Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a húsvét! Pár napig nem tudtam jönni, pénteken elromlott a gépünk, hétvégén meg vidéken voltunk, vasárnap este jöttünk vissza. Nagyon jól éreztük magunkat a rokonoknál, Julcsikának midenki nagyon örült, sokat sétáltunk, nagyokat ettünk. :)
Még nem volt időm visszaolvasni, csak átfutottam az utolsó oldalakat.
A szülinaposoknak én is sok boldogságot kívánok!
A képek nagyon jók, szépek a babók! :)
Most nekiállok főzni, míg alszik a csajszi, de délután megpróbálok jönni.
Mi már voltunk kint, sétáltunk, bevásároltunk, nagyon frissek voltunk ma. :)

Rakok fel egy képet maszat manciról. :)
Kép

KépKép
KépKép
mézgombi

kimi!

Dani triciklije 2 személyes. Itt Sárváron csak ilyen volt, de nem bánom, majd ha meglesz a tesó játszhatnak együtt is vele! :D

Kép

Kép
oriandy

még egy kép:
Kép

Kép
oriandy

Sziasztok.

Haldoklik ma a babanet vagy csak szimplán gyér a forgalom.
Én dolgoztam ma kettőig, aztán Ádiért mentem, sétáltunk, piacoztunk, főzőcskéztünk.
Tök jó a kedve ma a gyereknek, így alapjáraton nekem is.

Oriandy, örülök hogy visszatértél közénk és gratu Daninak az új tudományaihoz.

Visegrádi kiránduni vágyókat emlékeztetném hogy holnap délig legkésőbb kellenek a pontos résztvevők, az asztalfoglalás és a babakaja miatt!

No megyek tovább babázni!

Este még jövök.

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök

Kitti!

Én most pucoltam ablakot sétáltunk, és blogoltam. Többre nem fussa.

Oryandi!

Üdv megint itt!

tjuca

Sziasztok!

Nincs nagy forgalom. Mi is csavarogtunk Milánnal, olyan jó az idő.
Csak a szél ne fújna. Kitti, az összes ovis sapka nélkül játszott az udvaron és nem csak most, hanem múlt héten is. Pedig akkor nem is volt ennyire meleg, mint most, viszont majd elfújt minket a szél.

Meteor, Te merre vagy ma?

WKata , ti nem jöttök Visegrádra?
Vendég

Juca, én meg még a Te blogodba is írtam. Időmilliomos vagyok ma.:-)
Jöttök akkor szombaton a családdal?

Kitti

Tündérpöcök
Kép
tündérpöcök

Móni!

Nem tudunk menni Visegrádra, mert szombaton megyünk először megnézni barátaink fél éves kislányát, Verust. (Vasárnap unokanővéremékhez megyünk, pénteken meg valszeg a Construmára...)
De köszönöm, hogy gondoltál ránk.
Ma már jobban bírta Misi az úszást, mint a legutóbbi két alkalommal, mikor voltunk. Most ötször is volt víz alatt, és nem esett kétségbe. Talán visszaáll a rend, hogy az úszás mégiscsak egy jó dolog. Tkp. kezdem azt sejteni, hogy ha nem vittük volna úszásra, akkor nagyon félne a víztől.

Most mennem kell fürdetni.

Kata

Kép
wkata

Kata: kár. :(

Úszás: én is észrevettem, hogy minél több alkalom marad ki, annál nehezebben viseli a vizet. De ha járunk rendszeresen, akkor nincs gond. Igaz mostanában ez a 10 órai kezdés a gáz, mert Milán rendszeresen akkor alszik. Így eléggé kipurcan az uszi végére. Nem tudom hogy lehetne ezt áthidalni. Ugyanis a délután 3 órás időpont se jó, mert akkor alszik másodszor. Na mind1.

Kitti: nekem ma mindenre volt időm, gyerek, blog, fórum, vasalás, főzés, autózás, vásárlás. :D
És megyünk szombaton!!!!

Csajok, ma mindenki el van tűnve? Akkor nem beszélgetek itt magammal, megyek a dógomra. :lol:
Vendég

Sziasztok,

Kimi: Marci már babakocsiban tud ülni, azt is imádja, amikor a 2 combom között ül a földön, csak magától még nem tud ülni. Szóval tartja magát, csak a pozíciót nem tudja felvenni :lol: !

A kis motor olyan, amit írtál, hogy hintává lehet alakítani :) !

Kitti: nagyon jó kis hely ez az étterem, kellemes környezet, finom ételek, jó társaság, kell ennél több :wink: ?

Oriandy: szupi, hogy ismét tudtál csatlakozni hozzánk :) !

Katus: hogy telt a húsvét? Panna jól van már?

Gombi: tényleg kis maszat Julcsi :) . Annyi haja van, hogy egy hároméves megirigyelhetné :) !

Olyan mérges vagyok, egész eddig Marci Taj kártyája és lakcímkártyája a kiskönyvében volt és most nem találom :evil: ! Fogalmam sincs hol lehet. Csak akkor viszem magammal, ha dokihoz megyünk és ha ott kiesett volna, akkor már szóltak volna...

Ami még ma eszembe jutott, hogy szülés után fél évvel vissza kellett volna mennem a nőgyógyászomhoz, de elfelejtettem :shock: . Persze, kisebb gondom is nagyobb ennél...
Ti voltatok, vagy kellett mennetek???

Eni

Eni
marcy

Hellóka!

Múltkor írtam egy durván hosszút, csak épp elromlott a gépünk. Húsvét jó volt, Máté mindenkit meglocsolt, annyira tetszett neki, hogy a férfiakat se kímélte. A kölnijével aludt már péntek óta. Ovizik már, ma aludt ott először. Viszont amin ki vagyok bukva, az a kaja amit adnak nekik. Uzsonnára libazsíros kenyér!!! Fő az egészség!!?? Ez van. ha jobbat akarok adhatnám magánba havi 60-ért...Noi mint mindig fogzik, ma csak d.e. aludt, nem semmi, hogy bírta? Már megvolt most az első sírása, de a cumi bejött. Képzeljétek Anyuék szereztek igazi nyuszit. Mátét nem nagyon érdekelte először, de a Noi nagy állatszerető. Simán megsimogatta.

Kimike: Mátét is megkérdeztem, és azt mondta nem volt senkin ma sapka. Aztán lehet, hogy füllent, mert azt is mondta, hogy a másik Máté kórházban van, azt ott jött velem szemben! De ha nem, akkor bunkók az óvónők, mert ma tényleg fújt a szél! Kéne egy kandi kamera!

Juca: Hallod te aztán tényleg jól írsz, nem kéne pályát változtatnod? Olvasom a blogot, és alig bírok lépést taratani. És most mi ez a Hiperke csiperke??? Ne tévesszen meg a barnulás, tudod, szőke vagyok.

Kitti: Holnapra kitaláljuk, hogy megyünk e Visegrádra, o.k.? Mondjuk mi +egy gyerekkel mennénk. Beszélek "urammal" mit tervez.

Mézgombi: Jó a kép Julcsiról, vigyorog mint mindig. kamaszkoromban majdnem Sashalomra költöztünk, csak a banya rájött, hogy inkább újra házasodik, és mégsem válik meg a házától. Örstől akkor se lesztek nagyon messze, és a kert mindennél többet ér egy gyerekenek. Ja, ti nem jöttök Visegrádra?

Oriandy: Jó a járgány, biztos szeretni fogja a fiatok. Írjál gyakrabban. Én mondom.

Hát, ennyi. Most már többször jövök ha akarjátok-ha nem !!Hű, de vicces vagyok ma.

KépKép
KépKép
colett77

sziasztok!

Én is vagyok ám, csak nálunk vendégjárás van már 4 napja. Itt vannak az amcsi rokonok. Szegény Peti meg is van zakkanva rendesen a nagy nyüzsitől és hangoskodástól.
Ma 9-től fél 2-ig anyukám vigyázott rá. Elmentünk párommal vásárolni. Nem tudta elaltatni, pedig 11 fél12 felé elájul, na jó általában a cicin, de néha elringatom a hordozóban. anyumnak is ezt javasoltam, de nem jött be. Így fél kettőkor aludt el a cicin, de fél 4-kor felcsengették a rokonok szegénykémet. Tökre mérges vagyok. Ma vettünk a kínaiban egy 20 -as kiscipőt. erre itthon kiderül, hogy kisebb, mint a 18-as. És még blokkot sem kaptunk. remélem kicserélik, mert rájuk küldöm az apehot!!!
Ma végre én is tudtam venni magamra 3 felsőt, a párom edzőcipőt kapott. Szegényt nagy nehezen meggyőztem, hogy az olcsóbb edzőcipő is jó!!! Egy év alatt szétrúgja a 20ezr ft-os Nike-ot, így szerintem gazdaságosab egy olcsóbb cipő neki!

