Új privát üzeneted érkezett!

Juci!

Sajnos én sem értek semmit hozzá,mármint,hogy milyen egy progis görbe,de én azt gondolom,hogy attól magas.Sőt,sajnos a negatív tesztek birtokában azt mondom,mi mástól. Mert ugye pé-kor azért megy fel a hő,mert emelkedik a progiszint és ugye ezt én mesterségesen pótoltam.Tegnap este még használtam a kúpot,gondolom a reggeli hőm még ezért magas.Nyilván majd holnapra lejjebb megy és 1-2 nap múlva meg is jön.Amúgy már érzem a mensi előjeleit,de ettől függetlenül hányingerem és mellfeszülésem is van,úgyhogy útálom a progit és a húsvéti nyulat is. :lol: Amúgy ez a kenguru parktikusabb mint az élő.Abba is tudnád hová tenni a gyerkőcöt,csak nehezebben cipelnéd magadra kötve. :lol: :lol:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Juci!
Persze, hogy elhozom. HA minden igaz a hétvégén jönnek anyukámék, de nem 100 %, ha nem akkor utána héten mi megyünk. Megírnád az elérhetőségeket meg ilyesmit priviben akkor ráuszítom a tesómat, h menjen el érte.

A cső átmérője 6 cm, kb 5,5 cm magasak. Ebbe az albert keksz pont jó, de finomabb a 100 Ft-s boltban kapható piskótatallérral. Ebbe a magasságban alul és középen van egy-egy keksz.

Duor bizti megismeri az apukáját, ennyi idő alatt nem tudja elfelejteni.

Eszter! Eléggé megkavarhatta a tested ez a progipótlás. Szerintem is jobban teszed, ha csak utána csinálod, ha van + teszted. Ahhoz meg nagyon drukkolunk.

Megvettük ma a babának a kiságyat. Igaz egy picit még korai, de most volt kuponakciós a brendonban és így 70 helyett 50 ezer volt egy kombi kiságy, ami később gyerekággyá alakítható és ágyneműtartója is van.
És ha már ott voltam, megnéztem a tornát is, egy rettentően aranyos lány tartotta, úgyhogy biztosan fogok menni. Remélem holnap végzek időben a fogorvosnál és akkor már holnap mehetek, ha nem, akkor csak hétfőn.
És képzeljétek kaptam ma két kisautót. Pár hete vasárnap sétáltunk és egy játékbolt kirakatában megláttam két autót bébiknek, mondtam a páromnak ugy ilyet majd kap a babánk. MA arra járt és megvette... Olyan aranyos volt amikor ideadta.

Puszi mindenkinek
verzsike
 
 


Jó reggelt!

Végre eljött a nap, mehetek dokihoz!!! Munka után megyek, utána rögtön jövök a hírekkel!

Verzsike, mennyibe kerül a torna? Én is szeretnék majd járni, de nekem ez a 200 Ft annyira jó ár!
Jut eszembe, nézz szét az Asti gyermekáruházban - Soroksári u. 110-112 -, ez egy babadiszkont, ahol jóval olcsóbban tudsz vásárolni, mint a Brendonban, vagy van a Nagykőrösi - Pamut u. sarkán egy családi ház, ott is rengeteg jó baba dolog van, és baromi jó árakon. A Brendonos kombi gyerekágy, amit én is néztem, úgy emlékszem, 30.000 körül volt! Szóval érdemes, rengeteg pénzt meg tudsz spórolni! A Brendon baromi drága, és nem hiszem, hogy mindenben megéri.
De drága a párod, hogy megvette az autót! :) Biztos ő is nagyon várja már a babát.

A fenébe, mennem kell, de még jövök!!!

KépKép
titi_27
 
 

 
 

Verzsike, megtaláltam a honlapján a Szentimrei bababoltnak:

www.babaholmiolcson.hu (Bippa Kft.)

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk mert menten éhenhalok.
Szóval tegnap voltunk Uh-n. A picurral hála isten minden rendben. Láttam a gerincét a szívének minda négy kamráját, a lábait még a talpát is, ami 2.1 cm. Nagy lábú gyerkőc. ja és vakargatta a fejét. És nagyon úgy nézki a kis szemérmetlen, hogy FIÚ!!!!!!!

Kicsit lánykát vártam, mert a család a fiú után már azt akart, de mindegy én ennek is nagyon örülök, és legfőképpen annak, hogy minden rendben vele.
Mindennek van előnye, nem kell ruhatárat cserélni. Igaz Ági?!
3 hét múlva kell mennem genetikára, aztán majd május vége táján elmegyünk 4D-re is. Hála az égnek itt Veszprémbe is van, nem kell Pestre menni.
Na megyek, mert itt a család értem megyünk ENNI.
Puszi mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!

Megint olyan gyönyörű idő van. Nagyon fel vagyok dobva tőle. :D
Délelőtt vásárolni voltam. Vettem egy csomó bébikaját Áronnak. Főleg olyanokat ami kicsit meghajtja(sütőtök, szilva barack), mert szegénykém néha szenved a kakival. Krumpli, banán alma, répa amikből főzök, ezek mind megfogják a pociját.
Dávid mától úra oviban van vége a tavaszi szünetnek. Nem nagyon akart most menni, de ahogy beértek az apjával, már köszönni is úgy kellett visszahívni.

Juci
Beszéljük meg a talit. Neked mikor lenne jó. Nekem a péntek és a héfő nem jó, de a többi nap oké.
Nem csodálkozom, hogy a kajcsikat jobban kedveli Dudi. Dávid is és Áron is jobban nyitogatja a száját, mint a gyümire.
Milyen gesztenyét adtál?
Jucikám most már tudom, hogy miért vagy olyan vékony Te is. Tessék enni, mert a végén még rosszul leszel.

Anita
Hú neked is még egy fickó. Elhiszem, hogy a kislány jobban tetszene én is így voltam vele, de a lényeg, hogy minden rendben van, bármilyen nemü is legyen. :)

Verzsike
Nagyon aranyos a párotól. hogy megvette a kinzétt kiskocsit.
A lányoknak igaza van téyleg jobb áron kapsz máshol mindent. Nézz körül előbb és úgy kezdj el vásárolgani. :wink:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Sajna ritkán olvaslak benneteket vissza, de érdekel hogy vannak a régi ismerősök, szinte már mind kismami!

Titi! Irtó ari a pocakod. Tök érdekes, hogy ilyen hamar látni.

Verzsike! Már félidős vagy ! Tök jó! annyira szalad az idő. Egyébként nagyon jó az az ágy amit vettetek, nekünk is olyan van, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Mi is kuponosan vettük.
Babakocsit viszont érdemes megnézni a Babyoutletben az a Soroksári úton van, az volr rége a Megatoys. Sok akció szokott lenni, mi egy 60.000 Ft-os babakocsit vettünk 25.000-ért Graco. Nem hibás meg semmi, csak kifutó modell volt.

http://www.babyoutlet.hu/

Sajnos a honlapon nem minden akciós áru van fent, de a címet meg a nyitvatartást meg tudod nézni.

Lehet egy csomó jó baba meg kismami dolgot kapni ott.
Viszont aranyos és sok kismami hálóing a Nyugati téri Skálában kapható. Viszonylag jó áron. Ja meg a Fenoménban a Nagy Lajos kir. útján.

Bocsi nem akartam okoskodni. :oops:

Eszter! Nagyon szorítok, hogy neked is mihamarabb sikerüljön a babó, hiszen nagyon megérdemled Te is.
Remélhetőleg már teljesen megerősödött a szervezeted a múltkori baba elveszteése miatt és akkor remélhetőleg anyák napjára hozzád is beköltözik a kis jövevény!

Mindenkinek Szép Napot Kívánok és bocsánat , hogy idepofátlankodtam!
Vendég
 


Sziasztok,

itten vagyok én is! :) A hétvégén ahhoz képest, hogy mire vártam, nyugis volt. Karcsi uncsitesójáék lemondták a vasárnapot (persze szombat délután), igy jó sok kaja maradt nekünk...
A fiúk is itt voltak, apjuk szórakoztatta őket, én inkább itthon maradtam főzni, amíg ők bicigliztek, gördeszkáztak :roll: :lol:

Tegnap voltunk uh-on. 4D-s amire visszarendelt a doki, mert takarta múltkor magát a kicsi lányom...
Hát, csajok, a doki azt mondta, hogy nem lesz belőle "playboy fotós csajszi".
Most még annyit se volt hajlandó mutatni magából mint a multkor. Elfordult, és a kezét is magaelé tette. :) Elküldött a doki sétálni, meg nyomogatta a hasamat (persze Livi válaszul belülről kifelé nyomta, én meg nem tudtam, melyik a rosszabb), de sehogy nem láttuk!! :D
Ő már csak ilyen. Viszont benézett a lába közé, és még mindig KISCSAJ!!! :lol:

Titi,
na, mi újság?? Gyere mesélj!!!!

Eszter,
sajnálom, hogy úgy érzed megjön... :( Azért irj folyamatosan, hogy mi a helyzet!!!!


Éva,
mi újság? Nem jössz??? Ugye nem baj van? Megjött?

Mesi,
te merre felé is laksz?? Irtad múltkor talán hogy nem messze???
Mi újság veled? Rég irtál...

Verzsike,
látom, biztos ami tuti, ti is készültök... :D Én azt mondtam, hogy akkor vagyok nyugodt, ha tudom, hogy teljes felszerelés várja a drágámat itthon és apának nem azzal kell az utolsó pillanatokban foglalkoznia... Arról nem is beszélve, hogy ennél nagyobb öröm nincsi is, mint amikor az ember készülhet a babavárásra!

Anita,
Hát fiú??? És a neveken már gondolkodtatok??
Érzed is esetleg már hogy mocorog, vagy a nagy rohangálásban nincs időd ilyenekben elmélyülni???
Az igazság az, hogy én Vivinek szinte semmi ruháját nem raktam el (azt hittem sose lesz másik gyerekem), sőt amit kölcsön adtunk azt is olyan állapotban kaptuk vissza, hogy nem is nagyon lehet őket használni... :(

Juci,
imádom a lányodat :) Karcsi teljesen el volt tőle ájulva (persze ezen nem csodálkozom) :D
Várom a listát, meg a homeos orrcsepp nevét! :roll: :lol:

Zsuzsa,
te merre laksz?? Bocs, ha irtad és én voltam figyelmetlen! :(

Én nekem a tali jó, várom hogy kitaláljuk a dátumot... Én szivesen megyek Gyöngyiékhez is, de nekem Vivi sulia miatt az egy kicsit macerásabb hétköznap... Ha hétvégére teszük akkor megoldom mindenképp! Csak ne most hétvége legyen, mert nem vagyunk itthon... :(

Na, megyek, mert Vivi megy mindjárt alukálni...

Millió puszika mindenkinek!


Vitte,
igazság szerint a mi találkahelyünk szerintem nem a legmegfelelőbb... Pocisként a legjobb (sok finomsággal), de már babával múlkor sem volt a legtutibb (bár olyan talpraesett anyukáink vannak, hogy a szopizást is megoldották :))
Mi egy fagyizóban szoktunk összeülni... De már 2 babakocsival se volt könnyű megoldani.
Gondolkodok, és ha eszembe jut valami, akkor igérem irok!
csné
 
 


Jaj, Drága Koda,
hát miattad ültem a géphez!!!!
Megkaptam a felsőt! Nagyon szép lett, nagyon tetszik, köszönöm!!!! Olyan nagyon ügyes vagy!!!!

Majd apával lefényképeztetem magam benne és felrakom, hogy lásd!!! Örök hálám neked érte!!!!

Puszika
csné
 
 


Sziasztok!

Köszi Titi! Ezt a boltot én is néztem a neten, meg ezt a típusú ágyat pont az ára miatt (most 40 ezer), de a páromnak nem tetszett a fiókok kialakítása… Nekünk kell az ágyneműtartó, mert kevés a helyünk és minden kis pakolásra alkalmas dolgot ki kell használnunk.
A torna 8 alkalmas bérlet 9900 Ft, de ebből 5000-t visszakapok, el lehet vásárolni a brendonban. Így 550 Ft-ra jön ki egy alkalom. A 200 nekem is jobb lenne, de nekem az elég messze van, nem?
Mi volt a dokinál?

Juci! Az a kiskád nagyon király, tuti el fogok menni megnézni élőben. A kenguruért elmegy a tesóm és ha meglesz hamarosan az elérhetőség hétvégén felhozzák.
A Grace klinikát én is felvételről nézem, csak én ma a BK után.

Anita! Gratula a kisfiúhoz! Tiszta jó, hogy megmérték neked a talpacskáját…

Krisztinka! Köszi a tippeket! A fenoménban nem csak nagykereskedők vásárolhatnak?


Én voltam ma fogorvosnál, most meg nekikezdek nézni a vészhelyzetet meg a Grace klinikát, amit t egnap felvettem. Legalább telik az idő egyedül. Puszi mindenkinek.

Ja és TALIT MÁR ÉN IS NAGYON SZERETNÉK!!!!!!!!
verzsike
 
 


MINDEN RENDBEN VAN LÁNYOK!!! KÉPZELJÉTEK, MÁR 3,5 CM A DRÁGA! NAGYOBB IS A KORÁNÁL!

Úgyhogy annyira, de annyira megnyugodtam! Azt beszéltük a dokival, hogy az Utrot viszont lassan abba kellene hagynom, úgyhogy most már csak napi 1-et fogok szedni.

Ne haragudjatok, egyszerűen képtelen voltam visszajönni napközben többet írni, annyira gyorsan eltet a mai nap. Napközben rohangáltam még magán ügyben is, csempeszegőt kerestünk, mivel a tavalyi fél munkát még be fogja fejezni a burkoló, és ahhoz kellett vennünk. Ne tudjátok meg! Nem volt ám egyszerű ugyanolyan bézs színűt találni!

Annyira drágák vagytok, hogy ennyit gondoltatok ránk!!!

Most muszáj szaladnom megint, mert még a mosogatás vár rám, és annyira álmos vagyok, minden nap reggel 7-re jön a kőműves! :(

És holnap hozok képet is a picurról!!!

KépKép
titi_27
 
 


Titi,
boldog vagyok, hogy minden rendben!!!! :D És várni fogom holnap a képet!

Puszi mindenkinek, Jó éjszakát!!!
csné
 
 


Hello!

Titi! De jó, hogy minden rendben van! Akkor az is lehet h idősebb?
Mondjuk a 13. heti uh után nekem is azt mondta a doki, g nagyobb, bizti előbb fog születni. A 18 hetesen meg az uh szerint 1 héttel később fog. De majd jön amikor akar...

Puszi nektek Jó éjt!
verzsike
 
 


Sziasztok!

Titi!
Annyira örülök nektek. És a képet ne felejtsd el. A képről jut eszembe: Egyik nap küldenék majd neked néhányat. Felteszed nekem?

Juci!
Annyira tündéri a lányod. Mióta ül már? A Sára is állandóan azt akarja, hogy ültesem, persze ő még csak úgy tud, ha fogom, de tudod, úgy színesebb a világ. Kis harcos. Ha valami nem tetszik neki rögtön sikít. Ha valaki olyan jó cuppanós puszit ad neki, akkor rögtön szóvá teszi.

Verzsike!
Jó vásárlást. Én is úgy voltam vele, hogy minden legyen meg előre, na persze a 20. hétig nem vettünk semmit. Aztán szép lassan mindig valamit. Az árakat tényleg érdemes összehasonlítani.

Eszter Éva!
Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze ez a hónap. Tudom milyen érzés, hisz már átéltem. Most mégis babázom. Szóval nem feladni!!!

Bufo!
Már kérdeztem egyszer, de biztos elfeljtetted: Melyik cég termékeit veszed Áronnak? A nagy részét te főződ akkor neki?

Ági!
Hát tényleg szégyenlős lánykátok van.Nálunka Rezi volt ilyen.
Hogy álltok a babaszobával?

Momo!
Merre vagy? Most jó az idő, biztos sokat sétáltok. Kérdezted múltkor a hajhullást. Hát én már olyan szinten vagyok a hajhullás terén, hogy kezelésre járok. Felül már alig van hajam, iszonyú. Tiszta depi vagyok tőle. A fodrász is csodálkozott, hogy milyen kevés hajam van. Szinte látszik a fejbőröm.
Remélem a kezelés jót tesz neki.

Sziszi
Sikerült már minden kipakolnotok az új házba?

Koda!
Hogy vagytok? Sikerült már egy jót aludnod?

Biztos valakit kihagytam!Bocsi érte
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Titi
Nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek! :D
Ha van kép kérjük bemutatni!

Juci
Kedd, szerda bármelyik jó. Kocsi nekem is van így én is tudok mozdulni.
Igen ismerem azt a gesztenyét. Mi is szoktunk venni, mert szeretem, de soha nem jutott eszembe, hogy Áron is kaphat belőle.

