Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nem tûntem el teljesen, nincs Nektek olyan szerencsétek, hogy megszabaduljatok tõlem.Kép Csak szombaton barátnõméknél voltunk, vasárnap alig fértem oda a géphez a férjemtõl, mert dolgozott, tegnap meg egész nap rohangáltunk. Mindjárt részletezem, mi minden történt velünk.

Szombaton megnéztük Martinát, Martin elsõ barátnõjét, akivel (mint már írtam) a kórházban együtt tengették napjaikat. Nagyon édes kislány lett, gyönyörûszép. Martint persze jobban érdekelték a játékok, és lelkesen rohangált azzal, amit elrabolt a leányzótól, aki még nem nagyon tudta követni, mert 2-3 lépés után bájosan összecsuklott.Kép Ráadásul õ négykézláb is most tanult meg járni, mikor rendesen is elkezdett járni, eddig csak gurult. Viszont beszélni többet beszél, mint Kicsifiú, sok mindent utánoz. Bár a mamája szerint Martin így is dumagép, mert az õ fia majdnem 2 éves volt, hogy valami értelmeset mondott.

Sajnálom, hogy lemaradtunk a taliról, de több ilyen nem lesz. De sajna semmiképp nem tudtunk volna elmenni, mert azonfelül, hogy Marcellnak sok munkája volt, szombaton meghúzta a derekát, és ennek következtében egész vasárnap úgy mozgott, mint egy rehabos, alig élt. De már szerencsére oké.Kép Örülök, hogy jól sikerült, és kíváncsi vagyok a baba és a pocak fotókra.Kép

Tegnap pedig bankban voltunk, tapétát vettünk, kilincseket, úgyhogy elment az egész délelõtt. Majd csütörtökön nézünk csempét, úgyhogy lassan haladunk. Martin egész délelõtt anyukámnál volt, de egy cseppet nem hiányolt minket, jól eljátszogattak, és amikor álmos volt, bekéredzkedett a járókába aludni. Mostanában itthon is ezt csinálja, olyan jó! Csak fogja a pelust, és már alszik is.

Viszont képzeljétek, kiderült már szombaton is, és tegnap is, hogy Martin azért nem akar enni soha, mert én megtömöm, és nincs ideje arra, hogy megéhezzen. Úgyhogy most megint variálni kellett a kajáláson. Az volt a baj, hogy én mind az 5 étkezést úgy vettem, mintha fõétkezés lenne, és tömtem szegényt. Tegnap délelõtt anyukámnak csak pár kanál tízórait evett, és lám-lám ebédnél rendesen tátogott!Kép Ilyen még nem nagyon volt. Úgyhogy most délelõtt csak gyümölcs van, délután pedig joghurt, amit imád. Vettem neki Beba2+ tápszert, hátha ezt megissza, mert ez szuper finom (megkóstoltam) és extra drága (a MildiB-hez képest), de ez sem aratott sikert, csak úgy fogadta el, hogy kanállal adtam neki, kicsi tejpéppel besûrítve. Valamit jó lenne kitalálni, hogy valami tejes dolgot egyen, mert már a tejpépet sem szereti úgy mint régen, azért próbálkoztam most a tápszerrel. De különösebben nem aggódom, mert jól fejlõdik, most megint nyúlt szerintem, kíváncsi vagyok, 1 évesen mekkora lesz.

PankaKép

Nagyon ügyes vagy, én sajna nem tudok varrni.Kép Nekem anyukám szokott, én kis béna vagyok ilyen szempontból. Biztos nagyon szép lett! És örülök a jó híreknek is! Ugye milyen hamar elszállt ez a pár hónap. Kíváncsi vagyok, babuci mekkora lesz, ha megszületik, mert már most sem kicsike.

ZoliKép

Jobbulást Nektek!Kép

KrisztaKép

Kingának boldog szülinapot kívánunk!Kép Köszi, hogy hiányoltál, jól esett!Kép

Kata007Kép

Ígérem, több talin nem marad võlegény nélkül Dórika!Kép

Puszi mindenkinek, Lina
Lina

Hahó!

Mit szóltok már megint ehhez a nagy hóhoz???????

Rendesen elfáradtam, mire eltoltam az oviba a babakocsit.

Kata!
Te hogy boldogulsz? Praktikus a nagykerekû babakocsi. KépKép

Lina!
Próbáltad már a tápszert egy pici kakaóval vagy karamellás tejet csinálni belõle. Hátha az ízlene Martinnak. Vegyél neki egy új csõris poharat, abba új inni valót. A játék kedvéért, talán fog belõle fogyni. Kép

Elég aranyosak lettek a képek.
Ha Zsolti hazajön felrakatom vele.

Sziasztok
Kriszta
dkriszta

Kriszta!
Köszi az infót. Voltunk és még kb.3 hét terpesz gatya és minden rendbenKép
Amikor indultunk azt mondtam a páromnak, hogy ilyen idõben minden normális ember otthon marad. Erre teli volt a váró, alig fértünk beKép Hát nem csak mi nem tartozunk a normálisak táborábaKép
Boldog szülinapot Kingának!
Panka!
Biztos vagy te abban, hogy Benjámin baldachinos ágyra vágyik?Kép No és éppen sárkányosraKépKépKép
Zoli!
Jobbulást a családnak!
Lina!
Mondd meg Martinnak, hogy a bigámia elítélendõ dologKép

neva
neva

Sziasztok!

Fent vannak a képek.
[url=http://kep.tar.hu/danyizs/index.phtml?aid=27550362" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/danyizs/index.phtml?aid=27550362[/url]

Szerintem nagyon aranyosak lettek.

Kriszta
dkriszta

Sziasztok!

KrisztaKép
Köszönjük a képeket. Mond meg párodnak, hogy nagyon ügyi volt, szupik lettek a fotók. Kár, hogy rólatok nem csinált.Kép

NevaKép
Az a 3 hét már nem olyan sok idõ. Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok.
Hát, majd kiderül, hogy a baldachin a gyakorlatban hogy fog szuperálni. A sárkányok meg olyan aranyosak rajta.Kép

LinaKép
Én meg azt hittem, hogy jó kislány vagy és tanulgatsz.Kép

ZoliKép
Hogy vagytok?

DodusKép
A héten nagyon csendes vagy. Ugye minden rendben van?

LányokKép
Az NSTrõl senki nem írt nekem.Kép

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem már olyan elegem van a hóesésbõl. Úgy várom már a tavaszt.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Kriszta!
Utólag is: Kép

Hát nem semmi ez a hóesés! Kép
Ma szerencsére itthon volt apa, úgyhogy nem volt szükség a babakocsira, de bármilyen nagy kereke van, nem tudom, hogy visszük Dancsit reggel suliba. KépKép
Ha így esik reggelig, akkor marad a kenguru.

Klasszak lettek a képek! Kép
Rólatok miért nincs?????????????????

Lina!
Dóri azt mondta, hogy reméli így is lesz! Kép

Ja, segítségképpen leírom Dóri, hogy eszik:
6- 1/2 7-kor szopi.
10-kor szopi + gyümölcs v. gyümölcsdesszert
13-kor fõzelék
16-kor szopi + tejpép v. bébidesszert
20-kor szopi

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Panka!

Az NST-ről:
Lefektetnek egy ágyikóra. Tesznek a pocidra 2 érzékelőt. Kezedbe egy gombot kapsz, és a lelkedre kötik, hogyha mozogni érzed a gyerkőcöt meg kell nyomni a gombot. A vizsgálat kb. 20 perc.

Ciki ott kezdődik, ha a gyerkőc olyankor alszik édes-deden. Mert akkor a kedves mamát elküldik lépcsőt mászni, és kezdődik előről. Kép
Jó tanácsként figyeld meg, hogy a babuci általában mikor a legaktívabb, és arra az időszakra kérj következő időpontot.

Jó pihenést.
Kriszta
dkriszta

Panka!

Igen lefekszel. Ha tudsz, a hátadra, ha nem, akkor oldalt is jó. Fekszel 15-20 percig. A lényeg, hogy a babának mozogni kell. Adnak a kezedbe egy kapcsolót, vagy nem is tudom mit Kép, szóval azt a valamit meg kell nyomni mindig, amikor érzed, hogy megmozdul a baba.
Ha mozog rendesen a baba és nem mászik el a szívhangmérõ alól Kép, akkor kész is vagy. Ha nem, akkor újra 15-20 perc.
Nekem volt olyan, hogy 45 percig feküdtem ott. Sõt a szülés napján délelõtt a dokimnál 1 óra, aztán a kórházban egy óra, mert alig akart mozogni. Emiatt fektettek be a szülõszobára, mondván itt az idõ. Én nem éreztem semmit, de tényleg ott volt az idõ. A szülõszobán 5 perces fájásaim voltak, amiket én sima keményedésnek éreztem.
Hát ennyi! Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Ma nagy örömöm lett: a legjobb barátnõm kétcsíkos tesztet produkált! Olyan boldog vagyok!Kép És kicsit irigy is, én is akarok ilyen tesztet újra!Kép De marcell szerint még ráérünk, és igaza is van, csak én vagyok nagyon türelmetlen. Hiányzik a terhesség és egy új baba is.

PankaKép

A tanulásról annyit, hogy a 2003. évi II. törvény egy rakás helyen módosította a Btk.-t, és ez most adták ki. Nagyon örülök, mert már megtanultam egy jó részét hatálytalanul.Kép Ennyit kis hazánkban a jogbiztonságról! Úgyhogy most sztrájkolok!Kép

Az NST nagy buli, majd meglátod, Martin olyankor mindig be volt sózva, 30-90!!! mozgás között produkált mindig, csak nyomkodtam a gombot, szinte folyamatosan.Kép De õ még a szülõágyon is a gyomromat taposta, úgyhogy már benn is nyughatatlan lélek volt. De állítólag egy kis gyümölcslé ivással is mozgásra lehet serkenteni az alvó babákat.

Kata007Kép

Úgy néz ki, nálunk is bejön így, hogy egyszer gyümi, egyszer joghurt. Sajna a tejpépet kezdi utálni, de ez állítólag életkori sajátosság ilyenkor. Nem tudom, mi lesz, ha nem eszi meg, mert kenyeret még csak bohóckodásként eszik.

KrisztaKép

Most néztem a képeket, tényleg nagyon jók lettek!Kép Sajna a tápszert Martin sehogy nem issza meg, próbáltam más pohárból és ízesítve is. Marad a kanál, ami elég fárasztó.Kép

NevaKép

Örülök, hogy minden oké! Mekkora már Laura, csak ámultam a képeken. Nagyon szép!

Jó éjt mindenkinek! Lina
Lina

SziasztokKép
Kriszta!
Aranyosak a képek de úgy sajnálom, hogy rólatok nincs. Pedig elnézegetném Kristófot, Kingát szívesen.Kép
Lina!
KösziKép
Panka!
Az NST kimaradt (mint sok minden más) az életembõl.
Baldachin pedig biztos tetszeni fog a legénynek, csak tudod én nem vagyok baldachin-pártiKép

No megyek mert várnak a bevallásaim.
neva
neva

Sziasztok!

De nagy a csend ezen a nagyon fehér napon. Merre jártok??

Kriszta
dkriszta

Szia Kriszta!

Ma alszik elõször Gyöngy az oviban, kíváncsi vagyok, hogy sikerült-e elaludnia. Kép Regel elvitte a kis plüss fániját is.Kép Jaj, már úgy hiányzik, alig várom, hogy hazajöjjön.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van ebben a fránya idõben.
Csak azért ugrottam be, hogy elmondjam Annamariék otthon vannak, nem kellett mûteni a kifiát.Kép A részleteket majd õ.
neva
neva

Gyöngyöske!

Mi volt az oviban? Jól aludt Gyöngy?

Neva!
Örülök Annamariéknak. Nagy megkönnyebbülés lehetett neki, hogy nem kellett mûteni a kisfiát.Kép
Megyek holnap SZJA-s meg Társasági adós elõadásra. Te szoktál elõadásra járni?
Kíváncsi leszek, hogy milyen újdonságot mondanak.
Regisztráltattad magad? Nekem még nem jött meg az igazolvány.
Fényképek lesznek majd a hétvégén a gyerekekrõl. Megyünk a barátunk mûtermébe, hogy legyen Kingusról 3 éves kép. Majd teszünk fel a tárra.
Engem vasárnap Laura teljesen elbüvölt. Pont olyan kis huncut mosolya volt, mint Kingának ilyen idõs korába. KépKép

Panka!
Amit Lina írt a gyümölcslérõl az nálam is bejött.Mielõtt bementem vizsgálatra mindig megittam egy kis dobozost. Erre felébred "Kristóf", és mindig mocorgott.Kép

Remélem estére mindenki elõkerül.Kép

Kriszta
dkriszta

Kriszta!

Köszi az érdeklõdést, annyit sikerült a leányzóbl kihúzni, hogy aludt. Kép Eddig még nem ette le a ruháját sem egyik nap, amiért meg is dicsértem. Apa húzta haza szánkóval, ha lassult aladta a járgány, akkor megszólalt: "Apa, szaladj!" Kép Építettek egy nagy hóembert, és egy nyuszit. + egy kis hóembert, a kisbarátjának.Kép Szóval úgy tûnik, nincs gond, tetszik neki az ovi.

Panka!
Úgy látom a lányok már mindent leírtak az NST-rõl.

Megnéztem a talis fotókat, remekek lettek.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok Lányok

Köszi a jókívánságokat, biztosan ezért rázódtunk helyre ilyen gyorsan.

Annamari, várom a jó hireket részletesen.

Nagyon sajnáljuk, hogy nem voltunk a találkán, pedig annyira szerettünk volna látni mindenkit élõben.
Megnéztük a fotókat, csak találgattunk ki kicsoda, de a pocakok azért valamennyi támpontot adtak. Kép,Kép,Kép.

Bendi érdekes módon nem lett nagyon beteg, csak szutyorga, egy kis köhögéssel. Õ is uj étrende bevezetésének alanya lett, eljöt az ideje a bébipapi mellett a házikosztnak, egy alkalommal ivott már gyenge kakaót és ma anya fözõtt neki.
A menû: párolt? fözött? zöldség, pipi mellével turmixban!!
A szobaasszony szerint szívesebben ete mint bármi mást.

Ha valaki úgy érzi kellene egy kis hó a lakása környékén tudok kölcsönadni néhány teherautónyit, borzalmas. Gáspáron kívül még egy vakmerõ gépezet indult el reggel az utcából, most még mindig esik, reggel ismét nekivágunk.

Lehet, hogy önzõ vagyok, vagy csak hülyeség a kérdés, de már most lehetne keresni ujabb márciusi idõpontot a következõ találkozóra, jobb tárgyalási pozícióim lennének a vezetõvel.
Hárman biztosan sokkal fontosabb dologgal lesznek elfoglalva Kép,Kép,Kép.

Mostmár gyakrabban jövök, ezt vegyétek fenyegetésnek!!!!

Zoli.
bbendi

Sziasztok!

Ugye ti is unjátok már, hogy csak esik, esik ,... Ma a párom Bp-re ment, kocsivalKép Úgy izgulok, már alig várom, hogy telefonáljon. Remélem az autópálya azért biztonságos.

Annamari!
Várjuk a részletes beszámolót, bár a lényegen nem változtat, mármint, hogy nem kell mûteniKép

Zoli!
Örülök, hogy újra köztünkKép Még szerencse, hogy ilyen gyorsan megúsztátok.

Gyöngyöske!
Gyöngy, akkor már nagy kislánynak képzelheti magát, megnéztem volna szívesen a szánkóban isKép

Kriszta!
A képek nagyon jókKép (Párom üzeni, hogy nem aludt ámKép)

Többiek tessék jelentkezni és ne csak állandóan a számlákkal bíbelõdniKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Szia Marika!
Ma én húztam el szánkón Gyöngyöt az oviba, nagyon élvezte.Kép

Kriszta!
Te hogy boldogulsz ebben a nagy hóban?

Dodus, Kriszta!
Szombaton elautóztunk Arnótra, megnéztük az új házakat, ill. a páromat a favázas szerkezetûek érdekelték elsõsorban. Neki nagyon tetszenek a gerendeházak. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Remélem csak a hóakadályok miatt nincs itt senkiKép
Ovisok és kisebb babák élvezik a havat? Babakocsik haladnak a anyg hóban, vagy kisebb hóakadályok miatt nem közlekednek?

Zoli! Gáspár halad? vagy pihen a garázsban?

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok Lányok és Zoli!
Végre idejutottam, hogy írhatok!
Szóval az örömhír igaz, nem kellett Vilmost mûteni, sõt semmi baja sincs!
Jan. 28-án kedden mentünk Pestre, persze egy ismerõsünk vitt fel minket, mert a kocsink bedöglött. Még jó, hogy nem ezen a héten kellett menni!
Már majdnem visszaküldtek minket, mert bárányhimlõ járvány volt. Végül azt beszéltük a fõorvosnõvel, hogy gyorsan megcsinálják a vizsgálatokat és a mûtétet is, mert biztos, hogy vaszkuláris ringje van. Még aznap felvétel után megcsinálták a vizsgálatokat, szívultrahang, vérvétel, vizelet, EKG és röntgen. Szegény babám a sok vizsgálat és élmény hatására úgy elfáradt, hogy alig tudott elaludni. Négy gyerekkel feküdt együtt, és persze felordították egymást. Ráadásul kettõ közülük náthás volt, õrültem meg, hogy elkapja. Nekem kellett fürdetni, de azzal a fertõtlenítõ kézmosóval, amit õk használnak, és nem kenhettem be semmivel. Tisztára kivörösödött a bõre. És még elõtte a nõvérke kezét láttam, ami sebes volt, mint egy fertõzõ bõrbetegség, de megnyugtatott, hogy csak allergiás a kézmosóra. ( Hú de hosszú körmondatokat tudok írni! )
Reggel Vilmoska volt az elsõ beteg, akit érfestésre vittek. Hajnal háromtól nem kaphatott enni. Ott is Anyaszállón voltam, 1800 FT/éj, és szállodai szobára emlékeztetett. Szoptatni nem lehetett a kórteremben, külön helyiség volt kijelölve.
Ahogy tolták be a mûtõbe nem sírt, mosolygott és érdeklõdve nézett szét. Nekem persze sírógörcsöm volt. A mûtõs lehusidezsõzte, mert nagyon pufi kis arca van. A vizsgálat kb. 40 percig tartott. A jobb lábában a lágyéktól felvezettek egy csövet a bal szívkamráig. Ott befecskendezték a kontrasztanyagot. Elõtte felkészítettek a lehetséges mellékhatásokra, ez is nyugtalanított. Végül kijött a fõorvosnõ mosolyogva, és azt mondta, hogy az égvilágon semmi eltérést vagy rendellenességet nem tapasztaltak. Azt mondták holnap már mehetünk is haza, valószínûleg csak porcgyengesége van, majd kinövi. 24 órára felvitték az intenzívre megfigyelésre. Szerencsére nem lett semmi probléma, dél körül ébredt fel. Nem sírt akkor sem, mosolygott és a száját tátogatta, a paplant harapdálta olyan éhes volt. Csak teát adtak neki, nehogy kihányja, de aztán bevágott 140 anyatejet. Nem mertek neki többet adni.
Másnap levitték osztályra, és délben haza is jöhettünk.
Szóval minden jó, ha a vége jó...
A miskolci kórházra haragszom, mert nem a tükrözéssel kellett volna kezdeniük, hanem CT-vel vagy MR vizsgálattal. Akkor nem kerültünk volna ott az intenzívre és megúsztuk volna a preparált vénát és a vérátömlesztést. Most aggódhatok a hepatitisz miatt. A májfunkciója is nagyon rossz a GOT érték több mint a duplája a megengedettnek. Ez az alkoholistáknál és a májrákosoknál van. Ráadásul azt mondták Pesten, hogy nagyon rosszak voltak a vizsgálati leírások, félreérthetõek.
Most nagyon örülök is, félek is, haragszom is. Már az agyamra mentek a kórházak, minden rezdülését figyelem, minden lélegzetvételét.
Vigyázzatok magatokra mamák-babák!
Üdv mindenkinek Annamari
zannamaria

Sziasztok!

Mi van veletek ebben a nagy hóban??????

Nekünk szerencsére ugye nincs suli, úgyhogy Dancsi itthon van. Kép
Dórit viszont már érdekli a hó. KépKép Tegnap lementünk sétálni, és beledugtuk a kezét a hóba. Elõször megszeppent, de utána õ nyúlt érte. Kép
Ja, és kicsit megleptük ma Dórit. Kép Igaz ajándék sem kellett volna neki, csak sok színes csomagolópapír, mert azokat jobban értékelte. Kép
Szóval a névnapi játékok mellé kapott egy tapadókorongos tálkát is. Ugyanis a szõnyegrõl minden apró kis szöszt felcsíp a két ujja közé és viszi a szájához. Viszont ha az etetõszék asztalkájára tettünk egy kis darabka zsemlét v. bármit, akkor azt valahogy mindig leseperte véletlenül. Na, most ebben a tálkában nincs ilyen gond. Olyan ügyesen csípi fel és kapja be, hogy alig gyõztem utántölteni! Kép
Bocs, de ezt muszáj volt leírnom olyan édes volt, ahogy csipegetett belõle. Kép

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok

Annamari, nagyon jó, hogy nem kell müteni Vilmost.Kép,Kép,Kép Szerintem biztonságosabb volt ez a procedúra mint a CT, vagy MRI vizsgálattal, mert ott altatni kell a kicsiket és az sem könnyû. Pénteken volt vendég a koraiban a neurológus fõorvos a GyEK-bõl, õ mondta nekünk. A vérátömlesztés tudomásom szerint ma már teljesen bevizsgált vérrel történik, ha lehet, akkor e miat ne aggódj.
Ha bármiben segíthetek itt megtalálsz, remélem nem lesz rá szükség.

Marika, reggel ismét elindultam Gáspárral, de a hó magasabban volt mint az alja így rövid idõ múlva felakadt. A szomszéddal lapátoltunk vagy 400 métert az utcában és mentem tovább, egyébként ridegtartáson van, mert még nem tudok beállni a garázsba. Vinnem kellett Benditõl pisit a kórházba.

Kata, ez a tapadókorongos tányér is új nekünk, de belegondolva, valóban praktikus.

Neva, remélem nem reggel 8-9 körül voltatok tornán, mert akkor szégyelném magam, ha láttatok. Nem vagyok ám olyan otromba, mint ahogyan most berontottam Ílikéhez, de át kellett adnom egy csomagot és már így is 1.1/2 óra késésben voltam a fentiek miatt Kép.

Többiek, hol, hogyan vagytok?
bbendi

Mindenkinek sziasztok!

A héten elég csendben voltam, de mindent olvastam. Sajnos nálunk korlátozták a netet, reggel 8-tól délután 4-ig van csak. Én pedig pont ezeken kívül tudtam jobban netezniKép A másik gond, hogy annyi most a meló, hogy csak na... Pontosabban csak egy munkát csinálok a kollégámmal együtt, de azt már több hete és sosem látjuk a végét... A többi munkám meg csak vár, csak vár,...

VIgyázzatok a nagy hóban! Jó pihenést a hétvégére!

Puszi, Dodus
Dodus

Kedves Zoli!
Sajnos itt is kellett Vilmost altatni. A vérátömlesztésben eddig én is bíztam, Pesten mondta az orvos, hogy 99,9 százalékban biztos. Van talán egy három hónapos idõintervallum, amikor nem lehet a kórokozót kimutatni a vérben. Kövezzetek meg, ha nem így van, én szeretném legjobban. ( Majd azért megkérdezem a háziorvost is. )
Üdv mindenkinek
zannamaria

Zoli!

9-10 között tornáztunk és nem láttam semmilyen otromba palitKépKépKép
Meg különben úgysem tudnám, hogy te vagy.Kép
Éva
neva

Sziasztok!

Képzeljétek ma meglátogatott a védõnõ, mindenfajta elõzetes megbeszélés nélkülKép Egyébként a mai napon nem szándékoztam a kis kuckómból kikelni, így mikor beállított még pizsiben flangáltam. Természetesen tökéletes rendbenKép Szóval egy kicsit az agyamra megy. Remélem nem fog többször megismétlõdni, bár nem úgy látszott rajta.

Mit szóltok a havazáshoz?

Kata!
Dórinak adj egy nagy puszit a nevemben. Ha nekünk is kislányunk lesz, akkor egy nap fogják ünnepelni a névnapjukatKép

Marika (hriczom)

Sziasztok!

Kata007Kép

Dórikának nagyon boldog névnapot kívánunk! Martin külön is!

MarikaKép

Én bizony ezt nem hagynám!Kép Én a váratlan látogatókat nagyon nem bírom. Remélem, megmondtad neki, hogy máskor telefonáljon, mert hidd el, ha nem szólsz, akkor jönni fog. És képzeld, milyen rossz lesz, ha mondjuk akkor pihennél Te is a babával, amikor beállít. Vagy akkor szoptatnál, stb. Kell a nyugalom mindenkinek.

Puszi, Lina
Lina

Marika, Lina!

A védõnõnk soha nem szólt/szól ha jönKép Azt mondja nem lehet mobilt híni, nekünk pedig nincs vezetékes telefonunk. Néha az agyamra ment. Hasonló helyzetek már adódtak: pizsamában voltam, Laura épp akkor szundított el, takarítás kellõs közepén vagy éppen ügyfél volt nálam. A múltkor fodrászhoz mentem és felcsengetett és a férjem:"Éva nincs itthon" felkiáltással nem engedte beKépÕ különösen haragszik rá. Tudja jól, hogy mennyit kell menni a kórházba és volt már olyan, hogy hazaértünk levetkõztünk és persze beállított.
Ha van rá mód akkor most szoktasd le róla. Drága Erzsikénket már nem lehet. Most kórházban van amiért nagyon sajnálom - jobbulást kívánok innen is - de nyugton vagyok.

Dórikának boldog névnapot!
neva
neva
neva

Sziasztok!
Annamaria:sok-sokKépKépKépKép!!

Védõnõ témához:hozzánk vagy nem jön több,mint fél évig,vagy bejelentés nélkül jön.Amire még allergiás vagyok:mindegy mekkora a sár,mindegy,hogy a gyerek a szõnyegen csúszik-a cipõt nem veszik le.Ja,de még inkább:úgy nyúl az újszülötthöz,hogy nem mosott kezet.Hány gyereket fogdos így végig a körzetben egy nap?
Na,jól kidühöngtem magam.Kép

Mariann
Mariann

Sziasztok!

Kata! Dórikát Isten éltesse sokáig, boldog névnapot kívánok neki!

Marika! Az ilyen váratlan látogatókat én sem szeretem. Akkor tuti, hogy épp rendetlenség van, vagy hajat mosok, vagy épp mást csinálunkKép Sürgõsen leszoktatni róla!!!

Lina! Hogy halad a vásárlás? Biztos nagyon szépek lesztek. A tanulást már nem kérdezem, nem zaklatlak ilyennelKép Martin mit kap szülinapjára?

Kriszta! Megnéztem a képeket, jók lettek, csak én nem tetszem magamnak, de ez már nem a gép hibájaKép

Annamari! Gondoltam rátok és nagyon örülök, hogy nem kell mûteni. Bár még amit ide leírtál is elég szörnyen hangzott. Sok boldogságot most már nektek!

Zoli! Kiástad már magatokat?

Mindenkinek puszi, kellemes hétvégét!

Dodus
Dodus

Sziasztok Lányok

Annamari, annyira örültem, és tiszta szívbõl, hogy nem kellett mûteni Vilmost, hogy nem sokat gondolkoztam a dolgon amin átmentetek. Valóban ezt sem lehetett volna alatatás nélkül megcsinálmi. Feledékeny vagyok.
Gondolom megírod majd hogyan tovább, miként fejlõdik a srác.

Neva, szerencsém volt akkor ha hésõbb értetek oda, ciki volt az egész, de nagy úr sz idõ.
Azt azonban megkérdezném, két tornász van csütörtökön, mert én két foglalkozást láttam az edzõteremben?

Dodus,tegnap azt hittem felrobbanok, a hosszú ását követõen néhány óra múlva eltúrták az egész utat, olyan lett mint egy sztráda. De azért sorját is hagyott a gép, így egy órára délután elfoglaltam magam, amire Gáspár a helyére állhatott.

Védõnõ, nekünk szerencsénk van vele, kedves,aranyos, bejelenti ha jönni akar, idõpontot egyeztet a megérkezés elõtt anyával. A gyerehez akkor nyúl õ is - sokan mások ha nem vagyok jelen, nem tudom miért, talán félnek tõlem? Kép
Az anyatigris kiscica hozzám képest, lehet ez befolyásolja õket valamennyire??? Kép,Kép,Kép.
Mint korábban írtam errõl néhány órára anya nincs felnõtt társasága nélkül, kicsit beszélgetnek. Ezt onnan tudom, hogy NÍVEA izû a párom ajka amikor hazaérek.

Késõbb még benézek

Zoli
bbendi

Sziasztok!

AnnamariKép

Én is nagyon örülök, hogy nem kell mûtét!Kép Remélem, most már minden rendben lesz.

ZoliKép

A mi védõnénink is ilyen, és még nyáron is leveszi a cipõjét, be nem jönne cipõvel a szobába. És mindig telefonál egyszer egy héttel elõtte, mikor jönne, egyszer meg aznap is, hogy jöhet-e. Mondjuk ezt én el is várom!KépÉs elsõ útja a fürdõszobába vezet kezet mosni.

DodusKép

Igen, a jövõ héten Martin baba 1 éves lesz, el sem hiszem! Fogalmam sincs róla, mit fog kapni. Majd fel is kell hívnom a doki nénit, hogy jöjjön ki, csinálja meg az 1 éves státusz vizsgálatot. És majd akkor megmérem.

KrisztaKép

Képzeld, nem lesz hidromasszázskádam.KépKép Ugyanis nem lehet beépíteni a lakásba. Teljesen szomorú lettem, de a mosogatógép legalább biztos!Kép

MariannKép

Mivel Neked két fiad is van, szeretném megkérdezni, hogy Ti mikor kezdtétek el húzogatni a bõrt a fütyin? Errõl mindenhol ellentmondó információkat olvasok, hogy meddig normális az élettani sejtes letapadás. Majd megkérdezem a dokit is, de kíváncsi vagyok, Nálatok mi újság ezen a téren. Nekünk azt mondta, hogy akkor nincs gond, ha szépen sugárba tud pisilni, akkor nem kell bántani, majd csak késõbb. De hol azt olvasom, hogy 1 éves kor után, máshol meg azt, hogy elég 2-3 évesen kell elkezdeni.

GyöngyöskeKép

Ez nagyon jó, hogy Gyöngy így élvezi az ovit!Kép

Kata007Kép

Nálunk is sláger a hó, nagyon tetszik Martinnak.

Akinek van már olyan gyermeke, aki elmúlt egy éves, megnézné nekem, hogy egy évesen mekkora volt? Elõre is köszönöm szépen! Tudjátok, milyen mániákus vagyok, mindig attól félek, hogy nem hízik, nem nõ eleget!Kép Pedig nem is kicsike, csak jól jönne némi összehasonlítási alap. (Eddig annyit tudok, hogy a barátnõje, Martina, aki ma 1 éves, 74 cm és 9200 gramm.)

Ja, és Martin most épp imádja a fõzelékeket és minden joghurtot, de kezdi nagyon utálni a tejpépeket és a tápszert. Most vettem neki körtés rizspépet, amit tápszerrel kell megcsinálni, de nem aratott osztatlan sikert nála. Félek még tejet adni neki.Kép

Puszi mindenkinek, Lina
Lina

Sziasztok!

Lina!
A Kismama e havi számában benne van, hogy a gyerekeknek különbözõ korban milyen határok között kell lennie súlyban. Egy kicsit tágak az értékek, de e szerint a fiúknak, 1 éves korukban 8400-12400 g között kell lenniük. (Lányok 7600-12400) A cikk fent van a kismama honlapjánKép

Védõnõ: köszi a sok hozzászólást. A cipõ téma nálunk is érdekes, de mivel nem veszi le, így mindíg a konyhában ültetem le, ahol járólap vanKép A szobákat még csak kintrõl látta. Eddig tudtam, hogy mikor jön, így mindíg kiraktam egy papucsot, hátha veszi a lapot... (Dodus egyébként, ha nem írtam volna még, akkor tudd, hogy arnóti)

Marika (hriczom)

Sziasztok!

Nem vesztem ám el, csak hát a sok munka. Igyekszem csinálgatni a bevallásokat, hogy minél hamarabb itthon tudjak maradni pihizni még egy kicsit a nagy nap elõtt.

NST-vel kapcsolatban köszi mindenkinek a hozzászólásokat. Hát kíváncsi leszek. A héten figyelgettem babucit, de a reggeli órákban nem igazán érzem a mozgását és NST-re reggel kell mennem. Majd kipróbálom a gyümilevet és a szõlõcukorról is hasonlókat olvastam.

KataKép
Igaz, hogy egy kicsit megkésve, de Dórikának nagyon-nagyon sok boldog névnapot kívánok.

AnnamariKép
Nagyon örülök, hogy ilyen jól alakultak Pesten a dolgok. Ha tudsz gyere gyakrabban, várjuk Vilmosról továbbra is a jó híreket.Kép Nem szeretnétek bekerülni a táblázatunkba?

MarikaKép
Védõnõvel eddig nekem is szerencsém volt, csakúgy mint Linának. De majd akkor derül ki igazán, hogy milyen, ha már itthon leszek. Remélem nem negatív irányban fog változni a dolog.

Megyek elrakom magam holnapra.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

MarikaKép

Én is találtam egy táblázatot, ez egészen 14 éves korig írja a magasságot és a hosszt is.

[url=http://www.vitalitas.hu/ismerettar/babalex/blhh2ossznov.htm" TARGET="_top]http://www.vitalitas.hu/ismerettar/babalex/blhh2ossznov.htm[/url]

Puszi, Lina
Lina

Sziasztok!

Gyöngy tegnap estére belázasodott, 39,1 volt.Kép Adtam be neki kúpot, utánna már csak 38,6. Éjszaka még mindig ennyi volt, kapott Panadol lázcsillapító szirupot szirupot + vizes ruháztam. Ekkor már elkezdett lemenni a láza, reggel (1/2 8-kor) úgy ébredt, hogy már nem volt. Erre most már megint 39. Beadtam neki ismét kúpot. kihívjam az ügyeletet? Úgy tudom láz miatt nem jönnek ki. ...

Gyöngyöske
gyöngyöske

Szia Gyöngyöske

Csak most kerültem a gép közelébe, s remélem már csökkent a kis Gyöngy láza, s látta doki is.

Én nem vagyok ügyelet párti, mert ha nagyobb a baj akkor csak idõveszteség amig kijön. Ha gondom volt hétvégén vagy estefelé, akkor irány a GyEK. el nem küldhettek, ott pedig minden feltétel adott a gyors, alapos vizsgálathoz. Ez csak az én véleményem.
bbendi

SZia Zoli!

Látod, ez eszembe sem jutott. Köszi. Most 37,6 (eddig ez a legalacsonyabb). Az ügyeletrõl inkább nemmondok semmit. Jót nem tudok.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske!

Kinga dettó ugyan az. Csütörtökön megyek érte oktatásról, anyósom azzal fogad, hogy Kinga lázas. Szokás szerint a torka, mandula. Most mondott a dokinéni egy újfajta lázcsillapító szirupot NUROFEN SZIRUP. Nagyon jó. Szinte egy fél óra alatt lehúzta a lázat. Szerintem vegyél olyat. Nekem Kinga 13 kg. Neki 3x7 ml lehet adni. Én adtam neki tegnap mind a 3x.
Az ügyeletbe én se nagyon bízok, amíóta miattuk bekerültünk a kórházba. Kép

Értesíts, hogy mi lett Gyönggyel.
Na megyek, mert mindjárt itt a vendégsereg.
Kész vannak a mûtermi képek. Este, ha Zsoltót rábírom venni, majd rakunk fel.

Puszi
Kriszta
dkriszta

Szia Kriszta!

Köszi a lázcsillapító ötletet, veszek. Délelõtt hûtõfürdõztettem (persze ordított), majd délben Panadol szirupot kapott. Most már egy órája "csak" 37.

Én pár éve jártam ilyen (TB, Áfa, Szja stb.) elõadásokra, az IC-ben tartották. Némelyik egészen jó volt.

Egyébként ma mentem volna Pestre, elõadásra, már megvolt a jegyem, taxi rendelve hajnalra, amit a párom éjjel 3-kor mondott vissza.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske!
Jótanácsokat nem tudok adni, csak mielõbbi gyógyulást kívánni Gyöngynek. Sok-sok gyógyító puszi, állítólag a távpuszi is gyógyítóKép
Jobbulást!
Én még végig se gondoltam mit tennék ha Laura beteg lenne.

Kriszta!
Ma nálunk is vendégsereg volt. Persze "csak azért ugrottunk fel, hogy nézd már át a bevallásomat" vendégek.
Egyrészt jó volt, mert tanultam belõle. Másrészt lõttek a pihenésnek.

neva
neva

Sziasztok Lányok

Lina, itt egy másik hely a gyermek méretek ellenõrzésére.
[url=http://www.babapont.hu/egesz/calc/mekkora.html" TARGET="_top]http://www.babapont.hu/egesz/calc/mekkora.html[/url]
igy legalább öszevethetõek az adatok.

Késõbb jövök.
Zoli
bbendi

Sziasztok!

Köszi Zoli, ezt ismertem, és Martin méretei minden táblázat szerint normálisak. Nem mintha ránézésre nem látszana!Kép

Végre megcsináltam a profilomat!

Puszi, Lina
lina

És látható benne egy új kép Martinról, épp sírás után készült, még a könnycseppek is láthatóak.Kép A háttérben stílusosan a Babanet van!Kép

Puszka, Lina
lina

Sziasztok Lányok

Idéztem már nektek a VUK-ból, nem emlékszem?!
"Húúú, de nagy a csend,csak nem..." - erdész -

Zoli
bbendi

Sziasztok!

GyöngyöskeKép
Lázmentes éjszakát kívánok nektek. Remélem már ma estére nem ment fel Gyöngy láza.

LinaKép
Nagyon-nagyon édes Martin a fotón.

ZoliKép
Nektek nincs Bendirõl mostani fénykép, esetleg olyan amin te is rajta vagy?Kép

KrisztaKép
És milyen gyakran van az oktatás? Vagy ezek csak 1 napos agytágítások?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok Lányok

Ma úgy látszik én lekörözöm Linát a napi megjelenések számában Kép,Kép,Kép. Bocsi Lina.

Panka, nem szeretem ha fotón szerepelek, mint az indiánok, félek elviszi a gép a lelkem. Kép,Kép,Kép.
Bendirõl készült mostanában kép, de nem digit géppeel, igy be kell még vitetnem fájlba, akkor majd elhelyezek a profilban belõle.
bbendi

Panka!
Sajnos ismét lázas Gyöngy, kapott kúpott, a férjem elment venni Nurofen szirupot (amit Kriszta javasolt), remélem tényleg hatni fog. Nagyon rossz nézni, hogy az én eleven kis nyûzsgõ lányom, egész nap csak fekszik, kókad.Kép

Lina!
Megnéztem a profilod, nagyon huncut Martin.Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Lina!
A kérdésedre:csak kettõ éves korától kezdtük el az elõbõrt "mozgatni".Elõször csak óvatosan,fokozatosan,de semmi gond nem volt vele.Most meg már tiszta profi.De kettõ éves koráig mi abszolute semmit nem foglalkoztunk vele.Egyébként erre annyi variációt hallottam már.
Nagyon aranyos Martin a képenKépLina,most akkor szakvizsgára készülsz,vagy még csak az államvizsgára?Ha a szakvizsgára:1.ne vedd félvállról,húzz bele,2.hol dolgoztál?

Gyöngyöske,remélem semmi komoly baja nem lesz Gyöngynek.Sok-sok gyógy KépKépKépKép

Mariann
Mariann

Sziasztok!

MariannKép

Köszi a választ, még mi sem húzigáljuk az elõbõrt.Kép

Elvileg a szakvizsgára készülnék, de még nem jött papírom, mikor kell menni, és így csak nyúlik az egész, mint a rétes tészta.Kép De ráadásul közben elkezdtük a lakásfelújítást is, úgyhogy se kedvem, se idõm, se energiám. Lassan pedig jönni fog a behívó!Kép De azért tudom, mivel jár, mert a férjem ügyvéd, és az utolsó szakvizsgáját mellettem csinálta meg. (Ráadásul tele van a család jogászokkal: apukám, apósom, keresztapám, öcsém, az öcsém menyasszonya is jogász.Kép) Na mindegy, majd meglátom, ha megjön a papiros, majd belehúzok, akkor legalább látom a végét.

Te is jogász vagy?Kép Én a Polgármesteri Hivatal Befektetési és Vagyonjogi Osztályán dolgoztam 3 évig, és onnan jöttem el GYED-re.

Köszönjük a bókokat mindenkinek!Kép

Majd jövök ma még bõvebben! Puszi, Lina
lina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?