyen. Habár szerintem csak lusta a kiscsávó. :lol:
Hiszti: hajaj, hát ez még hányszor lesz! Ahogy leírtad, nálunk detto előfordul(t). Mondjuk mostanság a Livinél a hátrafeszítés, Dorkánál a nyúzott malac visítás a divat. Két dolgot tudsz ilyenkor csinálni. Vagy eltereled a figyelmét vagy otthagyod. Szerintem ez meg a te akkori türelmedtől függ. A lényeg, hogy "ne hódolj be". De ezt ugyis tudod csak olyankor olyan nehéz kibírni. Én ott szoktam őket hagyni csak előtte elmondom, hogy ez nálam nem válik be. Hiszti így is van, de valahogy rövidebb a lefolyása, mert hamar rájönnek, hogy nem mennek vele semmire. És tarts ki, röpke 18 év és kinövik... :shock: :lol:

KépKép
kgiulia
 
 

 
 

Oké, ha itthon vagyunk nem veszem figyelembe a hisztijét. Otthagyom, aztán majd csak befejezi.
De amikor éppen sétálunk és akkor kezdi a babakocsiban? Feszegeti ki magát, ordít, és annyira belelovallja magát, hogy még a könnye is potyog. És nem azért, mert már régóta ott ül, csinálja ezt akkor is, ha éppen 10 perce indultunk. Na? Akkor nem működik az otthagyom, mert addig csinálja amíg fel nem veszem. Ha kell, fél órát is. De a figyelemelterelés sem, mert bármit adok neki eldobja.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


SZiasztok!

Nagyon ramaty éjszakánk volt, Kata tegnap délután betaknyosodott, estére pedig belázasodott, és bármit csináltam, nem ment le :(

Próbáltuk a kúpot, semmi. Ktét óra múlva Panadol, semmi. Két óra múlva megint kúp, semmi. Hútőfürdő kb 2 tized, vissza is kúszott fél óra múlva. Végig 38,3-38,7 között voltunk éjjel :( Hajnalban becsavartam vizes lepedőbe, nem tudtam jobbat. Kb 5 percet sírt, és elaludt. Csak az votl a gáz hogy ugye cserélgetnem kellett. De még reggel is 37,6 volt, és még mindig meleg. Orsi Kamillája ugyanez. Nagyon kiváncsi lennék mi ez már megint :(

Most jókedvú, csak már 2x aludt, de hát ilyen rossz éjszaka után nem csoda. Csak az uramat sajnálom, aki 3 óra nem egybefüggő alvás után ment 14 órázni:(

Darabos kaja: Én se ettem meg anya emlékei szerint egyáltalán, most mégis elboldogulok. A középső hugom a fordítottja, sose ette meg a pépeset. Neki nem volt átmenet, a cicről a darabos felnőtt kajára tért át egyből. Kb 3 éves koráig se joghurtot, se semmi krémeset. Szerintem se kell aggódni emiatt. Majd alakul.

Hiszti: Szerencsés helyzetben vagyok, Bence elég keveset hisztizik. Ha mégis, akkor általában hallgat a jó szóra. Ha nem akkor vagy beküldöm a szobájába gondolkodni, vagy ha nincs kéznél a szobája, akkor általában ez a kérdésem: abbahagyod a hisztit, vagy kérsz egy pofont, hogy legyen okod sírni? Ez hat :)

Kata is adott már elő hisztit, nála még működik a figyelemelterelés. Ha mással nem, egy kekszel, vagy pogácsával mindig meg lehet győzni (ez útközben szokott előfordulni)

Mennem kell, most két lázas gyerekem van, Kamillára is vigyázok :(

Jajjj: Edit!!! NAgyon boldog szülinapot Barnusnak így utólag!!!!

Zsandi! Nagyon boldog névnapot :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Barbi, igen én attól félek mindig, nehogy az utcán vagy boltban kapjanak hisztirohamot. Mert ott ugye hogyan reagáljam le. Otthagyni nem tudom, magyarázáshoz, hogy ezt nem kéne még nem mindig elég érettek. Nem tudom akkor mit csinálnék. Nagyobb gyerekes anyukák?

Zsu, sajnálom Katát és Kamillát is. Amúgy tesódéknál mi a helyzet?

KépKép
kgiulia
 
 


Nekünk mostanában csak itthon parádézik...nem tudom mi a megoldás, mert ilyen picinek mint a Zsombi korosztálya magyarázhatsz , nem érti és a hiszti közepén ha érti sem érdekli!!!!
SZerintem valahogy a hiszti kitörését kéne megakadályozni vagy tompítnai a hatásait. :roll: Most aztán jó okosat mondtam mi???? :oops:

Zsu:jobbulást a gyerekeknek!!!Neked meg kitartást!!!Dokihoz mentek????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Julcsi, nem tudom. Szerintem várakozó álláspontra rendezkedtek be egyenlőre. Bár sztem kutyából nem lesz szalonna :? :? :?

De ők tudják.

