Új privát üzeneted érkezett!

Hmm... Én még nem csalódtam a Kenguruban, szeretem a magyar termékeket, és a minőségére sincs eddig panaszom, nem nyultak ki, nem fakultak, patentok helyükön, nem is bolyhosak.
Orsi, Hajni, Ti mit tapasztaltatok?
A multkor a C&A-ban vettem Emesének nagyon cuki pólókat, kéket, zöldet, karján azzal a fodorszéllel, a mintája pedig kifejezetten kislányos (lepkék, ill. girl felirattal). Na és hogy álltok a farmer kertészruhákkal? Nekünk van most 2 is, és igazán öltözteti a hölgyet, van ugyan fodor is meg himzés rajtuk, mégse az a csöpögős Barbie-stilus. Az nem jön be nekem se.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Melcsi :D
én még anno a fiúkkal vettem elég sok KG cuccot, megnyúltak, alakjukat vesztették, és szerintem nagyon vékony a pamutja, nem igazán szeretem ezt a fajtát.
Farmer rucit már beszereztem :) egy 62est is :oops: :oops: iszonyú aranyos farmer és pici piros hímzett virágok vannak rajta. Meg vettem 1-2 farmer nadrágot meg kertészt, aminek a fazonja lányos, vagy alul van fodor vagy virághímzés.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi, Melcsi, Kata

Ti Anyukák vagytok, segítsetek léci!
voltam ma a brendonban, az összes babakocsit végignéztem, és most ez tetszik nagyon. árban viszonylag elmegy (én mindig a 200 ezres babakocsikat szúrom ki, tehát ahhoz képest), és miden benne van az árban, egy mozdulattal össze tudom csukni, elbírom, akár a lakásba is fel tudom cipelni, be tudom az autóba rakni. A kérdésem az lenne, hgoy így, ránézésre szerintetek van ennek a kocsinak valami hátránya, ami miatt későbbesetleg megbánhatnám?

Zsuzsi

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =3&whid=25

Kép
zsuzsi73
 
 

 
 

Kiscsillag: Tudom, hogy betartod azokat, amiket a lányok tanácsoltak. Hidd el és nem lesz semmi baj. Pihenj.

Lányok:
Nagyon jó hogy beszélgettek a ruhákról. Köszönöm az infókat, hiszen egy újszülöttnek minden vicc új. Már éppen kérdezni akartam, lehet e már ruhákat vásárolgatni. De a választ megkaptam. Köszönöm.

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Zsuzsi :D
PegPerego, tuti nagyon jó.
Nekem ez volt az alternatíva a Loola mellett, végülis én a loola mellett döntöttem, de csak azért, mert előtte is bebeconfort kocsink volt.
szóval tuti jó megoldás lesz.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Pézsé :D
simán lehet :) szerintem érdemes nézelődni, mert ha heti 1-2 darabot megveszel, akkor szerintem jobban össze tudod válogatni a jó darabokat, mintha egyszerre akarsz mindent megvenni.

nekem meg tényleg össze kellen már néznem, hogy mink van és mi kell még Lilinek :) hosszúujjú bodyt tuti nem veszek, mert az egy rakat van a fiúktól.
Nekem a lábfej nélküli rugik a nagy kedvenceim... no, arra tényleg vadászni kell, ha szépet akar az ember :) de már 2 db-t sikerült beszereznem :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi

és az, hogy kicsi a kerék? nem rossz? ismerőseim mondták már, hogy a nagyobb kerék az jobb, a rugózása miatt is. nekem ez az egyetlen, ami nem annyira tetszik.
a Te babakocsidnak mi is a pontos neve?
Tudom, hogy leveleztünk már erről.

Rakok fel képet, nagy már a pocakom?
Ezt a felsőt ma vettem a brendonban. egész jó tavaszi kismama ruhák jöttek. ugye most még csak ezeket nézegetem, a babaruhákat majd kb. 2 hónap múlva.

Kép

Kép
zsuzsi73
 
 


Orsi

megtaláltam az előbb, amikor leveleztünk erről régebben, képet is raktál fel a Loola-ról, design-ra hasonlít arra, amit én kinéztem ma, ugye?
Amúgy a Quinny Buzz-ról teljesen letettem, mert két anyuka is mondta, hgoy a baba a mózest és a hordozót is nagyon hamar kinőtte. + a sportkocsiban se fogja a gyerek végig húzni, amíg babakocsira szükség van, annyira kicsi.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi :D
a Buzzról az én ismerőseim csak elismerően nyilatkoztak. A hordozót meg a mózest akármilyen márka ca. ugyanolyan gyorsan növi ki a gyerek (mózest olyan 4-5 hósan, hordozót 10 hósan) és 1 éves kora körül úgyis veszel majd egy esernyőkocsit, mert az sokkal kisebb :)

az én kocsim a bebeconfort Loola + creatis isofix hordozó + windoo mózes, és van hozzá egy trophy air 4 vázam, aminek hatalmasak a kerekei, ezt ide hozzánk terepre vettem, a loola váz a kocsiban lesz majd általában.

kis kerék: ha nem extra terepen akarod használni, akkor ezek normális kerekek, nem fog gondot okozni.

Jó a felső amit vettél :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi

pluszban milyen esernyőkocsit?
ez a Peg Perego esernyőkocsi! gondolod, hogy ez az egyetlen babakocsi nem lesz elég végig?

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


nem gondolom, tudom :D
tudom, mhogy esernyőkocsi (a loola is esernyőre csukódik), de majd Te s rájössz, hogy egy fele ilyen nehéz, fele ekkorára csukódó futkosós kocsi praktikusabb, amikor már nem kell állandóra a gyereknek :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Ahan, ezt már sokan mondták, hogy tuti nem lesz elég egy babakocsi, én meg direkt próbálok úgy keresni, hogy végig tudja majd azt használni. na, de biztosan igazad van, Te tapasztalatból beszélsz :D

Kép
zsuzsi73
 
 


nem azt mondom, hogy nem fogod tudni ngyon sokáig használni, mert fogod tudni.
de biztosan beszerzel majd egy 4 kg-s tili-toli babakocsit, amikor már majd nem alszik a kocsiban, vagy együtt sétáltok, vagy csak biztosítéknak kell, hogy az autóban legyen.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok Lányok,

Sajnos nem tudok visszaolvasni, és reagálni, az elmúlt hét történéseire, de gondoltam írok pár sort. :D
Tegnap az infúzió után hazaengedtek , és ma kell ebéd után visszamennem a korházba... áldás ez a másfél nap itthon :oops:
Köszönöm mindenkinek, hogy izgult-izgul nagyon jól esik ám!!!!!
Hétfőn mikor kiderült, hogy bent kell maradnom, már belenyugodtam, meg már most sem fogom fel tragikusnak. 3-4 hét a cél ebből 1 már letelt, kedden megyek meguint babamérésre, és áramlásvizsgálatra is, hogy hogy, milyen mértékben hatott az infúzió.
Most hétfőn Boti 1400g volt Áron 1800g, tudom ez elég képlékeny adat, de már próbálom őgy felfogni, hogy ha csak 1700 m'r az is jó. de három hét alatt még nagyon sokat tudnak nőni.
A korházzal én nagyon meg vagyok elégedve, jó az ennivaló, nagy a tisztaság, és tényleg figyelnek az embere, talán ezért is vagyok nyugodtabb, ha ott vagyok.
Kedden a vizsgálat után majd megkérem Ékost , hogy írja, e, hogy mi lett az eredmény, addig is puszilok mindenkit, és köszönöm a drukkokat :lol: :oops:

Kép

judit
pbj12
 
 


Zsuzsi!

Szerintem is tök jó a kocsi! A nagy kerék meg tényleg csak akkor fontos, ha terepen tologatod. Nekem olyan kellett, mert nincs beton az utcánkban és a bevezető úton se, sőt sétálni is egy tóhoz járunk, ahol csak sétány van, beton nincs... Ezért nekem felfújható nagy kerék kellett. (Meg nekem a tolókar fontos h ne ilyen "botkormányos" legyen.) Szóval szuper kocsi, és a hordozónak is van talpa, szerintem ha árban neked jó, akkor vedd meg! (Nekem kicsit spórolni kellett... :cry: )

dkata
 
 


Ja és az Orsi által írt bebeconfort volt a kedvencem, pirosban...
Amikor én vettem a kocsit, nálunk a Brendonból az összes PegPerego-t visszavitték a központba (nem tudom, miért) és hetekig semmi nem volt... Így kellett nekem máshol kocsit venni.

dkata
 
 


Kata :D
Lili kocsija piros lesz :D vagyis a mózes, meg a sportülés, a hordozó meg padlizsán színű.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsuzsi
Nagyon szép a pocim, és a ruhád is nagyon csinos :D
sokkal nagyobb pocakra számítottam :D

Orsi
Látom, te aztán belehúztál a ruhavásárlásba :D 2 fiú után így élvezed a nőcis ruhák kiválasztását? :D
Én még semmit nem vettem! Pénteken voltam a Kenguruba, ahol unokahugomnak vettem egy tündéri gatyók, mondom megnézem, Zalánnalk is, de aztán eszembe jutott, hogy nem tudom, melyik patentolás a praktikus, milyen anyago részesítsek előnyben (aug lesz) szóval elhatároztam, hogy az első vásárlást vagy nővéremmel, vagy barátnőmmel teszem, akik 2 gyerekesek, és van tapasztalat.

babakocsi: peg perego-t nekem is ajánlották, de 160000 Ft! Szerintetek, ha max 100000-ret szánok rá kapunk vmi tuttit? Milyet?

Kép
Kép
emma1976
 
 


Zsuzsi
A te pocid, nem az enyém, bocs :oops:

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma

én tudok ajánlani, ami 100-ba belefér. van hozzá hordozó, mózes, mondjuk attól függ, neked mire van szükséged. mert nálam a hordozó nagyon fontos, s ha bármelyikhez külön veszek, az + 40e. körül van.
nálam ez a kocsi sincs kizárva, van egy hátránya, viszonylag nehéz, és az autóban is nagyobb helyet foglal.
de amúgy nagyon jó, ezt is nézegettük tegnap a brendonban.

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =3&whid=25
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Emma :D
annyira nme húztam bele, de ha látok valami jót, akkor megveszem. :D rucin kívül már nem igazán kell neki semmi. Babakocsija megvan.
Bodyból szerintem olyat vegyél, ami nyakánál patentos, mert ami borítéknyakú az megnyúlik, vagyis 90%ban megnyúlik, nehéz kifogni a jót.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


jah, ill. pici babánál nekem nagyon beváltak a szétnyithatós bodyk, amit nem kell a fejen áthúzni. A c&a-ban ált. szokott lenni ilyen.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Képzeljétek!!!!!!!!!
Reggel föl-alá rohangáltam az udvarban!!! :lol: :lol: :lol: Lököttke párom telirakott mindent csokinyuszkóval, csibécskével és rengeteg tojattal... :lol: :lol: :lol: Nagyon szupi jó volt. Tiszta kölöknek éreztem magam :lol: :lol: !!!!!

Jut eszembe! Nincs valakinek fölös iwiwes meghívója? Már másfél hónapja megigényeltem de nem kaptam... :cry: Férjecske meg rágja a fülem...

Még egy utsó kérdés aztán hagyok mindenkit húsvétolni...
Mit jelent az hogy a baba nagyon intenzív időszakát nyugalmi időszakok váltják föl. Ez napi szinten értendő? Mert Borka babci 3 napig egyfolytában pörgött forgott, eléggé erősen nyomult... :P , most meg 2. napja alig érzem... :? . Persze nem aggódom, csak kíváncsi vagyok hogy ilyenkor tényleg pihen-e vagy csak én nem érzem annyira...

No! sok vagy kevés (ki mit kíván :D )locsolkodót!
Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu :D
nekem van, dobj egy mailcímet, OK? :)

napi és periodikus szinten is. De ha megszületik is megfigyelhető, hogy van, hogy 1 hétig pörög, utána meg angyali gyerekké válik, majd megint pörög :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Szép Húsvét Hétfőt minden locsolásra váró lánynak! :D

Akkor megejtem azt a bizonyos toplistát:

1. anikó 34+6
2. hajni 33+3
3. pbj 30+6
4. pompi 30+2
5. napszemcsi 29+6
6. melcsi 29+4
7. icsilya 28 és
7. potykamanó 28
8. pézsé 27+4
9. kismókus 27+2
10. emma 23+4
11. bzsuzska 23
12. zsuzsi 20+6
13. kiscsillag 14+2
14. andrea 14
15. erika 8+6

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi! :)

Köszi, hogy engem is betettél a listába, pedig nem is vagyok olyan aktív, mint a többiek. :oops:
Megjegyzem, engem (és a pocaklakót :) ) a páromon kívül senki sem locsolt meg. :cry:

Kép Kép
kismokus
 
 


Zsuzsi! A pocak nagyon édes, és milyen csini ruhában feszítesz! Mindig írígykedem a pocakokra! (Soha nem értettem a megjegyzéseket, h egy nő érezze magát nőnek akkor is, ha terhes és nagy a hasa... hát nem akkor és pont ettől NŐ a nő?! Mindegy...)
Melcsi! A te pocid is írígylem... meg mindenkiét... az enyém tök lapos lett... és hiányzik.
Orsi! Tőled a babakocsit írigylem. Tessék, ma ilyen napom van.
Kismókus! Engem meg még senki nem locsolt meg! Hacsak a tegnap esti lepisilést ide nem vesszük... Ugyanis mikor Bálintot felemeltem, h rátegyem a mérlegre, kis csupaszkám szépen lepisilt, de rendesen... :lol: :lol: :lol:
Ezennel jelentem, h tegnap, 6 hetes korára Bálint elérte az 5 kilós határt. (A hátam majd beszakad a cipelészéstől, majdcsak belejövök...)
Tudtok valamit Pbj-ről és Wish-ről?
Képzeljétek, Wish kisfia pont akkor született, mint az én fiam, csak Ő 14 évvel ezelőtt! De ugyanaznap, 6 perc különbséggel! :lol:
Anikó! Te vagy a következő! De jó!!!

dkata
 
 


Ja, kifelejtettem, h a Graco kocsit én is néztem, csak én szerettem volna rendes mélykocsit, meg magasabbat. De a legnagyobb bajom az volt, h csupa depresszív színben gyártják. Miért kell csupa sötétkék, sötétlila meg fekete egy kisbabának?!

dkata
 
 


Még egy hozzászólás: kombidresszből nekem a vállon patentosak jönnek be, mert a hátul patentos nagyon macerás. Van egy pár Gólyahír-es kombink, azokat nagyon szeretem. Nekem már 68-as ruhákat kellett vennem Bálintnak, mert a 62-esek feszülnek rajta...

dkata
 
 


Pompi! Most én maradtam le a toplistáról. Igaz, szánom-bánom régen jártam errefelé. Csak olvastam.

Képzeljétek még eddig egy db kismama rucit - értsd nadrág, szoknya, bármi egyéb - sem vettem. De a héten belevetem magam a vásárlásba!!!
Orsi! Az osztrák H&M-ben kb. milyen árak vannak? Egy barátnőm vásárolt ott - SCS - tavaly nagyon jó cuccokat, állítólag jó áron. (?)

Jud

Kép
jud71
 
 


Sziasztok!

Hajni, Melcsi - még mindig fájós a tomporom, nem akar elmúlni, szóval még sántikálok :cry:
Melcsi - már volt egy kis mozgáshiányom, de nem csak most, csináltam már egyszer-kétszer... többet asszem nem fogom, lehet tényleg az tett be, pedig akkor nem éreztem, hogy valami nem lett volna jó. Direkt óvatos is voltam. Na mindegy, ha nem múlik majd megkérdem a dokit, de szerintem Ő sem tud majd vele mit kezdeni.

Pompika - milyen formás a pocid...

Zsuzsi - Te is csini kismami vagy! Klassz a felső is.

Mi is csináltunk ma képeket, mindjárt teszek fel...

Kép
potykamanó
 
 


jud71 írta:Orsi! Az osztrák H&M-ben kb. milyen árak vannak? Egy barátnőm vásárolt ott - SCS - tavaly nagyon jó cuccokat, állítólag jó áron. (?)

sosem vásároltam még ott, úgyhogy nem tudom.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kép 25+5 naposan [/img]

Kép
potykamanó
 
 


Bocsánat, a fentebbi kép nem 25+5 hanem 20+5 nap, elütöttem véletlen.[/img]

Kép
potykamanó
 
 


...és amit ma készítettünk. Szerintetek nem túl nagy ez egy 28 hetes pocakhoz?

[img][img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1176130071.12.jpg[/img] 28 hetesen [/img]

Kép
potykamanó
 
 


Sziasztok Lányok! Kép

Remélem kellemesen telt mindenkinek a hosszu hétvége! Kép
Olvasgattam a hozzászolásokat ruha ügyben!
Én is a H&M-et szeretem a ZARA-t és a Next-et még a GAP-et de nehéz hozzájutni!
Next üzlet már van a Westendben igy azt nem kell vadászni!
Az SCS-ben kinnt sokkal nagyobb a kinálat a H&M-ben és talán még kicsit olcsobb is!
A Kengurut is szerettem de igazat kell adnom Orsinak mert a kisfiamrol maradt Kenguru ruhákat már nem adnám rá a picire mert nagyon eldeformálodtak a mosásnál!
A badykbol pedig a Brendonban vettem olyat ami elöl teljesen szétnyithato ki lehet szinte teriteni és nem kell a baba fején átpaszirozni!Én ezt már a Marcinál is használtam föleg az elején és nagyon bevállt!

Pompi! :D
Köszönjük a táblázatot!
Szuper!

Mano! :D
Nem semmi pocakod van!!!

Zsuzsi! :D
Nagyon csinos vagy!!!

Pbj! :D
Sokat gondolok rád és szoritok,hogy minden rendben legyen!

Kata! :D
Olyan jo látni magam az elsö helyen!!!!
Nem semmi sulya van a pindurkádnak!
Nagyfiad hogy van?

Melcsi! :D
Már te is a 30-at taposod! Kép

Orsi! :D
28-ik Kép


Lányok!
Valaki kérdezte honnan szedem a figurákat?!
Van egy levelezö programom és onnan!Ha valakit érdekel akkor küldök egy mailt neki és le lehet tölteni, én nagyon szeretem olyan aranyos!!!!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó! Köszi a ruhás infókat!

Jud

Kép
jud71
 
 


aniko24 írta:A badykbol pedig a Brendonban vettem olyat ami elöl teljesen szétnyithato ki lehet szinte teriteni és nem kell a baba fején átpaszirozni!Én ezt már a Marcinál is használtam föleg az elején és nagyon bevállt!

de jó, hogy írod, no, majd bekukkantok oda.
r.ujjú kellene 1-2 db ilyen Lilinek 56-62es, h.ujjú van a fiúkról, én is nagyon szerettem őket.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Manó :D
Tök jól nézel ki! Látványos növekedés 7 hét alatt :D

zsuzsi
Nagyon köszönöm! Mindkét kocsi nagyon tetszik!
Én szeretném ha lehetne földúton is használni! Mi betonos úton lakunk, de sokat sétálunk, kirándulunk, közel van erdő mező, vinném oda is a kicsikét.

Köszönöm a body-s tanácsokat. 2-3 hét múlva megkezdem a beszerzést :D

Zsuska
Jó, hogy ezt írtad, 3 napja az én drágám is sokkal kevesebbet mozog. Csak kb 3 óránként, és akkor sem csap akkora ficánkolást

Kép
Kép
emma1976
 
 


Mano

jó nagy pocakod van, s még mekkora lesz :D

Kép
zsuzsi73
 
 


Manó!
Látványosan nőtt a pocakod az eltelt 7 hét alatt! :D
Anikó!
És jól vagy? kitüzték már a császár idejét?
Bizony 30.hétben vagyok, szerdán megyek a dokihoz, akor pontosabban fogok informálódni, talán többet tud már, hogy hogyan fogok én gond nélkül a Tétényibe kerülni. Meg hogy lehet-e még szülésznőt kérni, mert a régit szeretném+ kellene az egyágyas szoba is, Emese miatt főleg, ott szabadon lehetne engedni.
Kismokus!
Te annyira ritkán jössz, hogy most szemebsültem vele, hogy miköztünk csak 2 hét van! :D
Zsuzsi!
A babakocsihoz nem tudok hozzászólni. Megnéztem közelebbről, szerintem jónak tünik, bár én is ragaszkodnék a nagy kerekekhez, meg főleg hogy fixálhatók is legyenek(nem tudom, azok-e), és a tolókar nekem jobban bejön ha nem ez a kétkaru változat, mert ezt 1 kézzel nehéz tolni. De ezek nem befolyásolják a baba kényelmét.
Ami viszont igen, és ez kb.5 hónapig elengedhetetlen, hogy teljesen vizszintesbe dönthető legyen. Erről azt olvasom, hogy 150 fokig dönthető. Tul azon, hogy a gerincének nem egészséges, folyton le fog csuszni benne.
Nekünk a Bergon nagyon bejött, bár ugy látom, itt mindenki inkább külföldi modellekre esküszik. A miénk magyar, de minden általam fontosnak tartott követelménynek megfelel, 1 mozdulattal vizszintesből ülőbe rakható, tehát nem 2 külön darab, hanem egybe van minden. Az áráról nem is beszélve... Igaz, mózes nincs hozzá, pontosabban van, de nem a kocsiba beköthető fajta (szerintem mondjuk ez nem fontos). Emese mai napig használja, bár van esernyőkocsink is, de az olyan alacsony ülőkéjü, hogy nem szeretem, ez meg jó magasan van. Mi még mindig legtöbbször szembekocsikázunk, és egymást szórakoztatjuk utközben (is) :lol: Bár kb. 1/4 óra a fejadagja belőle, utána már nem marad nyugton. Épp annyi idő alatt érünk fel a játszótérre :D
Pézsé!
Azt hiszem, mostmár lassan elkezdhetsz vásárolni :D
A bodyknál tényleg fontos az Orsi által emlitett patentos változt, az a béka vagy milyen nyaku nekünk is mind kinyult (nagyon szexi vállon lecsuszó darabok lettek :lol: )
A mi kengurus bodyink nem nyultak ki, lehet hogy fejlesztettek valamit 1 év alatt (annyi a gyerekeink közt akorkülönbség kb Orsival), vagy csak szerencsénk volt.

Mi a héten fogjuk előszedni a bababruhákat, Emese segitségével :D :shock: Ha jól emlékszem, inkább csak rövidujju bodykat kell majd vennem, na meg még pár lepedőt és törülközőt.
Én viszont nem szeretem a lábfej nélküli rugikat, mert a picik olyan találékonyak, hogy néhány hetesen is le tudják tornázni magukról a zoknit, sőt a pici ujjacskákkal még a rugi patentjait is kikapcsolják. Van 1 olyan képem Emeséről, lehet vagy 4-5 hetes, mezitláb, egyik lába kidugva combig a rugiból amit ügyesen kigombolt, és édesen alszik (sajnos még nem digitális kép) :D Mindez decemberben... Bár nyáron nem olyan gáz :D

Meg lettünk locsolva, pohár vizzel is :lol: :evil: Emese roppant élvezte a dolgot, amint nyargalok Apa elől visitva, aztán mikor Ő is megkapta az adagját, orditásba kezdett :lol: A tojást nem akarta odaadni a bátyjának (hatalmas csokitojás volt), de mikor Máté kilátásba helyezte, hogy együtt megeszik, rögtön engedett :lol: Nagy pátosszal tartotta a nyakát a locsolóknak, biztos nagyon szépnek és fontosnak érezte Magát :D hogy jöttek a locsolók.

Na hagyok mást is szóhoz jutni :D

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Melcsi :D
nekem a Bergonnal több bajom is van. Egyrészt nehéz, nagyra csukódik össze, a hordozót nem lehet a vázra tenni.
Én nagyon sokat autózom egyedül a ygerekekkel, nekem fontos, hogy a kocsi könnyű legyen, kevés helyet foglaljon a csomagtartóban és hogy elég legyen a vázat magunkkal vinni, mert a hordozó rápattintható.
De nemcsak Te használod a Bergont, több ismerősömnek is van. Ha nem kell autózni vele sokat, meg cipelni, akkor jó megoldás lehet.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


jud, :oops:
sajnálom a dolgot, de korrigálom!
Sajna mindig becsúszik valami, nem bírok tökéletesen precíz lenni, de talán jobb csinálni és picit hibázni, mint nem csinálni.

1. anikó 35
2. hajni 33+4
3. pbj 31
4. pompi 30+3
5. napszemcsi 30
6. melcsi 29+5
7. icsilya 28+1 és
7. potykamanó 28+1
8. pézsé 27+5
9. kismókus 27+3
10. emma 23+5
11. bzsuzska 23+1
12. zsuzsi 21
13. jud 14+4
14. kiscsillag 14+3
15. andrea 14+1
16. erika 9


kismókus,
nagyon szívesen! :D

potykaM,
szép kis-nagy pocak, eeez igen! És látom, szép hosszú szőke hajad is van hozzá. :D

Mi is köszönjük a pocak-dícséreteket!

kata,
mééég hogy te irigyelsz minket? És mi mit szóljunk?!?
Sír még a baba sokat?

anikó,
hát igen, kétség nem fér hozzá, te jössz! :P Hajrá!

Mingyá megyek védőnénihez, kíváncsi vagyok sikerül-e megtalálnia a szívhangot... :roll:

KépKép
pompomlány
 
 


Melcsi! :)
Csak írni szoktam ritkán, olvasni szorgalmasan olvasom a topicot. És mivel én még csak kezdő babaváró vagyok, így tanácsokat, válaszokat nem igen tudok adni, viszont szorgalmasan szívom magamba az információkat. :lol: :lol: :lol:
Holnap megyünk 4D-re, lehet hogy utána felteszek egy képet is a babánkról (meg ha összeszedem a bátorságomat, akkor a pockomról is :oops:).

Kép Kép
kismokus
 
 


kismóki,
kezdő babaváró 27 hetesen??? :shock: :?

KépKép
pompomlány
 
 


Móki!
Pompi hozzászólása tényleg jogos ! :lol: :lol: :lol: :lol: De azért várjuk a képeket! :P

Manó!
Nagyon szép hasimasid van! :lol: :lol: És szerintem nem túl nagy :) Punk-tum. :lol:

Emma!
Akkor most jól megnyugtattuk egymást! :lol:

Én olyan hülye helyzetbe vagyok ezzel a vásárolgatással!! Rengeteg cumót kapunk rengeteg helyről! De hogy télik vagy nyárik ? Vagy egyáltalán mekkorák és mennyi? Halvány gőzöm sincs... Most mindenki pont használja őket. Babakocsi szintúgy... Úgyhogy az egyetlen biztos pont az életünkben a kiságy mert azt mi vesszük majd meg. Pedig már úgy vennék ezt-azt amazt. Nyílván fogok is de nem akarom hogy túl sok ruci legyen. Először jó lenne egy leltárt csinálni :lol: :lol: !

Wishékről tud valaki valamit? Mikor jöhetnek haza?

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Pompi! :)
Úgy értettem, hogy az első babánkat várjuk! :lol:

Kép Kép
kismokus
 
 


Zsuska
Tegnap este 9kor már szóltam Zalánnak, hogy ugyan tudom, hogy minden rendben, de azért ,hogy nyugodtan aludjak jelezzen lsz- nekem. Pár perc múlva 6-7 erős rugással válaszolt :D Nagyon megdícsértem, hogy ez nagyon kedves volt tőle :D

Egyébként annyira fantasztikus volt Húsvétot pocakkal ünnepelni! Soha ilyen szép nem volt az ünnepem! És olyan klasszul éreztem magam, tök aktívan telt (családi partyk, piknikek, utazgatás), tegnap még 2 és fél órát kirándulni is voltunk, és kicsikénk nem tiltakozott :D

Már csak 3 hét meló :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok

Potykamanó
nagyon csini pocakod van!

Azt szeretném kérdezni, hogy az Istenhegyi Géndiagnosztikán ha apjuk és a gyerek velemjön a kombinált tesztre, akkor ők is bejöhetnek velem az UH-ra, vagy nekik kint meg kell várniuk.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika
Bemehet a család is UH-ra ott!

Kép
Kép
emma1976
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: