Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Helga!

Először is ezer bocsánatkérés a tiéd részemről, de totál félreértettél.
Én abszolút nem oktattalak ki. Ez már többször előforfult itt a fórumon, hogy mivel nem személyesen beszélgetünk, Te nem érzed az írásom hangsúlyát. Ne haragudj, ha félreérthető voltam.
Amúgy tökéletesen érthető, hogy mint szakmabeli, véded a patikus lányt, de azóta már több panasz érkezett erre a patikára, mégpedig pontosan az ilyen viselkedésük miatt. Maga a patikavezető válaszolt a panaszomra, és utána többen is megírták, vagy elmondták Nekem a véleményüket, úgyhogy úgy érzem az észrevételem jogos volt, és már nemcsak számomra egyértelmű, hogy nem csupán egy rossz napját fogtam ki a hölgynek. Ahogy említettem, nagyon sok kismamatársam inkább Győrben vagy Nyúlon váltja ki a receptjeit, és nem az árak miatt.
Az az érted egyébként ha beszélgetünk, totál a helyén lett volna, és félre sem érted. Mi még nem ismerjük egymást személyesen, de ha jössz talira, akkor megdumáljuk a dolgot, és máris látni fogod, hogy milyen a vérmérsékletem. :)
Szóval nem akartalak megbántani, és szakmai önérzetedbe sem belegázolni, hiszen Te nem is tehetsz erről az egészről, én csak megpróbáltam megmagyarázni a helyzetet, ennyi volt az egész.

Kismama!
Én nem is tudtam, hogy a Virágpiacnál van ilyen bolt :)
Szerintem is a legjobb a neten történő hirdetés, vagy lesz bababörze nemsokára itt az Egyetemi Csarnokban, ott próbálhatod meg eladni. (Ha már volt, akkor bocs!)

Piros!
Talin ott leszünk!
És viszünk vizet :)

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok lányok!
Köszönöm a kedves visszajelzéseket és a sok kérdést.
Április 21-re vagyok kiírva, vagyis jövő hét vége, csütörtökön megyünk újra NST-re, szombaton töltöttem a 38. hetet. Úgy gondolom elég jól bírom, bár már nap közben is kell pihennem.
Szépen felöltöztettétek a lakást húsvéti diszekkel, igazáz hangulatos lehetett, én csak ajtó diszt raktam ki, sok időm nem volt készülödni. Az ünnepek alatt is minden nap mentünk valahova. Vasárnap állatkerteztünk, amibe az egész család kifáradt, de nagyon élveztük mindhárman. Anna etette és simogatta az állatokat. Azóta is folyamatosan erről mesél.
Bea
Voltunk nálad, de a tesoddal beszéltem fényképeket másoltattam, de a héten is tervezem, hogy viszek filmet épp most fogyott le róla a film. Megoldódott a tűzhely gondotok? Nekünk van hagyományos tűzhelyünk, palackos kell oda tudom adni.
Bogi!
Remélem pénteken tudunk találkozni. Légy szíves, ha nem gond hozzál nekem nyári szandált, 25-26-os méretben, aminek sarka is van, olyan aranyos kislányos, mint a téli cipője volt.
Piros!
Hajrá a fogyókurával, a kifogásokkal az a baj mindig akad egy-kettő belőlük, de az akaratod biztos erősebb lesz náluk. Én drukkolok neked. Azt hiszem rám is hasonló sors vár majd szülés és szoptatás után, most járok 25 kg-nál.
Babitim!
Csuda aranyos a kisfiad. Tesot várja már? Anna már nagyon várja a kis hugit, minden programot vele együttre tervezi. Most az a nehéz, hogy elfogadtassam, hogy amig kórházban leszek vele, addig neki apával kell lennie. Ezt a témát már beszéltük korábban, akkor úgy tünt elfogadja, egy ideje nem említettem neki és most hogy újra szóba került, ő már velem akar lenni a kórházban, azt hiszem hosszú menet lesz ez. Pedig megismerte a doktor bácsit, és a Tímeával is találkozott már, de igy is nehéz. Tímea számát majd személyesen adom, ha mégsem találkozunk akkor átküldöm neked. Férjemnem még nincs munkája, pedig ezerrel keresi, de magyarnak sem könnyű, hát még külföldinek. De azért bizakodó vagyok, nem is tehetek mást.
Egyébként úgy tervezem, hogy 2 évig itthon leszek a gyerekekkel és utána megyek vissza dolgozni. Annával úgy sem tudtam ezt megtenni, nála rögtön a szülési után vissza mentem, most nem akarok. De azt is tudom, hogy csak a GYED-ből nem fogunk megélni. Majd meglátjuk hogy alakul. A költözést is a munkába állásomhoz szeretnénk időzíteni.
Most gyorsan ennyi. Majd még jelentkezem nem sokára.
Ági
nicsi1
 
 


Nicsi!

De jó, hogy írsz! annyira izgulok értetek. Mindenképpen adj majd hírt, jó?! nagyon igazad van, hoyg maradni akarsz otthon és élvezni a ygerekeket. Dolgozni igazán lesz még elég időd az életben.

Jó lenne látni is téged, de persze értehtő, ha már nem vállalod be a találkozót.

Szia!

Piros

Kép

Kép

Kép
piros
 
 

 
 

Szia Mindenkinek!

