Új privát üzeneted érkezett!

Szegény kis hadirokkantaknak jobbulást kívánunk!

Nálunk holnap lesz a 15 hós.....

Réka!
Túró rudin jót derltem. Nálunk arra kell figyelni, hogy a pékségben a szívószálas üdítőt teszik törpikemagasságba :).

Márti!
Éljen a kertészkedés!
Mik ugrottak még a kocsiba?

ayse
 
 


Holnap reggel mi is megyünk szurira, meg mázsálásra is, fogalmam sincs hány kiló pontosan.10,5 -re tippelek.Cm: 84.Majd holnap kiderül.
Biztosan nagy ordítás lesz ha bemegyünk.

Réka, Fincs is simán elkezdi papírostul enni a tutukát,ha nem figyelek, annyira meg van őrülve érte.És hogy ez milyen undorítóan néz ki széttrancsírozva....................főleg akkor, ha kibontom neki, elfogy a rudi egy része, a többi még a papírban van és így próbálja enni papírostul.
Pénteken teszek fel képet, akkor lesz kifugázva.Majd a terasz belsejét lefestjuk világosbarnára és akkopr még szebb lesz.kívül kéknek kell maradnia a többi erkély miatt.
Utána jöhetnek a virágok!!!!!!!!!!!!!

Findlike ma segített nekem szőnyeget tisztítani, neki is van játékkeféje, belemártotta a lavórba és takarított vele.Szeretem ha segít, csak a bőre miatt aggódom, hogy ne érintkezzen a vegyszerekkel.

Ja és ma kereken 4 órát aludt.

Ti mikor kezditek a bilizést??????????

KépKép
tibicsoki75
 
 


Timi!
Az utóbbi időben erősen el vagyok gondolkodva, hogy a fiúknak nem annyira előnyös, ha a golyócskákat a pelusban aszaljuk, talán mégsem ártana a bilizés. Lili 3 éves kora előtt egy kicsivel lett szobatiszta. Elmagyaráztuk, megmutattuk neki már korábban is, tudta, hogy miről van szó. Aztán egy szép napon azt mondta:
- Kérem a bugyimat!
- De akkor a bilibe kell pisilned.
- Tudom.
És attól kezdve a bolti földrepisilős hisztit leszámítva egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor volt kisebb baleset.
De most Andris miatt tanácstalan vagyok. Többiek?

Rossz:
Lili valami vírust nyalhatott be, mert 0:50-től hányt többször is, hasmenése is volt. :( :( :( Az alvás nekem ma se jött össze. :evil:

Jó:
Andris gyakorlatilag egyedül kikanalazta a főzelékét, csak a végén kellett egy kis segítség, hogy a tányér aljáról is megehesse a hamit :).

ayse
 
 

 
 

Sziasztok!

Bili: Úgy tervezem, hogy nyáron elkezdjük. Túl nagy reményeket nem fűzök azért a sikerhez, de így legfejebb csak kellemes meglepetés érhet. Különben pont tegnap ráültettem Ágostont a wcre. Ment a wc ajtóhoz és nagyon mutogatott, hogy be akar menni. Kérdeztem tőle, hogy megpróbál pisilni bele? Bólogatott. Persze mindenre bólogat, nem biztos hogy felfogta a kérdést. Levettem a pelusát, ráültettem, ő pedig ott csodálkozott, hogy mi is van most. Természetesen nem produkált semmit.
Amúgy már nem szokott szólni, ha bekekilt, bepisilt, csak negyon ritkán.

Ayse!
Ilyen nincs! Annyira sajnállak, hogy mindig van valami. Gyors gyógyulást kívánok Lilinek!
De ügyes Andris! Nálunk ma finomfőzelék volt. Ágoston kézzel evett, szemenként mindent. Azért nekem is hagyta, hogy segítsek, sőt még kért is.
Sikerült eljutnotok az oltásra?

Timi!
Tényleg nagyon undorítóan nézett ki a papírostul széttrancsírozott túrórudi! Félig leszopogatta a csomagolásról a pöttyöket, viszont a helyükre túros csoki került. Amikor észrevettem, hogy nála van, akkor elvettem tőle (utólag furcsa, hogy simán hagyta), fizetés után vissza akartam neki adni, de akkor láttam, hogy hogy néz ki a belseje, úgyhogy itthon kapta csak meg, mert féltettem a világoskék kabátját.

Márti!
Igen, Ágoston is a karjába kapta. Szerencsére nem lett semmi baja.
Elültetted a palántákat? Az engem is érdekel, hogy mik ugrottak még a kocsidba.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Sziasztok!
Na, ma elkapott a migrén egy fordulóra rendesen. :( :evil: Eddig négyszer hánytam, és még nem múlt el teljesen. :evil: :roll:
De kaptam Bendegúztól rá gyógypuszit, az sokat használt! :D

Ayse!
Szegény Lili, meg szegény Te. :evil: Gyors gyógyulást a kis betegnek.
Már meg sem merem kérdezni, megkapta-e Andris az oltást, annyiszor maradt már el.

Timi!
Én is nyárra tervezem a bilizést, mert akkor a legegyszerűbb. Igazából a nagyik már uszítanak, hogy már ideje lenne elkezdeni. Bendegúz mondja ha bekakil vagy bepisil, de mostanában a kakira is azt mondja, hogy pipi, és mutogat a pelusára. Mondjuk a szagból elég egyértelműen tudunk következtetni. :lol:

Réka!
Három ládába ültettem középre nefelejcset, a két oldalára meg árvácskákat, egész aranyosan néz ki.

Ja, a kocsinkba semmi izgalmas nem ugrott be, csupa praktikus dolog, de én ezeknek is úgy tudok örülni. :) Ilyenek mint: új nagy műanyag szennyestartó, mert a régi háncsot enyhén szólva kinőttük, szinte mindig a tetején tornyosult a szennyes. Meg a konyhába új edénylecsöpögtető, szigorúan vízkőrejtő színben. Bendegúznak két cuki kis törölköző zsiráfos. Húsvéti szalvéták, és kisnyuszik (ami azért praktikus mert nem is leszünk itthon húsvétkor, de imádom az ilyesmiket). És nem utolsó sorban egy új csap a konyhába, mert a régi elkezdett éktelenül ereszteni, és tegnap Laci ki is cserélte, hurrá!
Ja, meg speckó fugatisztító vegyszert is vettem, amivel valószínűleg holnap nekiesek a fürdőben meg a WCben a fugáknak, mert olyan csúnyák, nagy marhaság volt az előző lakóktól kék fugákat csináltatni minden szutyok meglátszik rajta. Eredetileg mára terveztem, de a migrén közbeszólt.
Még jó, hogy Bendegúz 3 órát aludt, így én is nyugodtan tudtam vergődni. :lol: :roll:

