Új privát üzeneted érkezett!

Snoopy,
Nem baj, majd elmúlik... Kép Majd megtanul vmi mást Kép.
Az enyéim most az apjuktól hallott "Csessze meg!"-et szajkózzák... (Z. szerint ez nem 'olyan csúnya' ifejezés... Szerintem az. Na mindegy Kép Kép )
pussz
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok,

tényleg sokan betegek... sok-sok pusszantás nekik!!
Mi szerencsére (kop-kop) jól vagyunk, túl vagyok az elsõ CTG-n (minden oké), tegnap buliztunk egyet, rosszullét elmúlt (na, jó az a fránya gyomorégés megvan, de már nem sokáig Kép ), úgyhogy minden happy. Bár kicsit álmos vagyok, éjszakánként keveset alszom... most meg ugye, eleve késõn feküdtünk le...
Kanga,
nagyon helyes a kislányod!!!
Pele,
Golyócskák is irtó édesek!
Juca,
autós sztorin jókat derültem! Egyébként Tomi is beszél néha Vilihez hasonlóan, pl. abíd!!! (ez ugye az ebéd lenne Kép ), hogy kitõl tanulja. Oké, hogy felénk beszélnek így, de tõlünk nem ezt hallja, alig-alig mozog ilyen közegben... amúgy meg jól áll neki..., a nem-et is nam-ként ejti... nem is értem, senki nem a-zik a családban Kép

Na, megyek, mert Gábornak "dógoznia" kell.
Ja, pénteken a szülõszobán voltam CTG-n, nem mondom, hogy nem remegett meg mindenem...

Pusz, Erika
kerika
 
 


Sziasztok Lányok!

Önzõ leszek, bocs, csak magunkról fogok most irni..

Sajnos mi is megbetegedtünkKép, elõször Kari lett beteg.
Péntek éjjel már nagyon vacakul volt...Kruppos rohama lett, szerencsére volt itthon minden gyógyszer, igy viszonylag hamar jobban lett. Én már akkor fájlaltam a torkomat, alig birtam nyelni, csak -tudjátok- amikor a gyereked beteg, fel sem tûnik, hogy te is sz*rul vagy..
Reggel már én is "ugatva" köhögtem...az orrom azóta is állandóan be van dugulva..
Tegnap este Jancsi lett lázas (38.6), amit sikerült levinni, de éjjel 2-kor már megint tiszta láz volt..(39.3) Szegényt megkinoztam, mert a kúpon kivül, prizniceltem..nagyon nem szerette.. 4-ig kukorékoltunk, reggel 8.-kor még 37.8 fokos volt a hõje, de azóta -szerencsére- jól van..
Mindketten AB-t kapnak.
Aztán szépen felzárkózott Tomi és Hannus is...Hanna mandulája akkora, mint az öklöm és tüszõs is..Tominak "csak" a nyelés fáj, piros a torka..Szóval tök kriplik lettünk.
Holnap mehetünk megint az orvoshoz, Hanna sir, hogy nem akar beteg lenni, suliba akar menni...Tomi sir, hogy utálja, hogy mindig beteg..
Én meg izgulok, hogy Marcinak ne legyen semmi baja, meg ne most akarjon megszületni, legalább addig várjon, amig jobban leszünk.

Remélem nem utáltok, hogy rátok boritottam a nyavalyáinkat...
Még1x bocs, remélem, hogy holnap már jobb hireim lesznek.

Puszi mindenkinek:
Verus

Kép
verus
 
 

 
 

Jaj Verus, hogy mondhatsz ilyet, hogy utálunk!
Panaszkodj csak nyugodtan, tudod, hogy itt mindig meghallgat valaki! Kép

Gyógypuszi röpülnek, oszd ki a nevünkbe is
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

Hát én is megérkeztem Alsópáhokról. Igaz, hogy együtt indultunk Pankamamáékkal... ?:?)KépKép Csak a múlt héten nagyon sz--ul voltam, örültem, ha ágyat látok, de ahogy így olvastam nem vagyok egyedül a náthás kórságommal és az enyém még enyhébb lefolyású is volt, mint pár másik topiclakóé. Még mindig tart, de már nem vészes. Lili is benáthásodott, szegénykém már kéri, hogy szívjam az orrát, ha bedugul... KépKép Mi is jól éreztük magunkat telelés közben, csak hazajönni ne kellett volna. Bírtunk volna még maradni...

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már kezdek írtóra türelmetlen lenni emiatt a vacak idõjárás miatt. Annyira várom már a tavaszt, pedig sürgetni nem tudom. Körülöttem már mindenkinek tele van a hócipõje a téllel és a hideggel. És sokkal türelmetlenebb vagyok a terhességemel is, már nagyon várom a májust, gyakran fáj a derekam, az alhasam és fáradékony vagyok. Mi lesz még nagyobb pocakkal...

