Új privát üzeneted érkezett!

[quote="gabi_"]N írta:gabi_em tudom korábban volt-e szó a meddőség pszichés hátteréről. Ha van valakinek esetleg terápiás tapasztalata és megosztaná velem. Jöhet természetesen priviben is, elég érzékeny és megosztó téma.

volt róla szó :lol: :wink: :shock: és tényleg megosztó téma :oops: :oops:
én priviben szívesen leírom, de itt nyíltan már nem, mert kaptam én már hideget-meleget érte :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="nyuszipuncs"][ írta:nyuszipuncsb]icsilya:

Csak módjával ültettgessél ne hogy valami baj legyen. Vigyázz magatokra

van ám két segítségem :D :D de ma végülis a virágok ültetgetését befejeztük, és igyekszem nem emelni, mert ha Apa megtudja leharapja a fejem.
A sok növény ültetése meg majd ősszel lesz, addigra lesz kész a tereprendezés az építkezés megindulása után.

Orsi
KépKépKép
icsilya

[quote="kőszegi bea"]S írta:kőszegi beaziasztok.

Nem tudjátok mennyi lombikot támogat a TB?Az eggyik fórumon olvastam hogy 3 ra csökkentették más az írta hogy júniustól akarják csökkenteni, ha valaki tud valamit megköszönném.

5-t támogat és most nincs napirenden a csökkentés.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsuzsi :P
Óriás bébid lesz, ha végig szeded :wink:
Igen, ma 2. napja nyomom a Gonal-t 8)
Puszi

Nyuszipuncs :P
Köszi

gabi_ :P
Én majd a lombikom után írom le priviben, ha érdekel a véleményem a pszichés meddőséggel kapcsolatban :oops:

Fanni
fanni73

Fanni

ja, szerintem is óriási lesz.
majd nézd meg léci az iwiw-en a legújabb, tegnapi képemet, óriási a pocakom. a barna virágos blúzban ülök az íróasztalnál. de akkor mit csináljak? ha nem szedem, akkor mit szedjek? tudom, hogy az elevitnek köszönhetem, hogy egész télen nem voltam beteg, még akkor se, amikor a családban már mindenki az volt.
mikor mész az első tüszőnéző UH-ra?

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi :D
én sem voltam :wink:
de szerintem az elevit nem feltétlenül okoz óriásbébit, ez is azért kicsit tévhit.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi

de én minden évben ősztől tavaszig beteg vagyok, biztos van köze a vitaminnak ahhoz, hogy az idén nem voltam.
nem tudom, lehet, hgoy most a gravidát kéne kipróbálni, bár lehet, hgoy egykutya mindekettő. a vasat én is érzem, hogy sok van az elevitben, a gravidában épp feleannyi van, lehet, hgoy az is elég lenne.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

A meddőség pszichikai okai engem is érdekelnének..már sokat gondolkodtam azon, hogy valahol ott a lelkemben van az igazi ok...

babaimádó
Kép
babaimado

Zsuzsi :P
Egyáltalán nem is olyan nagy a pocid! :P A babáson lévőn nagyobbnak tűnik, mint az ülős képen, de a vékonyaknak mindig nagyobb a pocijuk... mármint hozzájuk képest :wink:

Én a gravidát nem ismerem, nekem pregnavit-ot mondott a doki a múltkor, mert én a 2. hónapra kiütéses lettem az Elevittől...

UH-ra pénteken megyek, az még csak az 5. nap lesz, mert a dokim elutazik a 6. napon...

Orsi :P
De szerintem igen...

Fanni
fanni73

SZiasztok!

Fanni,
megy a szúrás? :P
Drukkok holnaputánra! :wink: ++++++++
angel37

Jó reggelt!!

Kérdésem: Beülti után kocsival mentetek haza? Feküdtetek benne?
És punkció után kocsival?

Fanni,
Nagyon izgulok érted :oops:
Vendég

Pandácska,
én bkv-ztam! :wink:

Bár ez egyik punkció után úgy fájt, hogy taxit hívtunk :?
angel37

Sziasztok

Pandácska
mi a punkció és a beülti után is BKV-val, vonattal és kocsival mentünk haza, és egyik után sem feküdtem le rögtön otthon, csak mikor úgy éreztem.
Most februárban is a beülti után még mászkáltunk pesten és csak úgy mentünk haza.
Végülis ahogy érzed magad, ami neked jó.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Fanni! Majd nem lesz uncsi! :) Mindjárt itt az uh! Mi a következő lépés utána? Még szurik?

Angel! Megcsinálom még a maradék 2 inszemet, de megint beszélni szeretnék a lombikról a dokival.
Biztos h jó lesz a nyaralás!!! Egy hétre vagy két hétre mentek?

Hanna! Igen, végigmegy a 6 inszem! Köszi most már jól vagyok, jövő héten megyek uh-ra... :) És Te hogy érzed magadat? Barnázás megszűnt?

Fendike! Próbálok időpontot kérni lombikra, de addig még simán belefér a két inszem! :)

Nyuszi! A következő lépés az uh jövő héten az 5. inszemhez. Azért szerintem elég gyorsan eltelik az idő! :) Már csak két és fél hét van!!! :) :) Kitartás!

Mamula?!?! :!: :?: :shock:

Zizo
2120

[quote="pandácska*"]J írta:pandácska*ó reggelt!!

Kérdésem: Beülti után kocsival mentetek haza? Feküdtetek benne?
És punkció után kocsival?

kocsival mindkétszer, de punkció után nem lehet vezetni az altatás miatt.
Én minden beültikor valamit a kaáliban hagyok (ált. kabát vagy zakó) :D szóval nekem mindig volt egy plusz köröm is oda-vissza :D :D
punkció napján fekszem egyedül, transzef napján amennyire lehet lightos életmód... Lilivel már annyira nem lehetett.

Orsi
KépKépKép
icsilya

[quote="fanni73"][ írta:fanni73size=75]Orsi :P
De szerintem igen...[/size]

lehet :lol: olvastam én is ezt is azt is a témában már.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Pandus :P
Aranyos vagy, köszi.
Hááát, nem is ettől függ, nem ez az 50 milliós kérdésre a válasz :wink:
Én spec. kocsival jöttem-mentem mindig. A punkcióknál a férjem vezetett, a beültikre egyedül mentem és magam vittem haza magam. Én mondjuk aznap többnyire feküdtem... már amennyire ment, mert örök mozgó vagyok :)
Régen azt mondták, hogy 3 napig feküdni kell, aztán meg azt, hogy csak aznap... Szóval senki sem tudja :roll:
Hja, a punkció előtt aláírsz egy papírt, hogy nem mész egyedül haza, az altatás miatt. Bár a punkciókor amúgy is kell a párod :mrgreen:

Erika :P , Zsuzsi :P , Orsi :P
Szeretjük, ha "visszanéznek" a babavárók (és babások) :wink:

Angel :P
Nyomom, köszi. Az első szúrás szédületes volt -szó szerint értendő-, a második már rutin. Abszolut nem is éreztem... Egyetlen dolog, ami eddig nem volt, hogy álmos vagyok tőle... de lehet, hogy nem is ettől, hanem amúgy is fáradt vagyok...

Fanni
fanni73

Köszönöm mindenkinek a választ :D Nincs kocsink így ha jól érzem magam punkció után BMW-vel megyek haza (busz metró villamos :D )
Vendég

Lányok
kellene nekem egy kis segítség

van egy nagyon kedves ismerősöm, akinek sikerült a lombikja. Viszont progiszurija csak a jövő hétig van, és a pharmafutár si csak ápr. végére tud hozni, mert hiánycikk.

nincs valakinek elfekvőben? vagy valami ötlet, hogy honnan lehetne szerezni?

köszi, Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Zizo,
az lenne a legjobb, ha elő tudnál jegyezkedni lombikra, és addig menne az idő a maradék két inszemmel, vagy ki tudja, talán nem is kéne végül továbblépni! :wink:

A kettő között! :lol: 12nap/11éj! :D

Fanni,
lehet, hogy tavaszi fáradtság is! :wink:
Szépen haladsz, ügyes vagy! Meglesz az eredménye! :P
angel37

Orsi

nincs olyan gyógyszertár, ahol ezt árulják?
én Szegeden mindig a gyógyszertárban vettem meg.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Te nagyon különleges helyen laksz :wink: ezt már beszéltük.
Mo-n elvielg törzskönyvezve sincs, ha jól tudom, szóval sajnos én azon az 1 gyógyszertáron kívül 1-t nem tudok, ahol kapni lehetne.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,

igen, különleges helyen lakok, itt a down-szűrés is ingyen volt, amiért máshol huszonvalahányezret fizetni kell

Remélem az őssejthez szüks. összes vizsgálat (sifilis, hepatitis a, b, c, HIV) is ingyen lesz, tudom, hogy máshol ezért is fizetni kell

Kép
zsuzsi73

Orsi!
Hiánycikk? Még nekem sincs... de akkor ezek szerint megint utrozni fogok :( Pedig számítottam valami kis újdonságra :evil:

Zizo :P
Igen, még szurik. Majd meglátjuk meddig... de még úgy jövő kedd-szerdáig biztosan...

Fanni
fanni73

Icsilya!
Ezt a családineten találtam Yasmin írta március 6-án:

Sziasztok!
Egy barátnőmnek van eladó progija!!

16 db Progeszteron Streuli 25 mg-os megmaradt injekcióimat eladnám ( lejárati dátum: 2010 április). Jelenlegi ára 1 Euro/ampulla - egyben 3500 Ft-ért továbbadom. Kérlek ha érdekel ne a családi Net-en írj, hanem egyből az e-mail címemre.
edit.csertan@gmail.com

Tudom több mint egy hónapos, de talán érdemes megpróbálni...

Bár nem nagyon írok, szemmel tartalak ám benneteket :wink:
lona1

Az előző lombikból megmaradt fél doboz, vagyis 24 ampulla progiszurim, ha ez segít! Duplázva 12 napra elég.
angel37

Jajjj, Angel... akkor lehet, hogy én szeretném... bár Orsi kérte előbb... :oops: :oops: :oops:
Fanni
fanni73

Fanni,
na igen, mire visszajöttem a topicra már kettőtöknek volt rá szüksége :?

Technikai szempontból, azt hiszem, egyszerűbb lenne, ha neked adnám, mert Orsi barátnője valszeg messzebb van, és postára nem szívesen adnám az ampullákat :oops:

Nekem április végéig minden valószínűség szerint nem fog kelleni, elég ha "visszakapom" júli vége felé! :wink:
angel37

Most találtam a lombikbaba oldalon, a 70%-kal támogatott gyogyik! :)

http://www.lombikbaba.hu/index.php?opti ... ew&id=1813
angel37

[quote="fanni73"]J írta:fanni73ajjj, Angel... akkor lehet, hogy én szeretném... bár Orsi kérte előbb... :oops: :oops: :oops:
Fanni

vidd el nyugodtan! tök komolyan mondom.
choragont meg ne feledd megkérdezni, hogy kell-e.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Angel :P Orsi :P
De jó :P Köszönöm-köszönöm!
Pénteken mindenkinek mindent megírok!
Begyűjtöm a topik összes szuriját :P Anyagiakat majd priviben egyeztetjük :lol:
Fanni
fanni73

Ez nagyon jó hír -lombikbabás-, mert épp 16-ára fogy el a meglévő Gonal-F-em! 8) Na aztán remélem, ezúttal tényleg csökken...
Fanni
fanni73

Orsi!
Írtam privit.
Előre is köszi a választ! :)
gabi_
gabi_

Orsi! :) Fanni! :)

Én pont egy hónapja küldtem el egy lánynak a maradék Pogi-szurimat, aki itt a topicon keresett!
Ha tudtam volna, hogy Nektek is kell, biztosan Neketek tettem volna félre. :?
Mellesleg jól becsomagolva (eredeti dobozban, papírral kitömve) feladtam értékkel, és egyben odaért a címzetthez.

Kép Kép
kismokus

Kismókuska :P
Aranyos vagy. Nekem Angel adagja valószínűleg elég lesz -vagyis remélem...- április végéig... igaz, Orsi barátnője nem tudom, hogy szerzi be... de Orsit ismerve már megvan a terve :wink:
Eldőlt már a neve a kisleánynak?
Fanni
fanni73

sziasztok,

70 %-os támogatottságú hormonkészítmények
Ahogy már az elmúlt héten is írtuk, egyes hormonkészítmények a 25 %-os támogatási kategóriából átkerültek a 70 %-os kategóriába.

Legújabb információink szerint 2007. április 16-tól érvényesek az új árak.

Az árcsökkenéssel érintett gyógyszerek a következők:

"Az emelt indikációhoz kötött támogatási kategóriába tartozó betegségcsoportok, indikációs területek és a felírásra jogosultak köre

Emelt, indikációhoz kötött támogatással rendelheti
Eü 70 százalékos támogatási kategória

Bizonyítottan meddő nők in vitro fertilizációs kezeléséhez a meddőség kezelésére kijelölt intézmény szülész-nőgyógyász szakorvosa az alábbi gyógyszereket*:

GONAL-F 75 NE (5.5 MCG) POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ/POR TART. INJ. ÜVEG
GONAL-F 300 NE/0.5 ML (22 MIKROGRAMM/0.5 ML) OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRE TÖLTÖT INJEKCIÓS TOLLBAN
GONAL-F 450 NE/0.75 ML (33 MIKROGRAMM/0.75 ML) OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRE TÖLTÖTT INJEKCIÓS TOLLBAN
GONAL-F 900 NE/1.5 ML (66 MIKROGRAMM/1.5 ML) OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRE TÖLTÖTT INJEKCIÓS TOLLBAN
LUVERIS 75 NE POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ
OVITRELLE 250 MIKROGRAMM/0.5 ML OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT FECSKENDŐBEN
MENOPUR injekció 10 porampulla+10 oldószerampulla
MENOPUR injekció 5 porampulla+5 oldószer ampulla
PUREGON 300 NE/0.36ML OLDATOS INJEKCIÓ/ÜVEG 1patron+6tű
FOSTIMON HP 75 NE POR INJEKCIÓ-HOZ 1 porampulla
FOSTIMON HP 75 NE POR INJEKCIÓ-HOZ 10 porampulla
MERIONAL 75 NE POR INJEKCIÓHOZ 10x
MERIONAL 75 NE POR INJEKCIÓHOZ 1x"
csibe32

Orsi,
akkor ha nem bánod, és barátnőd se, akkor Fanninak adom! :)

Fanni,
látod, mennyi jó hír! :lol:
OK, majd írj privit! :wink:
Semmi anyagiak! Majd progiszuriban visszaadod! Úgyis rendelned kell majd még egy adagot, ez 12. hétig nem tart ki! :D

Örület, hogy valami mindig hiánycikk... tavaly nyáron Utro-t nem lehett kapni :?
angel37

[quote="gabi_"]O írta:gabi_rsi!
Írtam privit.
Előre is köszi a választ! :)
gabi_

fogok :) csak iszonyú sok ma a dolgom a cégnél.
de legkésőbb este írok.

Orsi
KépKépKép
icsilya

[quote="fanni73"]i írta:fanni73gaz, Orsi barátnője nem tudom, hogy szerzi be... de Orsit ismerve már megvan a terve :wink:
i

megvan :D de nem igazán rajtam múlott, egy kedves topiktársnak van :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kismókus,
holnapután jó kis nap lesz! :lol:
Megünneplitek a jeles napot? :wink:
angel37

Köszi Csibe :P
Bár Angel már feltette a linket
Nekem nincs olyan ismerősöm, akit kérdeztél (ezt akkor is akartam írni, mikor kérdezted)

Igyekezlek ám "behozni", de én csak ezen a topikon levelezek :oops: Na jó, meg néha a babavárón és a babáson :wink:

Fanni
fanni73

Fanni,
Amit összefórumozok az nem feltétlen tekinthető normálisnak! :oops: :lol: Ki hiszi el, hogy emellett dolgozom is? :wink:
Az említett másik két topicban pedig nemsokára teljes jogú tag leszel! :P
angel37

Ez több, mint rendi Tőled. Remélem tényleg "amúgy is" kell rendeljek :wink:
Igen, valóban, tavaly nyáron a dokim fel akarta írni a progiszurit, hogy az Utro hiánycikk, de mondtam neki, hogy ne fáradjon, mert van 10 napi Utrogestan adagom otthon. Most meg épp fordítva lesz :lol:
Fanni
fanni73

Fanni :P
Így legyen! És így egy iciripicirit én is hozzájárultam a sikeredhez! :wink:

Kelleni fog az Utro is! :) Nem úszod meg a trutymót! :roll:

Látom közben Orsi barátnőjének is lett Utroja! :)
angel37

vagyis progiszurija :)
angel37

Én anno szintén adtam az egyik topiktársunknak, igaz Menopourt, de babás is lett :lol:
Én is remélem, a "hozzájárulást" és az apróbetűset is :twisted:
Jól van, nem baj. Jöhet a trutymó is meg a gyerek is :mrgreen:

Fanni
fanni73

Egész délután nem írt senki?
Na sebaj, íme egy friss tábla:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Fanni
fanni73

Harcika!
Olvastad a privit, amit pár napja küldtem neked?

babaimádó
Kép
babaimado

Fanni tábláját nézegetve felmerült bennem a kérdés:
Mondjátok, sikerült egyáltalán valaha valakinek az inszem (pl. az első, vagy a 2.)?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
Egy barinőmnek sikerült a 2. és az ő ismijének meg rögtön elsőre ikrek.
Vendég

SZia Pandus!
Te egy tünemény vagy és mindig reményt tudsz önteni az emberbe. Puszillak

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?