Új privát üzeneted érkezett!

Èn is gratulálok Wish és nagyon sok örömet kívánok Balázsban!!! :) :) :) :)
susy75
 
 


Wish :P tiszta szívemből gratulálok,olyan nehéz leírni amit most érzek. Annyira de annyira jó ézés lehet ilyen sok idő után kezedbe tartani a kisfiadat. Sok erőt, egészséget, tejet és puszit küldők mindkettőtőknek!!!!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi
 
 


Barbi
Pont én is ezen gondolkodtam, hogy milyen szuper érzés is lehet ennyi küzdelem után a kezében tartania Balázskát. De nemsokára Te jössz, és megtudod!! :)
gtünde
 
 

 
 

WISH
Annyira örülök Nektek!!!! :D :P :D :P :D :P
Szüléstörténetre nagyon kíváncsi vagyok! :wink:
Vendég
 


GTünde :lol: komolyan mondom a könnyeimmel küszkődők :oops: annyira örülők nekik hogy minden rendben velük és egy kicsit irigykedek is hogy már a kezébe tarthatja :oops:


Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi
 
 


Wish!
Sok szeretettel gratulálunk!

Jó egészséget, rengeteg örörmöt kívánunk!


Kép

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Kép
:D :P :D :P :D :P :D :P
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Drága Wish :P
Szívből gratulálok Balázshoz :P Sok boldogságot!

Barbi :P
TE JÖSSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
szilva069
 
 


Tiza :P
Micsinált már megint az a Banya???????

Kép
Kép
szilva069
 
 


sziasztok!

wish!
MOST OLVASTAM A NAGY HÍRT NAGYON NAGYON GRATULÁLOK A PICIKE KISFIADHOZ SOKÖRÖMET ÉS SOK TEJCSIKÉT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!
csak zárójelben írom neked hogy így a mai nap kettős ünnep mert az apukám is ma ünnepli a szülinapját!!!!!

MÉGEGYSZER GRATULÁLOK!!!!!

rólam!
minden rendben van a kismanónak van szívverése és már 19mm-es a kismanó!!!!
ja és megnőttünk visszakaptuk az 1 hetet így mostmár a korunkat is behoztuk!!!!!
nagyon boldog vagyok!!!!!

szép estét!!!!

tündi23
 
 


Tündi :P
Nagyon örülök, hogy végre láthattad dobogni kismanód szivecskéjét! Látod én mondtam tegnap, hogy minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
szilva069
 
 


Kedves Wish! Szeretettel Gratulálunk!
Kis Balázs! Isten hozott ezen a világon!

Kép
Kép
emma1976
 
 


Tündi :D
Gratulálok! Fantaszikus ez a kis gumimaci állapot! Én is láttam Zalánt 18mm-esen, hát sírtam, mint a záporeső :)

Vannak pocakképeim - Tündi segítségével - de ma Wish napja van, holnap majd betöltök egy oldalt a 4 képpel :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Wish :)

Hatalmas gratula!!!! Sok boldogságot, jó egészséget, sok tejcsit és nyugodt éjszakákat kívánok!

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Wish!
Gratulálok! Nagyon sok boldogságot és sok tejcsit kívánok nektek!
A legszebb húsvéti ajándékot idén TE kaptad!

tynus12
 
 


Wish

Gratulálok Nektek,sok boldogságot, örömet és egészséget kívánok pici fiadhoz! :)

Barbi
Most már neked szoritunk!





Felteszem ide is a szüléstörit:
Miron születése:

Mint tudjuk ,már több mint egy héttel túl hordtam a kiirt időpontnál,így befektettek a kórházba. Reggeli vizitnél eldöntötték, hogy este hatkor irány a szülőszoba és megindítják, akkor még nem tudtok h nem lesz az olyan egyszerű.
03.05 18h jött az orvosom felhelyezett egy prepidil nevezetű zselét, ami majd tágítja a méhszájat,elköszönt azzal h éjszaka visszajönn, kapok még egyet, biztos ami biztos. Nézték a fájásokat és a baba szívhangját,minden nagyon jól ment,jöttek a fájások, úgy ahogy az kell,örültem és egyben féltem is ,de már nagyon vártam h megszülessen a kisfiam. Lazítottam, hogy még jobban táguljak és hogy legyen energiám majd a szülésnél. Kb. 1 órára rá kezdtek alább hagyni a fájások,ahogy telt az idő szinte már nem is mutatott a gép semmit. Hajnali 1-kor tették fel a második zselét,mielőtt megállapították egy egyenlő a nullával a tágulásom. Megint jöttek a fájások,de 1 óra múlva szépen fokozatosan abba maradtak,akkor már biztos voltam benne,hogy ezek csak a zselé „mellékhatásai”! Az éjszakát végig aludtam,annyi kellemetlenségem volt, hogy cefetül kényelmetlen volt az ágy és olyan keskeny hogy majd leestem,de szabadon mászkáltam, ha kellett kimentem wc-re, nem szólt senki. Nem szült senki az éjszaka,így a szülésznő ott aludt mellettem,gondolva arra, ha valami bajom lenne kéznél legyen! Reggel fél 7-kor bejött férjem, aki az egész éjszakát végig izgulta startra készen.
Megjött a váltás,átköltöztettek egy másik szobába, mondva hogy apás szülés lesz,be volt már minden készítve,aranyosan mondja a nő hogy majd nem sokára előkészülünk,beöntés stb. csak az orvos vizsgáljon meg,hihi jót nevettem, nulla fájással messzire nem jutunk. Újabb vizsgálat,14 óra alatt semmit nem tágultam,magzatvizet akart nézni,de még mindig nem tudott,nem fért fel a cső,szerintem az egészbe az fájt a legjobban. Valószínű császár lesz mondta,de megkell beszélnie főorvossal ő nem dönthet. A drága főorvos nem egyezett bele,újabb zselé,mindenki ki volt akadva az orvos,a szülésznő,meg én ,el is mondtam a véleményem.:)Elkezdődött újabb 6 óra,de már csak 40 percig jöttek a fájások és már nem is olyan erősek. Nagyon rendesek voltak a szülésznők,nem kellett feküdnöm csak két óránként ellenőrizték a szívhangot,megbeszéltük hogy zajlik a császár,sőt elő is készítettek rá. Férjemmel újságot olvastunk, sms-et irkáltunk, beszélgettünk, nevetgéltünk. Elvileg du. 2-kor járt le a 6 óra, de az orvos csak 4 –kor jött meg,iszonyat mérges voltam már. Na és végre kimondták, hogy császár. Elkezdték nyomatni az infuziókat, nagyon boldog voltam,végre vége….17,30-kor kerültem a műtőbe(nagyon hideg volt). Kicsit később szóltak hogy fordítsam a fejem balra mindjárt mutatják a kicsit,ekkor sírt fel….hihetetlen volt hallani,pár pillanat után megmutatták,tátva maradt a szám,nem voltam rá felkészülve hogy ennyire magával ragad mikor meglátom,lehet butaság ilyet mondani ,de szerelem volt első látásra. Mikor elvitték becsuktam a szemem és vigyorogtam, szívem megtelt mérhetetlen boldogsággal, hogy végre anya lettem!
Összeférceltek, poénkodtak, kb 5* elkellett mondanom, hogy hívják,még le is betűztem,aztán levittek az osztályra. Apa csinált képeket,behozta megmutatni és hagytak pihenni.
Minden nő elképzeli a saját szülését…nekem is volt egy álmom,sima apás szülést szerettünk volna zökkenő mentesen, max . 4 óra alatt! . Nem jött össze, nekünk nem ezt szánták…őszintén szólva nem vagyok egy cseppet sem elkeseredve,utólag még örülök is a császárnak.

Pár szó a szülés utáni mizériánkról:
Mivel nem sikerült elintéznünk, hogy pesten szüljünk, viszont az ottani orvos elmondta mit tehetek h baba elkerülje a fertőzést(streptococcus),gyógyszerek stb...,ill. minimálisnak látta az esélyt h bármi baj lehet,maradtunk Kecskeméten.
Szülés utáni nap, férjem felment a gyerekorvoshoz(nyugtalanította a dolog) és elmondta neki hogy milyen fertőzéseim voltak, és igazából kaptam rá gyógyszereket a terhesség alatt,de a szülésnél nem. Vettek Mirontól vért és a crp-je(gyulladás) lett magas, 6-ig jó, neki 59 volt .Mikor jött a nővér hogy a gyerekorvos hivat,akkor tudtam hogy baj van,hideg zuhanyként ért bőgtem megállás nélkül!Az orvos is meg volt lepődve,mert teljes tünet mentes volt,evett,nem volt hőemelkedése semmi. Nem volt még semmilye gyulladásba, amit még tőlem megkapott a véráramban, az volt a szerencse, hogy fény derült a dologra, mert így nem lett semmi komoly baja. Ekkor került át a koraszülött osztályra, ott kapta a kezeléseket, az első 3 nap nem mehettem be, amíg nem volt negatív széklettenyésztésem. Utána 3 óránként jártam át szopiztatni, tisztába tenni, ilyenkor babusgattam, amire összesen volt félórám.
Két hétig voltunk bent, addig tartott a kúra, nehéz volt mindenkinek, de lényeg hogy teljesen jó véreredményekkel jöttünk el a kórházból és, hogy a „pici” fiam,már lassan 5 kg-os és a legnagyobb baja, hogy anyukája+apukája felszoktattaJ

és egy kép:


Kép
Vendég
 


Ella :)
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!!
Kép
Vendég
 


Ella
Annyira megható :D jaj, sírok :D
Egyébként is 1 hete rámjött, hogy többször elképzelem a szülőszobát, hogy világra jött a kisfiam és a kezembe vehetem, és már ezen néha elsírom magam :D Olyan óriási boldogság lesz látni megfogni őt! :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Wish
Kép Kép

Lányok, szégyeljétek magatokat, a másik topikba már nem is nagyon írtok :( :? nem baj, idén úgyis ide kerülök, beeeeeeeeeee :P

Kép
gaby25
 
 


Visszaolvasgattam......

Sackólányról, Gilinggalangról, Gmártáról tudtok valamit?

Kép
Vendég
 


tündi!
látod látod, hogy minden rendben van. Az a fránya uh gép rád hozta a frászt. Ès már milyen nagy a kismanó! :lol: Képet kaptál?

gaby!
én szinte minden nap írok a másik topikba is. Bár sokszor már nehéz követni az eseményeket, de igyekszem. :wink:
susy75
 
 


Csajok!Találatam egy jó kis írást a várandósságról. Remélem nem túl sok! Nekem tetszik!

Mert végre lazíthatunk

Kilenc hónapig be se érdemes ágyazni, és ami a legjobb: ezért még elnézést sem kell kérnünk. Érvünk bőven van, hisz szinte minden szervünknek keményebben kell dolgoznia: a szívnek, a tüdőnek, a veséknek. Mintha a nap huszonnégy órájában kocognánk, és nincs pihenő, nincs megállás. Arról nem is beszélve, hogy a kocogás néha átvált gyorsabb tempóba. Aztán a kocogás mellé még kapunk egy kis súlynehezéket is, aki nem elég, hogy napról napra növekszik, de még mocorog is. És még itt vannak a hormonok is, kifejezetten álmosítanak, lassítanak, tompítanak. Ne harcoljunk az élet rendje ellen: lustálkodjunk!

Mert megszépülünk

Az arc – szerencsétlen kivételektől eltekintve – letisztul, a bőr megszépül. A pattanások a múlté lesznek, mintha a létező összes méregdrága mitesszerellenes kezelést kipróbáltuk volna; a ráncok kisimulnak, ezért készüljünk is a magyarázatra, ha a botoxinjekciókra gyanakodnának a kolléganőink. A hajunk pedig… igazi oroszlánsörény. Sajnos a böjtje meglesz a kilenc hónap után: a ki nem hullott hajszálak néhány hét alatt bepótolják a lemaradásukat.
És még hátravan a legfontosabb: a mellméret. Akár három számmal nagyobb melltartók jöhetnek csak szóba. Ami pedig a legjobb, hogy már szinte a fogantatás másnapján dús keblűek leszünk, így néhány hónapig fürödhetünk a bomba nőknek kijáró bókokban, füttyögésekben, udvarlásokban.

Mert jó a szex

A férjek pedig majd megőrülnek a külsőnk változásától. Beszélhet itt bárki belső szépségről, a szív ragyogásáról, azért az új méretek igencsak sokat nyomnak a latban. A férfiak teljesen elvarázsolódnak, egyre kedvesebbek, egyre figyelmesebbek. A körforgás pedig remek: figyelmesebb férj, boldogabb leendő anya és még boldogabb leendő baba. Különben tényleg: a jó szex olyan boldogsághormonokat szabadít fel, amit a kicsik is éreznek, így még véletlenül se legyen lelkiismeret-furdalásunk, ha jobban gyűrődik a lepedő.

Mert végre kiszolgálnak

Reggeli émelygés ellen legjobb az ágyba szervírozott reggeli: langyos pirítós, frissen facsart narancslé, házi baracklekvár, és ezt egy várandós már igazán csak megérdemli. Egy kismamának amúgy is központi helye az ágy, ezért jó előre szerezzünk be a paplanra pakolható kis étkezőasztalt, és rá minden csupa fontos dolgot: mobilt, számítógépet (internetbekötéssel), az összes bulvárt, és persze a tévékapcsolót. Ne csináljunk lelki kérdést abból, hogy jár-e ez, vagy sem, majd a gyerekünk leveri rajtunk ezt a kis kényeztetést. Úgyis vége lesz a nyugodt éjszakáknak, az egyhuzamban elköltött reggeliknek, a sorozatoknak, az újságolvasásnak… ezért élvezzük ki még most, amit lehet!

Mert lehet nyafogni

Epret kérek! Jaj, mégse, inkább hamburgert! Meg mellé egy kis húslevest! Igen, húslevest akarok hamburgerrel! Egyszerre! Fúj, de rossz ez így együtt! Eper van? A nyafogósdiról általában az első percben kiderül, hogy bevehetjük-e a házassági játszmáink közé. Vannak férjek, akik mereven tiltakoznak, mérgelődnek, megsértődnek, ha a mi férjünk is ebbe a csoportba tartozik, akkor ne feszítsük sokáig a húrt. Álljunk meg a húslevesnél! Ha azonban szerencsés csillagzat alatt születtünk, és kedvesünk a sokadik rettentő kérésünket is loholva teljesíti, akkor nyugodtan nyafkázzunk egy kicsit. Mint minden a várandósság alatt, ez is véges.

Mert sírni jóóó

Még csak most kezdődött el a Barátok közt, de már harmadszorra pityeredünk el. A zsebkendő lassan alapcikk, a moziba egy kisbőröndnyivel telepszünk be. És milyen jó! Nem kell lopva törölgetnünk a könnyeinket, mint régen a Love Story után, hanem nyugodtan nekiereszthetjük. Azért ha lehet, kerüljük a túlontúl érzelgős, kisbabákról, kismacskákról, kiskutyákról szóló filmeket, mert ez már a párunknak is sok lehet. Esetleg megrémiszti.

Mert végre ehetünk

Lassan már nem is az a kérdés, hogy mennyit lehet hízni a terhesség alatt, hanem hogy egyáltalán lehet-e hízni. Ha egy boldog, kiegyensúlyozott terhességet szeretnénk, akkor számoljunk le fitneszkismamák négy és fél kiló súlygyarapodásával, és inkább kapjuk be azt a csokikockát, amire vágyunk. Utána jöhet a jól megérdemelt ebéd, uzsi, vacsi… közte pedig a csokikockák, -táblák. Ne ugráljunk naponta többször a mérlegre, nem is tesz jót neki, meg nekünk sincs rá szükségünk. Ha a baba puncsfagyira vágyik, úgyse lehet mit tenni…

Mert sose vagyunk egyedül

Még a legnehezebb, ágyban fekvős, görcsölős, fájdogálós hónapokat is megszépíti a tudat, hogy egy kis emberpalánta növekszik bennünk. Hogy ez az egyetlen periódusa az életünknek, amikor soha nem vagyunk egyedül. Két agyunk, két szívünk, két testünk van, valami mágikus összeolvadásban. Megszokjuk a folytonos mocorgását, halljuk a csuklását, érezzük minden rezdülését. Ezek azok a pillanatok, amiket előbb-utóbb biztosan visszasírunk. A rossz dolgok homályba fordulnak, és marad az érzés, hogy milyen jó is volt ez a várandósság… :D :D
susy75
 
 


Susy :)
Hát igen......
Bár rám csak az utolsó kettő volt igaz. Főleg az utolsó előtti. :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Most tudtam kicsit benézni, de persze sietek. Ma már nem vittem oviba a gyerekeket. Délelőtt nyuszizni voltunk a piacon, tojásokat nyomdáznak, rajzolnak én meg készülődöm.


Kép

Mindenkinek boldog húsvétot kívánunk!

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Sziasztok,hát haza engedtek a kórházból,de holnap reggel bekell feküdnőm addigra lesz szabad ágy,ctg nem mutattot semmi fájást,mondjuk két napja nagyon nyugodt Balázs.Doki biztos ami biztos alapon inkább befektett hogy tűz közelbe legyek,de lehet hogy mint Wishnek egy hetet kell várnom még mire elindul a szülés :lol:

Mindenkinek boldog húsvéti ünnepeket kívánok!!!

Este azért mégegyszer benézek hozzátok, még nem szabadultok tőlem :wink:

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi
 
 


Barbi :)
Be kell feküdnöd? Hát, nem is tudom, hogy mit mondjak...
Remélem a kisfiad magzatvízzel fog locsolkodni! :wink: :D
Kép
Vendég
 


Amica :)
Nektek is kellemes húsvéti ünnepeket!!!
Kép
Vendég
 


gyugyi :P remélem boszorkányságod szerencsét hoz :P

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi
 
 


Suzy :)
Én a szerencsételenek közé tartozom: rengeteg pati jött elő főleg a hátamon :(
Na meg az ágyban pihengetni? Ezt a luxust sem engedhetem meg magamnak. Na de a csokitáblák, azok jöhetnek :lol:

Barbi :)
Miért kell befeküdnöd?

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli :lol: elégé elkezdtem vízesedni,doki gyümölcs diétára fogott,csak azt ehetnék egy napig, hát nem valózínű hogy kibírnám normális kaja nélkül szerintem Balázs is reklamálna :wink: ,azért ma du. próbálok csak gyümölcsöt enni a másik ok hogy elég magas a baba szívverése 180-200között volt doki szerint még normális érték határát súrolja így ha befekszek akkor naponta többször megnézik és ha bármi gáz van akor elindítják a szülést.Én meg úgy vagyok vele hogy azon a pár napon már nem múlik semmi,doki jövő hét kedden úgyis befektettet volna így most két nappal előbb csak az a rossz benne hogy párom pont holnaptól lesz itthon hétfőig (ünnepek miatt) így most mindketten külön leszünk,de hát minden rosszban van valami jó :lol:

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi
 
 


Wish :D

Nagyon nagy gratula nektek! Sok boldogságot, egészséget és tejcsit nektek!

Hali Mindenkinek!

Mióta kicsit eltűntem, úgy látom nagy változások vannak. A másik topikban annyi az új név, hogy csak kapkodom a fejemet, a régiek pedig átjöttek ide. Jöhetek én is??????
Igaz még nem tudom, hogy mi lesz, de holnap megyünk a 3. inszemre.
Kérlek szorítsatok egy kicsit.
Aztán már lehet, hogy teljes valómban itt leszek.

Barbi :D

Mindjárt itt lesz neked is a nagy nap. :D
Szorítok neked.
Próbálok visszaolvasni, de szerintem csak Húsvét után tudok jönni.

Puszi Mindenkinek!

[size=18] KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!!/size]

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Zsu
na ne már, te is kilépsz a topikunkból? :shock: :evil: ott vannak a régiek is ám, tessék írni oda is :P ide csatlakozunk, ha már babásak leszünk, azaz hamarosan :wink:

Kép
gaby25
 
 


gaby!
dehogy lépek ki, max kicsit kevesebbet írok, de mindig olvaslak titeket. :wink:
Remélem hamarosan te is csatlakozol ehhez a topikhoz, mint friss babásunk! :lol: :lol: Szorítok!
Na meg persze a többieknek is, hogy itt is minnél többen legyenek a régi topikból!
susy75
 
 


Barbi :)
Ne bánd szerintem se, hogy befektetnek, legalább jó kezekben leszel ha történne valami :P
Szorítok értetek nagyon, ügyes légy!
Ki ad hírt rólad? Én szívesen venném az sms-t!
Elküldöm a számom!

Kép
Kép
szilva069
 
 


susy
a kilépés dolgot kobzoszsunak írtam :wink: mostanában ritkán jön, és itt talált sok régi ismerőst :P

Kép
gaby25
 
 


Szilva :P rendben várom a számod és majd jeletkezem

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi
 
 


Bocsi, de most nincs erőm írni. :(

Mindenkinek kellemes húsvétot!!
Kép

Barbi
Neked meg húsvéti babát!!!!
Kép

Kép
Kép
gtünde
 
 


gaby!
bocsi, közben leesett, hogy nem nekem írtad! :oops:

Lányok! Elfelejtettem írni, hogy holnaptól nem vagyok,mert vasárnap megyünk Párizsba, holnap meg egy baráti párhoz utazunk Stuttgartba, és onnan indulunk repcsivel vasárnap.
Pénteken jövök! :P

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

Barbi!
Kívánok neked gyors és problémamentes szülést! :wink:
susy75
 
 


Barbi :)
Fő a biztonság! Ha így jobban tudnak Rátok figyelni, akkor ne bánd, hogy befekszel. Babásan befeküdni nem olyan rossz, mint egyéb betegséggel. És hamarosan letellik az a pár nap, és nem lesz időd unatkozni :lol:

Mindenkinek kívánok kellemes húsvéti ünnepeket!

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Pocakképeim (16. 18. 23. hét)

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
emma1976
 
 


Drága Wish!

Szívből gratulálunk!!! Jó egészséget és sok-sok tejecskét kívánunk Nektek!
Kép




Mindenkinek nagyon boldog húsvéti ünnepeket kívánunk!!!
Kép


Andi és Karcsi

manda
 
 


Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Tündi! Dvd-t megnézted?

tynus12
 
 


Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
Kép Kép

Kép
mona76
 
 


Kép
Kép Kép Kép
Vendég
 


SZIASZTOK!

ELŐSZÖR IS MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET !!!!

barbi!
neked hozzon a nyuszi egy picibabát a kórházban!!!!

rólam!
sajnos nálunk rosszul kezdődött a húsvét mivel tegnap reggelre bevéreztem így bementünk a kórházba !!!
a doki be akart fektetni de mivel ünnepek vannak így hazaengedett de teljes ágynyugalmat rendelt el így most pihenek!!!
ja és kaptam egy nagy adag injekciót szóval ez van!!!
de a jó hír hogy a baba jól van és körülötte is minden rendben van szívhang is rendben és tegnap estére a vérzés is elmúlt de azért pihenek és tűrhetően vagyok!!!!!
bocsika hogy hosszú lett!!!!

sziasztok!!!

tündi23
 
 


tündi, de jó hogy minden rendben a babával :wink:
te meg vigyázz magadra, nagyon :wink:

Kép
mona76
 
 


Gyugyi
Én úgy tudom, Giling megszült. De semmi többet. Gmárta sem jelentkezett már rég. :( Sackóról meg Szilcsi tud, nála érdeklődj.

Szilcsi
Tényleg, Sackóval mi újság???

Tündi
Hú, akkor tessék pihenni!!! Örülök, hogy azért a babával minden OK.

Emma
Csini poci! :) A tied is pici, az én akkorimhoz képest. Na, jó érthető volt, mi? :lol:

Barbi drága!
Balázs még bent??? Jelentkezz, ha tudsz! Vagy üzenj!

Amica
Pelusért nem jelentkeztek az ismerőseid! :(

Manda
Nemsokára indul a projekt!!! :wink: Drukkok mennek!

Tynus
Már belenéztem, de nem tudom, mennyire lesz erre az egészre időm. :(
gtünde
 
 


Tüncsi :)

Ezt találtam:
(2006. augusztus)
Kép

Gilingalang Marcija 3 naposan
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Vendég
 


Gyugyi
Édi! Asszem én is olvastam vmi másik topikban róla, de már nem emlékszem melyikben. De azért mérges vagyok, hogy csak úgy eltűnt tőlünk. :evil:
gtünde
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: