Új privát üzeneted érkezett!

Kir
Nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Csipi
Reggel akkor kétcsíkosra ébredünk! :)

mniki
ÓÓ,sajnálom,hogy barnázol!!! :( :( Franc vinné ezt a barnát! :evil:

KépKép

KépKép
okr
 
 


[quote="lona1"]P írta:lona1ogi, minden elismerésem, hogy ilyen jól viseled ezt a bizonytalanságot! És ott mit csinálnak a nôk, ha ehez hasonló helyzetbe kerülnek?


Hát várnak. Nem tudnak mást tenni. Itt minden igy megy, időpontra, nem lehet csak úgy beesni egy dokihoz, mint magyarországon. Illetve ahogy figyelem a dolgok állását, mostmár ott sem lesz így, én eleinte azt hittem a nyugati rendszert akarják bevezetni, de mostanra már látom, hogy valami egészen elcsökevényesedett ötlethalmaz kerül bevezetésre, ami nélkülöz minden átgondoltságot, ugyhogy minden részvétem az otthonmaradottaké.

De visszatérve az időpontokra, ezt már megszokták az emberek, inkább nem betegek :-) A férjem pölö szemész, és nála ha most kér valaki időpontot, akkor leghamarabb októberre tudnak adni. Ha valaki terhes lesz, akkor felhívja a dokija rendelőjét, az asszisztens az uccsó mensi alapján szépen kiszámolja melyik nap tölti be a 12. hetet, és arra a napra az időpontot, egy perccel sem előbb. Meg UH-t is csak a környező napok valamelyikére. Ez van. Hőböröghetnék, de azon itt már túlléptek az emberek. itt soha nem volt ingyenes az orvosi ellátás, ugyhogy az emberek nem is kezelik úgy mintha alanyi jogon járna azonnal.
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy már megszoktam.
krumplis pogácsa
 
 


Pogi: és mi van akkor, ha valaki vérzik? Akkor sürgősségi alapon sem mehet be? És, ha rosszul lesz?


Okr: gondolok rád, és szorítok neked.

Csipi: ez állat jó lenne, egy zebra!
:mrgreen:
szisza30
 
 

 
 

Kir!!! gratula. vajon mit jelenthet a gyorsan??? :D

Csipi, remélem úgy jársz, mint én...életemben egyszer kezdtem el rendesen, isten igazából hőmérőzni (mindig feladtam és elfelejtettem...) és többször nem is kellett :D kívánom neked,hogy így legyen!!!

Niki, de most mi ez a barnázás??? a B-ba csinálják a műtétet, a dokink?

Okr, gratula a 12. héthez! lessed nagyon az UHt. biztosan gyönyörű pocaklakód van!!!! és nyugi. biztos minden rendben van.

lépek fogorvoshoz. grrrrr. betömi véglegesre. végre.....
dimet
 
 


Szisza, dehogynem! Folyamatosan van ügyelet :-) Nem szoktak tragédiák történni.
krumplis pogácsa
 
 


Lányok!
Ha nektek van ötletetek, akkor azt is nagyon szívesen venném.....
Vendég
 


.Kir, hatalmas gartula :D :D én is kiváncsi vagyok mennyi a gyorsan :-)

dimet, gyökérkezelték? fúú, kitartás, ha betömik véglegesre, akkor ma már jó napod van :-) Nekem is el kéne menni fogorvoshoz (ő bezzeg fogad mint a sicc), de az a gyanúm, hogy gyökérkezelni kell majd az egyik fogamat, ugyhogy még pár napig halogatom... :?
krumplis pogácsa
 
 


Pogi!

Így már teljesen világos! Gondolom mindenki nagyon vigyáz az egészségére és senki nem az utolsó utáni pillanatban megy orvoshoz, mert tudja, a döntéstôl a tényleges találkozásig eltelik egy kis idô.
Ha m?ködik a rendszer akkor semmi gond, csak nekünk furcsa ugye...
lona1
 
 


Monácska!

Mint már mondottam volt nem vagyok nőgyógyász, úgyhogy halvány gőzöm sincs, h. mit jelent a 'hátracsapva'. :(
Az, h. a 9. napon még semmi nincs, nem jelenti azt, h. később sem lesz belőle baba. Én csak a saját példámat tudom felhozni, h. nálam a 10. napon nyoma sem volt semminek, talán 4 mm-es volt az endometrium és csak a sok kis ciszta látszott, aztán a 19. napon megfogant Gergő! :D
Remélem nálad is így lesz!!!! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


:oops: :oops: :oops: :oops:
Tudom, de nálam akkor is többet tudsz. Ez nagy vigasz volt ám most nekem, komolyan, a te történeted....... Már kibőgtem a szemem, hogy ennyi van csak, ráadásul az is csak az egyik oldalon, eltelik ez a hónap is potyára.
Tudom, tudom, türelem! Még csak február óta szedem a metet.
Vendég
 


Pogikám, aggódva figyelem az eseményeket, de még nem halvány remény pislákom bennem...

Lara, nálad erősödik a csík, ugye? :wink:

Niki, a Duphaston mellett is jön a barna? :shock:

Már bánom, hogy elindítottam egy nyílt véleménynyilvánítást a Szt Imre szülésprotokollal kapcsolatban, mert félek hogy megbántottuk Nórát. :(

Nóra, ne haragudj! Semmi pénzért nem szeretnék belerondítani a szép szülés emlékébe ezzel, és nem elvenni tőled ezt az érzést. Én tartom, hogy heroikusan viselted ezt, és el tudom képzelni, hogy a végén micsoda örömmel, megkönnyebbüléssel fogadtad Vili kiabálását. Ilyen szempontból tényleg gyönyörű volt. Anyám ugyanígy szült kb elmesélésed alapján, na jó apu nem volt bent, kád sem volt. :lol:

Ami miatt kibukott belőlem a vélemény, az igazából nem is Nóra szülése, hanem mert 4 Szt Imrés szüléstörit hallgattam idáig végig, és ebből három volt ilyen. Három nő vajúdott ott 30valahány-40 órákat, vagy többet, magukra voltak hagyva sokáig, húzták, vártak, aztán a végén mégis ott volt az oxitocin meg a vágás, varrás (na jó vágás kettőnek). Ennek számomra így semmi értelme. Ha valaki elmagyarázza, hogy ez élettanilag valamiért jó a babának, akkor elfogadom.
Az említett barátnőm, aki elkezdett vajúdni éjjel 1 órakor, hajnal 6kor ment be erős fájásokkal, este 23 órakor (!) kapta meg az oxitocint és a burokrepesztést valamilyen speciális engedéllyel, és úgy szült meg éjszaka, hogy közben már úgy kellett felpofozni - nos ő azt üzente nekem, amikor mentem be szülni, hogy "ne várjatok az infúzióval, kérjed!". Ez mindent elmond számomra. :roll:

Rejokám :lol: , én nem vagyok kiakadva az 1 napos tágulás miatt, velem ugyanez történt, csak itthon voltam, meg írtam ide a fórumra is... :lol: te kergettél el magzatvíz tesztért, emlékszel?

És én ígérem lezártam ezzel a témát, csak hát a fene egye meg, körzetileg ezentúl a Szt Imrében kellene szülnöm. Nem fogok.

ne haragudjatok rám. :oops:
Vendég
 


Monácska!

Én is nagyon elkeseredtem annakidején! Még a stimugyógyszereket is kiváltottam, pedig Norkáék óva intettek a kapkodástól!
Aztán végül nem lett szükség rájuk! :D

Tényleg jut eszembe....

Lara!


A zebrád az én bogyóimból lett?????????????????
Vagy most nem volt stimu? Vagy ez már egy másik stimu volt?
Mondjuk, az eredmény a lényeg!!!!! :D :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Norka, még csak 2 napja szedem a Duphastont és bizony jön a barna.
Nem érdekel különösebben, most egy a cél, hogy kihúzzam a mensivel jövőhét közepéig. Ámbár ha jönni akar, úgyis meg fog jönni :?

Monácska :) egy PCOs nőnél minden lehet, ne temetsd el ezt a hónapot :wink:

Fú csajok, nem volt más orrcsepp a patikában, mint a Nasopax. Ahogy befújom, szinte azonnal jön is a hapci, valami miatt nem szereti az orrnyálkahártyám és még ki sem dugaszolja a nózimat :roll:

mniki
 
 


Várok, hőmérőzök, figyelek, diétázok, szedem a metet, és turira bebabásodok..... :D :D :D
Köszönöm Rambóka!
Vendég
 


Pogi, betömték véglegesre. éljen, éljen!!! ez az a fogam, amivel ügyeleten voltunk, és ott nem gyökérkezelték jól.

még van egy, amit nem kell gyökérkezelni.
meg van a másik oldalam, amit végig nézetek.

rambóka, a fogdokim azt mondta, hogy a terhesség végéig is járhatom a fogászatot. igaz ez? csak emrt mostmár mindent meg akarok csináltatni, ha már így belejöttem :)

Monácska, ne keseregj!!! türelem, babát terem.
dimet
 
 


Csipi inteligens nők vagyunk és szeretjük egymást!! :wink: :lol:

Norka tudtam ám mit akarsz, csak vártam mond ki és szólíts meg! :wink: :lol: :lol:

Tudod hogy én Szent Imre fun vagyok. de minden a dokitól és a szülésznőtől függ. Bármelyik kórházban lehet szépen, és lehet horror módon szülni.

Nekem mindkét szülésem gyönyörű volt az Imrében, velem beszélgess erről! :lol: De Nóra is úgy írta szép volt a szülése Norka!!! Őt hova számítottad? :wink: (a két nap bentalvást leszámítva, de azt írta is hogy rossz volt.) Az egy dolog Te hogyan ítélsz meg egy szülést, és másik hogy ő hogyan! :wink:

barátnőmnek ahogy meglátták a zöld magzatvizet az Imrében rögtön nyomták be neki az oxit. és fenntartom, elvileg egy normális elsőszülés kb. egy napig tart! Nórának következőre én is javaslom, nekem anyu és a szülésznőm (!) ezt kötötte anno a lelkemre, nem kell rögtön berohanni a kórházba, otthon a legjobb vajúdni, próbáljak meg minél később bemenni a kórházba. (dehát behívta a szülésznője, mit tehetett volna?)Te sem kaptál fertőzést Norka, pedig egy egész hétvégén folyt a magzatvized, emlékszem. Dehát első szülésnél még annyi minden nem úgy történik, ahogy az ember akarja...

másrészt sajnos én még nem hallottam olyat, hogy indítottak egy szülést, és az utána gyorsan lezajlott volna...én azon csodálkozom meglett császár nélkül...más kórházban ez császár lett volna, és sztem Nóra így sokkal de sokkal jobban járt. (jajj csak Rami ne kezdjünk erről elmélkedni :lol: :lol: , mert nem császárellenes vagyok, és tudom úgy is szép egy szülés, de azért ha nem muszáj...)

Kép

Kép
rejo
 
 


Nóra: hatalmas gratula!!!!! Főleg az erőhöz amivel a szülést végigcsináltad!!!!! (az meg igazából nem baj szerintem ha hosszabb ideig tart a kitolási szakasz... nekem gyors volt -túl gyors szerintem- így szakadtam mint a fene és még vágni is kellett a gátat... a mai napig sem sikerült helyrepofozódnom... úgyhogy ott lehet, hogy nyertem 1 órát de cserébe hetekig kínlódtam a gátseb miatt és valszeg még lesz néhány hét amire teljesen rendbejövök... mondjuk az is igaz, hogy nekem a kitolási szakasz már megváltás volt az azt megelőző folyamatos és durva fájási részhez képest (gondolom nálad az lehetett a 3 órás rész... )

Amit én sem értek, hogy miért kell hazaküldeni a vajúdásnál a kispapát, miért kell fektetni valakit és miért kell annyi nőt összezárni egy ilyen intim helyzetben...
Vendég
 


Szia Lányok!

Hát már jó régen írtam, de ez az antibébi kicsit elkeserített.. Mindenkinek nagy gratula ! :)

Eddig nem tudtam, hogy milyen is az a barnázás, mert nekem eddig nem volt részem benne legalábbis már nagyon régen.. Ezért is szeretnék azzal kérdéssel fordulni hozzátok, hogy mikor kezdjem el az antibébit? ma barnázom de ez már a menzesz első napja?? Ráadásul szerintem a testem is érzi ,hogy nagyon nem akarom beszedni, mert nem szokott ilyen hosszú lenni a ciklusom :? természetesen a teszt negatív lett.. :( Ráadásul annyi rosszat hallottam a mercilonról is..libidó csökkenés stb... Hjaj na nem panaszkodok tovább..

Szép napot !

tyche
 
 
 


Sziasztok!

Nóra!
Gratulálok a szülésedhez, és csak csodálni tudlak a kitartásodért.

Csipi!
Neked csak így lazán fel sem tűnik, hogy esetleg babás lehetsz?
(persze bagoly mondja verébnek :lol: :lol: :lol: )

Kir!
Sok boldogságot kívánok a babához!

Okr!
Mi az, hogy még ott van-e a baba??Szerinted hol lenne :lol: ?Hidd el, minden rendben lesz, holnap megkönnyebbülsz.

Tyche!
Ha barnázol, az még nem mensi, majd ha rendesen megjön, azt számold első napnak és akkor kezdd el.Mercilont én is szedtem még nagyon rég,bár nekem minden antibébitől libidócsökkenésem volt, sőt.. :oops:
ezoterike
 
 


Hi!

Pogi!

Nem feladni!!! Mi együtt kezdtük a metformint szedni, stb... :wink:
Ez jelenthet valamit? "Telepatikus módon." :wink:


Rambóka!

Ez az a ciklus ami a TE stimus kellékeddel jött létre. :) A további dolog már csak kettőnkön múlik ( kibírjuk -e egymást egy bőrben, remélem tartós egyed lesz)
Ez előtt volt a laparos ciklus. Kedden kell mennem UH-ra 13:00 -ra, remélem csodát látunk. :wink: Én bízom benne!!!

Kép
lara26
 
 


Sziasztok!


Kandika, boldog névnapot!!!

Kép

Mikor mész/mentél vissza dokihoz? Mi a helyzet?!

Lafi, bírod még?! Kitartás, már szerda van!!! :wink:

Nóra, gratulálok! Ahhoz a hatalmas erőhöz is amivel végigcsináltad! (én a programozott császárommal, egy deka fájás nélkül még inkább csodállak!)

Tyche! Úgy tudom hogy a menzesz első napja akkor van amikor már piros! Várj még a gyogyival! A nega teszthez :(
Nem egészen értem ugyan, hogy miért kell szedned a Mercilont, de ne félj tőle! Én 3 évig szedtem, de a libidócsökkenést nagyon nem vettem észre sőt... :oops: És a gyógyszer abbahagyása után jött össze Dorka!

Niki, jobbulást! Majd írok Neked pü-t! Tornázni te sem mész ma?

Pogi, nem csináltál újabb tesztet? Hogy alakul a csíkod?

Lara?!

Okr, ne félj, minden rendben lesz a holnapi uhu-n! Nem lehet baj!!! Gondolok majd Rád és várjuk a beszámolót/képet! :wink:

Tükörvíz, teszt?!

Csipi, neked is drukkolok a holnapi tesztedhez!!! De jó lenne egy egész zebracsorda!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Hát, én most nem fogom gyarapítani a zebracsordát. MOST MÉG nem. Az előbb teszteltem egy hatalmas egycsíkost.
Viszont akkor újra maratoni ciklusom lesz, így a 40. nap felé. Azt hittem, hogy a kecskeruta segít. De majd mostantól, a metformin, az lesz az igazi! :D

További szép napot nektek!

Tükörvíz

Kép
tukorviz
 
 


Ezo, anyooka !
Köszönöm szépen. És remélem majd nekem is meghozza a babucit :)

tyche
 
 
 


Lányok!
Szét vetett az ideg és nagy felindulásból teszteltem most pár percel ez előtt. Erősödött.



Kép Kép

Az alsó hajnalban készült, a 27. cn-n.

Kép
lara26
 
 


Lara, szemmel láthatóan, jóóóóval erősebb a csíkod! Szerintem lassan gratulálhatok! :D Most már nyugi van! :)

Tükörvíz

Kép
tukorviz
 
 


Kandika :D
Nagyon boldog névnapot kívánok !!

Lara :P
Nagyon szépen erősödik a csíkod ! Olyan jó nézni !!!!!!
A lapart a ciklus hanyadik napján végezték ? Van esetleg megkötés, hogy a ciklus első felében kell elvégezni ?
Tök jó, hogy Rambóka "keze" is benne van a sikerben :lol:

Anyoo
Nem megyek tornázni :? Bevallom el is felejtettem :oops:

mniki
 
 


Csajok!

Köszi a sok drukkot.. :wink: :lol: :lol: :lol: Már csak pár óra és kiderül..... :wink:

Ezoterikém!

Hogy őszinte legyek, eszembe jutott, de de valahogy mióta nektek kiírhattam minden gondolatomat, azóta a saját életemben teljes nyugalommal, türelemmel állok a dologhoz.........valahogy 1-2 szer volt csak úgy depis hangulatom "kiborulásom"- :oops: :wink:
...sokan csodálnak is a munkahelyemen ( a többi babára váró csajszi ) , hogy mekkora béke/szeretet/nyugalom van benne..........
Én úgy vagyok vele, hogy ha valami felnyom agyilag/lelkileg-akkor rögtön kiadom magamból...és utána minden ok!
Sajnos elég sok fájdalom ért az életben :cry: :cry: ....... ami kinyírt lelkileg/egészségileg ( valaha ) és ez rákényszerített, hogy megtanuljam nem tönkretenni magam -Nagyon nehéz suli volt, de megérte!!
Persze azért kicsit izgulok ...na jó már nagyon :lol: :lol:

Pusza
csipi78
 
 


Lara,
nagyon szép a teszted, egyértelműen erősödik :lol:
Mit jelent, hogy stimuláció volt ebben a hónapban? Closty volt?
Miért kellett előtte a laparoszkópia?

Pogi,
Te nem tesztelsz egy újabbat? Nehogymár' ne sikerüljön Nektek is :roll: (Larának kell egy zebrapár... :wink: )

Újabb zebra nem érkezik a csordába? Csipi vagy valaki más? :wink:

Nikike
Gyógyulj meg végre, akár emiatt is lehet hamarabb barnázás... :roll:

Én változatlanul szurkálom magam, várom, hogy megjöjjön, hogy a stimuláció ténylegesen elkezdődjön...

Kép
kikka
 
 


Kikka!
A műtét folyamán kiderült, h el voltak záródva a petevezetők.
Closty és tsa. Kft.

Stimu nekem ebből állt:
3.4.5.6.7. cn- Clostilbegyt este 2 tabletta
3.5.7.9.11. -cn Merional 75NE injekció izomba
10. cn-n UH, (tüszőméréses)
13. cn-n jött a Choragon 5000 es 2 ampulla.

Kép
lara26
 
 


Nekem most a 18. cn-n volt a laparom.
Tavaly a 6.cn-n.

Kép
lara26
 
 


Lara!
És ezt a stimut Kaális doki javasolta? Vagy hova jársz orvoshoz? Hol csinálták a lapart?
Korábban nem derült ki, hogy a petevezetővel gondok vannak vagy időközben alakult ki?

Kép
kikka
 
 


Pécsre járok a Nőgyógyászati Klinikára. A szuper Dr. Vizer Miklóshoz. Rambóka keze is elég rendesen benne van a dologban. :D
Nekem tavaly nem volt ilyen gondom. Nem tudom mi okozta az elzáródást (gyulladás). Habár gyulladás jeleit látta az orvos a műtét folyamán. Soha nem fájt a hasam. Érdekes mi?

Kép
lara26
 
 


Na megyek egy picit pihenni. Később még benézek.

Kép
lara26
 
 


A Merional mire jó?????
Vendég
 


Még egy kérdés! :oops:

Lara ez milyen teszt volt????
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap leltem rá erre a fórumra. Elkezdtem olvani, szerencsére jó sok olvasni valót írtatok, így még csak nagyon az elejét és a végét sikerült elolvasni, hogy nagyából képben legyek. :oops:

Először is szeretnék nagyon gratulálni a +tesztekhez és természetesen a már picibabásoknak is!!! :)

Nálam most kezdték el valószínűsíteni a PCOS-t (persze rá kellett kérdeznem, mert a doki nem egy közlékeny fajta). Néhány vizsgálat még hátra van, de már említett a dokim egy 3 napos kórházi bentfekvést. Tud esetleg erről vki mondani vmit? Nem részletezte ugyanis a doki, hogy miről lenne szó, mert nem akart annyira előre szaladni.

"Csak tájékoztatásul:
Én tavaly márciusban hagytam abba a fogigátlót, amikor kiderült a Leiden mutációm, utána volt egy megvonásos vérzésem és egy 1napig tartó spontán mensim. Vérzésem aztán már csak novemberben lett és most márciusban.
Jelenleg itt tartok:
- kiderült magas a Testosteron szintem (2,7),
- FSH 7,1 és LH 10,1,
- persze a petefészkeim tipikusak,
- mensim ha van az rendszertelen, kb. évente 2 van,
- elhízás annyira nem jellemző, persze ki ne találna magán pár kilót, amitől megszabadulna, nem? Én 165/65 vagyok jelenleg, mert most adtam le 10kg-t az elmúlt fél év alatt, amit a fogibogyó miatt szedtem fe...
- szőrösödés annál inkább.
- tegnap voltam egy progira történő vérvételen, ami eredetileg a 23. napra esett volna, de időközben elkezdtem "barnázni", szóval végülis szerintem a 3.cn volt. Májusban megyek megint vérvételre reménykedve, hogy most sikerül 24.napit nézni..."


Kicsit most össze vagyok zavarodva, mert lapart egyenlőre nem akarok, érdekelne, hogy miért akarhat még befektetni a doki. Azt mondta, hogy ez a PCOS diagnosztizálásához kell...

Hallottam a metforminról, és azon vagyok, hogy szerezzek, ha tényleg PCOS-em van, de úgy tudom, ehhez kellene még a terheléses inzulin és vcukor is. Ezeket megpróbálom a dokimmal megcsináltatni, remélem menni fog...
Bízom benne, hogy vki tud nekem megnyugtató választ adni. (néztem a www.pcos.hu-t, de nem találtam a laparon kívűl semmit, ami a kórházi bentfekvést indokolná)

Üdv nektek, további szép napot!

Kép

Kép
bettica
 
 


mniki
Holnap este jelentkezem.Sajnos 18-ig dolgozom,így majd aztán jövök.Köszike a drukkot! :!:

Ezoterike
Én már félek minden UH-tól.Asszem ez már így marad. :oops: Rémképeim vannak.

Lara
Ez aztán a csík!!!!!!! :D

Andika
Most látom,névnapod van! :oops:
Kép NaGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Anyooka
Köszike,és legyen igazad!!!! :)

Szüléshez:
Nekem lightos fájásaim voltak+ 3 ujjnyi méhszáj,mégis kaptam oxitocynt,mondván ne húzzuk a szülést napokig.Mondjuk én nem bántam volna ha infúzió nélkül szülök,de így is eltartott 7 óráig.Annélkül biztosan hosszabb lett volna.
A vetélés viszont minden igyekezet ellenére is 14 óráig tartott.A végére már teljesen kivoltam idegileg.Nem jó,ha sokáig fáj! :x

KépKép

KépKép
okr
 
 


Szia!
Bármennyire is nem közlékeny, ezt akkor is közölnie kellene, illetve ha másként nem megy, akkor kérdezz rá konkrétan!

Első körben kell a terheléses, bár az FSH/LH arányod egyértelmű, feltéve ha a 3. ciklus napon készült. A barnázás nem mensi. Mensi a tisztességes vérzés, tehát neked még nem hött meg rendesen a menzeszed!

Ha a dokid nem írja fel a metformint, akkor keress egy endokrinológust, és kérd Tőle! Ha pesti vagy, akkor keresd fel a Mens Mentis Egészség Centrumot, ott megcsinálják a terheléses inzulin vizsgálatot is, plusz megtalálod az általunk hőn tisztelt Tűű dokit is.

Aztán.... Diéta a metformin mellett és mozgás! Ez másként nem fog rendeződni!!!!!

Hálistennek nem tűnsz nagyon elkeseredttnek. Ez így nagyon jó!
De a műtétbe én nem egyeznék bele egyelőre, főleg, ha nem akartok még babát. Adj időt a metforminnak!
Vendég
 


Okr, ez azt jelenti, hogy a vetélésedhez nem kaptál EDA-t vagy spinálist, vagy bármilyen fájdalomcsillapítót???????

Mond hogy ez nem igaz, mert ezen még én is iszonyúan ki fogok akadni....ezt értelmetlen szenvedésnek látom... :cry: mert nincs a végén jutalom... :cry: ez emberkínzás...a szülést sem lehet máshogy kibírni, csak a baba tudatával, hogy az ott lesz a végén...

Erről nem is mertelek kérdezni, milyen lefolyású volt a vetélésed...

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az infókat.
Pesti vagyok és endokrinra járok. Nem tudjuk, hogy hanyadik napi volt az FSH és LH, mert novemberben volt az utsó rendes vérzésem :( Ha a barnázás nem számít annak, akkor meg pláne nem tudom kiszámolni. Illetve ki tudom, csak egy baromi nagy szám fog kijönni :)
Annyit tudok, hogy az volt az 5. barnás napom...
Mi már nem védekezünk egy ideje, mert egyrészt nem volt miért, másrészt lassan bele szeretnénk fogni a dologba. Egyenlőre nem hajt a tatár, bár kezdek idegileg kicsit kiborulni a sok várakozás és kétség miatt.
Erről a centrumról hol találok némi infót? Ez egy magánrendelő? Amíg nem derül ki, hogy a mostani dokim hajlandó-e megcsináltatni a terheléses vizsgálatokat, addig nem mennék mondjuk egy magán rendelőbe. Sajna annyira nem állunk jól anyagilag... Szóval ezesetben várnék még az eredményekre, aztán lépek máshova... Jó eséllyel a Jánosba, mert most oda tartozom :( Jelenleg a Szabolcs utcába járok Goth dokihoz...

Diétázással nem lesz gond, mert csoki pl nem ehetek amúgy sem :(

Ha valaki tud esetleg olyan vizsgálatot, amit bentfekvéssel csinálnak, az kérem ossza meg velem, mert már nem is tudom hol keressek rá. Ezer köszönet érte.

Valóban Andrea nap van, ha jól láttam, akkor van egy ilyen nevű leányzó nálatok. Boldog Névnapot Andi!

Kép

Kép
bettica
 
 


Most feküdt bent szegeden ki is lányok? Csipi? nem emlékszem... :oops: azt tudom tanult az államvizsgára.

Éjjel-nappal vérvételek, terheléses vizsgálatok, hasi, Pajzsmirigy UH ilyenekkel múlatták az időt Bettike! :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


Hú, az nagyon jó hír számomra, van még esély. El voltam kicsit keseredve, hogy be akarnak fektetni laparora, de akkor ezek szerint más is lehet. Tényleg nagy kő esett le a szívemről most. Köszönöm :)
Mindjárt visszaolvasok pár lappal, hátha okosabb leszek tőle. Amúgy is szeretnék hozzátok visszajárni ,ha nem baj, szóval legalább nagyából képben leszek, hogy ki hol tart.

Még 1x köszi az infót!

Kellemes estét!

Kép

Kép
bettica
 
 


17500 hozzászólás, húh ez nem semmi. No, megyek olvasok, csak ledöbbentem. Elleszek vele egy darabig :D

Kép

Kép
bettica
 
 


Szép estét mindekinek!

bettica!
Üdv köztünk........ én lapar miatt fekütem bent :cry: -így sajna benfekvéses ügyben nem én vagyok az embered :lol: ...

Sok Boldog Névnapot minden Andreának! :D

Hú csajok...én nem fogom kibirni, hogy szombaton is menni kell melóba... :evil: ......

Lara drága!
Tetszik a teszted... :lol: :lol: :lol: beválalnám :lol: :lol: :lol:
csipi78
 
 


Sziasztok lányok,

élek ám, ha bárki hiányolt volna.... :lol: Kincsecske :lol: , csak sok a munka. Ma délután jöttem haza egy egész hétig tartó kiküldetésből, külföldről. Már marhára elegem volt, alig vártam ,hogy hazaérjek.
Mennyi jó hírre jöttem !!!

Gratulálok Nórának és Vilinek, Kirnek és babájának !!!
Gratulálok Larának a pozitiv teszthez, Pogika, neked pedig nagyon drukkolok, hogy veled maradjon !!

Komolyan, kicsit nem olvasok, aztán mennyi minden történik... 8)

Kandika, boldod névnapot kívánok neked ! Már reggeben írtam én is neked, hogy meg kellene próbálni Tűű dokit, szerintem tudna segíteni. Megértelek, én is a 34.-et taposom, de a párom jóval több nálam. Mégsem adjuk fel, mint ahogy ti sem ! :lol:

Üdv az új lányoknak, jó helyen vagytok, minden rendben lesz, meglátjátok ! Ez a bogyó tényleg csodákra képes. Csak muszáj betartani az egéyb előírásokat is (mozgás, diéta) akkor sikeresebb az egész.

Hulla fáradt vagyok, egy hete alig alszom. Megyek, megetetem a kis drága csillagomat - már annyira hiányzott - lefürdetem, aztán bebujunk az ágyba és olvasni fogok neki. Apája éppen csak megvárta, hogy hazaérjek, már ment is el. :cry: :cry: Vadászni a barátaival. Kutyafáját. Persze tudtam, csak most olyan jó lett volna hozzá bújni kicsit. Ő is szerintem inkább maradt volna (vagy nem), de már le volt neki szervezve minden.

Na, még azért bekukkantok este, hátha megint valaki csíkosat pisilt... :lol:
zsizsik
 
 


Monácska!

Wondfo-s HCG teszt :wink:

Andi!
Boldog névnapot!!!

Kir!

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
lara26
 
 


Sziasztok!

Bettica!

Lehet, hogy a cushing szindrómát akarja kizárni a dokid.
Ha jól tudom a kortizol szintet nézik reggel és éjszaka, + egyéb vizsgálatok, de ezeket nem tudom pontosan...

Lányok!
Csatlakozhatok hozzátok?
Meg sem kérdeztem, csak kotnyeleskedek itt :oops:
lona1
 
 


[quote="rejo"]
írta:
rejomásrészt sajnos én még nem hallottam olyat, hogy indítottak egy szülést, és az utána gyorsan lezajlott volna...én azon csodálkozom meglett császár nélkül...más kórházban ez császár lett volna, és sztem Nóra így sokkal de sokkal jobban járt. (jajj csak Rami ne kezdjünk erről elmélkedni :lol: :lol: , mert nem császárellenes vagyok, és tudom úgy is szép egy szülés, de azért ha nem muszáj...)


Ellenpélda :) :
Nekem indították a 36. héten, mert már 5 napja csordogált a magzatvíz. Reggel 8-kor kezdték az oxytocin-t és 12.50-re meglett Réka. Szerintem ez nem hosszú.
gtünde
 
 


Ja, és azt az 5 napot én is a szülőszobán töltöttem, de nekem csak pozitív élményeim vannak. Igaz, hallottam pár szülést, de nem volt rossz élmény. Mondjuk én 2. naptól az alternatív szobában lehetem egyedül, ráadásul szülés előtti éjjel még azt is megengedték, hogy Apa ott aludjon velem. A szülésznők meg tündérek voltak. A szülés után is az estét még ott töltöttem, mert nem volt a gyerekágyon hely, de igazából nem is örültem, amikor lett. :)
gtünde
 
 


Lara!

Most sírok egy kicsit örömömben, jó? :D


Kandika!

Boldog névnapot neked!
Hogy vagytok?


Okriszta!

Nagyon szorítok nektek!



Pogi!

Én még remélek!!!! Hátha!


Szia Zsizsik!!!!

Na megyek Doktorhouseolni! Apának kell a gép, dolgozni fog rajta, ma már nem biztos, h. feljutok! Sziasztok!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?