Kimike, Anita!

Köszi a hófordulós köszöntéseket!

Oriandy!
Örülök, hogy megint itt vagy!!!

Reni
Kép
prenata

Eni!

Ha ez vígasztal, én sem mentem el időben a kontrollra, de a doki nem szólt semmit. Azt mondta, hogy most ott vagyok és ez a lényeg, levette a citológiát és ennyi. Majd jelentkezek, ha gondom van vagy ha valamit szeretnék (pl. kistesót), amúgy 1 év múlva citológia ismétlés.

Köszi mindenkinek, hogy ennyire hiányoltatok, jól esik. Remélem a közeljövőben nem kell majd!

Na, most megyek aludni, az úrfi elég korán kel mostanában (tudom-tudom, kinek mi a korán. Nekem a fél 7 már az! :D )!

Jó éjt mindenkinek!

Andy

Kép
oriandy

Eni!

Ha ez vígasztal, én sem mentem el időben a kontrollra, de a doki nem szólt semmit. Azt mondta, hogy most ott vagyok és ez a lényeg, levette a citológiát és ennyi. Majd jelentkezek, ha gondom van vagy ha valamit szeretnék (pl. kistesót), amúgy 1 év múlva citológia ismétlés.

Köszi mindenkinek, hogy ennyire hiányoltatok, jól esik. Remélem a közeljövőben nem kell majd!

Na, most megyek aludni, az úrfi elég korán kel mostanában (tudom-tudom, kinek mi a korán. Nekem a fél 7 már az! :D )!

Jó éjt mindenkinek!

Andy

Kép
oriandy

Eni!

Jó éjt mindenkinek!

Andy

Kép
oriandy

Na ezt sikerült háromszor is elküldeni! :D
BOCSI!!!!

Kép
oriandy

Sziasztok!

Oriandy: jó, hogy jöttél! Látom, kapásból triplázol is! :lol: Nekünk ugyanolyan bicklink (illetve inkább triciklink) van, mint Daninak, csak nekünk brekkencs van az elején. De még a színe is ugyanaz!

Eni: most hogy mondod. Nekem is mennem kellett volna. Homályosan rémlett, mintha mondott volna valami ilyesmit. :oops: Akkor ezek szerint ezt most senki nem kapkodta el!

Tegnap voltunk méredszkedni. 8680 g a kis lurkó. Nem sieti el a hízást, de legalább még meg bírom emelni. :lol:
Megyek főzni, aztán séta!

Szép napot!

Anita

Kép

Kép
wawel

Napsütéses szép jó reggelt mindenkinek :) !

Gyorsan írok, mert délelött lehet, hogy megint nem leszek. Marci már elemében van, szedi szét a berendezést :D !

Reni: már hiányoztál, de emlékeztem, hogy nálatok is vendégvárás lesz, úgyhogy azért nem kerestelek :) !

Colett: az olyan aranyos, amit Mátéról írtál, hogy füllent a kis drága :lol: !
Szuper lenne, ha ti is el tudnátok jönni Visegrádra, minél többen, annál jobb :) !

Nem tudom, hogy Tandika gépközelben van-e, szerintem nem, mert akkor már írt volna, hogy tudnak-e így jönni abban az esetben ha 11 órakor találkozunk. Én úgy gondolom, hogy velük még számolhatunk, de talán ma már tud írni.

Most már nekem is vége a gondtalan hétköznapoknak, mert már csak hetek kérdése és kezdődik a vizsgaidőszak és még van pár beadandóm is :( .
Most 2-szer ellógtam az előadást, de 21-én már mennem kell.

Na megyek is tízórait gyártani Marcinak, aztán megyünk vásárolni :) .

Eni

Eni
marcy

Helló Lányok!!!

NE FELEDJÉTEK MA VAN A VISEGRÁDI KIRÁNDULÓK LISTÁJÁNAK VÉGLEGESÍTÉSE!!!!!!

Móni, nagyon örülök hogy tudtok jönni, Eniék is tuti jönnek,
JUCA TI JÖTTÖK?

Colett, Tandi, ma van az utsó határidő hogy eldöntsétek jöttök e???????

A fiúkat már "kidobtam", mindenki ment dolgára, én meg délelőtt takarítok, már be van vásárolva (ha-ha a macska meg fel van mászva a fára) jó kedvem van ma reggel.
Rohangálós napom lesz, két interjúval, meg a férjem venni akar késődélután valami zenei kelléket és oda elkisérjük Ádival, este meg két cikket meg kell írnom úgyhogy ki tudja mikor kerülök ágyba hulla fáradtan.

Tomi szokta is mondani mostanában hogy a házaséletünk egy vicc.:-( Régen mindig mosolyogtunk a sazüleimen, akik anno csak vasárnaponként csinálták. :oops: Lassan mi is itt tartunk.
Félek, ha nő a gyerek, ez csak rosszabb lesz majd, mert most még az ágyban marad, ha berakjuk, de egy év múlva már ki tudja nyitni a szobája ajtaját és átjön esetleg...nos akkor zavarban leszünk.

:oops: Nem kicsit, nagyon. :oops: :oops: :oops: Úgy ennyire.

Eni, vizsgaidőszak miatt drukkolok hzogy legyen elég energiád és minden sikerüljön.Nagyon örülök hogy jöttök szombaton és végre személyesen is találkozhatunk!

Na puszi, én is megyek a dolgomra.
Este tudok jönni legközelebb, addigra remélem meglesz a végleges kirándulós lista mert ha nem akkor ejnye bejnye.:-)

Kitti

Tündérpöcök
Kép
tündérpöcök

Sziasztok!

Kitti!

Megyünk, ha semmi sem jön közbe.

Colett!

Egyelőre nincs állásom. Bár némely pénzügyi beszámoló megírásához nagyobb kreativitás kellett, mint a blog. Mert a blogba saját zagy megy meg igazság, a pü beszámolónál meg néha akkorát kellett lódítani, hogy pofám leszakadt.
Húsvéti nyúl is elment nyaralni, úgyhogy nem állunk ellen a kistesónak, jön, amikor jön. :-) (Ez volt a kitűzött időpont, amíg védekeztünk)
Én nem is tudom mit kezdenék egy nyugodt gyerekkel, BÁR SZÍVESEN KIPRÓBÁLNÁM. :twisted:

tjuca

Szép napot mindenkinek!!

Nem tudom, mi van, ma, de Dana egész eddig hisztizett. Semmi nem jó neki. Lehet, hogy mégis csak a foga jön?? Már azt hittem lesz egy kis nyugi a 8. után! :cry:

Juca!
De jó nektek! Már én is szívesen lennék újra pocakos! De mi csak év vége felé kezdünk gyúrni a baba projectre! Azért szorítok nektek! Mindent bele! :lol:

Visegrádi kirándulás:
Szomorúan veszem tudomásul, hogy a géphiány miatt lemaradtunk egy jó kis programról! :cry:
Sajna szerveztünk magunknak programot: NAGYTAKARÍTÁS! Anyuméknál lesz a manó, így ketten apával hamar rendbe tudjuk majd vágni a lakást. Sebaj, legközelebb talán mi is veletek tarthatunk!

Eni!
A múltkori talikor ittmaradt egy pelusotok! Majd legközelebb odaadom! Jó?
Mikor lesz legközelebb???? :D

Andy

Kép
oriandy

Andi!

Most olyan szép idő van, ha nem romlik el ez kincs, ezt akarjátok takarítással elütni? Még ha mással :twisted: Nem lehet még átszervezni???? Nincs ez kőbe vésve nem?

Csajok!

Ugye mindenki lötyögősre veszi a figurát? Csak semmi sport :twisted: legalábbis, ha Ti sportoltok, én ott maradok a Villámban, és fagyiba folytom bánatom. :-)

tjuca

Semmi sport Juca! Ne aggódj.Antisportolók vagyunk.
Max bobozunk egyet és a minigolf sem kizárt.
Az fix hogy hegyet nem mászunk!:-)

Tündérpöcök
Kép
tündérpöcök

Juca!

Az az igazság, hogy már meg van beszélve a szüleimmel és 16-án hétfőn vinnem kell Danit ott vizsgálatra, tehát teljesen be van ütemezve a hétvége. Mi levisszük Veszprémbe pénteken, este hazajövünk, szombaton, vasárnap takarítás, én vasárnap este megyek le vonattal és hétfőn viszem dokihoz. Tehát ez pont így lett kitalálva, hogy hétfőn amúgy is ott kell lenni vele!
Majd legközelebb!!

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok.

Sajnos nem tudok tovább várni, ami az éttermet illeti, meg kellett beszélnem. Úgy dumáltam meg hogy 10 felnőtt plusz 5 gyerkőc plusz-minusz két család.:-)

A babóknak is készítenek ebédet:
csirke-répa-brokkoli
csirke-répa - karfiol menüből választhatnak a picik.

A VÉGLEGES LISTA TEHÁT:

Juca,Kinga,Kofa
Móni,Milán,Pali
Eni,Marci,Isti
Kitti,Ádám,Tomi

MÉG FÜGGŐBEN:
Colett, Noi, Máté és Apa (Bocs Colett, nem tudom a párod keresztnevét)
Valamint Tandikáék?????

Pussz:

Kitti

Tündérpöcök
Kép
tündérpöcök

Lányok!
Május 12-13 vagy 19-20-ra nem terveztek valamit??
Mert ha időben megtudom, akkor úgy szervezzük az itthoni progit és mi is mehetünk végre! Ugye nekünk sokmindenhez kell egyeztetni, mert valamikor hazautazunk anyósékhoz, valamikor anyumékhoz, így minden hónapban marad 2 szabad hétvége, ha épp nincs egyébb tennivaló!

Kép
oriandy

Andi!

Semmi gond, Ti messze laktok. Én biztosan nem szervezek, mert az a katasztrófával egyenértékű, de ha ráérünk megyünk. Milyen vizsgálatra kell vinned Danit?

Kitti!

Köszi a szervezést!

Este jönnek apámék, és sehol sem tartok. Jellemző, hogy itt gépelek, ahelyett, hogy sertepertélnék. :evil:

tjuca

Sziasztok!

Csak beköszönök. Reggel 8-kor már a fogdokinál ültem és most elég ramaty a kedvem. Valamit megbolygatott és úgy érzem, hogy kb. 5 fogam fáj egyszerre. Ez a fogbetegségek egyik legutálatosabb tulajdonsága, hogy átsugárzik a fájdalom. Na mind1, állítólag estére már jobb lesz.

Kitti: csirke-répa-brokkolihoz nem tesznek krumplit vagy rizst?

Mentem, mert nem bírok itt ülni. Szép napot!
Vendég

Juca!

Először is csípő szűrésre megyünk, mert kötöttebb volt a csípője, de egy kis tornával megoldódott. (Amúgy nekem is ez volt, de engem 95-ben megoperáltak vele), aztán elviszem fül-orr-gégészhez is, mert valószínűleg nagyok az orrmandulái és így mindig tátva van a szája. Asszem 1 éves kor után műtik is majd.

Andy

Kép
oriandy

Kitti: elolvastam a blogod utolsó bejegyzését és írtam is valamit, de azzal nem sokra megy az ember, tanácsot igazából nem tudok adni. Max annyit, hogy ne gondolj túl sokat arra, hogy mi lesz, ha..., negatív értelemben. Mert így fogod bevonzani magadnak a rosszat. Rengetegen vannak, akik gyereket neveltek fel, akár többet is, és teljesen kiegyensúlyozott a házasságuk. Szóval a jövőre tekintve csak optimistán. Persze vannak, akik elválnak, de szerintem annak sokkal összetettebb okai vannak.
Vendég

Andy!

Csípő az nem gáz, remélem nem kell műteni. Kingának diszpláziája volt, de az UH-n nem tűnt fel. (Mondjuk én is láttam)

Az orrmandi miatt viszont
:evil: :cry: bár jobb előbb, amikor még nem emlékszik. Nekem is ilyentájt vették ki, és nem emlékszem semmire. :-)

Egy kalappal, hogy ne kelljen sokat várni, és jól viselje Dani a megrázkódtatást az orvosoknál.

Kimi!

Részvétem a fogfájás miatt. :cry: A doki mondta, hogy fájhat?
Mondjuk nekem mindig mondja, hogy most fájhat vagy nem. Úgy is szokott lenni. Egyszer volt, hogy közölte, ha fáj, akkor retur, de lekopogom azóta sem mentem vissza azzal a fogammal.

Kofának minden foga ép. A legnagyobb beavatkozása a fogkőleszedés, ami előtt be is ájult. :twisted: Mondtam neki, hogy ő koncentráljon a gyerek fogára meg vigyorára (eszére, szemére) én majd koncentrálok a hajára meg fenekére. Nos a haj és homloktéma nem jött be, Kofa jobban tudott koncentrálni, ő nyert. Remélem fogak terén is. 8) :lol: Remélem legalább a lapos, szőrös mellkast nem örökli Kinga. :roll: :lol: és ha nincs szerencséje, az eszét örökli csak tőlem, azaz az eszetlenségét. :oops:

tjuca

Juca!

Köszi!
Remélem nem fog nagyon sírni, mert most egy kicsit nem szereti a dokikat. Ugye beteg volt és agyon vissza vizsgálták. De talán ez nem lesz olyan rossz.
Csak majd a műtét...............

Kép
oriandy

Már megint itt vagyok. Milán alszik, nekem pedig sehogy se jó.

Juca: igen, mondta a doki, hogy fájni fog. Egyébként az én férjem dettó Kofa. Azt sem tudja milyen az, mikor fáj a fog. A múltkor megnézte a doki a fogait és mondta, hogy ha minden betegének ilyen fogai lennének, aki bezárhatná a boltot. És felértékelte a fogait 5 millió Ft-ra. :lol: Őszintén csak irigyelni tudom az ilyen embereket. Mondtam is neki reggel, hogy tegye össze a két kezét, hogy nincsenek fogproblémái, remélhetőleg soha nem is lesznek. És azt is remélem, hogy Milán tőle örökölte a fogazatát, aki egyébként most állatira nyáladzik, jön a 9-es és 10-es számú versenyző.

Amúgy ez a fogprobléma úgy jött elő (teljesen véletlenül), hogy a házidoki elküldött vérvételre, mert túl sápadtnak talált. Így derült ki, hogy magas a vérsüllyedésem, ami vmilyen gyulladást jelent. Ezután a doki elküldött különböző vizsgálatokra és kiderült egy csomó szarság. Pl. ez a fogprobléma is, ami szabad szemmel nem látható, csak a röntgen mutatta ki. + epekövem is van, több is, ami állítólag szülés után nagyon gyakori.

Eni: ezt a nőgyógyis dolgot nem értem. Nekem a 6 hetes kontroll után azt mondta a doki, hogy csak 1 év múlva esedékes a következő rákszűrés.
Vendég

Oriandy: amikor hazajöttünk észre is vettem, hogy szerintem ott maradt a pelus, de közben ki is ment a fejemből :) .
Legközelebb ti jöttök hozzánk :) ! Mikor legyen legközelebb :) ???
Nekem hétköznap is jó, de az a baj, ha vonattal jössz, a vasúttól messze lakunk, viszont az autót a férjem használja napközben.
Lehet, hogy vmelyik hétvége lenne jó és akkor a férjed is el tudna jönni :) ! Jó lenne, ha jobb idő lenne, mint múltkor, amikor szakadt az eső...

Danika orrmandulája és csipője miatt :cry: .

Kimi: holnap én is megyek fogorvoshoz, töméscsere lesz, mert érzékeny, ha valami édes megy oda.
Különösebben nincs problémám a fogaimmal, azt leszámítva, hogy sok a tömés... bár ez valószínűleg elég nagy probléma, azért remélem még 50 évesen is a saját fogaimmal rágok :roll: !

Kitti: én is írtam a blogba, és egyetértek Kimivel, szerintem, ha már válásra kerül a sor, akkor ott már nagyobb a probléma, mint a szex hiánya.

Én is várom már, hogy mindenkivel személyesen megismerkedhessek :) !
Coli, tudtok jönni a talira??? Tandika?

Meg kell most mondani, hogy a babókáknak melyik menüt választjuk???

Juca: könnyű ebéd után egy lam,zank j,j uuuuzuu ii iiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuu

Eni

Eni
marcy

Marci segített írni :lol: !

Juca: könnyű ebéd után egy laza séta :) ?

Eni

Eni
marcy

Eni: én is remélem azért, hogy 50 évesen még meglesznek a saját fogaim. Én világ életemben becsületesen eljártam fogorvoshoz. Lehet, hogy nem kellett volna? :shock:

Lányok, Meteorral mi van? Tud valaki valamit róla? Vagy csak nekem kerülte el a figyelmemet és lehet, hogy írta merre van? Mert úgy emlékszem, hogy csak 13-án utaznak, vagy nem???
És a többiek? Ex, Reni, Klarka? Ok, Reni rokonozik. Tényleg, Reni, hozott ruhákat a nagynéni?
A múltkor visszaolvasgattam, elég nagy volt itt a fluktuáció, még mielőtt csatlakoztam volna hozzátok.
Vendég

És Gabella? Merre vagy?
Vendég

Helló.

Még nem vagyok kész a mai munkámmal, várom a férjem hogy kegyeskedjen hazajönni és nekiláthassak végre az írásnak - hogy még éjfél előtt befejezzem.
Ádi itt sertepertél s így nem megy mert csak vele foglalkozom.

Most nem is írok többet mert csak csupa negatvot tudnék és senkinek nem szeretném elvenni a kedvét a nap hátralevő részében.Majd ha kicsit lehiggadtam, elmesélem, mi a nyűgöm.
Ma este már nem biztos hogy jövök, éjszaka lesz mire befejezem a munkát.

kitti

Tündérpöcök
Kép
tündérpöcök

Sziasztok!

Vagyogatok, de egy kicsit el vagyok havazva. Délelőtt gesztenye tortát sütöttem és tiramisut gyártottam. Holnap lesz anyukám 50 éves. Étterembe megyünk estbédre, de a torta és kocintás itthon lesz utána. a vendégek itt vannak egész héten, már mint a nagyimnál. De mi úgy lakunk, hogy egyik lépcsőházban a nagyim, a mellette lévő lépcsőházban anyuék, a következőben pedig mi. Szóval megy most a császka-mászka. Ma fodrásznál is voltam, aztán Petivel 3 órát kint voltunk. Nemrég jöttünk haza.
Igen, kapott Peti amcsis rucikat. Egy mosható fürdőpelust hozzáillő kalappal, egy kis köntös, két napozó bodyt, egy 3részes pizsamát, de simán elmegy szabadidőrucinak is. minden kb. nyáron lesz jó Petire.

Reni
Kép
prenata

A nap képe: Peti megtalálta az óvszer dugihelyünket!

Kép

Reni
Kép
prenata

Sziasztok!

Már jobb a helyzet, igaza volt a dokinak, estére tényleg enyhült a fájdalom.

Reni: találékony Peti, jót nevettem. :lol: Anyukádat Isten éltesse sokáig!

Kitti: ne csigázz, mi a baj?
Vendég

Sziasztok Lányok!!!

Végre gépközelben vagyok!

Kitti, tudom, hogy már elmúlt dél, de... Mi mindenképpen szeretnénk menni Visegrádra!!!! :) :) :)
Andi, Kíra, Kornél

Eni, köszi, hogy gondoltál ránk :wink:

Most ezt gyorsan elküldöm, aztán majd még írok később, ha tudok!!!

tandika

Sziasztok,

csak gyors beköszönés.
Hétvégén Balcsin voltunk lomtalanítani, meg nagytakarítani, tegnap jöttünk haza. Ata bevásásrlok, meg készülk az útra, úgyhogy gép közelbe sem jutottam még neddig.

Gabella,
nagyon csini Mesi a cuccokban. Nekem főleg a ruhácskában tetszik. Örülük, hogy jó lett!

Kitti,
boldog születésnapot utólag is!

Reni,
boldog hófordulót Petinek szintén így utólag.

Most csak ennyi voltam, szerintem már csak az utazás után jövök, úgyhogy addig is vigyázzatok magatokra és a babókra.

meteor

Sziasztok!

Csak életjelet adok magunkról.
Panna meggyógyult teljesen csak a popsija csúny úgyhogy JUCA körömvirágkenőcsét kentem rá.majd reggel kiderül, hogy hatott-e.
Dolgozom ezerrel, gyerekek oviba, bölcsibe, férjem pedig keményen nyomja a gyógytornát.

Marci!
Köszi az érdeklődést Panna teljesen redbe jött.

Wkata!
A te feketeerdő tortád tésztáját csináltam meg, a tölteléket a saját fantáziámra bíztam.Nagyon jól sikerült, majd egyszer ha odajutok akkor teszek fel róla fényképet.

Megyek aludni mert a munkámhoz erős koncentrációra van szükség és azt ugye álmosan nem lehet.

Kép

Kép
katus73

Jó reggelit Mindenkinek!

Katus, jó, hogy jelentkeztél.

Remélem ma nagyobb lesz a forgalom. Mi lassan elcsoszogunk úszásra.

Sziasztok
Vendég

Meteor: jó utazást, jó nyaralást. Csináljatok sok képet!
Vendég

Sziasztok.

Móni, tegnapi depim: állandóan fáradt vagyok, sosem tudom magam kipihenni, ráadásul 3 hete tombol bennem a nátha ami nem akar múlni...
a férjem alig van itthon, munka, zene, most ezért szaladgál, most azért, lényeg hogy a legtöbb napon nyolc előtt sosem látom, így a gyerekkal kapcsolatos teendők 99 százaléka szinte mindig rám marad.
Kedden tizenegy után ért haza a próbáról s kicsit kiakadtam amikor tegnap délután közölte hogy nyolcnál hamarabb ma sem várjuk....ráadásul Ádi belázasodott, és nyavalygott egész este.
Röviden ennyi.

Most emgyek mert lapzárta van.

Pusz mindenkinek.

Kitti

Tündérpöcök
Kép
tündérpöcök

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

Elszőször is had kezdjem egy kis irigykedéssel!!!
Olyan jó Ritáéknak, hogy elmenek egy kicsit kikapcsolódni!!
Mi is tervezünk egy hosszú hétvégét valamikor május végén és megünnepeljük a szülinapunkat. Daninak ugye 29-én lesz, nekünk pedig 24-én. Így együtt ünnepel majd a kis család. Remélem megkapjuk addig az üdülési csekket, mert úgy terveztük, abból megyünk. A cél még nincs meg, valami szép, de nyugis környezetbe mennénk, ahol természetesen bababarát a szálloda. Valami ötlet esetleg?????

Kimike!

Amire mentek az kimondott babaúszás? Mennyibe kerül nálatok??
Mi Celldömölkre mentünk el egyszer, ott 1800 Ft egy alkalom, de ha bérletet veszel, az 5 alkalom és így csak 1500 Ft. De képzeld, amikor anyuéknál voltunk és velük elmentünk Balatonfűzfőre, ott 2200 Ft lett volna mindez. Eszméletlen árak vannak. Mi is járunk uszizni, de nem babaúszásra, hanem csak úgy lubickolni, és Dani nagyon élvezi! Egy kép róla:

Kép

Épp tegnap voltam kint a fürdőn és átvettem a Sárvár kártyánkat. Olyan jó dolog ez, hogy van! A sárváriaknak jár (1 év állandó lakcím kell hozzá) és így pl. a fürdőre kedvezményesen megyünk be. Ez azt jelenti, hogy így 700 Ft a belépő 1950 Ft helyett. Szerintem ez egy szép gesztus a várostól.

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Peti kidőlt, már zöld hajnalban felkelt. Nem is tudom, hogy fogja bírni a mai napot. 4-re megyünk az étterembe, addig mégegyszer kellene aludnia, hogy ne legyen nyügi. Ugyebár normál esetben fél 12 körül dől ki és alszik egyben 3 órát. Viszont éjjel jól aludt, egyszer szopizott. Kivételesen saját magamtól nem tudtam aludni, mivel tegnap beújhagymáztam. Jól esett! De éjjel megkínzott!

Oriandy!
Milyen hömérsékletű a víz az usziban, ahová jártok?

Kitti!
Megértelek! :cry: Szar sokáig egyedül lenni! Mostanában az én férjem is csinál valami programot magának. Vagy pecázni megy, vagy valakinek segíteni. A legújabb, hogy földet túr. Egyik haverja adott egy jó nagy földet, hogy műveljük. Én elmondtam, hogy nem akarom, mert utálom az ilyen munkát, másrészt nem éri meg. Ja, meg kint van a határban. Mi a garancia, hogy nem lopják ki amit belevetünk? Szépen megbeszéltük, hogy nem kell. Erre, tegnap hazaállított, hogy fel van szántva, ma megy terepszemlére, holnap meg beveti krumplival. Mit ne mondjak, nagyon örülök!!! ( Az a röhej az egészben, hogy mig a szüleivel élt, egy kapát nem vett a kezébe) Persze, közben dolgozni megy. Szóval, mostanában én sem sűrűn látom a párom!

Reni
Kép
prenata

Móni!

Köszi anyum nevében is!!!

Reni
Kép
prenata

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?