Új privát üzeneted érkezett!

ZSuzsi! Dorkának boldog névnapot! KépKépKép

Megittam a kávémat, immár nyitottszemmel ülök a gép elõtt és látom,hogymindentegybeírtam,bocsánatérte! KépKépKép

Én is lemértem Ármin talpát (tisztába tételkor, egyszerûen szabócentivel, nem volt nehéz): 13,2cm - hát, õ nagylábon él továbbra is! Kép

És reggel olyan ronda hányinger jött rám Kép, minhaterhes lennék! Csináljak tesztet szerintetek Kép

Felébredt a Nagyon Huncut, megyek nevelni Kép

Márti++
márti

Sziasztok

Gratulálok Gabómamónak és a pici Simonnak is, hogy ilyen ügyik voltak. Jó egészséget és sok tejet nekik. Kép

Gigi
gigi1

BOCS! Úgy látszik, a kávé kevés volt Kép, nem ebbe a topikba akartam írni!!!!! KépKépKép
Ha már itt vagyok: Ágci, köszi a képeslapot! Kép
Simon Andráshoz pedig nagy gratula - hogy valami számotokra értelmeset is írjak! Kép

Márti
márti

Sziasztok!

Ez aztán a jó hír!!!! Gratulálunk Gabomamónak és Simonnak! Sok boldogságot, jó egészséget és rengeteg finom tejcit kívánunk.

Évi: Remélem hamarosan TE is ilyen jó híreket küldesz.

Még jövök. Puszi mindenkinek! Kriszti+Gergõ
gykriszta

Sziasztok!
Gabómamó!!!
Szívböl gratulálok a kisfiatokhoz!
Katicabogár

Kati
katicabogár

Sziasztok!

Na mit mondtam!Kép

Gabó: Gratulálok a "kicsi" Simonhoz. Pihenj sokat! Sok, finom tejecskét kívánok! Szépen gyarapodjatok!
KépKépKépKép

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Megint itt vagyok. Szerintetek lehet e infralámpázni egy négy hónapos csecsemõ arcoskáját? Nem árt ez a fény a szemének?
Kriszti
gykriszta

Sziasztok!

Olyan boldog vagyok,nagy-nagy gratula Gabónak!!!
Én is sok boldogságot,egészséget kívánok!
Ez olyan csodálatos!

Kriszti:
ma még biztos megy az e-mail.
Vártalak tegnap,de majd legközelebb...
Örülök,hogy a többiekkel találkozhattam.Olyan édesek voltak
a kicsik!!!

Erika
Erika

Sziasztok!

Kriszta: Szerinem úgy csináld, mint a kékfényezést sárgaság esetén. Egy gézszemüveget csinálj neki. Úgy biztos nem árt a szemének.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Ez aztán a jó hir! Gabomamo gratula a picikéhez!

Na szoval itt vagyok.

Ágci:
sajna a gépet ebbe a pillanatban rakta össze a párom ugyhogy nem tudtanm a talirol. Nagyon de nagyon de nagyon de nagyon sajnálom!(: Talán legközelebb.
Egyébbként tegnap oltáson voltunk, ebbõl kifolyólag csodálatos éjszakánk volt... Ülve aludtunk. Mármint Én, Vanda pedig a hasamon. Egész jó kis sulya van 6050gr.

A költözés rémes volt, még minden hegyekben áll..
Gáztüzhelyemet még csak most hétfõn kötötték be..

Lara:
Igen odajártam suliba. Hát te ki vagy? Kép

Na most megyek pakolászni, de legalább mostmár tudok majd jönni.
Nagyon sajnálom ezta talit.

Üdv: Nina74
nina74

Sziasztok!

Nagy-nagy gratuláció Gabómamónak!!! Kép Kép Kép Úgy örülök, mintha én szültem volna. Kép Jó nagy babó lett! Kép Lara, jól megálmodtuk, hogy fiú lesz, nem? Kép És milyen ügyi, hogy már kétszer szopizott!

Ildianyu
ildianyu

Szijasztok!

Dejóóóóó, megszületett Simon! Mondtam én, hogy kisfiú lesz a baba!!! Hát persze, megálmodtamKép
Nagyon örülök, és Gratulálunk Gabomanonak!!! Szerintem nem hitte volna, hogy ilyen súllyal születik majd Gombóc.

Évi! Mostmár 100%, hogy te vagy a következöKép

A tali szuper volt, én nagyon jól éreztem magam, Hanga nemtomKép, de mikor hazaértünk teljesen fellelkesült, elkezdett sikitozva-kiabálva szaladgálni a lakásban, mintha megnyerte volna az 5-öst a lottón.

Nina! Nem hiszem, hogy te ismernél, asszem te felettem jártál, csak azért emlékeztem rád, mert mint irtad, téged könnyü megjegyezniKép Én ha jól tudom, 94-ben végeztem és a Boda Edit volt az oszt.fönököm.

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok!

Nina: Meséld már, hova költöztetek? Minden elismerésem a költözködéshez. A dobozhegyek meg majd idõvel elfogynak.Kép
Hány hetes már Vanda? Tényleg jó súlya van!Kép

GAbi3
inecsg

Ezt Gabomanonak és Simonnak küldöm: Kép
lara

Szia Simon!Kép
lara

Jól emlékszem, hogy Gabomamo a 2500 gr-os álomsulyért izgult? Na mint látom ez szépen meglett. Remálem minél hamarabb hazakerülnek. Mágegyszer gratulálok!
Nina74
nina74

Gabi3
Maradtunk a rokusi krton csak nagyobb lakásba költöztünk.
Vanda 9 és fél hetes. Már kész öregasszony nem?
Nina
nina74

Nina: Ez igen, Flóra 6 hónaposan volt ennyi.Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Nagy -nagy gratula Gabomamo!KépJó egészséget és sok boldogságot Nektek!

Lara, szegény HangaKép Minket nem viselt meg ennyire az oltás, de azért nem volt könnyû. Köszi a tippet, a Déli aprót már néztük, de elég húzós árak vannak és gondoltam Ti hátha tudtok. Jól olvastam, hogy Nektek van eladó telek, vagy hülyeséget írtam? Egyébként költöznénk, ahogy tudunk, sok barátom van Szegeden és mivel én is ott jártam fõsulira elég jól ismerem. Nagyon szeretem.Kép

Pocok, Nektek is gratulálok, nem is tudtam, hogy már kistesója is van Mankának Kép

Sziasztok, Katica
Katica

Sziasztok!

Gabi3: Köszi a gézszemüveg tippet. Én is gondoltam rá, hogy kellene valamit a szemére tenni. Valószínüleg a harisnyám gumijával fogom rögzíteni.

Nina: Nagyon szép súlya van a kisasszonynak, gratulálok. Gergõ 3 hónaposan volt ennyi. A sok emelgetéstõl te is jó kondiban leszel mire megtanul járni.

Gergõ ma nagyon ügyi volt alvásban, mert délelõtt és délután is aludt 2.5 órát. Ráadásul nem is ordibált elalvás elõtt.

Éva, Ildianyu: Ti hogy vagytok?

Tudja valaki, hogy a tengeri akváriumok világításához használt kék színû és fémhalogén neoncsövek fénye ártalmas e a gyerekek szemére?

Most mennem kell. Szép álmokat! Kriszti
gykriszta

Sziasztok!
Mi is gratulálunk Gabónak és Simonnak Kép Sok-sok boldogságot, jó egészséget és sok tejcsit kívánunk nekik! Kép
Tud valaki részleteket a szülésrõl? Kép Pl papás szülés volt-e, mennyi ideig tartott....ilyesmi. Kép

Orsi, Katicabogár: Írtam levelet. Remélem megkapjátok!Kép

Pussza Enikõ

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Gratulálok Gabómamónak és Simonnak!(Bocsi, de én nem tudok olyan mosolygós arcot csinálni!) Mondtam én hogy fiú lesz! És milyen jó, hogy nem kellett Gabómamónak "túlhordás" miatt bekerülni a klinikára!
Remélem hamarosan legalább képen láthatjuk a kis vasgyúrót!

Éva!
Most már te következel!

Beni is nagyon jól érezte magát a talin, mondta hogy menjünk máskor is.
Holnap viszem elõhívatni a fényképeket.Már nagyon kíváncsi vagyok!

