Új privát üzeneted érkezett!

Pimpoka, Lelle milyen édi ebben a ruhában!! :lol:

Kati, ha elkészül az oldalad, majd meg szeretném nézni :D persze, ha megengeded.Köszi a dícséretet, én is szoktalak nézegetni titeket az iwiwen! Én is mindig megcsodálom Levit, hogy milyen édes baba! És mindjárt 7 hónapos nagy fiú :lol:

Anettnak, és Flórának jobbulást!

Alice, én Dr. Kovács Rékánál szültem, neki nincs magán rendelése, nem mond fix összeget.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Alice: itt vannak az infók a szüléssel kapcsolatban:
http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... le&sid=426

A rossz hír tehát az, hogy ha most váltasz dokit, akkor bizony ki kell fizetned a szülés 30%-át, ha nem az ügyeletesnél szülsz. Ez pedig császár esetén akár 100 ezer is lehet! :(
Vendég

Köszi a jókívánságokat Flóra nevében, szerencsére nincs láza továbbra sem, de még mindig nagyon szörcsög, csak sajnos ezt már nem tudom leszívni, bármit is csinálok. :( Majd veszek orrcseppet, hátha az segít, de nem akarom már tovább kínozni.
Egyébként úgy döntött, kialussza a náthát, most is elaludt játék közben.
Vendég

Sziasztok!

Bár már rég nem írtam, de azért mindig olvasom a hozzászólásokat.
Most is csak azért írok, mert Alice problémája engem is érint.
Én a 32.héten váltottam dokit (2007.03.08-án), de nem ön szántamból, hanem mert a Schöpf-Mérei magánkórház lett és nincs kb.200.000Ft-om a szülésre, mert a dokim ott maradt.
Ezért jöttem át ide, ahová tartozom területileg, úgy hogy most felhívtam a Dr.Infot (állítólag ők tudnak válaszolni, minden kérdésedre a kórházátalakítással kapcsolatban) : hogy mondja meg kell-e fizetnem, de nem tudta megmondani a nő sem. Azt mondta, hogy még nincs "kiforrva" a rendszer, de kérdezem meg a kórházat. A kórházban meg még nem tudnak semmit.
Úgy, hogy tök jó...
Még most írtam egy levelet az Egészségügyi Minisztériumnak
kiváncsiságból, hogy ők tudnak-e válaszolni a kérdésemre :shock:
Hát szerintem ott se fognak ... :?
Na mindegy csak reménykedem, hogy szépen kisliszolunk majd... :lol:
Majd jövők a fejleményekkel...
Pusza Mindenkinek

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Sziasztok!
Szerintem mindenki kérdezze meg a saját orvosát,hogy most akkor mi az ábra???? :roll: :? Lehet,hogy ők többet tudnak segíteni! :roll:

Pimpoka!
Nagyon szép a leányzó!!!!Igazi kis hölgy!!! :lol:
Sajnálom,hogy még nem vagytok sinen a költözködéssel,de majd csak helyre rázódtok! :wink:

Mano!
Én is kíváncsi vagyok az oldalatokra! :wink: :D
Sajna nem tudtam Msn-en lenni,de esetleg este felé! :wink: Zsani nekem most aludt ell egy negyed órája!Most is sietek! :?

Verna!
Reméljük csak egy kis nátha!
Van csecsemőknek való adagoló orrcsepp!Az nagyon jó(Nasivin) :wink:

Szép délutánt mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Linda!
Még neked akartam írni,hogy már nincsen sok hátra!
Már a vég hajrában vagy te is!Te vagy a következő akiért izgulnunk kell!Tök jóóóóó!!!! :lol: :lol: Kitartás!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Szia Tiop!

Köszi a drukot.. előre is. :lol: :lol:
Egyébként a dokit kérdeztem meg legelöszőr emiatt, azt mondta nekik még senki nem mondott semmit... :shock:
Na mindegy, majd lesz valahogy, de tiszta röhej , ami ebben az országban van...mostanában
Csak legyek már végre itthon a babóval... :D

Pusza

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Sziasztok!

Verna, Tiop,
Flórácskának és Anettnak jobbulást!

Mano,
tényleg ne bánkódj a tejci miatt, Levi tudja, mi a jó neki! És így legalább tényleg simán megy az elválasztás. Persze előre tudom, hogy mikor nálunk is eljön ez a pillanat, bőgni fogok, mint az albán szamár, főleg a lelki oldala miatt. De ennek is el kell egyszer jönnie! Mi ez ahhoz képest, mikor majd megnősülnek, és elköltöznek!!!! :cry:

Pimpoka,
Lelle nagyon zabálnivaló!!!!!! És milyen menő a ruhája! Szerintem szuper, hogy nem rózsaszín!!! A füzési vár a kedvencem, voltam ott már párszor, és imádom azt a falut!!! Ha mész, akkor irigyellek érte! :D

Linda,
mennek a drukkok! És remélem, még időben kapsz választ! Tényleg tök hülye ez a rendszer, tiszta fejetlenség, ami itt van! :evil:

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Nircee!
Köszi szépen,nincsen nagy baj csak folyik az orra,meg köhög egy kicsit!Remélem Zsani nem kapja el! :?
Mikre gondolsz már????!!!!!!Házasság meg,hogy kirepülnek!!!! :lol: :lol: Mondjuk mindjárt itt lessz az tény!!!! :lol: :lol: :lol: Addig még sok víz lefolyik a Dunán! :D

Képzeljétek mi vólt ma!Roli hazajött a suliból,és olyan aranyos vólt!Kapott Húsvétra csomagot a suliban,és Anettnak neki adta,de úgy mintha a nyuszika hozta vólna!Letette az ágyára,és behívta őt!Majd meg zabáltam őket!Olyan büszke vagyok rá!!!!!!!!! :P

Szép estét mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Midemkinek jó éjszakát kívánok! Kép

Remélem Zsani nem lessz beteg,mert piros kiütések jöttek a hasán és a hátán!Én gondolok egy dologra!Most másmien mosopórt vettem,lehet,hogy ez a baj!Majd meglátom,ha hólnap is ott lessz elviszem órvoshoz!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Tiop, remélem, Zsaninak elmúlnak a kiütései, és "csak" a mosópor miatt van.

Vettem, ill. kaptam ma egy hordozókendőt, és annyira örülök neki, mint egy kisgyerek az új játékának :oops: :lol: Sárikának is nagyon tetszik, egész délután úgy mászkáltunk a lakásban.

Teszek fel néhány mostanában készült képet:

Kép Kicsit elbambulva

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Ezek lemaradtak :oops:

Kép Kis csuris Kép Nyári hangulatban Kép Huncut mosoly

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Tiop, köszi szépen!

Jujjj ichtus, nagyon-nagyon édes Sára!!!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Kép

Sziasztok!
Katica!
Gyönyörű,édes nagylányod van!!!!!!!!Azok a szemek és a hurkák!!!!! :lol: :wink:
Nagyon édes a kicsi copfja van,jól áll neki!!!!! :D Szép lány tényleg!!!! :P
Zsani sajna elkapta Anettól a náthát,már tegnap este kezdett nyügizni!Állandóan felkelt,sírt és nem aludt ell csak fél 12-kor,igaz fél 4-ig aludt,és most is alszik!De remélem pár nap és túllessz ő is rajta!!!!Felkel és viszem a dokihoz! :(

Pimpoka!
Nagyon szívesen!Remélem jók azokis!!!! :D :roll:

Szép napunk lessz ma!!!!Úgy látom!!!!!
Szép napot sziasztok!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Katica,
El vagyok ájulva Sárikától!
Gyönyörű,kis huncut baba nagy szemekkel! :lol:
És az a frizura... :lol:
Kiraktam nagyba a monitorra és magmutattam Levinek,és csak nézte...,nézte...,de sajnos még nem tudta értékelni! :wink:
Annyi baj legyen,majd később! :lol:

Tiop,
Remélem Anett már jól van és hogy Zsani nem lett beteg és csak a mosópor miatt vennek a pöttyök!
Majd később leszek msn-en,remélem el tudod mesélni,amit tegnap szerettél volna! :D

Linda,
Mesélj,milyen Toldi doki?
Végül választottál szülésznőt?
Tényleg,már egy hónap sincs a szülésig,de jóóóóó neked...! :D

Pimpoka,
Lelle is kész nagylány már!
Nagyon édes abban a ruciban! :D

Verna,
Flóra jobban van már?

Na,most lépek,Levente ébredezik... :wink:

Kati

Kép
mano83

Ja!

Katica,Tiop,
Már haladok a honlap készítéssel,de sajnos még elég bénácska vagyok,most két helyen is csinálok!
Lesz egy Gportalos és lesz egy a mindenkilapján!
Csak még nem jöttem rá,hogy a díszítő elemeket és még sok mást hogy tegyem fel úgy,hogy ne legyen a menüben! :twisted:
De ha kész,akkor természetesen megmutatom majd! :D

Kép
mano83

Sziasztok!

A kis betegeknek jobbulást!

Én is kezdek betegeskedni, begyulladt a torkom, és már taknyos is vagyok. :? Nem hiszem, hogy fertőző, inkább az lehet, hogy nem vigyáztam magamra, és megfáztam ebben a csalóka időben. :oops:

Ichtus,
Sárika eszementen édes ezeken a képeken!!!!! Puszild meg helyettem is! :D

Csajok,
egyszer régen már írtam, de most felturbóztam, ezért újból írom: elkészült végre a honlapunk újabb változata:
www.kerimarci.com
Várunk sok szeretettel! A menüben a színes nyilakra kell kattintani, nem a feliratokra! És lécci írjatok a vendégkönyvbe is! (Please sign my guestbook - aztán sign guestbook) :lol: Köszi!
Egyébként ma rakok fel újabb képeket, illetve minden csütörtökön rakom fel az újabb adagokat, akkor van a hétfordulónk.

További szép napot!

Kép
Kép
nircee

Ja, Mano, nagyon várom már a honlapotokat!!! Ez lemaradt az előbb. :oops:

Kép
Kép
nircee

Köszi lányok!! :lol:

Nircee, megnézem majd az oldalt, csak most rohanok.

Kati, boldog hófordulót Levinek!!!!! :lol: :lol: :lol:

Jobbulást a betegeknek!!

Tiop, remélem, semmi komoly Zsaninál.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Csak gyorsan pár szót, mert délután vendégek jönnek és Bogi mellett nehéz lesz addigra elkészülnöm mindennel, ha nem fogok hozzá még délelőtt. Ezen a linken találtam egy-két dolgot a kórház-orvos mizériával kapcsolatban:

http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=147660

Hátha segít valamit... bár nekem azt mondta a dokim, hogy aki júl. 1. után szül, annak még a Jóisten se tudja megmondani, hogy mi lesz majd akkor a rendszer. :cry:

Üdv mindenkinek: Andi
andibab

Sziasztok!
Csak gyorsan mert indulunk a körutunkra!

Mano!
Anett már jól van ,köszi szépen! :D Zsani is taknyosodik és én is!! :cry:
Boldog hófordulót Levi babának,a nagy fiúnak!!!!!!!
Kép
Nem tudom mikor leszek Mns-en,de a gép bevan kapcsolva,ha itt vagy akkor rezegj rám,mert én nem biztos,hogy ott vagyok a gépnél! :wink:
Várom a honlapot!! :D

Nircee!
Megnézem a ti honlapotokat is!!!!!!!!!!! :P Gyógyulj meg mihamarabb!!! :wink:

Katica!
Reméljük semmi komoly nem lessz Zsanival!!!!!!! :? :roll:
Mert már unom,hogy állandóan ünnepekre leszünk betegek! :oops: :cry:
Majd megirom mit mondott az orvos!

sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Nircee!
Én most akartam megnézni a honlapot, de nekem nem működnek a nyilacskák. :(
Én bénáztam valamit?

Képzeljétek, Lilinek megint nem volt kakija. Most mondjuk 4 napig, de ma reggelre megint termelt egy tetemes adagot a pelusba. De ez is hasmenéses sajna. De a lényeg, hogy van, és hogy nem zöldes. A pukik viszont mennek ezerrel. :D
Úgy látszik, hogy most ez a módi.
A jó hír viszont, hogy mostanság egyszer, vagy egyszer sem kel fel esténként. Olyan simán tudok aludni reggel 8-ig, hogy csak na! Persze, van, hogy egyszer felkel olyan fél 5 felé, de azzal semmi bajom nincs. Tök jó, hogy így alszik a napokban. Most én is kipihentnek ézrem magam. :lol:

Ichtus!
Gyönyörű szép Sára! Annyira aranyos a kis copfja!
Pécelen merre laktok? Én is pécelen laktam kb. 20 évet. A férjemnek volt ez a kistarcsai lakása, és ezért költöztünk ide. De hétvégente szoktam menni anyuékhoz, ők még ott laknak.

Tiop!
Hogy van Zsani?
Remélem jobban van már!!!

Manó!
Boldog 7. hónapot Levinek!

Szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukot, már tényleg nincs sok hátra.
A doki szerint előbb meg lesz mint 26.-a, hétfőn megnézte ultrahangon és már akkor 3,0 kg volt, hát még most magára szed 1 kg-ot... :shock:
Na mindegy.. csak szépen, ügyesen bújjon ki és ne legyen semmi macera :lol: :lol:

Mano:
A doki nagyon rendes, alapos és nem siet, mindig "elszöszmötöl" velem min.1órát. :)
Bár legutóbb mikor bent voltunk nála pont szülést vezetett le és várni kellett rá. Aztán hirtelen az ambuláns nőgyógyászati szobából rohant be a szülőszobára egy másik orvos, szó szerint csapot-papot ott hagyott tárva-nyitva maradt az ajtó egy nő meg bent a nőgyógyászati szobában maradt, aztán rohant fel egy gyerekorvos (gondolom én) is, kicsit ijesztő volt. Aztán kb.20perc múlva visszajött az a másik doki.
Kint volt gondolom én a kismama anyukája/ anyósa és elégé szomorúnak tünt mikor kijött a szülőszobáról. Azt mondta ott egy szülésznőnek, hogy itt fejetlenség van, kapkodás van meg ilyenek... Hát ezt inkább nem kellett volna látnom..
De nem bírtam ki és azért megkérdztem a dokit, hogy meg van a baba, és minden o.k? Azt mondta meg persze.. tovább nem mertem fagatni.. A párom azt mondja mindig lehet komplikáció ne foglalkozak ezzel az esettel :?
Szóval ennyi, de én bízok benne meg magamaban meg a pici babómban, hogy ügyesek leszünk... :lol:

Majd jelentkezem....

Puszo Mindenkinek

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Ja elfelejtettem, ne választottam végül szűlésznőt... :?: :?:

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Levi nevében is köszönjük Mindenkinek! :lol:

Nircee,
megnéztem Marci honlapját és nagyon tetszik! :lol:
Na,hát én nem vagyok ennyire ügyes,sőt...még negyed ennyire sem jó az enyém!
Bár amit csinálok,az más jellegű lesz,egész pontosan webáruház,aztán ha azzal végzek akkor csinálok Levinek is egyet!

Linda,
én kb.28 hetes lehettem,amikor hasonlóképp jártam,mint Te!
Én is megijedtem,de aztán én alaposan kifaggattam a dokit,hogy mi volt a baj!
Aztán kiderült,hogy egy nő,természetes útaon szült meg egy majdnem 5 kilós babát és hogy azt Ő nem kívánja senkinek!
Hát,gondolom milyen lehetett... :wink:
Az a lényeg,hogy jól vagytok a picivel és hogy bízol a dokiban!
Mással ne is foglalkozz!
Az uh csalóka!Nekem azt mondták,hogy nagy babára számíthatok és lehet,hogy meg sem fogom tudni szülni az alkatom miatt,aztán végül 3130 gramm lett,ami teljesen átlagos! :wink:

Kép
mano83

Giga,
Örülök,hogy Lili jól alszik és tudsz pihenni tőle!
Átérzem az örömöd,hiszen Levi nagyon rossza alvó volt,de ez már a második hét lesz,hogy csak 1× évred éjszaka,akkor is csak azért,mert kéri a cumiját és utána reggelig alszik! :lol:

Kép
mano83

Sziasztok!

Flóra még mindig nagyon szörcsög, és egyszerűen nem tudom leszívni neki rendesen! Pedig szívom mindenféle orrszívókkal, fújom neki a Stérimárt, de még mindig szörcsög. :( Na mindegy, a nagyját leszívtam...

Nircee: néztem múltkor a honlapot, de sajna elég lassú volt, így nem tudtam végignézni. :( Majd ha lesz több időm...

Tegnap amúgy voltunk "sétálni" az Auchanban, Flóra elég jól viselte, csak akkor hisztizett, ha túl sokáig álltunk egy helyben. Hazafelé meg üvöltött, mert kicsit eltötyörögtük az időt, és már nagyon éhes volt szegénykém...
Jó, tegnap amúgy is hisztis napja volt, de az éjszaka meg szuper, ehhez képest, 4-kor kért cumit, aztán hatkor evett, és aludt reggel 10-ig... Mondtam a férjemnek, hogy kapcsoldt már be a tévét, hogy nézzem a Csak csajokat - azt szoktam nézni reggeli szopi közben, mindig van egy-két hasznos babás infó is - és akkor néztem az órára, hogy már vége van, olyan sokat aludt Lolo. :)

Linda: szerintem ez teljesen átlagos, hiszen amikor én szültem és sürgősségi császár lett belőle, akkor is hirtelen termett ott egy csomó ember: doki, anesztes, gyerekorvos, csecsemős nővér... a csaszihoz eleve két orvos kell, ilyenkor az jön, aki épp "ráér"... nálam pl. ketten is voltak a dokimon kívül, félidőben váltottak, azt már nem tudom, miért, mert csak valahonnan "messziről" követtem az eseményeket...
Vendég

Üdv újra!

Giga,
köszi, hogy szóltál, most átvariáltam, és a szövegre is lehet kattintani. :wink: Ha még mindig nem megy, légyszi szóljál, mert akkor más megoldást kell alkalmaznom. :? Érdekes, sok ember meg tudja nézni, de van, akinek nem működik.
:?:

Mano,
köszi! Az első változat egész puritán volt, de mostanra sikerült olyan sok mindent találnom a neten, hogy meg tudtam így csinálni. Ez nem ügyesség kérdése, egy jó program kell hozzá, meg kis kreativitás. Biztos vagyok benne, hogy Levi lapja is nagyon szép lesz! Várom!

Tiop,
ezek szerint Zsani kiütései is elmúltak?

Linda,
nekem is berohant mindenki, mert akadt egy kis komlikáció, de nem kell megijedni! Pont azért szaladnak, hogy mindenki időben ott legyen, és hogy a babát és a mamát minél gyorsabban el tudják látni! Aki szerint ez fejetlenség, annak fogalma sincs a dolgom nenetéről! Így terjednek a rossz hírek! :? Kisebb-nagyobb komplikációk előfordulhatnak egy szülésnél (nem szabad erre gondolni!), de pont ezért megyünk kórházba, és nem otthon szülünk. (Pedig nekem tetszene a dolog). És ha valami gond van, akkor IGENIS ROHANJANAK, és ne nyugiban sétálgassanak!
Nem lesz semmi baj, a szülésed simán fog menni, emiatt ne idegeskedj, mert azzal csak ártasz! A babák kijönnek, így vagy úgy! :wink:
De jó, hogy lehet ismét drukkolni valakiért!

Kép
Kép
nircee

Megint kifelejtettem valamit :oops: :oops: :oops:

Marci már 5 napja este 8-tól reggel 6-7-ig alszik!!! És mikor reggel felébred, nem sír, csak nyörszörög, és mikor bemegyünk, a Nyuszikátval játszik, és mikor meglát minket, óriási mosollyal üdvözöl! Olyan zabálnivaló olyankor, agyon puszilgatom!!!
És ébredés után nem akar rögtön enni, előtte kicsit játszunk az ágyon, és csak mikor elfárad, akkor kér cicit. :D
Ma reggel nem játszottam vele, mert annyira bedurrantak a cicijeim, hogy mindenképpen meg akartam etetni, zokon is vette, hogy hol a játék? Alig akart először enni! Na persze, aztán nagy kegyesen szopikázott. :roll:

Verna,
éppen írtál. :D Flórácskának jobbulást, sajnálom, hogy így van. :cry:
Az Auchant Marci is csak akkor tűri, amikor megyünk, de általában is csak azt szereti, ha mozgásban vagyunk. Az autóban is elkezd kiabálni, ha megállunk, és azonnal elhallgat, ha elindulunk. Szerintem azt hiszi, hogy az ő kiabálására indul el a kocsi! :D :D :D
Sajna a honlap kezd lassulni, mert elég sok minden van fönt, ez Internet sebbesség függő. :cry:

Most eldugulok, majd még próbálok jönni.

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Mi még csak tervezzük a babát, de ha marad ez a rendszer, akkor én is Kistarcsán fogok szülni. Már most szeretnék orvost választani. Nekem fontos a gátvédelem, és az olyan doki, aki az alternatív megoldásoktól sem zárkózik el. Olvasgattam a topicot, és Surányi, illetve Toldi doktor szimpi volt a leírások alapján. Egy másik fórumon meg Erdélyi doktort ajánlották.
Nekünk fontos az is, hogy ne legyen anyagias, mert nem állunk most annyira jól (építkezés stb.), no meg nekem a bizalmam is hamar elszáll, ha egy olyan orvossal van dolgom, aki csak a pénzre hajt. Ne értsetek félre, természetesen úgyis adunk, csak szeretnénk a mi pénztárcánhoz mérni az összeget.
Az lenne még a kérdésem, hogy jelenleg még nem költözés alatt vagyok, és szeptembertől fogok csak a kórházhoz tartozni. Viszont nem ártana már most egy rákszűrés. Szerintetek csak úgy beállíthatok, hogy ugyan nem ide tartozom, de vizsgáljanak meg? A dupla vizitdíj nem akadály, de ezen felül is kellene fizetni, mit gondoltok?
Előre is köszi a válaszokat!
tim.si

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a nyugtatásokat.
A párom is azt mondta, hogy ki tudja mi történt oda bent....
lehet, hogy az anyuka volt "önfejű" (pl. minden áron megakarta szülni természetes úton a babát, aztán meg....).
Na mindegy már túltettem magam rajta csak olyan ijesztő volt, mint a filmekben, hogy úgy rohangáltak össze-vissza, aztán az anyuka/anyós is kiakadt a folyóson, mert a szülésznő akivel beszélt azt mondta neki, hogy a kismama minden "hülyeség" miatt felhívta őt a terhessége alatt, most meg nem is szólt neki és ő is csak a végére ért már oda. Erre az anyuka/anyós felkapta a vízet, hogy ne, hogy már a lányát hibáztassa ő is.... :shock:
Hmmm....
Remélem hamarosan mi is itthon leszünk...

Pusza Mindenkinek
Majd azért néha addig is bejelentkezem... (olvaslak ám benneteket mndig) :lol:

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Csak vonalzópróba :wink:

Kép
Kép
nircee

tim.si: én Toldi dokit jó szívvel tudom ajánlani. Emberileg is nagyon ott van és a szülés levezetésével kapcsolatban is csak jókat tudok róla mondani! Nyitott az alternatív dolgok iránt, meg lehet vele beszélni mit hogyan szeretnél a szülésnél. Fiatal doki nagyon de pont emiatt még nincs elrontva mint a "nagynevű öregek" (remélem nem is lesz... ).
Vendég

Egyébként meg szia mindenkinek:)

Lilla gyönyörűen hízik, szép nagy tokát növesztett (hetente kb. 350g-t hízik...)... és iszonyú erős... tegnap pl. felállt a fürdetődézsában ... 3 hetesen (a falához nyomta a hátát... még jó, hogy nem szaladt el :DDD)
Vendég

Nircee: meg tudtam végre nézni Marcika képeit, most sokkal gyorsabb volt! Majd írok a vendégkönyvbe is!!!

Én honlapkészítésbe inkább bele se kezdek - marad a blog, oda teszem fel a képeket is... így is jóval kevesebbet írok, mint amennyit tudnék... :(
Ja, egyébként az aláírásomban a www-re kattintva megnyílik a blog! :)
Vendég

[quote="csakegy"]t írta:csakegyim.si: én Toldi dokit jó szívvel tudom ajánlani. Emberileg is nagyon ott van és a szülés levezetésével kapcsolatban is csak jókat tudok róla mondani! Nyitott az alternatív dolgok iránt, meg lehet vele beszélni mit hogyan szeretnél a szülésnél. Fiatal doki nagyon de pont emiatt még nincs elrontva mint a "nagynevű öregek" (remélem nem is lesz... ).

Köszi szépen! Arról nem tudtok, hogy mehetek e már most a kórházba vizsgálatra? Bár látom nagy a káosz, de hátha...
Amúgy meg egy ismerősöm azt mondta, hogy kell a jó doki a terhességem idejére, de a szülésnél inkább egy jó szülésznő a fontos! Ti hogy álltok ehhez a kérdéshez?
tim.si

Hát... én nem igazán tudom... szerencsére nálam a szülésznő egészen az ucsó pillanatig csak mutatóban volt bent, semmi dolga nem volt, a végén meg úgyis a dokival együtt dolgoztak... de az tényleg csak a legvégén volt... de gondolom minden szülés más...

Nekem nem volt fogadott szülésznőm és nem volt ezzel semmi gond...
Vendég

Na sziasztok!

Giga!
Köszi szépen az érdeklődést! :)
Zsaninak heveny torok gyulladása van! :cry: Most jöttünk haza nem "rég a dokitól,most alszik!!!Kaptunk antibiotikumot,és azt mondta,hogy nagyon csúnya a torka(hólyagos stb.....!) :cry: Láza hála az égnek még nincs!(vagy talán jobb lenne,mert öli a láz a bacikat!!!!!!!?????) :? :roll: Annyira nincsen rosszúl csak most jobban igényli az ölben levést!Remélem az ünnepekre jobban lessz! :? :roll:
Anett már jól van!! :) Örülök,hogy Lilike ilyen jól alszik!!! :P Tartsa meg jó szokását!!!!! :wink:

Linda!
Nyugi!Az ultra hang nem mindég pontos!!!!!!!!! :wink: De mindenn féleképpen kifog bújni a babód!!! :lol: Nekem Roli 3850gr-al született(első baba vólt)Igaz megszenvettünk de kint van!!! :lol: :lol: Még annyit,hogy a szülés végén (kitolásnál)az a normális ha sokan vannak körülötted!Hisz ott a dokid,szülésznő,csecsemős,gyerekorvos!Nekem még gyakornokok is vóltak(Rolinál)Na és a végén a kapkodás?Hát annyira azért nincsen kapkodás csak mindenki jobban igyekszik,hogy ott legyenek időben!!!(ha éppen szükség van valamire)Érted mire gondolok!!??????Ezt jól megaszontam!!!

Nircee!
Igen elmúltak Zsani kiütései,de helyette sajna jött a torokgyulladás!! :cry: :? Még nem néztem meg a honlapodat(de készülök rá)!Tök jó,hogy neked is ilyen jól alszik a babód! :D
Használjátok ki ezt az időszakot,mert ha jön a foguk nembiztos,hogy ilyen jól fogtok aludni! :lol: De ez nem feltétlen van így!!Nekem csak Zsaninál vann,hogy szenvedünk a fogakkal!!Rolinál és Aninál észre sem vettük! :)
Jó lett a vonalzód! :wink:

Timi!
Erdélyi doki is nagyon jó orvos!Három gyerkőcöt szültünk együtt!! :wink:
Gondolod küldük képet is rolla!Ha akarod! :wink:
Ő sem idős orvos!Jó fej nagyon!Nyugott,határozott!!!
Szülésznőt szerintem nem érdemes fogadni,mert ebben a korházban nagyon szuper mind!Az tény .hogy a szülésznő sokat foglalkozik a vajjúdás allatt veled,de a végén a dokival együtt dolgozik!!!A doki vág (ha kell) mondja,hogy mi a dolgod!Ja és segít kitolni a babát!A szülésznő pedig elől van ő fogja a baba fejét,mikor már félig kint van és persze ő is mondja,hogy mit kell csinálni!Na de nagyon elkalandoztam!

Csakegy!
Örülök,hogy hallok felőletek! :D
Nem mondod,hogy 3-om hetesen????????????? :shock: :shock:
Képet szeretnék rolla!!!!!!!! :lol: Mármint a babódról!! :D

Na megyek mert még van dolgom!
Sziasztok jók legyetek!Szép délutánt!

Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok Lányok,

nem tudom emlékeztek-e rám,néha írogatam,Flór Ferencbe fogok szülni hammarosan.
Lenne egy kérdésem hozzátok volt-e valakinek hasonló, tegnap délelőtt barnás folyásom volt( elégé megijedtem)hívtam dokimat mondta irány a kórház az ügyeletes megnéz. Megvolt minden ctg, méhszáj zárt 2000-es, a baba feje elégé lent beilleszkedve.Dokik szerint semmi baj ne izguljak valószínű hogy elkezdtem tágulni és a nyákdugó távozóba van, de azért egy kicsit félek :oops: mondjuk ma sokkal kevesebbszer volt barnázás Balázs ma alig mozgott a szokásos hoz képest,szerintetek is normális dolog. Holnap délbe megyek megint ctg-re és szülőszobát nézni.
Köszönöm a segítséget!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi!
Azt hittem már beharangozod, hogy megszületett a kisbabád. Balázs? Az szép név, az öcsém is Balázs. :-)
Azt nem tudom, hogy a nyákdugó hogyan és milyen mértékben kéne, hogy távozzon, de az biztos, hogy amiatt, hogy kevesebbet mocorog a baba nem kell izgulnod. Ilyenkor visszavesznek a lendületből, mert felkészülnek a megszületésükre. Most erőt gyűjt, hogy anyának tudjon segíteni a kibújásához. :lol:
Ez a kettő valószínüleg már nagyon előjele a születésnek.
Hajrá-hajrá!!! Nagyon szorítunk nektek! :lol:

Kép
Kép
giga1

Szia Zbarbi!

Nekem a múlt héten volt hasonló problémám csak én nekem nem volt "barnázásom", hanem a vizsgálat során kiderült, hogy már most eltűnt a méhszájam,de még azért zárt, plusz még elég intenzívek az NST-im, de a doki azt mondta ne izguljak, csak sokat pihenjek és feküdjek és ,hogy pakoljak össze mert szerinte előbb meg lesz a baba, mint 26.-a.
Ja és avval vigasztalt, hogy ha most megszületne akkor sem lenne semmi baja, mert már elég nagy korban. :lol: :lol:
Úgy, hogy szerintem te is pihenj jó sokat..
Bár szerintem nem vagyok evvel egyedül, de én nem bírom a bezártságot a négy fal között úgy, hogy így elég uncsi :(

Pusza Linda

Ja: lehet, hogy fogunk találkozni a szülőszobán??? :lol: :lol:

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Giga az igazat megvallva örülnék ha már a kezembe tarthatnám :oops: ,esküszőm pedig nem volt próbléma mentes a terhességem,de mostanába annyira vegyes érzelmek,félelmek,gátlások keringenek bennem hogy jobb lenne túl lenni rajta mint csak agyalni hogy minden jó-e.

Linda simmán találkozhatunk a szülőszobán :lol: ,nekem még nem tűnt el a méhszájam 2000-es,de dokinő szerint aki tegnap vizsgált lehet hogy fél óra múlva visszajövünk de az is lehet hogy csak két hét múlva,számomra ez a várakozás a legnehezebb.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!
Barbi valószínű megmozdúlt odabent valami!!! :lol: :lol:
Lehet,hogy a nyuszika hozza a picit??????? :lol: :wink:
A kevesebb mozgás miadt tényleg ne agódj(giga már jól leírta)!!!!! :wink:
Ez már a véghajrá tényleg!Megy a drukk!!!!!!!!!! :D :wink:
Kívánok minnél gyorsabb szülést!!!!!!!!A nyákdugó pedig készülődik kifelé,a barnás folyás arra utal!!!!!!!! :wink: NYUGI!!!!!!!
Ne parázz minden rendben lessz!!!! :wink:

Giga!
Csak nem új vonalzót csináltál???????
Én is akartam Lilypie -éset csak az a gond,hogy túl nagyok és csak eggyett tudtam vólna feltenni! :oops: :(
A tiéd nagyon klassz lett!Vagy tévedek,hogy új???? :oops: Már tiszta bolond vagyok ha nem is csináltál ujjat,én meg dicsérem ! :oops: :? :roll:

Lányok én úgy tudttam,hogy a méhszály az kitolás előt tünik ell teljesen!!!!! :oops: :? :shock: Vagy ti a külső méhszályról beszéltek????? :roll:
Na mindegy!!

Mindenkinek szép estét!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop!

Igazad van a méhnyakról (3cm hosszú) beszélek.. az rövidül meg ill. tűnik el teljesen, majd aztán kezd kinyílni a méhszáj.. :oops:
Sorry...

Barbi

Ki a dokid?? Fogadtál szülésznőt? Két ágyas szobában leszel?

Linda

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Sziasztok!

Nemsokára fürdetem Levit,addig írok egy kicsit!
Voltunk ma csavarogni és megint egy új pár cipővel jöttem haza!
Igaz,még nem tud járni Levi,de már több cipője van,mint nekem!
De egyszerűen annyira édesek azok a pici cipők,hogy nem lehet a boltban hagyni! :wink:

Megyek,majd később írok! :wink:

[/b]

Kép
mano83

Linda :lol: nincs fogadott szülésznőm,ahogy a lányoktól hallottam mind nagyon jó. Az orvosom Vámosi T. bejáró orvos,mátyásföldre jártam a magánrendelésére,holnap megyek be délre akkor nézhetem meg a szobákat,a lehetőség van rá akkor 2 ágyas alapitványi szobába szeretnék kerülni,majd meglátjuk hogy sikerül-e,sok függ attól hogy éppen aznap hányan fogunk szülni, például tegnap mikor bent voltam nem volt szabadágy,kíváncsi lettem volna ha bent kellett volna maradnom hová feküdtem volna :wink:

Tiop :lol: tudom nem kéne izgulni,de ez a legnehezebb folyton nézem a wc papírt hogy nem véres-e :oops: ,mert erre felhívták a figyelmemet hogy akkor futás.Hát remélem hogy nyuszi meghozza Balázst :lol:

barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

zbarbi!
De jó rólad is hallani! Drukk-drukk ezerrel! :lol:

tiop!
Jobbulást Zsaninak!

Kép
klmaria

Linda!
Semmi gond!!!! Kép
Nem azért írtam,hogy kekeckedjek!!! :wink: Csak azt hittem ,hogy én nemtudom jól! :lol:

Barbi!
Tudom én is ilyen vóltam! :lol: Állandóan a WC papírt néztem,csak avval a külömbséggel,hogy én nem csak a végén hanem az egész terhességem alatt!!!!! :lol: :lol: Tiszta para vóltam mind a három terhességem alatt! :? De te ne parázz,nem lessz semmi baj,minden rendben fog menni! :wink: :)
Majd a tapsifülesnek szólunk,hogy nézzen be hozzátok!!!!!! :lol: :lol:

Sziasztok!Jók legyetek és vigyázzatok magatokra! :wink: :D
Kép

Még akartam kérni tőlletek valamit!
Aki a két ágyas Alapítványi szobában feküdt,legyen szíves küldjön nekem képet ,mert én (egysejtű)annó nem fényképeztem le csak a szülőszobán csináltunk képeket! :oops: :cry: Előre is köszönöm szépen!!!!!!!!!!Örök hála !!!!!! :wink: :)

Kép
Kép
Kép
tiop

Klmaria!
Köszönöm szépen Zsani nevében is!!!!! :( :)

Kép
Kép
Kép
tiop

na a folytatás, csak ez lemaradt, mert felsírt Alexa!

Tiop!
Úgy látom az a coccolinos macis hűtőmágnes nem csak Alexa kedvence! Olyan jókat tud beszélgetni hozzá! :lol:

mano!
Levinek boldog 7. hófordulót! :lol:

Ichtus!
Sára még mindig gyönyörű! 8)

Ja és még valami!
Van egy Humana HA1-es hipoallergén tápszer bontatlan doboz eladó! Ajándékba adok hozzá egy bontatlan tasakot is! Ha valakit érdekelne, írjon privit! 8)

Kép
klmaria

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?