Új privát üzeneted érkezett!

wish,
ezen én is elolvadtam: "Én amikor ilyen édesen alszik, akkor szoktam sírni Balázs felett, hogy milyen tökéletes kisfiam van" :oops: :) :oops: Nagyon ari vagy!!!

wish, kata,
asszem elégedettek lehettek: nagyon ügyes kilóolvasztók vagytok! :D

anikó, icsilya,
nagyon köszönöm a megnyugtatást! :) :D :P

KépKép
pompomlány
 
 


Ma nagyon buta voltam, hazacipeltem 3 szatyrot és mire hazajöttem, már éreztem hogy sok lesz. Ezért egész nap pihentem. Mintha a folyásom is elszineződött. Hogy lehet az ember ennyire gyarló.
Azt hiszem nagyon jó lecke volt. Nem fáj nekem semmit, de nagyon megíjedtem.
Gondoltam leírom!

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


PéZsé :D
szeirntem ezen ne agyalj.
Én még mindig van, hogy felemelem mind a kettőt, ha épp úgy jön ki a helyzet. Ki sem számolom hány kiló...

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

 
 

Sziasztok

Jó régen írtam, igaz Ákos lefoglalja minden időmet a többiben pedig megpróbálok feküdni.

Azt szeretném kérdezni, hogy most éjjel (pisilés után a wc papíron halvány nagyon kicsi barnás maszat volt) és hajnalban is a tisztasági betétemen. Ez nagy gáz? Vagy még elmegy? Szerdán délután megyek a dokimhoz, elég akkor szólni neki, vagy már esetleg holnap menjek fel hozzá! Amúgy semmi több nem volt eddig! Igaz tegnap délután szinte egész délután Ákos az ölemben volt.
Igaz Harcika mondta hogy vigyázzak mert valszeg lesz ilyen, de most megilyedtem, gyereknek meg is mondtam (és apjának is) hogy max kiságyba be és ki, több emelés nincs.

A válaszokat előre is nagyon köszönöm szépen!

Mindenkinek ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Orsi :D : Köszönöm!!!!

Erika: Nekem is volt ilyen. Az első 8 hetesen, de ennél vészesebb és majd 12 hetesen. A 2. éppen így volt mint neked. Igaz én rögtön mentem dokihoz, de nem történt semmi. A doki bácsi szerint minden rendben, csak fekvés! Azt mondta ez előfordulhat.
Én ennyit tudok a dologról. A saját példámból kiindulva mondhatom: nem lesz semmi, csak most egy kicsit pihenj.(Máramennyit lehet Ákos mellett.)

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Emma :)
Szerintem rugi kell még majd. Azt lebukják (és lepisilik, de azt a bodit is) És szerintem pamut rugit vegyél, mert Balázsnak már most melege van a plüssökben.
Én most hosszúujjú bodit és ujjatlan pamut rugit adok rá és ebben remekül elvan.
Általában napi 1 bodit használunk el és 1-2 rugit. Meg kb 2 textilpelust. És törölköző is több kell, mert volt, hogy fürdés után lekakilta, amibe éppen töröltük :)
Szóval egyelőre kb 2-3 naponta ki kell mosni a cuccait, bár félig sincs vele a mosógép :)

wish
 
 


Erika :D
ha időszerű lenne a mensid, akkor szerntem normális. Nekem is volt a 9. hét környékén barna a fiúkkal.
szerintem ne aggódj, nem az emelés miatt van.

Emma :D
szerintem is azért kell még rugi meg body is. Napi 1-2 dbbal mindkettőből számolhatsz, mert az elején elég könnyen összebukják még, és jó, ha nem kell 2 naponta mosni :)
Textilpelus nekünk iszonyú sok fogyott, én 40es készlettel indultam (persze 2 gyerekre), de az a heti mosásban elfogyott.
Nekem folyt a tejem, és szopi közben mindig kellett a fejük mellé, hogy ne a ruhájuk legyen tejes.
Fürdetőlepedő: én a fejük alár is azt tettem, nem a textilpelust, 2 okból: egyrészt vastagabb és nehezebben ázik át, másrészt be lehet tűrni a matrac alá, így nem gyűri a feje alatt össze a gyerek.
(nekünk 70es az ágyunk, így ahhoz a 70x70es pelus kicsi lett volna, most Lilinek 55 széles lesz az ikeás ágya, ahhoz lehet, hogy már jó)

én még mindig nem szedtem össze, hogy mink van és mi kell még :D célirányosabban kellene azt hiszem 1-2 ruhát már beszereznem, nem ad hock módon :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Wish, Orsi :D
Köszi a válaszokat! Nem is bánom, hogy kell még, imádok a fiamnak vásárolni! Ma volt az első, hogy vettem neki cuccokat: 56-os meg 62-es bodykat (2-2 db), pamut rugi (2 db) és egy gatyó :D
Azért azt leírnátok, hogy egy méretből hány bodyt és rugit javasoltok?

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma :D
szerintem olyan 6-7 a minimum bodyból és rugiból is. Legalábbis én a fiúknak is ennyivel számoltam, és Lilinek is min. lesz ennyi.
Nektek plüsst szerintem nem kell a kis méreteből, mert nyáron felesleges, ha hűvösebb van inkább egy plusz takaró.
Bodyból is szerintem a fele lehet r.ujjú + egy-két pulcsi, mert akkor tudod majd vetkőztetni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi :D
Akkor 62-es méretből szerintem jól állok. 56-osból meg nem merek teljes repertoárt venni, mert mi van, ha 58 cm-vel születik? Vagy erre ne bazírozzak?

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma :D
ezt Neked kell eldöntened.
Én Lilinek veszek 56osból is ugyanannyit úgy gondolom, napozóból is 1 v. 2 db-t, lehet hőség is éppen.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


wish,dkata
gyönyörűek a gyerekek!!!!! öröm őket nézni!!! :)

erika
nekem is volt barna a 9. és a 10. héten is, de doki mondta az nem baj. Csak vigyázz nagyon , nehogy piros legyen!!!! Mert én most jöttem haza a kórházból emiatt. :( feküdj sokat és vigyázz nagyon!!!!

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Kiscsillag!
De örülök hogy kiengedtek a kórházból! Most fekvés van szigoruan? Hematóma felszivódott?
Erika!
Nekem kb 3-4 hétig eltartott ez a barna, és az az igazság, hogyha többet emelgettem Pörit, több jött. Az enyémet hematóma okozta, ami aztán szépen felszivódott. Először Krizsával értekeztem ezügyben.
Napszemcsi!
De jó hogy elmentél Győrffyhez! Neki nagyon jó gépe van, csak azt nem tudom, hogy lehet hogy a kórházban ekkora eltérést mértek.

Sikerült megtalálni az ujszülött ruháinkat :D Azok is nagyon tetszettek Emesének. Fájdalommal állapitottam meg, hogy kevés a használható belőlük: plüss rugik, és javarészt rózsaszinek. A 68-as mérettől már nem, dehát azok meg rövidujju bodyk és vékony rugik. Mivel Emese téli gyerek volt, a 68-as meg tavasszal kellett :? És most elbizonytalanodtam. Fogalmam sincs, mi kell 1 nyári gyereknek, nekem mindkettő téli volt. Ugy döntöttem később, kiatrtok a rövidujju bodyknál, rugival, aztán majd meglátjuk. A hétvégén bevásárlást tartottam, és most csalódnom kellett a Kenguruban. Fiuruhákból elég gyér volt a készlet, és a minták sem tetszettek tulságosan. Sikerült azért vennem 1 bodyt meg rugit, abban fogjuk hazahozni, nagy meleg esetére azért vettem 1 napozót is. Meg van a multkori 2 db Micimackós body. És azt hiszem, nem is veszek többet. Meleg lesz a nyár, a mi lakásunk is meleg (de van lékondi, és használjuk is), van még Mátéról 4 db gyönyörü angolpólyám (Emesénél ugyan nem vált be, de Máténál igen), szóval van mit a gyerekre adni. És persze lehet a babával is vásárolni, csak most kicsit könnyebb, mig csak Emese van.
Valaki kérdezte, mennyi cucc kell 1 méretből. Ez attól függ, milyen gyakran akarsz mosni, én a heti 1 babaruha mosást választottam, tehát 1 méretből kb 8 body, rugi összejött.De az anyukám elmesélte nekem, hogy milyen szegények voltak, mikor én születtem, és nekem 3 váltás ruhám volt, 1 rajtam, 1 tartalék, 1 száradt minden nap :? Na azért ennyire nem élezném ki...
Mennem kell, Máté itt pampog kell a gép :evil:

