Sziasztok!
Remélem nem haragszotok rám,hogy csak ilyen ritkán jövök,sokszor csak olvaslak benneteket,aztán mire írnék,már nem is tudom mit akartam,akkor újra elolvasok mindent,majd inkább kikapcsolom a gépet.Totál nem tudok koncentrálni,mondjuk egy hete megint beteg vagyok,de most dolgozom,így még inkább elfáradok.
Princess,annyira szeretnék segíteni,de nem tudom mi lenne a hasznos tanács.Mire gondolt a párod,mikor azt mondta,várjatok míg elrendeződik a helyzetetek?A vizsgáidra gondolt?Olyan nehéz okosat mondani,mi mostanság nem beszélünk a gyerektémáról túl sokszor,a párom nagyon aggódik,hogy mi lesz,ha megint nem lesz semmi nála.Ilyenkor próbálom megnyugtatni,de ennyi.
Van valamilyen időpontotok mostanság valahová?
Lehet,hogy az lenne a jó,ha megbeszélnétek,megcsinálod a vizsgáid,és utána beszéltek a továbbiakról.Akkor ő is tudná,hogy van ideje átgondolni,a dolgokat,és talán így is tenne.Mond el,hogy te nagyon szereted őt,és ezért szeretnél tőle babát,nem azért,mert csak ez az egy számít neked,hogy anya legyél.Mond el neki,hogy te őt szeretnéd megajándékozni egy kis csodával,és őt szeretnéd ezzel boldoggá tenni.Sajnos ilyen nehéz utat szánt nekünk Isten,de akkor ezen kell végigmennünk.Az semmiképp sem jó szerintem,ha csak úgy kerülgetitek a témát,inkább beszéljétek meg,hogy most a vizsgáid végéig akkor ne beszéljetek róla,és akkor a hallgatásod miatt nem azon töri a fejét,hogy biztos te ezen agyalsz,csak már nem akarsz vele beszélni róla.
Lehet,hogy kocsit zavarosnak tűnik amit írtam.
Remélem sikerül átlendülni ezen a mélyponton.
Csibe!
Nagyon szorítok,nagyon jó,hogy már itt tartotok.
A Puregonhoz pent?
A Puregon nem a penben van?Bele kell tölteni?
Mert a Gonal-nal úgy volt,hogy a pen-ben volt az anyag mind,és mindig be kellett állítani,hogy mennyit adagoljon belőle,és a dobozban volt egy rakat tű,és azt csak a végéra fel kellet tekerni,aztán eldobni.
Párod hogy érzi magát?Fáj neki a műtét helye?
Te mered magad szúrni?
Azt mondták,hogy biopsziával is lehet mozgót találni?Bocs,de nem tudom.Nem lehet,hogy így csak mozdulatlan van mindenképp?
Ne félj,a biológusok nagyon ügyesek,ők látják,ha baj van a spermiumokkal,és ha ők azt mondják,hogy jó,akkor az is lesz!
Erika!
Igen,szégyenlem,de dohányzom.
De igérem abbahagyom.
Kismamák!
Erika,Áfonya Nyuszifül!
Pocaklakók jól vannak?
Jeni!
Akkor te fizeted a TB-d?
Attól még neked is olcsóbb lesz a gyogyi!
Pihi!
Merre vagy?