Oné
Bocsi, hogy nem válaszoltam. :oops:
Én vagy a hipp, vagy a kecskeméti bébikaját veszem, és persze főzőcskézek is. Most elsősorban olyanokat amit nem lehet kapni(sütőtök, szilva, barack..)
Várom már a lányokról a képeket.
Hajhullás miat sajnállak, csak azzal tudlak nyugtatani, hogy ez most hormonális és később rendbe jön.Jól teszed, hogy eljársz kezelésre biztosan segíteni fog.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Titi!
Nagyon örülök én is a kisbabádnak! A gép milyen idősnek számolta?

Ági!
Jaj nagyon örülök, hogy tetszett a feslő! Csak legyen jó rád és tudd is hordani!

Gyöngyi!
Nem, nem tudok aludni sajnos. Kb. fél óra a legtöbb amit egyfolytában alszok......és egyre rosszabbul is vagyok. Kezd olyan lenni a pánikbetegségem, mint régen volt. Már odáig is eljutottam, hogy nem megyek ki az utcára megint. Nem tudom mi lesz így. A szoptatás miatt tűrök még, de nem tudom meddig fogom bírni.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Bocsi,hogy nem jöttem,de nagyon sok munkám volt,és tegnap este még rosszul is lettem jóga után,úgyhogy úgy döntöttem soha többé nem megyek.Még mindíg szédülök tőle.Olyan gyakorlatokat csináltunk,ami az agyi erekre van jó hatással és az aortára,ennek hatására a pupillám kitágult,a vérnyomásom és a pulzusom leesett és olyan fehér lettem,mint aki meghalt.Nagyon féltem.Amúgy hihetetlen csalódás ez a hónap.nem azért,mert olyan felfoghatatlan,hogy nem jött össze azonnal,hanem mert apa is és én is nagyon úgy éreztük,hogy mégiscsak.Ennek hatásár még tegnap is vettem tesztet,amit délután megcsináltam,mert még mindíg nem jött meg a hülye utrotól.Na ezt jól kitaláltam magamnak.Estére legalább megjelent az első barna pötty.jelenleg ennek is örülök. A hőm fokonként cammog lefelé. :roll:

Kép

Kép
anubias
 
 


De jó,most elszállt! :evil:

Szóval !

Titi!

Ne hari,tegnap jóga alatt hívtál és nem hallottam,utána meg rosszul voltam nagyon,még most sem vagyok teljesen jól.Jajj úgy örülök,hogy minden rendben van a kis pocaklakóddal.Gratulálok. :D

Kép

Kép
anubias
 
 


Ági!

Nem semmi a kislányod,hogy így sztájkol az Uh-on! :lol: Sebaj, a lényeg az,hogy egészséges. :D

Kép

Kép
anubias
 
 


Azért írok így, egyenként,mert akadozik a net. :evil:

Lányok,én is szeretném már ezt a talit nagyon!!!!

Jövök még,csak meló van! :(

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok Lányok,

Csak gyorsan mert nincs sok időm.

Titi,
Neked nagyon örülök, de most ne haragudj nem írok többet.

Mert, akinek írni akarok az Koda,
Drága Koda,
Nem akarok beleszólni, hogy mit csinálsz. De ha ennyire érzed, hogy kezd elhatalmasodni a dolog, akkor szerintem inkább lépj.
Ne izgulj a nem szoptatás miatt. Szerintem ez most már legyen másodlagos dolog. Szóval, kérlek inkább szedd a gyogyikat. Hidd el Manócskáknak az kell, hogy Te kiegyensúlyozott legyél. Szerintem, ha nyugodtabb, kiegyenslyozottabb lennél, Bence baba is rendeződne. Hidd el, én nem vagyok szoptatás ellenes, de vannak olyan helyzetek, amikor el kell fogadni akkor veszítesz kevesebbet, ha nem szoptatsz. Bocsánat, ha okoskodom, de nagyon aggódom most érted. Érted? :wink: :wink:

És fel a fejjel!!!!!!!!

Lányok,
nem nagyon vagyok net közelben, és úgy néz ki napokon belül költözünk, akkor meg nem is lesz netünk ki tudja meddig. Szóval, ha tali vagy bármi van hívjatok 06-30-5986687

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Istenem, lányok, ígérem, ma megpróbálom este elolvasni a tegnapi és mai termést, mert egyszerűen nem megy megint, és este jövök!

Addig is íme a 3,5 cm-es, már két kézzel rendelkező bébink, akinek még lábacskája nincsen, mert az most alakul ki folyamatosan!!! :)

Puszi mindenkinek!!!

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Ági
Nagyon szégyenlős kis lánykátok lesz úgy látom. :D
Vagy így jelzi, hogy tessék engem békén hagyni jól érzem magam macerálás nélkül. :) :wink:
Milyen kellemes csalódás lehetett a húzós hétvége helyett a pihizés. Nézd a jó oldalát legalább nem kellett főzni több napig.

Titi
Jaj nagyon tetszenek a képek a pocaklakóról. :)
Olyan jól látni mindenét ami már megvan.
Mennyivel nagyobb a koránál, mit mondtak?

Juci
Rendben beszéljétek meg a pároddal és akkor egyeztetünk. :D
Szerintem normális, hogy rosszabbul alszol Illés nélkül. Én is így vagyok ezzel.

Eszter
Ó istenem ez a rosszullét most nem a legjobbkor jött. Remélem jobban vagy már. Máskor is előfordult ez, hogy jóga után nem voltál jól?
Látom mensinek még nem sok jele van, bárcsak rosszat mutatna az a teszt.

Zseppy
A világért sem hagynánk ki a buliból, persze, hogy értesítünk.
Mikor költöztök és hová(tudom, hogy ezt írtad, de nem jut most eszembe)?

Koda
Ó istenem, nagyon sajnálom, hogy újra elhatalmasodik az a fránya betegség. Nem lehet máshogy kezelni, csak azzal a gyógyszerrel? Biztosan van más megoldás is ami mellett meg lehet tartani a szopit is. Ha viszont máshogy nem megy inkább ennek a rovására menjen, mert a gyerkőcöknek egy egészséges mamára van szükségük. Lehet, az éjszakázós probléma is megszünne, bencus biztosan érzi, hogy valami nincs rendben ezért is nyugtalanabb ő is.
Nagyon szorítok, hogy valami megoldást találjatok. Egyszer már sikerült úrrá lenni és győzni a dolog felett így most is sikerülni fog. Gondolj erre és légy ügyes! :)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Útálom,hogy meló közben nincs több lehetőségem írni. :evil: :lol:
Jelentem orkán erejű menstruáció halad át rajtam,nem semmi ez a z utro.Tegnap este 1 csepp barna,délelőtt pedig mintha kinyitnák a csapot.Szóval nem egy progihiányos ciklus. :oops: :lol: Na ezt szó szerint magamnak köszönhetem.Nem vagyok még jól,megy a fejem rendesen,nem tom mi történhetett,de zavar,persze a tegnaphoz képest jobb már. :wink:

Titi!

Nagyon édesek a képek,szuper jó látni,ahogy kifejlődik egy kis élet a semmiből.Olyan hihetetlen.Nagyon örülök az örömödnek. :D :wink:

Oné!

Köszi a biztatást,nem vagyok én olyan feladós tipus.De azért tényleg bíztam az azonnali sikerben. :roll:

Koda!

Tudom mennyire nehéz egy pici babával az első időszak makk egészségesen is,hát még egy ilyen problémával tetőzve.Én is azt gondolom,hogy bár nagyon fontos az anyatej,de egészséges felnőttek lesznek azok a babák is,akik nem szopizhatnak valamilyen okból.Az 1 hónap is szuper,ami már eltelt,hogy kaphatta az anyatejet.Ha alkezdenél gyógyszert szedni+ 1-2 etetésnél a párod kelhetne fel,és etetné meg tápszerrel,te pedig aludnál,több órát is egyhuzamban,az idegeid is jobban regenerálódnának,és ne felejtsd el,hogy a szülés utáni hormonváltozások is csak fokozzák a rossz lelkiállapotot.Nem egyszerű,de irány a doki és kezd el a gyógyszert,hogy ismét tünetmentes legyél,mert ez így nem állapot.Az is segítene akár,ha tudnál lefejni tejet és mondjuk éjjel csak minden második etetés volna a tiéd.Akkor is többet pihennél és a baba is anyatejet kapna. :?: :roll: :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


Zsuzsa!

Én is nagyon várom már a talit.de jó nektek,hogy Jucival randiztok.Szuper,hogy Áron már így eszik,ennyi finomságot. :wink:

Momo!

Merre vagy?

Rimar!

Emlékszel még ránkl? :roll:

Mesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!! :?

Virág! :roll:

Na most mindenki jól megkapta a magájét. :lol:

Ági!