Márti, igen, megyünk, kettőtől van rendelés.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

A hisztihez nagyon nehéz szerintem tanácsot adni,mert ami az egyiknél beválik,az a másiknál nem biztos.Az a legrosszabb amikor nem is tudjuk,hogy mi váltotta ki a hisztit.Ha tudjuk,akkor azért könnyebb orvosolni.Én pl.ha mentünk a közértbe /1-2 hiszti után kitapasztalja az ember/,már az úton megbeszéltük,hogy mit szeretne pl.túró-rudi,és azt meg is vettem neki.Ezt azért már egy 2 éves gyerekkel meg lehet beszélni.Nálunk egyetlen 1 olyan dolog volt amit nem akart évekig megérteni ,mégpedig,hogyha elmentünk a barátnőmékhez játszani és én szólok hogy indulunk haza akkor jöjjön és menjünk.Rendszeresek voltak a hisztik hogy maradjunk még,és én sajnos elég sokszor gyengének bizonyultam/kb 1 éve hogy megértette,hogy a hiszti miatt inkább kevesebbet járunk át-most már ha szólok akkor jön./
Nálunk különben a Gergő már most lever az Ádámhoz hasonló hisztiket,az elmúlt 3 napban beleértve a mait is valami extra nyűgös nappal.De érdekes mert éjjel viszont semmi baja alszik ,max.1x ébred.Semmi nem jó neki,ha játszok vele az a baj,ha nem akkor az,nem köti le semmi játék,ha az Encsi megjön a suliból és leáll vele játszani nem telik el még fél óra sem de már megint megy a hiszti-sikítozik vele,verekszik.Ja,és őrült féltékeny rám.Az Enikő ha hozzám bújik vagy megpuszil,vagy a Lajos,már sikitozik és potyognak a könnyei.
És ezt a "hisztit" hiába tudom,hogy mi váltja ki,nem tudom és nem is akarom kiküszöbölni,hisz nem lehet mindent az ő javára fordítani.Neki kellene a családba beilleszkedni.
Szerintem is ez az életkor a legnehezebb a hiszti kezelésében,mert még nem érti igazán,hogy mit magyarázol neki,viszont az által hogy még "kicsi",könnyebb elvonni a figyelmét a hiszti kiváltó okról akár a boltban,akár az utcán.Mindig vinni kell magatokkal valamit amit szeret pl.játék,kaja.Nálunk mivel a Geri szeret enni ezért a babapiskóta csodákra képes-anékül el sem indulok sehova.

Zsu-jobbulást a gyerekeknek.
Nálunk az osztályban /meg az anyósom is mesélte,hogy itt a környéken több gyereknek / hányásos-hasmenéses betegség ütötte fel a fejét.Remélem,minket elkerül.

Edith-hogy van Kriszta?

A darabos kajára visszatérve,az jó ötlet amit a Julcsi irt.Először etesd meg a turmixolttal,majd mikor te is ebédelsz ültesd az öledbe és ha kér belőle akkor adjál neki.Még ha nem is neki való,akkor is nyugodtan,olyan nagy mennyiséget ugy sem fog belőle ennyi,hogy baja legyen tőle.Nálunk a fiam,ha hiszitek,ha nem a karácsonyra főzött jó füszeres töltött káposztából vágott be 1 égész gombócot,10 hónaposan.Azt hittem,hogy rosszul lesz tőle,de semmi.Viszont a spenottal,sóskával,tökkel nagyon hadilábon állunk.Ma is spenótot föztem ugy,ahogy az Edit irta multkor,hát csak ránézett ,és rázta a fejét,1 falatot evett belőle.

bocsi,de mennem kell,már nem birom hallgatni a hisztijét,inkább játszunk egy kicsit.
bibolya
 
 


Még eszembe jutott,hogy a Julcsinak nem válaszoltam a kérdésére.
Szóval az Encsivel nagyon nehéz volt a darabos kaját megszerettetni ,mert ő nem is szeret enni.A mai napig sem központi téma nála az evés.Ő csak azért eszik mert a létfenntartáshoz muszáj.Őt nagyon lassan és fokozatosan lehetett csak hozzászoktatni a daraboshoz.
Most még eszembe jutott az is,hogy a kedvenc falatkáiból kéne a pépes közé tenni ,de csak ugy mint a bébiételekben van.
bibolya
 
 


Szerintem a nap végére kopasz leszek. Biztosan az időtől (nagyon fúj a szél), de az Ádám olyan extra nyűgös...
Az előbb már azon gondolkoztam, hogy odaadom a szemeteseknek, épp jöttek a kukáért. :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi,Márti-szerintetek én mitől őszülök kb 7-8 éve?És most már hullik is a hajam!!! :lol: :lol: :lol: .

Lányok kitartás,lesz ez még rosszabb is!!!Tessék már most paróka,és egy jó hajfesték után nézni. :roll: :lol:
bibolya
 
 


Ibolya: :lol: :lol: :lol: :lol: de kis vicces vagy!!!!! :wink:
Nem hiába találtá ide hozzánk!!!!! 8)
Itt csupa lökött tyúk van, ja meg egy lökött kakas!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ibolya!

Sajnos nekem is havonta kell már festetnem a hajam. Én is őszülök már 4 éve. Főleg egy hete, mióta Virág hihetetlen módon veri a hoppot. Fetreng a földön, és képes hanyatt dobni magát a kemény padlón, miközben úgy ordít, mint akit nyúznak.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Most délután ovilátogatóba mentünk...a 2 gyerekünk simán elvegyült, szerintem ha eljövünk az sem zavarta volna őket!!!! :lol:
Az ovónénik szimpatikusak voltak, az ovodavezető kicsit szigorúbb, de gondolom ez munkaköri ártalom :D , amíg ott voltunk semmi gondjuk nem volt a manóknak, Szoni kb. 3x ment wc-re nagyon imádta, hogy rá van méretezve :lol: , ez Alsópáhokon is tetszett neki.Májusban beíratás...de a kiscsaj már holnaptól menni akar!!!! :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti!

Meg lehet választani az óvonénit és a csoportot?
Azért jó, hogy jól fogadta a kiscsaj, így nyugodt szívvel írathatod be.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Márti, erről jut eszembe, hogy mi is voltunk ám nyílt napon a zoviban :) Nagyon szimpatikus volt, kint is bent is jól felszerelt, minőségi játékok, strapabíró fenyő bútorok, egy fajta játékból nem 1-2 hanem 6-7 db van. A csoportok elvileg 20 fősek, de mondta az ovonő hogy pl a mostani kiscsoport 27 fős :( De leg. van 2 ovónő + 1 dajka mindig velük. Ami még nagyon tetszett, ahogy ott sétáltunk az udvaron, hgoy nem csak kiengedve vannak a gyerekek, hanem fogócskáznak, táncolnak, körjátékoznak velük :)

A bölcsi az talán még jobb, rengeteg a játék, és itt is csak minőségi játék van. Se a KAta, se a Bence ne makart eljönni :)

Május 7.-én iratjuk be mindkettőt :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsu:és mi van a Katával?????Mit mondott a doki????

Edit:3 csoport van és adottak az ovónénik, csak azt akartam ezzel mondani, hogy mind szimpi volt. De mi rosszat nem is hallottunk még erről az oviról és nem utolsó hogy rettentő közel van, kb. 5 perc gyalog.
Furcsa lesz majd a lánykám nélkül, de annyira igényli már a társaságot, mondjuk eddig is :lol: és legalább kicsit kettesben leszek a fiammal napközben :wink: !!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Nem tudom meddig tudok jönni,mert sz@rakodik a gépem.Állandóan kikapcsol.Holnap felhívom a szerelőt,hogy nézze meg.Az előbb már írtam egy jó hosszút,de kikapcsolta a drága és elszállt!

Most elküldöm ha tudok jövök!
timiban
 
 


Sziasztok!

Andi nagyon boldog névnapot kívánok!!

Zsu: jobbulást Katának! Doki mit mondott? Vérnyomásod?

Edit: derekad? Voltál dokinál?

Julcsi: én is elkezdtem a diétát, holnap lesz gyümi napom. Kíváncsi vagyok, hogy fogom bírni. Egyenlőre, éhen akarok halni. :oops:

Hiszti nálunk is van bár még csak light-os, legalábbis amikor velem van. Anyósnál, sógornőmnél, már állítólag keményen hisztizett. Rettenetesen akaratos, egy nap ezerszer is rá kell szólni, hogy ne püfölje a TV-t, ilyenkor visszabeszél, ha meg elhozom üvölt egy pár percet. Általában nem figyelek rá, és egy idő után abbahagyja.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Látom, a hiszti volt terítéken. :roll: :roll: :roll: Éppen aktuális. :evil: :evil: :evil: tegnap István orgonált, Kriszta meg körülötte lebzselt. Egyszercsak néma csend lett. Kriszta kihúzta a kábelt az orgonából. :shock: :shock: :shock: :shock: Ez akkor vicces volt, de amikor meg akarta ismételni, és nem engedtük, elkezdett hisztozni. Nem írom le, hogyan, mert uyganazokat írnám, amit ti, de hirtelenjében azt sem tudtam mit csináljak vele, így bepakoltam a kiságyába. Olyan szívszaggatóan sírt, mit sírt, ordított, hoyg rossz volt hallgatni. Potyogtak a könnyei, teljesen kivörösödött, még köhögni is elkezdett belé. Néhány percig bírtam, aztán megvizeztem a kezem és lespricceltem. :shock: :shock: :shock: Meglepődött, és utána még sírt, de már csendesebben, amikor pedig elhallgatott kivettem a kiságyból és normálisan játszott, nyomogatta az orgona billentyűit, de a kábelhez nem ment hozzá. Nem tudom, mit ért meg abból, amit elmondok, neki, de mindenképpen elmondom, hogy mit szabad, mit nem. A büntetést is csak figyelmeztetés után kapta :roll: :roll: :roll: , úgyhogy tiszta a lelkiismeretem. :oops: :P
Azonban nem hiszem, hoyg jó ötlet a kiságyba tevés. Gondolok arra, hoyg majd nehogy állandóan a negatívummal, büntetéssel asszociálja, és ne maradjon meg szívesen benne. Nekünk eddig sem volt gond a kisággyal, ezután sem szeretném. A szobájába zárást sem szeretném alkalmazni éppen ebből a meggondolásból. Bár lehet, hoyg mégiscsak alkalmazzuk ezután ha szükséges lesz! :roll:

Edit, a derekad rendbejött? Taknyival hogy álltok?

Márti, örülök, hoyg tetszett a manóknak az ovi. Amikor megéheztek volna, észrevették volna a hiényotokat, ha nem vagytok ott! :wink: :lol: remélem, hoyg amikor ténylegesen is járni fog Szoni oviba, akkor is megmarad a jó véleményetek. :)

Timi, nekem is szokott egyszer-egyszer kikapcsolni a gépem. Állítólag túlterhelt már, és ezért, de a "szerelő" mindig hagyja először, hoyg a dolgok jól megérjenek. Aztán ő is hozzálát egyszer! :roll: :roll: :roll: :P :P :P De nekem jelzi, hoyg ki fog kapcsolni, és kapok mindig egy percet arra, hogy elmentsem, elküldjem, amit éppen dolgozom, írok.

Zsu, tényleg, mit mondtak KAtával kapcsolatban?

