Sziasztok, Lányok!
Rita, Andi!
Isten hozott benneteket a topicban! Itt mindenki terhes lesz!
(Én sem úsztam meg...)
Andi! Melyik február óta próbálkoztok?
Mariann!
A szeméremrol: az én dokim soha nem néz a szemembe, kiváltképp akkor nem, amikor vizsgál. Ezt eleinte nem vettem jó néven, de idovel rájöttem, hogy ez azért van, mert így kerül mindenféle kontaktust. Valószínuleg így tudok számára megmaradni orvosi esetnek, és nem néz embernek. Foleg nem nonek.
Persze most nem azt szeretném mondani, hogy emberszámba sem vesz, mert pl. amikor tegnap UH után elköszöntem, o így búcsúzott: vigyázzon nagyon magukra!
Csinált rákszurést is két hete. Én rákérdeztem, hogy szabad-e terhesen, és o azt mondta, hogy ilyenkor sokkal óvatosabban csinálják. Máshonnan vesznek mintát. Csak mondani kell nekik, hogy lehet, hogy terhes vagy.
Nadin!
Már nagyon régen nem jelentkeztél! Örülök, hogy újra hallok rólad!
(Vagy csak én bambultam el?) Nekem a második csíkom olyan halovány volt, hogy szinte alig lehetett látni. Aztán pár nap múlva egy másik típusú teszten is halvány csíkot produkáltam. Szerintem van valaki a pocakodban!
A halvány csík is csík!
Lotti!
Nem tudom, ti mióta próbálkoztok a babagyártással. Én fél után lettem terhes, és nekem is voltak hasonló mély pontjaim. És látod, mi történt velem? Kisbabám lesz!!!
Figyusz, tavasszal ébredezik a természet, mindenki szerelmes, itt is sikersorozat van, szóval óriási esélyed van!
Fel a fejjel!
Éva! Neked nagyon szorítok! Bár szerintem te a terhesség tüneteit produkálod.
Hányinger, a mellbimbó fájdalma, ezek mind-mind olyan tünetek, amelyeket megérezvén én akkor lennék így letörve, ha nem szeretnék babát!
Szóval, meglephetnél bennünket holnapra két helyes csíkkal!
De nem kötelezo, ha még nem akarod.
Szonja!
Veled már szerintem beszéltünk errol, de újabban lyukas az agyam: használsz ovulációs tesztet?
Gömbölyu puszi mindenkinek: Laura