Sziasztok,
Mennyi minden történik itt, én meg tegnap nem tudtam feljönni a B. netre, nem engedett
Angie, Nagyon nagy gratula a kicsihez
Csilla,
de Dórinál más a helyzet mint nálad, mert te első babát várod, és melóhelyről mész.De ő már eleve GYED-ről, és otthonról.Neki a betegácsi nem lenne jó, mert az kevesebb és akkor a köv gyereknél az lenne az alap!Mint nálam.Én is azért megyek TGYÁS-ra a szülést megelőző egy hónapban, vagyis tól.
Az az apa dumálás a pociba
de édes lehet!Tök jó
Dóri,
De igen én is ugyanúgy megyek mint te.Csak nekem még most indul majd a szabim a munkahelyen, és csak máus elején megyek intézni a papírokat, így nem tudom még honnan mi kell.Bár nekem az OEP-es csajszi nem mondott ilyeneket
Nekem csak a GYES-t kell lemondanom a MÁK-ban, és náluk az OEP-hez pedig a TGYÁS igénylést a munkáltatói igazolással benyújtani, és onnan autómatice megy majd!Legalábbis ezt mondta!
Indítás, azt én sem engedném!
Viszont EDA, hát lányok akkor olvasva így a véleményeket kövezzetek meg, de bizony én EDA-val fogok szülni!Ugyanis nekem van már vele tapasztalatom, és annyira bejött, hogy nagyon.Már akkor ki is jelentettem, hogy a következőt csakis így!
Esztivel én is úgy indultam, hogy nekem nem kell, meg ódzkodtam a gerinc szuritól, de azért 12 óra vajúdás után az ember meggondolja megát.Azért az nem olyan mint Angi, hogy pár óra, és a 3.-ik nyomásra kint is van!Akkor valószínű én sem kértem volna!De mivel teljesen kifáradtam, remegett mindenem, és ugyebár a kitolásra kell a legtöbb erő, ezért már egyszerűen nem bírtam és kértem!És onnantól......egy álom volt a szülésem!Már azt bánom, hogy annyit szenvedtem, és nem kértem előbb.Pedig a szülésznőm ajánlgatta, hogy nyugodtan kérjek, ha már nem bírom.Hát most már tudom mikor kell, és csak remélem, hogy úgy érünk be a kórházba majd, hogy még kérhessek.
A gerinc szuriról meg érdekeset írt Angi, ugyanis nekem is anyukám+ a legjobb barátnőm Aneszteziológus asszisztens, tehát nap-mint nap alkalmazza, és egyáltalán nincs kockázata,és az hogy a gyógyszer valami káros hatást fejtene ki????
nekem ez azért új!Nem is éreztem amikor beadták, csak pici hideget a derekamnál, és amikor kiment akkor is 4 órával a szülés után már mászkáltam, tusoltam, és semmi mellékhatása nem volt!
De nem akarok én senkivel összekapni ezen, csak a véleményem és a tapasztalatom írtam le!Ugye nem baj?!
Petra,
Örülök, hogy jobban vagy, férjem is taknyos, de honnan?
Mikor ilyen jó idő van.
Rita,
dehogy haragúdtam meg, ne viccelj, csak megijedtem kicsit!De én is bízom csaknem lesz már gond!