Ági!Izgalmas,mozgalmas életet éltek,ami egy cseppet se könnyű.nagyon szimpatikus számomra,hogy határozott elképzeléseid vannak és a nehézségek ellenére is otthon szeretnél maradni picúrkáddal.Júj,már bármikor előbújhat!!! :D 25 kiló,miután nem vagy egy kifejezetten kerekded alkat :wink: ,nem is olyan sok,és ne feledd,ebből majdnem minden le is fog menni rólad szülés után.Hiszen a baba,a magzatvíz,a placenta,egy kis tartalék zsír,és a vizesedés összeadódik.Ha szopiztatni is fogsz,(fogsz? :oops: :P :) ),egykettőre fitt leszel megint.E miatt ne érezd rosszul magad.Én a 18. hétben járok és két és fél kilóval gyarapodtam.Nem agyalok a súlyomon túl sokat,azért óvatosabban is hízhatnék.De Marci mellett lehetetlen betartani a 1000,max. 15000 kcal-os diétát...Minden nap kétszer kimegyünk.Délelőttkézenfogós sétára,ami kb egy óra,majd délután kerékpározunk és játszóterezünk a Holtágon.Plusz az itthoni hancúrozások.Nem is értem,miért nem lefelé olvadnak a kilók.Húsvét hétfőn is kint voltunk a parton.Rengetegen voltak.Sbár Babintim imádja a gyerektársaságot,nem csatlakozott a mászókázókhoz,inkább vagy negyven percen keresztül vizsgálgatta a kavicsokat,majd apu segítségét kérve le-föl lépcsőzött.Fülig pizkos lett.nagyon cukor volt.
Sajnálom,hogy párod nem talál munkát.Pedig azt hinné az ember,hogy van elég japán érdekeltségű cég az ipari parkban,ahol tolmácsra lenne szükség.Háborgásra késztet,hogy ennyire nehéz elhelyezkedni,pedig Pest megye után az ország legkiemeltebb helyén élünk.Ahugom is csak a Nokiában talált állást.Soron van,de már megpályázhatott egy irodai állást.Úgy tűnik,ott szigorúan betartatják az előrejutási menetrendet... :? (Szeretnének összeházasodni,különköltözni a párjával,amihez pénz kell,ezért passziváltatott a főiskolán,pedig már harmadéves volt.)
Kívánunk neked gyors vajúdást,felejthetetlen,jó élményekkel teli,problémamentes szülést!(Köszi a Timi számát,de időközben Hajni megadta.)

Kép Kép Kép

Piros!Ezerrel készülünk a pénteki talira.Ha minden jól alakul,már képet is tudok vinni a pocaklakóról.Mivel mindenképp ünnepelünk is,hiszen többen is "megöregedtünk" :wink: ,készítek meggyes sütit.Most az itthon a sláger.Kegyetlenül kiütötte a muffint.
Kérlek,magyarázd el,hogy merre van a tanösvény,amiről írtál,mert húsvétkor eredetileg oda indultunk kirándulni,de eltévedtünk... :oops: :P :lol: Megtaláltuk az ökológiai alapítvány épületét,de kihalt volt minden.Kétlem,hogy jó helyen jártunk volna.Ilyen gyagyaságra is csak mi vagyunk képesek...

Ma megyünk ovinézőbe.Nyílt nap van az Attila utcai oviban,holnap pedig a Lehel úton.Kíváncsi vagyok,mert vegyes érzésekel távoztunk a Waldorf "nyitva van az aranykapu" rendezvényéről.Már kezdek belezavarodni ebbe a nagy ovivadászatba.Leginkább a Benedek Elek ovi Waldorf csoportjába szeretnénk tartozni,vagy a Bartók zeneovijába,de végül úgyis Marci dönt.Oda nem kényszeríteném,ahol nem érzi jól magát.
No,készülődök,hogy el ne késsünk.

Puszi és ölelés Mindannyiótoknak!

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Ági! Kifelejtettem,hogy Marcus még nem igazán fogja fel,hogy kistesója lesz,azért simizi a pocim (szerintem egész jól látszik,hogy babás vagyok),és csak úgy napközben óriási csókokat kapok tőle.Mi is trenírozunk arra az esetre,ha mégis rakoncátlankodna a vérnyomásom és befektetnek a kórházba:ha apa itthon van,többnyire ő fürdeti és a délutáni kiruccanások alkalmával is átengedem őket egymásnak.Az ebéd előtti alvós sétára anyukám viszi Marcit (mert már csak így alszik-ha ring a popsija,viszont igényli a nappali alvást),így valamivel kevesebb a teendőm,de ki is használom,igyekszem pihenni (vagy netezni :D ).

No,most már tényleg lépek.
Cuppcupp!

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenkinek kellemesen teltek az ünnepek,nem úgy,mint nekünk!!!
Csütörtök óta betegek vagyunk,kezdte Beni,úgy gyanítom,hogy csak egy kis gyomorrontással,aztán kijött rajtam az influenza,amit szép rendesen mindenki elkapott tőlem.
Beni már jobban van,igaz enni még nem nagyon eszik,többnyire a kakaó megy nála!Remélem azért ma már eszik valami táplálóbbat is!!!A kedve már visszajött,de 2 napig ő is csak feküdt...Hiányzott is a rosszasága! :D
Én tegnap voltam nagyon cefetül,folyt az orrom,a könnyem,alig láttam,tiszta pirosak voltak a szemeim,és alig vártam a holnapot! :P
Azért most már tényleg jobb,már csak köhögünk,de a hétvégi programunkat lemondtuk,pedig elég fontos lett volna!
Szóval a taliról most mindenképp lemaradunk. :(

Piros!
Egyszer már érdeklődtem a fogyókúráddal kapcsolatban,gondolom elkerülte a figyelmedet!Nem gond,én sem olvasok mindíg mindent végig!
-Azért megkérdezném,hogy Te mikor kezdted,és hogy állsz?
Én is csinálom január 29.-e óta,8 kiló lement,de most jó ideje áll.
Hát nem könnyű,főleg akkor ha valamit ünnepelünk,de azért igyekszem betartani,legalább a 3 hónapot csináljam végig,aztán meglátom!Bár egyből nem szeretnék visszatérni a rendes kajákhoz,mert akkor hamar vissza fognak jönni a leadott kilók.

Puszi mindenkinek,és jó bulizást péntekre!!!
Üdv:Klári és Beni

Kép
anyacuka
 
 


Szia megint!

Megérkeztünk az ovis nyílt napról.érdekes volt.Marci nagyon élvezte,bár bennem ezúttal is megfogalmazódtak a kétkedés kérdései.Msot nincs időm leírni az élményeinket,legkésőbb pénteken elmesélek mindent.Még csak annyit,hogy Marcusom hagytam az udvari foglalkozás során kedvére bóklászni,s mit vettem észre,kiszemelt magának egy kislányt,s kézenfogva ki-be sétálnak egy fakunyhóból... :lol: Szerintem nem lesz vele gond annakidején a beiratáskor.

Klári!Mielőbbi jobbulást,és erőt kívánok a nehéz napok átvészeléséhez.Beni jobbat nem is választhatott volna a kakaónál.Energia,fehérje,gyógyulást segítő nyalánkság.Nemsokára ismét csintalankodni fog,meglátod...Kitartást a diétához,és gratulálok a tetemes súlyvesztéshez.
Most olvastam vissza,hogy "max.15000" kcalt írtam...
:oops: :P Jaj,dehogy ennnyi.Csak 1500.Nagyjából számolom csak,néha sikerül azért,mégis gyarapodok.Pedig marcus is még szopizik.És ugye,ma is lendületes délelőttünk volt.Annyira elfáradtunk,hogy Marcus azonnal elaludt,ahogy anyukám kitolta a házból,én pedig alig érzem a lábaim.megyek is ledőlök kicsit,mert mielőtt belevágnánk apával a délutáni programba,még takarítani is szeretnék kicsit.

