Szia Nikie, Adrienn és Bogi!
Igazából nem nektek szóltak a kérdések, mert a leveleitek alapján megyõzõdésem volt Tii az "igen" kategóriába tartoztok, de biztos sokan vannak akik bort isznak aztán vizet prédikálnak ..
Szóval azért köszi hogy ennek ellenére válaszoltatok
Sõt mindenkinek köszi.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy ha valakinek pl. van kutyája és nem szedi össze a kutyagumeszt az be meri-e írni ide ...ja és nem névtelenül...
Bogi:
hajléktalanokat nem támogatok, mert néha úgy érzem a legtöbb elmehetne dolgozni (pl. hómunkásnak -de nem mentek el)
alapítványt támogatok, de nem úgy hogy közben lemondok valamirõl, hanem inkább azt mondom még belefér.
Sõt, a munkahelyemen elintéztem hogy a karácsonyi képeslapokat (1000 db kb) a kézzel lábbal festõk szervezetétõl vegyük meg köv. évben meg az uniceftõl, és ne egy ápisztól. Kis dolog, de úgy érzem tettem valami hasznosat.
Sajnos már nem élnek a nagyszüleim (õk voltak az idõs hozzátartozók) de amjg éltek szinte heti rendszerességgel találkoztunk
utolsó kérdésedre: természetesen
Nikie! szerintem nem szõrnyû hogy vannak prostik. mindig is voltak. sõt régebben oda vitték beavatni a fiúkat amikor nagyok lettek. szerintem akinek szüksége van rájuk az ugyis megtalálja a módját, akinek meg nincs az meg feléjük sem néz.
Én visszaállítanám a piroslámpás jázakat, mert legalább akkor ellenõrzöttek lennének.
Hajnalka