Azt még nem is írtam Nektek, hogy Bendegúznak van két iszonyú jó szövege, pár napja mondogatja. Próbáljuk felvenni videóra, de igazán jó minőségben még nem sikerült. Ha talál valami szöszt, morzsát a földön megkérdezi hogy "emmegmi?" :lol: De olyan igazi falusias akcentussal, nem tudom kitől tanulta. A másik, hogy ha mutatni akar valamit, de nem tudja, hogy mi is az, azt mondja hogy " ott a mi". :lol: Olyan jókat rötyögünk rajta Lacival. :D

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Megkaptuk az oltást, már ahogy beléptünk a tanácsadóba, ott elkezdett sírni szegény kis Fannika.............
Ő a jobb combjába kapta.Számít ez vmit?
A hülye mérlegük szerint 10210 gr, szerintem ez hülyeség. holnap előszedem a miénket.A magasságát meg sem nézték, itt nem divat.......én meg annyira elmerültem az ajánlott védőoltásokkal kapcsolatos beszélgetésbe, hoyg csak akkor jutott eszembe, mikor kimentünk.
Viszont kullancs ellen nem fog kapni oltást, egy csomószor meg kell ismételni és a lyme kor ellen nem véd.Ráadásul mi nem vagyunk valami nagy túrázók.Persze a játszón is összeszedheti, úgyhogy majd fokozottan figyeljük.
Bárányhimlő ellen valószínűleg beoltatom, márcsak az ekcémás bőre miatt is.
Fanni jó korán kelt reggel, úgyhogy fél 12kor le is tettem aludni, kapott azért egy kis Nurofent, és 3-ig aludt és én is Vele együtt, mert meg is jött, fájt a hasam.Hónapok óta nem aludtam napközben, olyan jól esett.

Itt egy mostani kép róla, a frizurája borzasztó, sokmindent nem lehet vele csinálni, levágatni nem akarom még.Az enyémet állandóan vágták és nem lett erősebb.
Jó fáradt is a képen, de nekem így is imádnivaló.:)

A másik a játszóházban készült.





Kép


Kép :lol:

KépKép
tibicsoki75
 
 


Márti!
Jobbulást kívánok Neked itt is!

Réka!
Én is erre a következtetésre jutottam, hogy nyáron megpróbáljuk, ha nem, nem...

Timi!
Nem csak Neked imádnivaló, tényleg nagyon cuki! És Te is csinos vagy!
A kullancsot városban tényleg nem érdemes beadatni, nekünk viszont itt az erdőszélen létszükséglet. A lyme ellen meg van antibika.
Ma kiderült számomra, hogy a c-típusú agyhártya elleninek mégiscsak be kell adatni egy harmadik oltását. Az volt az ígéret, hogy ez újfajta oltóanyag és nem kell. Ma mondta a doktornő, hogy kaptak egy levelet, hogy mégis kell. A fene se érti, mért variálnak folyton...

Manka!
Hogy vagytok?

Rólunk:
Lili aludt délután és jobban lett. Megtudtam, hogy ez a hányós vírus végigvonult az ovin, úgyhogy úgy döntöttem, hogy leviszem Lilit, végül is nem tőle kapják el a hányást, ha elkapják egyáltalán, nekünk meg nagyon fontos és régóta várt dolog ez.
A gyerekekkel kézműveseztek, építettek a tanítónénik, nekünk szülőknek meg "kiselőadást" tartottak. Két új dolgot lehetett megtudni. Az egyik, hogy lesz művészeti oktatás, és ha mindenki kéri, akkor az órarendbe építetten és ingyen :shock: :D . Ez 2x45 percet jelent. Az egyik egy zenei foglalkozás lesz (majd még kitérek rá), a másik néptánc, vagy dráma, vagy rajz. Felmerült, hogy esetleg vetésforgóban vagy kettőt is meg lehet jelölni. Naná, hogy a néptáncot választjuk, ha csak egynél kell maradni.
A másik, hogy az év elején végeznek egy kompetencia-felmérést olyan részterületeken, mint beszédértés, finommotoros mozgások, szociális készség, ok-okozati összefüggések felismerése, matematikai ismeretek. Ezek a területek nagyon fontosak pl. az olvasás, írás, számolás tanulása során. Ha valaki nem éri el a megkívánt átlagot, akkor vele külön fejlesztő-pedagógus fog foglalkozni (ő maga mesélt erről).

Az előadások végén a zenepedagógus illusztrálta is velünk, hogy mire számítsunk az óráin. Ahogy tapsolt, olyan ritmusra kellett menni a teremben összevissza, egymás tenyerébe kellett ütni Weöres S. Olvadás c. versének szövegére, körbeülve egymásnak kellett tikfa-botot átadni ugyancsak eme mű minden szótagjára, elütni a rimust, kétfelől indítva a botokat megint egymásnak átadni... mit ne mondjak nem volt könnyű. Sok verset is fogank tanulni, nemcsak éneket. És mozgás is sok lesz benne (a Kokas-módszer elemei). Ez segít pl. a koncentráció fejlesztésében is. Meg az én pedagógiai hitvallásom is benne van, hogy amit nem csak olvasunk, hanem mondunk, átélünk, átérzünk, arra sokkal jobban emlékezünk.

Lilinek végül is Klári néni (tyúkanyó) tetszik jobban, de Rózsa (versenyló) néni is aranyos volt, igazán.
- Lilikém, azt fogjuk szeretni, akihez kerülünk, ha Rózsa nénihez, akkor Rózsa nénit fogjuk szeretni.
- Jó, de azért Klári nénit is. - mondja ő. :D

Andriskámnál elkövettem azt a katasztrofális hibát, hogy elmondtam, hogy jön a doktornéni és szuri lesz Nem kellett volna, mert megértette és végigüvöltötte. :(:( Legközelebb majd eltitkolom. De legalább túlvagyunk rajta.

ayse
 
 


Ma egy ember arról beszélt a rádióban, hogy a mikrohullámú sütő káros. Most nem részletezem, hogy miket mondott, mert nem tudom ellenőrizni és elég vitatható (én egyébként elvből nem használok mikrót, mint tudjátok), de egy fontos dolog elhangzott.

Úgy lehet ellenőrizni, hogy jól zár-e a mikro ajtaja és nem szökik belőle a hullám, hogy be kell rakni a mobilt, becsukni az ajtót és felhívni. Ha megszólal, akkor nem jó a szigetelés.

ayse
 
 


Ayse, aranyos vagy! Köszi:lol:

Szerintem sokkal jobb, hogy megmondtad Andrisnak mi következik, így nem érezte becsapva magát!

Ellenőriztem a mikrót, a mién nem éppen a legjobb.Most mondtam a Tominak, erre közli: fogadjunk, hogy mindegyikben megszólal.......
:lol:

Hányós vírus: tegnapelött mondták be a tévében, hogy megint calici járvány van.

Ezek a programok Lilinél lesznek az oviban?
Úgy tűnik remek oviba jár, mert nem hiszem, hogy mindenhol van ilyenfajta próbálkozás.
Néptáncra én is be fogom íratni a Fannit, sajnos az én életemből a tánc kimaradt, mivel mikor elkezdtem művészi tornára járni, kiderült, hoyg asztmám van és akkor jött helyette hosszú évekig az úszás. Persze nem bánom, mindkettő jó dolog.
vagy ha nem néptánc akkor valami torna, mert a mozgásigénye hatalmas.


Márti: "emmegmi" nagyon mókás, biztosan szétröhögitek magatokat rajta!


jaj, Fannira úgy hatott az oltás, hogy este 8kor kidőlt-10-ig aludt, onnantól pedig hajnali 1/2 1-ig röhögöttaz apja hülyeségein, meg mondogatta a magáét miután visszavittem a saját ágyába.
Szerencse, hogy aludtam délután, így jól bírtam a műsort.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Túléltem a tegnapot, ma már nem fáj, és szétrobbanok az energiától. :D
Megyek is gyorsan, csak pár sort.

Timi!
Fanni tényleg cuki. :D Amikor ilyen fáradtak, akkor olyan kis öregesek lesznek. Bendegúz is amikor fáradt, teljesen olyan a szeme, mint a nagymamimnak volt. Meg amúgy is nagyon hasonlít rá szerintem.

Jó lehetett az éjjeli műsor. :roll: Bendegúz is kicsit nyugtalanabbul alszik, az elmúlt két napban, és nehezen alszik el. Viszont majdnem kint van az egyik szemfoga, sőt talán már kint is van, csak félek tőle hogy megharap nem merem bedugni az ujjam a szájába. :roll: :lol:

A Lyme ellen tényleg nem véd az oltás, de az is szuper hogy az agyvelő-agyhártagyulladást kivédi. Lyme ellen tényleg van hatásos antibiotikum. Mi a Balcsi miatt adatjuk be, mert ott azért van kullancs a kertben. Meg talán megyünk vele kirándulni is. Régebben majdnem minden második hétvégén kimentünk a Börzsönybe Lacival, és már úgy hiányzik.

Ayse!
Ezek a suliban lesznek Lilinek nem? Én is nagyon bánom hogy anno nem néptáncoltam, helyette sportosztályba jártam, ahol szétfutottuk az agyunkat is, és pingpongozni is jártam. Ja, és balettoztam is pár évig. :)

Manka!
Hogy vagytok? És hol vagytok?

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Mártimi!
Nem voltam egyértelmű...ez a suliban lesz ősztől!

ayse
 
 


Sziasztok!!!

Végre én is előkerültem :D.
Vasárnap újra elmentünk nagyizni, én dolgozgattam amíg Jack ültetett és locsolt a kertben :D , és csak tegnap jöttünk haza.

Lilinek küldöm a gyógypuszikat, remélem hamar kilábal a fránya betegségből. Már ősztől iskolás lesz :shock: :shock: :shock: ??

Hát én olyan irigybirigy vagyok a "emmegmi" és társaira, a vizipó-t is megnéztem már legalább 15-ször :D . A gyerekorvos szerint a fiúk akár 2.5 éves korukig is várhatnak a beszéddel :?.

Kipróbáltam, a mi mikrónk jól zár, ennek ellenére alig-alig használom, a Jack kajájához sohasem. Állítólag a mikrohullám átalakítja az ételek szerkezetét, és az megzavarja az emésztőrendszert.

Mondtam már Nektek, hogy Jacknek Húsvét vasárnap lesz a keresztelője? Jönnek az ír nagyszülők is, ők már szerdán megérkeznek. Ma a pap azt kérdezte, hogy nem akarjuk-e egyben lezavarni az esküvőt is :shock: :shock: . ÁÁÁÁ, nem :lol: .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Panna, milyen helyes Dávid a kis szöszke hajával, kutyapajti is aranyos. Jól kijönnek egymással?

Az éjszakák kicsit jobban alakultak az elmúlt napokban, bár ma reggel 5.50-kor már nem tudtam visszaaltani Jacket :? .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 



Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka!
És milyen típusú a mikrótok?

Lili mai kis szösszenetei:

- Anyu hogy is hívják a krémedet? (a kezemre kaptam, mert ekcémás :( )
- Excipial U Lipolotio
- Éppen így neveztem én is!

Dupla érdemérmet érdemelnék, mert vasalás közben nézzük a Bella Balerinát. (itt jegyezném meg zárójelben, hogy Karácsony óta Apukám a Béla Balerina névre hallgat). Vagyis azt nézem, ahogy Lili csinálja. A szinkron alól kihallatszik, hogy BB angolul beszél (ausztrál). Ez nagyon izgatja Lili fantáziáját.
- Ha majd találkozunk vele, megtanítjuk magyarul!

Teszek-veszek, figyelem, milyen szépen énekel. Gyanússá válik a szöveg:
- Meeeeenyiiii?
Az a lottó reklám volt, ahol Valéria karvezető éppen most tudja meg.... Lili elénekelte a "párbeszédet". :D

ayse
 
 


Ayse, Siemens mikrónk van, és tényleg és ma sem volt benne térerő :) .

Liliszáj :lol: . Megnéztem a neten ezt a Bella Balerinát, én rajzfilmnek képzeltem, de úgy látom ez valami balett oktatófilmszerű valami gyerekeknek, vagy nem is? És milyen? Jól megcsinálták? Felnőttszemmel nézve nem idegesítő?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Tegnap nem is láttam a Fanniképeket, nagyon tetszik a portré, nekem a haja is bejön, olyan kis csibészlányos :D .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Igen, ez egy úgymond házi balettstúdió. Felnőttek, ha meghallják, hanyatthomlok menekülnek a másik irányba. De a kislánylelkeket nagyon mélyen megérinti :D

Végül is olyan, mint egy kis tornaóra otthon, ártani nem árt, pláne esős időben, jobb, mintha mesét bámulna. És a legjobb, amikor a többi lányokkal - mert ilyen szinte mindenkinek van- hangosan énekelik a bugyuta szövegű dalokat :D.
Persze félreértik, mivel a magyarítás magyartlan. Így:
- A zölds és a gyümölcs mindennap kell (= a zöldség s a gyümölcs... ahelyett mondjuk, hogy a zöldség, a gyümölcs) Belle Balerina ugyanis életvezetési tancsokat is ad. Lili meg is próbálkozott a banánnal, mert az konkrétan elhangzik a dalban. Bár szívből utálja. Úgy járt persze, mint Tigris: a zölds és a gyümölcs mindennap kell... öööö.... kivéve a banán! :lol:

ayse
 
 


sziasztok :)

Orulok, hogy tetszett David oltozkodesi stilusa :) Timi, en is igy vagyok csomo ruhajaval, hogy szivesen felnagyitanam magamnak.. :D

Ayse, szerintem tokjo, hogy elore mondtad Andrisnak hogy szuri lesz, megha az rovidtavon nem is tunt jo otletnek, szerintem ez fontos, hogy ne modjuk a gyereknek, hogy nem fog fajni, ha fajni fog. En iinkabb majd azt mondom, hogy figyelj, fajno fog, de csak egy pillantra es utana kesz..
Vicces lehet ez a Balarina orulet, de az tuti, hogy meg mindig jobb mintha tv-t nezne, annyira bugyuta mesek es sorozatok vannak..

Remelem mar jol vagytok teljesen!!

Manka!
Tokjo Johnek zeneje! Sajat szamuk is van?
Egyebkent csoda hogy a pap hajlando megkeresztelni jacket eskuvo nelkul, es csak felvetette mint otletet :D Biztos nagy csaladi unneples lesz!

Timi, nekem is tetszik Fanni hajastul mindenestul :) Nekunk is van eg yhasonlo halo elotti kepunk, majd felteszem, mostmar ugy belejottem :)

Marti :)
emmegmi tenyleg nagyon jo lehet.. :D :D olyan viccesek tudnak lenni!
Gondoltam ra egyebkent, hogy osszeirom az utokor szamara, miket mond David, de mar annyira sokmindent, hogy nem tudnam.. Pl ha kerdezem mi volt a tengerparton, elmeseli hgy kagylo, kavics meg biga (csigabiga) es homokoztunk :D

De Manka Te ezzel ne foglalkozz, minket sok ketnyelvu gyerek vesz itt korul es szinte senki nem beszelt kozuluk keteves kor elott. de utana viszont rogton mindket (vagy harom!) nyelven.

Reka,en is gondoltam ra, hogy nyaron teszunk egy kiserletet a bilizesre, ill a wc-re. yzerintem en a wc-t fogom probalni szukitovel, mert az amugyis olyan izgi hely :D De ha nem megy, akkor jovo nyaron, raerunk meg.. A bili amugyis harci sisakkent funkcional :D

Kép

Kép
ppanna
 
 


Kinek hogy telt a vasárnapja?

Mi egész délután a játszón voltunk, kb két és fél órát, ebből majdnem két órát csúszdázással töltöttünk.1/2 7kor már olyan álmos volt Fanni, hogy majdnem elaludt a karomban.Aztán beletuszkoltam egy üveg kecskeméti barackot, hogy végre kakiljon, mert csütörtökön kakilt utoljára.
A motorral egyszer felborult, szegényke úgy sírt.Tegnap meg a csúszda aljába verte be az állát(mindketten ott voltunk vele az apjával) úgy be van lilulva, mintha összetintázta volna magát.


Ez a Bella Balerina érdekes lehet, de tényleg jobb mintha atévét bámulná.Lehet, hogy majd F is rácsúszik, majd beszámolok róla, de erre még van pár évünk. :lol:

Fincs csak 3 dolgot nézhet: Vuk, Vizipók és a Thomas vonat.
Most Thomas az isten, huhog már ahogy felébred.Ez azt jelenti, hogy azonnal tegyem be a vonatot.
A Vukot is szereti, Vizipókkal hadilábon áll, nem a kedvence.
Őszintén mondon, hogy nem bánom, mert így legalább van 10 perc nyugtom, néha több is.
Ha nyugodt gyerek lenne, biztos nem engedném tévézni, de így........... Thomas legalább értelmes, tanulságos és nagyon aranyos.
Különben ugyanúgy nézi-nézzük a mesekönyveit, és ha szólok, hogy megyünk a térre, szó nélkül jön, mondogatja, hogy "hátá"(hinta) és gyigyi(most ez a motor) és veszi a cipőjét.

Ma életében elöször lekötötte az építőkocka is, nem rombolt,
hanem tette egymásra a kockákat!!!!
Mindig eszembe jut Jack, ahogy evés közben építget(ett) a kockacukorral :lol:

Különben nálunk is lesz keresztelő májusban, ha a tesómék hazajönnek.
Egymás gyerekének leszünk a keresztszülei.

Na feltöltök képeket a gépre, és akkor holnap lesz bemutató a teraszról. A fuga szerintem túl világos lett.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Belle-bocsánat

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsba jövök, mert nagyon elfáradtam megyek aludni.
Mi állatkerteztünk ma délelőtt, nagyon klassz volt, Bendegúz már sokkal jobban élvezte mint legutóbb (igaz az régen volt, nyáron).
Én nagyon sajnáltam, hogy nem voltak ott a medvék, a kedvenceim, pedig be is ígértem Bendegúznak a nagy macikat. Mindegy majd elmegyünk a veresegyházi medvemenhelyre, úgysem voltunk még.
Viszont pont amikor mentünk, akkor született meg egy kis kétpupú teve, még véresen ott hevert a földön és próbálkozott a felállással. Olyan kis aranyos volt.
És ettünk perecet, imádom az állatkerti perecet, és úgy láttam Bendegúznak is bejött, ami nagy szó, mert mostanában nemevős napjaink vannak.

Délután meg játszótereztünk, azt hittük Bendegúz majd csak bedől az ágyba, erre tök nehezen aludt el, én fáradtabb voltam mint ő.

Vissza is alig olvastam, nem is emlékszem sok mindenre, majd holnap úja próbálkozom.

Ja,
Timi!
Bendegúz is megütötte magát ma a csúzdán, de ő a szeme fölöttt. Még nem lila, csak kicsit dagadt. :roll:

Jóéjszakát!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Manka!
De jó, hogy előkerültél! Szerintem pont amikor írtad, akkor Ágoston is5, 40- kor kelt, és persze ő sem aludt vissza. Ma pedig 6,20- kor. :evil:
Ágoston sem igen akar még beszélni. A papa, mama, csüccs már megy, ezen kívül szavak első szótagjai, főleg, amik t-vel kezdődnek. Én még mindig nem aggódom. Apósom álítólag hároméves korában kezdett el beszélni, most pedig műszaki doktorátusa van, és mindig valamit fel akar találni.

Timi!
De jó képek rólatok! Nekem is tetszik Fanni haja. Mostmár senki sem nézheti Ferkónak!

Visszatérve a bilire. Tegnap apukám mondta, hogy mi mindhárman már 2 éves korunkban leszoktunk a pelenkáról. Mondtam neki, hogy akkor még nem voltak ilyen kényelmes pelenkák, hanem tocsogtunk a pisiben. Úgy biztos könnyebb volt.

Ayse!
Nagyon jól hangzik Lili iskolája! Mostanában mindenhol hasonló foglalkozások vannak, vagy ez valamilyen különleges iskola?
Annyira jó Lili dumája! Lehet, hogy volt már róla szó, csak nem emlékszem, valahol összegyüjtöd őket, hogy meglegyen későbbre?

Panna!
Én később, amikor már beszélni fog Ágoston gondoltam, hogy feljegyzem, hogy miket mond, de most hogy írtad, hogy Te már most gondolkoztál rajta, lehet hogy én elkezdem. Én még tudom követni.
Tegnap mutogatott ránk, és mondta közben, hogy mama, papa, magára pedig azt monta, hogy te.

Márti!
De jó lehetett az állatkertben!
Hatalmas élmény lehetett látni megszületni egy puputevét! Nem sokan mondhatják el magukról!

Mi tegnap a tesóméknál voltunk. Jöttek a szüleim is, egész nap kint voltunk a kertben, olyan szép idő volt. A gyerekek nagyon jól eljátszanak egymással. Sajnos viszonylag messze laknak. Azon a héten költöztek ki Mányba (Zsámbék után egy kis faluba), amikor mi beköltöztünk. Ágoston odafele aludt egy 20 percet- fél órát, hazafelé szintén. A hazafelé alvás pont arra volt jó, hogy este 10- kor bírt elaludni. Reggel viszont 6,20- kor kelt. Ma délelőtt olyan nyűgös volt, hogy azon elkezdett hisztizni, hogy kinyitottam az ablakot. Úgyhogy ma korán ebédelt, és korán ment aludni.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Na és akkor most egy külön hsz- ben.

Lányok!
Egy ideje már titkolóztam. Ágostonnak október közepén kistesója fog születni!!!
Tegnap léptem a 12. hétbe, és a családnak is csak tegnap árultuk el.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Réka!
Szívből gratulálok és sok boldogságot kívánok!!!!

Szerintem sem kell aggódni, én sem szólaltam meg 2 éves koromig egyáltalán. Óriási egyéni különbségek lehetnek. A végén mindenki ugyanolyan jól fog beszélni.

Lili mondásait gyűjtöm egy szép kis füzetben, meg ki is másolom, amiket róluk írok ide, és akkor majd elolvashatják, hogy milyenek voltak :).

ayse
 
 


Lili sulija nem tagozatos, vagy ilyesmi. A fejpénz nagy úr, megpróbálják megfogni a gyerekeket, ez az egyik magyarázat. A másik, hogy nagyon sok művész lakik itt a faluban és ez kihat a sulira is, mivel a Nagykovácsi Alapfokú Művészeti Iskola eléggé nívós és ők fogják ezeket a foglalkozásokat tartani. ELég sok előadást is szpktak itt tartani a templomban, kávéházban, kultúrális napok is vannak, szóval ez a dolog háttere.

Ennek ellenére nagyon sok gyereket be fognak vinni Budapestre, állítólag épphogy meg lesz a két osztály. Nem értem, őszintén, hogy mért. Úgyis a tanítótól függ szinte minden.

Azt még nem is írtam, hogy a termekben van szőnyeg hátul, meg fotelok és nem csak a frontális oktatás van, hanem lazábbra is vehetik a tanítók a dolgot, ha a helyzet azt hozza. Beszélgethetnek, kötetlenebbül tanulhatnak meg valamit. Szép a dekoráció is.

Két év alatt kell megtanulni értően írni-olvasni, nem fognak rohanni szerencsére.
Nem tudom elképzelni, hogy mi mást nyújthat még egy suli egy elsősnek.

Egy gyenge pont van, a napközis nevelő, de jövőre még talán nem létkérdés a napközi.

ayse
 
 


Sziasztok!

Réka!
Ez aztán a jó hír!! Hatalmas gratula a kistesóhoz! :D
Ehhez képest az én puputevebébim kismiska. :lol: De tényleg fantasztikus volt látni, a kipottyanást én nem láttam, de ahogy odaértünk előtte 1-2 perccel történhetett.

Ayse!
Drukkolok, hogy tyúkanyóhoz kerüljön Lili, és hogy egy jó pár helyes kispasit is rakjanak az osztályba. :wink: :)

Bella Balerina rajzfilmfigura amúgy? Vagy egy kislány táncol? Amúgy sztem jó ötlet, hogy addig is legalább mozognak a gyerekek, még ha idegesítő is hallgatni a szöveget. :lol:

Timi!
Hogy van Fanni álla? Mára már Bendegúznak is lett egy kicsi lila flekk a bal szeme fölött. Még jó, hogy nem a szemét ütötte meg.

Én is gondolkozom a bilizésen, Bendegúz mindig mondja, hogy pipi (amikor kakil akkor is ezt mondja :lol: ), de a lényeg hogy jelzi a dolgot. Mondjuk egyszerűbb lenne nyáron alátolni a bilit.

Ma nekiálltam a tavaszi nagytakarításnak, hétvégén Laci már megpucolta az ablakokat, én meg kimostam a függönyöket, és ki is vasaltam őket. Most megszépen módszeresen amíg Bendegúz alszik megcsinálom a többit.

Bendegúz nyüszít, megyek játszani amíg apája megjön fürdetni.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Rékaaaaaaaaaaa!

Jaj de jó!Gratulálok szeretettel!Hogy vagy? :lol:


Márti, Fanni álla kezd szebb lenni, kicsit kisebb a folt.


Beszéd: 4 éves korukban senkit nem fog érdekelni, hogy mikor kezdtek el dumálni. :lol:
Fanni is inkább a szavak elejét mondja, van pár szó, amit tökéletesen kimond. Viszont az égadta világon mindent megért, emlékszik olyanokra, amikről nekem már fogalmam sincs.
Pl a medveparkban a kecske meg akarta enni a cipőjét.Ha mondom neki a kecske szót teljesen véletlenül, azonnal mutat a cipőjére.
A szárítóról levett ruhákról tudja melyikünké stb...
A 3 nappal idősebb barátnője meg sokkal jobban beszél, mindent mond már szinte.Ez van.
Jövök még a képekkel, csak megyünk fürdeni.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Hát itt a terasz, a kék korlátokat még le kell festeni valamilyen barnás színre, ami a kő színével is harmonizál.
Kép

KépKép
tibicsoki75
 
 


Márti, az a kispupu nekem is tetszett volna, én imádom a tevéket!

Kíváncsi vagyok mit szól majd Bendegúz a medveparkhoz!Hátha neki jöbban bejön mint Ferkókámnak.

Ayse, mi a gond a napközis nevelővel?
A suli nagyon jó lesz, ez a két év elég bíztató.Felesleges rohanni.Így is komoly gondok vannak a gyerekeknél a szövegértéssel, az olvasni tudással.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Timi!
De jó színe van a kőnek! :)

A napközis nevelő most 3-osokkal van és az egyik anyuka nagyobbik lánya hozzájárt , de kivették, mert nem bírta. Ezt több anyukától is hallottam. Igazságtalan és nekem már első ránézésre se volt szimpi. :(
De két csoport lesz, reménykedem, hogy nekünk a másik jut, azt még nem lehet tudni, hogy ki az.

Márti!
De rendes férjed van, újabb jó pont! :)
Én egyszer láttam ma született kisborjút, hát az valami csuda aranyos volt :).

ayse
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat!
Most már jól is vagyok. Eddig sem volt vészes, de egy kis émelygés mindennapra jutott, ami teljesen új volt, mert Ágostonnal semmit sem éreztem. Ma 5- re megyek a 12. heti ultrahangra. Remélem minden rendben. Már nagyon várom!

Az előbb vettem észre, hogy a délelőtti játszóterezés hatására még a melltartóm is tele volt homokkal. :)

Timi!
Tényleg szép a kő színe, és nagyon tetszik, hogy ilyen sakktábla szerűen lett lerakva!
Én a ruhákat leszedem ugyan Ágostonnal, de mindig tartok tőle, hogy szét ne hajtogassa, amíg berakom a szekrénybe. Viszont a mosogatógépből kipakolásnál szokott segíteni. Mindent, ami nem törékeny neki adok, ő pedig szépen a helyére teszi. Tud mindent, hogy mit, hova.

Márti!
Hogy Neked milyen rendes férjed van! Ablakpucolás :shock: . Le a kalappal előtte! Meg persze előtted is, mert mindig mindent olyan rendben tartasz.

Ayse!
Remélhetőleg Lili a másik napközis tanítóhoz fog kerülni, ha szükség lesz rá. Amúgy fog Lili napközibe járni? Vagy ez még képlékeny?

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Halihó!

Réka!
Irigyellek a homok miatt, nekünk mostanában abból áll a játszóterezés, hogy Bendegúz hintázik egyet, és aztán elindul hazafelé gyalog. Ami azért gáz, mert én odafele még babakocsival viszem, ugyanis útközben intézem el a kisebb bevásárlásokat, zöldséges, pék stb. És hát a legegyszerűbb a cuccokat bepakolni a kocsi aljába. Viszont elég körülményes hazafelé egykézzel kormányozni a kocsit, és közben Bendegúzt terelgetni, esetleg ha hagyja fogni a kezét. A hétvégén jöttünk így gyalog haza az apjával együtt, és annyira rákapott hogy letojja a játszóteret magasról, ő csak menni akar. :roll: :)

Amúgy ez nálunk valahogy szokássá vált, hogy az ablakpucolás alapból Laci dolga, és nagyon lelkesen csinálja is. Most hétvégén ő buzgott szombaton hogy ő inkább gyorsan megcsinálja, hogy ne szúrjuk el a vasárnapot takarítással. A két legkisebbet én pucoltam azért.. :wink: :lol: És nem mellékes hogy nagyon alapos és a légy s.ggre ül utána az ablakokon. Mondjuk ezeket az új ablakokat szinte élvezet puceválni olyan szépek lesznek.

Timi!
Nagyon szép lett a terasz, jópofa hogy nem egyszínű, olyan vidám. :)

Bendegúz képtelen átállni az új időszámításra. Mindennap fél 9kor kel, ennek következtében késbb alszik el délben, és mindig 3 után ebédelünk. Viszont este meg fél 10 előtt szó sincs alvásról, inkább 10 körül. Mondjuk az jó reggel, hogy nem kukorékol, de azért este elalhatna korábban kicsit.

Most már biztos hogy kint van a két fölső szemfoga, jól megharapdálta vele az ujjamat. De most direkt hagytam is kicsit.. :lol:

Ma a szobát vágtuk rendbe Bendegúzzal együtt, ő mondjuk leginkább az utamban volt, de már megszoktam hogy így megy az együtt takarítás. :)

Réka!
Én alapból élvezem ám az ilyen takarításokat, meg hogy utána olyan szép rendes és illatos minden. Egy ideig..
Szóval nem mazochista vagyok, hanem rendmániás.. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Réka!
Igen, még képlékeny a dolog. Ha kapok tanfolyamot, vagy lesz több magántanítványom, akkor napközis kell, hogy legyen. 2.-tól mindenképpn az lesz. És szinte mindenki az, majdhogynem kilóg a sorból, aki nem.

De szívem szerint nem vinném.

Ja és azt nem lehet, hogy mondjuk 2 nap viszem, 3 nap nem :(:(:(

ayse
 
 


Reka!!! :)
Szivbol gratulalok!!!

Ayse, nekem nagyon tetszenek a dolgok, amiket a sulirol irsz, szerintem keves az ilyen humanus, gyerekbarat suli.. A napkozi meg szerintem nem gaz, sot, tenyleg az a fura ha valaki nem napkozis, foleg alsoban.
En nem voltam az, es ezzel kicsit kilogtam a sorbol.. De elso masodikban meg en is jartam napkozibe (csak utana nem), mert akkor nem is egyertelmu a kulonbseg a tanulas es a napkozi kozott..

Kép

Kép
ppanna
 
 


Sziasztok!

Réka :D :D :D !!!! Szívből gratulálok! Annyira jó, hogy újra van egy kismamink!

Rohannom kell, újra itt vagyunk Mátészalkán Jackkel, én dolgozom, mert holnap jön egy nagy angol partner, és prezentálnom kell, Jack meg addig nagyival.

Majd jövök.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Ayse, én napközis voltam, addig nagyon-nagyon jól is tanultam, szóval szerintem hasznos lehet.Még 8.-ban is bejártunk tanulószobára, nem is volt gond soha a leckével! :lol:


Márti, Ti nagyon rendesek vagytok tavaszi nagytaki ügyben.Itt még hátra van a fürdő, wc és 3 ablak-függöny kombináció.
Fincsnek csináltam húsvéti üvegmatricát, le kell szednem a fent lévő halait.Némelyiknek már nincs eleje.Remélem nem sértődik meg, mert imád tátogni nekik, de már annyira csapzottak az állandó piszkálástól, mindenképp újítani kell.
Az ablakpucolásról nem is beszélve.

Mit jelent, hogy Bendegúz később alszik el?
Ebéd 3 után? Nálunk is ilyen későn van, sőt!Volt már 1/2 5kor is, ha belehúzott az alvásba.

Mi ma délelött bemetróztunk a Deákra intézkedni, utána az Erzsébet téren játszótereztünk, úgyhogy jó fáradtan értünk haza.Fanni tapsolt örömében a metrónak.A villamost 'vüm'-nek hívja.


Teraszunk: szerintem is vidám, nagyítja is érdekes módon a teret.Csak a fuga nem tetszik.........sötétebb kellett volna, de mindegy, a linót már úgy utáltam, lehetetlen volt tisztán tartani.Főleg mikor zuhogott az eső és a virágládákból kimosta a földet bele a linó pórusaiba.............

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Bendegúz még mindig alszik. :roll: Igaz volt egy kis hajnali akciózás, de ez akkor is sok.

Timi!
Délben nagy nehezen alszik el Bendegúz, kb. fél-háromnegyed 1kor, és mostanában negyed 4kor ébred. És egyszerűen nem fáradt este. Fel kéne ébresztenem délben hamarabb, csak egyrészt nincs szívem, másrészt nekem is jó az a bő két és fél óra, hogy mindent megcsináljak itthon.

Manka!
Ez Neked ilyen távmunka? Vagy mátészalkai a cég, de van Pesten is irodájuk? Még jó hogy anyukád meg tudja ilyenkor vigyázni Jacket.

Tegnap is voltam uszizni, meg szaunázni, Laci tartja a szavát, és most már több hete minden kedd este el tudtam menni, és annyira jól esett most is. Pont fürdésre érek haza általában. (mondjuk rohanok a buszhoz mindig)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
De jó lehet az uszi! :)
Szerintem se ébreszd fel Bendegúzt. Alapelvem, hogy alvó gyereket hagyni kell, szüksége van arra az alvásra. Lehet persze, hogy azért is van ez így, mert Lili egyéves koráig egyáltalán nem aludt napközben, ha meg nem szopott, akkor leginkább sírt, úgyhogy nagyon-nagyon becses kincsnek tartom azt az időt, amíg a gyerek alszik.

Andris is nagyot alszik délután, ezért mi előtte ebédelünk. Olyan fél tizenkettő körül éhes már, ezért addigra kész szoktam lenni az ebédel (amit a férjem 15 év alatt nem tudott elérni nálam, Andris pár hónap alatt igen, legkésőbb délre kész az ebéd :D ). Így aztán olyan dél körül fekszik le, és van, amikor 3-ig alszik :D

Ma megpróbálkoztunk a Tesco Gazdaságos Bébiszittyóval. Andris 10 perc után sírva jött haza. Nagyon anyás, bizonyos szempontból anyásabb, mint Lili. Ezt most nem tudom jól leírni, valahogy máshogy ragaszkodnak hozzám, máshogy szeretnek. Lilinél nem kérdés, hogy én vagyok a Nr. 1, Andris szívébe többen beleférnek, Lili és Apa természetesen a fő helyen. Ennek ellenére Lili jól elvan másokkal is, Andrison látom, hogy nem kispiskóta lesz a közösségbe szoktatás se. Amikor tanítok, azalatt a másfél óra alatt is végig hallom, hjogy ütemesen mondja Anyu, Anyu, pedig játszik közben.
2 hét múlva egyik nap megint átmegyek és én is ott játszom, rákövetkező nap megpróbálom otthagyni.

Ma volt egy kis jelenetem az oviban. Van a Roli a csoportban, aki állandóan zaklatja Lilit, tegnap pl. a Tropicariumba mentek és végig az új cipőjét taposta direkt. Ami egy bazi jó kis elefanten cipő amúgy és nem azért vettem, hogy 2 nap múlva úgy nézzen ki, mint amin átment az úthenger. Meg olyanokat is mond Lilinek, hogy megöli és Lili majd megtudja, hogy milyen nálunk a füstölő. :shock: :shock: :shock: És egyéb válogatott hólyeségeket. AMikor Lili elmondja neki, hogy az annyukája, vagyis én, mondta, hogy az nem úgy van, akkor én hülye és buta vagyok (ezt minimum 15x hallottam az utóbbi időben). Most elfogyott a türelmem, szóltam az ovónéninek, aki egy elég jó megoldást választott, odahívta Rolit és mondta, hogy a Lili anyukája szeretne beszélni vele. A kiskölyök persze egyből támadásba lendült át, hogy véletlenül lépett Lili lábára (mondtam neki, hogy én Lilinek hiszek, mert nem szokott hazudni), meg hogy ő meg csúfolódik. Dehát kénytelen volt belátni, hogy így nem viselkedhet tovább és az anyukájával is beszélni fogok, ha folytatja. Nem hinném, hogy ettől megjavult, de talán egy időre más célpontot keres magának. :?

Az oviban van egy élő nyuszi.
Lili megkérdezte:
- Tényleg ide tudták hozni az igazi Húsvéti Nyuszit? :lol:
(mi mást felelhettem volna, minthogy tényleg, annyira akarta ezt hallani :D)
Andrisnak is tetszett, bár amikor elhaladt a kukás autó, arról nem bírta levenni a szemét, s a nyusziról teljesen elfelejtkezett. :)

ayse
 
 


Sziasztok!

Jól kidolgoztam magam, kivasaltam, öszepakoltam a ruhákat, összerántottam a háztartást, mert holnap megyünk Sopronba. :)
A gyerekeim közben eléggé összekócolták az idegrendszeremet. Ja és tanítottam is kora reggel.

Mindannyiótoknak Boldog Húsvétot kívánok!

ayse
 
 


Sziasztok!

Ayse!
Nektek nagyon jó pihit, bár már oda is értetek szerintem. :)

Mi délután nagyikhoz el, majd hétfőn jövök.
Nekem sem volt időm, sokat dolgoztam, meg sokat játszótereztünk Bendegúzzal.
Sütöttem sárgabarackos, meg marcipános kalácsot, utóbbit még nem tudtam lecsekkolni, mert meleg, de jól néééz kiii!! :D

Mindenkinek nagyon szép Húsvétot kívánok én is! :)

Sikerült rögzíteni az "emmegmi"-t: :lol:

http://s166.photobucket.com/albums/u91/ ... 101806.flv

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a további gratulációkat is!

Márti!
Bendegúz irtó édes! Picit irigykedem is, hogy ilyen jól beszél. Ágoston ettől fényévekre van.
Érezzétek jól magatokat a nagyiknál!

Mindenkinek nagyon boldog Húsvétot kívánok én is!
Akik elutaznak/ elutaztak, azoknak jó pihenést! És azoknak is, akik itthon maradnak.

Manka!
Biztos szép lesz a keresztelő. Majd kérünk képeket. Jacknek előre is gratulálok!

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, most sem tudok seniknek reagálni, pedig úgy szeretnék, jó sok mondanivalóm lenne, de nemsokára megyünk vissza Mátészalkára, pakolnom kellene, John dolgozik, Jack meg megint 5 órakor kelt.

Nem panaszkodni jöttem :D , hanem mindenkinek jó kis Húsvéti ünnepeket kívánni!
Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Mi is vidám nyuszi ünnepeket kívánunk Nektek.:)

Holnap anyósoméknál, kedden kert sütögetésen lébecolunk, úgyhogy szerdán jövök szerintem.
Ma sütöttem csoki lepényt és répatortát, le is fotóztam, úgyhogy szerdán képekkel érkezem!

Ayse, remélem király hétvégétek van!!!!!!!!!! :lol:

KépKép
tibicsoki75
 
 


Szia mindenki!

Élek még,csak nem tudtam gép elé jönni...remélem mindenkinek kellemesen teltek az ünnepek!

Réka!
Én is csatlakozom gratulálni neked a kistesóhoz!!!! :D

Márti!
Bendegúz nagyon cuki!!!!!! :lol: :lol:
Bence aranyköpése: a tuti..ha tetszik neki valami,akkor arra mondja hogy tuti!Mostmár mond mindent utánam,legalábbis megpróbálja.......eszembe jutottál ma délben:ette bence a levest,kihalászta belőle a répát( bétu ) :lol: és diadalmasan közölte:pépa!
Minden reggel hatalmas puszikkal ébreszt,és két hét alatt kibújt összesen 10! foga.......

Timi! Szép lett a teraszotok....

Na mennem kell,Bence nyüszít.......
Puszika nektek!

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Sziasztok!

Kriszta!
Köszönöm szépen! Valamikor a hétvégén eszembe jutottál, hogy milyen rég' hallotam rólatok.

Timi!
De jó nektek, hogy most épp' sütögettek!

Remélem mindenkinek jól telt ez a pár nap. Nekünk nagyon. Dobok is pár képet felirat nélkül Ágostonról és az unokatesóiról. Vasárnap készültek a szüleimnél tojáskeresgélés, séta és babázás közben.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Réka!
Nagyon helyes Ágoston!
És milyen szép kertje van a szüleidnek!

Kriszti!
Továbbra is kitartás!
10 fog! Atyaég!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Nekünk is jóóóóó kis Húsvétunk volt!!!! :D

A nyuszi az ajándékot a kertbe hozta, volt nagy öröm :D

A soproni kiruccanás is igen jól sikerült. A szálloda olyan volt, mint amikor Misi mókus megérkezik a folytontermő fa alá....komolyan, ilyet még nem láttam...svédasztalos volt a reggeli is és a vacsora is...de olyan sokféle és színvonalas ennivalóval... gondolhatjátok, hogy a fogyókúrámat felfüggesztettem. A szoba is tuti volt, sztem nagyon jó ár-érték arányt kaptunk. Pláne, hogy Lili után mégsem számították fel a félpanzió díját. Amikor szóltunk, azt mondta a recepciós, hogy ő már nem írja át :lol: :shock: :shock:
A kisebb eü bajt persze nem úsztuk meg, Andrison kitört az MMR mellékhatása láz és arckiütés formájában, plusz az első szemfoga is áttört. Ennek ellenére nagyon jót hancúroztak Lilivel.
Én kaptam hátmasszázst. Nagyon jó volt, de ezt a hatást a férjem is el tudja érni. Úgyhogy kénytelen lesz továbbra is masszírozni. :D :wink:


A pörgés pedig nem áll meg, ma este hívtak a kőművesek, hogy akkor holnapután jönnek a kocsibeálló térkövezését csinálni...és még egy deka sóder sincs megvéve. Szerintem holnap délelőtt ezt fogom szervezni, és kérem a drukkokat, hogy ki is szállítsák a cuccot, különben itt állunk megfürödve. :twisted: :roll:

És egy Lili-mondás:
A Kinder tojás papírkáján észreveszi az arab betűket:
- Ez titkos írás?

ayse
 
 


Sziasztok!
Mi is megjöttünk már hétfő este Keszthelyről, csak tegnap nem volt erőm, időm jönni.

A mi hétvégénk is jól telt, Bendegúznak volt két élő nyuszi Keszthelyen, egy fehér meg egy fekete, azokat hajkurászta nagy lelkesen a kertben. Meg persze mi is. :lol: És tojt neki a nagyiktól a nyuszi egy hintát, meg egy kis lefedhető homokozót a kertbe, úgyhogy nem is mentünk játszótérre, végig kint akcióztunk a kertben. Persze voltak csokitojások is elrejtve itt-ott, de ezekre ő annyira nem izgult még rá. Tőlünk meg kapott egy Vizipókot meg egy Keresztest, és egy kisautót.
Készültek képek is, de az igazán jók a tesóm gépével készültek, majd ha elhozza teszek fel én is.

Réka!
Nagyon aranyos Ágoston, ahogy babázik! Meg a többi képen is nagyon kis helyes! És tényleg nagyon szép a kert!

Ayse!
De jó, hogy ilyen jól sikerült a hétvégétek! Már megérdemeltétek! :) Amúgy én húsvétra 10 alkalmas hát és nyakmasszás bérletet kértem Lacitól. Erre megkérdezte hova?? Nem esett le neki, hogy őnála szeretném beváltani.. :lol:
Hajrá kocsibeálló!!

Manka!
Hogy sikerült a keresztelő? Kérünk majd képeket!

Timi!
Milyen volt a tegnapi sütögetés? És hogy telt a húsvét Nálatok?

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!

Kiváncsian várom a nyuszis képeket!
Emmegmin behaltam :lol:

Az őszibe tettem fel képeket, az ominózus üléshuzatról is.

ayse
 
 


Egy Andris-száj, helyesebben ujj:

Kérdezgetjük, hogy hol van a fülecskéd, nyelvecskéd, pocakod, és ő szépen mutogatja is.
- Hol a cicid? - kérdem.
Erre rámutat az enyémre! :lol: :lol:

ayse
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?