Szia Nektek!

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Sziasztok!

Elég sokáig nem voltam de elszállt a gépünk és most egy ősrégi gépről netezek mig a másik megjavul!De nagyon rossz ez a gép a billentyűzet meg egyeneessen borzasztó!Ugy hogy ha lenne az irásomban hiba nézzétek el nekem!
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!
Most már jól vagyunk remélem a jó idő már nem hoz ennyi betegséget!!
Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek!Mi Siófokon voltunk a mamáéknál,nagyon jól éreztükk magunkat sokat sétáltunk a Balcsiparton nagyon szép idő volt!
Babinti!!
Nekem Erik a Benedek Elek oviba jár igaz nem a Waldorf csoportba,de nagyon megvagyunk elégedve az ovival minden ovónő nagyon aranyos az oviban meg persze a dadusok is!!
Bogi!
Haragszól rám valami miatt??Irtam neked párszór de nem tudom hogy olvastad e mert sosem válaszóltál!
Bea!
Neked köszi az aggodásodat!A többit már msnen megbeszéltük!
Zsu,Piros!!
Nektek is kköszi a hozzászólást!!

Majd még visszaolvasok hogy mit irtatok hátha hozzáá tudok szólni a témákhoz!!

Addig is puszi mindenkinek!!


Sziasztok!

Vea/Andi/+Erik

Kép
vea
 
 


Sziasztok!

Andi!
Mikor és hova írtál babám? Nem olvastam esküszöm!
Msn-en? Vagy itt? Visszanézem. E-mail sem jött. Segítsééééég!
Dehogy haragszom, hiszen semmi okom rá. Még éppen nézegettem is az msn-en ma délelőtt, hogy fenn vagy-e, aztán Beával eldumáltuk az időt, és mennem kellett pelenkát széthordani.
Valami fontosat akartál, vagy csak dumcsizni? Holnap délelőtt is fenn leszek!!!!!

Kriszti!
Jó ez az ovis nyílt nap. Itt nincs ilyen, nálunk bármikor be lehet menni kicsit.
Megyek is jövő héten :)

Érdekes, hogy Marcus még nem fogja fel a tesó érkezését. Lili mondjuk kisebb volt, ő sem fogta fel, de nem is volt gond, sőt szerintem az a jobb, úgy könnyebben átvészeli, mert nem fogja fel, hogy valaki elfoglalhatja a helyét. Nálunk legalábbis ebből nem volt gond.
És megkérdezed, hogy mi lesz? Vagy már beszéltünk erről asszem.
Nemsokára UH lesz :)

Ági!
pénteken remélem dumálunk :) Eltetettem a cipőket, majd viszem Piroshoz.

Puszika: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok,
hát ahogy olvasom, sokunknál a betegség volt húsvétkor..
mi szombaton mentünk anyuékhoz, egy kis orrfolyás volt a max, de mire odaértünk Detti már be is lázasodott :( igaz a kedvét ez nem szegte, épp csak azt vettem észre h meleg a homloka..
persze a baj nem jár egyedül..tegnap Marci végig hányta a nappalit, ma nem is engedtem suliba, de "szerencsére csak" összeevett vmit, húsvéti csokihegyek,sütik,stb..
szal a taliról mi is lemaradunk ismét :evil: pedig Bea is annyira hivott tegnap, de doki szerint virusos a torka Dettinek, azt meg nem szeretnénk Nektek továbbadni..
Minden betegnek jobbulást!!!
és jó időt a talihoz!! sztem meg lesz :lol:
puszi Erzsi
Kép
erzsi100
 
 


Sziasztok!

Rövid leszek: nem megyünk a talira.

Sziasztok!

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Újra én, csak vicceskedek ám! Nem a talit illetően, oda tényleg nem megyünk....

Krisz - milyen meglepő - újra hasmenéssel küzd!! Először arra gondoltam, hogy a sok csoki és édesség miatt, amit megevett az ünnepek alatt, mert hát, nincs ehhez hozzászokva. De mára elég durva lett a dolog, tényleg minden kifolyik belőle. Szigorú diétán van a kincsem, neki kakaót sem szabad innia. Ez van, próbálok úrrá lenni az aggodalmaimon, ezt kívánom a többieknek is!

Jó szórakozást péntekre!!
Puszi!

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Erzsi! ezer éve nem láttalak téged és a gyerkőcöket! Nagyon hiányzik a sorstárs nagycsaládos a csapatból. Jobbulást!

Zsu! az az utazás kifogás jobb volt! De komolyan, gyógyuljatok meg gyorsan.

Azért lesz, aki jön, ugye? Nicsi, Bogi, Babinti és Bea, meg Sorsoly már tuti, ugye? Mármint amennyire Ági mostanában tuti lehet :wink:
Többiek?

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Nálunk jól telt a húsvét,mi szerencsére nem betegeskedünk.

Jobbulást minden beteg gyekőcnek és szülőnek.

Piros!
Mi készülünk Hozzátok,bár a napokban írtó vacak hangulatban vagyok,nagyon sok rossz dolog történt,de remélem péntekre kicsit jobb hangulatba kerülök.

Ne haragudjatok,de most nem bírok írni Mindenkinek.
Rakok inkább fel fotókat a drágáimról.

Puszi Mindenkinek!

Bea

Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép Kép
Kép Kép
Kép
beátab
 
 


Szia Bea!
Tök jó, ugyanilyen trambulinunk és libikókánk van :) Hihi.
A trambulin már több mint egy éves, a libikóka meg ugye Lili szülinapi :)
Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Klári
Jobbulást nektek! Kár, hogy nem tudtok a talira jönni.

Zsu
Nektek is jobbulást!! Krisz ilyenkor milyen diétán van?

Bea
Remélem jobb már a kedved!!

Piros
Megyünk holnap! Még nem tudom, hogy mikor érkezzünk, de egyszer csak ott leszünk.

Bogi
Lehet, hogy nem ugrunk be hozzátok, mert kiderült, hogy kerékcserét is csinálni kell holnap, igy lehet, hogy a kedves vissz és kerékcsere után jön értünk. De majd rádcsörgök.

Többiek
Holnap majd találkozunk!!

Nálunk jó volt a húsvét. Elmentünk Zircre. Nagyon szép az arborétum. Közben a kedves is vénebb lett 1 évvel. :)

Dobok én is néhány képet.

Üdv: Orsi
Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
sorsoly
 
 


Babinti!

Elfelejtettem megadni az útirányt! Az Ökológiai alapítvány telephelyéről a kemence mögött indul felfelé a meredek és utána kedélyesedik az út. Csatolok egy hivatkozást a környék túristatérképéhez, ha barátja vagy az ilyesminek.

http://ujbaratit.akarsz.hu/dok/egyeb/tura_terkep.jpg


De az is eszembe jutott, hogy végülis mi is szervezhetünk egy babanetes túrát oda. Mi a véleményetek? Holnap megbeszéljük!



P.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Orsi!
Nem gond, úgyis viszem a cipőket, mert olyan sok rendelés jött össze :).

Lányok!
Bodym is jött, akit érdekel, nézze meg a webáruházban, és viszem a talira.
Pirosnak már mutattam milyen tuti cuccok jöttek.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Szia Mindenkinek!

Talán olvassátok még a babanetet tali előtt:
megyünk,megyünk,csak az a fránya süti sül még.Kb fél óra.Így négy előtt nemigen tudunk elindulni.Azért készítsétek a gyomrotokat.Persze nem nagy szám,lehet,hogy épp az a meggyes,amit Piros készít istenien... :D
Szóvál irány a gyepre,tessék jól megéhezni.
Szerintem tepsistől viszem... :lol:

Cuppcupp!

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Sziasztok!!!

Gondoltam jelentkezem. Bár minden nap olvaslak titeket, írni nem szoktam.

Már 13 hetes kismama vagyok. :-) Az uh-n már láttuk is a babát, nagyon aranyosan rugdalózott. 6,6 cm :-)

Orvosom még nincs. Először a Mozejko vizsgált meg, de nem hozzá akarok menni. Csenge Titanilla ajelöltem, bár babinti felkeltetted a figyelmemet a Stummer doki iránt. Most kettőjük közt variálok. Véleményeket szívesen fogadok.

Amúgy megvagyok, hol így, hol úgy. Dehát ez ezzel jár.
Hanna nagyon várja a tesót, csak győzze addig türelemmel. :D

Bogi!
Betennéd a honlapcímedet, mert valahol elkavartam. Köszi!

Tényleg volt már bababörze, vagy tud valaki időpontot?

Na, egyenlőre ennyi.

Puszi:

Judit
juditta2
 
 


Szia Mindenkinek!

Piros és mind a házigazdák!Köszönjük Nektek ezt a mai,csodás és vidám,pihentető 8) délutánt.Gábim most pancsol Marcival,így van időm betenni néhány jobban sikerült képet (sajna ezek se pályázatgyőztes felvételek...,nem a fotóalanyokkal volt a gond :wink: :lol: ).

Kép A felavatott Kép Kép A célegyenesben Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Ne menjünk méééég

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Szia Judit!

Hú,már 13 hetes...Látom,nálatok is gyorsan telikaz idő. :wink: :D
Titanilla is remek választás (kedves,nagyon alapos-férfiak között a Nő),de igen,szívből ajánlom Stummer doktort is.Akkor se választasz rosszul,ha Hillier doktornál kötsz ki.Mindhárman rendelnek a terhesgondozóban.Javaslatom,hogy látogasd meg őket egymás után,aztán aki a legmeggyőzőbb és legközelebb áll a Te lelkivilágodhoz,ahhoz járj vissza.Kívánom,hogy mielőbb sikerüljön döntened!
Annyira gyönyörűségesek az uh felvételeken...mi is ma voltunk. :D
Most mennem kell,majd később elmesélem.

Cuppcupp!

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Sziasztok!

Judit!
:) www.bugyortudor.hu

Én úgy tudom, kibővült infóim szerint, hogy Mozejkó, Hillier és Bödecs dokiknak már felmondott a kórház, de további sorsuk még tisztázatlan. Megbízással talán maradhatnak, vagy felajánlottak nekik másik helyet, de ezek az infok nem tutik még, csak az, hogy ők beleestek a leépítésbe sajnos. Meg néhány idősebb dokit nyugdíjaznak az osztályon ha minden igaz.

A tali nagyon jó volt, jól éreztük magunkat mi is :)

Hamarosan Ati felállítja a pavilont a kertben, akkor nálunk is lehet buli. De akkor Ági már babával jön!!!

Kriszti!
Annyira jó volt látni benneteket! Imádom hallgatni ahogy beszélsz :)

Márti!
Nem jöttetek sajnos, viszont van egy csomó doboz, ami foglalja a helyet a raktárban.
Nem jöttök felénk mostanában?

Puszi: BOgi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Bogi!

Nem msn-re irtam hanem ide a netre!Semmi külöönleges dolgot nem irtam,csak a bababörzével meg a kislányod kakiügyével kapcsolatban találtam egy jó kis cikket tanácsokkal!De örülök hogy csak elkeerülte a figyelmedet és nem harragból nem reagáltál rá!
Puszi neked!

Judit!!

Megkaptad a tegnapi msn-t?Irtam egy csomót csak te nem voltál gépközelbe!Remélem megkaptad,és tudtam segiteni!


Vea/Andi+Erik

Egyébként a babaruha börze a Műjégpályán lesz május 6-án!!

Puszi mindenkinek és jó hétvégét!

Sziasztok!

Kép
vea
 
 


Bocsi a dupla betükért de ez a sz.. billentyűzet beragad!! :twisted:

Sziasztok!

Kép
vea
 
 


Sziasztok!

Piros
Nagyon jól éreztük mi is magunkat! Köszönjük a meghívást. Festek holnaptól én ezerrel, ha kész vagyok lehet majd nálunk is tali. A kert elég nagy! :)

Judit
Egy ismerősöma Titanillánál szült és ódákat zengett róla, hogy milyen kedves, figyelmes. :)

Bogi
Tuti, hogy ezek az orvosok távoznak a korházból? Kedden voltam Bödecsnél és tele volt a váró kismamával.

Ma voltunk az aranyparti játszótéren. Jó sokan voltak, de zselyke nagyon élvezte. Összefutottunk Zsuékkal is.

Szép hétvégét!!

Üdv: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok!

Írtam egy csomót, aztán Katica szokás szerint közbe lépett!

Andi!
Pedig olvastam is, és meg is akartam köszönni, de már addigra kiment a fejemből.

Orsi!
Igen, biztos. Van egy ismerősöm, akinek Bödecs a dokija, és ezzel fogadta, de mondta, hogy a szülésnél ott lesz!
Többet én sem tudok, és ez sem olyan infó, hogy láttam volna a felmondólevelüket. :)


Megyünk kirándulni!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Bogi

Persze,hogy nem haragszom nem vagyunk egy formák s valóban még nem is ismerlek képet meg nem tudok feltenni az iwiw-en látható pár kép rólam / Nagy Miklósné néven.../

Nehéz igy bekapcsolódni ha már van egy jó összeszokott társaság.....

Sziasztok Helga
Vendég
 


Szia Helga!

Boldog Szülinapot Szabolcsnak!! Igaz már elmúlt 2 :)
Buli volt?

Nincs semmi gond. Vannak néha ilyen szóváltások, de szerencsére már ritkán. A talik nagyon jót tesznek, tényleg gyertek el Ti is. Ha már személyesen ismerjük egymást, és a többiek stílusát élőben, akkor kapásból tudjuk, hogy amit leírt, azt milyen hangsúllyal írta :)
Te is belerázódsz, ha kisfiad engedi, és gyakrabban jössz :)

Lányok!
Voltunk kirándulni, olyan vagyok, mint az a bizonyos mosott ....
Elfáradtunk, de baromi jó volt ez a nap.

Ági!
Ha még egyben vagytok, és olvasol, légyszi majd írj egy sms-t, ha megvan a baba, és eszedbe jutunk.


Húúú csütörtökön ovi-beiratás lesz :) Izgi.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Látom, már nagyon összeszokott csapat vagytok, de azért egy próbát megér... :wink: szabad még csatlakozni?

MAgamról: Győr mellett lakom, van egy majdnem egy éves kisfiam, Ákos. HA szabad csatlakozni, akkor majd írok még, és teszek képeket is!

Puszi!

Éva és Ákos

Kép

www.akobaba.blog.hu
evica
 
 


Szia Mindenkinek!

Nektek külön szia Éva és Ákos!Persze,hogy lehet csatlakozni. :) Ez egy nyitott fórum.Nem győzöm elégszer írni,hogy minél több anyuka,annál szélesebb látókör,annál színesebb spektrumú véleménynyílvánítás.
Nekem is már 21 hós a kisfiam,Márton.Már épp azon törjük a fejünket,hogyan ünnepeljük meg a szülinapját.Helyesebben:hol.Étteremben,vagy az állatkertben,esetleg játszóházban,otthon?Sajnos,idén nem hiszem,hogy el tudunk menni nyaralni.Elég nagy pocakos leszek már.Bár hagyománnyá akartuk érlelni a balatoni mulatozást... :wink: Nagy társaságban vagy a szűk családi körben?Hülyeség ennyit agyalni ezen,detotál bepörögtem (jó értelemben) a készülődéstől. :lol: Ti mit terveztek?
Jöhetnek a fotók zsákszám,csak győzd felrakni... :D

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Sziasztok!

Éva, Ákos!
Üdv köztünk! A Győr mellett mit jelent? :)

Ez az én Kriszim!
Még ugyan van 3 hónap Marcus szülinapjáig, de már most be van zsongva :)
Katica és Marcus közt 3 nap van. Mi idehaza leszünk, de lesz gyerektársaság. Szerintem a kisgyerekeknek az a legjobb, ha játszhatnak sok másik gyerekkel. Én ilyenkor meg szoktam hívni a szomszédból a kisgyerekeket, van egy szép katicás tortánk, fel van állítva a pavilon a kertben, és jót bulizunk :)

Rohanok, mert szükség van rám.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Bogi!Remek lehetett a kirándulás.Merre jártatok?Mi bográcsozós játszóterezős hétvégét terveztünk az aranypartra,de el kell halasztanunk,mert Marcus elkapott az oviban (ez az ovilátogatás... :? ) valami vírusos fertőzést,ami kiütések formájában jelentkezik a talpakon,tenyéren,száj környékén.Remélem,egyik baba se kapta el tőle a talin!Bár elég kihúzó volt az én gyöngyöm.Amikor Zsezse simizte,akkor se simizett vissza,inkább magát cirógatta. :lol: Magától meggyógyul,de nem mehetünk közösségbe.SZóval ne ijedjetek meg.Bepanthennel kell kenni.Azt hittem,a májas bébiétellel szembeni undora váltotta ki a száján lévő kiütést.
Aranypart helyett valószínüleg a zirci arborétumba megyünk.Ott aztán kedvére futkoshat és gyönyörködhet.

Puszi Mindannyiótoknak!

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Bárcsak lenne kertünk!Az erkélyen mégsem állíthatunk fel pavilont... :wink: :lol: Én is hajlok a gyerektársaság felé,bár ahogy az enyéimet ismerem,inkább mégis Balcsi lesz belőle.Majd nem győzik kézről kézre adni lubickolás közben a már nem is olyan csöpp Babintimet.

Most mennem kell.
Írjatok,írjatok,írjatok! :D

Cuppcupp!

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Sziasztok!

A talira sajnos nem jutottam el a fiúkkal. Pont arra az egy délutánra tudtuk összehozni a pápai építészekkel az egyeztetést, muszály volt mennünk.

Egyébként kicsit a körmünkre égett a dolog.
Két hét múlva költözünk, de még itthon csempézni és kerítést kell festeni, még nem pakoltam, az albérlet romokban, szintén ki kell festeni + a millió szervezési és papírmunka.
Azt hiszem begolyózok!

Bogi, ha még nem dobsz ki a dobozaimmal együtt, ígérem a hét első felében értük mgyek. Csak nem találom a telefonszámod. Csörögj rám, vagy írd meg mailon a tiéd. Köszi!!!

Rohanok!!!
Puszi Mindenkinek!

Enikő
Ágoston/Ábel + Zsófilány
roen
 
 


Sziasztok!

Kriszti!
Van egy rossz hírem, mi akárhogy is, de elkaptuk. Méghozzá Lili. És ez azért gáz, mert ha nem múlik el csütörtökig, hogy a fenébe viszem az oviba magammal? :)
Na mindegy, holnap megyünk Katica kopaszodása miatt bőrgyógyászhoz, megmutatom Lilit is.

Enikő
0620/3337055
Holnap kora délelőtt és kora délutántól leszünk itthon a bőrgyógyi miatt. Jöhetsz bármikor, mert szétszedtem a dobozokat, hogy kis helyet foglaljon, így szállítani is könnyebb, és csak össze kell ragasztanod, de van egy csomó. Majd hívj!