Biztosan bosszantó,hogy az uccsó pillanatban lemondták a vendégséget,de tényleg jó,hogy nem kellett pörögnöd végig.Írj többet magadról,úgy hiányzik. :roll:

Kép

Kép
anubias
 
 


Itt vagyok, itt vagyok!

"kicsit" elfoglalt vagyok, mindent nekem kell itthon csinálni. Most kezdem el elkészíteni a babaszobát, apósomék hétvégén elvisznek egy csomó bútort, ami már nem fér el, így rámolok, és pakolok ezerrel, meg Zsolti szobáját is rendezem, közben szervezem a doktori szigorlatot és cikkeket írok. ja, és tanítok is. Ez a mentségem.

Juci!
Köszi a Zsolti köszöntést! Tőled is megkérdezem. A képeken nem láttam jól, hogy a tündi-bündi Eszternek ki van-e lyukasztva a füle. Ezt mikor csinálják a kórházban? Bocsi, hogy ezen a témán lovagolok. :oops:

Titi!
Neked nagy gratula a babóhoz!

Ági!
Én valamiért azt hittem, hogy Zuglóban laktok. Mert mi igen. De azért, ha a környéken jársz, egy séta jöhet nekem is!

Bufo!
Rendes vagy, hogy drukkolsz a lakáseladás miatt. Ma megint ki is tettem az eladó táblát az ablakba, de nem hiszem, hogy sikerülni fog. De ha anyuékhoz megyek, tudunk így is találkozni!

Koda!
Nem akarok én se beleszólni, de egyetértek Zseppyvel. Az epeműtétem miatt én is csak 2,5 hónapig tudtam szoptatni Zsoltit. Hidd el, tényleg te vagy most a fontos, mert kiegyensúlyozott boldog anyukára van szüksége Bence babának.

Eszter!
Sajnálom, hogy megjött. Ez most neked hanyadik ciklus is? Nekem a vetélés utáni 4.ciklusban sikerült. Mennek a nagy drukkok neked, hogy a jövő hónap a tied legyen!

Tali?
Sajnos, nekem a Gyöngyiéknél való tali tuti nem lesz jó, mert az autó kell Zolinak (meg én úgyse merek vezetni), meg Zsoltit nem tudom hova tenni. De ha így szervezitek, majd gondolok rátok.

Na, megyek, mert várnak a cikkeim.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Eszter
Nem gondoltam volna, hogy ennyire megnyomja az utro a mensit. Gondolom nem egy kellemes érzés, a hasad is fáj, vagy csak a vérzés erős?

Mesi
De jó, hogy megint jöttél.
Látom nem unatkozol továbbra sem. Jó kis meló a pakolászás, az embernek néh az az érzése, hogy siha nem lesz kész és hogy fért el ebben a szekrényben eddig ennyi minden. Kitartást, egy szer rend lesz. Ha lesz kép kérünk a baba szobáról.

Megyek sír Áron...

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Na jól felébresztette egy hangos teherautó és nem is aludt vissza.
Nem baj, majd alszik a babakocsiban délután amíg a játszón vagyunk.

Jó sok hibával elküldtem az előző irományomat, bocsi. :roll:

Képzeljétek újra lehet kapni OMO mosóport. Az Auchanban van újra. Én régen nagyon szerettem és mindig ezt vettem, de aztán egyszer csak eltűnt. Vettem is ygorsan belőle..



:D

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, de rendkívül nehezen szedtem össze magam ebben a hónapban! (szerintem még most se sikerült)

Koda!
Előttem már olyan sokan megfogalmazták, hogy nem kell törekedni a tökéletességre! A család érdeke egy egészséges, boldog anya!
Szerintem nem várhatsz tovább az orvoshoz fordulással, mert egyre nehezebben lehet majd befolyásolni a betegséged. Tudom, hogy a szoptatás nagyon fontos dolog, de hidd el sajnos vannak olyan helyzetek, amikor az anya betegsége ezt nem teszi lehetővé.
Talán még nem tartunk itt, de egy percig se legyen lelkiismeret fúrdalásod!
A háztartás is ráér! Használj ki minden percet a pihenésre, használj ki minden segítséget és ne érezd tehernek magad!
Annyira sajnálom, hogy ilyen messze lakunk egymástól! Olyan szívesen segítenék!

Eszter!
Hasonló dolgokat élek át az Utro miatt! A rosszullétet is a hirtelen progeszteronszint esésnek köszönheted. Remélem már nem sokáig lesz rá szükséged!

Titi!
Annyira boldog vagyok!
Nagyon szépen látszik a képen minden része a babucinak!

Ne haragudjatok, hogy nem írok most mindenkinek! Lassan egyenesbe jövök remélem.
Velem csak annyi az új, hogy május 2-ra bejelentkeztem a Radványi doktornőhöz. Ezt az utolsó esélyt adtam magamnak.

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva!

Annyira örülök,hogy jelentkeztél. :D Sejtem,miket érzel és nagyon melletted vagyok ám,bár tudom,hogy ez így édes kevés a távolból. :? Nagyon jól tetted,hogy bejelentkeztél a dokinénihez.Kiváncsi vagyok,miket fog mondani,vizsgálni...Szóval azt mondod a rosszullétem lehet a gyógyi abbahagyásától is?Mert ez megnyugtató volna.Persze kedd óta nem szedem már,bár 1 nap nem sok és gondolom nem is abban a pillanatban ürül ki,hogy abbahagyom. :roll: Te is ramatyul vagy akkor is,amikor abbahagyod?Miket érzel olyankor?Még nem jött meg a mensid?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Koda! Nagyon sajnállak. Nem lehet, hogy csak a fáradtság miatt hatalmasodik el rajtad újra a betegség. Ha ki tudnád magad pihenni, biztosan javulna valamennyit.
Nem tudjátok megoldani, h lefejed a tejcsit és elvonulsz valahova aludni egy nagyot?

Juci! Holnap este 6-kor megy a tesóm a hordozóért és vasárnap hozza is nekem. Majd megbeszéljük, hogy kaphatnád meg.
Bár csak később lesz aktuális, a bébikajás listát én is szeretném. Előre is köszi.

Eszter! Jó, hogy hallunk valamit rólad. Fogalmam sincs, mit csinálnak az emberek jógázás néven, mert az ilyen dolgok nem tudnak lekötni, de hogy vki rosszul legyen tőle!? Ez elég gáz, szerintem az óra vezetőjére nézve is.
Jól is teszed, ha nem mégy, inkább tornázz valamit vagy ússzál (bár aközben nekem állandóan jár az agyam…) Nem lehet, h a mensi is bezavar és attól is rosszul vagy?

Ági! Elég korán kezd szégyenlős lenni a pici lány… De az a lényeg, hogy jól érzi magát a pocakodban.

Titi! Nagyon jó a kép, a vonalzód meg szuper, nagyon tetszik.

Éva! De jó, hogy jelentkeztél! Remélem a doktornő tud majd segíteni.

Képzeljétek a férjem ellógott a konferenciáról, hazajön estére, hajnalban meg visszamegy. Jó lenne ha mondhatnám, h miattam tette, de a főbb indok, h focimeccsük lesz. Nem baj, azért utána az enyém is lesz.

Puszi mindenkinek
verzsike
 
 


En is vagyok meg. :lol:

Es elore tudom,hogy ki fogok valakit,valakiket hagyni,bocsanat. :roll:

Titi!

Ugy orulok,hogy minden rendben van,emlekezem mikor az uh. fotodat nezem. Hanyinger javul??
Furdotok alakul??Milyen szinu lesz?Terrakottas???Csak ugy gondoltam. :roll:

Mesi!

Hat,te se unatkozol,azert vigyazz magadra!

Agi!

Szegyenlosseg...ismeros,Mishalrol egyetlen egyszer keszult egy viszonlag jo foto,a tobbinel mindig az arca elott volt mindket kis okle,soha nem lehetett latni semmit.Legalabb nagyobb lesz a meglepetes amikor kibujik e smeglatod edes kis arcat! :lol:

Gyongyi!

Kezeles :?: :?: :?: Ne ijesztgess! Nekem elegge feltuno,mas szerint meg mindig eleg hajam van,de en tudom hogy mennyi volt. :cry:
Te is meg csak szoptatsz ,igaz?Ugyes lehet,hogy mar ulni probal!

Koda!

ANnyira sajnalom,hogy ujra elojott ez a betegseg...en is kerdeztem mar...hogy kineziologia,esetleg reiki???Ha mas nem,akkor pedig tenyleg a gyogyszer,mert Bencenek szuksege van rad.De biztos vagyok benne,hogy ez a kialvatlansag miatt van...nekem a halallal kapcsolatos gondolataim voltak mikor Mishal 3 hetes volt annyira ki voltam merulve..el tudom kepzelni,hogy mit erezhetsz.Parod nem tudna segiteni egy kicsit?Jo,tudom amig szoptatsz addig nem sokat.Gondolok rad..!!!!!!


Balimama!
Eszter!

Sajnalom hog ynem jott ossze,de hinnetek kell benne,hogy ossze fog jonni!

Eszter!

Rosszullet joga utan...eleg szornyu lehetett.Hova is jarsz??Igaz,jelenleg nem aktualis,,hogy is tudnek elszabadulni Mishal mellol.Terhessegem ota nem is jogaztam. :roll:

Verzsike!

Hat,eppen irni is akartam,hogy mennyire szerethet a ferjed,hogy ellog....na,azert igy is szeret gondolom. :lol: A lenyeg,hogy ma veled lesz. :lol:

Bufo!

Na,neked mit is akartam irni,elfelejtettem. :roll: Bocs,es nincs idom visszaolvasni.
Azert remelem jol vagytok..Ja,OMO,ez nalunk az egyik legregebbi mosopor(marmint otthon Kuwaitban) a Tide mellett,nosztalgiaztam egy kicsit mikor olvastalak.Egybol beugrott a reklamjuk...honvagyam lett. :cry:
Otthon dul a homokvihar,viharos szel,eso...ferjem is csodalkozik az idon,hat meg azon,hogy itt meg szinte nyar van.

Juci!

Majd jelentkezem.Ugye jol vagy egyedul???ANnyira edi Dudi,es hogy mar ul....hihetetlen es meg elvezi is.!!!

Mi megvagyunk...Mishal es az epitkezes teljesen lekot..miutan lefektetem,akkor szoktam nekilatni a hazzal kapcsolatos dolgoknak+takaritas..vasalas..,nappal meg vele egyutt maszkalok es intezem a dolgokat.Mar az emelet falait huzzak...oda is ki kell menni.
Hihetetlen ez az ido,teljesen leegett a karom ma delelott.Ultettem muskatlikat is.
Ja,ma megkostoltuk az almat. :shock: :shock: :shock:
Mar attol is uvoltott,hogy beultettem a babaulesbe..majd mikor a nyakaba kerult a partedli,akkor fojtogatta magat vele..es mikor a szajaba kerult az almapep...hat....amilyen pofakat vagott...utana meg fujt,horgott mint a macskank es kikopte az osszest. :lol:
Probaltam meg parszor,de ugyanez volt a reakcio,a vegen uvoltes...a draga bioalmat en ettem meg a vegen. :lol:

Mindenkinek siman elfogadta a kajat???Holnap ujra probalkozom! :evil:
Na,megyek a dolgomra.Szep almokat mindenkinek!

SOk puszi
Momo
momo35
 
 


Sziasztok lányok!

De jó, végre itt vagyok! Igaz, elég kómásan, annyira álmos, fáradt vagyok, de nem bírok aludni, pedig megpróbáltam.

Képzeljétek, már megint hőtt a hasam. Nem értem, mi a csudától, hihetetlen! Most megnyugtatásképp megnéztem Ági, a Te régebbi fotóidat, mert emlékeztem, hogy Neked sem volt picinek mondható már a 12. hét környékén.

Le fogom fotózni, és fel fogom tenni nektek!

Már nem tudom, ki kérdezte, talán Jucikám, Te, hogy meg van-e valakinek Oné száma. Nekem mindenkié meg van, még az első tali óta, azóta még begyűjtöttem az Éváét is, úgyhogy így tudok hívni mindenkit.

Lányok, felhívtam Virágot, ma hajnalban hazament!!! :( Úgy sajnálom, persze Ő is, de azt mondja, nem is tudtunk volna találkozni, mert nem volt szabadideje. Holnap már lehet, hogy fel fog lépni a netre.
Kérdeztem, mikor jön legközelebb, és elvileg május végén. Lányok, akkor egyeztessünk majd akkor egy Onés látogatást!!!


Mesikém, ezt az Onéhoz való utazást én - és szerintem a többiek is - úgy gondoltuk, hogy akik tudunk, autóval megyünk, és persze úgy csináljuk, hogy mindenkihez beférjen valaki, aki nem autós, és jönnének a csemeték is. Hozzám pl 4 ember simán befér, sőt kombink van, tehát 2 babakocsi is akár!!! Szóval, én szívesen elviszlek majd!!!
Hallod, nem vagy teendő híján Te sem! Jó, hogy így bírod! Nem szokott keményedni a pocid? Jól vagy???!!! A párod nem változott valamennyit? Istenem, azért picit én is tartok ettől. Bár ha kérem, ő mindig megcsinálja a dolgokat, de hogy magától!!!

Oné, addig is amíg Virág nem jön haza, írd meg kérlek, hogy pontosan merre is laktok? Én mindig elfelejtem szégyenszemre!!!
A képeket természetesen bármikor nagyon-nagyon szívesen fogadom, teszem fel, csak küldj jó sokat, és jó gyakran!!!

Éva, én még mindig annyira örülök, hogy fogsz menni a doktornőhöz!!! Szerintem jobban nem is tehettél volna! Bízom a segítségében, gondolom, Te is nagyon!!!

Eszter, szegénykém, ennyire megjött???!!! De legalább rendesen megvan, had tisztuljon csak a szervezeted, és jöjjön is ki elég, hogy a következő 9 hónapban ne legyen több!!! :wink:
Hogy a csudába lettél rosszul a jógán? Atya ég, ez ennyire komoly?! Mármint a jóga gyakorlatok, hogy így meg tudja viselni az embert???!!!
Jut eszembe, jövő hét pénteken találkozom a barátnőmmel az Árkádban, és viszem haza Rákos... sosem tudom, szóval a 16. kerületbe, ott az egészségügyi intézettel szemben laknak, szóval ha nem gond, utána elugranék hozzátok, szerintem olyan 8 körül. Nem okozna gondot? Otthon leszel egyáltalán? Nem zavarnék? Szeretném végre elvinni a szerencsét hozó LH teszteket. Meg az Utrot is megbeszélhetnénk!!! Mit szólsz hozzá?

Ági, tudnál segíteni?! Nekem 2 hét múlva volna esedékes az integrált teszt első vérvétele, de lövésem sincs, merre, hová, mennyiért, mit takar. Elmondanád, mikor kell előtte bejelentkezni, miből áll az egész, és hogy mennyibe kerül?
A dokim szerint UH-val szépen látható az, amit ez szűr, de talán mégis megnyugodnék, és elmennék. A 4D-s UH-t, a nyaki redő szűrést is azon kereten belül csinálták? Attól függetlenül elmentél a dokidhoz is? Mert én 2 hét múlva megyek a saját dokimhoz nyaki redő szűrésre, és ha itt is csinálnak... nem tudom, picit azért tartok a sok UH-tól!
Kérlek, tegyél majd fel fotót megint a pocidról, és a felsőről is, amit a Koda varrt Neked. Én már láttam, bibibi, nagyon szép, és tutira nagyon jól áll Neked/Nektek!
Jaj, hogy ez a kicsi lány milyen szégyenlős! De legalább az ismét megerősítésre került, hogy kislány a drágaságod!!! :)

Koda drága, Istenem, még ez is! Biztosan a fáradtság miatt tört Rád ismét a betegség! Amúgy én is azon gondolkodtam, amit Verzsike is említett, nem tudom, a valóságban mennyire megvalósítható, hogy előre lefejd a tejet, és így más is meg tudja etetni a picurt. Így tudnál picit pihenni. Nem kivitelezhető Koda???!!! Annyira aggódom érted!!! Tudom, hogy Marcival is foglalkoznod kell! Nem könnyű a helyzeted!

Verzsike, ez így azért nagyon jó, hogy le tudod vásárolni a torna egy részét. Meg fogom nézni, hogy itt a soroksári Brendonban is van-e torna. Csak úgy láttam, 17.00-től, én meg addig dolgozom. :( Amire én jártam, az jó volt, de azért elég kevés volt. Nem igazi mozgás, csak olyan izomnyújtás, lazítás, ilyesmi. Kérdés, milyennek kell lenni a jó kismamatornának. Talán nem is kell többet nyújtania, hisz nem az erősítésről szól ez a 9 hónap.
A vonalzóm kicseréltem, valahogy így volt kedvem, aztán bizti fogom még cserélgetni, nagyon élvezem!!!

Jucikám, hogy viseled az egyedüllétet? Hogy telnek a napok/esték? Gondolom, mennyire hiányzik Illés, de tényleg jó, hogy picit kettesben vagytok Dudival, mármint hogy nem mentek a lányok. Gondolom, élvezed, ugye? Juj, hogy Te mennyi mindent tudsz! Ez a bébiétel lista remélem, nekem is jól fog jönni. Húúú, már előre látom, mennyi jó tanácsot fogtok adni nekem, ha megszületik a bébi.

Zseppykém, elmentettem a számod, és bármi lesz, mindenképp foglak értesíteni! Ha lesz lehetőséged, majd azt írd meg kérlek, hogy mi újság van most a munkahely terén?! Sikerül bölcsibe adni a kiscsajt?

Bufo, valahogy mindig Te maradsz le az irományaimról, erre már rájöttem. Nem tudom, miért, pedig ugyanolyan közel állsz a szívemhez!!!
Az Omot én is szerettem, na meg is fogom nézni, az árára is kíváncsi vagyok. Bár én most ráálltam az Arielre, amíg még megtehetem a drága mosószert. Bécsből hoztam még 2x3,5 litert karácsonykor, azóta is meg van még a fele. Tudtam vele spórolni majdnem 2.000 Ft-ot, úgy döntöttem, ha tudok, máskor is fogok kintről hozni. Bárcsak gyakrabban jutnánk ki akár Ausztriába, akár Németországba. Bár anyósomék mindig kérdik, hozzanak-e valamit, de csak úgy jó, ha az ember szétnéz maga odakint. Annyi jó dolog van kint, néha sokkal olcsóbban, mint idehaza. Pl. ezek a terhességi krémek is, sokkal nagyobb a választék!

Jaj, milyen regényt írtam!!! Örülök, hogy van saját netem, és így gyakrabban tudok jönni közétek! Vagyis tudnék, hogyha a kis picurka hagyna nekem is energiát.

Koda, jelentem, az éhség, étvágy dolog előjött, néha iszonyatosan megéhezem, aztán persze már nem kívánom, de muszáj megennem, ha egyszer már megvettem, megcsináltam. De a fagyi a legjobb az egészben!!! Imádom!!! :)

Rimar, tényleg jelentkezhetnél már!!! Legalább néhány sor erejéig! Vigyázz, a végén még felhívlak!!! :wink:

Na, most már tényleg befejezem, a végén még rámuntok!

KépKép
titi_27
 
 


Momo, látom, közben írtál!

A csempéket már olyan rég megvettük, most már igen, terrakottást vennék, akkor beleszerettem a bordóba, úgyhogy az marad. Holnap kész is lesz, párom szabin lesz, veszi a fürdőkádat, úgyhogy holnap még kád nélkül csinálok fotót és felteszem. Aztán majd a kész helyzetről, persze csap még nem lesz sajnos. :(

Tudod, elhiszem, milyen honvágyad lehet! Párod mikor jön legközelebb???!!!

Milyen fura, az ember azt hinné, mennyire fog ízleni a kicsiknek a fincsi bébikajcsi, aztán tessék. A finom bioalmát sem fogadja el!

Az építkezés miatt még mindig csak azt tudom mondani, nagyon ügyes csaj vagy Te! Egyedül mindent! Aztán csak ügyesen, szánj mindendre időt, mi nagyon sokmindent elkapkodtunk, a fenti szint színei baromi csúnyák lettek, majd meglátod a képekről, a fürdőnk pl tök rózsaszín, bolod is voltam, esküvő előtti nap bólintottam rá. Csak fehérre kellett volna. Na meg sokmindent. A párommal kompromisszumokat kellett kötni, ő pedig nagyon konzervatív. A fenti szint lesz az én választottam, vagyis azok színeit én választhattam, hát, olyan is lett. De a padlókat már jól megrágom, idő van rá, a pénznek még úgyis gyűlnie kell.

Na, most már tényleg megyek.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Momo! Ari lehetett Mishal az alma köpködéssel, eddig ezen én csak mosolygok, gondolom pár hónap múlva már nam annyira...
Csak úgy csupaszon kapja az almát?

Titi! Micsoda kisregényt kaptunk, kitartó vagy!
A helyedben én is tuti elmennék integrált tesztre. A sok uh-t egy csomó orvos ellenzi, de pont tegnap olvastam egy cikket, ami szerint semmit nem árt, főleg ha belegondolunk, h mennyi mindent megtudhatunk vele.
Ha csak májusban megyünk Onéhoz (nekem is jobb, akkor már lesz kocink), mikor Virág hazajön, azért még egy pesti talit tarthatnánk addig.
Képzeld anyukám kolléganője hozott nekem még egy olajat, h biztosan kitartson, ő patikába ment be megvenni és csak 7,9 euro volt.

Puszi
verzsike
 
 


Erzsike (mindig Verzsikét akarok írni, Nekem úgy maradtál meg, most már szerintem úgy is fogsz mindig :P ), hol vették ezt az olajat? Mert az enyéim Németországból valók, patikából, de ott 10 Eur fölött van. Ausztriában olcsóbb volna?

Nagyon filózom ezen a teszten. A dokim ugyanezeket fogja megcsinálni. Tarkó redő mérés+AFP, szerinte az UH egyértelműen mutatja a nyitott gerincet, Down kórt. Nem tudom, picit tanácstalan vagyok.

És fájdogál a hasam. Biztosan tágul. De hova még ilyenkor?!

KépKép
titi_27
 
 


Titi! Németországban vették ezt is. Azt gondoltam, h a párod bizti drogériában vette, azért volt drágább, de ezek szerint ekkora eltérés van a patikák között.
verzsike
 
 


Sziasztok!

Nincs sok időm írni, de azért megpróbálok mindenkinek.

Koda!
Én is csak azt tudom írni amit a lányok. A legfontosabb, hogy te jól legyél, és akkor a kicsi is lehet megnyugszik. A kinezológia szerintem is jó Én is voltam még a terhesség előtt, és nagyon jónak tartom. Persze nem olcsó, de megéri.

Tücsi!
Bocsi, hogy nem válaszoltam a fülbevalót illetően. Én nem szúrattam ki egyik lánynak sem a fülét a kórházban, mert korainak tartottam. Még túl pici a fülük, és későb nem lesz megfelelő helyen a lyuk. Tudom ez így hülyén hangzik, de máskép nem tudom leírni.
A lényeg: A legtöbb kórházban lehet kérni, és akkor viszed a fülbevalót, amit rögtön be is szúrnak a fülébe. Viszont 6 hónapos kortól már lehet nekik belővetni(húúú...még sose írtam le ezt a szót, de más most nem jutott eszembe). Ahhoz venni kell külön egy fülbevalót (bedugósat), ami jó a piszolyba. Utánna azt a fülbevalót kell neki 4-6 hétig a fülében hagyni, és alkohollal kell pár napig kenni. Ja, és forgatni is kell, hogy ne ragadjon.
4-6 hét múlva beteheted neki a rendes fülbevalót. Előre szólok, hogy nagyon nehéz lesz. Sőt lehet, hogy még vérezni is fog a lyuk újból. Akkor megint néhány napig alkoholozni kell.

Na ezt jól elmagyaráztam. Ha van még kérdésed, akkor csak szólj.

Bocsi, hogy ilyen hülyén fogalmazok de hulla vagyok. Nem is írtam, hogy a változatosság kedvéért megint belázasodtam 2 napig, és most mind a 2 mellem begyulladt. Már lassan megszokom. Viszont a láztol most 3 herpesz lett a számon. Iszonyú! A párom szerint olyan a szám, mint Kelemen Annáé.

Juci!
Pont, azért kérdeztem a kajákat, mert én is akartam írni, hogy nagyon oda kell figyelni mindenre. Elküldenéd nekem a listát: gyongyi_gal@freemail.hu-ra. Előre is köszi!
Olyan jót mosolyogtam, hogy írtad, hogy a Dudi fel akart ülni a babakocsiban. Ma a Sárával nem lehetett bírni, mert állandóan csak emelgette magát a kocsiban. Viszont ő még nem ül meg ha felhúzom.

Bufo!
Köszi, hogy válaszoltál. Szerencsére nekünk most jó lesz, mert jönnek a fincsi gyümölcsök, meg zöldségek. Fagyasztottál le anyatejet? Én már gondoltam, hogy abból csinálok majd neki néha.

Momo!
Én is megkóstoltattam vele a hétvégén az almalevet. Gyümisalátát ettem, és szinte kinézte a számból, ezért a egy kiskanállal adtam neki a levéből. Hát nagyon cuppogtatta. Próbálj neki először csak levet adni egy kanállal. Ha az sem ízlik neki, akkorvárj egy hetet, és próbálkoz valami mással.

