Csibb!
Dehogy vagy béna, ilyen mindenkivel előfordul!
Hajni!
Jobbulást kívánok Nektek ...
és Kisnyúlnak és Marcinak és az összes kis betegnek, remélem több nincs!!!!
Juci!
Gratula! Biztos nem volt könnyű....
Majola!
Én elég egyszerűen megoldottam idén a Hsvétot, ha az égiek is úgy akarják: p-sz-v Sopron, h szüleim, k a férjem anyukája. Szerintem sonkát se fogok venni.
Nálunk sonka szokott lenni az ünnepi menü.
Azért írok egy egyszerű húsételt, szerintem elég finom és gyorsnak, goyrs, ha akrjuk, akkor ünnepinek is nevezhetjük:
Kiklopfolsz karajszeleteket, sózod, kicsit borsozod, olajjal kikent tepsiben pirosra sütöd. A végén rákensz tejfölt és reszelt sajtot szórsz rá, 5 percre visszadugod a sütőbe. Rizzsel, barackbefőttel isteni.
Vagy sajtos csirke, amit jénaiba kell tenni panírozva egymás ttejére, de a zsemlemorzsát sajt helyettesíti.
Vagy baconba gönygyült csirkemáj. Én még pár aszalt szilvát is szoktam közé dugni és kakukkfűvel megszórni.
Rólunk:
Ma megpróbálkoztunk a Tesco Gazdaságos Bébiszittyóval. Andris 10 perc után sírva jött haza. Nagyon anyás, bizonyos szempontból anyásabb, mint Lili. Ezt most nem tudom jól leírni, valahogy máshogy ragaszkodnak hozzám, máshogy szeretnek. Lilinél nem kérdés, hogy én vagyok a Nr. 1, Andris szívébe többen beleférnek, Lili és Apa természetesen a fő helyen. Ennek ellenére Lili jól elvan másokkal is, Andrison látom, hogy nem kispiskóta lesz a közösségbe szoktatás se. Amikor tanítok, azalatt a másfél óra alatt is végig hallom, hjogy ütemesen mondja Anyu, Anyu, pedig játszik közben.
2 hét múlva egyik nap megint átmegyek és én is ott játszom, rákövetkező nap megpróbálom otthagyni.
Ma volt egy kis jelenetem az oviban. Van a Roli a csoportban, aki állandóan zaklatja Lilit, tegnap pl. a Tropicariumba mentek és végig az új cipőjét taposta direkt. Ami egy bazi jó kis elefanten cipő amúgy és nem azért vettem, hogy 2 nap múlva úgy nézzen ki, mint amin átment az úthenger. Meg olyanokat is mond Lilinek, hogy megöli és Lili majd megtudja, hogy milyen nálunk a füstölő.
És egyéb válogatott hólyeségeket. AMikor Lili elmondja neki, hogy az annyukája, vagyis én, mondta, hogy az nem úgy van, akkor én hülye és buta vagyok (ezt minimum 15x hallottam az utóbbi időben). Most elfogyott a türelmem, szóltam az ovónéninek, aki egy elég jó megoldást választott, odahívta Rolit és mondta, hogy a Lili anyukája szeretne beszélni vele. A kiskölyök persze egyből támadásba lendült át, hogy véletlenül lépett Lili lábára (mondtam neki, hogy én Lilinek hiszek, mert nem szokott hazudni), meg hogy ő meg csúfolódik. Dehát kénytelen volt belátni, hogy így nem viselkedhet tovább és az anyukájával is beszélni fogok, ha folytatja. Nem hinném, hogy ettől megjavult, de talán egy időre más célpontot keres magának.
Az oviban van egy élő nyuszi.
Lili megkérdezte:
- Tényleg ide tudták hozni az igazi Húsvéti Nyuszit?
(mi mást felelhettem volna, minthogy tényleg, annyira akarta ezt hallani
)
Andrisnak is tetszett, bár amikor elhaladt a kukás autó, arról nem bírta levenni a szemét, s a nyusziról teljesen elfelejtkezett.