Üdv.
Kora este nekem nem volt jó a babanet, de most is meg van kergülve, hiába van beállítva, hogy GMT+2 óra az időszámítás, az előbb egy másik topicba küldött üzimnél még a téli álmát aludta a szerver.
Csajok, ha van ügyfélkapus regisztrációtok, ajánlom figyelmetekbe a TAJ-szolgáltatásokat, majd az indítás után megjelenő ablakban a Betegéletút menüpontot. Megnéztem, a TB a csaszimért 176 ezer valahány forintot utalt a kórháznak.
Juca, a férjem már kérdezte, hogy miért nem szervezek ide talit, mondtam neki egyetlen gáz az, hogy nem tudok olyan helyet, ami bababarát volna, és lenne a környékén egy biztonságos játszótér pl. Na meg jön a nyár, mindenki nyaral, meg ugye jönnek a Skoda-talik, ahol nekünk szinte kötelező jelenésünk van, stb.
A sztori nagyon tanulságos…én egyébként nem vagyok odáig a wellness (és társai) szlogennel hirdetett szállásokért, nekem valamiért a szívem az egyszerű kis zugokhoz, apartmanszobákhoz húz.
Reni, de jó, hogy tettél fel képeket!
Úgy látszik, hogy a Petik már csak ilyenek, néha az enyém is a saját forgolódásával kelti fel magát.
Oriandy, hát takarításra én még csak lélekben készülök, pedig „csak” a szőnyegeket kéne kisikálni.
Kitti, erről a nem látszik dologról annyit, hogyha mi pl. tegnap porszívóztunk volna, akkor ma délelőtt kopaszra téptük volna a fejünket, mert a drága fiam körbe-körbe hurcibálta a kiflivéget, amiből néha csócsált egy kicsit…
Este én is mostam, Petike jól teleette magát kukival, aminek a vége az lett, hogy kétszer jól leböfizte az épp rajta levő göncöket, még jó, hogy mindig itthon voltunk, mikor a balesetek történtek.
Hát ezen a gépen nem tudom megnézni a videót, majd holnap a gyorsabb masinán bepótolom.
Jézus, még csak most lesz a temetés, én azt gondoltam, hogy már rég megvolt. Akkor én még ne is panaszkodjak…ugye apu febr. 12-én halt meg, és márc. 5-én temettük, akkor jó volt az idő.
Hát én megnézném azokat a képeket, különösen azt, ahogy Milán a hátsóddal szemez…
Marcy, nálunk is van ilyen csendélet, de nálunk először Peti alszik el, és utána megy mellé a férjem.
Én két hete szombaton vettem Petinek egy vékony sapit 700 Ft-ért, de előtte pénteken beszereztem neki egy nyári fejfedőt 390-ért.
Édes a fiad, ahogy udvarol. Tegnap Peti is előadta magát, nálunk volt egy ismerős pár, a lányuk 1,5 hónappal fiatalabb a fiamnál, és édesek voltak, mert Fanni elmászott, Peti meg „ment” utána. Már kergeti a lányokat…
Kimike, én most teljesen le vagyok maradva a hófordulókkal.
Szégyellem is magam.
Akiket érint: sok puszika a gyerkőcnek hófordulója alkalmából.
Én Peti szandiját 1990 Ft-ért vettem, tartja a bokáját, harántemeléses, és a belseje bőrből van, tehát nem fülled bele a lába. De tényleg csak akkor add a lábára, ha már áll, és kapaszkodva lépeget, „dísznek” tök felesleges, főleg, hogy az éles használatig Milán ki is nőheti.
Petinek két „kocsicipője” van, az egyik tépőzáras, na azt sepill alatt leveszi, a másik (ami inkább mamusz jellegű, de a célnak megfelel) zippzáras, na annak még nem jött rá a technikájára, igaz, lóbálja benne a lábát, de a cipő még nem repült le róla.
Gabella, bolha? De komolyan! Néha nálunk is előferdül, mert bárhonnan haza lehet hozni. És röhejes, de én néha a sima víztől is képes vagyok vakarózni, én sem tudom, miért.
Látom, Mesiből is informatikus lesz.
Mekkora ágya van Mesinek, hogy ilyen jól elfér a nagy Micimackó mellett???
Érdekes, amit a házaséletről írsz…nálunk ez úgy van, hogy nekem este lenne jó, de akkor a férjem alszik (pedig állítása szerint jó lenne, ha felkelteném, de nekem nincs szívem hozzá), neki meg reggel volna optimális, de fél hatkor az én fejem még igencsak kómás.
Taliban benne lennék, de szegény Reninek még mi is messze lennénk onnan fentről, vagy nem?
Colett, Noi hogy fordul meg??? Itt nálunk a játszón van bébihinta, na abban elég érdekes lenne megfordulni…(habár tudom, hogy a gyerek számára semmi nem akadály)
Én Petinek bébiételes üvegben fagyasztom a kaját, de ha messzebbre megyünk, akkor bolti eledelt kap, ha más nem azért, mert az a kocsiban felmelegszik…
Mári, összefoglalásra én nem vállakozom, mert tutira kimaradna valami, valaki.
„Vittem haza a cicit.” -- > na ezen jót mosolyogtam.
Na én is lelövöm magam, holnap délelőtt jó sokfele kell majd mennem, majd megálmodom, hogy viszem-e Petit, vagy ráhagyom anyukámra.
Ági