Kriszti!
Pannonhalmán voltunk a szokásos tavaszi kirándulásunkon, a szomszédokat is elcsaltuk, és szuper volt. Az Arborétumba mentünk, aztán felmentünk a kilátóba. Ezt többször szoktuk évente, mint a Bakony túrát is, és imádjuk.
Katica bírta a 3 lány közül a legjobban, még a 4 és fél éves Borit is fel kellett venni. Katicát alig, de ő a legvégén már a kezemben a nyakamba borulva aludt :)
Jó volt! :)

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Szia mindenkinek!

Évi, üdv köztünk, írj bátran magatokról!!

Hú, Kriszi, Bogi, jó előre gondolkodtok!! 3 hónap azért még elég sok idő, vagy nem? Nekünk 4 hónap van a második szülinapig, nekem nagyon távolinak tűnik még !! Még előttünk az egész nyár!
Kriszi, sajnálom csöppödet, hogy össze szedett egy ilyen nyavalyát! Milyen sűrűn jártok oviba? Zircet, mióta Orsi említette, én is tervezgetem, biztos jó program!! Lehetne kicsit ugyan közelebb...

Hétvége nálunk is jól telt, én pénteken, amíg ti randiztatok, kint főzőcskéztem, vendégeink voltak. Este 8-ig kint voltunk Krisszel, utána átaludta az éjszakát! Megint egyből arra gondoltam, hogy valami elkezdődött.....hát nem!! Azóta megint kiabál amint megébred,hogy: AAAANYAAAAAAAAAA !!!! És innentől persze csak velem hajlandó folytatni az alvást!
Szombaton nagyon jó volt az Aranyparton, kár hogy a játszótér inkább kicsit nagyobb gyerkőcök számára ideális!! Azért jó volt, néztünk kacsákat, dobáltunk kavicsokat, csúszdáztunk, fagyiztunk, hintáztunk, szóval jól mulattunk!! Krisz arcának már egész szép színe van!! Orsi! Jó volt találkozni veletek!!
Tényleg csajok, ti adtatok már ezekben a napokban rövidnacit a gyerekekre? Én még nem mertem.

Na, most megyek, puszi mindenkinek, réginek, újnak, eltűnteknek!!
Azért búcsúzóul én is dobok egy fotót, ami szerintem mindent elárul Kriszről:
Kép

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a kedves fogadtatást, akkor ezentúl megpróbálok majd bekapcsolódni, és megismerni benneteket! :)

Babinti, mi szülinapra azt tervezzük, hogy délelőtt hármasban ünnepelünk, kis torta, ajándékok, miegymás. Azért szeretném hármasban, mert Ákos elég anyás időszakában van, csak velem jó, szinte senkivel nincs el (na jó, az apjával igen :) ), és azt szeretném, ha ezen a napon minden úgy lenne, ahogy az neki a legjobb. Aztán alvás utánra tervezünk egy állatkertezést. Remélem, az időjárás is velünk lesz, már nagyon várom. :D

farkasbogi, a Győr mellett egész pontosan Pért jelenti. Itt van egy kis házikónk, és szeretnénk építkezni, azt is Péren. Szeretünk itt lakni. :)

Lenne is rögtön egy kérdésem, melyik játszótér a legjobb Győrben, ahova érdemes egy még menni nem tudó gyermekkel elmenni?

Teszek pár képet!

Kép Kép Kép

Még találtok képeket a http://www.akobaba.blog.hu-n.

Puszi!

Éva és Ákos

Kép

www.akobaba.blog.hu
evica
 
 


Szia Mindenkinek!

Bogi!Ezer és millió bocsánatkérés a fertőzés miatt.Ha tudtam volna...Sose hallottam eddig erről a tenyér-talp-száj fájásról (ez a hivatalos neve a vírusfertőzésnek).Az egész családban mutattuk a kis tenyerén és az ajka fölötti kiütést,egyhangúlag csalánkiütésnek találták.Az az átkozott májas bébiétel!Az tévesztett meg.Aztán tegnap reggelre átterjedt mindkét tenyerére,azért vittem picúrt orvoshoz.Sajnos,estére be is lázasodott.Tudtam,hogy valami nem kóser,mert napközben is kért cicit.Ma hajnalban tűzforró kezecskékkel simizett,hogy enyhítsem a levertségét.Szopi közben még másfél órát durmolt.Amikor felébredt énekelt.Nem képzelődtem,"igazából" dallamosan énekelt.És mosolygott.A szeme is.Olyan hálás tud lenni... :)
Most várakozunk néhány napot,s ha a hét végére sem javul az állapota,mármint folyamatosan lázas marad,visszamegyünk az orvoshoz és kérünk gyógyszert.Kap kamilla és csipkeogyó teát és kamillás vízben fürdetem.Szörnyű látni,hogy beteg. :(
Most anyukám sétáltatja.A szokásos alvós,liget levegőzésre mentek.Megpróbáltam velük tartani,de alvás helyett,pedig majd leragadtak a szemei,nekem bohóckodott...
Mi is járunk Pannonhalmára,csak augusztus 20-án.Na,akkor aztán virradattól alkonyatig. :D

Zsu!Nagyon cukor Krisz!Bepózol a fényképezőgépnek.Az az elégedett vigyor,egészen olyan,mintha Marcimat látnám egy átholtágazott délután végén.Biztos remek volt a kerti gasztronómia.
Igen,számomra is távoli még a második születésnap,de ahogy magunkat ismerem,jobb mielőbb megszervezni a közös ünneplést.Ha meleg,nyárias idő lesz,szerintem leruccanunk a Balcsira,s vagy előtte,vagy utána itthon is mulatunk.Tortával,közös játékkal,állatkertezéssel,ahogy dukál.Bár állatkertbe május 1-jén szoktunk menni.Fejembe vettem,hogy családi hagyományokat fogok teremteni a szüli-,és névnapok,jeles napok köré.Úgy tűnik,vevő a család ötletemre.Apukám halála óta valahogy elsikkadtak ezek a napok.Elvesztették a fényüket,de most,hogy újra kerek a világ (és nemsokára még kerekebb lesz ;) ),újra van értelme,van kikkel.
Még nem járunk oviba,csak ovinézőbe.egyátalán nem rendszeresen.A meghírdetett nyílt napokon lesünk be ide is,oda is,hogy a legmegfelelőbbet válasszuk majd annakidején.Majd két évünk van rá,desok az ovi,kevés a nyílt nap.Korábban írtam,hogy noha Marci szimpátiája hozza majd meg a végső döntést,vannak már kiszemelt intézmények,ahova inkább beiratnám.

Roen!Nem lehet könnyű dolgod.Nem csodálom,ha égnek áll a hajad... :D Kitartást!Már látni a végét,és utána milyen jó lesz.Még talán hiányozni is fog a sok tennivaló,bár a gyerekek mellett még néhány évig lesz,ami lekössön. ;)

Éva!Csodaszép kislurkód van!Az a pajkos mosoly,az érdeklődő,ragyogó tekintet.Az ilyen szépségekre szokták azt mondani,hogy szerelemgyerek... ;) :D
Megnéztem,helyesebben néztem és olvastam Ákos blogját.Humoros,kedves.A távol élő rokonoknak szerkeszted?Zajlik az élet nálatok. :D
Mi is szerettünk volna marcusnak egy Scooby-s sátrat,de amikor a Kikába mentünk,épp nem lehetett még kapni.Bár nekünk van felfújható kismedencénk,ami szintén tele van labdákkal.Én inkább amolyan összecsukható mászócsövet hajtok.Sehol,semmi...
Kép
KépA képeken Marcus még csak 11 hós

Pér remek hely.Amikor Pannonhalmára megyünk,mindig arra kanyarodunk.Azt hiszem,ott lakik a főnököm.Az Intézményvezető helyettes (Valastyán Mihályné Ilike).Tudom,hogy Pér is folyamatosan bővül,és már egész nagy,lehet ismeritek egymást.

Megjöttek anyukámék.Megyek babázni.

Cuppcupp!

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Szép napot!

Babinti, igen ismerem a főnöködet! :wink:
A blogot inkább úgy magunknak irogatom, vaciláltam is rajta, hogy tegyem-e nyilvánossá, de így azért láthatják a távol élő ismerősök is, akikkel nem mindig találkozunk. És csak nagyon kezdetleges, olvasok ennél sokkal jobb, szebb blogot is, de tőlem csak ennyire futja... :oops:

Látom, nem túl nagy a forgalom, gondolom, mindenki kint van ebben a a jó időben, jól is teszitek! Mi is kint voltunk egész délelőtt, most alszik Ákosom. :)

További szép napot!

Pusssssantás!

Éva és Ákos

Kép

www.akobaba.blog.hu
evica
 
 


Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.
Az első babámat Budapesten szültem, az nagyon jó élmény maradt.
Tavaly Pannonhalmára költöztünk. Most újra babá(ka)t várok. Ugye, a területileg illetékes a győri kórház. Sok rossz véleményt hallottam róla, és pár jót. Nagyon gondolkozunk, hogy visszamenjünk-e Bp-re szülni, mert itt most a babók egészsége a legfontosabb.

Tudtok véleményt mondani?

Köszi!
Maminti

Kép
Kép
maminti81
 
 


Sziasztok!

Maminti
Itt nagyobb részt mindenki győrben szűlt, és inkább pozitív, mint negatív élményeink vannak. :) A korház nem hiperszuper, és néha a tisztasággal is baj van, de ez sajnos a kismamáknak köszönhető.
A szűlésznők szerintem kedvesek, a saját orvosod meg ugye a saját választásod. Az orvosok 90%-val meg vannak elégedve az emberek. De be lehet menni korházlátogatásra, van időd és kedved nézd meg.

Éva
Üdv közöttünk. Szerintem a Batthyányi játszóteret nézétek meg. Ott van olyan hinta amibe bele tudud ültetni és kisebb csúzdák is találhatók.

Babinti
Sajnálom,hogy Marcus beteg lett. Zselykén is van kiütés, de csak a szeme környékén, igy szerintem ez valami más.
Ez a hagyományteremtés, jó dolog. Nálunk a húsvéti kirándulás ilyen. A Zsezse szülinapján még én se agyalok. Az első szülinaőján agyaltam, és nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Igy most marad a véletlenek összjátéka. :)

Piros
Küld már át légyszi a bőrgyógyász nevét. Köszi.

Bogi
A Bödecs hírt máshonnan is megerősítették, csak még azt nem tudni, hogy meddig marad.

Ma álomkóros volt a gyermekem. Igy már előre félek az altatástól. Pedig mostanában olyan jó volt, hogy 1 mese elég volt és már aludt is.

Üdv: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok!

Kaptam sms-t Ágitól. Ma hajnalban megszületett kislánya 04.05-kor, Fanni Tomoko 3640 gramm és 52 cm. Mindketten jól vannak.
Na rohanok,mert lassan indulnunk kell.

Puszi!
Bea
beátab
 
 


Sziasztok!

Én is megkaptam a hírt :-)

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Ezer éve... Lefoglal egy örökmozgó, nagyon aktív kis manó Már minden irányba mozog és már a kézzel feltolós ülésen erőlködik, de még nem megy neki, olyan édes. Le kell kössem sok sok játékkal az energiáit, különben nem alszik olyan jól, na meg nyüszög.

Talikra még nem nagyon erőltetném a menetelt, mert nagyon könnyen ki tud zökkeni a kis napirendje és akkor tud ám hisztizni már most!!! :twisted: Pedig annyira irigykedem a képek láttán, no meg nekem is hiányzik a társaság.

/Orsi jó is volt a kis séta a múltkor!/

Tali talán ha Orsi kész lesz a festéssel... :D

kancellárka
 
 


Jaj lemaradt, pedig annyira koncentráltam:

áginak hatalmas gratula, isten hozta Fannit idekinn! Sok sok egészséget nekik.

kancellárka
 
 


Szép napot!

Áginak nagy gratula, Isten éltesse a kisbabát és anyukáját!!!

Pusssszzzancs!

Éva és Ákos

Kép

www.akobaba.blog.hu
evica
 
 


A legfontosabb:

Ági! Gratulálunk a pici lány érkezéséhez !! Sok boldogságot nektek Fannikához!

Niki!
Hú, tényleg ezer éve nem írtál! És be kell valljam, már nem is igazán emllékszem rád. Arra igen, hogy már javában babát vártál, amikor csatlakoztál! Remélem jól van a kicsi, és szerintem bátran kockáztassatok meg egy talit! Már csak a társaság miatt is.. :lol:

Pici betegeknek jobbulást kívánok, jelek szerint 2 Marci, a Barnika és Lili is beteg. Nagyon sajnálom. Krisz már jól van, sikerült kigyógyulni a betegségből.