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


melcsi
én is örülök. :) aranyos vagy! igen szigorú fekvés, csak mosdóba mehetek ki. szerdán megyek kontrollra, nagyon remélem, hogy felszívódik!!! drukkoljatok lécci!!! neked is volt?? neked hány nap alatt szívódott fel??

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Sziasztok :D

köszönöm szépen,hogy drukkoltatok,hogy Ok legyen a babákkal minden :wink: :wink: :wink:

Kiscsillag,jó,hogy újra jelentkeztél,és minden renben van Veletek :) pihenj sokat!

Erika,Te is vigyázz magadra,inkább menj el a klinikára,ha nem múlik a barnázás,de előtte hívd fel a dokit,mert nem mindíg van bent a túlóráik miatt.Nem fizetik ki,hanem le kell csúsztatniuk!

Melcsi,állítólag azért lehet elmérni a babákat,mert amikor a szonográfus csajszi mérte Őket,az egyikőjük fej fekvésű volt,a másik haránt.Orsi is írta és aGyőrfy is megerősítette,hogy elnyomhatják egymást,mert annyira képlékeny a buksijuk.Ha fej fekvésben vannak,akkor jobban lehet mérni Őket.Pénteken így voltak :D
Ruha vásárlás :wink: :wink: :wink: jó kérdés!!
Védőnő nekem is azt mondta,hogy nem kell sok vastag ruha,inkább pamut,rövidebb,hosszabb kivitelben babánként 4-4db.Tegnap voltam a TESCO-ban,és Cseh badikat lehet venni 800Ft-ért 3db-ot egyszínű fehéret.Nagyon jó anyaga van,közepesen vastag pamut.
Találtam még ua.gyártótól 7db-os több színben 2700Ft.
Nagyon szép ruhák is voltak Cherokee ,ha rosszul írom bocsi :oops: :oops: :oops: .
http://www.babanet.hu/hol-mi/kelengye.php
Itt vanegy lin,hogy nyári és téli babáknak mire és mennyire van szüksége
:D
De Ti már tapasztalt anyukák vagytok :D

Megyek a védőnénihez :wink: majd még benézek :lol:

KépKép
napszemcsi
 
 


Napszemcsi :D
szerintem a babánként 4-4 db nagyon kevés. Azzal tényleg előállhat, hogy minden másnap mosnod kell.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok

Köszönöm a megnyugtató válaszokat, szerencsére eddig csak annyi volt amennyit leírtam, azóta nem volt semmi, remélem, hogy ez így is marad.

badyk-rugik: nekünk Ákosnak kb. ezekből méretenként max 4 db volt, igaz ő sokat bukott, de szerencsénkre nem a ruhácskájára, hanem a feje alatti pelenkára, így abból nálunk rengeteg fogyott, mert naponta többszőr is cserélnem kellett.
Én ill. anyukám mindenből pamutot vettünk. Igaz volt hogy kaptunk ajándékba műszálast is, de ezt már ránézésre tiszta műszál volt, és odaadtam a keresztlányunknak babázni.

Kiscsillag
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Kiscsillag: Örülök, hogy itthon vagytok. Hidd el, ha betartasz mindent, amit mondtak, akkor nem lesz semmi baj. :)

Szép napot mindenkinek!!! :lol:

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Elmesélem Nektek, hogy megint álmodtam Lilivel :) vicces, mert eddig 1re nem emlékszem, leszámítva azt a lombik előttit, amikor már szültem.

Szóval a baba még mindig sötéthajú, és kerekfejű :) hasonlított Mátéra, de azért más volt :)
és tuti, hogy lány volt az álmomban, mert valami virágos pólót kerestem neki, mert a h.ujjú bodyt kevésnek ítéltem meg.

egyre kiváncsibb vagyok kerre a csajszira :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hát lányok irigyellek benneteket!!! Nekem nem elég az a készlet, amit írtok! Nekünk sokkal több ruhánk van, mint 4 váltás, de már a nagyobbakat is rá kell adnom... Bálint is sokat bukik, ruhára, pelenkára, padlóra, rám, minden tejes. Szóval nálunk volt már olyan, h 1 nap, 5 váltás ruha. És sokszor a body-t is vehetem le, mert átázik. Pelus pedig a feje alatt szintén van olyan h 5 fogy 1 nap. Volt olyan nap írtam a babások, h 2 mosásnyi ruhát termeltünk, ő + én! Szóval én minden nap mosok, akkor is ha fél adag, mert mindig van törölköző, kifogó amit lekakil, így összejön. És amíg szárad meg vasalom addig is kell valami amit ráadok. Szerintem majd mindenki kitapasztalja, miből mennyi kell.

Kiscsillag! Pihenj sokat!!!

Erika! Te is pihenj sokat, de majd meséld el, hogy vagy, milyen a második babavárás, mert még semmit nem írtál róla!

dkata
 
 


Ja, és a pelust háromszög alakban kell kettéhajtani a baba feje alá, akkor átéri a 70-es kiságyat is és ki is lehet rögzíteni a matrachoz...

dkata
 
 


dkata írta:Ja, és a pelust háromszög alakban kell kettéhajtani a baba feje alá, akkor átéri a 70-es kiságyat is és ki is lehet rögzíteni a matrachoz...

no, ez eddig eszembe sem jutott :)
és akkor a 3 sarkát tűröd be?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


csüt. 10.40re megyek UHra :) ezer éve nem láttam a csajszit, úgyhogy megnézzük mekkora :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok,

jöttem egy kis vigasztalásért.
pénteken voltam vizelet vbizsgálaton, egy kereszt lett a vizelet genny.
ma voltam a dokinál, azt mondta, hogy ezt feltétlenül kezelni kell, mert feljuthat a méhbe, s megrepedhet a magzatburok. hát lesápadtam azonnal.
aztán megvizsgált, s mondta, hogy nincs semmi, ez érdekes, csak egy kis gombát lát, nem csíp, nem fáj semmim.
antibiotikumot irt fel, szemicilint. aztán 2 hét múlva újra vizelet vizsg.
azt mondta, hgoy azért nagyon ne ijedjek meg, mert ez sűrű kismamáknál.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi :D
tényleg ne ijedj meg. egy kereszt az még nem gáz a gennynél sem!
no para!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi

emlékszel miről leveleztünk reggel?
na, azt mondta a nőgyógyászom, hogy nem tudja, hgoy ő adhat-e beutalót a vérvételekre, de majd utánajár. tudtam, hgoy nem fogja tudni :D

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


és az antibiotikum se gáz?

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi :D
hajjj :D már miért ne adhatna? :)
no, mind1, még van ideje utánajárni.

és tényleg ne aggódj ezen a vizelet dolgon. én a hüvelyfertőzésemtől nem bírok megszabadulni, már a sokadik adag canesten kúpon és kevert kúpon vagyok túl, és mégis mindig van valamim.
bízom benne, ahogy eddig, ezután sem okoz galibát.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


zsuzsi73 írta:és az antibiotikum se gáz?

nem!
tudod, a fertőzés továbbterjedése nagyobb gáz lenne.
és ezeket ténlyeg biztonsággal lehet már használni babásan is.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


már most én is ott tartok, mint Te, hgoy "csak a 30. hétig húzzam ki"
pedig nekem ez soha nem volt fóbiám, meg se fordult korábban ilyen a fejemben, hgoy a baba esetleg koraszülött lehet.
na, azért a gomba nem ugyanaz, hisz az teljesen ártalmatlan.
a canesten én is folyamtosan használom a 15. hét óta, hol sűrűbben, hol ritkábban.
de honnan jön a genny? ez is az egyensúly felborulása miatt?

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi :D
semmivel sem ártatlanabb, mert a gomba nagyon fincsi táptalajt csinál az összes bacinak azzal, hogy felrúgja a normál hüvelyflórát.

a genny a vizeletben volt, nem? akkor az a fertőzés miatt - húgyúti fertőzés - a húgyhólyagból jön.
szerintem legalábbis.
a genny nem a hüvelyből jön.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


igen, de oda is hogy került? kívülről? vagy ez is a felborult egyensúllyal függ össze?
az a bajom ezzel, hgoy én tényleg mindent megteszek, vigyázok magamra, odafigyelek mindere, stb, és mégis folyamatosan van valami nyavalyám az elejétől kezdve.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi :D
a genny a húgyhólyagban keletkezett. Honnan került? akárhonnan :)
értem már mire írtad a felborult egyensúlyt, most esett le, bocs :oops: kicsit lehet sokat dolgoztam ma.
szóval én ezt már ilyen mélyen nem tudom. szerintem a húgyúti fertőzés az húgyúti fertőzés, és kevésbé függ össze a terhességgel.
de ténlyeg nem tudom.

amúgy meg én ténlyeg azt látom, hogy ezek a fertőzések nem elővigyázatosság kérdései, vannak és kész.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kicsit olyan ez, mint amikor van 1 gyereked, akivel ált. otthon vagy és ennek ellenére hörghurutot kap, meg lázas lesz... pedig nem is találkoztatok beteg gyerekkel, apa sem vitt haza semmit, nincs szezonja és mégis.

ilyen az élet :D felesleges mindennek az okát megkeresni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


hát igen, tehát rajtam semmi nem múlik. vigyázhatok bármennyire.
csak azt nem tudom, hgoy anno anyáink idejében hogy volt ez. mert akkor semmiféle terhesgondozás nem volt, fertőzések pedig biztos voltak annak idején is.
a 30. héten mennyi szokott lenni a magzat átlagos súlya?

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi :D
ne agyalj itt a 30. héten, mert még mégis elmegyek anyósékhoz és helyreraklak :lol: :lol: :lol:

amúgy 1000-1500 gr között, gyerekfüggő.

az úgy volt, hogy azért az élveszületés aránya "valamivel" rosszabb volt, meg a fertőzés olyan kicsit mint az allergia... civilizációs ártalom.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Akkor inkább nem agyalok, ennek az útnak ne tedd ki magad :D főleg az utolsó kilométereknek.
kérdeztem pl. anyukámat, hgoy neki semmi baja nem volt a terhesség alatt, és mondta, hgoy dehogynem, volt folyása szinte végig, meg ,még csípte is, de nem kapott rá semmit, és itt vagyok mégis :D
na, megyek, olvasom a Lelki köldökzsinórt, tetszik nagyon. nekem ennek a Raffainak az irományai nagyon szimpik - most is volt valamelyik babás újságban egy szuper cikk -, pedig sokan kritizálják.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi :D
nekem sem az írásaival volt bajom :D hanem magábal a pasival. A cikkei ténlyeg jók, meg szerintem a könyv is.

A fiaim ma megint 6kor keltek :shock: :twisted: és persze Lili is :) Kiváncsi vagyok, ha megszületik, akkor is együtt fognak-e kelni :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi :D
Milyen jó álmodni a gyermekünkről :D
Én is írtam nektek, hogy megálmodtam a pofikáját, de napról napra elhalványodott a kép :?

Zsuzsi :D
Szerintem sokaknál előfordul ilyesmi, attól még születhet 41 hétre is a bébid :D Drukkolok, hogy minden OK legyen!

Na az én babám is éjszakai műszakot tartott: negyed 4től 5ig ugrabugrált :D Azóta sem aludtam... Minden héten egyszer vagy kétszer van egy éjszkázásom, akkor is, ha Zalán nem mocorog. Most legalább elszórakoztatott :D

Most foglalom a júniusi nyaralásunkat. Club Tihanyban járt már vki? Most az a legesélyesebb...

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok :)

Úgylátszik a babák ma korán keltek :) :) :) az enyémek is 5 órakor már úgy kalimpáltak a pocakban,hogy nem tudtam aludni :wink: Kimentem ittam egy pohár tejet,meg ettem egy diabos kekszet,és visszafeküdtem.
Úgylátszik szertik a tejecskét és a kekszet,mert utánna 7:00-kor keltünk,akkor kezdtek el mocorogni,aztán reggeli,és most is megy a ficánkolás :D :D :D :D
Azt olvastam,hogy mostmár egyre kevesebbet fognak mocorogni,mert a nap 90-95%-t átalusszák,nőnek :)
Én imádom amikor mozognak,olyan jó érzés :P :P :P :P :P

Tegnap a védőnőnél minden Ok.volt,27.hét óta 4 kg híztam,most tartok 14kg-nál :shock: .Lehet,hogy sok,de a védőnő szerint nem vészes.Vizelet,vérnyomás rendben.Utoljára május 7-én mgyek hozzá,reméljük.Az lesz az itolsó alkalom,aztán már Ő és a doktornő jön hozzánk.
Adott recepteket,popsikenőcs,fürdetőkrém,D-vitami cseppek,valami oltás féle,hintőpor a köldökre,alkohol stb...Ha kijövünk a kórházból akkor apa majd kiváltja,gondolom én :roll:

Orsi,Kata nagyon jó dolgokat írtatok ,hogy a baba feje alá hogy és mit kell tenni.Én pl.nem gondoltam,hogy össze is gyűrődthet a peluska, a bab feje alatt. :D

KépKép
napszemcsi
 
 


Zsuzsi! :D
Semicilint nekem kellett szedni a véna gyulladásom miatt!
Ne aggodj miatta!

Emma! :D
A Club Tihanyban mi már sokszor voltunk, nagyon jo hely!
Ha van lehetöséged akkor a Balaton felé kérd a szobát mert a másik oldalon van a nagy parkoloja a szállodának és van nyüzsgés éjszaka :shock: !

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok Lányok :D

Nagyon el voltam tűnve én is meg, meg a páromnak se volt sajnos ideje írni- megírni, hogy 11 én megszülettek a babáink :lol:
Nem ment sajnos simán a dolog, meg bár én már itthon vagyok Ők csak kb 2-3 hét múlva foglalhatják el a szobájukat, de most már a gyógyulás útjára léptek.
Áron 1900 g al született és 47 cm el
Botond 1600 g al és 44 cm el.
Nagyon kis aranyosak, koraszülött intenzíven fekszenek de,már kapnak tejcsit is, Áron már abban a részlegben van, ahol már nem kell lélegeztetni, nem lóg ki belőle cső... lehet somogatni, meg beszélni hozzá :lol:
Boti volt az A baba így őt jobban érte a fertőzés, így neki az elején tüdőgyulladása volt és lélegeztetni kellett, de most már lejött a gépről és ő is kap tejet.

Hát lányok nem kívánom senkinek ezt az idegeskedlst és aggódást, borzalom bemenni erre az osztályra, vannak nagyon nagyon pici babák is, a mi két kis lurkónk itt hatalmasnak számít. le a kalappal az ottdolgozók előtt is.

Este megpróbálok felrakni képet is:)

Puszi Judit
pbj12
 
 


Judit :)
Gratulálok!!!!!!!!!! És nagyon örülök, hogy minden rendben!! Épp tegnap gondoltam rád, hogy mi lehet veletek?? A Margitban szültél végül ?? Hányadik hétre?? A lényeg, hogy jól vagytok!!!! :) Várom a képeket!!!!!!!!

Mindenkinek köszönöm szépen a drukkokat és a bíztatást!!! Nagyon izgulok a holnap miatt!!!!

pussszi

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Judit :)
Gratulálok a fiúkhoz :)
Remélem minél hamarabb felépülnek, ehhez sok energiát küldük nekik. Biztos Botond is hamarosan csőmentes lesz.
Pihenj sokat addig is míg hazajöhetnek!

wish
 
 


Napszemcsi :D
az enyémek ebben sem voltak tankönyviek :D Levi az uts. pillanatig nagyon aktív volt, Máté meg nyugis végig, napi 1 bejelentkezéssel.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Judit :D
gratulálok a fiúkhoz!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Szia Judit :)

nagyon jó,hogy jelentkeztél :)
Az,meg,hogy a babáid megszülettek és mostmár jól vannak szuper hír :) :) gratulálok Nektek!Mostmár biztosan szépen növekednek majd,és minden a legnagyobb renben lesz körülöttük.
Milyen fertőzést kaptak?
Én,azt hittem,hogy a méhlepény nem dolgozik rendesen,vagy a fertőzés azt is befolyásolta?
Végül is hanyadik hétre születtek a babák?
Bocsánat,hogy ennyit kérdezősködök :oops: :oops: :oops:

Judit, mégegyszer had kívánjak Nektek nagyon sok boldogságot a 2 aprósághoz :) mostmár csak erősődniük kell a piciknek :) :) :) :) Kép

KépKép
napszemcsi
 
 


Judit :D :D :D
Szeretettel gratulálok két kicsi fiadhoz!
Remélem mielőbb hazavihetitek őket!

Anikó
Szóval klassz :D Kár, hogy azok a szobák nem jók, elég nagy az árkülönbség :? de akkor meggondolandó. Főleg, hogy úgy olvastam, hogy azok nem is légkondisak, amik a hegyre néznek

Kép
Kép
emma1976
 
 


Zsuzsi :)
Ne agyalj tényleg, nem lesz semmi baj meglátod.

Lelki köldökzsinór: én nm jártam kapcsolatanalízisre, csak olvastam a könyvet és sokat beszélgettem Balázzsal. Eredmény: rövid köldökzsnór :D.
Nekem végig parám volt a nyakra tekeredő köldökzsinór, úgyogy kb mióta megtudtam, hogy terhes vagyok, pár naponta elmondtam Balázsnak, hogy a köldökzsínór nem játék, a helye a hasunk és a placenta között van. Nem csavargatjuk, nem tekergetjük, nem csomózgatjuk. Lehet hogy hülyeség, de én azt gondolom, hogy valószínűleg emiatt lett az, hogy összesen 25 centi hosszú lett a köldökzsinórja. Szóval szerintem tényleg nagyon számít, hogy mit mondasz a babának és hogyan éled meg a terhességet.

wish
 
 


Napszemcsi :)
Balázs is végig fickándozott. Ritka volt, hogy akér egy órára abbahagyta a mocorgást. Most hál istennek azért már többet alszik :D

wish
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: