Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tudom, "kicsit" eltűntem, köszi a hiányolást és az érdeklődést.
Kezdem összekaparni magam, csak nem nagyon sikerül, meg egy csomó intéznivalóm is van a doktori miatt.

Zora!
Bocsi, hogy tegnap nem tudtam elmenni hozzátok, de elcsúszott a programom az egyetemen, és mire anyuékhoz értünk, Zsolti már totál fáradt volt.

Miről maradtam le? Nincs sok időm visszaolvasni.
Virág itt van? Lesz tali? Árkádos fagyizós? Azt úúúúúgy ennék!

Erzsike! Az a torta fantasztikusan néz ki. Én állandóan édességet ennék, szinte minden mennyiségben. Nem véletlenül nézek ki már most úgy, mint egy bálna.

Név: nálunk még nincs végleges, nem értünk egyet, ha egyáltalán szóba jön a téma. (De leginkább szóba se jön :cry: ) Nekem a Boglárka tetszik (ez a nyerő nálam), max még az Ágnes, ami bejön. A férjemnek meg egyik sem. De neki nincs is nagyon ötlete. Szóval szerintem egyenlőre marad a Bogi, aztán majd meglátjuk.

Lányos anyukák!
A kislányok fülét ugye még a kórházban kifúrják? Rögtön szülés után, vagy mikor kell ezt kérni?

Titi!
Tesódnak hogy megy a suli? Kell még segítség? Szülésig ráérek! :P

Ági!
Én is akarok sétálni? Merre laktok? Úgy emlékszem, valahol itt a közelünkben.

Ennyire futotta most csak, bocsi.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Titi!

Nagyon szép a pocakod!Az enyém hatalmas és úgy nézek ki mint egy óriás gyűrűsféreg,ahogy fodrozódik a hájam,Ráadásul 4 hét alatt megint híztam 4 kilót.Ez rettenetes!

Tücsi!
Nálunk nem lyukasztják már ki a lányok fülét a kórházban.Emmának kilövettem a fülét,mikor kb 5 hónapos volt,de úgy begyulladt neki,hogy inkább kivettem a füléből a gyönyörű,tulipános fülcsit.Pedig olyan szép!

Ma voltunk BCG újraoltáson,volt egy kis ordítás,de nem vészes.

Nevünk még mindig nibncs.A Lívia az én listámon is szerepelt,de apának nem tetszett.

Mona
monaszisza
 
 


Mesikém, semmi baj, hogy nem tudtál jönni, csak ne tűnj el olyan sok időre, mint annak idején! Annyira jó, hogy itt vagy köztünk!

Látod, ez egy jó kérdés... mármint, hogy kifúrják-e a kórházban a fülecskéjüket a kislányoknak. De szerintem nem. Na, Oné meg Juci biztos fog majd tudni segíteni ezzel kapcsolatosan.

Ha tudnád, mekkora sikere van húgomnak! Nem tudom, mit tettél vele, de az tuti, hogy végre van önbizalma ennél a tantárgynál. Képzeld, most a következő félévben is van ez a műszeres analitikája, nem tudom, mennyiben másabb, mint az első féléves, már nem ugyanaz tartja. Múlt héten mesélte, hogy a csoportból csak neki sikerült a zh-ja, és ki is emelte a tanár, hogy "nem tudja ki az a V.Zs, de példát lehet róla venni". Annyira boldog volt végre!!! Nagyon hálásak vagyunk Neked, én meg látod, még annyira sem vettem a fáradtságot, hogy végre személyesen is megköszönjem Neked.
De ha majd a talit összehozzuk!

Egyelőre úgy néz ki, Virág jön majd fel Pestre valamikor, és akkor csinálunk megint egy Árkádos talit, vagy pedig kimegyünk Onét meglátogatni.

TÉNYLEG LÁNYOK, MI VOLNA, HA VIRÁG JELENTKEZNE, AKKOR MOST ONÉNÁL TALÁLKOZNÁNK. MÁR ANNYIRA JÓ IDŐ VAN, VALAHOGY CSAK MEGOLDANÁNK AZ UTAZÁST! MAJD ODA VISZÜNK EGY CSOMÓ FAGYIT! BÁR AZT NEM TUDOM, VIRÁG MEDDIG VAN ITTHON.

Mona, nem teszel fel képet a pocidról? Olyan kíváncsi vagyok!!! Húúú, 4 hét alatt 4 kg az tényleg szép! Biztos vagyok benne, hogy én is megint össze fogok szedni jó néhányat. De a lényeg az, hogy jól vagytok, a fene vigye el azokat a fölös kilókat. Csak a bébi jól érezze magát!

Mesi, a Bogi nekem is nagyon tetszik!

KépKép
titi_27
 
 

 
 

Titi
Bizos veletek is minden rendben lesz, drukkolok nagyon! Én most majd csak ápr. 25-én megyek megint akkor leszek 12 hetes.
Lázas szerencsére nem voltam csak a gyerekek de már ők is meggyógyultak. Az jó lenne ha a körzeti orvos is adhatna beutalót. Remélem mire mi oda kerülünk addigra elrendeződik minden.

Ági

Kép
[/url]
ági2
 
 


Éva, Eszter, nagyon hiányollak ám benneteket! Kérlek szépen benneteket, legalább egy hőjelentéssel ugorjatok be!!!

Éva, méred azóta a hőd? Mutatkozott már a peteérés? Jaj, de hülye vagyok, hisz elkezdted az Utrot, akkor így már nem is lesz ebben a hónapban, ugye? Annyira, de annyira el vagyok kenődve miattad!

Eszter, szeded az Utrot, ugye? Minden okés?

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Bocs,hogy nem jelentkeztem.A párom elutazott és csak pénteken jön haza.Elég ramaty nélküle.Én ma fitt napot tartottam.Biciklivel mentem melózni és jöttem haza,így cangáztam 20 Km..ert,aztán este még elmentem gyalog boltba és gyalog a gyerekért edzésre.Nagyon jól esett,mert egész nap ülök és mindenhová kocsival megyek.Olyan szuper volt,ahogy a kertek alatt tekertem és régi gyerekkori emlékek jöttek elő,amikor még a nagymamámmal bicikliztem falun.Igazi tavaszillat volt.Olvaslak ám titeket,csak nem maradt időm.Odabent a sok meló,délután meg ez a mászkálás,de most nagyon elégedett vagyok.Holnap jógán majd jól fog esni megnyújtani az izmaimat.Én úgy érzem,ez nem az én hónapom,de perzse hamarosan kiderül.36,9-el keltem,de ez nem jelent semmit,hiszen szedem az utrot,és amúgy is szép szokott lenni a görbém.Van egy-két tünetem,de az babának korai,úgyhogy az utronak tudom be.Ne haragudjatok,hogy most nem írok senkinek,de imádok mindenkit és igérem bepótolom és fogok mindenkinek külön írni,nem csak magamról. :oops:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Lányok!
Én csak mentegetőzni jöttem! Tudom, hogy csúnyán eltűntem és holnap reggel ígérem, hogy jó hosszan jelentkezem, de ma egész nap nagytakarítottam! Apa itthon van és elvitte Balázskát magával mindenhova ahova csak ment. Én csak ilyenkor tudok takarítani rendesen. Ráadásul megérkezett Bajáról a finom sonka meg a sok-sok kolbász! Tudom, hogy nem éppen reform ételek, de a párom imádja, szóval a fagyasztót is rendbe kellett tennem.
Magamról csak annyit, hogy a hőmet nem mérem. Az orvosom szerint a tüszőrepedésem utáni 10. napon vagyok. Állandóan pisilnem kell és fáj a hasam jobb oldalon lent. Szóval még az is lehet, hogy van valami. Nem agyalok rajta, mert nincs is rosszabb a csalódásnál. Vasárnapnál előbb nem tesztelek!
Én sem szeretnék kimaradni a találkozóból!!!
Szép estét kívánok mindenkinek!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!
Jó szomorú reggelünk van a tegnapi napsütés után. Tiszta álomkór van rajtam, pedig Áron nagyon rendes fiú volt este 9-től reggel 5-ig nem is kelt fel. Gyors szopi és 7-ig még aludt.
A tegnapi tojásfestés jól sikerült. Bár 5-ből csak 3-om maratdt épen. Dávod ütőként használta a húrkapálcára felhúzott tojást. :roll:

