köszi
Zsófi a bátorító szavakat.. azért vagyok ilyen MissP most szerintem, mert Laura csütörtök óta rettentően nyüügös a fogacskái miatt. nem tudom hányat növeszthet egyszerre, de szerintem kb.15-öt, és azt is két sorban, mint a cápák. kíváncsi vagyok mikor és hány jön ki nála.
félóránként rájönnek ilyen nyüüg rohamok, semmi sem jó, kézben sem, csak ordít és tekereg meg rázza a fejecskéjét. nekem meg a szívem szakad meg. a szájába nem enged nyúlni, csak néha az apjának bekenni ilyen zselével. kapott homeopátiás kúpot, nem tudom eldönteni, h. hatásos-e. tiszta ideg vagyok, h. nem tudok rajta segíteni, csak szenved. taknya-nyála egyben, folyamatosan porszívózni kell az orrát, az állát szétmarta a nyál, pedig azt is törlöm, ahogy lehet.
ja, és a legrosszabb: nem eszik. ami nálunk eddig sem volt a toppon. tegnap du.5-kor evett kb. negyed pohár főzit, aztán mondjuk lefekvésnél szépen evett, de most uzsira megint 3 kanál gyümi, aztán bármit csináltam, hadonászott, h. nem kell. végül adtam neki kiflicsücsköt, mert az mindig lecsúszik, h. legyen vmi a gyomrában.. de hát a kiflicsücsök mégsem főzelék v. gyümi, hanem nulla. próbáltam extra szopit most esetleg gyümi helyett, az sem kő, csak a kiflicsüccs.
olvastam, h.a fogzás étvágytalanságot okoz.. na de ennyire? megint fogyni fog..
na most jól kipanaszkodtam magam, de annyira rossz nézni, h. így kínozzák a fogak, én meg tehetetlen vagyok. az első 4 az piskóta volt ehhez v. ezekhez képest, nem tom hány jön most.
nagyon jók a bújós-Samu fotók ! főleg, h. színileg így összeöltöztetek..
Edus-Imi-Zs-k, jó utat ! nem lesz semmi jobbkormánnyal ennyit lenyomatni ! Zs-k akkor pont átalusszák a kompot? hú, pedig biztos, h élveznék !
Angi, ki az az Ubul
nektek is van eb?
Szilvi, Ákos gyönyörüü !
már írtam egyszer, de le a kalappal a kitartásod és a hozzáállásod miatt szopi ügyben !
Julcsi, próbáltátok a vízmüüveket felhívni? lehet ők tudnak vmit bevizsgálás ügyben mondani. azért írtam az ivóvizet, mert én is forralok még, de állítólag 10 perc után már semmit nem ér az egész, u.úgy tele lesz mikroorganizmusokkal.
Marcsi