Na heló
akartam már jönni, de pörögnek a napok, főleg, amióta ugye meló is van.
Meg a jó idő, állandóan kint vagyunk, nincs időm itt dögleni a net előtt.
Edó, Peti nagyon aranyos lehet. Munkáltató brrrrrrrr
Nekem most adták le a drótot, hogy már érdeklődnek a munkahelyemen, hogy nem akarnék-e visszamenni
Pöööörsze.....arra a helyre, ahol 1 év alatt nagyobb volt a munkerőcsere, mint máshol 10 év alatt, meg amúgy is, az egy éves gyerekemet nem hagyom se bölcsibe, se sehova. És különben, van egy jól fizető itthonról végezhetőm, én most erre gyúrok hosszú távon is.
Serfi, és nekem mikor indul a meló újra? Tudod már, milyen bölcsibe megy Hanna?
Nálunk most megint érdekesek az éjszakák, és nem tudom, hogy megszokás kezd lenni, vagy csak tényleg van valami baja.
Necces, mert mindig uaakkor ébred, éjfélkor és 5-kor, és mindkétszer két dl rizstejet vág be, szó nélkül, egy perc alatt, majd alszik tovább. Peti szerint szomjas, nem tudom, mert napközben is nagyon sokat iszik, legalább 1-1,5 litert. Na mindegy, végülis nekem nem gond, mert 5 perc az egész.
Én is a legelső időkben hátra fektettem Benyót, de ő jól volt úgy. Aztán 2 hósan kezdődött, hogy háton nyekergett, és ahogy hasra tettem, azonnal aludt tovább. Azóta is hason alszik, ahogy beteszem az ágyba, vágja magát hasra, felhúzza a hasa alá a lábait, és megy a szunya.