Új privát üzeneted érkezett!

na akkor most megpróbálok visszalapozni pár hetet.... :oops:
becsi
Iklad

Hát tudtok írni...képtelen vagyok mindent elolvadni, belelapoztam és képeket csodáltam!
Olyan szépek ezek a gyerkőcök és növögetnek :lol:

Gratula az új babákhoz, drukk a finiselőknek.

Olvastam a bizonytalanságokat a kórházzal kapcsolatban....szerintem fölösleges ezen rágódni...minden kórházban vannak kirívó esetek, egy szülés és mi emberek sem vagyunk egyformák....szerintem jó a kórház.... 8)

Én is láttam bent szerencsés kimenetelű és szerencsétlen végű "vészhelyzetet" is...nem feltétlen az orvosok voltak a hibásak...

Mi jól vagyunk, nagyok szünidőn, Szonja nem :lol: 8)
Megy ezerrel, nincs nyugta...most éppen lépcsőzik...két lábon :shock:

9,5 kg felett van, 10.fogát növeszti már éjszakák :x óta...ami ráadásul rágófog

Beszél ezerrel....szinte mindent próbál utánunk mondani...

Szinte csak kint vagyunk mióta jó idő van....nem unatkozunk...az elmúlt hónapban még fényképezni sem volt eszembe... :oops:

Ja, állandóan nyamnyammolna :lol:

KELLEMES HÚSVÉTOT!!!

Sziasztok
becsi
Iklad

Sziasztok!

klmaria,
engem érdekelne, küldök privit!

Timi.si,
nekem sem volt választott szülésznőm, és semmi hátrányom nem volt belőle, sőt! Pedig velem párhuzamosan szült még valaki! Mikor nem volt rá szükségem a vajúdás alatt, akkor békén hagyott minket, mikor meg már esemény volt, ott volt végig, segített tartani a lábam, jól szét is rúgtam az oldalát. :oops: SZóval nagyon kedves és segítőkész volt, és ez mindegyik szülésznőre igaz bent, úgyhogy szerintem nem érdemes választanod! Mert mi van, ha éppen akkor ügyeletes? Úgyis el kell mennie a többi szüléshez is! Vagy ha épp a műszakja végén van, és még "miattad" le kell húznia, 6-8-10 órát??? Sokkal jobb egy kipihent, nem siető szülésznővel szülni, ezt hidd el!

Zbarbi, Linda,
nekem már a 23. héttől 2000-es volt a méhszájam, így 15 hétig kellett feküdnöm, ebből 7 hetet a kórházban. Végül Marci a 37. hét 3. napján született, 3120g-mal, és TELJESEN EGÉSZSÉGESEN!!! Úgyhogy ne parázzatok, a 37. héttől már nem számít koraszülésnek (a 36. héten is teljesen egészségesek már a babák, csak akkor még hivatalosan koraszülésnek hívják)!!! Szóval drukkolok, de ne aggódjatok! A java úgyis akkor kezdődik, ha már kint vannak! :wink:

Puszi mindenkinek, ma már pakolunk, nem tudom, hgy tudok-e jönni, ha nem, Boldog Húsvétot mindenkinek!!!

Kép

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Becsi, örülök, hogy jól vagytok, jó volt hallani felőletek :lol:

Tiop, Zsaninak jobbulást kívánok!!!

Zbarbi, Linda, megy a drukk nektek!!!Már nincs sok hátra! (Engem is a húsvéti nyuszi hozott 22 éve :lol: )

Ezzel az igével szeretnék mindenkinek boldog húsvéti ünnepet kívánni: " Békességet hagyok nektek: az én békességemet adom nektek; de nem úgy adom, ahogy a világ adja. Ne nyugtalankodjék a ti szívetek, ne is csüggedjen." (Jn 14, 27)

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Becsi,
De jó,hogy írtál! :lol:
Gondoltam,hogy Szonja leköti az idődet,hiszen elég aktív,ahogy leírtad!
Szegénykét ennyire megviseli a fogzás! :(
Nem tudom Levivel mi lesz,mert még fogunk egy szál se,de annyi baj legyen,öcsémnek is két éves korában jött ki az első foga! :wink:

Linda,Barbi,
nekem meg már vége felé 2 ujjnyira is nyitva volt a méhszáj és Levi betöltött 39.hétre született,pedig még csak az előírt fekvést sem tudtam betartani,mivel festés volt nálunk!

Képzeljétek,este apukám annyira rosszúl lett,hogy ügyeletet kellett hívni hozzá!
Még sosem volt beteg így amikor felmentem,hogy vigyek még egy takarót neki,majdnem elájultam,amikor megláttam!
Úgy rázta a hideg,hogy nem tudott beszélni,rohantam le a telefonért ügyeletet hívni!
Szóval nagyon megijedtem!
De szerencsére semmi komoly,vesegörcse volt,mint kiderült,kezdődő vesemedence gyulladásról van szó! :shock:
De akkor is,úgy megijedtem!Főleg,mert én annyira apás voltam és vagyok is a mai napig! :wink:

Délután megyünk vásárolni,gondolom jó kör lesz,biztos mindenhol több ezres tömeg,de muszály,mivel holnap már vendégek jönnek! :twisted:
Levit addig anyósomnál hagyjuk,most nem viszem magammal,ki tudja mikor végzünk!

Szép napot mindenkinek!

Kati

Kép
mano83

Kép
Sziasztok!

Klmaria!
Igen Zsani nagyon szereti azt a hűttőmágnest!(de nem csak azt,hanem a többit is! :lol: Ehhez az egyhez ő is beszélni szokott,meg tá-tá-ni!
Leszoktam neki tenni a hűtő aljára,hogy elérje (az összes mágnest)és azokat szokta pakolászni!! :lol: Meg magyaráz nekik ezerrel! :lol:

Becsi!
Jó hallani felőletek! :P Aranyos lehet a kis Szonja,ahogy próbálgatja a szavakat leutánozni!! :wink: :)

Verna!
Remélem jobban van már a picurkád!!! :wink: :roll:

Mano!
Lehet,hogy ma több időm lessz Msn-en lenni!Nem kell ma főznöm!!!!! :D Roli meg átment anyuékhoz csak hólnap este jön haza!!Levi jól van????

Heni!!!
Mi van veletek??????????Remélem jól vagytok!! :wink:

Zsani már kezd javúlni!!!!Bár éjszaka töbször vólt fent,de én sem bírnék ilyen torokkal aludni+jön a foga is.......!Na mindegy azért mostmár jobban van!!! :)

Aki elutazik,annak kívánok nagyon jó utat és kellemes időtőltést! :P
Aki pedig ithon marad,annak kívánok sok-sok nyuszicsokit és "sok locsolót"!!!!!!! :lol: :lol: :wink:
Mindenkinek pedig kívánok: KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!!!!
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Katica!
Evvel a kis köszöntővel kívánok neked előre is NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Hólnap lehet,hogy nem lessz időm ide űlni,azért írtam meg előre!

"Születésnapodon kívánok neked sok szépet,
Legyen vidám, derûs számodra az élet!
Szerencse galambja mindig feléd szálljon,
Légy boldog sokáig ezen a világon."

Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Termeltek ám rendesen irományokat! :D
Szépek a babók nagyon!
Képzeljétek őrület lehet a dokimnál, mert ma akartam a jövő heti 6 hetes kontrollra bejelentkezni ( általában pár nappal előbb elég szokott lenni ) , na most ápr 25-re!! :shock: kaptam időpontot. Na hát akkor már a 8. hétben leszek. Szerintetek ez nem gáz ??
Persze ha a fejem tetejére állnék, akkor sem tudna fogadni előbb.

Tusi, Pipacs veletek miújság ??

Zsaninak jobbulást és mindenkinek kellemes Húsvétolást!

KépKép
tüccs

Tüccs!
Köszönjük szépen,gyógyulgatunk!! :)
Egyáltalán nem gáz,hogy csak akkorra kaptál időpontot!Ha nincsen semmi panaszod akkor megnyugodhatsz teljesen!Csak a méhednek az állapotára kíváncsi a doki,na meg,hogy szépen gyógyul a sebed!!(Halkan megsugom,én nem is mentem már vissza Zsani után a 6 hetes kontrolra)Tudom,hogy felelőtlenség vólt ,de mindég közbe jött valami!! :oops: :? Így úgy eltolódott,hogy már csak a nyáron megyek rákszűrésre!!Arra viszont minden évben egyszer elmegyek!! :)
Nyugi!Nem lessz semmi gond,hogy késöbb mész!!!

Szép napot mindenkinek!Megyünk sétálni,hiszen nagyon szép idő van kint! :D
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop!
A vonalzóm részben új, részben nem. A képet szoktam állandóan variálni. Azért örülök, hogy tetszik. :lol:

Kép
Kép
giga1

sziasztok,

tüccs: szerintem nem baj, mert az én dokim sem tudott időben időpontot adni, utána Lelle volt beteg, utána elutaztunk így én a 6 hetes helyett 10 hetesen mentem. Nem hiszem, hogy gáz lenne, esetleg, ha nem jól érzed magad vagy vérzel, de akkor biztos fogadna soron kívűl.

klamaria: engem érdekelne a tápi, de ha valaki ügyesebb volt, lakjon jól vele a babókája.

Akinek szülinapja van boldog szülinapot, és még kellemes húsvéti ünnepeket is kívánunk.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Katica!

Fergetesen szép a kislányod!!! :lol:
Engem is a nyuszi hozott, csakhát engem ugyi immár 31 éve.

Lányok!

Légyszi írjatok privit, hogy mennyit szoktak adni a szülésznőnek, még nem tudom válasszak-e, majd a dokitól megkérdezem, mert ami nagyon fontos, hogy gátvédelemmel szeretnék szülni!

Móni

Kép
móni30

Pimpoka,
én már írtam klmaria-nak, de ha Lelle csak tápos, akkor szívesen átengedem Nektek! Marci csak kiegészítésképp kap tápit, úgyhogy nem annyira fontos, csak gondoltam, élek a lehetőséggel. :D

Kép
Kép
nircee

sziasztok lányok :lol: már haza is jöttem a kórházból ctg semmit nem mutatott,de holnap reggel befekszem addigra lesz szabad ágy,dokinak se sokszor van dolga lombikos kismamával így jobban örülne neki ha bent lennék, így hát holnap befekszünk. Remélem már nem kell sokáig várnom Balázsra. :lol:

Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!
Zsani alszik,kimerítette a séta!!!! :D

Giga!
Akkor jól láttam!!!! :lol: :wink:

Pimpóka!
Köszi majd csak vasárnap lessz a szüli napom! :lol: (30) :? :shock:

Móni30!
Engem is a nyuszika hozott 30 éve!!!!!! :? :shock: :lol:
Írtam privit!!! :wink:

sizBarbi!
Ne bánkódj ez miadt!!!Az a lényeg,hogy jó kezekben legyél! :wink:
Gondólj arra,hogy nemsokára te is babázól!! :) :wink: Gondolom nem vagy elkenődve!!!!!???

Csajok!
Mégegyszer leírom,mert lehet,hogy elkerűlte a figyelmeteket!
LÉGYSZÍVES AKI A KÉT ÁGYAS ALAPÍTVÁNYI SZOBÁBAN FEKÜDT TUDNA NEKEM KÉPET KŰLDENI??????????????!!!!!!NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!!!!!ANNÓ ÉN SAJNA CSAK A SZÜLŐSZOBÁRÓL CSINÁLTAM KÉPEKET!!!!!ELŐRE IS KÖSZIKE!!!!!!

Szép délutánt mindenkinek!

Katica!
Még azt akartam írni,hogy szemtelenűl fiatal vagy!!!!!! :lol: :lol:

Sziasztok! Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Barbi!
bocsika elszúrtam a nevedet!! :oops: :?

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop nincs elfelejtve alapiványiszobába szeretnék menni,azt mondták hogy pár napig biztos nem ott leszek de utána át tudnak rakni, nem vagyok elkenődve egyáltalán,remélem nem lesz olyan borzasztó a kórházi légkör addig is tanulok majd a kismamáktól :lol:

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Én is csak egy rövid bekukk, mert takarítunk, aztán megyünk böjti halászlé-partira. :)

Lolo köszöni, egész jól van, illetve nem rosszabbul, mint eddig... taknyosnak taknyos még, de reggel-este jól leszívjuk az orrát, és így nincs nagy gond (néha napközben is). Apa lefogja szegénykémet, én meg szívom, amíg csak jön... Mivel nem lázas, meg a közérzetére sincs befolyással a nátha, én nem vittem orvoshoz... :roll:

Kellemes Húsvéti Ünnepeket és sok/kevés locsolót, ki mit szeretne! :) Én már beszereztem a csokitojásokat, mert a kiránduláson a gyerekek mindig locsolkodnak! :)
Vendég

Jaj elfelejtettem :oops: a jól tudom akkor a 2 ágyas alapítványi szoba 3000 ft/nap

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi!
Igen jól tudod!!!!!!!!3000 ft/nap! :)

Kép
Kép
Kép
tiop

Barbi!

Hát akkor nem hiszem, hogy találkozunk... :(
De azért drukolok nektek.. :lol: :lol:

Olyan szép neve lesz a kicsi fiadnak.. a páromat is Balázsnak hívják, de rá nagyon találó a név: "Hübele Balázs" , tényleg mindig siet és kapkod.. (már az elején a szülei is elkapkodták, mikor "készült" , mert csak 1 hónap volt hátra az anyukájának, hogy ne kelljen vissza menni majd dolgozni: úgy, hogy iparkodtak vele, már akkor :lol: :lol: Na de ne róla beszéljünk...
én is ezt adtam volna, ha fiam születik... :P :P

Puszo

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Öcsémet is Balázsnak hívják!(10 éves) :lol: :lol: :lol:
Képzeljétek,az eggyik barátnőmnek a testvére terhes,és ikreketvár!!!!! :shock: :lol: :lol: Most derűlt ki a napokban,eddig csak úgy tudták,hogy egy baba lessz!!! :lol: :D Tök izgi!!!Majd megyek babázni!!!!! :lol: :lol:

Szép estét mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Barbi!

Drukkolok!!! Könnyű szülést kívánok nektek! :wink:

Tiop!

Köszike a válaszod! :lol:

Móni

Kép
móni30

Barbi,
Szintén drukkolok Nektek! :lol:

Tiop,
nemrég értünk haza a vásárlásbó,Levi most fürdött,evett és már el is aludt!

Ma beütötte a kiságyba a fejét és annyira megijedt,hogy elkezdett zokogni úgy,hogy vérzett az orra!
Annyira megijedtem! :cry:

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
mano83

Kép
Sziasztok!

Móni!
Szívesen!Már kűldtem választ! :D

Mano!
Tegnap akartam még írni neked,csak kiment a fejemből!Amikor meg már eszembejutott,nem bírtam leűlni!! :? Nagyon sajnálom ami a papáddal történt,íszonyú lehetett neki!Nekem is vólt már vesemedence gyulladásom,tudom milyen szörnyen tud fályni!!!!Gyógyuljon meg minnél hamarabb! Kép
A kis Levit pedig puszild meg a helyemben!! :( Zsani mindennap beveri a felyecskélyét(sajna)annyira forog,hogy mindég koppan!!! :? De látszólag nem mindég fály neki! :? :roll: Már a felyvédőt leszedtem mert mágára húzta egyszer teljesen,meg beleakadt(annyira kibogozódott)!Féltem nehogy valami baja legyen! :?

Pocakosok!
Nagyon szorítok,hogy jó legyen nektek!!!! :D

Szép napot és sok-sok nyuszicsokit mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkantás. Jó sokat tudtok ám írni, alig bírtan visszaolvasni, még így is kimaradt egy oldal.

Az új babócákhoz gratulálok a finiselőknek pedig kitartás, nemsokára babázhattok :D

Megpróbálok húsvét után megint rendszeresen bekapcsolódni :wink: addig is mindenkinek a lányoknak sok locsolót a fiúknak sok pirostojást kívánok, na és jó időt a kirándulóknak, megjegyzem mi sem leszünk itthon.

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Kép
becsi
Iklad

Jó reggelt!!
Ma megint gyönyörű idő lesz! :D

Szeretnék átállni gyógyszertári fürdetőre, mert Dóri bőre kezd pirosodni és olyan, mint a kezdődő ekcéma. Sajnos tőlem örökölhette, még én sem nőttem ki teljesen. :cry:
Szóval lehet olyat recept nélkül is kapni a gyógyszertárban ? Sajna a gyerekorvosunk 2 hétig szabin van. Jó lenne, ha nem kéne máshoz vinnem.

Szép napot !

KépKép
tüccs

tüccs!
Azt hiszem lehet csak drágább egy kicsit! :?
De megéri!!!! :D

sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop!
Kőőőőőőszííííííííí a lapot! Tökre örültem neki!!!

Tüccs!
Lehet kapni vény nélkül is a fürdetőkrémet, de ahogy Tiop írta, drágább valamivel.
Én Lilit születése óta azzal fürdetem (kivéve 1-2 napot amikor pont elfogyott, akkor Johnson&Johnsont használtunk), mert én is ekcémás vagyok még a mai napig is. A kezem most is eléggé csúnya, és ráadásul most nem is kenhetem, mert a krém amit kaptam rá szteroidos, és az belekerül az anyatejbe is. :(

Boldog húsvétot Mindenkinek!
Ja és boldog szülinapot is akinek most van!!!

Kép
Kép
giga1

Verna!
Beleolvastam a Flórablogba. Annyira tetszik! :lol:
Tök jókat nevettem rajta.
Hogy lehet ilyet kreálni? Én is akarok!!!!!!!!!!!! :P

Kép
Kép
giga1

Köszi csajok a fürdetőkrémes tippeket!
Kedden veszünk is reggel. Naívan reménykedtem, hogy Dóri majd az apja bőrét örökli, de úgy tűnik ezzel melléfogtunk. Sajnos nekem elég sok problémám volt egészen kb. 18 éves koromig a bőrömmel, aztán szépen lassan elmúlt. Kivéve a telet, mert akkor mindig előjön ez a fránya ekcéma.

Képzeljétek, voltunk a buy-wayben vásárolni délelőtt, csomó rucit vettem olcsón a kiscsajnak. Főleg a c&a-ban kaptunk klassz dolgokat 5-600 ft-os darabáron. Megéri benézni nektek is!!

KépKép
tüccs

Sziasztok! Ma voltunk meglátogatni Flóra egyetlen még élő dédnagymamáját. Jó volt, mert találkozott sok-sok másodunokatesójával, jót játszottak vele, de a végére már egy kicsit besokalt... hazafelé már kicsit nyűgi volt...
Most alszik a drágám Apával, az előbb még egymás kezét fogták. :)

Giga: én is úgy csináltam, hogy valaki másnál láttam (csak nem babás témában) és gyorsan regisztráltam - a freeblogon lehet regisztrálni, de biztos máshol is. Szerintem elég jó a freeblog, csak kicsit lassú a képfeltöltés... :(
Amúgy már régen akartam írni, hogy mostanában mi is pont úgy vagyunk kaki-ügyben, mint ti, hogy jóval ritkábban van kaki, viszont pukizik ezerrel! Ma többször is tisztába tettem, mert meg voltam győződve, hogy "na, ez már kaki volt" - de nem!
Vendég

Na sziasztok!
Hogy telt a napotok???
Először is szeretnék elnézést kérni azoktól a csajsziktól akiknek esetleg nem kűldtem képeslapot! :oops: Az a helyzet,hogy nem mindenkinek van meg az e-mail címe!Az iwiw-en sincs mindenki rajta(azt hiszem)!!!De ha esetleg vannak az újjak közül olyanok akik fent vannak az iwiw-en akkor (ha akarnak)bejelőlhetnek!GYURIK TIBORNÉ!Így ők sem fognak kimaradni legközelebb! :wink:

Anettal megfestettük a tojásokat,nagyon ügyes vólt!Délelőt megjött a nyuszika,Zsani mindenáron elakarta venni a csoki tojásokat!Annyira tetszet neki,hogy el is csent eggyet és meg akarta enni!!!(persze nem engettem) :lol: :wink:

Giga!
Nagyon szívesen nincs mit!!!! :lol: :wink:
Mi is már születése óta azt használjuk,mert Zsani bőre is érzékeny!Az én kezem is mindentől kipattog!! :( :? Van egy krém amit használok rá,az mindég jó rá,csak minden kézmosás után bekel kennem! :? Ha elfogy és nem jutok dokihoz akkor véresre kaparom és fáj az egész!! :oops: :(

Tüccs!
Szívesen!!!! :wink:
Örülök neki,hogy jól bevásároltál!!!! :wink: Én sem tudok ellenálni soha a jó árban lévő ruciknak!!! :lol: Multkor is vagy egy fél tucat bodyval és vagy 3-4db rugival jöttem haza!!! :lol:
Nagyon jó árban vóltak és nem bírtam othagyni! :oops:

Katica!
Jó ünneplést!!!! :wink: :D

Mano!
Remélem nincsen semmi komolyabb baj az apukáddal!!!! :roll:

Szép estét mindenkinek!!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Kép
Anett tojásfestés közben!!!!Nagyon ügyi vólt!

Kép
Kép
Kép
tiop

Giga!
Köszönjük szépen a lapot!!!! :D
Megleptél,nagyon ari vagy!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop! Nagyon szép a nagylányod! :)

Egyébként ugyanilyen csempénk van! :)
Vendég

Sziasztok!

Majd írok szüléstörténetet, ha lesz egy kis időm, addig pedig itt van néhány kép a kis Márkról.

Kép Márk megszületett

Kép 4naposan fürdés után

Kép 5naposan

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Szantre!
Gratulálok még egyszer!
Gyönyörűséges kisfiú! 8) Olyan, mint akit meg sem viselt a születés. :wink:

Kép
klmaria

Kép

Kép
klmaria

Sziasztok!

Verna!
Köszi szépen!!!!!! :D
Milyen kicsi a világ!!!!A konyhánk még nincs egészen kész,de a lényeg az megvan!!!!!(csempe) :lol:

Szantre!
Tündéri ,édes kicsi babucika!!!!! :D
Zabálnám meg!!!!!!!! :D :wink: De jó neked!Zsani már olyan nagy lett,hogy el is felejtettem milyen ilyen pici babával lenni!!!! :lol: :?
Mégegyszer gratulálok és nagyon sok egészséget és boldogságot kívánok nektek!!!!
Kép

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Kép

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!
Vendég

Sziasztok!

Először is:
Tiop,
Köszönjük a képeslapot!,és hogy gondoltál ránk! :lol:
Tegnap nem tudtam a géphez jönni,mert bográcsozni voltunk meg itt vannak unokatesómék és ők foglalják a gépet! :wink:
Csak most öcsém elvitte őket horgászni,így ideférek! :D
Köszönöm,apukám már jól van,kapot valami gyógyszert az ünnepekre,kedden megy ultrahangra,de szerintem elkísérem,hogy biztosan bemenjen és ne lépjen le idő előtt!
Valószínű hogy lesz egy kis veseköve is a gyulladáson kívűl,de semmi komoly! :lol:

Szantre,
GRATUÁLUNK MÁRKHOZ! NAGYON SZÉP BABA,JÓ HOGY JELENTKEZTÉL!
Gondolom,ott a képen Te vagy Márkkal,milnyen kis vékony vagy,de jó neked! :lol:

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!
Kati és Levi

Kép
mano83

Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!

Pocakmanó, Bogika, Andi és Lénárd

Kép
andibab

Kép
Sziasztok!

Mano!
Örülök,hogy apukádnak semmi komoly!
Nagyon szívesen ,én mindég gondolok rátok(mindenkire)!!
:D
Mi ma nem leszünk itthon,megyünk anyuékhoz,egy kicsit ünnepelünk!!! :D
Tegnap sütés főzés vólt nállunk,na meg a nyuszika is megjött!!!!! :lol: :wink:
Milyen vólt a bográcsozás??? :) :wink:

Murphyke!
Próbáltam neked is képeslapot kűldeni,de mindég visszajött!!! :oops: :? :shock:

Aki nem kapta meg a lapot ,annak nem találtam e-mail címet,vagy egyszerűen nem ment ell !Bocsika mégegyszer!

Mindenkinek kívánok nagyon jó Vasárnapot!Pihenjetek,csavarogjatok!Nagyon szép idő van kint!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!
Szantre!
Gratulálok Márkhoz! Nagyon szép kis kerek baba! Sok egészséget kívánok nektek! Várjuk majd a szüléstörténetedet, ha lesz egy szusszanásnyi időd. :lol:

Tiop!
Szívesen!

Verna!
Lehet, hogy majd akkor megpróbálom valamikor.

Képzeljétek!
Olyan frankón benyeltem valami hasmenéses vírust így húsvétra, hogy csak na. Reggel már tök szarul voltam. :cry: A wc-re jártam kb. 5 percenként. Ittam smecta port, megt bevettem egy nospát, mert a hasam is fájt rendesen.
Most már jobban vagyok, mert még tudtam aludni egy kicsit. Lili olyan aranyos volt, hogy hagyott. :D
És a mai éjszakát át is aludta. Egy tündér csajom van!!! :lol:

Szép vasárnapot mindenkinek!
Holnapra meg sok locsolót, vagy jó kirándulást.

Kép
Kép
giga1

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Kép
Vendég

Sziasztok!

20. héten járó kismama vagyok. Sajnos csalódtam abban az orvosban, akihez eddig jártam és mivel a körzeti kórház a kerepesi, ezért itt keresnék másik nőgyógyászt.

Nem egyszerű a helyzetem, mert több egészségügyi problémám miatt a császármetszés javasolt.

Tudtok-e ajánlani olyan orvost, aki vajon így is elvállal? Nem feltétlen ragaszkodok a magán praxishoz, hisz az előző orvosom magánorvos volt és nagyon visszaélt ezzel a helyzettel.

Nagyon hálás lennék, ha tudnátok segíteni, próbálok majd vissza is olvasni.

Előre is köszönöm. Heni
csasze

[quote="giga1"] írta:giga1mert én is ekcémás vagyok még a mai napig is. A kezem most is eléggé csúnya, és ráadásul most nem is kenhetem, mert a krém amit kaptam rá szteroidos, és az belekerül az anyatejbe is. :(

Akkor sorstársak vagyunk, mert én is mindig a tenyeremet vakarom, sűrűn kijön az ekcémám. Az a szteroidos krém meg még normál állapotban sem a legegészségesebb, de sajnos nem használ más. Nekem gyerekkoromban a Heim Pálban adtak olyan krémet ami nagyon hatásos volt, és csak ott készítik. Nem tudom pontosan Ftorokortos klorhexidin volt kb. a neve, és még 18 éves korom után is visszakönyörögtem magam, hogy felírják újra. Sajnos azóta elhanyagoltam, és már látod a nevét sem tudom, de el fogok menni a kórházba, és kikérem a régi kartonjaimat, hogy rábeszéljem a háziorvosom, hogy írja fel, mert nekem csak ez használt. És ez NEM szteroidos. Tüccs!! Szerintem vidd el a babádat ebbe a kórházba, jó szakemberek vannak, és szerencsére még nem zárták be.
tim.si

Ichtus, Tiop, BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK, így útólag is!

Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?