Sziasztok!
Neharagudjatok, de vissza nem olvastam csak bele bele a dolgokba.
Bár azt látom Mamy akartál Gesztinek iwiwes meghívót!!
Hát nagyon sajnálom, hogy nem ide néztem mert ma csináltam pont egy oldalt a özépsulis osztályomnak, mert annyira nem tudtam már hova tenni a meghívómat!!!
Gesztinek adtam volna sokkal szívesebben!!!
FOGAK!!!!
Jaj de édes!!! Mi szinte sose tudtuk Zsebinek lefotozni mert nyavajgott egyből!!!
Na de mindegy!
Megvagyunk! Égünk a költözési lázba, a kikötünk bekötünk mindenfélét, a laptomom tönkrement, még nem jutottam el a szervízig. Közbe ugye mindenfle ügyet intézek, aztán a héten suliba voltam, jövőhét után megint megyek, s lassan azt veszem szre a gyerekemmel meg alig foglalkozom már!!! És ez baj szerintem!!!
Nem tudtok valami jó kis munkát, ami vagy időben nem túl sok, vagy nem lyen terhelő, vagy otthon végezhető???
Bárány ugye bejelöltem Szindit és az első kérdésem, hogy neki simán SZINDI a neve? a második pedig inkább megállapítás!!! Miszerint k....va szép lányod van. MEnj már most úgy néz ki mint egy gyönyörű nő!!! Hallod ott az iwiwes képeken ahogy "pózol" meg minden! az arc képek, meg ahogy sminkelve is van!!! Hát kösd fel a gatyád meg ő is, mert a palik nehogy kihasználják, meg átvágják. Már előre sajnálom-mint általában minden nő-ő is, aki még olyan ártatlan, szép, kedves, és tiszta, hogy mennyit szenved a tetű férfiak miatt!!!!
Erika!!! HOgy vagy? Leletek? Minden rendben ugye?
Csajok ANita, Zsutita? Veletek mi van? Anyuci? Ja és 90napossal hogy álltok, már készültök???
Pusza mindenkinek!
Iwiwen vannak képek, de már nem bírok rakni!!! ENergiahiány miatt!