Sziasztok!
Mi most jöttünk meg egy bő 2 és fél órás vásárlással egybekötött sétával. És szeretném elújságolni, hogy Gergő, akivel eddig soha nem tudtam babakocsi nélkül menni sehová sem, mert még véletlenül sem arra jött, amerre én akartam (
hallod, Benianyu!!!),
végiggyalogolta) az utat, végig fogta a kezemet, vagy ha nem, akkor is gyönyörűen jött mellettem!!! Visszafelé, meg dombnak felfelé!!!!! Igaz, látszott, hogy fáradt, és lassabban is jöttünk felfelé, mint lefelé, de jött végig, hősiesen!!! Én jobban elfáradtam, szerintem mint ő!!!
Nagyon büszke vagyok rá, és remélem, megtartja jó szokását, mert szívem szerint már elhagynám ezt a rohadt babakocsit.
Csak jó lenne, ha szokná a sétát, meg a gyaloglást, hogy legalább a buszmegállóig, stb. el tudjunk menni gyalog. A buszozást meg szerintem külön élvezné babkocsi nélkül. Amúgy is odavan a buszokért, mindig, mikor mondom neki, hogy megyünk pá-pá, akkor mondja, hogy busz...
Prüntyi, And!
Ekcémához és hasonló dolgokhoz sajnos nem tudok hozzászólni, Gergőnek soha nem volt semmi hasonló.
Gyerek korunkban, egészen pontosan 1986-ban volt nekem is és az öcsémnek is valami, ami tök olyan volt, mint az ekcéma, de a dokik szerint nem az volt, és soha senki nem tudta megmondani, hogy mi az. MIndegy, erre most nem térnék ki, azt atomfizikus szomszédunknak sajnos volt rá tippje, és valószínűleg igaza is lehet, mert millió vizsgálat utána sem tudták (akkor még) a dokik, hogy mi a szösz. De a lényeg, hogy elmúlt.
Arra viszont emlékszem, hogy nagyon rossz volt, és véresre vakartuk magunkat a tesómmal.
Duda!
Sajnálom, hogy Natinál megint előjött a hörghurut, remélem, az antibogyó gyorsan helyredobja.
Gyógypusszok repülnek!
Nyúlné!
Ez Kisnyúlra is vonatkozik, oda is mennek a gyógypuszik!
Totka!
Hát, tényleg úgy kell felfogni (tudom, hogy könnyen beszélek), hogy szerencsére meg lehet oldani, hogy együtt feküdjetek Pannával a kórházba. Biztos, hogy mindkettőtöknek könyebb lesz így...
Kontaklencsét sajnálom, hogy nem bírja a szemed...
Anikó!
Most jut eszembe, hogy valamelyik nap kérdezted, hogy mi ez a kakukkfüves csirke recept?
Bocs, le akartam írni, de aztán kiment a fejemből.
Szóval, Barbi receptje, úgyhogy most szó szerint leírom neked (bemásolom), amit ő írt a receptről. Én egy az egyben így csináltam meg, és tényleg nagyon fini lett:
"
A répát és a krumplit nyersen reszelőn lereszeled. Már ha van olyan reszelőd, amivel meg tudud csinálni
Nem hajszál vékonyra, hanem kicsit vastagabbra.
Csirkemellett vékony szeletekre vágod.
Kivajazod a tepsit, bele egy réteg krumpli, répa, megsózod, borsozod, kakukkfűvet szórsz rá. Erre jön a csirkemell, ami be van sózva. Egy adag tejszszínnel meglocsolod, utána megint répa és krumpli, só, bors, kakukkfű. A tetejét megint meglocsolod tejszínnel, szerecsendióval megszóród.
Alufóliával letakart tepsiben sütöd kb. 1,5 órát. Utána leveszed az alufóliát és sajtot reszelsz rá, amit kicsit rápirítasz még.
Isteni finom és gyorsan össze lehet dobni, csak a sütés sok....."
Ayse!
Andris a 18 hós oltást kapta most??? Akkor számítsak rá, hogy Gergőn is kijön?? Az tök jó lesz, mert ahogy most számolgatom, jövő kedden kapja, és pont rá egy hétre megyünk a bölcsibe beíratkozni....
Na, most hirtelen ennyi jutott eszembe...