Képzeljétek, mi ma voltunk először sétálni babakocsi nélkül. Igaz, most estefelé mentünk csak ki, mert egész nap csúnya, borús idő volt, és csak vagy félórát voltunk kint, mert bezavart az eső. De mi előzte ezt meg. Én ma már ki akartam hagyni a sétát. Amikor Kriszta uzsizott viszont, meglátott lenn néhány labdázó gyereket. utána pedig olyan sírásba-nyüszítésbe kezdett, hoyg csak na, én meg csak lestem, mi a baja. Állandóan babbázott, és azt hittem a cumija kell, mígnem leesett a tantusz, hoyg ő a babákhoz akar menni. tehát megtörtént az első alkalom hoyg a lányom sétálni kérezkedett. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja, és ma délután elkezdte mondani a NÉNI szót, tisztán, érthetően. Lassan naplót kell vezetnem, hogy miket mond, mert már lassan nem tudom észben tartani!

Ma bemásoltam a múltheti képeket is, megpróbálok néhányat feltölteni. De azért jó éjt már most kívánok mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Zsuzsi, ma CH-napod volt akkor, miért akarsz éhenhalni? Szerintem ennek a diétának nem az a lényege, hogy sanyargassuk magunkat, mert hosszú távon az sokkal inkább bűnözésre, elcsábulásra, esetleg abbahagyásra sarkall. Szerintem addig egyél, amíg jjóllaksz. Sokkal többre mész így, mintha éheznél, vagy kívánnál valamit. nem tudom, mennyire vagy édesszájú, de pl. sokan azt csinálják, hogy ha CH-napon nem kívánják esete az édeset, akkor ugyanazt eszik, mint délben vagy valami mást, de sósat. Attól szerintem inkább jóllaksz.
Igen a gyüminap elég nehéz, úgyhogy az önsanyargatáshoz ez épp elég a diéta alatt négynaponta. Persze, ezzel nem azt mondom, hoyg dugig eszed magad, csak amíg érzed, hyog jóllaktál.... :lol: :lol: :lol:

És gratulálok neked is, és Julcsinak is, hoyg elkezdtétek! :) Csak biztatni akarlak, hogy nekem nemsokára lejár már! Úgyhogy, hajrá, lányok, meglátjátok, megéri! :) :wink:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Akkor a képek. Előre elnézést, ha esetleg túl sok lesz. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Kép Szekéren
Kép Húgommal
Kép Cicával
Kép Cicákkal
Kép A mezőn - nyuszi ül a fűben
Kép Pipivel
Kép Édesapámmal és a csikóval
Kép Fűszálat tanulmányoz
Kép Tavasztündér - anyósommal
Kép Anyósommal
Kép Velem
Kép Huncut ül a fűben :)
Kép Hapciiii
Kép Mama, tessék a virág! :)
Kép Édibaba

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok Lanyok!

Csak gyorsan beneztem hozzatok egy idegen geprol'ugyhogy kicsit benaskodom is rendesen.
Eloszor is Barnusnak megkesve is NAGYON-NAGYON BOLDOG SZULINAPOT KIVANOK!!!!
ANDI SOK-SOK SZERETETTEL GONDOLUNK RAD NEVNAPODON!!!

Latom hisztiznek a picinyek,biztosan nem nagyon vicces a helyzet...Nalunk Denes noverenek a kislanya volt remesen hisztis.Aztan szepen kinotte.Azalatt emlekszem mindig felultettek a mosogep tetejere.Azt hiszem ez bevalt egy idore.
Az biztos hogy ,,buntetesnek''erdemes valami nem mindennapi dolgot talalni mint pl.a mosogep teteje persze az is lehet hogy annyira erdekesse valik hogy aztan majd azert hisztiznek hogy odarakjak Oket.

Velunk minden rendben.Ma jottunk at Londonba.Gyonyoru az ido es nagyon szep helyeken jovunk megyunk,egyik probahelysegbol a masikba.Hihetetlen dinamizmusa van a varosnak,elkepeszto szines minden es szo szerint mindenki az utcakon.Gyakorlatilag egyfolytaban rohannak az emberek,ha nem figyelsz elsodornak,de van ebben valami jo,olyan mint a verkeringes....

Martikam most nagyon sajnaltam hogy nem volt meg nalunk a fenykepezo(talan mar meg is van Denes unokatesojanal)

Kepzeljetek Hamburgban volt egy csodas elmenyunk.Egyik ismerosunk megszervezett nekunk egy latogatast abba a templomba ahol Brahms-ot megkereszteltek.Meg soha nem voltunk ilyen epiteszetileg elkepesztoen erdekes templomban.Olyan volt mint egy hatalmas koncert terem.Tartanak is itt gyakran koncerteket,sot meg balett eloadas is volt.Hatalmas karzata van es 3!orgonaja.
A templom folott van egy nagyon magas kilato.Ez egy turisztikai latvanyossag.Felvittek minket,es Lanyok hat az valami csoda volt!!!Az egesz varost lehetett latni es valami kimondhatatlanul kitagult ott a vilag.Komolyan kedvem lett volna tarsulni az egyik galambhoz amelyik pofatlan modon az orrom elott indult repulo korutjara.Az ismeros pezsgot is hozott ugyhogy teljesen elbodultunk minden szempontbol.Aztan lefele megmutattak az oraszerkezetet is.Es kepzeljetek minden nap este 9-kor 1 trombitas eljatszik egy koralt a negy egtaj megfelelo ablakaiban.Ezt aznap hallottuk is.Aztan elvitt minket a varos legregebbi utcajaba ugyhogy a 16.szazadban erezhettuk magunkat.Vicces volt mert eredetileg itt ozvegyek laktak (most fantasztikus etterem es helyes kis boltok vannak az epuletekben.Es volt egy tukorszeru cso is felszerelve a falra.Annak idejen a joindulatu idosebb ozvegyasszonyok ezen keresztul,, figyeltek ''a fiatalabbak ferfi latogatoit.Szoval ezt kar hogy nem tudtuk lefotozni,de talan legkozelebb.
Na mostmar megyek mert tul sokat irtam.
Sok-sok puszi mindenkinek es ne aggodjatok a kis hisztisek miatt!!!Iza


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rillisz
 
 


Edith!!Szuperek a kepek,csak most lattam,nagyon edesek!!!!
rillisz
 
 


Sziasztok!

Nem tudom mi lehet a géppel,de se szó se beszéd kikapcsol! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Barnusnak boldog szülinapot kívánok!!!!!!

Andinak Boldog névnapot!!!!!!

(kép feltöltéssel most nem kisérletezek,bocsi érte,de félek,hogy megint kikapcsol a masina)

Hanna tegnap volt a fülészeten.Megkapta a tubust.Megint volt váladék.Leoltottuk,vért is vettünk.Hát kiváncsi leszek mi lesz az eredmény!Holnap megyünk kontrollra,de szerimtem most jobb a helyzet,mert jelen pillanatig nem folyik a füle.Remélem a tegnapi váladék volt az utolsó és most már minden rendben lesz!
timiban
 
 


Bocs,de ezt gyorsan elküldtem.

Edith,
nagyon szupi képeket tettél fel.Kriszta is már igazi nőies "baba" lett.

Hiszti,
hát ez sajnos velejárója a gyerekkornak.Szerintem nagyon kevés az a gyermek aki nem hisztizett/hisztizik.Hanna is szokott,de szerencsére "lájtosan"adja elő.Hasra vágja magát és kiabálva sír,de hamar abbahagyja.Rebi volt hisztis,most is az.De inkább ez már akaratosság.Ebben a korban sokkal nehezebb kezelni,mint a piciknél.Legtöbbször engem is kiakaszt,és az pláne aggaszt,hogy nem is fogad szót.Zsoltikával könnyebb,valahogy őt hamar ki lehetett zökkenteni a hisztiből.Vele más gondok vannak.De ezt úgyis tudjátok!

Jó éjszakát mindenkinek!!!!
Puszi

Timi
timiban
 
 


Bocs,de ezt gyorsan elküldtem.

Edith,
nagyon szupi képeket tettél fel.Kriszta is már igazi nőies "baba" lett.

Hiszti,
hát ez sajnos velejárója a gyerekkornak.Szerintem nagyon kevés az a gyermek aki nem hisztizett/hisztizik.Hanna is szokott,de szerencsére "lájtosan"adja elő.Hasra vágja magát és kiabálva sír,de hamar abbahagyja.Rebi volt hisztis,most is az.De inkább ez már akaratosság.Ebben a korban sokkal nehezebb kezelni,mint a piciknél.Legtöbbször engem is kiakaszt,és az pláne aggaszt,hogy nem is fogad szót.Zsoltikával könnyebb,valahogy őt hamar ki lehetett zökkenteni a hisztiből.Vele más gondok vannak.De ezt úgyis tudjátok!

Jó éjszakát mindenkinek!!!!
Puszi

Timi
timiban
 
 


Jól kezdődik a napom!!!!Végre ihatok tejes kávét erre úgy felborítottam a bögrét, hogy minden olyan lett!!!! :evil:

Remélem azért jön valaki a Zsandiékon kívül, lehet hogy a Julcsiék nem jönnek!!!! :cry:

Iza:olyan nagyon jók ezek az élménybeszámolóid!!!! :lol: Szerintem mi sose jutunk el ilyen messzire, de nagyon kellemes "hallgatni" téged, ahogy Hamburg tetején álltok!!!!!! 8)

Edith:tündérbogár a lánykád!!!!Nagyon kis csjszis tényleg!!! :wink:

Zsombi tegnap este olyan fáradt volt, hogy még vacsit sem kért!!!És már 8kor aludt :shock: 2x 1 órát aludt napközben, meg gondolom a nagy séta(lementünk gyalog a Mom-ba), meg az ovi!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!
Ismét itt vagyok.
Ma éjjel rengetegszer megébredtem, pedig Kriszta nem is sírt. Nem tudom, mi lehetett az oka,mert még vécézni sem kellett, és olyan hosszúnak tűnt az éjjel. Pedig rohadt fáradt vagyok.
Kriszta is felkelt már, azóta már sikerült egy bögre vizet kiöntenie a szobájában levő fotelre-szőnyegre+magára, úgyhogy, Márti, a mi napunk is jól kezdődik. :roll: :roll: :roll: :roll:
A tieteknek viszont biztos jobb lesz a folytatása, nekem erre viszont semmi garanciám. :roll: :P

Iza, örülök, hogy benéztél, amint tudtál, elhiszem, hoyg elvarázsol az a nyüzsgés, bárha ott laknál, lehet, hoyg lassan megváltozna a véleményed. Én is nagyon szeretem a nagyvárosokat - meglátogatni! :lol: :lol: :lol: Amit a szervezett meglepiről meséltél, azt tényleg olyan jó volt olvasni! Te olyan szépen írsz, és már azt is megfigyeltem, hoyg egy nagyon hétköznapi dologról is úgy tudsz írni vagy olyasmit látsz meg benne, ami másnak elkerüli a figyelmét talán. örülök, hoyg ilyen gyönyörű élményben volt részetek, remélem, hoyg London is tartogat még szépe és jót számotokra. Mikro jösztök haza?
Ja, és képzeld, van közös ismerősünk: Takáts Zsuzsi. Igaz, én csak neten ismerem, de nem tudom, valahogy sejtettem, hyog ti ismeritek egymást. Most ki is derült. :)

Közös ismerősről jut eszembe: Barbi, az iwiw-en a köszös ismerősöknél van egy Szabó Eszter nevezetű. Honnan ismered? Nekem fórumtársam a másik topikban, még pocakos korunk óta. 8 nap különbséggel szültünk.

Timi, remélem, hogy most már nem lesz semmi baj Hannával! :)
[/img]

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Írtam tegnap a dokiról is, ezek szerint az elszállt :(

Szóval vírus, és nem is olyan nagy baj hogy nem megy le a láza, mert így nem kell felírnia antibigyót. Nagyjából ennyit mondott. Azóta nincs láz, este még hőemelkedése volt. Taknyos, köhög ezerrel. Anya, apa (mármint mi) taknyos, köhög, fáj a torka. Bence taknyos, Panka köhög. Nem vagyok ám ideges.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyenlőre minden oké, csak van 4 nyűgös gyerekem, meg a nyűgös jómagam :) Betegszabira megyek :)

:roll: :roll: :roll: :roll:

Timi, jobbulást Hannának, és a gépnek is :)

Barbi, maradt hajad?

Nekem most hullik. Bence meg Panka együtt kész ktatasztrófa. Külön-külön se könnyű, leginkább Pankával nem, de együtt teljesen gyogyósok :(

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Timi:mi a helyzet a barátnőddel???Hogy bírja a kemoterápiát?????

Zsu:jobbulást az egész családnak!!!!

Már csak abban reménykedem , hogy a Zsandiék benéznek!!!! :( :roll: :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Zsu: jobbulást az egész családnak!

Edith: nagyon jók a képek, hihetetlen milyen nagylány már Kriszta

Márti: én nagyon-nagyon mennék, de nem hiszem, hogy eljutok. A Szandi nem aludt reggel, így most pótolja. A Ferkó meg még fel se kelt, és amúgy se nagyon akar elvinni. :evil: :cry: Persze megértem, de azért nagyon rosszulesik.
De még nem adtam fel a reményt, ha végre felkelnek megpróbálom megfűzni.

Diéta: nekem eddig ez a legjobb nap. Imádom a gyümölcsöket és végre lelkiismeret furdalás nélkül, ehetek. 8) Reggel ráálltam a mérlegre és nem akarok hinni a szememnek. Bár tudom az első kilók csak vízvesztés, nagyon inspiráló volt látni.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


SZIASZTOK!

Na akkor ismét neki futok!Írtam ma már egy szép hosszút,de a gépem kikapcsolt írás közben! :evil: :evil: :evil:

Hannával ma voltunk kontrollon.Váladékozik a füle,holnap elkezdjük megint az AB-t! :cry: már nemtudom mikor lesz vége ennek az egésznek!

Mártikám,ha kérhetnék tőled egy szívességet nagyon megköszönném.Megkérdeznéd nekem a természetgyógyászodat,hogy tud e valami homeos szert Hanna bajára?Talán ezt is ki kéne próbálnom hátha bejön,és vége ennek a rémálomnak!Nagyon köszi,puszi érte!
A barátnőm az erős szer ellenére türhetően van!Megviseli nagyon,de erős és nem mutatja.Testileg is és lelkileg is oda van,de küzd!
A mostani kemo csúszott mert begyulladt a sebe,AB-t kapott rá.Szerencsére rendbe jött,így megkaphatta a 2.kemot.Ma volt vérvételen,biztos megint megzabaálta a szer a fehérvérsejtjeit.
timiban
 
 


Bocs a hibákért de gyorsan írok és küldözgetem nehogy megint porul járjak!

Nagyon szorítok neki,remélem ő jön ki győztesen!

A talisoknak jó bulizást!

Puszi mindenkinek!

Timi
timiban
 
 


Timi:megpróbálom elérni és megkérdezni tőle!!!! :wink:
Szegény barátnőd, nem lehet könnyű..................én nem is tudom, hogy lehet ezt végig csinálni, de ugye nincs más választása!!!! :? A családja mellette áll?????
Mennek a gyógymanók Hanna babának!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti,
nagyon köszi.Milyen volt a tali??
Igen a családja teljesen mellette áll.A párja szülész nőgyógyász főorvos,mindent meg tesz érte!Az anyukája mindennap ott van náluk és segít neki.Tök jó családja van,ez is nagyon sokat számít!

Hanna mára betaknyosodott:Pedig már örültem,hogy eddig ez legalább elkerült! :evil:

Puszi

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Timi:az jó, ha ennyire mellette vannak, ebben akkor szerencséje van!!!!

Jó volt a talink a Zsandiékkal, Flóra szundizott kicsit a kocsiban , nagyon édes, gyönyörű a vörös haja és a kék szeme, olyan kis huncut , nevetős volt.Zsombi majdnem elaludt , de aztán mégsem, kölesgolyót uzsiztak, a fiam fitogtatta az erejét:összeroppantotta a kölsegolyókat a kezében :shock: :lol: , ez amúgy is a hobbija, megsímogatta a Flórát, engem megpofozott, a Zsandiéknak meg simán adott puszit mikor elmentek :shock: , szóval ennyit rólam :? meg arról hogy 24 órában készenlétben vagyok neki, nade ez a dolgom mit sír a szám, örüljek hogy legalább lepofozott!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Timi, nagyon sajnálom Hannát! A műtétről amiről írtál egyszer és hogy az segíthetne nem beszéltetek a dokival?
A barátnőnek nagyon szorítok. Nagy lelkiereje lehet, minden tiszteletem az övé.

Iza, annyira jókat írsz. Most egy kicsit én is utaztam. Ennél közelebb úgysem hiszem, hogy valaha is Hamburgba jutok. :? :cry: De nem baj, mert sose lehet tudni és majd te csinálsz képeket is az új gépetekkel és lehet álmodozni, hogy mire költsük a lottó ötöst. :lol: :lol: :lol:

Zsu, látom végül nem tudtad meggyőzni Ferkót. Miért nem mersz nekivágni egyedül, tömegközlekedéssel? Ha ezen múlik legközelebb elédmegyek valameddig, megbeszéljük. Igaz, hogy segíteni nem fogok tudni csak támogatni. :lol: Tarts ki a a gyüminap további részében. Próbálj meg nem bűnözni. Ha nagyon nem bírod ehetsz egy kis sós mogyorót(legalábbis azt írták).

Andi, Márti képek vannak?

Márti, legalább lepofozott... 8) :lol: :lol: :lol:

Zsu, sajnálom, hogy betegek vagytok. Ilyenkor jó nehéz ápolni, dehát tudod egy anyának rengeteg ereje és kitartása van. Szóval sok erőt és kitartást nektek. És gyógyuljatok meg.

Mi azért nem mentünk a talira, mert a csajok rendesen betaknyosodtak tegnapra. Nem akartunk senkit megfertőzni. Szóval boldog vagyok! Remélem ez "csak" megfázás és nem vírus.

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi: lehet, hogy legközelebb nekem kéne tartani a talit, akkor tuti én is részt tudnék venni. :wink:
A tömegközlekedésnél mindentől parázok (egyedül is utálok utazni :oops: ), attól félek, hogy nem bírom emelgetni a babakocsit, és esetleg nem tudom felvinni a lépcsőn.

Jobbulást a csajoknak! Drukkolok, hogy „csak” megfázás legyen. Te jól vagy már?

Még kitartok, bár marha éhes vagyok, de most akkor eszek egy kis mogyit.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezem, megjöttünk, tök jó volt, hogy ismét tudtunk talizni Mártiékkal. A két gyerkőce változatlanul gyönyörű és aranyos.
Képeket mi sajna nem csináltunk, mert nem vittünk képet, talán a Márti majd talál olyat, ami felrakható. :wink:
Most megyünk fürdetni, de utána még megpróbálok benézni.

Andi
Kép
zsandi
 
 


És kézben nem mersz Szandival elindulni? A cuccokat hátizsákba rakod és mész. Vagy igazán segíthene neked a Ferkó egyszer egy próbaúton, és begyakorolhatnád a babkocsival való közlekedést. Amúgy nem nagy kunszt inkább bátorítás kéne neked. Szóval én most bátorítalak, tessék megpróbálni. Ha nekem megy akkor neked is mennie kell. Mai napra meg tarts ki. Feküdj le hamar és ne kelj fel bűnözni. Az első gyüminap amúgy nekem is halálos volt a másodikat meg sem éreztem. Meg is lepődtem.
Rakok pár képet. Kicsit sok lesz bocsi...

Kép
Vasárnap reggeli lustizás

Kép
Egy lavór gyerek

Kép
Itt is egy lavór gyerek

Kép
Na mi van a fejemen

Kép
Adok egy puszit

Kép
Neked mi van az orrodban?

Kép
Nagyon szeretlek

Kép
Nem mész sehova

Kép
Anya valahogy így szokta

KépKép
kgiulia
 
 


Na a manókat lenyomtam, nem volt délutáni szunya így hamar kidőltek. :wink: Én ki vagyok nyiffanva.
A képek titkosítottak :lol: mindaddig míg fel nem töltöm a gépre, no de az nem ma lesz!!!!! :roll:

Én csalódtam a tali szervező képességemben így én már nem szervezek többet ilyet, ha valaki jönni akar szól:BÁRMIKOR, ha itthon vagyunk oszt annyi :D .
Sajnálhatjátok, hogy nem láttátok a Flórát nagyon csini volt!!! :lol:

Zsuzsi:hajrá a fogyival, én drukkolok neked!!!Aszalt gyümit nem ettél???Engem az is felszokott tölteni!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ja Julcsi:tündérszépek a lányok!!!!Nagyobb lavór nem volt???? :shock: Tudom ebben ez a vicces...sok jó ember...... :wink:
Na puszi, jó éjt!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Gyönyörűek a képek! Edith, Julcsi - édesek ezek a csajok, na!
Márti, sajnos nekem eleve esélytelen volt a mai taliidőpont, de annak örülök, hogy Andiékkal sikerült a találkozó. Fotók?

Olvasom a hiszti jelenségeket, huh. Nálunk ilyen még nincs, akaratnyilvánítás persze már alakul, de max leül a földre és belekeseredik a sírásba. Eddig a fölhözveremmagam-befeszítekúgysikítok műsorszámot nem produkálta, de nem vagyok naív, tuti előbb-utóbb lesznek ilyenek is.

Iza, Hamburgban még én sem jártam, és sajnos eddig London is kimaradt. Tényleg jókat írsz, kedvcsinálókat! :)

Timi, Edith: az, amit írtok a számítógépeitekről (egyszercsak kikapcsol) elég vírusgyanús dolognak tűnik! :shock: Legalábbis Edith, amit te írtál, valószínűleg az lehet. Nekem 3 éve volt egy ilyen vírusom, a gép szól, hogy egy perc múlva leáll - és bármit csinálsz, leáll. Nekem a NOD32 simán leírtotta a gépemről, és aztán minden OK volt vele. Szóval szegény beteg lett - ja, és a netről szedte össze, épp külföldön voltam tanulni, és elég ideges voltam, hogy nem tudtam használni a laptopomat.

Beteg babóknak jobbulást kívánok!

És íme néhány fotó mostanából, bár gyaloglós épp nincs közöttük...

Samu a kertben Kép

Szüleimmel a kertben Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Az előzőt véletlenül küldtem el.

Holnap megyünk 3 napra Debrecenbe, félig munka is lesz, de szerencsére Samu és Balázs elkísér. Kipróbáljuk a mediterrán élményfürdőt, kiváncsi vagyok, Samu mit fog hozzá szólni.

Ja, és nem szoktam Samut ilyen military stílusban öltöztetni (első kép), de nagyon olcsó volt a cucc, és gondoltam fűben mászni kiváló :)

Tudom, még mit akartam - üdv a 90 napos diétához csatlakozóknak!
Hajrá lányok! Nekem még bő egy hónap van vissza, mostanra egész jól hozzászoktam. Bár én a gyüminapokat sohasem bírtam...

No, jó éjt mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Márti, én annyira sajnálom, hogy nem jutottam el hozzátok, de kocsi nélkül lehetetlen. De nagyon irigy vagyok, hogy láthattad azt a kis tüneményt személyesen is. Na meg az anyukáját. Jó lett volna dumcsizni.
Várom a képeket.

Julcsi, tündériek a csajok. Tényleg ennyire szeretik egymást, vagy csak jól elkaptad a pillanatot? Tényleg, ők szoktak veszekedni?
Gyógypuszik a csajoknak.

Még az Ádámnak is folyik az orra, már másfél hete. De úgy látom, nagyon kifelé jön a takonykórból, ma csak 2x porszívóztam.

Edith, Kriszta baba nagyon szép. Kis mosolygós szöszi. Jók a képek, látszik, hogy jól érezte magát.

Timi, Hannának mennek ezerrel a gyógymanók, nehogy komolyabb legyen. Millió puszi neki.

Iza, olyan jó olvasni téged! Tényleg olyan, mintha kicsit ott lennénk. Várunk haza a többi élménybeszámolóval.

Zsu, nektek is mennek a gyógypuszik.

Zsuzsi, sok erőt a gyüminaphoz. Nem semmi, hogy belevágtál te is. Nagyon szorítok, hogy végig tudd csinálni.
(Én 2 hét után feladtam)

Ja, meg mindenkinek, aki fogyózik, én nagyon szorítok nektek, ügyesek vagytok.

Andi, és mit mondott a doki?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


a képek


Flóra most ébredt:
Kép

megkóstolom a vendégbaba kanalát:
Kép

kölesgolyó evészet:
Kép


ivászat:
Kép

ezt megkóstolom:
Kép

új versenyszám:fekveevés:
Kép


üldögélnek:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Hát csajok,nem tudom mi van a Gergővel lehet hogy elkapta a hasmenéses "járványt".Tegnap már 3x volt higabb a széklete,és már reggel ugy kelt,hogy tele volt a pelus.Édekes,hogy nem az a nagyon híg,vizes,viszont nagyon bűzös.És ezek mellett sem piros a feneke.Viszont a fogai meg törnek át / 2 szemfog/.
Remélem nem egy fertőző valami,de azért most örülök /amugy nem!!/ hogy tegnap nem mentünk a Mártiékhoz.
Én szívesen látnák mindenkit nálunk bármikor,csak nem tudom Vecsésre kijönnétek-e.

Sok-sok náthás kisdednek jobbulást.Sajnálom a lurkókat,hogy ebben a jó időben ennyien vannak megfázva.Hannának meg ez a fül.......???!!! Szegénykém,már soha nem lesz vége?
Nekem csak az allergiám kezd előjönni,de ahhoz,hogy gyógyszert kapjak,először is el kell mennem a Dél-pesti kórházba szakrendelésre /még jó hogy ide járok már 15 éve/ kérni egy orvosi igazolást 600 ft-ért,hogy még mindig beteg vagyok /mintha ebből ki lehetne gyógyulni :roll: :roll: :roll: /,ha rendes a doki felir 3 havi adagot,aztán mehetek utánna már a körzetihez is gyógyszerért.

Nagyon jól sikerült a lavóros kép,ez nagyon tetszik,nekem a ruháskosárba szokott a Gergő belemászni,miután mindent kidobált belőle.

Fogyizós lányoknak én is sok sikert és kitartást kívánok.
bibolya
 
 


Évi, nekem bejön a military stílusú Samu! És jó utat Debrecenbe érezzétek jól magatokat. Irigykedem is kicsit... :oops: :lol:

Andi, Márti a képek még mindig tutik!!! Illetve ugye a rajtuk szereplők. Az azért feltűnt, hogy szigorúan CSAK a gyerekek vannak rajta. ( :lol: :lol: :lol: )

Barbi, a csajok valóban imádják egymást. Ez általában úgy működik, hogy elkezdenek ölelgetés és puszi adás címén hempergőzni (pont mint a kölyökmacskák). Én meg itt szőrnyülködöm amikor az egyik a másik nyakán fekszik vagy épp újjáélesztésként ugrál a másik mellkasán. És sajnos az egy kiló különbség nagyon meglátszik ilyenkor, általában a Dorka van felül. És annyira szeretné szeretni a hugát, hogy nem érzi, hogy menniyre szabad nyomorgatnia. Szóval most épp a gyengéden szeretni-t tanítom neki, eddig sikertelenül. Látszik, hogy nem is érti mit magyarázok.

KépKép
kgiulia
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?