Sziasztok!
Megvolt az utolsó napi fejtágítás is ebben a hónapban
:D:D:D!
és legalább eredménye is lett,mert megvan az első vizsgám
:):)!
Na jó,nem volt olyan nagyon vészes...
Avocado
Jaj,de gyönyörű még így is ez a Secret Graden!!!!Te is keretezteted???Na és a segítséged egyenesen fnatasztikus
:D:D:D!
Súly:nekem is furi volt a 43 kiló,mert utoljára másodikos gimisen voltam 42
:D:D...mondjuk utána rendesen meghíztam,hála a hormonoknak
...
Közelekedés
...én is azt utálom,hogy mennek,mint az őrült!!!
Amikor két gyerekkel vagyok, a babakocsi hiába van lefékezve,még így is meglódul,közben fogjam a másikat is,mert tuti leülni nem akar
...
Ja,más most szólok,hogy olyan hamar nem fog elmúlni a "szólok és meg sem hallja "
:D:D:D...készülj fel
!
Mák
Hát nem semmi a buszozás
....
nekem Bulcsút muszáj volt keltegetnem,mert sajnos a sárgasága igen erős volt sokáig és emiatt sajna aluszékony...viszont a sárgaság elmulasztásához sok folyadék kellett...
Villőnél nem volt rá szükség,ő talán 1szer kelt éjjel úgy fél éves koráig
.Na de ugye vmi úgyis mindig van,amiért menni kell vagy egyikhez,vagy másikhoz
.
Kórház...
Nálunk annyi változás volt 3 év alatt !!!!!.PL hogy éjjel is koházták enni,ha kértem...hogy igény szti szopi lett a 3 óránkénti helyett rooming inen...1ágyasban 24 órát velünk lehetett a baba stb...
Egyetértek a média és a politika ügyében...Ahogy tanulok,egyre többmindent értek meg,mit miért csinálnak,vagy miért nem csinálhatnak(és mégis
) stb...Ezen a héten a kommunikációs térning során tudtam meg a tanárnőtől sok érdekeset Gyurcsányról és Orbánról
:D:D...mármint kommunikációs szemmel nézve
!
Fiona
Szuper a tűpárna
:)!De nem értem,mi bajod az akasztóval
...szt nincs rossz helyen...
Szerepjáték
:):)....
De jó,hogy varrónő vagy
.Én csak hobbiszinten varrogatok(függönyök,ilyesmi) de nagyon szeretnék rendesen is tudni
.Mondjuk nagyobb gond,hogy a szabás nem megy...
Nagyon tetszik a megsimerkedésetek
:)...olyan romantikus
.
Levél menni fog,de már nem volt időm
:(:(...
Andi
Minden együttérzésem a Tiéd.A dackorszak amúgy sem egyszerű,de két azonos korúval
...szl kitartsát kívánok,meg nem is tudom,még mit...
Nálunk is van némi dacosság,de nem vészes már...a nagy kezdi elhagyni,a kicsi most kezd belejönni
...
Azért leírom majd mindjárt,én mit tapasztalok,vagy csinálok...hátha sikerül vmi jó megoldást találni,mert hát azért jópár órás sértődés...hát nem is tudom,nekem soknak tűnik...
. Lehet,hogy gyerekfüggő is,meg nem akarok okoskodni ám...
Szl akkor a hiszti,dac és egyebek...
Nem tudom,ki hogy regaálja le azokat a dolgokat,amikor a gyerek nem azt teszi,amit kellene,vagy amit kérünk tőle,vagy éppen hisztizik stb... (Persze azokra értendő,akik azért már némi tudatosságot is mutatnak,bár szt ez elég korán megjelenik,csak nem sejtjük
)
Én úgy gondolom,hogy fontos,hogy a gyerek lássa,mikor milyen reakciót vált ki belőlünk.Ugyanis a dacolással,hisztivel szt az a célja,hogy saját határait és korlátait megismerje másokkal szemben.Vagyis ha nem mutatjuk meg neki,mikor meddig és hogyan lehet elmenni,akkor bizony összezavarodik.Vagy ha minket át is vészel, a későbbiekben közösségben lehet problémája...
Én úgy vagyok vele,hogy kiborítja a bilit,bizony érezze is.Húúú,ez most elég drasztikusnak hanggzik,de egyszerű dolgokra gondolok,mint pl ha nagyon kiborít a sokadik NEM-el,vagy egyebekkel,akkor bizony felemelem a hangom.Ha ez sem segít,akkor nagyon össze tudok veszni vele (szl kiabálok is akár...).És akkor tudja,ez már sok volt,túllépte azt a bizonyos határt.Utána fontos,hogy mindig megbeszéljük a dolgot,mi miért következett stb...Így én sem folytok el semmit,és ő is tudja,hogy meddig mehet el adott szituációban.Az esetek többségében működik.
Igazából az álllatvilágból indulok ki.Ha csak a kutyamamát nézzük a kölykeivel....Ha a kölyök olyasmit csinál,ami a mamának nem teteszik,akkor az először csak rámordul.ha ez nem hatásos,akkor esetleg meglegyenti.Ha ez sem,oda is kap...és akkor már tutira tudja a kölök,hol a helye...És szt ennek így is kell működnie.Nem szabad akaratunk ellenére elfolytani az érzéseinket,amiket a gyerekekünk kivált belőlünk.
Vannak olyanok,akik a gyerek mindennemű hisztijét,ellenkezését stb hidegvérrel képesek kezelni,mindig magyaráznak, a gyerek őrjöng sokszor...Én erre képtelen lenneék,bár azért próbálok uralkodni magamon
....
No elnézést a hosszúságért,gondoltam leírom,amit erről gondolok...
De azért ne harapjátok el a torkomat
Puszi!