Maminti01!
Orsival értek egyet, szerintem is ha jó a dokid, és esetleg a szülésznőd, akkor nem lesz csalódás a győri kórház sem! A higiéniával én sem voltam elégedett, és azzal sem, hogy reggel 6-kor jöttek a takarítók nem túl halk szóváltás mellett....de a lényeg, az ápolók, csecsemős nővérek mind nagyon kedvesek voltak! Nekem legalábbis nem voltak rossz tapasztalaim. A babát is egyből megkapod, melletted van a nap minden percében, tudod, a győri is bababarát kórház! Gratula az ikrekhez!

Krisszi maminti!
Nagyon jó ötletet adtál azzal az alagúttal, egyből meg is néztem a www.jatekfutar.hu oldalon, de sajna nem találtam. Ha te esetleg mégis ráakadsz valahol, oszd majd meg velem is légyszi!! Nagyon édes a kis Marci a képeken!! Te mikor tudod meg hogy fiú vagy lány lesz e a pocaklakó? Amúgy a hagyományteremtő öteleted tényleg szuper!! Büszke lehet rád a családod!!

Orsi!
Mi van a pöttyökkel? Elmúltak? Amúgy jól van Zsezse?

Enikő!
Sajnálom hogy nem tudtunk találkozni múlt héten (sem) ! Ne idegeskedj túl sokat! Ha lesz időd és kedvetek, mi is szívesen látunk benneteket!

Most megyek, puszi mindenkinek!

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Kriszti!
A doki tegnap azt mondta, hogy ennek a pöttyös vírusnak kb. 1 hét a lappangási ideje, és nekünk nem az van, viszont lehet, hogy a héten akkor még találkozunk.
Úgyhogy megnyugodhatsz, egyenlőre mi nem kaptuk el. Csodálkoztam is, mert Lili nem nagyon ment közel Marcushoz, nem?

Mi Pannonhalmára sűrűn járunk. Férjem szíve csücske :) :)
Így évente többször is. Orgonakoncertre is szoktunk menni évente többször, bár tavaly nem voltunk, mert mindig a nagy ünnepekkor vannak, és most az a gyerekeké. Na meg pelenkát is szállítok oda :) Hihi.

Annyira kíváncsi vagyok a kis Fannira. Biztos gyönyörű baba. Tervezi valaki, hogy meglátogatja Ágiékat? Én ma este felhívom, és megkérdem tőle, hogy látogathatók-e az egészségesek által.

Ja bőrgyógyász:
Konkrétan azt mondta Katica hajhullására: Nem tudom.
Na bumm. Elkérdezte 15ször, hogy biztos nem tekergeti-e a haját álmában, vagy amikor megébred, és nem hitte el, hogy NEM.
Aztán kaptunk jó tanácsokat, vitamint (Vitacolan), írt fel egy kenőcsöt, napvédő krémet használjunk az arcára, és Lilinek az ajkára AJAKÍRT!!!!
Na hogy én ezért magánban még fizessek is, az túlzás lett volna.

Maminti81 :)
Furcsa, mert már van egy hivatalos Mamintink :) Esetleg megtudhatnánk a kereszt- vagy becenevedet?
Szóval a kórházról nekem csak jó véleményem van, de én is hallottam a rosszakat. Szerintem ez olyan dolog, hogy a kismamák jótékony célból megpróbálják a legrosszabbra felkészíteni egymást. :)


Zsu!
Köszi, de már beszéltünk msn-en, hogy mi van :)


Niki!
Tényleg gyere nyugodtan talikra. Neked is, meg Zalánnak is jót tenne :)

Orsi! Erzsi! Vea! és a többiek!

Mi van veletek?

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Szia Mindenkinek!

Ági!Gratulálunk Fannihoz!Jó egészséget,csodás napokat és sok-sok tejcsit!

Bogi!Most,amennyire lehet,megnyugodtam.Persze az nem jó,hogy kiütéses picúrod.Hát,igen.Babintim tegnap borzasztó rosszul volt,mára még magasabbra szökött a láza,és már nem csak a szája szélén vannak hólyagos kiütések,de az ajkain és a nyelvén is.Gyanítom,hogy a szájában is van még,mert nagyon étvágytalan lett.Állandóan szopizna.Az mindig enyhülést hozott.Átvészeltük az őszt és a telet nátha nélkül,elkerült minket az influenza,erre egycsapásra megfertőződik az oviban...Biztos,hogy ott.Múlt szerdán voltunk.Jelezte is a dokink,hogy számítsak a súlyosbodásra. :? :(
Rengeteget sír.Minden zavarja.Ennek ellenére,sétálókedvét nem szegi a rosszullét.Még a cipőmet is hozta.El is mentünk.Két óráig bandukoltunk.Mindennel és mindenkivel beszélgetett.Hiányozhat neki a minennapos gyerektársaság.

Zsu!Sajnos még nincs szezonja (!) ezeknek a mászócsövenek. :roll: De a Kikában ígérték.És a Kiss János utcában,a fenyőbútorbolt kirakatában láttam.Lehet,hogy csak dekoráció,de talán segíthetnek,hogy honnan van.Még nem kérdeztük.Ugye Marcus épp megbetegedett.
Talán másfél hét múlva megtudjuk,hogy fiúnk van-e vagy lányunk.Ha mégsem,majd a következő uh-n,bár lehet,hogy hamarabb elmegyünk 4Dre.

Maminti81!Sziaszia! :D Druszám... :lol: Ne félj a győri kórháztól.Noha nem ismerek egy pesti szülészetet sem,így nincs mihez viszonyítanom,bizton állítom,hogy itt is jó kezekben leszel.A kulcsszó a határozottság,és tudatosság.De ezzel biztos nem lesz gondod.SZülésterv nélkül is figyelembe veszik a kívánságaid,és ha időben jelzitek,fürdőkádban is vajúdhatsz,valamint alternatív szülőszobában is világra hozhatod picinyeid.Gratulálok az áldáshoz! :D Az nagy biztonságérzést nyújt,ha van saját orvosod és szülésznőd is,vannak akik dúlát is fogadnak,de ő nem mehet be harmadiknak,ha apás szülés várható.Viszont otthon nagy segítség lehet,és utána is látogathat.
És jól írták a csajok,a lényeg,hogy bababarát.Egy ágyban is kucoroghattok,akár naphosszat szopiztatva.

Most szaladnom kell,mert Marcusnak nem elég már apu.

Cuppcupp!

KépKép
KépKép
babinti
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?