Titi
Igen így elég nehéz a helyzet. Hátha a tesód most jól kijön a papátokkal és ezután szívesen megy majd. Lehet, hogy elég lenne ránéznie egy két órára és nem egész napra akkor talán gyakrabban menne.
Sajnálom, hogy Dani így áll hozzá az utazáshoz. Nem szép tőle. Próbáld neki megmagyarázni, hogy te is mégy a szüleihez, ha akarsz ha nem. Ennyit igazán megtehet, ha szeret téged. Ráadásul nem minden nap hanem havonta vagy kéthavonta kibír egy hétvégét.
Remélem sikerül meggyőznöd. Később ebből ha már megvan a pici lehetnek gondok. Egyrészt nem fogsz tudni ilyen sűrűn hazamenni másrész ha mégis mégy akkor egyedül elég macerás lesz akkor kell majd a segítsége.

Eszter
Nagyon irígykedem a bicajozás miatt. Már nem is emlékszem én mikor ültem rajat utoljára. Jól tetted, hogy mozogtál lehet gyakrabban is hidd el máskor is így fogod élvezni. A hőd alapján ne vonj még le semmilyen következtetést.

Mesi
De jó, hogy megint vagy. Ne tűnj el túl sok időre megint.
Örülök, hogy kezdesz kicsit jobban lenni.
A névválasztással még nem vagytok lemeredva. Dávid nekünk az utolsó hónapban lett med. Lényeg, hogy a szülőszobán már meglegyen addig meg még sokminden variáció lehet.
Sikerült a pároddal rendezni a helyzetet van valami változás?

Balimama
Takarítás ne is mond. Nekem is csak akkor megy ha Dávid nincs itthon. De ahogy hazajövünk az oviból hullik a homok mindenéből így kezdhetem előtöl az egészet. Már egyből a kádba viszem és ott szedek le róla mindent, még az alsógatyájában is van néha. :roll:
Nem is tudom mit mondjak neked erre a hónapra. Persze azt kívánom, hogy teljesüljön a vágyad,és ne csalódj ismét. Teljesen megértem, hogy ennyi idő után nem mered beleélni magad semmibe. Most hogy bezárt a kórház ahová te jártál hova mégy? Keresel másik dokit? Gondolom még a te dokid sem tudja hová megy mi lesz ezután

Mona
Ne foglalkozz a kilókkal, amíg jól érzed magad. Majd lemegy a szülés után. Különben is két kicsi mellett ez nem lesz nehéz.
:wink:

Zora
Jaj a múltkor elfelejtettem neked reagálni a cickafarkos dologra. Én csak annyit tudok róla, hogy a ciklus 2 felében mindenképpen a pé után kell inni. Vagy a mensi várható napjától visszaszámolva kb 10-12 nappal kell elkezdeni.
Mesi volt ebben nagyon profi. Ö még kotyvasztott magának egy csodateát is és azt itta.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Bufo!

Szupi,hogy már így hagy pihenni a kis drága.Te nem kezdessz még kóstoltatni vele?Amúgy sportolnék én többet is,csak nincs rá időm.

Juci!

Nem vagy semmi,hogy éjszaka főzöl! :lol: Ne aggódj a szomszédok miatt,mert gondolom alszanak.Ha netán nyitott ablaknál,majd azt álmodják,hogy a szomszédasszony brokkolit főz. :lol: Én pl az óracsörgést is képes vagyok beleálmodni az álmomba,csak,hogy ne kelljen felébrednem. :wink:

Mona!

Szerintem se aggódj a kilók miatt,én 13-at híztam Bálinntal és vagy 16-ot fogytam a szülés utáni első 3 hónapban,pedig nem tettem érte semmit.Most a másodiknál meg kb 5-6 kilót híztam az első 2 hónapban és az is magától eltünt,a szervezet tudja a dolgát. :wink:

Éva!

Akkor ma este hívlak ám!Jajj,olyan jó,hogy érted is izgulhtunk. :wink: Milyen jó,hogy tudtál takarítani kicsit. :wink:

Titi!

Holnap nagy nap.Szerintem szinte úgy várom az Uh-odat,mintha én mennék rá.Jelentkezz nekem gyakrabban. :wink:

Ma is 36,9-el keltem,nem érzem magam terhesnek,de azért picit reménykedek.Bárcsak már 1 héttel öregebb volnék.Nekm ez az utro tabi elég sok kellemetlenséget okoz.Mivel így folyamatosan fehérneműben,tisztasági betéttel élek, lett egy kis gombám,amire sajnos amúgy is hajlamos vagyok,és ez a folyamatos dunszt nem kedvez nekem. :oops: De ha babás lennék ez sem zavarna,mikor Bálintommal babás lettem többekk között ez volt az első tünetem.Mivel a hormonváltozások miatt megváltozik a hüvely ph-ja.Pedig a műtét után végigcsináltam egy tejsavas kúp kúrát,csak pamut fehérneműt hordok...Mindegy,most már végigkinlódom ezt a 10 napot az utroval.Bocs az intimitásokért. :oops: Egy dolog nem vili nekem.Az utrot reggel és este kell használnom.Ez az én esetemben reggel 5 órát és mondjuk este 10-et jelent.Egész nap meg semmi.Így nem nagy az ingadozása a progipótlásnak?Tudom,hogy van aki napi 3-4x kapja,én azért kezdtem így használni,mert a doki ezt mondta,hogy így fogom,ha babás leszek és Titi is így kapta. :roll: Mit gondoltok?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Szia Esztere! Hàt egyuttèrzèsem! Azèrt vicces,hogy mi nok, mire nem vagyunk kèpesek, kulonfèle vàladèkokban tocsogunk, elviseljuk a gombàt, a rosszullètet, ès arròl àlmodozunk, milyen csodàs lesz, ha egy szèp napon ez mèg tovàbb fokozòdik! ès mègis, olyan gyonyoru ez, tènyleg tarts ki ès meglesz a jutalom! A hod szèp ès biztatò, mièrt is èrzed hiàbavalònak a hònapot? Sajnos èn a 14. napon mèg nem peteèrek, de sebaj, gyakran vannak 33 napos ciklusaim. De màr nagyon vàrom. én Duphastont szedek elosz0r a pè utàn, aztàn siker esetèn vàltok az Utrora.Puszi mindenkinek, ès k0szi a cickafarkròl irottakat.
Mesi! Semmi gond, èn most Ròmàban vagyok, de jovo hèt csutortokon màr itthon! Majd irj ès vigyàzz magadra.

Zora
Kép
zora7
 
 


Hàt bocsànat, ez nem olvashat0, majd màskor

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok lányok!

Eszter, nem tudod este hamarabb feldugni az Utrot? Utána ledőlsz vagy fél órára, amíg felszívódik. Nem tudod megoldani? Amúgy én is így csinálom. Kb 11 körül megy az esti, a reggeli meg olyan 1/2 7 körül. A dokim most a receptemre 3x1-et írt, de már maradok a 2x1-nél.

