Új privát üzeneted érkezett!

Gaby,
a szúrkálástól mindenki tart, amíg csak hall róla! :wink:

Én is kellőképpen tartottam tőle, aztán a másodikat már magamnak adtam be, és alig vártam a következőt!!! :D

Pandácska,
nem is nézem! Asszem már enélkül is menni fog! :wink:
angel37

Azért csak halkan jegyzem meg, hogy mindamellett, hogy a bőr alá adandó már engem is max. csikiz, az izomba adandónál a férjem kerget a lakásban -legutóbb fél órán át-, hogy végre rászánjam magam...
Legutóbb abban maradtunk Kovács dokival, hogy most progi szurit is fogok kapni... minden nap, popsiba... brrrrr
fanni73

Fanni,
az jó buli! :wink:

De tényleg meg lehet szokni azt is! Ügyes leszel! :P

Párom nagyon ügyesen megtanulta egy bemutatás után! :D Bár első próbálkozásra kötött ki némi progi a tükrön, sőt a plafonon is! :lol: Pár nap után már úgy csinálta, mint egy profi nővér! 8)
angel37

Fanni
izomba? :shock: :? hát az én párom azt biztos nem fogja beadni, majd mehetek dokihoz. Esetleg a háziorvos is beadhatja, nem? Az a szomszédban van. Szurikra nem kell vizitdíjat fizetni, ugye? :roll:

Kép
gaby25

Gaby,
beadhatja, sőt ki is hívhatod, ha fekszel, de szerintem vizitdíjas! :?
angel37

Nem győztem visszaolvasni! :lol:

Mamula! én semmit se érzek... Juj, Neked már csak kettőt kell aludni és teszt!! Szorítok!!! :wink:

Fanni! Már "csak" 4 napom van elvileg, mert a vonalzóm a mensi időpontját mutatná ha nem sikerülne! :) Kicsit becsapós... Vizuális típus vagyok, úgyh jót mosolyogtam a tűs sztorin!!! :lol:

Angel! Azt esetleg tudod, h miért és hogyan vagy elzáródva, mármint a petevezetéked? Kezdek izgulni az eredményhirdetés miatt...

Pandácska! Nem győzök jegyzetelni!!! Engem is nagyon érdekelnek ezek a dolgok, mert szeretném ha a Doki beírna lombikra ha ez most nem sikerül...

gabi_! Mensi előtt nem szoktál görcsölni?!
Jó fej lehet a férjed! Tetszett a beszólás! :lol: Ja nekem is a pénteki napot mondták tesztelésre!

Kiscsillag! De jó h láthattátok a babákat!!! Képeket nem teszel fel?! Szerintem mindenki szívesen megnézné!!! :lol: :oops:

Hanna! Jó a "vonalzód"! Hihihi én is szeretném tudni az 50 millás kérdésre a választ! Még fizetni is hajlandó vagyok érte!!! :D

Gaby! Értem, nekünk összesen csak 2 kiskatona vizsgálat volt. Azért ha nem baj, kíváncsi leszek h mennyiben lesz másabb a Kaális eredményetek!? :)

Zizo
2120

Zizo,
tudom! :wink:
És sajna nem is érdemes próbálkozni megnyitással. :(

Még csak most kezdesz izgulni? :wink:
Ez bizony izgalmas időszak! :)

Kibírod tesztnapig? :)
angel37

Angel :P
Már edzem magam, mert minden korábbi elvem ellenére -jó ég, hány dőlt meg, mióta babát szeretnék!?- gynevac kúrán vagyok. Ahhoz képest, hogy a dokim szerint nem ér semmit, nekem a legutóbbi mensim görcsök nélküli volt... pedig én nagyon görcsölős vagyok! Ma adjuk be az 5.-et. (A hideg is kirázott)
Az én párom orvos, de ő is megtanulhatná és csinálhatná úgy, mint egy profi nővér :mrgreen: (Tiszta szerencse, hogy nem olvassa a topikot 8) )

Gaby :P
A szurikra ha a Kaáliban adatod be, biztosan nem kell fizetni, mert a kezelés része. A házidokit pedig meg kell kérdezni... de szerintem ott is max. 1x kell fizetni érte.

Zizo :P
Bocs :oops: Tényleg a vonalzót néztem. De szerintem ma frissítek és akkor én is látni fogom a táblát :oops:

Fanni
fanni73

Fanni :P
Gynevac? Akkor szokod a farizmos szurit! :wink:
Hű, akkor lehet, hogy még én is feladom egyszer ugyanezen elvemet? 8)

Mennyi progit fogsz kapni egyszerre? Én két ampullát kaptam naponta, egyben kellett benyomni! :shock:

Tényleg nem kell fizetni a Kaáliban a szuri beadásért? Én azt hittem, mindenért kell, ami TB-re megy! :? De csak örülök ha nem, mert én is mindig elrohantam beadatni, ha párom tudtam, hogy aznap nem fogja tudni! :)
angel37

Oh, már megtanultam, hogy SOHA NE MONDD, HOGY SOHA!
Nem tudom, mennyi progit fogok kapni. Jövő pénteken megyek 5. napi UH-ra és akkor mindent megbeszélünk. Dupla adag? Te jó ég. Akkor az 2x olyan sokáig tart, igaz? (Épp kivert a víz.)
Hogy bizti legyen, hogy nem kell fizetni, kérdezzük meg Harcikát!

Harcimókuska :P
Ha erre jársz, írd meg légy szíves, hogy a szurikért kell-e vizitdíjat fizetni a Kaáliban?
Köszi!

Fanni
fanni73

Fanni,
akkor a tüszők mellé még ahhoz is drukkolok, hogy csak egy ampulla progit kapj! :wink: :P

Hát igen, dupla adag, dupla ideig tart! :)

Azért gyanítom, hogy van vizitdíj, mert mikor menten szúratni, mindig elkérték a TB kártyámat... De Harcika, ha erre jár, biztos megmondja! :) Én is köszi!

A SOHA-val kapcsolatban igazad van, sok SOHA megdőlt már nálam is! :)
angel37

Fanni,
Ha jól adják be az izom szurit nem fáj. Most amikor jártam én is izomba kaptam a Gynevacot és maga a szurást meg se éreztem de tényleg. Vagy utánna fáj maga a lötyi ami bemegy? :roll:

Gaby,
Az nem biztos hogy te fogsz progi szurit kapni hiszen az első lombiknál a többség nem szokott kapni. Meg neked nincs baj a hormonjaiddal sem.
Vendég

Pandácska,
maga a szúrás valóban nem vészes, de sokadik alkalom után elkezd fájni az izom, mert ugye ez minden nap megy! :wink:

A progiszuri olajos és ha jól tudom be tudja csomósítani az izmot.

Mondjuk én a múltkor csak alig két hétig nyomtam, de 12. hétig sok bökés belefér! :)
angel37

Angel,
És miért kaptál progit szuriban? Gondolom az elsőnél nem ez volt...
Vendég

Pandácska,
igen, az elsőnél csak Utro volt, de amellett simán megjött tesztnap előtt, ezért kaptam a következőnél szuri formában is! :)
angel37

Angel,
És utro milyen formában volt? Mennyi? Gondolom azért jó drága lehet ez a sok progi szuri még pluszba :(
Vendég

Gaby :P
Pandus jól írja. Most, hogy magammal együtt nyilván Téged is megijesztgettelek, Te vélhetőleg nem fogsz kapni progiszurit. Ez nekem is csak a 4. lombik kiváltsága :roll:

Köszi :P
1 ampulla progi átszámítva mennyi utro? Én eddig 3x2 utrot kaptam...
Szerintem az nem mérvadó, hogy mikor kérik el a tb kártyád, hiszen azt mindig elkérik. Legyen az punkció, transzfer, konzultáció, vagy UH, esetleg csak egy mezei hcg vérvétel :wink: De meglátjuk!

Pandus :P
A gynevacnak a leírásában benne is van, hogy az első alkalmakkor 24-48 órás izomlázat okozhat. Ez nálam 72 óráig tartott és sántikáltam... de a 3. injekció már nem volt ilyen vészes.
Na mindegy. Összeszedem magam és majd mosolygok is hozzá. (Csak közben le ne harapjam a nyelvem :twisted: )

Fanni
fanni73

Hűűűű, nem kellett volna visszaolvassak.
Olajos???
fanni73

Fanni,
És akkor te ezt 12. hétig fogod kapni?
Vendég

Fanni,
a napi két ampulla szuri MELLETT ment a napi 3x2 Utro! :D

Nem tudom, átszámolva mennyi...

Na de amiket felsoroltál, azokért most mind fizetni kell! Vagy nem? :roll: :oops:

Pandácska,
Hüvelyi Utro volt, napi 3x2.

A progiszurit a Pharmafutárnál kell megrendelni, 50EURO egy dobozzal, abban van 50 ampulla, így kettesével 25 napig elég. :)
angel37

Fanni,
Bocs :oops: Olajos, nem is szabad hűtőben tartani.
Sztem jobb, ha tudod, mire készülj!
Tényleg nem annyira durva! :P
angel37

Lányok!
Szerintem nem kell fizetni az szuriért, ki is van írva a váróban hogy az díjmentes, (szerintem :roll: )

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,
szia! :D
Ha ki van írva, akkor biztosan díjmentes!!! Köszi! :)

Mi újság veled? :)
angel37

Angel, Fanni
Küldök nektek pótpopsikat mert most 12 hétig kapni fogjátok :wink:
Vendég

Reményeim szerint IGEN. De a 3. héttől rendkívül szívesen állok elébe :P

Szerintem nem. Most pl. járok gyógytornára és azért sem kell fizessek, mert a kezelés része. 1-et kellett (volna, de még az előző rendszerben voltam) fizetni a dokinál, s utána többet nem :)

De aki mostanában volt a Kaáliban, az megírhatná, hogy van ez!? Köszi!

Fanni
fanni73

Pandácska,
köszönjük! :lol: :lol:

Fanni :P
na akkor most már meg vagyok zavaraodva, de mintha Harcika egyszer azt írta volna, hogy petefészekleállás-ellenőrző UH-tól fizetni kell a Kaáliban minden alkalommal, ha vmiért megyünk a lombikos kezelés alatt...
Ezer bocsánat, ha félreértettem! :oops: :oops:

Mikortól van vizitdíj? Vissza lehet sztem keresni a hsz-t, mert akkor írta! :wink:
angel37

Na visszakerestem, bemásolom! Febr 13-i a hsz.

Harcika, elnézést a plágiumért!

"Sziasztok lányok!
bejelenteni valóm van:
mivel nálunk a lombikosok a TB által finanszírozottak, ezért a stimu kezdete utáni dolgok már ellátás alá esnek. Sajnos csütörtöktől vizitdíj-kötelesek.Tehát a fogigátló szedése / vagy a Suprefact elkezdés , hosszú protokollnál/ alatti ultrahang vizsgálat, a follikulometriák, a leszívás, a transzfer, a bhcg, az első terhes uh. Körülbelül ezek.
Az előzetes megbeszélések és vizsgálatok értelemszerűen nem, mert az még nem a lombik megkezdése utáni dolgok.
Összeszámoltuk, átlagosan kb. 7 alkalom páciensenként. Lehet persze nagy eltérés, ki hogy stimulálódik.
Bármi kérdés felmerül segítünk a recepción.
Inszem nem tb-s, ezért az nem esik ez alá, csak a lombikosok, és csak a gyógyszer megkezdése utántól! Addig nem."
angel37

Emlékszem, de elképzelhetőnek tartom, hogy azóta változott a kép, mert nekem a múltkor volt UH és konzultáció is és végül csak azért kellett kifizessem a vizitdíjat, mert még nem voltam idén... Szóval nem tudom. (az UH meg ingyen volt)

Köszi!

Lois :P Puszi!

Fanni
fanni73

No akkor innentől passz! :roll: :lol:
angel37

Írtam privit Harcikának, hogy jöjjön és írjon. Remélem ír hamar :)
Nézd csak, Neked pont annyi kell ahhoz, hogy 4000 hozzászólásod legyen, mint nekem ahhoz, hogy 1000. (Most eggyel előtted leszek, he-he.) Az utóbbi időben nagyon belehúztam :lol:
Lassan megyek haza :)
Fanni
fanni73

Fanni,
köszönük és várjuk a híreket! :)

Tényleg! :P Úristen 4000 hsz :shock: :oops:
Pedig higgyétek el, dolgozom is! :D

Most már beértelek! :lol:

Innentől annyit kell hozzászólnom, amennyit neked! 8) Akkor egyszerre leszünk kerekek! :wink:
angel37

Rendben, csak én pár hónappal korábban kezdtem, jó? :wink:
Puszi (én is dolgozom ám közben és mostmár tényleg megyek!)
fanni73

Csajok, én elköszönök, legyetek jók, két napig most nem jövök, csak majd pénteken! :)

Drukkok mennek Mindenkinek! +++++++++++++++++++
angel37

Angel, Fanni
én pont rábeszéltem a dokimat, hogy majd legyen progi szuri is
De most ahogy soraitokat olvasom, kicsit bestresszeltem.
Ő is mondta, hogy olajos és fáj, de gondoltam túloz és mégiscsak hát ez a legkevesebb amit megtehetek...

Szóval popsiba kell adni, tehát magamnak nem fogom tudni.

Ha otthon fekszünk pár napot, akkor hogy járok el dokihoz beadatni???
(múltkor 5 napig ki se mozdultam)

És mintha azt mondta volna, hogy marad az utro 3x2 és szintén 3szor kell a progit is beadni.

Hát ez remek lesz!!!!! :)

Ti, hogy csináljátok??????????
_ismeretlen_

Sziasztok!

Angel,

Keszülödnek biza! Varjak a mamat :lol:

Pandi,

Sajnalom a nega tesztet, de majd meglatod a lombikkal sikerülni fog! :D

Fanni,

Biztos, hogy szerencset fog hozni az a kulcsocska! :D

En is kaptam a progi szurit, minden reggel ket ampulla egy fecsibe. Este pedig harom utro. Nekem a ferjem adta be a szurit.
Az Kaaliban megmutattak, hogy hogyan kell beadni. Nem veszelyes, csak kb. egy het utan egy kicsit faj a helye pont azert mert olajos. Körömvirag kremmel kell kenegetni.

Pusza

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!
A vizitdíjra vonatkozó fizetnivalók azok amit Angel bemásolt. Ezek a 300 ft-ok. Ekkor csak ezt kell fizetni, rögtön a bejövetelkor a bejelentkezésnél a recepciós asszisztensnek . Semmi mást nem számlázunk ekkor.
Ami ez előtt vagy után van, tehát nem tb finanszírozott, az vagy fizetős ultrahang vagy nem, azt az asszisztens megmondja, attól függ volt-e fél éven belül fizetve egy másik ultrahang. De ezek nem 300 ft-ok , hanem értelemszerűen az árjegyzékes díj. És a hazamenetelkor adják a lányok papírt a pénztárba- menéshez. Vizitdíjat pedig nem kérnek, amikor megérkeztek.
Remélem így világos...
Fanni! a múltkor azért fizettél vizitdíjat, mert szeded az oac-t és ez már tb-s ultrahag! Amiről a bemásolásban is beszéltem.
És az ultrahang díját viszont ugye nem kellett fizetned. /nem azért, mert rég voltál...annak ehhez nincs köze, max. a fizetősnél lenne, a fél év . De a te eseted már nem fizetős a transzferig./ Addig viszont minden alkalommal 300 ft lesz a tb miatt.
harcimokus

Lányok!
Látom már mindenki a tűről beszél, nem igazán tudok hozzászólni! :D Nekem még anno a Puregon Pen volt, annak egész pici tűje volt, egyáltalán nem fájt (pedig vékony vagyok), de gondolom amiket én is fogok kapni a lombik alatt, annak biztos fájdalmasabb lesz a hasfalba történő beadása! :?

Kiscsillag, Beu, Fendike, Angel, Pandus! :)
Köszönöm a válaszokat! Annyira jó, hogy itt mindenki olyan segítőkész! :D

Fendike!
Nekem az inszemnél a tüszőrepit izomba kellet adni, és a korház ügyeletére mentem be, mert az időpont is meg volt határozva!
donika

Donika,
A Puregon Pent én is használtam totál olyan mint a Gonal ami a lombikhoz kell.
Vendég

Donika,
A Gonal is olyan mint egy toll.
Vendég

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat :D
Mi jelenleg még csak kivizsgálódás alatt állunk, így a szuris témákhoz sem tudok hozzászólni, sőt nekem még szűz terület a popsim , is soha nem böködte senki :wink:
Nem tudjátok most körülbelül hol áll a sor vége a lombik listának?

Andi
candi

Candi,
Ha jól tudom szeptember Krizsa dokinál... de nem 100%.
Vendég

Nem semmi :( ,bár nem csodálkozom ma is, meg előző héten is annyian voltak.

Andi
candi

Candi,
te kihez jársz?? Teljesen orvosfüggő!

Donika,
a gonal toll isteni, úgy beszalad, hogy észre sem veszed!
Tüszőrepit miért kaptad izomba??
Én magamnak adtam ugyanúgy hasba bőr alá...

Ha otthon pihizel transzfer után, akkor kicsit problematikus napi 3szor dokihoz rohangálni a progi szuri miatt.
Kicsit aggasztó...
_ismeretlen_

na lányok, jól elkapott mindenkit a szuri láz :lol: azért megnyugodtam, hogy nekem valószinű nem kell a progi szuri :P most 21. napon 40 felett volt a progi szintem, szóval minden ok vele. Holnap megyek HSG-re a nyírőbe, megcsináltatom, hátha mégis inszem lesz a végén :wink:

Kép
gaby25

Fendike: Bernárd dokihoz, tudom nála kevesebben vannak, de így is várni kell nála is sokat.
Gaby: nem irigykedek Hsg miatt, nekem lapar volt. Kalappal!

Andi
candi

Candi,
én is Bernárd dokihoz járok.
Nála tényleg kevesebben vannak és azt tudom, hogy augusztusban megy szabira.. :)
Neked most mi is lesz, hol tartasz??
_ismeretlen_

Fendike:12.én megyünk a leleteket kiértékelni hozzá, akkor eldöntjük mi legyen, de elvileg 2 inszem és ha nem sikerülne / de sikerülni fog :wink: /,akkor lombik, korom miatt nem húzzuk az időt.
Ti ?

Andi
candi

Fanni, Angel!
Pusz Nektek is, itten vagyok a háttérben de minden nap elolvaslak Benneteket ám!!
:wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Harcika :P
Köszönjük, így már tiszta 8)

Lois :P
Majd ha lesz kedved, kapcsolódj be a társalgásba :)

Fendike :P
Én azt hiszem, megpróbálom legyőzni a félelmem, mert ez a progi szuri már sokaknál bejött. Én úgy tudom, hogy az az előnye, hogy az utroból nem tudjuk pontosan, mennyi marad bent, ez viszont egészen biztosan bemegy és folyamatosan a szükséges progi szintet tartja fent. (Mondjuk én 1.-re utroval lettem terhes...)

Jucmuc :P
Azt nem írtad, mikor lesz a konzi, mikorra várható a fagyibabásod?

Fanni
fanni73

Új topiktársak, Gaby :P és Candi :P, Donika :P

Ha mostantól rendesen jöttök és írtok és szeretnétek bekerülni a táblába (jelenleg a 455. oldalon van az utolsó, de hamarosan frissítek), akkor priviben írjátok meg nekem lécci az adataitokat.
Ez Mamulára :P is vonatkozik!

Zsofian :P Bols :P
Rég jártatok erre. Lécci jelentkezzetek, hogy akartok-e a táblában maradni!?

Fanni
fanni73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?