Tali, akkor mikor legyen? Egyezzünk meg a májusban, és mindenki íírja meg mikor jó neki.

Ja Titi kérdezted, hol lakunk: Hernádon. Pest és Kecskemét között van körülbelül félúton. Az M5- ös autópályan kell jönni, és Újhartyánnál lehet lehajtani.(Pont az Inácsi lehajtó után van. Azt tudom, hogy ismered, mert ott volt az esküvőtök. Vagy nem jól emlékszem?)

Na mostmár mennem kell.
Puszi mindenkinek:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Juci!
A mail címem nem jól látható: gyongyi_gal@ A többit nem írom ki mert megint aláhuzza.
Na mostmár tényleg rohanok.
Ja, és a számom kérdeztétek: 20/49-22-555
Jó éjt mindenkinek

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Titim!

így elsőre jónak tűnik a jövő péntek és természetesen várlak szeretettel. :D Ami a kocsi témát illeti,sajnos én nem tudom felajánlani a segítségemet,sőt ,ezúton szeretnék is stoppolni magamnak egy helyet hozzád,ha megyünk a talira.Ennek az az oka,hogy az én kocsim elmúlt 20 éves,és sajnos nagyon sok hiba jött elő rajta a múlt évben is.Ezért mi már nem merjük hosszú utakra használni,én itt a kerületben dolgozom,tehát csak itt mozgok vele,meg hétvégén bevásárolni.Tavaly nyáron Hajdúszoboszlón nyaraltunk,és a 4-es úton lefelé már Pilisnél előjött egy hülye hang,a féltengely volt.Szóval ő már nem tud ilyen hosszú útra elvinni. :roll: Nem baj az,hogy nő a hasad,ne aggódj miatta.Az integrált tesztre pedig feltétlenül menj el.Drága ugyan,de ha jó az eredménye,nagy megnyugvás lesz a számodra.Én is bejelentkeztem,de sajnos nekem le kellett mondani,mert már nem volt miért menni.szerintem jó előre jelentkezz be,mert nem lesz időpontod,annyian mennek.

Juci!

Olyan aranyosan írtad le a létrát és az elnézett időpontot.Na ebből is azt a konzekvenciát vonhatom le,hogy ez a gyerek aztán tiszta anyja lesz(ha majd lesz egyszer),mert nálam hebehurgyább és szétszórtabb embert még sosem láttam. :lol: Nagyon szép helyen van a telketek valóban. :wink:

Momo!

Szerintem sincs semmi gond azzal,ha pont az alma nem lesz a fiad kedvence.Majd lesz más,ami nagyon ízleni fog neki.Próbálj meg valami más gyümit,én már sajna nem emlékszem,mikor mit lehetett kóstoltatni. :roll:

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!!

Csak néhány szóra ugrottam be...

Titi, nagyon örülök, hogy nálad minden rendben van - rendesen meghatódtam attól, hogy már ilyen jól látszódnak a baba kezei :D
Kiváncsi vagyok ám én is a pocidra :D

Eszter, nagyon úgy néz ki, hogy megint néhány nap elcsúszással egymás mellett haladunk a ciklusban.....én a tegnap óta barnázok, és ma teszteltem egy nagy negativat...... úgy hogy nekem is úszott ez a hónap.

Juci, mindig megcsodálom a lányodat :D :D - aranyoooooos

puszilok mindenkit!!!!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Húha mindenki kisregényeket írt. Nagyon büszke vagyok rátok! :D

Juci
Nagyon jók a képek. Szép helyen van a telketek, biztosan szerettek ott lenni. Anyósomék nyaralójából is hasonló a kilátás. Én úgy szerettem ott felébredni reggel madárcsicsegés, jó levegó és csodás táj. Tisztára nyugtatóan hat.
Nyáron Dudi már nagyon fogja értékelni, főleg ha lesz homokozás és pancsizás valami kis felfújható medencében. :D
Ha esetleg nem tudsz dönteni kedd vagy szerda között akkor legyen szerda, mert így nekem sem kell rohannom vissza Dávidért az oviba.
Priviben írd majd meg, hogy pontosan hol laktok. Remélem a káposztási házrengetegben nem tévedek el. :roll: :)

Oné
Ó istenem, már megint egy újabb mellgyulladás, sajnállak miatta.
Nagyon ügyes Sára, hogy már ennyire ülni akar. Áron is próbálkozik, de ő inkább a hason, négykézláb verziót szereti mostanában. Rájött, hogy így haladni is tud ha el akar érni valamit.
Visszatérve a bébiételekre én sem mindegyiket veszem meg amit kora szerint már ráírnak. Tényleg meg kell nézni, mert egy csomó dolgot beleraknak ami mé nem bele való. Én ezért főzök inkább, mert akkor tudom mi van benne. :D

Titi
Nem baj, hogy nő a pocakod, ennek így kell történnie. Egyébként minden többedik baba jobban látszik már at elején. Nyugi ettől nem lesz a végére kétszer akkora hasad. :D
Igen a színek, megy a csempék kiválasztásakor még az tetszik de később már nem annyira. Most már én is mást válsztanék, ha kellene.

Elküldom, mert Áron hív...

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Újra itt. Magára borította a legókészletet, mert elérte és nem tetszett neki, hogy a buksiján koppantak a kockák. :roll: Persze anya gépezik így nem figyel és tessék kész a káosz.

Eszter
Dehogy maradsz itthon. Sokan megyünk autóval és több helyre is beférsz , akár hozzám is. :wink: Én ha két gyerkőccel megyek akkor egy helyem van ha csak Áronnal akkor kettő. Ez attól függ, hogy hétköznap vagy hétvégén lesz a tali.
Jobban vagy már?

Momo
Nem kell feltétlenül almát adnod ha nem ízlik neki. Kezdhetsz mással is. Próbáld meg a sütőtököt az szinte minden babának bejön. Ha pedig nem akar enni még akkor ne erőltesd, várj néhány napot és próbálkozz újra. Ja és ha azt szeretnéd, hogy kóstolgasson akkor ne szopi után tedd, mert akkor garantáltan nem kell majd neki. Próbálkozz két etetés között, vagy kötvetlenül a soron következő szopi előtt. Ügyesen és ne siettesd, majd ő irányít. :)

Éva
Úgy szeretnék segíteni Neked lelket önteni beléd és erőt adni.
Jól tetted, hogy bejelentkeztél a doktornőhöz. Remélhetőleg ő is mindenben a segítségedre lesz és alaposan utánnajár mi lehet a gond. Bár a te dokid is nagyon alapos volt, de több szem többet lát, hátha neki van valami más ötlete.
Fel a fejjel, lesz Neked még pici babád, csak szépen megvárakoztat titeket, hogy még jobban örüljetek neki. :)

Lányok sajnálom, hogy nem sikerült Virággal talizni. Remélem legközelebb összejön. Aggig is megyünk Gyöngyiékhez. Szegény nem tudta mit vállal. Beállít majd hozzá egy csomó cserfes szájú liba és még fáradtabb lesz. :lol:
Az jutott eszembe, hogy a talira mindenki hozzon valami nasit ezzel is megkímélve Gyöngyit a készüléstől.

Még nem is dicskedtem azzal hogy néha esténként kimenőm van. Miután lefektettem Áront elmegyek szolizni este. Van itt a közelben egy éjjel nappali szoli. Nem egyedül megyek hanem az egyik kismama barátnőmmel így dumcsizunk is. Kikapcsol egy kicsit még akkor is ha későre jár.

Na most már megyek, mert dolgom van. Ma jön Eszter tornáztatni Áront. Jön anyukám is hozza a beültetett virágládákat az erkélyre. Nem fogok unatkozni. Ha sikerül akkor még jövök.

Mindenkinek Szép napot!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Juci!

szerintem is pont közép út az Árkád,én is gondolkoztam már ezen,de sajnos tényleg nem a leg kényelmesebb randihely.Én múlt héten voltam néhány napig apa nélkül és nagyon hasonló érzéseket éltem át.Én is nagyon nehezen aludtam el,és féltem is,meg kisvillanyoztam,meg füleltem a neszekre.Viszont volt valami édes is a különlétben.Én is imádtam,hogy nem főzök,hogy nincs kupi és több energiám maradt Bálintkámra is,olyan szabadnak éreztem magam,hogy először picit jól is esett ez a távolság,főként nappal.Este,amikor már Bálint aludt ramaty volt,az utolsó napokban pedig iszonyúan vártam haza.Viszont utána nem veszekedtem vele a 3 napos ünnep alatt 1-szer sem. :lol: Amúgy a sziget nagyon jó volan minden szempontból.Vinnénk plédeket,így nyugottan össze tudunk ülni és a babák is mászhatnak.Mármint most egy későbbi nyári talira gondolok.A Millenáris azért nagyon messze van.Olyan rossz,mert én is úgy elvinném Bálintot,de ő még mindíg begubózik,ha babát lát és mérges a világra.Hát nem könnyíti meg a dolgomat,én komolyan mondom,ha sikerül én addíg fogom titkolni előtte,amíg csak bírom.Csak nehogy ez még rosszabb döntés legyen.Na jól előre klandoztak a gondolataim. :oops:

Ildi!

Nagyon sajnálom,hogy csak tréfa volt a szervezetedtől ez a késés,én is nagyon drukkoltam neked,de majd így együtt haladunk tovább az úton,ami nekünk van kijelölve. :wink:

Zsuzsa!

Nekünk alig volt pénzünk,amikor csempéztünk,így egy vajszínű akciós csoda van a falon a fürdiben.Nem csúnya,de nem tükrözi az ízlésemet.Úgy 2 hete csempematricával próbáltam szebbé ,egyedibbé tenni,de ez azért nem az igazi.Majd teszek fel képet róla.

Amúgy én kezdem megérteni,miért mondanak 3-6 hónap közötti várakozást vetélés után.Először nem akarsz többé terhes lenni,aztán már szinte betegesen akarsz,majd szépen megnyugszol.Ha erre a pontra elértél,akkor jöhet a baba.Szóval ezt magamnak írtam,mert így érzem valahogy.Most szerintem lehiggadtam kicsit,bár még nem tudom,nem merek messzemenő következtetéseket levonni.Amúgy nem is bánnám,ha csak ősszel lenne baba,mert nagyon félek így a nyártól.Nem mernék nyaralni menni,strandolni,utazni,ha most sikerülne.Szegény Bálintom meg kérdezgeti,hogy idén hová utazunk én meg csak habogok,hogy lehet,hogy idén sehová,még nem tudjuk... :roll: Mindegy,még van 2 éles ciklus,ha úgy kell lennie,összejön,ha nem,lesz egy aggódásmentes nyaram.Mindenben van pozitívum ,úgyhogy ezzel altatom magam. :lol:

Kép

Kép
anubias
 
 


Lányok, sajnos csak néhány fotó erejéig jövök, majd bővebben este, de muszáj dolgoznom ezerrel!

Szóval ők a csodaszép Gyöngyi gyermekek! :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Titi
Nagyon örülök, hogy minden rendben van veled, és a kép is nagyon szuper. Így, hogy most már minden oké nem nyitunk egy novemberi babákat? Én 25-én megyek legközelebb. Az utrot meddig szeded?

Ági

Kép
[/url]
ági2
 
 


NA,EN IS EZT AKARTAM IRNI!

EL NE TUNJETEK!!!!!!meg hogy novemberi topik,maradjatok itt!!!!!!!

Titi!

Remelem fogsz pihenni,bar biztosan az uj furdot fogod suvickolni ahogy ismerlek!

Legalabb az emelet a te izlesed szerint lesz megcsinalva.Jucinak igaza van,jobb a klasszikusabb,visszafogottabb szineknel maradni,hiszen nem egy-ket evre valasztjuk a csempet,jarolapot,parkettat...bar tok szuper lenne ha ket evenkent le lehetne cserelni mindent,nem? :lol:

Verzsike!

Neked is eljon majd meglatod..es milyen hamar hogy probalkozol majd az etetessel. :lol:

One!

Tenyleg mennyire lefogytal!!!!!!Direkt vagy a ket gyerek lefogyaszt?? :lol: Es gyonyoruek mind a ketten!!!!!! :lol:

Eszter!

Ne filozz,hog ymikor is lenne jo,O majd ugyis jon amikor jonni akar es nem fogja erdekelni a strandszezon semmi,es amikor bekoltozik a pocakodba,akkor meg te se ezen fogsz filozni,minden meg fog oldodni magatol meglatod. :!: :!: :!:

Bufo!

Super lehet este maszkalni...szep szined van mar????Meddig tart a kimenod?? :lol:

Juci!

Koszi,megkaptam.
BOLDOG FEL EVES SZULINAPOT DUDINAK!

Kapott tolunk egy kis dinot,...remelem szeretni fogja...Mishal nagyon szereti.Marmint a sajatjat!
Feles egyedul...en is szoktam...meg mindig...egve is hagyok tobb lampat..csak nem tudom hogy mennyi lesz igy a villanyszamla. :roll:

Na,megint csak ezer bocsi ha kihagyok valakit!

ZSeppy!
Ha olvasol,jo koltozest es majd jelentkezz!

Onehoz en s csak ugy tudnek menni,ha valakihez bekeredzkednek.Persze ez sok mindentol fugg.Es a ferjem is allitolag majusban jon inshaaallah...majd hiszem ha itt lesz mar velem. :lol:

GYONYORU HETVEGET MINDENKINEK!

Ja,jelentem a masodik almaetetes se volt sikeres...lehet,hogy holnap nem is probalkozom.Nagy cicis ez a gyerek! :lol: :wink:
momo35
 
 


Sziasztok!

Most csak tényleg pár sor!

Titi!
Köszönöm, hogy betetted a képeket.

Juci!
Jelentem megkaptam a listát, és köszönöm. Még nem tudtam végigolvasni, de meajd holnap.
Nagyon szupi képeket tettél fel. És gyönyörű a táj, meg a Dudi is mint mindig egy tünemény. Azért te se panaszkodhatsz. Nagyon jól nézel ki.
Boldog fél éves szülinapot Dudinak! Hogy rohan az idő?

Momo!
Bufonak igaza van. Próbálkozz a sütőtökkel. Az tényleg imádják a picik.

Köszi a dícséretet (a lányok nevében is). Azért van még rajtam felesleg, de most még nem érdekel. Majd ha vége a szoptatásnak.

A talival kapcsolatban akartam írni. hogy a pünkösdi hétvége nem jó nekem, mert nálunk akkor van a Búcsú..
Viszont május 1-je kedd, és állítólag, akkor hétfőn nincs meló sok munkahelyen. Mit szólnátok akkor egy talihoz. Így még Momonak is jó lenne.Nekem jó a szombat a vasárnap vagy a hétfő is. Gondolom kedden nagy lesz a forgalom, meg mindenhol majálisok lesznek, és akkor oda szeretnétek menni.

Na rohanok, mint mindig
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Végre alszik mind a két gazfickó így sikerült jönnöm.

Oné
Nagyon szuperek a képek.
Réziből igazi nagylány lett, csábosan tud nézni ahogy látom.
A pici lány pedig tisztára te vagy kicsiben.
Nekem jó az az időpont amit Te írtál. Viszont mind a két gyerkőcöt vinném, mert a párom akkor nincs itthon. Nem tudom ez nem jelent e gondot.

Juci
Aranyos vagy, hogy összegyűjtöd kinek mikor jó.Én próbálom úgy alakítani, hogy mindenképpen, el tudjunk menni, bármikor is lesz a tali. Egyenlőre minden hétvégénk szabad, nem terveztünk olyat amit ne tudnánk máskor megcsinálni. Nekem csak a péntekek nem jók, mert akkor jön Eszter tornáztatni Áront.
Gratula a féléves lánykának!

Momo
Még csak 3x voltam, de szerintem már látszik. A barnaságtól még messze vagyok. Fél 10-kor megyek el és általában 11-re érek haza. Mehetnék tovább is, de akkor már elég fáradt vagyok és így is éjfél mire ágyba kerülök, és ugye reggelig még egy szopis ébresztésem is van.

Titi
Hogy haladtoka fürdővel?
Remélem nem hajtod túl magad, hagysz másnak is takarítani valót.

Holnap délelőtt megyünk a Vasúttörténeti Parkba, mert megígértük Dávinak. Még veteránautósa rendezvény is lesz a Városligetben azt is megnézzük.

Mindenkinek szép hétvégét!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!
Adok életjelet magunkról....

Minden szép és jó, de nagyon sok a munka.
A hétvégén is betonozik párom, csinálja a kerítést.
Az építtető 5*annyit kért volna érte, így magunk csináljuk.


Konyhám még sehogy, mert igaz összeraktuk, de már 5*szedjük szét, hiszen áztunk mosogatásokkor, a cső el volt repedve, s cserélték, feltőrtek ám mindent és ma lesz a visszatemetés-betonozás..holnap pőadlólapozás és jhéten már talán saját konyhám is lesz-de jó!!!


Még nincs netem, de ígérem legközelebb képekkel jövök.

puszi.

Kép
sziszike1000
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: