Tündéri aranyosak vagytok lányok! Hát, étvágyam az továbbra sincs,de semmi fájás.. Lehet,hogy ez valami lelki dolog?? Nem tudom. Éppen ma olvastam a neten a szülés.lap.hu-n,hogy minél többedik gyereket várja az ember,annál inkább
nem tudja,mikor kezdődik.. Hát tényleg..
A Petivel bementünk a szülészetre,mert rendszeres fájásaim voltak. Ki is tágultam 4 ujjnyira,aztán reggelre leállt. Hazaküldtek. Na,3 nap múlva akkor se akartam bemenni,mikor már szivárgott a magzatvíz. Csak akkor lehetett "berugdosni",mikor egyszercsak elöntött. Marha szar érzés,mikor már ott vagy,melletted megszülnek,te meg jöhetsz haza..
Bacilivit már vagy 2 hónapja megkértem,hogy rakja majd fel,ha megszületik a Bogi
,de szerintem a boldog és büszke apuci is benéz majd hozzátok
Na,a húsvéti süti kész,még keddig kihúznám a dolgot...
Fenix:
Nagyon boldog szülinapot kívánok az apukádnak!! Adjál neki sok puszit!!(másnem telefonon..)
Az én apukámnak is ma lenne a szülinapja!!! Talán ezért,tudat alatt szerettem volna ma szülni?.. Sajnos,ő meghalt 11éves koromban. Azt hiszem,kimegyek a gyerekekkel a temetőbe..
Ja,a tej. Ez,mármint hogy már most megindult,
állítólag nem jelenti azt,hogy kifejezetten rengeteg tejed lesz. De az én tapasztalataim ennek ellent mondanak. Akárhány barátnőmnek folyt egy kicsit a tej a terhesség alatt,azoknak MIND rengeteg teje volt a szülés után. Úgyhogy ez kifejezetten NAGYON jó jel. (A szülés ideje szempontjából semmi jelentősége..) Én speciel irigykedek..
Niky:
Üzenem a lepényednek,hogy NE BÍZZA EL MAGÁT!!