Új privát üzeneted érkezett!

Orsi!
Ha én kocsival megyek vhová, az platós kis tgk :lol: :lol: ugyhogy elfér a bergon. Különben ez tényleg nagy hátránya, hogy nehéz, de gyalogjárásra roppant kényelmes, és tolni is,nemcsak feküdni benne :D
Kismokus!
Bele fogsz jönni, ne félj! :D

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Lányok - köszi a pocakomról a véleményeket, nem ájult el senki, az jó jel, vagy csak nem tudott reagálni, éppen mert elájult? :lol: :shock:
A héten megyek uh-ra! Nagyon várom! Régen hallottunk híreket a Pocakmanónkról! Férjem már azért van nagyon oda, hogy menjünk már 4D-re, mert Ő is nagyon szeretné JÓL látni!!!

Kismókus - Gyűjtsél sok bátorságot és kérjük a pocakképet! Én is a 28. hétig gyüjtögettem a bátorságomat, de egyre nagyobb lesz, szóval egyre több bátorság kell majd. :lol:

Kép
potykamanó
 
 


Melcsi, Orsi: Köszönöm a jó tanácsokat. Én úgy gondolom, hogy az "tapasztalatlan" anyukáknak, mint én nagyon jók ezek a beszélgetések, még ha "mi" nem is tudunk beleszólni.
Ruhákat én is fogok kapni, és a leltár után akarok többet vásárolgatni.
Mióta nagy a pocim, és már látványos a babavárás, azóta mindenki "tanácsokat " ad. Persze jók ezek a dolgok és nem is panaszkodásként írom, csak ezáltal olyan bizonytalanná válok. Néha azt sem tudom mit kell még beszereznem, míg a következő pillanatban, minden olyan világossá válik.
Múlt hét pénteken jöttek a vendégeink (házaspár és nemsokár 1 éves Zsombor). Ma mentek el, tehát ez a pár nap "tanfolyamon" voltunk a férjemmel :lol: :roll: :wink: .
Azt hiszem kellett ez a pár nap, még ha fárasztóbb is volt.
Ma még turiban is vásároltam néhány bodyt. Remélem ez probléma????, mármint a higiénia miatt.

Nagyon szépek a pocak képek!!!

Kismókus: A bároság nekem is jó lenne. Igaz pocak kép már van, de annyira nem bírom hogy fotózzanak most pocakosan, igazából nem is tudom ezt megmagyarázni.

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 

 
 

Gratulálok Wish-családnak!!!
Szüléssztori mikor lesz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Puszilok mindenkit még háttérből, anna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
madaran
 
 


Szia Anna,

de rég jelentkeztél már!
mizu veled? mikor próbálkoztok újra?

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


melcsi1967 írta:Orsi!
Ha én kocsival megyek vhová, az platós kis tgk :lol: :lol: ugyhogy elfér a bergon. Különben ez tényleg nagy hátránya, hogy nehéz, de gyalogjárásra roppant kényelmes, és tolni is,nemcsak feküdni benne :D

jah kérem, úgy könnyű :) :) nekem nincs platóm és még a nagybevásárlás is jó ha befér a babakocsi mellé + az egyéb kellékek, amik állandóan a kocsimban vannak.
(persze az én csomagtartóm sem kicsit, de 2 motor+ váltás ruha+ homokozó készletek + labdák + babakocsi + nagybevásárlás azért már elég sok helyet tud elfogalalni)

PéZsé :D
a mit kell beszerezni nagyon nehéz kérdés, mert van jó néhány dolog ami nagyon-nagyon mamafüggő, van ami nekem egyáltalán nem jött be (pl. szopis párna, hordozó kendő... stb) más meg esküszik rá :)
biztosan Neked is lesz 1-2 olyan dolgod, amit megveszel és ki fog derülni, hogy nem hasznos NEKED :D de el lehet ilyenkor adni :)

A tanácsokat meg én azt mondom, hogy nagyjából el is lehet felejteni - már ami a gyereknevelésre/boldogulásra vonatkozik - , mert minden gyerek és mama más. Neked kell majd érezned, hogy Neked és a Te babádnak és a Ti életviteleteknek mi a legjobb.
PL. nagy megosztó kérdés a hol aludjon a gyerek. Van akit nem zavar, hoy ha mellette a gyerek, van akit igen.
szerintem 1 dolog fontos akármi is legyen a téma, hogy az ember következetes legyen velük. mert pl. teljesen normális, ha egy gyerek nem érti, hogy ha 2 éves koráig anyáékkkal aludt, akkor most minek a külön szoba... hisz nem logikus - a magyarázat meg ált. annyi, hogy anyáék besokalltak.
nos, ezekhez kell végiggondolni, hogy Ti hogy éltek, mi fér bele.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi

a szopis párna miért nem jön be?

Kép
zsuzsi73
 
 


zsuzsi73 írta:Orsi

a szopis párna miért nem jön be?

nekem tök kényelmetlen volt, nem olyan magasan volt, ahol a gyereknek lennie kellett volna, nem úgy feküdt rajta, ahogy kellett volna... stb :D
terhesen meg nem bírtam, hogy zizegnek benne a golyók, én úgy nem tudok aludni :wink:

szóval szopira nekem egy sima kispárna és a karom jött be, karomon a gyerek, alatta támasztéknak a kispárna, amíg kicsik voltak, lóbébiknek már akármi jó :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi: Remélem Én is ki tudom alakítani a Mi életvitelünket. Persze, miért is ne tudnám! Köszönöm. :wink:

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Pézsé!
Orsihoz csatlakozom. Még több tanácsot fogsz hallani, ahogy telik az idő, a csucs pedig a gyerekágyas osztályon lesz (de lehet hogy kidobnak a szülés utáni napon, mert kell a hely :evil: :evil: ). Aztán majd mást mond a gyerekorvos, mást a védőnő, meg még a rokonok,stb. Jó ha felkészülsz, és megpróbálod a 2 füledet rendeltetésszerüen használni. vagyis egyiken be, másikon ki :lol: Eltelik pár hét, de ki fogod tapasztalni, hogy NEKTEK mi a legjobb, addig meg átlavirozol az időn valahogy.
Én is vettem már turiban bodyt, igaz, nem ujszülöttet. De ha kimosod-vasalod, az is tökéletes lesz.
A pocakodra pedig légy büszke, és bátran mutasd meg, amugy is csak ideiglenes állapot :(
Manó!
A pocak mérete nem egyforma mindenkinél és minden terhességnél. Pl. Emesével kb a 9. hónapban volt ekkora nekem, mint most a kicsivel 29 hetesen.
Szerintem a Tiéd gyönyörü, csak még nem mindenki heverte ki a locsolkodást :lol:

Az én kis bébim sajnos teljesen rákattant a gyomromra. Napok óta ugy feltornázza magát, főleg éjszaka, hogy emiatt aludni sem tudok rendesen :shock: Pedig még 2 hónap hátravan! Mi lesz még itt?
Holnap megyek a dokimhoz, próbálok tovább informálódni a szülésem tekintetében.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Zsuzsi! Nekem a szopis párna bejött: a terhesség alatt azon aludtam, mert annyira fájt a derekam, h sehogy máshogy nem tudtam. Utána a kórházban volt hasznos, mert karikába hajtottam és gátsebbel vígan üldögéltem, mert a külső része tartott és nem ért le a seb. Most meg azon szopizunk, de pl. anyukáméknál kispárna van, az is olyan jó. de nekem már a terhesség miatti alvás miatt megérte.

dkata
 
 


Zsuzsi :D
válaszolok itt.
Szóval én meg nem szoktam beteg lenni. De ezek szerint akkor Neked csak vitamint kellene szedned és megoldódna a gondod :wink:
próbáld ki a gravidát.
én nem ismerem az összetételeket.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Szép jó estét :)

Melcsi,itt van egy cikk,amit a lombikbabáról szedtem le :wink: választott orvosnál valő szüléssel kapcsolatban.
http://www.weborvos.hu/cikk.php?id=94&cid=88099

Pbj,örülök,hogy jól vagytok,kitartás :wink: :wink: :wink: gyorsan eltelik az a pár hét,és az is lehet,hogy a manók tovább maradnak bent,mert minden O.K lesz :wink: :wink:

Kiscsillagról van valami hír :?: :?: :?: :?:

Potykamanó,nagyon szép pocakod van :D :D :D :D :D

KépKép
napszemcsi
 
 


Napszemcsi! :)

Harcimókus tegnap délután ezt írta Kiscsillagról:
"Kiscsillag benn maradt, nem szívódott fel a hematóma, sőt nagyobb is , mint a felvételkor. /mivel nem kifelé ürült ugye/ Természetesen nagyon aggódik továbbra is, és fél. Nyugtattam, de garancia semmire sincs. Feküdni kell! A kórházat *nehezen tolerálja, de ez van, muszáj, nincs választás. Simán felszívódik, csak ki kell várni és pihenni."

Kép Kép
kismokus
 
 


Pézsé, Orsi, Melcsi
Na leírom engem mi bizonytalanít el néha. Vannak emberek, akik nem azt mondják, hogy szerintem így vagy úgy, hanem ex katedra kijelentik, hogy van jól, és ha másképp tervezed, az csak azért van, mert még nem volt gyermeked.
1. totálisan kiakasztanak a külön szobával!!! olyan emberek, akik 3-4 éves koráig együtt vannak a gyermekükkel, szabályosan vagy hülyének, vagy lelketlennek néznek, hogy miért akarok én külön szobát
2. totál kiakasztanak többen, mikor megtudják, hogy a 6. hónap végéig dolgozom. Mit fogsz csinálni otthon 3 hónapig? Csak hízni fogsz mert unalmadban eszel :twisted:
3. Vásárlás egyik rész: még semmit nem vettetek??? Másik: hogyhogy már májusban vásárolsz? nem korai? :twisted:
És a legviccesebb, hogy ez csak a kezdet, ha megszületik, akkor mi lesz :?:

Na, de a lényeg, hogy ma - 4 hét után - végre megnézzük a drágaságunkat :lol:

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma :D
tudod az az ember, aki bármilyen témában ex katedra nyilatkozik számomra már a meg sem hallom kategória :D :D
szóval őket aztán végképp ignorálni kell.
(ezt tényleg akármi a téma így gondolom, ha bárki bármiről azt állítja, hogy CSAK AZ az üdvözítő, akkor nekem már régen sántít a dolog)

1) nálunk ugye nullkilómétertől külön szoba van, lesz is Lilivel
2) én a 15. hétig dolgoztam... és tök jól elmegy az idő, 11 kg-t híztam :wink:
3) ezen már tényleg csak hangosan nevetni lehet.

szóval... egyiken be a másikon ki!!! :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Emmácska!
Na erről beszéltem! :lol: :lol:

Épp Kiscsillag miatt néztem be, hátha van valami hir. Azért már jobbra számitottam, de aki hallja adja át (Harcika, köszönjük), türelem, biztos rózsát (babát) terem!

Napszemcsi!
Köszi a cikket, az én dokim is valami ilyesmi türelmi időről beszélt legutóbb, hát remélem, csak megerősit ő is ma ebben.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Orsi

Te vékonyan kezdted, vagy volt súlyfölösleged?
én most + 8 kg-nál tartok és nem nagyon stagnál a súlyom, folyamatosan hízok, de így attól tartok min. + 20 kg lesz a vége. amivel ugye a saját dolgomat nehezítem meg. meg a doki is elmondta egy csomoszór, hogy a végére kb. + 12 kg legyen, akkro könnyen fogok szülni.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi :D
60 kgval kezdtem... vékony azért nem voltam, de sok feleslegről sem beszélnék.
szerintem a könnyű szülés meg a súly nem igazán függ össze!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


emma,
nekem folyton az jár a fejemben, amit icsilya mondott - bár nemtom szó szerint idézni, de a lényege: hogy ha már gyereked lesz, még inkább meg kell tanulni kiállni magadért meg érte, és bizony ki kell harcolni dolgokat. Mindenki monnyon, amit akar! A Te életed, a Te gyereked.
Mára meg jó kukucskát! Aztán majd számolj be! :)

KépKép
pompomlány
 
 


Lányok :D
Egyetértünk! Mindenkinek mosolygok, aztán csinálok, amit akarok! :D

Zsuzsi :D
Szerintem ne aggódj túl sokat a súlyod miatt! Persze én is 13-14- kg-nál szeretnék megállni, de elfogadom, ahogy alakul. Megmondom őszintén a múltkori mázsa után 3 napig be voltam fordulva, keveset ettem, ettől még jobban befordultam, aztán elhatároztam, hogy ez nem fogja elrontani ezt a gyönyörű 9 hónapomat :D Nekem most az vált be, hogy napi 15-20 percet tornázom, fittebbnek érzem magam tőle, és a derekam sem fáj :D De az éhezést nem erre a kilenc hónapra találták ki :D

Pompi
természetesen beszámolok!
Ilyenkor már fél kg fölött van, ugye :?:

Kép
Kép
emma1976
 
 


emma1976 írta:Lányok :D
Egyetértünk! Mindenkinek mosolygok, aztán csinálok, amit akarok! :D

legjobb taktika. és még mondd "igen persze, úgy a jobb" :lol: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Melcsi,
Kenguru cuccokkal nincs nagy tapasztalatunk a hugommal együtt, mert nem nagyon veszünk belőlük, de csak azért, mert nem nagyon tetszenek. 1-2 szép db-ot találunk csak néha. Úgyhogy lehet, hogy tuti az anyaguk, de nekem az a legfontosabb, hogy nekem tessen. Ugyanez van nálam a Bergon babakocsikkal is. Nekem nem nagyon tetszenek. Emese nagyon cuki lehetett a locsolásnál, biztos nagyon élvezte! Mi volt az orvosnál?

Zsuzsi,
Szerintem nagyon állat a babakocsi, amit kinéztél! Az enyém is ilyesmi. Én direkt ilyen „botkormányosat” akartam venni, hogy szatyrokat akasztgathassak rá! A hugoméknak ugyanilyen babakocsijuk van más színben, és mi aztán mindenfelé jártunk azzal a kocsival, még hegyi terepen is, de a kocsinak semmi baja, pedig 3 éves. (Ezt a kerekei miatt írtam, hogy nem baj, ha kicsi – összecsukásnál meg ráadásul praktikusabb is, mint a nagy! ) Ja, és csini a pocakod!

Judit,
Hogy vagytok?

Kata,
Bálint már 68-as ruhákat hord? De durva! Én csupa 56-t vásároltam eddig, tegnap szereztem be 62-eket. De úgy számoltam, hogy ezek elegek lesznek vagy 3-4 hónapig. (Vagy nem? )

Jud 71,
Én is csak jókat tudok mondani az SCS-beli h&m-ről. Ugyan túl nagy választék ott sincs, de ami van, azok legalább jók és jó árban is vannak. Szeptemberben egyébként a Vörösmarty téren is nyílik egy h&m, ahol kismamaruhák is lesznek!

Manó,
Nagyon csinos vagy, és a pocakod is! Nekünk is a 29. heti uh volt eddig a legnagyobb élmény. Itt már kicsit tudtuk nézegetni, hogy kire is hasonlít.

Anikó,
Mikor is lesz a műtéted?

Orsi,
Én a h&m-ben vettem nemrég olyan szétnyithatós oldalt kapcsos bodykat.

Anna,
Mi van veled? Jó újra látni!

Emma,
Én is azt mondom, hogy nem kell foglalkozni a „jótanácsokkal”! Legfeljebb meghallgatod, aztán jól nem veszed figyelembe! Milyen volt az orvosnál?

Mi tegnap szétvásároltuk az agyunkat, most már minden megvan Olivérnek, csak ő hiányzik! Némi problémánk még a használati útmutatókkal van. Például nem tudja vki, hogy a kókuszmatrac és a rács közé kell-e vmilyen homogén felület (mondjuk vmilyen falap )? Mert a párom szerint a rácsra nem lehet rárakni az Angelcare lapjait. Szerintetek? Tefal bébiőrzőt vett vki? (Azzal se nagyon boldogulunk…)
A hangulatjelek hiányoznak, mert word-ben írtam. Ja, és bocs a regényért!
20140901102739
 
 


Hajni :D
3-4 hónap??? :D annyi idő alatt az én 2300 grammosaim is túllettek a 62es méreten :D
bőven kevesebb időre elég, az elején nagyon híznak.
De nagyobbat meg szerintem felesleges venni, mert simán lehet gyerekkel is bevásárolni menni :)
én 56osból készülök eléggel, meg 1-2 62es, de a többit majd ha megszületik :D

kókuszmatrac és rács közé nem kell semmi. ez a lényege, hogy így tud rendesen szellőzni.
Az angelcare lapjait rá lehet tenni a rácsra kivétel nélkül a mieinkek ott vannak 2.5 éve :D
bébiörzőhöz nem tudok hozzászólni, mert én nem használtam.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
a ruhákkal kapcsolatban kezdem belátni, hogy tévedtem. :oops: Bár meglátjuk, hány kilósan is születik ez a gyerek. :D A matracos infót köszi, mindjárt meg is mutatom a páromnak! :mrgreen: :lol:
20140901102739
 
 


Hajni :D
ha végig pocakban marad, akkor korábban kell a 68asra váltani :)
és miért is ne maradna.

én meg arra jöttem rá, hogy a jövő héten már a 30. hete kezdjük.... szóval... lassan már óriásterhesek leszünk :D

én 3.5 hete semmit sem híztam, pocakom 90 cm-en stagnál :D
ezek szerint nálam ez alkati, hogy a 24-25-26. hét után nem hízok és a pocakom sem nő, afiúkkal is pont így volt.
Akkor a a 32-33. hétig volt ez a stagnálás, kiváncsi vagyok, most meddig tart.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
na az fasza lenne! :D Egy csomó 56-os cuccot vásároltam! :? :D Hízás terén nekem is most volt egy hosszabb hízásmentes időszakom, de a húsvét betett, plusz 2 kg! Így most 10,5 összesen eddig. Ja, és a pocakom is nőtt végre, most 106 cm! :D A fiúkkal nagyobb volt azért a pocakod?
20140901102739
 
 


A fiúkkal nagyobb volt 5-6 cm-rel cirka (majd megnézem a füzetben, hogy mennyi volt ennyi idősen), de 106 cm-rel szültem :) 35+0ra :)

nem akarlak elkeseríteni, de ha 4 kg körüli lesz a gyerkőc, akkor az 56os lehet nagyon passzentos is :D :D :D
de persze simán lehet 3 kg-s rövid gyereked is, akkor azért 1 hónapig lehet, hogy tudod használni :wink: :lol: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Pedig olyan szépek azok az 56-os ruhácskák.... :D

Pompi,
te írtad, hogy vizesedsz? Na én is! :( Csak azt remélem, hogy nem lesz akkora fejem, mint anno az unokatesómnak, mert akkor nem kerülhetek emberek szeme elé! :twisted: :roll:
20140901102739
 
 


Hajni :D
kétségtelenül, és olyan picik :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hajni

a Te babakocsid pontosan milyen? márkája, típusa?
10,5 kg. 34 hetesen? az semmi, én már most majdnem ott tartok, s félek, ezután fognak rohamosabban beindulni a kilók. bár többen írjátok, hogy vannak stagnáló időszakok is.
Neked mit mondtak az ismerőseid, hogy Olivér lesz a fiad?
Nálunk kivétel nélkül mindenki azt, hogy gyönyörű név. A lány Noémi lett volna, arra többen mondták, hogy nem valami szép név.

Orsi

neked meg már csak 12 nap és fellélegezhetsz, az általad elvárt minimális időt betöltöd.
tudjátok amúgy, hogy mikortól nem beszélünk koraszülésről?
betöltött 34. hét. ezt a kórházban mondta nekem egy szülésznő, itt nálunk. 37 hétről levitték 34-re.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Pompi! Milyen szép nagy a pocakod!

Potykamanó! A te pocakod meg rengeteget nőtt, de hát ez a dolga!

Emma! A te pocid meg most kezd majd nőni, mikor már nem dolgozol, és csak a babát növeszted! Mi volt ma?

Pbj-vel mi újság? Tudtok valamit?

Hajni! Hát igen, én a múlt héten berohantam az egyik bababoltba, és vettem 68-as bady-kat meg rugikat, mert a 62-esek feszülnek a gyerkőcön. Vettem 3 darabot, aztán majd együtt vásárolgatunk. Ez a méret valahogy kimaradt. 74-es pamut rugik vannak, mert azokat jókat kaptam, sőt kantáros farmer meg kordnadrág is van, de itthon és aludni a rugi a kényelmes. Én sajnos az 56-os ruhákat csak párszor tudtam ráadni, szerencsére nem is volt, csak kettő, body is inkább 62-es volt. Bálint ugye 61 cm és 4,45 kg volt születéskor, azért tartottak ki eddig a ruhák, mert majd' 4 kg-ra visszafogyott, mert nehezen indult a szopi. Tegnap volt 5070 gramm, úgyhogy végre hízik. Rakok majd képet, mert már rég megígértem Napszemcsinek... :lol:

dkata
 
 


zsuzsi73 írta:Orsi

neked meg már csak 12 nap és fellélegezhetsz, az általad elvárt minimális időt betöltöd.
tudjátok amúgy, hogy mikortól nem beszélünk koraszülésről?
betöltött 34. hét. ezt a kórházban mondta nekem egy szülésznő, itt nálunk. 37 hétről levitték 34-re.

igen már a 30. hétig nincs sok hátra :)

én, hogy eléggé benne vagyok a koraszülött dolgokban próbálom mindig felhívni arra a figyelmet, hogy az, hogy "koraszülött" az egy állapot, sokkal inkább, mint objektív adatok összessége.
Amúgy hivatalosa: 37. betöltött hét előtt és/vagy 2.500 gr alatt születt baba aki hivatalosan annak számít.
viszont!!! egyik adat sem jelent semmit arra vonatkozóan, hogy pl. koraszülött ellátásra szorul-e egy gyerek.
Levi 2500 gr alatt és 37. előtt is született és semmire sem volt szüksége a melegítésen kívül, amit sok "normál" újszülött is megkap. (pl. a sote IIn minden újszülött ca. 1 napot inkuban tölt általában a könnyebb aklimatizáció miatt).
Védőnőhöz: a 34. héten született babákból azért elég sokan részesülnek még klasszikus koraszülött ellátásban. Lélegeztetés már ritka, de a légzés és keringéstámogatás szinte mindennapos.

Ezen kívül azért az nagyon igaz, hogy minden ilyen kissúlyú baba problémás. Mert nehezebben szopik, aluszékony nagyon sokáig, nehezen ébreszthető, fázós, a védőnők szerint túl gyorsan hízik (nem ritka a heti 400-500 gr sem)... stb.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 



Kata :D
tündéri ez a maszat!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok Lányok! :D

Voltunk ma vérvételen CTG-n és ultrahangon!
A ctg nem mutatott semmi különöset,csak szegénykém nagyon menekült volna mert nem akarta ezt a fránya gépet!!!
Az ultrahangon néztek áramlást és sulyt is becsültek!
3040g-ra becsülték a fejecskéjét 98,4-re mérték igy arra gondoltam ha levonom a +/- értéket akkor már több lehet 2.5 kg-nál legalább is remélem!!!!
Viszont nem nézték meg a méhszájat amiért szomoru voltam mert jo lett volna igy még egy hétig várhatok! :evil:
Április 27-én lesz a mütét ez már biztos már az aneszteziologussal is egyeztettünk!
Kébzeljétek olyan kihalt volt a korház,hogy szinte csak mi voltunk a férjemmel!


Kata! :D
Nagyon édes a picikéd!
A "kezeket fel" poziciotol kész vagyok!
Zabálni valo!!!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó :D
nem pici :D vagy jó nagy a feje :D :D :D
(de Máténak is az volt, és jól állt neki :wink: )
a méhszájon már ne aggódj, tök mind1 milyen ebben a korban.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Jó kis termés volt itt egy nap alatt, alig győzők visszaolvasni.

Hajni, köszi Neked is a H&M infókat! :D
Pompi, köszi, hogy visszatettél a toplistára, nagyon is precíz vagy! :D
Kata, nagyon aranyos a kis Bálint, és már ilyen korán rohan az iskolába? :lol:
Kiscsillag, türelem-türelem, minden rendben lesz! :D

Úgy látom, hogy most a "kiakasztos" témák vannak napirenden. Legalább megnyugodtam, hogy nem csak engem idegesítenek emberek és dolgok.

1. Hogy vagytok? kérdéstől feláll a szőr a hátamon.
2. Én már csak 4 órában dolgozok, amióta babóca a hasamban van, de sokan "jóindulatúan" erről is le akarnak beszélni. Szerintük én csak pihenjek itthon. Persze szinte mindannyian kedves kollégák. Nekem pedig éppen attól kerek a világ, hogy amíg fizikailag bírom, szeretnék dolgozgatni, elfoglani magam más dolgokkal is.
3. Külön szobával kapcsolatban egyet értek Orsival, pillanatnyilag én is így gondolom.

Az igazságérzetem is sokkal jobban működik: érdekes módon a távolabbi ismerősök üdvrivalgásban törnek ki, amikor megtudják, hogy babát várok. Néhány közeli rokon és barátnő - na jó nem általánosítok csak három -, akik nemrégen szültek és terhességük alatt mindig tettek róla, hogy a középpontban legyenek, alig vesznek rólam tudomást. Hogy én eddig milyen naiv voltam!

Én eddig 0 dekát híztam, pedig nem hánytam egyszer sem - kopp, kopp - , de három napja akkorát nőtt a hasam, hogy magam is meglepődtem.

Jud

Kép
jud71
 
 


Emma: Azt hiszem a félelmeink azonosak voltak, de a lányoknak maximálisan igazuk van. Engem egy picit megnyugtattak a csajok.

Kata: Nagyon szép a babád, és egyáltalán nem pici a baba.

Köszönöm a ruhainfókat, így már én is bátrabban vásárolok.

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


jah csajok :D ha már kiakadás... nekem a kedvencem... és már 2en is mondták - persze húsvét volt, és rokonok :twisted:
"Biztosan jó nagy baba lesz, akkora a hasad!!!"
köszi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Ha már a kedvencekről van szó: még mielőtt megkérdeznék hogy hogy érzem magam (persze már ettől a kérdéstől is a falra mászom) az első kérdés:
-És hány kilót híztál már??

Az ismerősöm szerint, miután megszültem, ez át fog váltani a:
-és tudsz szoptatni, van tejed?

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Kata
nagyon helyes babád van :D

Mi is megjöttünk a dokitól. Zárt méhszáj.
Zalán nagyon szépen fejlődik. 750 gr és a fejátmérője 6 cm. :D :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma :D
kész óriás :D :D

PéZsé :D
a bnődnek tökéletesen igaza van, erre fog átváltani.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok! :)

Összeszedtem a bátorságomat, íme a mai pocakom (28. hét):
Kép

A babánk nagyon-nagyon szégyenlős volt a 4D-n: minkét kezét az arcoskája elé tette (a doki szerint úgy védekezett, mint a bokszolók :lol: ), majd pedig mélyen lehajtotta a fejét, és belefúrta az arcát a lepénybe. Egy szó, mint száz, szinte semmit nem láttunk az arcából :? .
Minden más rendben volt, a súlyát 1173 grammra becsülte a gép.
Ez a legjobb kép, amit sikerült elcsípni (a lepényt, erről is úgy kellett "leradírozni"):
Kép

Kép Kép
kismokus
 
 


Kismókus :D
Nagyon csini 28 hetes vagy! Nem értem, miért kell ehhez bátorság :D
Kicsikéd nagy bújócskázó, de édes a profilja :D

Orsi :D
Lsz. küldd nekem is a stagnálást! 2 hét alatt 0,8 kg-ot szedtem fel már megint :x

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok :)

Hát időm semmi, nem egy eszik-alszik ez a gyerek. De ennek ellenére nagyon édes. Kicsit kűzdünk a tejcsivel, de lassan alakul, meg hasmenéses is szegénykém az antibiotikumtól, amit kap (a magzatvízből kitenyésztettek valami bacit és amiatt). Szóval nem könnyűek az első napok, de hát erre vártunk és majd kialakul szép lassan minden.
Azért meg kell mondjam, szerintem a lombikba tettek a egy csipet cukrot és egy lehelet rózsaszirmot is, hogy ilyen édes babánk lett :D

Szülés nehéz volt, főleg az az egy óra, amikor már tolófájások is voltak, úgy kifáradtam, hogy a császárt már végigaludtam. A sebem egyébként rohamosan gyógyul, már a mozgásnál nem zavar, csak néha ha hirtelen felugrom, vagy tüsszentek :evil:, akkor rossz.

Kép
Kép

wish
 
 


Kismókus,

nagyon csini vagy, végre te is tettél fel képet, ennyi idő után!
A kislányodnak mi lesz a neve?

Emma,

jó nagy már Zalán. a 4D-n, a 19. héten nekem 4 cm volt a fejátmérő, én azt is nagynak tartottam már akkor.

Kata

nagyon cuki Bálint, főleg azon a képen, ahol felemeli a kezeit.

Orsi

számomra azért fontos, hgoy hanyadik héttől nem számít koraszülöttnek, mert ha pl. a 35. héten beindul nálam a szülés, akkor szülhetek itt, nem küldenek át Gyulára.

Anikó

neked miért is lesz császár? a lepény miatt? biztos írtad már sokszor, bocsi, nem emlékszem. nincs véletlenül pocakképed? szerintem Te még nem tettél fel soha.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Wish

de jó, hogy megjöttél :D
Gratulálok Balázshoz, nagon cuki baba :D

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Wish :P
Nagyon szépséges Balázs :!:
Majd szólok a biológusoknak, hogy nekünk is tegyenek az embrikékhez cukrot és rózsaszirmot, hátha bejön :wink:

Kismókus :P
Csini a pocid!

Sziasztok,
Fanni
fanni73
 
 


Wish :lol:
De jóóóó, hogy jelentkezel!
Gratulálok a gyönyörű fiadhoz!!!!!!! :D :D

Kép
Kép
emma1976
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: