Pandacska,
Igen csak a Kaaliban mondtak ezt. Az APEH es az OEP mast mondott. Es nem fizethettem be utolag. Söt en befizettem mindet rögtön es azt mondtak, hogy ki kell varni a hat honapot...
Ez volt januarban amikor betöltöttem a harmincötöt....ugyhogy nem vartunk.
Zizo,
O nagyon köszönöm!
A kep csal am!
Amilyen lüke vagyok az elöbb elfelejtettem irni, hogy megjött!!! Mar telcsiztem is, de holnap kell 4 ora fele ismet telefonalni mert megkerdezik a doktor urtol, hogy szombat vagy hetfö legyen.
Drukkolok az inszemedhez! Barcsak en is mehetnek olyanra!
Draga Kiscsillag,
Nagyon-nagyon örülök, hogy minden rendben! Szuper!
Fanni,
En napi ket ampullaval kaptam es reggel kellett beadni. Azonkivül este 3 utro. Szerintem mindenkinek napi ket ampulla. Ezt egyszerre szivjak fel, tehat egy injekciot kapsz.
Kb. egy het utan kezd el egy picit fajni a helye, körömvirag kremmel szoktak kenegetni.
Viszont! Ha elkezded szurni nem hagyhatod abba!!! Ez nagyon fontos! Nekem van 18 db ami kilenc napra eleg.
Az Angeltöl kapott szurik 12 napra elegek. Az összesen huszonegy nap azaz harom het. Ha tudok vele segiteni en szivesen atadom Neked. En most biztos nem fogok szurni a fagyisnal.
Es amugy is keves lenne.
Azert tudom felajanlani mert most mar biztos, hogy megyünk csak meg a pontos datum hianyzik.
Ha gondolod egyeztetünk priviben.
Most latom, hogy Kiscsillag irta a napi egyet. Egy db. szurit vagy egy db. ampullat. Ez sajna nem mindegy. 0.25/ampulla.
Na megyek meg este benezek.
Puszi,