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Voltam uh-n, és megvan a gyomra! Kép Nagyon nehezen, mert most is alig volt benne valami, de már látszott. Viszont a lába között csak a köldökzsinór látszott, de integetett nekem! Nagyon aranyos volt. És mivel a klinikán voltam, nem bírtam ki, és megnéztem Gabómamót és Simit. Annyira aranyos! Nagyon nagy baba és egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy újszülött! Tiszta vagány kiscsávó! Ja, és úgy szopizik, mint egy szivattyú! Gabómamó meg tegnap reggel óta nem aludt! Kép

Ildianyu
ildianyu

Én is gratulálok Gabómamónak és a picinek! Szép egészséges gyerek lehet. Örülök hogy az étvágya is jó.

Ma azt álmodtam, hogy 2 pici baba is van a hasamban, jaj annyira jó érzés volt. De felébredtem mielött megszülettek volna, igy nem tudom a nemüket. Én ma bejelentkezek a Kaáliba és 20-21-én kell mennem és már vagy 2 hétre rá elkezdik a stimulálást v. még 1 hónapot várnak. Szóval lassan csak közelebb jutok én is a köv. esélyhez.

Sziasztok, jó hétvégét.

Karmen
karmen

Sziasztok!

Még mindig egybe vagyunk Kép Kép

Azok akik kérdezték, hogy ki hogy tud vigyázni a gyerekére, hogy avval ne történjen baleset, annak üzenem, hogy SEHOGY!! Tegnap Lili a többszöri felszólítás ellenére is megpróbált belemászni a kiságyba (már sikelült neki elõtte jópárszor), aminek az lett az eredménye, hogy leesett, oldalra a fülére Kép Kép Kép Úgy sírt, hogy már komolyan aggódtunk érte, de aztán egy kis csokival sikerült megnyugtatni Kép Kiváncsi vagyok tanult-e a tegnapiból vagy ma próbálkozik ismét!
Szóval a kor elõrehaladtával sem lesznek okosabbak, sõt!!! Kép

Ildianyu!
Melyik szobába vannak Gabóék, hogy ha netán mi is ott kötünk ki, akkor megtaláljuk?

Na megyek, legyetek jók!
Éva
vevike

Sziasztok!

Igaz én nem vagyok szegedi, de remélem nem baj, hogy bekukkantottam hozzátok.Kép Így is sok ismerõs nicknévvel találkoztam. Már régebb óta kerestem valakit, akit végre itt megtaláltam.Kép

Lara!Kép
Annyira örülök, hogy megtaláltalak!Kép Talán még emlékszel rám, anno a "Friss kismamák"-ban egy napra voltunk kiírva. Azóta már mindkettõnknek 15 hónapos a kislánya. Jól megkésve, de gratulálok Hangához és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!
Rólunk annyit, hogy 2001. október 17-én (+1 nap) többszöri próbálkozás ellenére, végül császárral megszületett Zsanett 2850gr-mal és 47cm-rel. Azóta már igazi nagylány lett!Kép

Sziasztok
Szilvi
sztigris

Sziasztok!

Enikõ:Én tudok részleteket Gabomamo szülésérõl mert a férjeink egy munkahelyen dolgoznak. Szerdán este kb 1/2 10-kor mentek be a klinikára. Az orvosa bement megvizsgálta és hazament, mondván hogy reggelig ebbõl nem lesz baba. De 1 óra múlva újra behívták, mert úgy nézett ki mégis lesz és hajnali 1/2 3-kor kibújt a kis pocaklakó. A férje végig ott vot de nem szólt bele a történésekbe. Hát ennyit mesélt a férjem.
gykriszta

Szijasztok!

Katica!Hát tényleg jó hely Szeged, ez tény, meghát jöhetnél velünk talizniKép
Nekünk télleg van eladó telkünk, 1060nm és 4,9milla és Szentmihálytelken van(ez is Szeged).

Banita! Be tudod majd szkennelni a képeket?

Ildianyu! Tök jó hirekeket irtál!Kép
Jó neked, hogy láthattad Simit, olyan kiváncsi vagyok én is rá!
Gondolom Simi apukája ezerrel ünnepelKép

Szilvi!Hát jó régen olvastam rólatok, az igaz. Én is gratulálok ZsanetthezKép
Tesó mikorra van tervbe véve?

Ma gif-es hangulatban vagyok,bocsKép

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok Lányok4

Remélem Gabót és a kis Simit gyorsan haza engedik és akkor többet is megtudhatunk. Feltéve ha lesz Gabónak ideje és ereje bekukkantani.Kép

Napsütéses hétvégét mindenkinek!

A Délmagyarban olvashatjátok Simi érkezését is! Sõt a szegedi 4-es ikrekrõl is. De az lehet,hogy tegnapi. Már nem tudom.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Képzeljétek a Flóci már tök simán feláll, ha kapaszkodik:Kép Jó mi?!

Hát nem semmi férjem van! Volt már olyan, hogy miközben beszéltetek hozzá ( már mint a sajátotokhoz) majdnem elaludt? Nagyon vicces dolog. Utána visszamondattam vele, hogy mit mondtam és eltudta sorolni.Kép

Na megyek mert a Flócinak új pelusra van szüksége. Félek ha a Papa cseréli ki elalszik felette.Kép
Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Már milyen rég óta nem írt senki Kép Lányok, nem ismerek rátok!! Kép

Kriszti: Köszi az infókat. Ezek szerint papás szülés volt. Tök jó, a legközelebbit majd én is így szeretném Kép ha lesz legközelebbi.....

Vevike: Na hogy álltok? Még egyben? Hogy viseled? Kitartás!!! Kép

Gabi3: Hát ez a Flóci, nagyon ügyi.Mászik feláll, minden.. Egy-kettõ utoléri Bogit! Kép na most elkezdõdik a mászáshadjárat. Egyszer ráérez az önállóság ízére,nem gyõzöd majd követni....Kép Aztán követeli, hogy sétáljatok, mint most Bogi. Ha valami egyszer beindul Kép

Ildikó: Tök jó, hogy találkoztatok Gabóval és Simivel. Mit mesélt Gabó, milyen volt a szülés? Mármint összehasonlítva az elsõvel? Kép Istenem de jó neki, kicsit irigykedem én is szeretnék még babát!!! Most! De izibe Kép

Lara: Nem kértek egy kicsit sokat a telekért? Kép Be van építve? Vagy mi van rajta,bevezetve...? És egyáltalán, hol van Szentmihály? Erre Röszke felé?

Karmen: Csak szólok, hogy az álmok általában be szoktak jönni, úgyhogy úgy készülj, hogy nem is olyan sokára 2 baba is a pocakodban lesz Kép

Ágci:Te mint táblázatfelelõs Kép szerintem készülhet az új táblázat, mivel meglett Simi Kép Megengedsz egy javaslatot? Mi lenne ha a táblázat felsõ részére írnád a már babás csajok és bébijeik adatait és alulra a tervezetteket (illetve, hogy hol tartanak a lombikprogramban...vagy ilyesmi) és akkor áttekinthetõbb lesz, hogy ki kicsoda Kép

Na mentem pussza
Enikõ

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Ildianyu:
Úgy örülök,hogy rendben volt minden az uh.-án.
Szóval még mindig huncutkodik s nem láttatja,hogy
fiúcska vagy kislány.Majd legközelebb.

Mindenkihez:
Tudtok még valahol kismama boltot Szegeden,az Oskola utcai,
a mix üzletház és a Brendon kivételével?
Nacit szeretnék venni.

Sziasztok! Jó hétvégét!

Erika
Erika

Sziasztok!

Ma benn voltunk Gabinál, nézzétek:
Kép

Jól vannak, bár a pici besárgult, fényezik, de legalább Gabi tudott egy kicsit pihenni. Nagyon jó kedve volt, remélem megmarad ez.
Holnaptól mi egy hétig nem leszünk itthon, majd utána jelentkezek.

Enikõ,
igen jó az ötlet, ha hazajöttem, átrendezem.

Lányok, tök jó volt a tali. Remélem, most már jön a tavasz tényleg, akkor majd többet tudunk találkozni. Olyan édi voltak a babák, nem? És mekkorát nõttek!Kép
Legközelebb már semmi kifogást nem fogadunk el a hiányzóktól, bevéssük a fekete pontot.Kép

Lara,
itt maradt a kiskanalatok. Ha hazajövünk, rendezzük.Kép

Orsi,
azt hiszem a tiétek volt, itt maradt egy kisautó, és a számolós kiskönyv. Majd elküldöm, vagy ha jössz be SZegedre, írd meg mikor, és elvisszük Cumkóval.

Jók legyetek, vigyázzatok a nagy hóban, majd jövök.
SZiasztok:
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Gratula a gólyának Gabómamóéknál!

Ágci! Téged akarlak kérdezni!
Eddig is tudtam, hogy tanárféle vagy, de most olvastam a késõi mozgásfejlõdés topikban, hogy gyógytornász is egyszersmind.
Szóval, Kitti 9 hónapos és esze ágában sincs kúszni-mászni, gondoltam, hogy elviszem gyógytornászhoz. A Minikliniken Kissné Siket Erzsébet rendel (remélem jól emlékszem a nevére), tudsz róla vmit? Vagy van vki, ait ajánlani tudnál?
Elõre is köszi: Méri
méri

komoly kis legényke ez a Simi baba! Büszke lehet rá a mamája. Kiváncsi vagyok az elsõszülött hogy fogadja majd. Remélem gabomamonak lesz ideje irni majd egy pár sort.

Vandárol vannak képek a babaszobában. Rully Vanda.

Erika:
A corában is volt a multhéten egy csomó kismamaruci. Meg mindha a tescoban is láttam volna. Mikorra vagy kiirva

Üdv:Nina74
nina74

Sziasztok!

Lara, az tök jó buli lenne, ha tudnánk találkozni Veletek Kép,de ez még nagyon messze van.Kép Én is azt szeretném kérdezni, hogy van-e valami a telken bevezetve, vagy teljesen üres?

Sziasztok, Katica
Katica

Sziasztok!

Erika!
Vannak még a Micimackóban jó nacik. Tegnap voltam a Corában, és van még sok kismamanaci, nem is drágák. És jól néznek ki. Vannak vékonyak és vastagabbak is.

Ildianyu
ildianyu

Ja, Éva!
A 108-ban vannak, de szerintem szólj Annának, hogy siessen, ha még ott akarjátok érni õket. Kép
Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Én is szegedi vagyok, és nagyon örülök, hogy ildianyu segítségével megtaláltam ezt a topicot. Végre lesznek barátaim!!! (remélem)
Magamról:
Zsombón lakom, 18 éves vagyok, elsõ babámat várom, most vagyok 19 hetes, és 5 napos. A kilinikára járok, az orvosom Dr. Sikovanyec János (Rém rendes doki!!!)
Családom: Édesanyám(Meso) 38 éves, 5 gyermek édesanyja, a legnagyobb én vagyok, a legkisebb 2002.12.13-án született, Anna Blankának hívják.

Ha van vki, aki hasonló idõs terhes mint én, vagy hasonló korú babája van, az írjon nekem, mert úgy szeretnénk barátokat!!

Zsófi, Meso
Zsófi

Sziasztok!

Még mindig egyben Kép Hát úgy néz ki Gabót és Simit már nem nézzük meg a kórházba Kép Azért köszi Ildianyu!
Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem Simi nagyon hasonlít az anyukájára Kép Kép Kép Vagy csak én látom bele??? Olyan nagyon irigy vagyoooooooooooooook!!!!

Zsófi!
Akkor neked tök jó, mert már elõre tudsz gyakorolniKép

Na megyek, legyetek jók!
Éva
vevike

Szijasztok!

Úristen, Simi tök aranyos kisbaba! Olyan kis drága! Nagyon láccik rajta, hogy kisfiú.
Meddig maradnak Gabóék a Klinikán? Szerintem Jázmin nem lesz féltékeny az öcsire, mert még kicsi a féltékenységhez. Legalábbis Hangából indulok ki, öt most még nem érdekli, ha más babát ölelgetek.

Gabi3! Flóci nagyon ügyes baba, hogy már csak úgy áll! Az én férjem tök olyan mint a tied. Csak ö olyat is "tud", hogy beszélek neki, ö meg rám se néz, egészen mást csinál, esetleg ö is épp beszél Hangához, és ha megkérdezem, hogy mit mondtam, simán visszamondja. Szoktam is néha szidni, hogy miért nem figyel, de be kell látnom, hogy mégiscsak figyel.

Enikö! Szentmihály az Szeged egyik lakókörzete. Olyan körzet mint Béketelep vagy Tarján vagy Szöreg. Árak tekintetében úgy látom tájékozatlan vagy, javaslom a Déli apró nevü hirdetöújságot.Kép

Erika! A Corában voltak most jó kismama ruhák. Nézd meg még a Renitexben is, én ott vettem annak idején egy kantáros kismamanacit.

Ágci! Tényleg ott maradt, netudd meg mint szenvedünk most, az volt az egyetlen mély kiskanál. De ma veszek egy hasonlót a Corában, ha kapok.

Katica! A telken van egy lebontandó vályog ház. A villany be van vezetve, gáz, víz az uccában. A telek 2 uccafrontos, a buszmegálló a háztól 2 percre van.
Most merre laktok?

Zsófi! Üdv köztünk. Tényleg jó neked, hogy ilyen pici tesód van, legalább elöre begyakorolhacc mindent, szülés után rutinos leszel nagyonKép

Vevike! Anna jól birja, úgy láccik nagyon jól érzi magát odabenn. Simi szerintem is hasonlit Gabomanora. Olyan jó, hogy Anna és Simi egyidösek!

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok!

Ildianyu,Nina:
Köszi, a micimacit megnézem meg a tescot.Nem is tudtam,hogy ott is van kismamaruha.A coraban voltam vagy nagy vagy rövid...
Zsófi:
Üdv!Én is az elsõ babám várom s a dokink u.a.
Egyetértek veled, nagyon jó fej!

Olyan édes Gabó Simikéje!Annyira jó neki!!!!!!

Puszi Mindenkinek!
Erika
Erika

Nina!
Megnéztem Vandát! Szerintem gyönyörü!!!!
Lara
lara

HellO!

Lara:
Jaj de jó! A Renitex eszembe sem jutott!
Puszika!
Erika

Sziasztok,

itthon vagyunk, ma reggel jottunk, majd irok, meg nem tudtam mindent elolvasni mindent, de mindenkinek koszi a gratulaciot.
Jelentkezem minel hamarabb, de kicsit faeadtka vagyok, meg Jazmin is ittvar ram.
gabomamo
gabomamo

Sziasztok!

Gabómamó!
Üdv otthon!!!! Remélem már nem tudom elolvasni amit írsz Kép
Olyan jóóóó nektek! Kép Kép Kép

Nina!
Én is megnéztem Vandát, nagyon szép baba. De ténylegKép

Na megyek, legyetek jók!
Éva
vevike

Sziasztok Lányok!

Már három napja nem volt gépünk, így nem tudtam benézni ide. De most már itt vagyok!Kép

Gabó: Nagyon ari ez a kicsi Simi baba! Jázi hogy bírta nélküled? Gondoltam, hogy ma már otthon lesztek.KépPihenj amennyit csak tudsz! Sok-sok tejcsit kívánok Siminek!Kép

Enikõ, Lara: Hát igen ez a Flóci már csak ilyen. A hétvégén egyszer sem esett el. De ma bepótolta: kétszer egymás után vágódott el. Mászik mint álat, folyamatosan feláll. Mindenhová felkapaszkodik. És nagyon élvezi. Kezd lépegetni is.Kép

Évi:Hány napod van még hátra? Nagyon szorítok értetek!

Zsófi: Üdv közöttünk! Tényleg rutinos anyuka leszel!

Nina:Megyek és megnézem Vandát a babaszobában. Legközelebb már ti is lejöhetnétek a baba-mama klubba!

Ildi, Erika: Hogy vannak a kismamár?!

Ágci: Legközelebb biztos megyünk!Kép

Gabi3
inecsg

Megnéztem Vandát, nagyon édi kisbaba!
Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Gabómamó!
De jó, hogy otthon vagytok! Azért pihenj is! Jázmin mit szól Simihez? Mondta a férjed, hogy te vetted észre, hogy Simi sárga. Hogy láttad rajta?

Zsófi!
Üdv itt is! Tényleg jó, hogy már gyakorolhatsz. Kép A szüleiddel fogtok lakni?

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Igen, elég régen nem jártam netközelbe, mível anno még a munkahelyemrõl írogattam. Decembertõl viszont végre itthon is van net és azóta aktívan babanetezek.Kép Kistesó project májusban indult volna, de végül õszre lett átütemezve. Alig várom már, hogy megint pocaklakóm legyen, olyan fantasztikus élmény! Fõleg, hogy ismét nem szeretnénk elõre tudni a pocaklakó nemét.Kép Szóval õsszel. És nálatok?

Szilvi + Zsani
sztigris

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?