Új privát üzeneted érkezett!

Kép

sziasztok!
CSak gyórsan ,mert várom a locsolókat!!!! :? :D

Pilla!
Köszönöm szépen!!!!!!!! :P

Csasze!
Nekem is nagyon jó orvosom vólt ,mind a három gyerkőcöt nálla szűltem,de az a helyzet,hogy ő nem nagyon szereti a császárt! :? De ha kell akkor megcsinálja,csak az a végső nálla! :? Gondolod kűldthetek képet is rolla,meg több infót! :wink: Gondold meg!

Majd még jövök!
Szép napot!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Na sziasztok!

elmentek a locsolók! :lol: Teszek fel pár képet Zsani így várta a locsolókat!!!!!!!
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

A két morci csaj!!!!!! :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Hazajöttünk anyukáméktól, jól telt az ünnep, nagyon örültek Sárikának!

Tiop, így utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok!
Móni, neked is BOLDOG SZÜLINPOT kívánok!

Köszönöm a köszöntéseket! Aranyosak vagytok!

Tiop, gyönyörűséges lányaid vannak!!!!Majd én is teszek fel Sárikáról képet, ha előbányásztam a gépet.

Szép estét mindenkinek!

Jaj, Kati, apukádnak jobbulást kívánok!

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Szantre!

Gratulálok, nagyon szép a kisfiad!

Katica, Tiop!

Köszönöm, és én is nagyon boldog szülinapot kívánok nektek!

Móni

Kép
móni30

Sziasztok!

5 hónapos kismama vagyok és én is a Flórban fogok szülni.

A férjemmel már megnéztük az egész szülészet részleget, beleértve a kórtermeket és a szülőszobákat is. Nagyon szépek, bár én ha lehetséges mindenképpen a családi szobában szeretnék lenni.

EDA-s hüvelyes szülésem lesz, már meg van beszélve az orvosommal. Szülésznőt most kell választanom, de tanácstalan vagyok, hogy ki legyen. Olyat szeretnék aki profi és nagyon türelmes, mert én lehet, hogy nehéz eset leszek :D
brera

Sziasztok!
Katica!
De jó ,itthon vagytok!!! :D
Köszönöm szépen a köszöntést!!!!! :P
Várom a képeket Sárikáról!!! :P :wink: Előző oldalon írtam neked verset,remélem láttad!Ha nem akkor itt kívánok BOLDOG SZÜLINAPOT

Móni!
Köszi szépen!
Neked is BOLDOG SZÜLINAPOT
Kép

brera!
Üdv közöttünk!!
Én Tasnádiné Erzsikénél szűltem,nagyon türelmes és igazán "profi"! :D :wink: Gátvédelemmel szűltem nálla!!!!! :wink:

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Brera,
én is az Erzsikénél szültem és egy nagyon lelkiismeretes, hozzáértő, kedves szülésznő, vele csak jó dolgokban lesz részed, de persze a többiekkel is, mindenki nagyon rendes ott :D :wink:

Tiop,
nagyon édesek a csajok :lol:
küldtem privit, megkaptad?

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Tiop,Katica,Móni,
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK,ÍGY UTÓLAG IS!!!!
Kép

Tiop,
Milyen csinosak voltak a lányok,nagyon szépek! :D
Volt sok locsolójuk?

Tegnap Levi is volt locsolkodni az apukájával és nagy sikere volt! :D
Én nem csináltam képet róla,teljesen ki is ment a fejemből! :wink:

Katica,
Köszönöm! :D
Ma volt apu uh-n és szerencsére nem találtak semmit! :lol:
Várjuk Sárikáról képeket! :D

Brera,Csasze,
Üdv közöttünk! :lol:

Kép
mano83

Sziasztok!

Köszönöm szépen!

Lehet még pár buta kérdesem?

Tasnádi Erzsike hány éves?

A gátvédelmet előre meg kell vele beszélni?

Hogyan kell felfogadni egy szülésznőt? Mi az menete és hányszor kell vele találkozni a szülés előtt?

Anikó nevű szülésznőről mit tudtok?

Amikor Ti szültetetk volt szabad családi szoba?

köszönöm Mindenkinek!

Barbara 2007. Július 14-én született
brera

[quote="brera"]
írta:
brera

A gátvédelmet előre meg kell vele beszélni?

A gátvédelmet már szülés előtt el kell kezdeni olajos maszírozással. Ha jól tudom, korábban ezt írtátok, de erősítsetek meg lányok. :wink:

(teljesen kiképzem magam szülés terén, mire oda kerül a sor, már talán megszülöm magam :lol: :lol: )
tim.si

Köszi Timsi!

A gátvédelemtől egy icipicit félek, mert fura, hogy nem kell vágni és úgy is kijön a baba... kicsit félek a szakadástól.

Ha választani kellene, hogy vágás, de nincs szakadás, VAGY nincs vágás de szakadok, akkor inkább vágjanak... :( Már most úgy néz ki, hogy nagy babám lesz, és félek egy kicsit ettől az egésztől. :(
brera

Kép

Sziasztok!

Timi!
Köszönöm szépen a dicséretet! :D
Attól függ mikor kűldted!!!!Egyett kaptam tölled! :wink:

Mano!
Neked is köszike! :D
Locsoló az nem nagyon sok vólt,kb:11 de ebben benne van a férjem és a Roli!!!!! :lol:
Épp elég vólt ennyi is!!! :lol: :?
Roland is vólt locsolkodni,több helyen!De ő már nagy fiú!!!!!! :lol: :lol:
Remélem apukád már jól van!!!Írtad,hogy az últra hang nem mutatott ki semmit!(hála istennek) :)

brera!
Erzsike kb:45 körűl van!!!!! :roll:
De kűldöm a képet rólla!!! :wink: Megszokták beszélni előre a gátvédelmet,de nekem csak a szülőszobán mondta Erzsike,hogy milenne ,ha megpróbálnánk!!!!Sikerűlt!Igaz nekem Zsani a harmadik babám!!!!! :) Elsőre majdnem mindég vágnak!! :roll:
De ezt meglehet beszélni a szülésznővel,és akkor othon magadnak maszírozhatod babaolajjal a gátadat!! :wink: Az orvosoddal beszélj a szülésznő választásról és ő majd elmondja ,hopgy mi a menete!!!A többit a szülésznővel beszéled meg!De szerintem felesleges fogadnod szülésznőt,mert mindenki nagyon jó és ari a szülőszobán!!!!De ezt te tudod!Mikor én szültem akkor csak Alapítványi szoba vólt szabad!!!!Az is van olyan jó mint a családi szoba!!!!!!Igaz oda nem feküdhet be veled családtag!! :roll:
Küldöm a képeket!!Priviben is eltudom kűldeni!!!!!! :wink:

Sziasztok,jók legyetek!Megyek a Rolival ma biciglit venni neki!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Szia Tiop!

Köszönöm, várom a képeket :) Időközben kiderült, hogy ugyanaz az orvosunk :)

Azért szeretnék családi szobát, mert szeretném ha valamelyik családtagom bent aludhatna velem éjszaka. Meg őszintén szólva jobban is szeretek egyedül lenni.

Félek, hogy nem lesz családi szoba amikor szülök :( :( :( :( :( akkor nem is tudom mihez fogok kezdeni, lehet, hogy az étkezőben alszom a székeken a férjemmel, mert én tuti nem maradok bent éjszakára egyedül valamelyik családtagom nélkül :(
brera

[quote="brera"]K írta:breraöszi Timsi!

A gátvédelemtől egy icipicit félek, mert fura, hogy nem kell vágni és úgy is kijön a baba... kicsit félek a szakadástól.

Szerintem a gátvédelemre törekedni kell, aztán ha az orvos úgy látja, hogy szakadni fog, úgysem hagyja, hanem vág. Állítólag szakadás előtt kezd kifehéredni a gát, és akkor már inkább érdemes vágni.

Amúgy meg érdekes, nekem elég alacsony a fájdalomküszöböm, ezt tudom magamról, és bármi van én mindig kérek fájdalomcsillapítót. Ha a fogorvos csak belenéz a számba, már akkor is. :lol: De a szülést mindig is úgy képzeltem el, hogy naturálisan. Nem tudom miért, valahogy bennem lehetnek az ősi ösztönök! :lol:

Ha már fájdalomról van szó... Ünnepek előtt erősen felfáztam, így ez a három nap nekem azzal telt, hogy szenvedtem, és persze pont ekkor, amikor nem lehet elmenni orvoshoz. Na, majd ma, amikor már túl vagyok a nehezén... :roll:
tim.si

brera!
Elküldtem a képeket!
Beszélj a Zsoltal,hátha tud neked ez ügyben segíteni!!!! :wink:
De nagyon jó a két ágyas Alapítványi szoba is!Nekem akkor jött be a férjem amikor akart!Vólt,hogy reggel 6-kor már bent vólt!!!!!! :DIgaz ott aludni nem tudott,de azt a pár napot kibírtam!!!!! :D :wink:
Nyugi,beszélj a Zsoltal!!!!!!Biztos van megoldás!!!!! :wink:

Czakoca(Timi)!
Nincs privi!!!! :oops: :? :cry:
Nem te kűldtél!! :cry: :shock:
Mástól kaptam,azt hittem tőlled jött! :oops: :?
Nem e-mailt kűldtél??????

Kép
Kép
Kép
tiop

[quote="brera"]S írta:brerazia Tiop!

Félek, hogy nem lesz családi szoba amikor szülök :( :( :( :( :( akkor nem is tudom mihez fogok kezdeni, lehet, hogy az étkezőben alszom a székeken a férjemmel, mert én tuti nem maradok bent éjszakára egyedül valamelyik családtagom nélkül :(

Szerintem ne aggódj, ez úgyis a szerencsén múlik. Amúgy meg szülés előtt úgyis a szüléssel leszel elfoglalva, utána meg boldog leszel, mert meglesz a kisbabád. ( amúgy a babafalván is te vagy nara, nemigaz? :?: :wink: )
tim.si

tim,si!
Én is ugyan így vagyok vele mint te!!!!Százszor egy szülés,mint egyszer egy fogorvods!!!!!! :lol: :lol:
üdv Kriszti!

Gátvédelemről még annyit,hogy inkébb vágjanak,mint,hogy szakadj!!!!!!!!!Nekem Rolinál vágtak is de szakattam is! :? Több mint fél órát vart az Erdélyi!!!!! :roll: :? Utánna megmutatták medfdig spriccelt a vérem(mert a szakadással eggyütt pattant olyan is aminek nem kellett vólna!!!! :shock: :cry: Nem vólt nagy szakadás,éppen csak egy picurka! :? De ha nem vágtak vólna akkor nagyobb baj is lehetett vólna balőle!!!!Vólna-vólna!!!!! :lol: :lol:

sziasztok!!! Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Szerintem nem kell félni a gátvágástól. Egyrészt én nem is éreztem, másrészt akkor és ott már tökmindegy volt hogyan, de azt kívántam bújjon már ki a bébi. :lol:

Hát nem tudom hol van aza 20 fok, de nálunk napok óta felhős az ég és fúj a szél. Így alig lehet 15-16 fok. Pedig úgy napoznék egy jót...

KépKép
tüccs

Czakoca!
Hétfőn reggel kaptam egy privit 7:35-kor de nincs semmi írva!!!!Nem találok semmit!!!! :oops: :? :shock: Te kűldted??????? :roll: :?

Kép
Kép
Kép
tiop

Köszönöm!

A gátvágástól nem félek, hanem tényleg inkább a szakadástól. Elvileg mivel ott lesz bent az EDA így a varrásnál is kapok majd egy kis löketet és akkor nem fogom érezni.

Én nem bírom a fájdalmat, szerencsére a Zsolt rögtön felajánlotta az EDA-t, mondta, hogy nem kell tőle félni, és élménnyé teszi a szülést, mert csak az utolsó szakasznál vonják meg addig hawaii van. :)

Én éppen holnap megyek fogorvoshoz, attól nem félek. :)Érzéstelenítsenek el, és utána azt csinálnak velem amit akarnak. Csak fájdalmat ne érezzek :)

Zsolt azt mondta nekem, hogy előre jelezni kell, hogy igényelni fogom a családi szobát és ha éppen van szabad akkor így elsőbbséget élvezek.
Holnap megyek megint hozzá UH-ra, megint beszélek vele erről, mert nagyon idegesít és nem jó, hogy terhesen rágom magam a dolgon.
brera

brera!
Töllem is állandóan kérdezte,hogy kérek-e érzéstelenítőt,de én nem kértem!!! :roll: :? Szerettem vólna minnél többet érezni az egészből!!! :lol: Anettnál már ő mondta,hogy egy kis érzéstelenítőt adjanak(nem vólt időm ellenkezni)! :lol: Nagyon rendes órvos!Beszélj vele minnél többet a félelmeidről,kétségeidről!Ő majd maximálisan megnyugtat téged!!!! :wink: :P Gondolom ezt már tapasztaltad! :wink: :D Igen ezt nekem is mondták,hogy a családi szobánál ez a téma!!!Azért mondtam,hogy beszélj vele,ő majd elmondja ,hogy mi a dörgés!!!! :wink: Ne idegeskedj,ő mindent megfog tenni a ti érdeketekben!! :) :wink: Tényleg nyugi,mert nem jó neked sem és főképpen a babának sem kell ez az idegtépés!!!! :? :wink: Mikor ott leszel,hogy szülni mész ezek a gondok már eszedbe sem fognak jutni!!!Azon leszel,hogy minnél hamarabb túl legyél az egész szülésen és a babódon fog járni az eszed!HIDD ELL EZ ÍGY LESSZ!!!!!
De tüccs már szépen leírta neked!!!! :wink: :lol:

Szép napot mindenkinek
Pocakosaink,hogyvagytok!? :wink:
Új babósok jól vagytok?? :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Velünk minden o.k, ma este megyek megint NST-re + "fizikális" vizsgálatra is.
Úgy utálom, főleg így a vége felé. Szerintem egy grizli medve is gyorsabban felmászna arra a "matató" ágyra... :lol: :lol:
Na de sebaj, már nincs sok hátra.

Tiop!
Nagyon aranyosak a kislányok.. :lol: :lol:
Hm az én babóm mikor lesz ekkora :roll:

Pusza Mindenkinek
Linda

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Tüccs!
Én is kiakadtam ma ezen az időn. Felöltöztettem Lilit, és gondoltam sétálunk egyet, veszünk kenyeret... stb. Erre kénytelen voltam rögtön az ajtóban visszafordulni, mert iszonyú erős szél van nálunk. Nem akarom, hogy szegénykém szeme mégegyszer huzatot kapjon. :?
Azért további szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
giga1

Ja!
És üdv az újaknak!

Kép
Kép
giga1

Íme néhány kép a csajomról. :lol:

Kép

Így tudja enni apa kezét fürdetés közben, komoly fájdalmakat okozva ezzel... :D

Kép

Miss Rózsaszín Maca

Kép
Kép
giga1

Meg még kettő kép.

Kép

Nagggyon vagesz! 8)

Kép

Ez egy elefánt akar lenni, amit a keresztszülői nyuszitól kapta húsvétra. Nagyon imádja ezt a kis plüst. A füle csörög, az ormánya csipog, ha megnyomom, egyébként csilingel a hasa és a farka is. Ja! És az alján tükör van. Szóval fullos játék ám!!! :lol:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Csak bekukkantottam amíg Márk alszik egy kicsit.. a szüléstörténet már készül :)

Brera!
Nekem Sárközi Anikó volt a szülésznőm, nagyon kedves, aranyos. Én teljesen meg voltam vele elégedve. 42 éves, de kb. 32-nek néz ki (fönt van a wiw-en is: http://www.wiw.hu/pages/user/userdata.j ... ID=9454649)

Azt hiszem Márk hasfájós, mit lehet vele ilyen picikén kezdeni? A védőnő azt javasolta, hogy masszírozzuk a hasiját és sokat büfiztessük - de nekem úgy tűnik, hogy nem sokat segít szegénykémnek (persze azért csináljuk, rosszabb csak nem lesz tőle).

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Giga! Tünemény ez a csaj!
Tiop! Te sem panaszkodhatsz, gyönyörűek a gyerkőcök!

Szantre! Nálunk nagyon bejött az espumisan. Naponta kétszer kap Dóri és sokat segít neki. És a maszírozást is szereti. Sok sikert!

Hajrá a pocakosoknak!

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni tőletek, és ha lehet egy pár kérdést feltenni.

Elöljáróban annyit: én a Nyírő-ben szültem volna, de mivel átalakultak magánszülészetté, és így 130.000-et kéne fizetni a szülésért, ezért úgy gondoltam orvost váltok (ami elég nehezemre esik így 34 hetesen). Mivel az állandóm szerint a Flórba tartozom, viszont egyetlen egy orvost sem ismerek ott, ezért hozzátok fordulok segítségért! :oops: :oops:

Melyik orvost tudnátok ajánlani? Ha felhívom a kórházat, akkor meg tudják mondani, hogy mikor rendel? Vagy a rendelési időben is van valami rendszer? Bocsi, de nagyon tájékozatlan vagyok ebben, mivel eddig magánrendelésre jártam...
Olvastam ezen az oldalon, hogy van alapítványi és családi szoba. Mit jelentenek ezek? A pici , szülés után egész nap kint van az anyukával? Vagy mi a rendszer itt?

Bocsi, hogy ennyi kérdést rátok zúdítottam, de nagyon tanácstalan vagyok.... Igazából nem hiányzott a végére ez a bizonytalanság. :cry:

Ugye tudtok segíteni? :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Üdv az újaknak!!

Angyalkrisz, a kórházban biztos tudnak segíteni, ha felhívod őket. Mindegyik orvos rendel a kórházban(igaz vannak "bejárósok" is, akik csak szülést vezetnek ott), de a legtöbb dokinak van magánrendelése is. Általában jók az orvosok, írj vmi "igényt" és úgy könnyebben tudunk ajánlani neked, ha megmondod, mik az elképzeléeid a dokiról. A családi szoba egy ágyas, bent lehet veled egy hozzátartozód, 10000Ft/éjszaka. Az alapítványi két ágyas, 3000Ft/éj. Ezen kívül vannak 6 ágyas kórtermek. A babád végig veled lehet kis kocsiban vannak a picúrkák. De van babamegőrző, oda bármikor beviheted.
Ha van még kérdésed, nyugodtan írj, ha tudunk, segítünk.

Giga, tüneményes, bájos Lili lányod!!

:lol:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Köszi mindenkinek!

Angyalkrisz, az én orvosom iszonyú aranyos, általában minden orvosról jót hallottam. Az én orvosomon kívül még egy orvos van akinél voltam, de őt nem ajánlanám semmi pénzért, ő is Flóros (a nevét csak privátban) velem kritikán alulian beszélt egyszer.

De a mostani orvosom egy tündér!!!! Imádom!!!

Mikor szülsz? Mert ő július 13-23-a között lesz szabin, augusztus első 10 napjában pedig már minden napra van egy szülése beírva és egy napra csak egy kismamát vállal el. (persze lehet, hogy 3 kismama is pont ugyanazon a napon szül)

Neki van magánrendelése is, nem kell kimászni a Flórba!

Mi a férjemmel voltunk megnézni a szülészetet, a doki körbevezetett, van 6 ágyas szba az ingyenes, van 2 ágyas ahol egy másik kismamával vagy, az 3.000 Ft/nap és van családi szoba ahol egyedül vagy és a férjed éjszaka bent ehet veled. Ennek az ára 10.000 Ft/nap.

Azt tudni kell, hogy se a kórterembe, se a folyosóra nem mehet be rokon, van a szülészet bejáratánál egy társalgó/étkező, oda kell kimenned ha vendéget akarsz fogadni.Kapsz egy zsúrkocsit és azon tudod kitólni a babádat. A folyosó és a kórtermek tiltott terület.

A dokim azt mondta, hogy sima szülésnél betöltött 96 órát kell bent maradni utána hazaengednek ha nincsen semmi baj. Császárnál még +1 napot ő még szereti ha bent marad a kismama.

A szülőszobák gyönyörűek és nagyon jól felszereltek.

A szülészeten egyszerre 5-25 kismama szokott lenni. Bár mostantól biztos tumultus lesz a kórház bezárások miatt.
brera

Annyit még a kórtermekről, hogy 2 ágyas szobából 4 db van, családi szobából pedig sajnos csak 2 db.

A családi szobához külön saját fürdő van, plazmatv, saját mikrósütő, hűtőszekrény, légkondi. Ezek a szobák a folyosó legvégén vannak.

A 2 ágyas szobának nem tudom milyen a felszereltsége, mert amikor ott voltunk akkor mind foglalt volt és nem akartam bemenni alkalmatlankodni, csak pár másodpercre kukkantottam be. Itt a lányok ebben biztos tudnak segíteni.
brera

Üdv mindenkinek! Szia Brera!
20 hetes mogyoródi kismama vagyok. Nekem majd császárral kell szülnöm egészségügyi okok miatt. Angyalkriszhez hasonlóan orvost keresek a Flórban, mivel a jelenlegi orvosom külföldre utazik, ezért nem szülhetek nála.
Brera! A te orvosod hogy áll a császárhoz? Ha pozitívan, kérlek írd meg hogy ki ő!
Kedves többiek! Ha valaki közületek császárral szült és tudna nekem orvost ajánlani vagy csak a tapasztalatait megosztani, kérem írjon egy pár sort!
Köszönöm!
csasze

Sziasztok!
Linda!
Köszi szépen!
Ne aggódj,nagyon hamar eljön ez az időszak is!!!!!! :wink:

Giga!
Gyönyörű a pici lánykád!Milyen ügyi az apukálya!!!!! :lol: Az én férjem még most sem meri megfűrdetni!!!! :( :lol:
Olyan elefántunk nekünk is van csak a kissebb változata!Ugyan azokat tudja amiket te leírtál!(Lamaze)! :D

Szantre!
Tornáztatás,maszírozás .és ami nekünk bejött az a hason lefelé és a karunkba fektetve ringattuk őket!Sok sikert!!!!! :wink:

Tüccs!
Köszönöm szépen! :wink: :D

Angyalkrisz!
Üdv közöttünk!!! :D
Én orvosom is egy anygyali doki!! :lol: Ugye brera????
Ha kell több infó csak írj!Küldhetek képet is rolla!
Brera már sok jó dolgot leírt,úgyhogy csak csatlakozni tudok hozzá!!! :wink:
De viszont az én férjem bejött reggel 6-kor a kórteremben!Alapítványi szobába!!!Igaz akkor még nem vólt velem senki!!!!!!Csak a babóm!!!!!! :lol: Ha érdekel írj és küldöm a képeket!!!!!

Sziasztok!Szép állmokat mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Csasze!

A császárhoz teljesen normálisan áll hozzá ha valóban megalapozott és jogos. Azt nem szereti ha valaki "flancból" akar császárral szülni. De nálad erről nincs szó, hisz valóban sajnos van bajod. :(
Mindenestere ha nem nőgyógyászati a problémád ami miatt császár kell - pl. szem vagy szív bajod van - akkor vinned kell attól a dokitól egy igazolást, hogy valóban indokolt a császár. Ezt 2007. február 1-től minden orvosnak le kell adnia a császár után, hogy valóban valós oka volt a császárnak. 4 hete mutatta meg a dokim azt a törvény rendeletet ami ezt leírja. Nagyon megszigorították, mert sok volt az indokolatlan császár.

Csak az anya kérésére nem végezhetnek császárt. Hiába könyörögsz, hogy te császárt szeretnél, nem lehet csak ha e.ü. okod van rá. Beszarás, hogy a XXI. században nem dönthetsz magad a saját szülésedről, de ez egy másik topicba való. Ha szülés közben valami komplikáció adódik akkor természtesen lehet császározni, de ha előre meg van beszélve, hogy császár lesz akkor ahhoz orvosi igazolás kell a bajodról.

Tiop-pal ugyanaz az orvosunk, mindketten nagyon ajánljuk! :wink: :wink:
brera

Sziasztok!

Végre sikerült leülnöm pár percre!
Sajnos Levi ma tiszta nyűgős,olyan mintha fájna valamije,mert folyton sírdogál,el van keseredve! :(
Anyukám azt mondta,hogy bitos ez a hülye szél az oka,meg lehet hogy a hétvégi vendégsereg megviselte! :evil:

Giga,
Én is úgy jártam,ahogy Ti,az ajtóból fortdultam vissza a szél miatt! :twisted:

Szantre,
Én hasfájásra először Infacolt használtam ami nagyon jó volt,de ahogy nőtt Levi,kezdett nem használni (na,ezt jól megasszontam :wink: :lol: )aztán Espumisam cseppekt használtunk,majd 3 hónapos korától (kb. :roll: ) édeskömény teát!
De szerencsére mára már teljesen elmúlt a hasfájása és ritkán kap édesköményt!

Megyek fürdetni... :D

Kép
mano83

Sziasztok!

Mi is hazajöttünk, nagyon jól telt a Húsvét, a család kiélvezkedte magát Marcival! :D
Szegényke az első nap nehezen viselte, sokat sírt, aztán a második nap már tiszta bűbáj volt, annyira zabálnivaló volt! Egész nap nyugis volt, és sokat nevetett, beszélgetett! :lol:

Ma viszont rémálom volt az egész nap! Mivel én már majdnem 1 hete meg vagyok fázva, szegénykém elkaphatta tőlem, mert egyfolytában szörcsög. Sosem volt ilyen gondunk, ezért nem is volt itthon orrszívó. Na, ma reggel elmentünk venni, azzal szívogatjuk szegényke orrát, de annyira ordít közben!!!! A szívem majd' megszakad. Vettünk Stérimart is, de egyelőre nem kemény neki a trutyi, hanem szép folyós, így arra egyelőre nincs szükség. Holnap megyünk a 4 hónapos oltásra, nem tudom, így beadja-e a dokinéni, majd meglátjuk. Az erős szél miatt meg egész délután vigasztalhatatlanul sírt szegénykém! :cry: :cry: :cry: Most már végre alszik, a szél is elmúlt.

Verna,
Flórácska hogy van? Nagyon édes a nyuszis kép róla! Holnap találkozunk, ha minden igaz, pont utánatoo kaptunk időpontot!

Ichtus, Tiop,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT ÍGY UTÓLAG IS!!!!

Kép

Csasze, Brera, Angyalkrisz,
üdv köztünk!
Én a családi szobában voltam, nagyon örültem neki, mert szülés után nekem jobb volt, hogy a férjemmel osztom meg e kezdeti szép napokat. Persze annak is megvan az előnye, ha más kismamával együtt vagy, de szerintem ez annyira intim része az életemnek, hogy ezt mindenképpen hármasban akartam tölteni. Ráadásul ide bejöhetett az anyukám és a nagymamám is, aminek szintén nagyon örültem. :D

Tiop,
nagyon köszönöm a lapot!!! Hogy neked mikre van időd!!! :D Jól esett ez a kis figyelmesség! Nagyon édesek a kiscsajok, főleg, ahol morcosak!

Kép

Giga,
Lili egy tünemény!

No, most megyek, mert még dolgom van. Próbálok majd betölteni képet Marciról, megint csináltam több százat, de idő, idő, idő.....

Kép
Kép
nircee

Csasze!
Anyu az én dokimnál császárral szűlt 10 éve!!!!!!!!!
Ha szükséges akkor ő is megcsászároz,de tény ,hogy ő nem híve a császárnak! :roll: Ja a dokim ugyan az aki brerának!!!!

Alapítványi szobában is van légkondi,mikró,hűtő,zuhany és WC!!!Ja és TV is!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
tiop

Nircee: szupi, akkor holnap találkozunk!
Flóra ma már sokkal-sokkal jobban van! Ő is végigüvöltötte az összes orrszívózást, de muszáj volt, mert reggelente 3-szori szívás után is szörcsögött még! Be is volt rekedve, de ma már alig kellett szívni és a hangja is szebb sokkal!
Szóval készüljetek fel: 6-7 nap, ha ugyanolyan náthátok van, mint nekünk. :)

Az alapítványi és családi szobákhoz annyit, hogy amikor én szültem, akkor minden foglalt volt, pedig ez még a kórházbezárások előtt volt!!! 4. napon kerültem családi szobába, 5. napon alapítványiba (merhogy azt igényeltem).
Szóval ki kell fogni, ha valaki rossz időpontban szül, akkor könnyen lehet, hogy nem jut szoba. :(
Vendég

Nircee,
Jobbulást kívánok Nektek! :D

Verna,
Örülök,hogy már jobban van Flóra! :D
Nagyon kis csinike a képen! :lol:

Giga,
Lili egy tündér!
Tényleg vagány anya szemcsijében! :lol:

Vernának igaza van az alapítványi szobákkal kapcsolatban!
Hiába igényelsz,ha telt ház van,akkor nem lehet mit tenni!
Szerencsére én jól jártam,mert az utolsó helyet megkaptam a kétágyasban,mert akkor is teltház volt!
Szóval tényleg nagyon ki kell fogni... :roll:

Kép
mano83

Üdv az újaknak! 8)

Ichtus, tiop utólag én is nagyon boldog születésnapot kívánok nektek!

nircee
PÜ ment. :wink:
Jobbulást Marcinak! A védőltást pedig nem kaphatja meg betegen semmiféleképpen sem! :!:

Kép
klmaria

Verna, Mano, Klmaria,
köszönöm! Szerintem sem fog holnap oltást kapni, de elviszem mindenképpen, nézzen rá a náthájára.

Klmaria,
megkaptam a PÜ-t, köszi szépen, nekem jó a Duna Plaza! Azért továbbküldtem Pimpokának, de ha holnapig nem válaszol, akkor elviszem én!

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Mi is megérkeztünk, csak nem volt még időm bekukkantani, tegnap meg hulla voltam. Még a párom sem kapcsolta be a gépet, pedig az nagy szó, mert ő programozó. :D
Látom mindenki túl van a Húsvétoláson ki így, ki úgy ...

Remélem a betegek gyógyulgatnak, és a pocakosok is jól vannak.. :D

Tiop, köszi a képeslapot, megleptél, és örültem ám! :wink: :)
Nagyon szépek a lánykáid, még így morcosan is :wink:

MAno, sajnálom az apukádat, remélem már jobban van!

Giga, tök jók a fotók!, Hogy tudtok ilyen pillanatokat elkapni? Én nem vagyok egy nagy fotográfus, a párom a profibb, de ő mostanában videózgat inkább, alig van új képünk :( Azért akad :wink:

Biztosan akartam még egy csomó mindent, de fáradt vagyok gondolgozni, úgyhogy jó éjt mindenkinek!

thenus

Sziasztok!
Köszi a hasfájós tanácsokat!
De máris újabb kérdés merült fel: a párom anyukája szerint az anyatejes babának is kéne inni adni, de én mindenhol azt olvastam, hogy erre nincs szükség. Márk elég gyakran szopizik, van, hogy félóránként és sokszor csak pár percig - gondolom ilyenkor szomjas, és csak a híg előtejet issza. De így gyakorlatilag egész nap cicin van. Mikor áll be 2-3órás evésre?
Ti adtatok vizet az anyatejes babáknak?

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Nóri rendben! Köszönöm akárki is viszi el, csak ne álljon a polcon hiába :lol: Már nem férünk 8)

Kép
klmaria

Brera
Sajnos 3 ok miatt kell császárral szülnöm. 4 hónapja műtöttek lágyéksérvvel (erőlködés miatt), előtte volt egy méhszájműtétem és a szememmel is több gond van. Van igazolásom dokitól és javaslat, hogy miért indokolt a császár.
De a félelmem is nagy, mivel több orvos mondta, hogy nem emelhetek, erőlködhetek a szemem miatt sem, mivel nagy a kockázata a retinaleválásnak, a megvakulásnak.
De még mindig nem tudom egy orvos nevét sem. Dr. Erdélyi Zsoltról olvastam jókat, de nem eleget.
Véleményeket várok! Köszönöm az üdvözléseket a többiektől!
csasze

Brera
Sajnos 3 ok miatt kell császárral szülnöm. 4 hónapja műtöttek lágyéksérvvel (erőlködés miatt), előtte volt egy méhszájműtétem és a szememmel is több gond van. Van igazolásom dokitól és javaslat, hogy miért indokolt a császár.
De a félelmem is nagy, mivel több orvos mondta, hogy nem emelhetek, erőlködhetek a szemem miatt sem, mivel nagy a kockázata a retinaleválásnak, a megvakulásnak.
De még mindig nem tudom egy orvos nevét sem. Dr. Erdélyi Zsoltról olvastam jókat, de nem eleget.
Véleményeket várok! Köszönöm az üdvözléseket a többiektől!
csasze

szantre!
Én amíg csak anyatejet adtam Alexának, akkor nem volt szüksége folyadékpótlásra. Ő is sűrűn kéredzkedett cicire. Mostanában egyre kevesebbet. De mivel nekik is melegük van, megszomjaznak és elég pár korty is. Ezt főleg mostanában veszem észre, mert van, hogy 3-4 dl gyümölcslevet is megiszik. Ha szomjas már nyújtogatja a kezét a pohara felé :D

Kép
klmaria

szantre!
Meg természetesen a te közelséged is kell még neki! Jó neki odabújni, mi sem álltunk be a pontos 2-3 óránkénti evésre, hanem az igény szerintire. De azért az evést, tisztába tevést, játékot és alvás variációt betartottuk :wink:

Kép
klmaria

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?