Verus! Mindig te jutsz eszembe mikor úgfy érzem, hogy ki vagyok purcanva, hogy milyen lenne 4 gyerekkel körülöttem a szülés elõtt pár héttel. Hát én tuti nem bírnám. Nekem már Lili is sok néha, már ami a foglalkozási idõt illeti. Jobbulást neketek és vigyázz magatokra.

Evey! Jó telelést! Nálunk is megy videón a Süsü, de én nem tudnám csak úgy eltüntetni egyik napról a másikra, mert Lili még hónapokkal ezelõtti dolgokra is emlékszik, szerintem minden nap emlegetné még hetekig.

Pele! Szóval ennyire káros a tévé. Pedig Lili annyira szereti a Süsüt, igaz, hogy 5 percnél tovább nem köti le, de háttérzajnak kell. De megfogadom a tanácsaidat. Nálunk még mindig a mesekönyv a favorit, azzal mindenrõl el tudom terelni a figyelmét. De fõzni és mesét olvasni eccerre még nem tanultam meg. Kéne már tudni? KépKépKép

Snoopy! Jobbulást nektek is. Tapasztalatom szerint betegség idején kifejezetten rossz a sok orvos egy családban. Igazam van ? KépKép A kisfiadnak pedig tényleg az a célszerû, ha elmagyarázod, hogy miért nem mondja ezt a szót ott és akkor.

Mindenkinek jobbulást.

Sziasztok:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok!

A télnek is van egy módszere. Itt pl igen hideg van. Ha már lúd, legyen kövér. Faggyanak csak a bacik! Remélem beválik ez a húzása az idõjárásnak.

AnikóKép
Szerencsére a rokoni doktor elõtt inkább senki nem beszél a nyavalyájáról, mi meg egymásnak csak javaslatokat teszünk, egy fajtát legfeljebb 2x, mert tudjuk, hogy mindenki a maga feje után megy Kép

Tájszólásos gyermekcsék!
Logopédusnak tanuló barátnénk azt mondta, hogy ha egy gyermek tájszólásos környezetben él, akkor semmi gáz, de ha nincs körülötte, aki hasonlóan beszél, akkor beszéghibának számít. Azért szerintem kinövik, nem? Lehet, hogy csak poénnak tartják, hogy máshogyan beszélnek, mint a többiek...

Zovábbi gyógypuszik: KépKépKépKépKépKépKép
Verus! Nektek külön is: KépKépKépKépKép

Snoopy
snoopy
 


Verus,
sok-sok puszi nektek, jól összejött nektek!!! Szorítok, hogy Marci hallgasson rád és még maradjon bent egy kicsit!
Én meg már nagyon mennék szülni... persze csak a jövõ héten, mert most síel a dokim ...
Snoppy,
kicsit megijedtem tájszólás ügyben, igazán nem tudom, hogy mi hová sorolódunk,mert ugye szüleim a Hajdúságban élnek (ott íznek, meg elég erõen ejtik a t-t, plusz uznak is) anyósék meg néhány szót mondanak furán (õ pl. az "az névelõt soha nem használja), de mi már nem igazán úgy beszélünk, mint õk. Nem tudom, mindenesetre én azért (még) nem aggódom)
Anikó,
már nekem is nyûg a hideg, Tomit hússzor olyan gyorsan felöltöztetem, mint magamat Kép, soxor nyûgös is vagyok, szerencsére Gábor (még) jól tolerálja.

Puszi, Erika
kerika
 
 


Sziasztok!

Nagyon le maradtam az eseményekrõl, bár olvastam mindent, de tudjátok, kápos a fejemKép

Elõször is Verus, szegénykém, ez jól összejött nektek! Nagyon szorítok, hogy Marci várja meg, míg mindenki jobban lesz! Minden elismerésem a Tied, én már biztos diliházban lennék a helyedben!
Gyógypuszik repülnekKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Lányok csatlakozom a telet unókhoz (hú, ez jó magyarosra sikeredett)! Bár Snoopy felvetésében lehet valami, attól félek az enyhüléssel a következõ bacik is megérkeznek.
Jut eszembe beteg a fél tágabban értelmezett família, ma Csonginak is elkezdett folyni az orra. Pedig csütörtökön nagyon suliba kellene mennem. Remélem megússzuk nagyobb betegség nélkül!

Juca, jó volt az autós sztori! Nekem a Trabantom volt ilyen megbízható régi szép lánykoromban! Volt hogy a rendõrök tolták be, mert a lemerülõfélben lévõ aksival nem indult.
Meg az elsõ utamon kifogyott a benzin... Azóta mindig a benzinre pillantok amikor elindulokKép

Anikó, nektek is jobbulást! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Erika, akkor azt a sielõ dokit csak meg kellene várni a PicurnakKép

Nálunk a helyzet, hogy úgy látom igazából kezdõdik a dackorszak. Csongi minden szava: NEM! És közben még vigyorog is hozzá! Nem igen tudom, hogyan kezeljem! Pele! Segítség!
Ja, és Snoopy, ez a "Menj innen!" nálunk is játszik! Szerintem ha nagyobb szókincsük lesz, leszoknak róla. Ja, majd átszoknak valami még "szebbre"Kép

Ennyire telt tõlem!

Sziasztok

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok!

Kanga!
Blanka gyönyörû! Mi volt a további kivizsgáláson?

Snoopy!
Azért most már rohamosan fog bõvülni a szókincse! Szóval csak türelem.

Verus!
Jaj, jobbulást mindnyájatoknak!!! És szurkolok, hogy Marci baba várja ki a jobb napokat!

Anikó!
Az tök jó, hogy Lili szereti a mesekönyvet. Meg az is, hogy a mesenézés csak rövid ideig megy. És hogy nem tudsz még fõzni és mesét olvasni egyszerre?? Ejnye-ejnye, ez súlyos hiányosság!!Kép Hát nem tudod, hogy az anyukáknak minimum 5 kezüknek és 2 fejüknek kell lenniük?!Kép

Tájszólás: én azt gondolom, ez a beszédhiba-dolog már a nagyobb gyerkõcökre vonatkozik, pl. 4-5 évesen. Addig azért normális, hogy így-úgy sikerül beszélniük.

Évi!
Hát igen, ez megint egy nagy kihívás! Igazából tudod: türelem, következetesség, gondolom már a könyöködön jön ki.Kép Próbáld meg a lehetõ legjobban figyelembe venni a véleményét, kívánságát. És gondolj arra, hogy ez egy szükséges és jó fejlõdési stádium.

Puszi mindenkinek, betegeknek különösen!!

Pele
pelcsi
 
 


Sziasztok!
Verus kívánom , hogy a kicsi albérlõ türelemmel kivárja a megfelelõ idõt!
Minden betegnek jobbulást!!! (nekünk isKép)
MErt persze mi is felzárkóztunk!Kép
Minkettõnek torokgyuszija van.KépKépKépBlankának este 39,2 volt a láza.Egész (szó szerint!!!) éjjel szopizott.Remélem ez segít! AB-ét szed , mind a kettõ.Gergõ este hat óta alszik.

Erika!
Átérzem!!!Még mindíg nem tudom elfelejteni az utolsó hónapot!Kitartás!!!!Kép

Pele!
Nincs több kivizsgálás! Ez van bármikor felírja a rágótabit , de nem mutatható ki semmi.Azóta is iszom , de csak a tabikkalKép. Különben a 18év alattiaknk már támogatja a TB.

Mennem kell mert ébredeznek a porontyok!
Pusza mindenkinek!
Kanga

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216
 
 


Cory , Virág!
Balunak és Ráhelnek
Boldog Névnapot Kívánnak
a
Kenguruk!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216
 
 


Kanga,
köszönjük! Kép

cory,
csatlakozom Kangához!!! KépKépKép

Mindenkivel együttérzek, csak nincs erõm bõvebben írni. Bocsi. Szülés elõtt állóknak egy nagy kalappal, Jaminának külön szorítok. Puszi:

Virág
Virág (fiore)
 


Kanga, Virág: mi is köszönjük Kép
Virág: Ráhelnek boldog névnapot Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Ma mentem volna egy kicsit melózni (megmutatni magam odabent), de ebben a hóban nem láttam értelmét. Az elsõ busz ami kiesik az a 90-es, ugye Ági?

Anikó. tessék megtanulni azokat a meséket kivülrõl!!! Anno az összes keménylapos meg rövid meséket szóról szóra tudtuk (Bálint 1,5 évesen napi 1,5 órát olvastatott, magyarán a teljes repertoárt naponta végig kellett olvasni). Sõt, van ami még azóta is megy (Tyúkudvarban nagy az öröm, kikeltek a kiscsibék, öreg kotlós hivogatja sárga pelyhes seregét.... stb, menne tovább is, ismeri valaki? Nekem még 30 éves példányban van meg, arról szól, hogy a kiscsibe elirigyli a kakas tarka tollát, neki is kéne, elmegy a nyuszihoz, ott belemászik a festékekbe, aztán persze nem ismerik fel, végül esni kezd, õ tiszta lesz és happy end)

Jaminának én is szoritok!

Pipa vagyok amúgy a yahoora, mert az elmúlt 7 napból csak négyben küldte el a napi összesitõt, igy ma egyesével meg kellett néznem. csekély vagyon.

csütörtökön voltam dokinál, volt uh is, eszerint már több, mint másfél kilós a baba (30 hét). Nem bánnám, ha nem lenne óriás, lévén normál szülést szeretnék csaszi után, és itt bizony limitek vannak (bár most már nem 3,5kgig mondta, elment 3,8-ig!!). Egyébként meg minden rendben találtak, csak nem az én dokim csinálta az uht, és bár rendes aranyos volt a nõ, aki csinálta, csak épp egy szót sem szólt közben, és kb 1,5 perc alatt végzett is vele.... Neme maradt ugyanaz, mint a 18 hetesen, igy kezdek bizni is benne.

HÉtfõn megvolt a fogdoki, tök profi volt. Ilcsi -bár elõtte okénak nézett ki- elõször be se akart jönni. Erre befogta aszisztensnek, õ nyitotta a vizet, adott oda ezt-azt. Élvezte. Meg aztán Gergõ ugyanolyan esetté vált mint Ilcsi, igy látta mi vár rá. Gergõnek két 4-ese is bibis, Ilcsinek egy. Ez a fogdoki azt mondja, 4-es az, amit nagyon nem töm, mert a tej 4-es az olyan, hogy rögtön begyullad a töméstõl. Igy csak tisztitgatja, és leecseteli, és ezt kéthavonata ismételni kell. És reménykedni, hogy nem durvul tovább. Tud valaki valamit ezekrõl a zûrös tej 4-esekrõl???? Fogszabályzó téma meg: Gergõnek olyan sûrûn vannak a fogai, hogy reménytelen eset, de ez a doki nem foglalkozik fogszabival, megadta egy ismerõsét, aki viszont sztk-s helyen van, és akkor legalább nem drága. Gergõnél tuti kell, a kérdés az, hogy egyáltalán mit lehet csinálni vele (szerintem kb minden második fogát kivennénk, akkor férne el a maradék....) Bálintom fogai viszont okésok, szerencsére. Ja, õ anyagilag tûrhetõ (Virág!), most itt az ikrek 3 tej 4-esét tisztitotta, ecsetelte, szedett le némi fogkövet, nálam egyet tömött, Zolinál kettõt, és Zoli kapott két ideigleneset a leendõ gyökérkezelendõire, addig is alapon. EZ az egész együtt volt 15 ezer. Külön-külön nem tudom, de eszerint egy tömés 5 alatt van. Ja, fehér. MOst ugyan érzéstelenités nélkül ment, de lehet kérni szurisat, régen tudom, ugyanannyi volt akkor is. Helyileg meg a Fogarasi úton van. Viszont most elég zsúfolt, mert a féléves babája mellõl jön rendelni, heti 3-szor 2,5 órát....

na, még biztos akartam irni mást is, csak egy kicsit kezd ömlesztett lenni a fejem.
Továbbra sem bánnám, ha a sima dolgok nem a yahoora mennének, rémes amit az mostanában mûvel... (lásd fentebb).
Bálint napi bálról köszönöm a visszajelzéseket azoktól, akik vették maguknak ezügyben a fáradtságot, aki meg panaszkodik, hogy talizna, meg táncolna, az szégyellje magát, hogy erre meg egy kukkot se válaszolt ! Irgum-burgum! Kép

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Teljesen magam alatt vagyokKép, úgyhogy most csak annyit, hogy betegeknek jobbulást, névnaposoknak meg boldog névnapot!!

Puszi mindenkinek: Pele
pelcsi
 
 


Pele, Pele, Pele,
veled vagyunk!!! KépKépKép Nyugi, kedves barátnõm!!! Szeretlek!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

V.
Virág (fiore)
 


Sziasztok!

Pele!
Tudom, hogy depis vagy. Meg tél van, meg minden. De tényleg tél van. Február. És végre nem olyan nyámnyila teleink vannak. A hó miatt meg több ideig világos van, mintha ez sem lenne. Ha már tél és nem tavasz, legalább legyen fehér minden!
Küldök Neked mosolyokat KépKépKépKép

Genyó a freemail. Nem tok levelet küldeni. Olvasni igen. Értitek ezt?
Itt írok nagy lelkesen és döglötten hevernek a leveleim, amíg elavulnak. Segítség!

Snoopy
snoopy
 


Drága Pelcsi,
ne szomorkodj, kitartás, nemsokára elolvad a hó, sütni fog a napocska és jön a sok-sok szerotoninKép
Gyönyörûek a porontyok,
szeretettel,
HenriettKép
Henriett:
 


Pele!
Van valami konkrét okod a depire, vagy ez az általános téli fajta?
Csííííz!!!! Kép Kép Kép

Edó
edóka
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek!!

Puszi: Pele
pelcsi
 
 


Sziasztok!

Bigacsiga Kata! Úgy rémlik, hogy mintha a Te remek házisütésû kenyereiddel is találkoztam volna annak idején babanetes bulin. Kérhetnék Tõled néhány receptet? Karácsonyra kaptunk kenyérsütõ gépet, és nagyon megszerettem, szívesen sütnék vele extra finom kenyereket is. Ha lehet, az emil címemre küldd már, mert ide nem tudom mikor tudok bejelentkezni (minden szabad percemben vizsgákra tanulok), a levlistát meg már hónapok óta nem néztem. Onnan nem szoktam "elküldetni" magamnak a leveleket, mindig a Yahoon-n néztem meg õket, de már nagyon régen nem volt rá idõm.

Egyébként jól vagyunk, Borcsa (18hó) tüneményes. Nagyon édes szokásai vannak, s egyre több mindent mond.
Pl. Én: megyünk sétálni, megnézzük a kutyát (Borcsa: hub, hub), a madarakat (Borcsa: ká, ká), a cicát (Borcsa: mi, mi). Ilyenkor meg tudnám zabálni.Kép
Ja még annyi rólunk, hogy dec. közepe óta totál tejmentes diétán vagyunk (mivel Borcsa szopizik még, így én is), de egy mai hír alapján lehet már nyoma sincs a tejallergiánakKép A karácsonyi menû mindenesetre így kicsit eltért a szokásostólKép

A legjobbakat mindenkinek!

Szile
Szile
 


Sziasztok lányok!

Drága Pele, remélem, hogy múlóban van a rossz hangulatod..Snoopynak igaza van, legalább minden fehér, meg a nap is süt..szóval KépKép

Kanga, Ti hogy vagytok?? Remélem, hogy jobban vannak már a srácok!!
Nálunk már "csak" Hanna beteg és szegény Apát is ledöntötte a lábáról a kórság...(asszem nekem kellett volna, azt biztos jobban viselné..KépKépKép)

Voltam megint ctg-n, meg UH-on. Marci remekül van, már 3500 g-ra saccolják, szép nagy baba, igaz?
A dokim szerint egy héten belül meglesz, jujjjKépKép Ui, már nyitva van a méhszáj, bõ egy ujjnyira..Olyan izgatott vagyok! Már Hannus is azt álmodta, hogy megszültem, jellemzõ, õ is azt álmodta, hogy itthon történt a dolog..

PIldi, én lemaradtam: mit mondtak, milyen nemû lesz a baba? Vagy titok?

Jó sokan nem irtak már hetek óta..vajon miért?? Ez igy nem korrekt, hogy ide max. 10-en irogatunk...Már csak azok miatt sem, akik nem levlistásak.

Mindenkinek nagy ölelés, meg minden, Pelének különKép

Verus

Kép
verus
 
 


Sziasztok!

Verus, mélyen egyetértek. Mindenki csak a levlistára ir, mindent, olyat is, amiért felesleges. Azt meg vagy megkapom vagy nem. Pedig egyetlen topikot megnézni a babaneten semmivel nem kerül többe, mint a freemailrõl leszedni a leveleket. Szerintem. Lányok, mi lesz igy a topikkal?????
Verus: lány!!
Sziasztok: Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Verus és PIldi kérésére ide is írok! Kép
Igazatok van, hogy "sima" levél ide is jöhet, de itthonról nehezebb netezni, csak du. 4 óra után tudok csatlakozni, és akkor nagyon lassú a vnet. Ezért általában csak a freemailt nyitom ki, és a Friss kismamák topikot, így is sok idõ, és sajnálom elvenni a családtól. De most itt vagyok!

PIldi!
Gratulálok, akkor nálatok teljes egyenlõségben lesznek a fiúk és a lányok!
Hát, talit már nem merek javasolni, hogy megnézd a pocakomat, én is szivesen láttalak volna téged! De majd küldök képet, ha megmondod hová!

Verus!
Kerüljenek mostmár el titeket ezek a fránya nyavaják! Hiszen nemsokára jön a kisbaba is! Egy héten belül? Akkor sajnos nem valószínû, hogy egyszerre szülünk, ugyanis a héten továbbképzésen van az orvosom, és azt beszéltük meg (én is a kis pocaklakómmal), hogy a héten semmiképpen... Kép Namost, remélem szót fogad! Kép

Teljesen bepánikoltam attól, hogy nem a saját orvosomnál szülnék esetleg. De annyira nem vészes a helyzet, hiszen behívható így is, de jobb lenne jövõ hét szombatig halasztani a dolgot.
30. héten nekem 1800 gr-ra becsülték a babát, három héttel utána 2700 gr-ra (ugyanis a sok magzatvíz miatt kontrollra kell járnom). Zalánnal is sok volt a magzatvíz, és mivel minden vizsgálatot elvégeztek (TORCH, szív UH), és minden negatív, valószínûleg ez alkati. Szerintem ezért is imádja a fiam az úszást (hetente kétszer viszem, de már az egész uszoda izgul, hogy mikor szülök már! Kép ).

Ja, igen, Verus, most csütörtökön is megyek CTG-re, olyan 10 óra körül. Hátha sikerül összefutni. Te bent leszel 4-5 napig a szülés után? Mert ha éppen akkor arra járok, szivesen megnéznélek, téged és Marcit! Telefonszámod megvan, csak összejön már egy minitali! Kép

Évi!
Köszi az együttérzést az esés miatt, azóta olyan lassan és komótosan járkálok, mint egy 9. hónapos terhes!

Csatlakozom a tavaszt követelõkhöz! Múlt héten volt pár nap, mikor nehezen tudtam elképzelni a bejutást a kórházba, még autópályán sem! És a babát is szeretném hamar kivinni. Téli anyukák, mikor tehetem meg? 4 hetet várni kell?????

Pele!
Nem tudom, mi a baj, de Te, a mi lelkeink állandó ápolója, légy vidám! Kép Kép Kép Kép Kép

Puszi: Judó
(aki ma elkezdte a 38. hetet)
judó
 
 


Kicsit zavaros lett az eleje: szóval a 4 óra után hétköznapra vonatkozik, hétvégén egész nap lehet netezni, természetesen. Kép

Judó
judó
 
 


Sziasztok!
Verus!
Örülök , hogy lassacskán kilábaltok!
Nálunk a skacok jobban vannak.Gergõ már mehet holnap oviba.Blankus még köhög meg csöpög a nózija , de már sokkal jobb.És nem irigyek a drágáim , mert persze az egész kórságot nekem adták. Hát a pénteket és a szombatot még az ellenségemnek sem kívánom.

Judó és a többi nagypocis anyóca!
Úgy megnéznélek Titeket!!!Én is kérek képet!!!Kép

Pele!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
És most egy nagy levegõt venni és egy partvissal kitessékelni azt a fránya depit!!!!!

Pénteken Gergõm önhatalmúan és cselessen kinyitotta a gyerekbiztos rácsot -ami ugye azért van , hogy õ ne menjen ki a konyhába .Egyszer csak felkiált - Jaj anya elfelejtettem bezárni a rácsot , nehogy kitudjak menni! Kép

szióka
Kanga

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216
 
 


Cory!!!!!
Mit nem lehet olvasni a másik topicban?!?!?!?!
KépGRATULAAAAAAAAAAAAAA!!!!!Kép
Kanga

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216
 
 


Sziasztok!

Mielõtt megrovásban részesülök, én is írok ideKép
Ma voltam az elsõ CTG-n, hát el se tudjátok képzelni, milyen tömegnyomor volt a szülõszobán. Teljesen le voltam döbbenve, mert mikor Timit szültem, hárman ugrottak rám, annyira üres volt a szülészet. Hát nem biztos, hogy ilyen tömegben szeretnék szülni, ami most voltKép. Egyébként annak dacára, hogy még a 37. hetet is csak pénteken töltöm be, a CTG szerint elég tisztességes jóslófájásaim vannak, a gyereket meg alig lehet levadászni, úgy nyüzsögKép. Tovább ugyan nem nyílt a méhszájam a gyogyók hatására, de az orvos szerint tutira elõbb jön a gyerek, kérdés, hogy mennyire sietõs neki. Abban maradtunk, hogy szerdáig még Mg pezsgõtablettán élek, utána már szabad a pálya. Ezt én se bánom, mert kedden még fodrászhoz akarok menniKép
Timi egyre jobban kezdi felfogni, hogy valami változás következik az életünkben, de egyelõre csak a kistesónak elõkészített Micimackós, Plútó kutyás babaruhák érdeklik, de így talán a benne lakónak is szentel majd pár perc figyelmetKép.

Kanga, jobbulást nektek! Gergõ szövegeKépKépKép

Verus, neked most már tényleg mehet a drukkKép. Nálatok nem gond ilyen ramaty idõben a kórházba jutás?

üdv
Momo


Momo
momo
 
 


Sziasztok!

Cory!
A két csík bizony az két csík! Gratulálok!

Verus!
Tessék most már mindenkinek meggyógyulni! A kispapák jobban viselik a megpróbáltatásokat, ha eltereljük a figyelmüket a bajról Kép Dönstd le Te is!
Már persze, ha sürgõsen akarod azt a fiúcskát a karjaid közé kapni Kép

Iboly!
Köszi a füzeteket. Mennyit is kell értük kérni?

Napocska!
A freemail mostanában nálunk teljesen megbízhatatlan, a másik címünkön most cseréltek servert, remélem ezek után minden remek lesz ott. Hogyan is lehet levlistás címet váltani?

Mindenkinek szép jó éjszakát (kismamáknak pisitúra-menteset)!

Snoopy
snoopy
 


Snoopy, mármint melyik fiúcskátKépKépKépKép

Verus

Kép
verus
 
 


Kanga: úgy tûnik Kép

Snoopy: köszönöm Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Judó,
én tavasszal pár órásan kivittem Ráhelt és Abust a kertbe, persze melegen felöltöztetve (ez március elején volt, nem május végén). Télen is kivinném pár naposan, ha tiszta a levegõ, és nem belvárosi, nem tudom, milyen környéken laktok. A kinti levegõ por- és bacitartalma 60 %-kal kisebb, mint a benti, szóval a hidegen kívül semmi sem szavaz a bentmaradásra. És ne feledjük, hogy az eszkimó asszonyok a jégen, a jégre szülik gyermekeiket, és semmi bajuk tõle. Kép Puszi, és minden kismamának szorítok:

Virág
Virág (fiore)
 


Sziasztok!

Én is ide írokKép Akkor szoktam át a levlistára, amikor a Babanet irtó nehezen akart lejönni, és ráuntam. Próbálok visszaszokni, aztán majd jönnek a többiek is, gondolomKép

Judó, Csongi március elején született, és utána nem volt túl jó idõ. Na, meg követtem anyukám hagyományos módszereit, úgyhogy õ kb. 3 hetesen került elõször friss levegõre. De pl. emlékszem Madárka Petrát már vagy két hetesen bevásárlóközpontba hordtaKép

Kanga, mindig jókat mosolygok Gergõ szövegeinKép

Snoopy, "nem tán talán" nálad is pisilõsen telnek az éjszakák? Te hogy vagy? Minden rendben? Mazsinak nõ még a pocakjában a kistesó?

Momo, még egyszer kitartás! Timinek meg biztos tetszeni fog a kistestvér, ne félj!Kép

ÚÚÚÚÚÚtálom már ezt a hideget! Készülnénk anyósomékhoz, még nem láttam a mûtét óta. A múlt hét végén akartunk menni, akkor nem tudtunk a hó miatt. Most nem tudom mennyire javul a helyzet, el merjek-e indulni. Lehet inkább várunk még egy hetet!
Ja, és Csongi tegnapelõtt földhöz vágta magát a boltbanKépKépElõször történt meg, mutattam neki, hogy nézd a Szilvi (a pénztáros) kinevet, anya meg szégyelli magát. Felállítottam, erre húz a polcok közé, hogy a Szilvi ne lássa mit csinálKép Van esze a gyereknek. Persze egy "kedves" néni megjegyezte, hogy miért sír ez a szép kisfiú! Na, mondom, mert nem kapta meg amit akart! Na, biztos lesz még ilyen!

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok!

Évi!
Mi jól vagyunk.Idõnként a frász tör mindenkit. Pl a fiam kilocsolja a vizet a fürdõkádból, majd persze ellenkezik, amikor ki akarom emelni. Jobban nekidurálom magam, hogy felemelem, mire megcsúszom a vizes padlón, eltolva a szõnyeget visszahasalok a kád szélére (lap szerint pofával), amitõl Zsombi lecsüccsen, beveri a fejét és pedig elringatózomn Prücskön. Szép mutatvány volt.

Jószándékú néni élményünk nekünk is volt. Majdnem felpofoztam a némbert. Kisvarsányi meg röhögött rajtam.
Sztori: gyerek hiszti, ordítás a boltban és környékén, apa áll a sorban én próbálom rávenni a fiúcskát, hogy lesz szíves nem megharapni a szobrozó ebeket, mert már morognak, inkább menjünk vissza a boltba. Ordít tovább, ölbe veszem (a sztori régi) vergõdik, hogy tegyem le és üvölt, mint a sakál. Néni balról közelít. Szegény kisfiú miért sír? Mondtam, hogy azt csak õ tudja. Gyerek kitartóan ordít. Többet kell annak a gyereknek kézben lenni, miért nem veszi fel anyuka? Levegõt nem kaptam. Nyúl a Mazsola felé, hogy felveszi. Na mondom, a szegény kisfiú kikaparja a szemét, de legalább mindenki megkapja, ami neki jár. Zsombi pedig felnyújtja a mancsait és elhallgat a néni ölében. Azt hittem, hogy menten agyvérzést kapok!

Verus!
Na, Te melyikre gondolsz? Én a legkisebbre, akit még csak pocakon keresztül láttál. Kép

Snoopy
snoopy
 


Itt egy újabb titokzatos topik-lakó!
Találjátok ki, hogy ki vagyok!
Ma csináltam meg a tesztet, pozitív és nagyon-nagyon örülünk neki a párommal együtt!
Próbálkozzatok!
Névtelen
 


Segítek a "Vatsonoknak". Kép
Nem én vagyok.
De akárki is az, gratula neki! Kép

Üdv: Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


DIA?

Napocska
NApocska
 


Ja elobb gratulacio lemaradt . Szoval barki is vagy nagy gratulacio neked.

NApocska
Napocska
 


Judo en kenyszerbol Liat mar 1 hetesen szuletestol szamitva mert en csak 14 orat voltam korhazba. Kivittem kocsiig naponta 2 szer es elmentunk suliig gyerekekkel es vissza. 2-3 hetesne mar be is mentem vele a suliba mikor Szabinat vittem es hoztam. Addig novere intezte. Lia Novemberi volt. Igaz itt homerseklet novemberbe decemberbe olyan 2 es 7 fok kozott szokott lenni.
Nagyok anno meg 3 het szoba fogsagon voltak.
NApocska
Napocska
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a kivivõs hozzászólásokat!

Virág!
Ez vidék, Gödöllõ, viszonylag jó a levegõ. És van terasz, majd ott prónálom a hozzászoktatást.

Ki lehet a titokzatos? Nekem most nincs tippem...

Puszi: Judó
judó
 
 


Sziasztok!

Én sem vagyokKép Tippem Juca lett volna... Bár Zsóka is nagyon vágyott rá...?!

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok!

Én is gratulálok névtelennek, és passz, hogy ki az Kép

Judó: mi Balut 10 naposan vittük elõször sétálni szeptember végén, de nagyon jó idõ volt, egy szál rugdalózóban volt.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

No nézzük...
Tegyük fel, hogy a listán is rajta van az illetõ. Vegyük ki az aktuálisan tudott kismamákat és a fix biztosakat. (Akikrõl tudunk, hogy biztosan nem és akik "megszólaltunk". ) Még PZSM is belefér a gyanúsítottak körébe! Kép A maradék 26 nevet elnézegetve, a következõ sorrendet állítottam fel (hozzávéve, hogy "páromnak" szólítja a férjét - ezt pl. én biztosan nem szoktam Kép)

Zsóka
Feksi
Dia
Madárka
KAdri

Amennyiben nincs az illetõ a listán, úgy bukott az egész.
No, ki nyomozott a múltkor olyan lelkesen? Folytathatja... Kép

Üdv: Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok,

hú, még egy nyomozás... nagyon izgi.
Én azért Evey-t is felvenném a jelöltek közé...
Mindenesetre nagy gratula neki, bárki is az! DE KI AZ????

Pusz, Erika
kerika
 
 


KEdves titkolozo valami tampontot legyszi adjal nekunk , nekem kezdi az oldalamat kifurni a kivancsisag
Cskati tessek elokerulni multkor si te oldottad meg ha jol emlekszek a rejtejt.

Naposcka
napocska
 


Szerintem nem a Dia, nemrég beszéltem vele telefonon, és rettenetes irigy volt.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Kar Kép De akkor ki?
Kovetezo tippem Zsoka
elobb utob vegig tipelem az egesz listat. Visoznt Zsoak ha jol emlekszek paromnak sozkta hivni a ferjet .
Napocska
napocska
 


Esküszöm, nem én vagyok. Kép Ki lehet? Akárki is, én is gratulálok! Ja, és cory, azóta lehet, hogy mégiscsak + Dia tesztje? Szerintem Zsóka-Dia-KAdri hármasból valaki. Aki eltalálja, kap tortát? Kép

Virág
Virág (fiore)
 


Sziasztok,
Sajna nem én vagyok...
De irigy vagyok, az tuti... és gratula!! KépKép
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Én valakirõl tudok , de õ már régen járt erre.
Nem is mondom meg ki az!Kép
De én is ZSókára és Diára gondoltam.És Bigacsigára is , mert õ is szeretne 3.-at!
Most talán könnyebb dolgunk van , mert a 3/4 topic pocakos vagy nem rég "csomagolt" (bár az utóbbi nem lehet kizárásos dolog).

Kanga aki nem a titokzatos névtelen és egy ideig nem is kívánkozik az lenni!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?