Ha tudnád, én is mennyire kínlódom. Előtte mindig kézmosás, azt az ujjam meg sem törlöm! Úgy próbálok vigyázni. És most ne nevessetek! Vagyis nevessetek csak nyugodtan, már én is azt tettem este, mikor túl volna rajta. Szóval, az utolsó darab Utrom (mert elfelejtettem kiváltani a következő dobozom) próbáltam felhelyezni, és csak érzem, hogy nem megy, nem megy, hát ilyen szűk a hüvelyem???!!! A dokim azt mondta a nyáron, hogy az, de hát ennyire?! Szóval rájöttem, nem jó helyre dugtam. Szenvedtem is rendesen, utána meg nem jött ki. A párom sem tudta kiszedni, csak amikor kicsit felolvadt. Meg is ijedtem, nehogy bajom legyen tőle. A fenébe! Szóval kicsit előlrőbb dugtam, én meg nem éreztem! :(

Én Eszter amúgy is tisztasági betéttel élek, úgyhogy fel sem tűnik, és fura módon mostanában nem is jön már ki belőle nagyon semmi. Mármint az Utroból. Nehéz, de ez van, mindent a cél érdekében.

Holnap amúgy nem megyek még sehová Eszter. Jövő hét szerdán megyek elvileg a dokihoz, csak még nem sikerült utolérnem időpont miatt.

Nagyon büszke vagyok rád a tegnapi testmozgásod miatt! Le a kalappal! És persze irigykedem!!!

Na, Éva, azért ez bíztató. Talán mégicsak volt ott peteérés!!! Húúú, milyen nagy meglepi volna. Talán épp ezért lesz sikeres ez a hónap, mivel szinte már feladtad. Jaj, bár így volna!

Bufo, na, örülök, hogy jól sikerült a tojásfestés. Az álomkór biztos emiatt a mostani idő miatt van. Én is legszívesebben otthon alukálnék!

Jucikám, nagyon ügyesek vagytok! És tudod, hogy mindig hiányzol!!!

KépKép
titi_27
 
 


Zora, én simán el tudtam olvasni! Az ékezetes betűk helyett rakta be mindig ugyanazokat a karaktereket, egy idő után már tudtam olvasni! :)

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Megjöttem. :lol:
Most kaptam meg az AFP eredményét, és mindent rendben találtak.
Jövő hét kedden megyek ismét Uh-ra, már nagyon várom,mert lassan már egy hónapja nem láttam a kicsimet. Remélem, megmutatja magát, már kicsit kiváncsi vagyok fiú-e vagy lány rejtőzködik a pocómban.

Titi: Örülök, hogy minden rendben. Ne aggódj, én sem kívántam az émelygést, de egyfajta megnyugtatás, hogy minden rendben van.

Ági2: Gratulálok a 2cm-es babóhoz. Vigyázz magatokra.

Ezsike: Te már érzed a babát? Én próbálkozom esténként, hátha mocorog és megérzem, mert azt mondják a 2.-kat hamarabb érzi az ember. Hát még nem vagyok biztos benne, hogy ő kaparász, lehet csak a beleim csapnak be.

Jaj, megint felét elfelejtettem annak amit írni akartam, na majd legközelebb.
Puszi mindenkinek! :lol: :lol: :lol:

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Eszter
Már Áron is eszik kanalas kajákat. Délelőtt 11és 12 között főzelékfélét, du 4körül meg gyümit. Egyszerre kb a bébiételes üveg 3/4 eszi meg.Már kapott eddig sütőtököt, krumplit, répát, csirke husit, almát , körtét, barackot , banánt és szilvát. Van bőven miből válogatni és háléa az égnek szívesen eszik mindent.
Azért alvás terén nem mindig ilyen jó a helyzet. Általában hajnal 2-3 körül mindig van egy szopi és úgy kel reggel 7-kor, ez most kivételes volt.

Titi
Jaj nem lehetet egy leányálom ez a kúpozás. Gondolom jól megijedtél, mi lesz.
Miért nem akarsz 3x1-et használni? Az már sok lenne, vagy csak így tart ki 12.hétig?

Zora
Bevallom én elsőre nem voltam olyan ügyes mint Titi, de aztán megpróbáltam az ő módszerét és sikerült.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Anita
De örülök, hogy minden rendben van.
Elhiszem, hogy furdal a kíváncsiság fiú e vagy lány. Ha voltál uh-on ugye jössz és mesélsz!
Szerintem nemsokára már te is biztosan tudni fogod, hogy ezek nem a beleid. :)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Szia Zsuzsa!

Remélem igazad lesz. Persze, hogy jövök, amint megtudok valamit.
Majd a hétvégén több időm lesz vele foglakozni, aztán sasolok, hátha tényleg ő jelez már nekem.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok Lányok!
Koda!
2 napja gondolkodom, milyen okosat is írhatnék Neked! Rettenetesen nehéz lehet! Próbálj kihasználni minden segítséget és gyere amilyen gyakran csak tudsz! Az már felér egy pszichoterápiával. Nagyon fontos, hogy kiírd magadból a félelmeidet, majd mi megerősítünk abban, hogy nagyon ügyesen csinálsz mindent.
Bár én nem értek a homeopátiához, de tudom, hogy nagyon jó szerek vannak, amik szoptatás alatt is használhatók. Ne feledkezz meg arról, hogy most Te vagy a legfontosabb, mert a gyerekeknek szükségük van a kiegyensúlyozott, boldog mamára!

Zsuzsa!
Áron is nagyfiú lett! Milyen jó étvágya van! Én annyira szerettem ezt az időszakot. Nagyon szerettem főzőcskézni a gyerekeknek.
Lassan egyenesbe jövök a takarítással. Valahogy nem is értem, elmaradt a tél, nem volt karácsonyi hangulatom és most it ez a Húsvét! :shock:

Titi!
Olyan jót nevettem az Utro-s történeteden!
Mindjárt kezded a 9. hetet! :shock:
Annyira gyorsan megy az idő! Én meg még sehol sem vagyok.
:cry:
Érzem, hogy nem sikerült ez a hónap sem. Persze a jelenlegi helyzetben lehet, hogy nem is baj. Bezárt a Szülőotthon, elvileg a Honvédba tartozunk, de nem látják el a kismamákat, mert nincsenek felkészülve erre. Pont a fodrásznál mesélte egy ismerős kismama férje, hogy a 7 hónapos terhes feleségét elküldték a Honvédból (nyitva van a méhszája), hogy menjen haza feküdni, egyelőre nem tudják ellátni. :shock: :cry:

Fogalmam sincs róla mi lesz!

Anita!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van Nálatok!
Hamarosan a genetikai Uh-on már meg tudják mondani a nemét, persze ha ő is akarja! :lol:

Juci!
Nálunk egyfolytában áram kimaradások vannak 2 napja! Már azt hittem, hogy valamelyik háztartási gépem, vagy a számítógép a hibás!

Eszter!
Annyira szorítok Neked!
A gomba! Azt hittem csak én vagyok ilyen szerencsétlen. Pedig én nem is kúpozok. Szerintem a felturbózott progiszint is közrejátszik!
A betét nem szerencsés ilyenkor. Igazából én erről beszéltem, amikor azt mondtam, hogy a kúp nekem túl macerás.
Mára persze a kapszula mellékhatásai is megérkeztek. Tisztára terhesnek érzem magam, hányással és ájulással. Még 3 nap.

Virágról semmi hír? :shock:

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy tegnap nem írtam, de teljesen hulla voltam. Mondjuk ma se sokkal jobb, egész délután nem csináltam semmit, csak vártam egy papírra 2 órát egy ügyfélszolgálati irodába, majd elintéztük a roncs kocsi eladását, ott is csak vártuk a paírokat. Komolyan mondom fárasztóbb, mintha csináltam is volna valamit.

Koda! Szörnyű lehet ez a betegség. Nagyon ügyes vagy, hogy a baba kedvéért azért elmégy sétálni, biztosan nagyon nehéz, de ez már haladás a jó úton, h erre is képes vagy. Az orvosod homeos bogyót nem tud adni?


Titi! Szerintem egy picit önzően viselkedik a párod, míg te mindent megteszel, sőt sokat tűrsz annak érdekében, hogy ne legyen konfliktus a kapcsolatotokban (pl.cigi és hasonlók). Szerintem mindenképpen el kellene kísérjen akár mennyire útálja is kelet Mo-t, ez nem azon múlik, hanem h mennyire szeret téged és mit tesz meg a kedvedért.
Mikor akarsz menni tornázni? Elmehetnénk együtt a Brendonba.

Eszter! Nagyon írígy vagyok a bicózás miatt! Rettentően hiányzik a mozgás, de ugye hétfőn is megjártam…
Szorítok, hogy bejöjjön a megézésed és tényleg tiéd legyen ez a hónap. Az utros kérdéshez sajna nem tudok hozzászólni, de ha logikusan gondolkodom, akkor ha reggel 5, akkor du is 5-kor kellene és akkor azonos időközönként kapnád.
A gomba nem annyira gáz, tényleg lehet a baba jele is, nekem is egyből lett.

Juci! Dehogyisnem hiányoztál!
Nagyon ügyi a férjed, hogy csak úgy csinál egy szekrényt.

Zsuzsa! Igazán rendes a bébid, hogy ennyit hagyott aludni.

Éva! Ezek szerint akkor volt tüszőrepedés? Nagyon szorítok!
Nem tudod, a honvéd szülészete is átköltözött Budáról az új kórházba? Ott kell majd igazolást kérnem az eü szabihoz, mert csak az ottani dikijét fogadják el.

Anita! Ugye hozol majd nekünk képet? Már szerintem néha én is érzem a babót, de még nem vagyok totál bizti benne.


Puszi
verzsike
 
 


Erzsike!
Sajnos nem tudom megmondani, hogy most éppen hol vannak, de szerintem az új kórházban, persze ezt megmondják telefonon.

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Es tudom hogy nagyon unalmas mar hogy tomondatokban irok,pedig kepes lennek regeny gyartasara is. :lol:
Balimama!

Most mar ertem...de azert ezt a honapot se kell kizarni,ki tudja mi lesz,nem???Nagytakaritas...ugyes vagy nagyon!

Ja,ujjszopi kep edi! :lol:

Koda!

Le a kalappal! A seta biztosan jot tesz neked is es Bencenek is.Nagyon edik azok a kepek!!! :lol:

ANita!

Orulok hogy jo lett az eredmeny es mindjart kiderul,hogy ki is van a pocakodban!

Verzsike!

Ha mar ugy erzed hogy ot erzed...akkor biztosan ugy is van.Na ,ezt jol leirtam. :lol: O az!!!! :lol:

ZSeppY!

Na,dontottetek mar hogy akkor mi lesz allasugyben?Parodnak is alakul???

Juci!

Szekrenyosszerakas..irigy...jo egy ferfi a haznal,nem :?: :?: :lol:

Bufo!

Jo ez a stori a tojasokkal.....te most akkor fozocskezel Aronnak?
ELkezdtem nezni a babakajakat(bio) hat az almaban is volt rizsliszt es citromle...egyeb...azt hittem hogy csak almat tartalmaz.

Nem tudom mar ki is kerdezte,Gyongyi te voltal???,hogy mit adok Mishalnak??Meg mindig anyatejet,es ha kibirjuk,akkor kivarom a 6. honapot..majd elvalik.

Talaltam egy biozoldsegest,majd ott veszek neki almat,krumplit..stbt...es a kezdetekben en szeretnem ezeket megfozni inkabb,ha maszkalunk,akkor muszaj lesz majd uveges kajakat is adni neki.

Valaki hallott mar a melegen tarto tanyerrol?Lattatok mar?Jo?

Gyongyi!

Nem lehetett konnyu ezt a virusos betegseget vegigcsinalni,plane egy masik baboca mellett.Elkapatas..hogy babakocsiban nem marad :lol: ,annyira konnyen el lehet kenyeztetni oket(tudom azt irjak,hogy egy ilyen pici babat nem lehet) es utana nezhetunk nagyokat!
ANyukam imadja olben tartani...utana meg hoborog Mishal ha en le merem tenni a szonyegre. : :roll:

Titi!

Utro story nagyon jo :lol: .

Eszter!

Gombam nekem is volt,rogton a progi kup(nalunk nem Utro van) utan,sot a terhesseg alatt ketszer is utana meg. :roll:
En minden este kb. 9kor tettem fel..reggel meg 7 korul es utana fekudtem meg vele 1 orat doki javaslatara.Jo,tudom ,dolgoznod kell menni.
Bicajozas,szuper lehet.ANnyira elvezem itt a setakat...na,nem a Pesti uton,hanem a kertvarosi,madarcsicsergos reszen. :lol:

Rolunk...reggeltol estig maszkalas...+MIshal,ma megkaptam az egyik arajanlatot a nyilaszarokra,kaptam a garazskapura es varom hogy a kovacsolt vas korlat,kerites arajanlatat is megkapjam.Persze ezek ellenarajanlatok..hogy ne szalljon el a kivitelezom. :roll:
Ja,kesz a gepeszeti terv,azt hittem hogy rossul leszek mikor meglattam a kalkulaciot,arra is kertem egy masik cegtol ajanlatot.
Na,nem untatlak titeket...ez a hazepites teljesen kiveszi a maradek eromet.
tegnap kicsit vasaroltunk is..vettem par cuccot a H&Mban Mishalnak,nagyon edik.

Eszter..te kerted a recepteket...bocs,de az majd valamikor kesobb lesz,erombol ,idombol tenyleg nem futja jelenleg,bocs! :cry:
momo35
 
 


Jaj, Titi! Akkorat rohogtem, nagyon koszonom ezt neked, egyebkent lehet, hogy bevalik ez a modszer, holyagon at felszivodo progeszteron! :lol: :lol: Egyebkent irigylem a pocid, nagyon szep!
Na megint mennem kell, este meg irok, azert vagyok erthetetlen, Romabol irok es bena a klaviatura.

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok,

meghülyülök... Ez a hülye gép, (mire megirtam a kisregényemet) itthagytam kb 5 percre és valamit frissített, kikapcsolt és újraindította magát... Persze amit irtam az elszállt! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
csné
 
 


Na, szóval leírom a fontosabb részét...

Nem lesz időm sajnos irni senkinek személyesen, mert megérkezett a hugom... :) Itt lesz ma nálam egész nap (szünet van) és megyünk Dudurozni együtt! :D

Hétvégén nem fogok tudni irni nektek, mert el leszek havazva.
Karcsi unokatesójáék jönnek, Karcsi fiai jönnek, és még kedden is jön a hugom... Úgyhogy egyszer majdcsak jelenkezem! :shock: Pihenni nem tudom mikor fogok :(

két dolgot akartam nektek mindenképp mesélni:

1. Beszéltem a körzetimmel, és azt mondta, hogy nem tud semmit a beutalós dologról, és egyenlőre nem is ad nekem. Ha megyek szülni akkor ad, vagy ha esetleg bármi történne hamarabb és be kell mennem kórházba, akkor a párom bemehet beutalóért utólag is... Vicces! Főleg úgy, hogy én is oda tartozom ahova Éva, a szülőotthonba, ami most bezárt!!!???

2. Képzeljétek, Vivit alig tudtam tegnap összeszedni lelkileg!!
Az egyik osztálytársnőjének az anyukája meghalt (istenem még leírni is szörnyű!) :cry: Vivi egész délután csak róla beszélt, meg hogy milyen lehet, ha valakinek nincs anyukája... Persze kis se jött a seggemből, állandóan bújcsizott!!
A kislány most 9 éves és van egy 13 éves nővére. Az anyukája nem volt idős... :(
Hogy mi volt a baj, nem tudni, mert a gyerekeknek nem mondták meg! :(

Na, megyek, mert várják a reggelit a csajok, aztán indulunk Juciékhoz!!!

Puszika mindenkinek, és ne haragudjatok, hogy csak magunkról irok.
A babások élvezzék a jóidőt, a pocakosok vigyázzanak magukra, és a próbálkozóknak meg megy ezerrel a drukk!!!!
csné
 
 


Sziasztok!

Mától tavaszi szünet van az oviban.Délelőtt szomszédoltunk, Dávid kis barátainál kint a kertben. Nagyon szuper idő van ismét az ember kedve is jobb.

Momo
Áronnak főzök is és bébikaját is adok, azért, hogy mindkettőt egye. Ki kell ábrándítsalak nagyon nehéz lesz teljesen bio dolgokat adni. Egyrészt nincs mindenhol, másrészt baromi drága. Én normál zöldségesnél vásárolok most is és annak idején Dávidnál is. Eddig semmi baj nem volt belőle.
Elhiszm, hogy jó sok idődet elveszi az árajánlatok utánnajárása. A kis Mishal szerintem építőipatban spíler lesz addigra nagyon fogja tudni mit, honnan. kivel... :lol:

Ági
Jó húzós napjaid lesznek. Gondolom este nem kell ringatni, hogy elaludj.
Olyan szörnyű amit írtál a Vivi osztálytársáról, nagyon sajnálom. Szegény gyerekek. Elhiszem, hogy őt is megrémíti a dolog és sokkal jobban ragaszkodik hozzád. Adj neki időt, beszélgess vele erről ha szeretné.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Én is írtam,még délelőtt,igaz nem regényt,de elszállt. :( Most rohanok,mert ma van apa 30. szülinapja,bár még Kaposváron van és csak holnap jön haza,de ajándékot kell vennem,meg főzni,meg pakolni... :?

Zora!

Olyan ari vagy,hogy írtál Rómából.Érezd magad nagyon jól,és nem baj az sem,ha nincs még pé,hiszen 3 napig is állhatnak lesben ,úgyhogy így lehet még sikeres a római vakáció akár itthoni pé-vel is.Rólam csak annyit,hogy néha úgy érzem,tuti nincs baba,néha meg úgy,hogy talán van.Szokott lenni hányingerem,de rabszódikus,hogy mikor és mennyi ideig és persze a görbém is szép.Na csak az a gond,hogy ezek simán lehetnek a progipótlástól,sőt.Úgyhogy nem élem bele magam.Ma délután voltam egy butikba és a ruhapróbánál totál ledöbbentem,úgyanis tök nagy a hasam,ami tegnap szerintem még normális volt.Hát ennyi.

Éva!

Úgy sajnálom,hogy ramatyul vagy a progitól.Bárcsak most szednéd utoljára,de most 3 hónapig. :D

Rohannom kell,viszem Bálintot edzésre,aztán vásárlás...

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Úgy látom nagyon közeleg az ünnep, senkinek nincs ideje...
Holnaptól én se nagyon tudok jönni, megyek haza anyukámékhoz és csak hétfőn jövök vissza.
Már nagyon várom, süthetek végre egy csomó sütit a tesómmal.

Puszi Este még jövök
verzsike
 
 


Lányok mi van veletek?
Ennyi dolga van mindenkinek? :(
Legalább egy kis életjelet adjatok, nem kell regény. :)

Ági, Juci
Olyan jó nektek, hogy ennyit tudtok találkozni, mert közel laktok egymáshoz. Sajnos itt senki nem lakik.:( Nagyon bízom benne, hogy Mesiéknek sikerül eladni a lakást, mert akkor ők is itt lesznek és mi is össze tudunk hozni ilyen beszélgetéseket.

Eszter
Elhiszem, hogy dühítő amikor mindent leírtál és elszáll az egész. Én csak azért nem jártam így mert már belépni sem tudtan a babanetre.
Hát nem könnyű az embernek a megérzéseire hallgatni ilyenkor. Jól be tudnek csapni a tünetek minden tekintetben. Kívánom, hogy a tünetek babát jelezzenek, ne csak a mensit.

Verzsike
Hú de jó nektek. Miket fogtok sütni? Van szokásos süti ilyenkor amit mindig megcsináltok?
Jó utata és érezd jól magad! :)

Én még a húsvéti bevásárlás előtt vagyok. :roll: Most, hogy itthon van Dávid napközben nem is merek elindulni mindent beszerezni. Nem lenne türelme hozzá. Két gyerek egy bevásárlókocsiba és a sok cucc amit vennék be sem férne. Valószínű, hogy ma ha elaludtak este akkor indulok neki. A Tesco éjjel is nyitva van így legalább nézelődni is lesz időm nem kell rohanni.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok Lányok!

Csomagolok, mert Apa hamarosan jön haza és indulunk Hévízre!
Sajnos hétvégén én sem leszek, de ha esetleg tesztelnék vasárnap reggel egy pozitívat, akkor feltétlenül jelentkezem valahogy!!!

Sok puszi Nektek és érezzétek nagyon jól Magatokat ezen a szép hosszú hétvégén!
Mindenkinek Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok!

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva
Jó utat nektek! Érezzétek magatokat nagyon jól!
Várom a teszt eredményét és izgulok érted! :D

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok lányok!!!

Jaj, lányok, sajnálom, hogy nem tudtam jönni tegnap, kicsit le vagyok lassulva, annyira nincs energiám lányok.

Ma sikeresen összevesztem a párommal is, elegem van a lustaságából, egyedül már nem bírom a sok munkát! Mindig segít, ha megkérdem, de magától nem. Jaj, nem akarok panaszkodni! Utálom magam ezért!

Amúgy minden rendben van velünk, ma rendesen fájdogált a hasim, de nem görcsösen, hanem szúrkálósan, és tudom, hogy ez a méhszalagok feszülése miatt van, valamint mert tágul a méhem. Nem izgulok, csak kellemetlen volt.

Sajnos nem tudom utolérni a dokimat, már hívtam kétszer is, kétszer írtam neki sms-t, de nem reagált rá. Felhívtam a kórházat is, csak 9-én lesz (húsvétkor) bent legközelebb. Kedden próbálom utolérni, mivel szerdán mennék hozzá, de nincs még időpontom. Nem akarok később menni, így is annyira türelmetlen vagyok már!

Odabent a cégnél lassan mindenki tudja a babát, mivel szerdán nem mentem fel meetingre a cigi miatt. Szabályszerűen hányingerem van attól is, szóltam anyósomnak, és elfogadta, úgyhogy megúsztam, csak így tudjátok, jöttek a kérdések, stb. De már nem érdekel!

Lányok, mi holnap utazunk Balatonra a párom nagymamájához, és vasárnap jövünk haza.

Évikém, ezerrel szorítok, Eszter, érted is nagyon drukkolok!!!

Virág még nem jelentkezett, de gondolom, húsvét után már fog.

Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kívánok, és sok-sok locsolkodót (muszáj lányok, még annak is, aki nem szereti a locsolást, nehogy elhervadjunk!!!) :)

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok:)

Én is bejelentkezek.
Délben megyünk anyósomékhoz enni-inni:) Na meg remélem egy kicsit rázzák majd Bence fenekét is:) Nálunk most ennyi lesz az ünnep. Amúgy is kirándulni szoktunk menni ilyenkor, de Bence miatt nem indulunk el messzebbre.

Éjszaka még mindig nem az igazi. /persze a nappal se, de akkor valahogy elvagyunk/ Éjszaka sokat felvan Bence. Csak a cicin alszik vissza, így viszont álandóan eszik :roll: Reggel meg össze-vissza kakilja meg büfizi magát. Nektek volt ilyen?? De máshogy nem alszik el, én meg már így is hulla vagyok.....

Titi:)
Remélem jól érzitek magatokat a Balaton mellett. Sikerült kibékülni? Hasad fájdogál? Nekem nagyon fájt az elején, pont úgy, mintha meg akarna jönni.

Éva!
Nagyon izgulok miattad is! Annyira sajnálnám, ha nem jelentkeznél vasárnap egy + teszttel!
Azért remélem sikerült neked is pihenni egy kicsit!

Zsuzsa:)
Eljutottál a Tesco-ba? Sikerült vásárolni? Ti nem mentek sehova?
Olvastam, hogy Dávidnak szünet van az oviban. Nálunk Miskolcon nincs ilyen.... :roll:

Eszter!
Hahóóóó! Hogy vagy? Mi újság?

Jucikám?
Te mi finomat főztél húsvétra? Mindig kirukkolsz valami érdekességgel :wink:

na Bence rázendített, mennem kell......


Így főzünk mi :D

Kép

Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok Lányok!

Bekukkantottam mielőtt indulunk kirándulni.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok,

Kellemes húsvétot mindenkinek!


Kép


...ha van időtök, ezt érdemes elolvasni (főleg a babát váróknak):
http://www.timmermann.hu/site/letoltese ... reform.pdf

puszi,
Ági
csné
 
 


Sziasztok!

Hazaértünk… Teljesen kész vagyok. Rengeteget sütöttünk, főztünk, utána mosogatás, pakolás, stb. És persze nem tudtam nézni, h anyukám dolgozik.

Azt hittem majd órákat kell visszaolvasnom, de úgy látom mindenki el volt foglalva. Remélem kipihentétek magatokat és holnaptól újra itt lesz mindenki.

Tegnap este teljesen határozottan mozgott a bébi a pocakomban, egy picit azért félelmetes érzés volt nekem.

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok lányok!

Mi már tegnap hazaértünk, de egyszerűen nem jutottam gép elé. Ma pakoltunk, holnap jön a kőműves, burkoljuk a felső fürdőszobákat. Rengeteg a tennivaló.
Ja, és ami most teljesen váratlanul jött, hogy pénteken a párom szabin lesz, a kertet fogja navigálni, mivel jön egy emberke, és felszedik a sittes földet, helyette pedig hoz termőföldet. Végre lesz kertem! Persze, amíg rendes kert lesz belőle! Még be kell döngölni, füvesíteni, stb.

Lányok, ma annyira rosszul voltam, ilyet még nem éltem meg... inkább nem írom le, de ami kijött belőlem, az félelmetes volt. Nem a mennyisége... nem akarom részletezni, de bevallom, annyira gusztustalannak éreztem a szitut, nem bánnám, ha már abbamaradna a rosszullétes időszak.

A dokit holnap fogom hívni, sajnos még mindig nem kaptam tőle időpontot szerdára. Nem tudom, mi lesz, ha holnap sem tudom felhívni. Annyira szomorú volnék. És azt sem tudom, hogyan tovább. De bízom benne, hogy holnap utol tudom érni.

Na megyek, tv-t nézek, igyekszem egyenesbe tenni magam, bár sehogy se jó, annyira émelyeg a gyomrom. :(

Eszter, csak azért hívtalak, hogy megkérdezzem, mi újság?! Hogy vagy?! Milyen a hőd?! Annyira drukkolok érted!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Már mi is hazaérkeztünk tegnap, de nem jutottam én se a géphez. Múlt héten meg annyit szarakodott a netünk. Persze amikor jó volt, akkor meg a babanetre nem tudtam lépni,így sajnos nem tudtam nektek Kellemes Húsvétot kívánni. Így utólag is remélem mindenkit meglocsoltak, mert úgy tudom, hogy nem csak azért kell, hogy ne hervadjunk el, hanem a termékenységgel is kapcsolatban van.

Mindenki kipehente magát?

Mi végül is nekivágtunk a Siófoki útnak, még annak ellenére is,hogy a Rezi egy kicsit náthás lett. Nem tudom mi van vele, de mostanában elég sűrűn beteg nekem.
Szóval minden jól indult, leszámítva az útközbeni akadályokat. "...pisilni kell.."
A Sára is 2X bekakilt nekem, na meg, meg is éhezett a melegben.
Kicsit szokatlan volt neki a hely, de nem reklamált. Sajnos nem bírta a klímát vagy, hogy a folyosón mindig hidegebb volt, de megfázott a lelkem. Így Vasárnap délben haza indultunk, igaz így még ki kellett fizetnünk az éjszakát is, de a Sára mindennél fontosabb. Olyan kis könnyesek voltak a szemei a náthától. Pedig annyira vigyáztam mindenre, hogy nem melegedjen be. Állandóan hol vetköztettem, hol meg öltöztettem. Bár lehet, hogy túl meleg volt neki a szobában is. Na mindegy a lényeg, hogy már jól van. Annyira örült mikor hazaértünk, és meglátta a játékait, meg a szobáját.
Amúgy nagyon szuper hotel volt, és nagyon jól éreztük magunkat.
Sajnos most nem tudok mindenkinek külön írni, és még nem is sikerült mindent visszaolvasnom.

Ja, azt még múlt héten olvastam, hogy szervezitek a találkozót. Nyugodtan jöhettek, nagyon örülnék neki. Sőt az igazat megvalva, már nagyon várom ,hogy találkozzak veletek.Nektek mikor lenne jó?
Virág jelentkezz! Neked mikor lenne jó?

Na rohanok fürdeni, aztán, ha tudok még jövök. ÓÓóóó..rohanok, a lányom most öntötte ki a kakaóját a szőnyegre.
Sok puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok Lányok!

Mi nem utaztunk el még sem volt időm jönni.
Tegnap végül nem igazán kirándultunk.Úgy terveztük menet közben beugrunk anyósékhoz D.bogdányba a nyaralóba, mert ők ott kertészkedtek. Hát jól ott ragadtunk fél 6 kor indultunk csak haza.Végül is nem volt gond Dávid nagyon jól elvolt, Áron nagyot aludt a jó levegőn én meg olvasgattam a szép napsütésben-
Ma voltunk locsolkodni. Persze én is, mert ugye a kis játszótéri barátnőket meg kellet öntözni és Apa nem ismeri igazán őket. Olyan édes volt Dávid mondta a verset, locsolt és ami tojást, nyuszit kapott azt a kiskosarába tette és nagyon vigyázott rá.
Jelentem engem is megöntöztek így nem hervadok el. :)

Titi
Elhiszem, hogy ramatyul vagy. Kitartást meg fog szünni csak azt olyan nehéz kivárni ilyenkor. Ezek szerint nem csak reggel vagy rosszul? Áronnal én is inkább vacsi után éreztem szarul magam.
jó nagy munkába lesztek megint. De a lényeg, hogy szépül a ház és a kert is.
Remélem sikerül végre elérned a dokit és kapsz időpontot.

Oné
Örülök hogy rászántad magad az utazásra,még ha nem is jöttetek ki belőle olyan jól. A taknyolást, megfázást ne is említsd ebből szinte nem lehet kigyógyulni a gyerekeknek ebben az össze vissza időben.
Ilyen kakaós sztori nálunk is előfordul. :cry:

Verzsike
Te sem sokat pihiztél ahogy látom. Legalább fini lett amiket csináltataok, mert az kárpótolja az embert a sok konyhában eltöltött időért?
Jaj de szupi,hogy most már biztosan érzed a mocorgást.
Nem tudom láttad e az Alien(nem tudom helyesen írom e) című filmet,mert nekem az elején minden mozgásra az jutott eszembe ahogy a főszereplőben rugdosott a kis földönkívüli lény. :roll:

A fiúk már mind alszanak, követem őket én is.
Jó éjszakát, szép álmokat!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Csak gondoltam gyorsan belesek.Sajnos nem sikerült.Hát ez van.Egyébként megvagyok,várom ,hogy gyertek és meséljetek,kinek hogy telt az ünnep.Mi vasárnap anyuékat vendégeltük meg a párom szülinapja alkalmából,hétfőn pedig kirándultunk a Kisdunánál,apósommal pecáztunk,kishalhálóval fogtunk gyönyörű szivárványos ökléket,amiknek berendeztünk egy akváriumot.A fiam meg fogott békát,gyíkot,persze aztán elengedte őket.Gyönyörű idő volt.Utána anyósomhoz mentünk,este alig bírtam elérni az ágyig a fáradtságtól.Születtek megint törpe hörik és kisdeguk,úgyhogy szaporodott azért a család. :lol:

Titi!

Nem hallottam a telcsit,lemerülve vettem ki most a táskámból,bevallom 2 napja azt sem tudtam van mobilom. :oops: Szegénykém.Hamarosan túljutsz ezen az émelygős időszakon és remélem ma utoléred a dokid is. :wink:

Oné!

Jobbulást a csajoknak. :roll: Azért az utázás szuper lehetett.

Erzsike!

Akkor neked is mozgalmas volt az ünneped,de pihenj is néha.Bár tudom,hogy te most az energikus időszakba léptél. :D

Bufo!

Dunabogdány jó hely.Voltam ott gyerkőc koromban. :D Biztos ari volt a fiad a kis locsolós zyákmányaival. :wink:

Természetesen Bálintom is locsolt és verselt.

Megyek melózni.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Éva!

Úgy várlak!

Mizu???? :? :wink:

FigyU!Nekem mikor fog megjönni,ha tegnapig szedtem a progit?Előre is köszi a válaszod.Gyere jóhírrel,légyszi. :roll: :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


Szia Eszter! Ne legy szomoru, tudom mennyire vartad, hogy rogton sikerul, de hidd el, mi most nullarol indulunk es nagyon ritka az azonnali siker. Viszont egyre erosodik most a tested es a lelked, a vidamsagod atsegit majd a nehez varakozos heteken. A gyogyszer bef. utan 1-2 nap es megjon. Hogy viselted a szedeset? Feltennel nekem egy hogorbet, mert ha az enyemre nezek elsirom magam. Kepzeld ez az elso honap, hogy fogalmam sincs volt-e peteeresem, pedig nagyon sokat vartam en is ettol a honaptol. Irj meg, kerlek, napok ota senkivel nem tudtam beszelni, Evarol sem tudok semmit. Puszi

Zora
Kép
zora7
 
 


Jó reggelt lányok!

Jaj, Eszter, olyan szomi vagyok! :( Istenem, de szerettem volna. De tudod, én őszintén mondom... remélem, nem haragszol meg érte, hisz annyira ismerjük már egymást... szerintem valahol várható volt még ilyen korán. De most már joggal várod, hogy sikerüljön. És hiszem, tudom, hogy nagyon hamar jönni fog a kisbaba. Tényleg, hogy állsz az allergiával???!!! Dani már nagyon szenved, szedi is a Zyrtec-et. Gondolom, most próbálod gyógyszer nélkül kibírni, és baromi nehéz lehet. Annyit vagy eszemben drága Eszter!
Tényleg, a teszted lett negatív vagy a hőd alapján mondod, hogy meg fog jönni???!!!

Lányok, akkor pletykálkodom. Remélem, Éva nem fog megharagudni érte, de látom, Ti is várjátok nagyon, hogy meséljen. Tegnap felhívtam, és sajnos negatívat tesztelt szombaton! :( Istenem, szegény annyira el van kenődve, amit teljesen megértek!

Oné, Bufo, biztosan jó volt a kis kirándulásotok. Oné, remélem, hamarosan rendbejönnek a csemeték, és tényleg jól tettétek, hogy hazajöttetek hamarabb, első a picur!

Bufo, annyira el tudom képzelni, ahogy a nagy fiad mondja a verset, locsolkodik, ilyen pillanatok teszik az embert boldoggá. Gondolom, milyen büszke anyuka lehetsz!

Délben próbálom hívni a dokim, nagyon bízom benne, hogy sikerrel fogok járni.

KépKép
titi_27
 
 


Juci!

Bocs, hogy így ismeretlenül rádtörök, de látom Nektek is Baby Control légzésfigyelőtök van.
Mi is azt vettünk használtan, csak használati utasítást nem tudtak adni hozzá, mert elveszett.
Te tudnál segíteni beállításokkal, használattal kapcsolatosan?

Köszi!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418
 
 


Jucikám, ez a kis csaj egyszerűen zabálnivaló!!! De tényleg!!! Úgy meggyöntölném! :)

Kérlek, hozz nekünk minél gyakrabban képeket róla!

És lányok, ez mindenkinek szól, akinek picije van, tegyetek fel gyakrabban képeket!!! Nekem is küldhetitek kicsinyíteni, csak küldjétek!!!

Rimar, mi van veled? Annyira eltűntél!!! Pedig már a párod is otthon van, nem?! Légyszi, gyere kicsit gyakrabban!!!

Lányok, sikerült felhívnom a dokit!!! Igaz, hogy holnap nem rendel, de mehetek hozzá, még holnap egyeztetünk. Elvileg munka után bármikor mehetek, mert ügyelni fog!!! Jaj, de boldog vagyok! Holnap végre ismét láthatom a picurt!!! Istenem, picit azért félek, nehogy meglepődjek, hogy valami gond van. De remélem, hogy az azért már jelentkezett volna!

KépKép
titi_27
 
 


Lányok, ezt találtam:

http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... le&sid=426

Ez alapján mégsem adhat a körzeti beutalót a szülészetre!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!

Eszter,Éva!

sajnálom,hogy nem jött össze a baba ebben a hónapban,de jön a május ,az igazi,gyönyörű tavasz,és szerintem a babák azt a szép időt várják!


Nálunk elkezdődteka nyöszörgős éjszakák,amikor érzem,hogy tágul a medencém,a lábam állandóan görcsöl és fáj minden porcikám.Ráadásul lassan daru kell ahozzá,hogy meg tudjak mozdulni.Sajnos Emma nagyon nyűgös éjszakánként,nem tudom mi lehet a baj.Egyébként már sokszor megáll kapaszkodás nélkül,így várom,hogy hamarosan elindul.Ahogy nő a mozgásigénye,az enyém úgy csökken a pocak miatt.Nem volt a legjobb az időzítés.De hamarosan túl leszünk a nehezén,hiszen ma betöltöttem a 33.hetet!

Juci!

Annyira édes a kislányod!Mint egy mosolygó,gyönyörű játékbaba!Puszilgasd meg e nevemben!

Mona
monaszisza
 
 


Eszter
Sajnálom, hogy nem sikerült ez a hónap. Ne keseredj el biztosan kell még egy kis idő a szervezetednek. Feladni nem szabad küzdeni kell tovább. Allergiával hogy állsz? Még bírod gyógyszerek nélkül?

Titi
Na de jó, hogy sikerült elérni a dokidat. Mindenképpen gyere szerdán ha végeztél nála!

Juci
Na ebben az egyedüllétben van jó is meg rossz is. Ügyes vagy, hogy kiharcoltál magadnak egy kis szusszanásnyi időt.
Nagyon édesek a képek. Igazán tündéri a kiscsaj.
Tényleg el sem hisszük, hogy már fél év eltelt, nagyon szaladnak a hónapok. Kajákkal hogy álltok? Adsz már valamit vagy az alma csak próba volt a múltkor?

Éva
Titi írta, hogy nem sikerült ez a hónap sem. Rettenetesen sajnálom! :cry: Nem is tudom mit írhatnék még. Gondolom most, hogy már nincs doki akihez járhatsz még kilátástalanabbá teszi az egészet. Én bízom benne, hogy van még erő bennetek és folytatjátok tovább a próbálkozást. Gyere ha tudsz, öntsd ki a lelkedet hátha jobb lesz egy kicsit.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Titi! Már csak két – három hét és elmúlnak a rosszullétek! Kitartás! Nekem a sima vajas kenyér párizsivel nagyon bejött.
Nagyon irigyellek a kertedért, tuti nagyon szép lesz.
Doki után várjuk az eredményt, de tuti nincs semmi baj, azt megéreztedvolna.

Gyöngyi! Remélem teljesen meggyógyultak a lányok. Bizti a klíma volt a bűnös.

Zsuzsa! Nagyon rendi anyuka vagy, hogy mégy locsolkodni a kisfiaddal.
Nem láttam az Alient, nem bírom a fantasztikus filmeket.

Eszter! Sok dolgod van ilyenkor a pici állatokkal? Fogalmam sincs hoyg tudod ezt csinálni, házimunka, akváriumok, meg még plusz állatkák, ez rengeteg meló lehet.
Sajnálom, h nem jött össze, de még abszolút nem vagytok elkésve.
Éva! Sajnálom nagyon a negatív tesztet.
Mindkettőtöknek nagyon szorítok, h minél hamarabb lemásszon a babátok a tündérlétrán.

Juci! Én is egyedül leszek, a párom elmegy egy konferenciára reggel és csak pénteken jön haza… Ilyen a mi sorsunk, ha egy pasi dolgozik.
Eszter nagyon édes, mint mindig…

Mona! Kitartás, már nem sok van hátra!

Én tulajdonképpen teljesen jól vagyok, csak azt hiszem ma jött ki rajtam a hétvége hatása, fáj minden porcikám. A pocim napról – napra növekszik, a hátam már kezd fájdogálni, a legrosszabb a fekvésből való felkelés. Az már nem megy úgy mint régen.
Meg persze szomorkodok, h holnaptól egyedül leszek…

Puszi mindenkinek
verzsike
 
 


Sziasztok Lanyok!

Bocsi, h. bepofatlankodom...., de tanacsot szerettem volna kerni, es mit latok????????????????????????????

TITIKE!!!!
Millio gratulacio!!!!! Annnnnnyira orulok neked!!!!! A pocid nagyon edes!!! Hatalmas lehet az oromod! Szep terhesseget es gyonyoruszep, egeszseges babot kivanok neked!

MAS: Talalkat akarunk mi is szervezni es ti mar szerveztetek parat. Azt szeretnem kerdezni, Pesten hol ajanlanatok? Nem vagyok pesti, tehat elegge nem ismerem ki magam, hol lehetne beszelgetni, babakocsikat lepakolni, szoptatni, pelust cserelni stb...
Nagyon megkoszonnem, ha lenne otletetek.

Eszter,
Nagyon sajnalom. Szoritok nagyon, bizom benne a jovo honapban neked gratulalhatunk!!!!! Allergias vagy te is? Nekem mar durva nagyon es nem szedhetek semmit a szoptatas miatt. Olyan kohoges rohamaim vannak, mint egy dohanyosnak...:( Allitolag van vmi fenyterapia szoptatos es terhes noknek, ki szeretnem probalni. Hallottal mar rola?

Balimama,
Neked is nagy drukk megy!!!!

Kicsijuci,
jaj, de edes Dudi!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tunemeny!

Udv mindenkinek!

KépKép
KépKép
vitte
 
 


Sziasztok!

Hát lányok,ez életem egyik legramatyabb napja,és akkor a - tsezt nem is a hab a tortán,mert amúgy is nagyon gáz,de most nem untatlak ezzel titeket,a lényeg,hogy a melóhelyemen is totál kiborítanak mostanában. :cry:

Titi!

Ari vagy,hogy így gondolsz rám még allergia ügyben is.Én köszönöm szuperül vagyok és élvezem a tavaszt,mert nekem csak aug 20-án indul az allrgiám.A teszt szerint most is allergiás vagyok,de én ezt nem érzem egyáltalán.A parlagfű aug végén kezd rá és akkor viszont odavagyok nagyon.Ezért még 2 hónapig próbálkozom,és ha nem jön a baba,akkor ősz végéig szünet,mert azt semmiképpen sem szeretném,hogy az első 3 hónapra essen az allergia.Viszont ha ebben a 2 hónapban összejön,akkor megyek az Ágitól kapott allergológiai rendelésre.Úgy sajnálom,hogy ilyen ramatyul vagy,de már csak pár hét és túl is leszel rajta. :wink:

Vitte!

Neked is nagyon köszönöm a biztatást.Te is allergiás vagy? Én is hallottam a fényterápiáról ,sőt arra gondoltam,hogy majd veszek is egy ilyen kütyüt,mert hogy gyógyszertárban lehet is kapni,úgy 20000 körül van és pirosan világít.Na ennyi az össz infóm róla,mert még nem próbáltam ezt a kezelést.

Erzsike!

Olyan szupi,hogy érzed a babát.Igen én is néha már horrornak éreztem,bár én a 9. hónap végén,amikor a 4 kg -os Bálintom feszegette kis testem határait. :lol: Remélem én is hamarosan érzni fogok hasonlókat. :wink:

Zora!

Írnék én,de nem tudtam bentről.Mindjárt mutatom a görbét is.Ami a tüneteket illeti azt hiszem,hogy maradok annál a verziónál,hogy ha + tesztem van,kezdem az utrot,addíg nem.Engem nagyon megcsalnak ezek a gyógyszer okozta tünetek,és ez annyira rossz.A hőm szép,gyakran émelygek és fájdogál a cicim,mint aki terhes,csak épp nem adhatok sem a mensi időpontjára,sem a többi jelre,csak a - teszt marad,amit szinte alig tudok elhinni a sok tünet miatt(amit a gyógyszer okoz).Szóval maradok natur valómban,csak már jönne meg,hogy kezdődjön egy új ciklus. :roll: Légyszi te is tedd fel a görbéd,hátha azért kisilabizálunk belőle valamit.

Juci!

Nagyon drága a kis Eszter ahogy csücsül.Ügyi,és ahogy rötyög. :lol: Nagyon tetszik. :D

A görbém: Kép

Kép

Kép
anubias
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: