Új privát üzeneted érkezett!

Ne görcsölj a napokon. Amikor abbahagyod, megjön. Én pl. arra esküszöm, hogy 2 nappal később kezdem szedni, mert ugye, mielőtt abbahagyod, tesztelni kell, mert ha baba van, akkor nem hagyhatod abba, a 10 napos babát viszont mi van ha nem mutatja ki a teszt. Szóval így adok a babának 2 napot, gond nem lehet, legfekjebb picit kitolom a ciklusomat, és ha akkor negatív, akkor abbahagyom. Rá egy-két napra megjön. Szerintem így csináld és szedd be mind a tiz napit, mert ki tudja. Figyelj Eszter, én nem vagyok smucig sem szegény, csak tisztességes munkáért vagyok hajlandó fizetni, elvből! Erről a doki dologról még beszélünk. Most kicsit megyek de benézek még, mit írtál! Kedvellek ám, Éva sok jót mesélt rólad!

Zora
Kép
zora7
 
 


Eszter!

Én egyetértek Zora :) minden szavával! Én is azt csinálnám, amit itt leírt! Így tényleg a legjobbat teszed, amit csak lehet :wink:

Éva:)
köszi, hogy leírtad részletesen, hol is tartasz.
És igen, nagyon jó, hogy végre kimehetünk. Bár őszintén megmondom tegnap annyira fáradt voltam, hogy nem vittem le Bencét sétálni :roll:

Momo:)
Akkor neked is sikerült jól kifognod az éptőbrigádot.... :? Férjemtől én is sok "szépet" hallottam...ő is vállal műszaki vezetést, de csak a saját tervezésű házaira.

Erzsike:)
Sikerült a süti? mit készítettél?

mennem kell, bence ordít a kiságyban :roll:

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Nagyon gyönyörű idő van. Egész délelőtt a játszón voltunk. Áron jó nagyot aludt a napon, aminek az a következménye, hogy most esze ágában sincs ezt tenni.Itt játszik a földön és remélem elvan egy darabig amíg én írok. Dávid viszont alszik, mert ő meg jól elfáradt.

Eszter
Hú én nem tudok neked semmi okosat mondani a progival kapcsolatban. Én sajnos nyuszi lennék használni az orvos beleegyezése nélkül. Halgass meg minden véleményt és tégy belátásod szerint.

Koda
Nem kötelező minden nap sétállni menni. Ha fáradt vagy pihenj csak nyugodtan, már ha Bence hagy. Van erkélyetek oda is kiteheted és akkor levegőn van és te is jól jársz. :) :wink:

Momo
Sajnos ez van ,hiába bízol meg valakit a teljes kivitelezéssel és állapodsz meg mindenben akkor is megpróbálnak átverni.
Legyél ügyes és jó ablakmustrát.

Verzsike
Mit sütsz?
Én bele sem kezdtem a tavaszi nagytakarításba. :oops: :roll:
Egyszerre nem is tudnám egyedül megcsinálni, így csak szépen apránként megyek végig a lakáson. Sajnos ennek az a hátránya, hogy mire megcsinálom kezdhetem előről.

Mona
Te jó ég, hogy megy az idő. Már a 31. hét. Minden elismerésem a takarítás miatt. Bevallom én hívtam egy takarító céget és ők csinálták meg a mikor Áronnal a már csak 4 hetem volt hátra. 8)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 

 
 

Sziasztok!

Koda,Zora!

Jelentem elkezdtem használni az Utro-t.Tényleg nem árthatok vele,viszont használhatok,ha esetleg van baba.Szóval először biztos voltam a dolgomban,azért is szalasztottam el érte apát,később estem csak kételkedőbe,de így,hogy ti is ezt gondoljátok,belevágtam.Remélem senkinek nem okozok csalódást és lesz + tesztem Húsvétra. :D

Juci!

Most ettem egy tányér indonéz tésztát.Ez tényleg mennyei.Én annyit változtattam rajta,hogy a végén egy botmixerrel eltüntettem a sárgarépákat.Így olyan finom krémes szósz lett és fenséges.Köszi a receptet. :D

Bufo!

Mi holnap készülünk játszóra,ma takarítottam,meg főztem,aztán bábkészítést igértem a gyereknek délutánra.Emlékszem,hogy takarítócéget hívtál,akkor én is elhatároztam,hogy majd így csinálom,ha lesz baba. :wink:

Éva!

Remélem majd jelentkezel,mert annyi kérdésem volna az utro kapcsán... :roll: Te elkezdted már használni? Jajj,olyan jó volna tudni,hogy benned mi játszódik most le. :?: :?



Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter! Jó, hogy belevágtál. Éva a tablettát szedi, úgy érzi neki macerás a kúp, de a kúp szerintem kevesebb mellékhatással jár és nem kínozza a gyomrodat. Ha mellékhatásként hányingert érzel, vagy mellfeszülést, ne aggódj, hiszen megéri ezt a kis szenvedést. Egyébként én a Duphastont szedtem és nem éreztem semmilyen mellékhatást, Éva attól is rosszul volt. Lehet, hogy mázlid van és Te sem érzel majd semmit. Akinek mondjuk azelőtt premenstruációs tünetei voltak, annak még segít is a progipótlás, elmaradnak a kellemetlen tünetek. Egy dolgot ne tegyél, ha elkezdted, cikluson belül ne hagyd abba, bárki bármit mondjon, mert azzal összezavarod a szervezetedet. Szerezz be egy nagyon érzékeny tesztet, Gigi szerintem tudja a forrást, de ne tesztelj előbb, mint a 11.reggel. És ha nem sikerül, ne keseredj el, ez a hónap így egy jó hormonális rákészülés is lehet, legalább megnézed, hogyan alakul a hőd a gyógyszer hatására. Puszi

Zora
Kép
zora7
 
 


Kedves Lányok! Ne haragudjatok, hogy csak egy egy reagálással jövök át és úgy tűnik, mintha a többiek sorsa közömbös lenne. Mindenkit figyelemmel kísérek és drukkolok, de nem telik az időmből többre. Elnézést érte, azért figyelek és szívesen segítek, ha éppen tudok. Kérdeznék tőletek valamit. Nagyon szenvedek a mensi elmúlta óta egyre fokozódó, már már görcsös mellfájdalomtól. Tapasztaltatok már ilyet a pé-től és a mensitől függetlenül? Kb. 2 hete szedek Maca Vibét és cickafarkteát iszom, ennyi. Köszönöm, ha időt szakítotok rám!

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!

Zora!

Sajnos nincs tapasztalatom,mert cickafarkot még nem ittam és nálunk a Macát apa szedi,de én azt gondolom,hogy ha előtte nem volt,akkor valamelyik okozhatja.Na ezzel jó okosakat mondtam,magyarán semmit.Amúgy én kb 2 napja érzek egy kis mellfeszülést,mert ugye megvolt a pé-m és most,hogy felhelyeztem a bogyit ez tényleg érezhetőbb lett,de egyenlőre nincs egyébb kellemetlen tünetem,remélem így iy marad.Szerintem Évának is a hüvelykúp volna a jó megoldás.Amúgy teljesen értem én amit doki ügyben gondolsz,sajna még sosem éreztem egy nődokinál sem,hogy a legjobb helyre kerültem.Azaza annál,akinél Bálintom született,de az is vak lárma volt,mert a szülésnél becsődölt,a terhesgondozáson meg nem volt miért aggódni,mert sosem volt semmi panaszom,tökéletes volt a terhesség,tehát bárki végigasszisztálhatta volna a terhesgondozást.A mostani doki Little orvosa,eddíg 2 alkalommal jártam nála.Szimpatikus,de nem merek messzemenő következtetéseket levonni,én igyekszem most bízni benne,mert valakiben kell,és remélem nem csalódok.Nagyon kedves,tőled,hogy bírod a búrámat,én is így vagyok veled. :D És hogy Éva szépeket mesélt rólam ez meg különösen jól esik.Köszi Éva. :wink: :D Csak az az egy rossz,hogy most nem adhatok sem a terhességi tüneteimre,sem a hőgörbémre,hiszen stimulálva lesz minden.De sebaj,nemsokára kiderül. :D Optimista vagyok ám nagyon és mindenkinek gyönyörű szombat délutánt kívánok. :wink:

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter! Én decemberben a Duphaston szedésekor lettem terhes, de ugyanúgy, mint a szedése nélkül előző júniusban, csak a 10 nap után voltak terhestüneteim(kis émelygés, fáradtság, pisilés), hiszen ezeket a hcg okozza, nem a progi önmagában, tehát viszonylag jól elkülöníthető. Kiváncsi vagyok, veled hogyan lesz? Egyébként utánanéztem és egyik szer sem okoz ilyen mellékhatást. elég furi. Nekem egyébként a Gravi-Hcg nevű teszt mutatta ki erősen a terhességet, amit a Szent Imre patikájában lehet kapni. A kórház laborjában is ezt használják, műanyag kazettás, emlékbe is el lehet tenni.

Zora
Kép
zora7
 
 


Ezt Indnek írom: 1. Száraz napok, vagyis a kezdeti biztonságos napok, amelyek közvetlenül a menstruáció után vannak. A hüvely belül nedves, de a szeméremtest kimondottan száraz. A nő nem érzi nedvesnek vagy síkosnak a hüvelyt, és nem lesz folt a nadrágon.
2. Korai preovulációs nyalka. A nyalka opálosfehér vagy sárga színű, sűrű, ragadós, nyúlós. A nő ragadósnak érzi a nyálkát, és határozottan észleli, hogy van nyalka a száraz napokkal ellentétben. Ez a kevésbé termékeny állapotot jelző nyalka napokig változatlan minőségű marad, azután átalakul vizes nyálkává.
3. Vizes nyalka - vékony, vizes, áttetsző. Az ösztrogénszint magas, a méhnyakváladék mennyisége nő, átlátszó és magas a sótartalma. A peteérés időpontjában a nyalka igen áttetsző, olyan az állaga, mint a tojásfehérjének, és a képződés csúcspontján nyúlékony. Ez azt jelenti, hogy a nyálkát a hüvelykujj és a mutatóujj közé fogva hosszú, átlátszó vékony szállá lehet kinyújtani. Ha ezt az átlátszó nyálkát üveg tárgylemezre kikenik, és hagyják meg-száradni, akkor a mikroszkóp alatt páfránysze-rű formát lehet látni a kikristályosodott só miatt. Ezek a jelek igen termékeny időszakot je-leznek — erősen fönnáll a fogamzás lehetősége -, és a peteérés után több napig megmaradnak.
4. Posztovulációs nyalka — ismét sűrű és ragadós a progeszteron hatására. Ez a viszkózus nyalka közvetlenül a menstruáció előtt ismét átlátszóvá és vizessé válhat, de ez a fázis nem mindig jön létre.

Zora
Kép
zora7
 
 


Bocsánat, már nem tudom, hol vagyok.

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!

Eszter! Nekem sajna fogalmam sincs ezekről a segítő szerekről, de mindenképpen bízz abban, amit csinálsz és akkor hazsnálni fog.

Kicsi epertortácskákat csináltam délelőtt, csak fagyasztott eprem volt, a tetején azért nem az van...

Kép
Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok,

Sok időm nincs, mert megyek Viviért anyukámhoz, úgyhogy csak a kérdésekre reagálok, ha nem bánjátok!!! :roll:

Koda,
igen, jó címre jön a boríték! :)
csak titokban 8-at a doki mérlege szerint :( Most az utolsó hónapban 2-t, úgyhogy valamit muszáj mozognom, mert a kajáról képtelen vagyok lemondani :roll:
Amugy a babaszoba pasztel zöld lett. Majd ha kicsit rendeződnek ott az állapotok, akkor rakok fel képet!
Amiről képet raktam, az az előszoba-folyosó. Nagyon szép lett szerintünk is. Hasonlóra akarjuk megcsinálni a nagyszobát is, csak időnk nincs nagyon rá, amikor apa itthon van!

Bufo,
Vivi szívbetegen született. Foramen ovele apertum-ja van!
:shock: :lol: Ez azt jelenti, hogy nem záródott egy kis "átjáró" születéskor, aminek kellett volna. Ettől persze van szívzöreje. Én is a Madarászba jártam gyerek koromban, mert én meg kamrai sövény hiánnyal születtem... MI már csak ilyen selejtes család vagyunk :D
A doktornő csak a legfontosabbakat mondja el, de ha kérdezel tőle akkor válaszol érthetően!

Mona,
mi nekünk úgy néz ki most született meg a végleges lánynév! :) Sok civakodás és változtatás után a Líviát választottuk, ugyanis Livi névnap egy évben 3-szor van:
1. februárban az én szülinapomon
2. decemberben a párom szülinapján
3. októberben, majdnem akkor amikor fogant a drága!! :D
Úgyhogy ez jelnek vettük és döntöttünk. Persze azért azt tudni kell, hogy mind a hármunknak tetszik is a név! :lol:

Éva,
döntöttem ám az úszás mellett. Hétvégén megerősítést kértem az orvosomtól és amugy is most érzem magamat erősnek ahhoz, hogy eljárjak. Na, meg persze a jó idő is hozzátesz! :)
Mi a baj a nagylányoddal?
Nekem Vivivel tényleg szerencsém van. HOgy jól nevelés-e, azt nem tudom, de tényleg minden ilyet megoszt velem (egyenlőre). Talán azért, mert nem elhajtom a pasi dolgokkal, hanem megpróbálok úgy viselkedni, mint a barátnője és tanácsokat adni...
De hát, gondolom te se teszel másképp a lányoddal. Illetve én se mondtam el anyuéknak amikor megtörtént az első együttlétem... Fél évre rá tudta meg anyu, pedig mindig jó volt a kapcsolatunk!
Azért erről a hónapról ne mondj le! Amit az első doki látott tüszőt érni, az valahova csak eltünt!!!?? Hátha... Én azért drukkkolok nagyon.
A szobatisztasággal meg ne foglalkozz. Majd ha ő úgy érzi, hogy itt az ideje, akkor le fog szokni a pelusról!!! Mások meg le vannak sz..va! :D

Eszter,
azzal ne foglalkozz, hogy a vonal a hőid alá esik!! A legalsó értéket veszi számításba, ennyi csak a lényeg...
Én az utro-hoz nem értek, de ha nem árthat, akkor jól tetted, hogy elkezdted!!! Hátha az segít! Úúúúúúgy szeretném már!!!!

Erzsike,
kismamatornára gondolom délután fogsz járni, igaz???
Gondolkodom én is rajta, de nekem mindenképp a délelőtt lenne jó, amíg Vivi isiben van...

Juci,
imádom a lányod! Zabálni való még mindig! :)

Gyöngyi, Mesi,
mi újság veletek???

Most egy kicsit magunkról:
Tegnap voltam a dokimnál. Sikerült beszélnem vele, hogy én nem szeretnék érzéstelenítőt a szüléshez, mert Vivinél se kaptam... Annyira aranyos volt, mert azt mondta, hogy "természetes, nem is fogom orvul hátba szurni, ha nem akarja" :D
Nagy nehezen rákérdeztem a szülési tarifájára is. Azt mondta, hogy nincs ára, mindenki annyit ad neki, amennyire meg van elégedve, és amennyit a pénztárcája enged... :D Azért örülök, hogy ezt a választ kaptam. Ezt néztem ki belőle!!! Szerintetek 10 terhesgondozás ára az kb jó ár???
Ja, és a szülésznőnek is mondtam, hogy szeretném, ha mellettünk lenne a szülésnél!!!

Valamit úgy érzem, hogy akartam még irni... :( Na, mindegy, ha eszembe jut, akkor majd még jövök úgyis!

Millió puszi mindenkinek!
Ági
csné
 
 


Sziasztok!

Csak 1 pecem van,úgyhogy annyit szeretnék megosztani,hogy ez nem az én hónapom. :cry: Ma reggel 36,6-al keltem,úgy,hogy közben használom az Utrot.Hát ez van,az nagyon jó,hogy apával ezt is megbeszélhettem és ettől jobban érzem magam.Most már csak azt várom,hogy elteljen valahogy a ciklusom.Majd később még jelentkezek.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter,
az, hogy egy tizedet visszament a hőd,nem jelent semmit!!! Az én babás görbémbe is vannak visszaesések... nyugi, Titié is cikk-cakkos lett emlékezz vissza, hogy azért izgult!!!

Enyém:
Kép

Titié:
Kép

Ez még nem jelent semmit, ezért nem szabad feladnod!!!
csné
 
 


Eszter! Szerintem sem kéne aggódnod, és ha ennyien mondjuk és konkrét bizonítékok is vannak, akkor így van és kész! Puszi mindenkinek

Zora
Kép
zora7
 
 


Ági
Ennyi hízás szerintem belefér. Ha bírsz tényleg jó ötlet a mozgás, nem plötyedsz el és jobban érzed meged tőle. Szerintem az úszás a legjobb mert minden izmodat megmozgatja, nem terheli a gerincedet, és a pocakot sem érzed nehéznek.
Nagyon jófej a dokid, manapság már kevés aki nem mond konkrét összeget. Szerintem jó ár amit te írtál, akkor ha elégedett vagy.

Eszter
Látod vannak visszaesésre is babás példák. Nyugodj meg egy kicsit. Nem jó, hogy ennyit stresszeled magad.
Próbálj meg lazítani, mert teljesen kiakadsz mire a ciklusod végére érsz. A párod is mindenben melleted áll, és ez a fontos. Ti megtettétek amit lehetett a többi úgyis a természeten múlik.

Juci
Várjuk az irományt! :wink:
Már múltkor is akartam kérdezni, Dudi miket csinál, forog már?
Áron úgy két napja "kutyázik", persze furog össze vissza. Kúszni esze ágában sincs. Dávid is egyből mászott úgy látszik követi a hagyományt.

Momo
A Jucinak feltett kérdés Mishalnak is áll?

Nálunk a szokásos csendespihi van. Nem történt ma semmi érdemleges. Délután jönnek anyósomék unokázni egy kicsit. Ennek örülök, mert szinte mindig mi megyünk. Nekem így sokkal egyszerűbb, nem kell cuccolni két gyereknek.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Zora
Bocsi téged kihagytalak.
Nálam mellfeszülés és görcsölés csak a mensi előtt egy héttel szokott jelentkezni. Vagyis most már nem csak mielőtt agyerekek születtek, de az is lehet, hogy a szoptatás miatt nem érzékelem most.
Szerintem valamelyik amit most kezdtél használni az okozhatja. Mondjuk a cickafark teát nem is szabad végig inni egy ciklus alatt én úgy tudom, nem lehet, hogy ez a gond?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Szia Zsuzsa, én is gondoltam erre, abba is hagytam, bár a mellékhatások között nem szerepel ez, de ki tudja. Azt írják, hogy leginkább a ciklus második felében kell inni, mert a progitermelődést serkenti én meg pont az elején ittam. Egyébként, mintha ma kissé jobb lenne(3.napja nem iszom), amit nem bánok, mert nem hiányzik újabb probléma. Megírnád, Te mit tudsz a cickafarkról? Köszönöm, szép hétvégét!

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok lányok!!!

Jaj, de hiányoztatok!!!

Istenem, annyira lelkifurdim van, hogy nem tudtam közétek jönni. Most jól le is maradtam az eseményekben. :(
Senkiről nem tudok már semmit.
Megpróbálok visszaolvasni, aztán jövök. Persze, csak a vacsi után, mert éhen veszek.

Rólam annyit, hogy minden rendben van, jól sikerült a hétvége is, apával taliztam pénteken Miskolcon, letudtuk a dokilátogatását is, aztán anyukáméknál voltam. Hugival jót sétáltunk szombat este, ezen kívül egyszerűen sem energiám, sem időm, sem kedvem nem volt semmihez. Ilyenkor mindig annyira rövid az a szombati nap, nem tudom eldönteni, kihez menjek el, annyi régi ismerősöm várná, hogy meglátogassam. De ez annyira ritkán sikerül. Januárban hoztunk össze egy régi tankör talit, a régi kedves ismerősökkel, annak annyira örültem. Már azt beszéltük, hogy nálunk kellene összehozni valamit legközelebb, csak ugyebár mindenki miskolci, mi meg még nem vagyunk kész a házzal, alig van szálláslehetőség nálunk. Pedig már nagyon jó volna meghívnunk őket magunkhoz.

A betegségem végre elmúlt, már semmi gond, holnap mehetek is dolgozni.

A hányinger, émelygés még mindig kísér, de amiatt csak örülök! :)

Puszi lányok, igyekszem jönni még!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!
Csak nagyon gyorsan bejelentkeztem, mert egész hétvégén nem voltunk itthon!
Pont akkor, amikor Eszternek szüksége lett volna rám!
Na mostmár megírom a számomat priviben!
Eszter! Privi ment!

Később még jövök, csak le kell fektetni a picúromat!

Éva

Kép
balimama
 
 


Húúú, lányok, nagyon lemaradtam!!!

Nem is fogok tudni reagálni mindenre sajnos.

Ági, baromi szép lett a lakásotok!!! Ezek a színek!!! Imádom, annyira meleg hatása van!!! Nagyon ügyesek vagytok!!!

Koda, szegénykém, elhiszem, hogy ki lehetsz merülve. Nem tudjátok valahogy megoldani, hogy a párod vigye le néha a picit meg Marcit sétálni? Vagy esetleg anyukád? És akkor tudnál kicsit aludni addig is. Az a 2-3 óra annyit segítene Neked. Még mindig nem alszik a picur a kiságyában?

Drága Eszter, remélem, ezt te sem gondoltad komolyan, mármint hogy megijedsz egy kis hőleeséstől! Nézd csak meg az én görbémet! Annyira jó, hogy Ági feltette. Vagy Juci terhesgörbéjét. Hihetetlen, nem is gondolná az ember, mi lett a végeredményük. Tessék bizakodóbbnak lenni, de persze maradni realistának! Nem rögtön megtorpanni, hogy úgysem! Örülök az Utronak, mindenképp összehozzuk majd a talit, egyelőre várjuk meg az UH-mat, hogy minden rendben van-e a kis pocaklakómmal, és utána akkor talizhatnánk, elhoznék 1 dobozzal. Én kedden fogom kiváltani az én receptem, az 1 doboz, így simán kihúzom a 12. hétig.
Amúgy én szinte biztos vagyok, hogy holnapra szépen visszamegy a hőd. Kérlek, gyere reggel az újabb hőjelentéssel!!!

Jucikám, ez a nagylány!!! Annyira édi, ahogy eszi a kis fincsi kajcsikat. Jól tetted! És bevált? Volt kaki?
Annyira helyesek a gyerkőcök Mishallal! Nagyon szépek a képek! Biztos nagyon jól éreztétek magatokat. Jót dumcsiztatok, a gyerekek meg élvezték egymás társaságát, jól eljátszottak egymással. :)

Erzsike, szégyenlem magam, de nem igazán értem a képet. Segítenél? Az gondolom a gerince ugye?
Hú, ez az epertortácska igen incsiklandó. Megennék most egyet belőle. Remélem, a receptjét beírtad a topikba!!! :)

Zseppy, mi újság a munkahellyel? Megoldódik a probléma? Sikerül a kislányod elhelyezni? Mikor kell kezdeled? Mesélj!

Bufo, de jó, hogy így helyrejött a derekad! Remélem, nem lesz most már rosszabb!

Évikém, szóval mégis elmaradt a peteérés?! A fenébe! De talán tényleg igaza van Zorának, nem biztos, hogy el kellett volna kezdeni az Utrot. Annyira kár, hogy nem repesztette meg a tüszőt a doki. Azért ez fura, hogy eddig minden hónapban volt, most meg hogy UH-val figyelték ez lett a vége... :(
És hogy alakult a hétvége? Sikerült találkoznod Virággal?

Momo, tökéletesen igazad van, és köszönöm a dorgálást! A teljes igazság az, hogy sokkal lassabb vagyok most, mint tavaly. Nem is megy az a rohanás, mint annak idején, most sokkal gyengébb, álmosabb vagyok.

Lányok, úgy döntöttem, hogyha minden rendben lesz, akkor csak június-júliusig dolgozom!!! Igaz így a legnagyobb melegben itthon leszek, nem a finom klímás irodában, de az tuti, hogy élvezni szeretném végre majd a várandósságot! Nem tudom, az anyagiak mit fognak megengedni, de ha igaz, hogy táppénz alatt szinte az egész fizumat kapom (bár majd a tb miatt vagy 2 hónap csúszással), akkor még anyagilag sem lesz gond egyelőre. Viszont legalább tudnék magunkkal foglalkozni. Annyira szeretnék a kismamáinkkal találkozni, beszélgetni, lazítani.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok,

Hát ez a hetem mozgalmasra sikeredett. Margit kórházért szervezkedtünk többen és én voltam a szószóló. Na, erről ennyit, mert nem akarok politizálni. Nálam legalábbis nem arról szólt a dolog.

Titi,
Nagyon helyes, csak mindent szépen lassan. Akkor én már nem dorgállak meg.
Táppénzbe, TGYÁS-ba beleszámít a jutalom is, így talán kevésbé érzi meg az ember.

Mi van a munkahelyemmel? Háááát. nem tudom mit is mondjak, mert a héten megkínált egy másik cég egy viszonylag jó ajánlattal. Nem tudom mit csináljak. Enci csak szeptembertől lesz bölcsis, az 100%. De szerintem a jövő héten kell telefonálnom, hogy hamarabb szükségünk lenne bölcsire valszeg, mert úgy tűnik Apának is alakulóban van valami. Én a munkát pedig ápr.27-én kezdem. Szóval egyenlőre nem tudom mi legyen. :twisted: :twisted:

Ági,
Nagyon szép lett az előszoba. És tényleg én is ilyen Anya szeretnék lenni, akihez bármivel odajöhet a Lánykája. Én bizony irigykedem Rád.

Koda,
Zsuzsa ötletét fogadjátok meg. Aztán az elején mostmár nem sokára túl lesztek és már csak a szépre fogsz emlékezni.

Eszter,
Na végre. Tudod nem mindig kell gondolkodni a dolgokon, hanem csinálni :lol: :lol: :lol:

Juci,
Még szép, hogy ízlik neki az almácska. Aztán észbe se kapsz és veletek eszik Dudor. Enci már nem is hajlandó a csak neki csinált dolgokat megenni. Sőt még azt sem, amit mi eszünk, ha leturmixolom.

Momo,
Na tessék, pedig azt mondtad rossz anyós leszel, most meg tessék. ezek a képek nem semmik :P :P :P

Lányok,
Virággal mit egyeztettetek? mikor talizunk?

Ma elmentünk az Árkádba fagyizni. Na végül az nem volt. Encikém csak rohant és rohant és rohant. Még rendelni sem tudtunk, mert 2 percig sem volt hajlandó ülni.

Akit kihagytam ne haragudjon, de teljesen elfáradtam.

Na, megyek és pihizek még holnapra.

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Zseppy, sajnos nekünk nincs olyan, hogy jutalom. :( Semmi plusz. :(

Na, ez nagyon jól hangzik. Mármint hogy van egy nagyon jó ajánlatod is. Csak legyen bölcsi!!!

Nem volt az Árkádban vagyi???!!!

Tényleg lányok, rá vagyok kattanva a fagyira! Tegnap 2x2 gombócot ettem meg, legszívesebben most is elnyalogatnék egy kicsit.

KépKép
titi_27
 
 


Hali!

Agi!

Rendesnek tunik a dokid...az nagyon fontos hogy tudjatok kommunikalni es komolyan vegye a kivansagaidat,elvegre ez a te szulesed lesz es ha minden siman megy akkor csak asszisztalni fog melletted. :lol:
Uszas jo,mar ha jol tudsz uszni...de en bevallom 1. nem tudok valami jol.2. betegesen felek az uszodak vizetol.
8kg plusz,teljesen ok...en is itt tartottam,igaz a vegere eljutottam 17ig :lol: de lement. :lol:

Verzsike!

Nagyon superul nez ki ez a tortacska. :wink:

Eszter!

Tenyleg nem feladni,az a kis csokkenes mint ahogy a lanyok is irtak nem jelent semmit. :P

Titi!

Orulok,hogy lassitasz..es hogy nyaron mar otthon lennel...az lenne a legjobb.Tudom a penz mennyit szamit...de hidd el kell neked es neki az az ido...hogy csak magaddal es vele foglalkozhass..hogy befele figyelhess...most is ugy gondolok vissza ra..hogy fantasztikus volt...es erre IDO kell!!!Most akkor tenylegesen november 2.ra vagy kiirva ciklus szerint??? :lol:

Juci!

Bocsi,most jutott eszembe(marmint ma) hogy jovo utani kedden(11) vedonohoz kell mennem+kemenysepro jon,stb...tobbi nap???

Bufo!

Hogy mit is csinal Mishal???Nem sokat,parszor megfordult mar hasrol hatra(de ezt mar ket honappal ezelott is megcsinalta veletlenul) es ennyi...oldalra fordulgat...hatrol hasra semmi..ugy vettem eszre hogy o a dumalassal van elfoglalva.Remelem azert hamarosan beindul...anyukam es ferjem szerint hagyjam beken majd csinal mindent a maga idejeben.Ulni viszont az olemben eddig szeretett,most meg kitornassza magat az olembol...ez nem tudom milyen fajta mozgasforma. :lol:
Jo lenne ha meglephetnenk az apukajat valamivel..allitolag majusban jon(inshaallah).

Kepzeljetek most szokott ra az ujjszopasra(nem cumizik),annyira edes amikor az esti szopi utan bekapja a mutatoujjat es szopja.....tudom par ev mulva mar nem tartanam annyira edesnek...de most igen. :lol:

Na,ennyi...mi ma anyukamnal kotottunk ki,aztan hazafele jot setaltam,annyira super ido volt.Es foztem is...szojatejszines gombat,fele megy anyukamnak.Mostanaban felesben fozunk,hol en,hol o..igy konnyebb es izgalmasabb.
Ja,ablakok...ket cegtol is kertem arajanlatot.Perzse csak ellenarajanlatkent akarom hasznalni oket(legalabbis az ablakokra).
Kivancsi leszek.

Zora!

Hogy hogy ennyire tudod ezt a progi utanpotlas...stb temat??
:lol:
Koda!

ALszik mar Bence a kisagyban???Marci hogy viseli a dolgokat? Es neked sikerult mar valamennyit aludnod?Atvallalnek egy olben ringatos ,setalos ejszakat ha itt lennel a kozelben! :lol:

Puszi mindenkinek!
momo35
 
 


Sziasztok!

Húúú.. lányok nagyon rég írtam. Jó sokat kellett visszaolvasnom. Le is vagyok maradva egy kicsit.
múlt héten nem tudtam jönni, mert a Rezi nagyon beteg volt. Elkapott egy hányós-hasmenéses vírust. Jó magas lázzal, így éjszaka 5x ülöfürdőztettük.Persze a gyógyszereket nem akarta meginni. 2 napig szinte nem is evett, vagy ha igen akkor rohantunk a Wc-re. Néha nem is értünk oda időben. Szóval nem unatkoztam, mert mosnivalót is csinált rendesen.
Szerencsére a Sára nem kapta el, de a héten kapott oltást, és most nem viselte valami jól. Még kúpot is kellett neki adnom. Szegénykém olyan keservesen sírt, pedig az oltáskor egy hangja se volt.
Mostmár egyre kevesebbet alszik napközben. Az apja jól el is kapatta nekem a hétvégén. kivette a babakocsiból, és most nem akar már benne feküdni.

Juci, Titi!
Tényleg komolyan gondoltam a talit nálunk. Annyira örülnék neki, és olyan jól esett, hogy ti is szeretnétek jönni. PERSZE EZ MINDENKIRE VONATKOZIK!
Húsvétkor elutazunk Siófokra, de utánna bármikor lehet.
Ahogy Verzsike is írta Hernád nincs is messze. Sőt megbeszélnénk, hogy elétek megyek, és akkor nem kellene keresgélnétek az utcát. A párom mikor még járt a közgázra, akkor volt, hogy 20 perc alatt hazaért.
Akkor várom az időpontot, hogy kinek mikor jó.

Juci, Momo!
Írigykedtem ám a tali miatt, és hogy a gyerekek milyen édesek a képeken.
Momo, te mikor szeretnéd elkezdeni a hozzátáplálást Mishalnél?
Nagyod édi volt Dudi az almaevés közben.
Én is adtam ma a Sáráanak egy kis teát, mert olyan melege volt. Eleinte csak játszott a cumisüveggel, utánna szívott belőlle 10 ml-t. Nem is tudom, hogy pohárból itassam-e, vagy maradjak a cumisüvegnél. Ti hogy csináljátok? (Ezt mindenkitől kérdezem)

Ági!
tényleg nagyon szép lett az előszoba. Ami pedig a nevet illeti nekem nagyon tetszik.
Többi kismama: Hogy álltok a nevekkel?

Eszter!
Ne izgulj, még nincs veszve ez a hónap. Nagyon szurkolok nektek!

Bufo!
Milyen ügyes az Áron, hogy már kezd mászni. Nekem a Sára most állandóan ülni szeretne. Fürdetés előtt szoktam egy kicsit ültetni, és nem akar visszamenni.

Zora!
Téged még nem is üdvözöltelek, olyan rég nem írtam.
Üdv köztünk!
A cickafark teát én is elkezdtem inni, és nekem abban a hónapban sikerült teherbe esnem. Sajnos nem tudok róla mit írni neked, mert én is Mesi tanácsára ittam. Ő ebben nagy szakember volt. Szerintem 2006 februárjában írt róla. Ha van időd nézd meg

Koda!
Remélem sikerült pihenned a hétvégén. mostanában én is nagyon keveset alszom, és reggel alig bírok felkelni. Biztos a tavaszi fáradság is közrejátszik egy kicsit.

Jaj mennem kell, és bocsi, hogy nem írtam mindenkinek.
Jó éjszakát!
Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Ági!

nagyon drága vagy,hogy feltetted a görbéket,köszi a biztatást.Mára megint 36,8 és már nem csak a babáért aggódok,hanem ,hogy rendbe legyen a ciklusom,hogy ha nem is most,akkor másik ciklusban,de lehessen bébi.

Erzsike!

Nekem is úgy tetszik a süti,légyszi tedd fel a receptet.Összefut a nyálam,úgy megkóstolnám. :D

Virág!

Nagyon várom már,hogy legyen tali. :D

Momo!

légyszi te is írd meg a receptet,és egyébként is,tőled aztán igazi különlegességekre is szert tehetünk,légyszi ha időd lesz írj nekünk néhány fincsi helyi fogást,ebben te vagy otthon a legjobban,úgy szeretem kipróbálni az izgalmas új ízeket. :wink:

Sajnos csak most foglak titeket visszaolvasni,mert tegnap vendégségben voltunk.

Mindenkinek szép napot

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Ági
Nagyon szép nevet választottatok. :)

Oné
Örülök, hogy írtál. Szörnyű lehetett ez a vírusos dolog, remélhetőleg nem kapja el többet Rézi.
Áron nekem sem akar inni, sem cumiból, sem pohárból. A tuppervare márkájú csöpögésmentes poharából néha sikerül kipréselni néhány csepp vizet és akkor azt lenyeli.
Kérünk szépen képeket a lányokról!
Jaj a tali engem is nagyon csikol, szívesen megyünk mi is.:)

Momo
Dávid nekem is így mozgott, aztán 7 hósan egy hét alatt mászott, ült és felállt. Az újjszpoás most izgalmas, de szerintem el fogja hagyni, ha eddig nem csinlta.
Ez a fellváltva főzés nagyon jó ötlet. Hazai ízek és nem neked kell megcsinálni.
Te is írhatnál nekünk valami jó kis receptet.

Titi
Örülök, hogy minden jól ment a hétvégén.
Nagyon jó ötletnek tartom, hogy csak júniusig dolgozol. Kell nektek az a kis pihi és nyugodt együttllét, jól döntöttél. :)
Fagyi nekem is jöhet és is szeretem.
Virág nem jelentkezett a tali miatt?

Verzsike
Nagyon ügyes vagy, igazán inycsiklandó a torta.
A receptet tessék leírni, többen is vágyunk rá. :)

Balimama
Sikerült találkozni Virággal?
Sajnos én még sehogy sem állok a húsvéti készülődéssel.:roll:
Holnap délután tojásfestés lesz az oviban, ez talán ad egy lökést, hogy nekiálljak itthon is.

Megyek mert Áron itt van az ölemben és nem nagyon bír magáva, már mindent végignyalt, várja a kanalas kaját.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Hát, nagyjából el sem hiszem, az előbb elküldtem a hozzászólásom, és elszállt az egész! :(

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok lányok!

Bufo, nem, nem jelentkezett még Virág, sajnos nem tudom, mikor volna jó neki a tali.

Nagyon várom már Évát, biztosan jön majd, és elmeséli, mi volt a hétvégén, ugyanis ő elvileg volt Komáromban, és találkozott Virággal.

Eszter, bocsika, még nem tudtalak felhívni, egyszerűen káosz van ma nálam, tudod, 1 hét után... de nem igazán volt oka, hogy kerestelek, csak úgy hívtalak.

Lányok, ahogy ígértem, hozom a pocifotókat. Nem tudom, hogyan lehetséges ez, és mennyire köszönhető a babának, de félelmetes. Igaz, hogy a baba után maradt egy kis hurkám, de ez már nem csak az.
Nem tudom, meddig lehet húzni idebent a híresztelést, a párom nem akarja még elmondani, csak a 12. hét után. Pedig szerintem már régesrég rájöttek a kollegák.

Ma reggel egy kolleganő idejött hozzám, és megkérdezte, hogy hogy vagyok. Szó szerint: "hogy van a pocid"? Én meg meglepődve néztem, és kérdeztem, hogy hogy lenne? Miért? Mert hogy nem járok már tornázni? Hát, azt hiszem, ezzel egyértelműen a tudtomra adta, hogy dagadt vagyok.
Annyira fura volt, én sosem kérdeznék ilyet egy nőtől, ez valahol azt jelenti: "nem kellene tornázni járnod?". Vagy csak azt akarta megtudni, nincs-e esetleg baba.

Szóval, jó volna már elkerülni az ehhez hasonló kellemetlenségeket. Szerintem én jövő héten elmondom nekik, ha túl leszek az UH-n.

Kép

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Jaj, Titim,
Olyan nagyon szépséges a pocid! ÉN úgy örülök neked/nektek!!!!
Szerintem nem fogod tudni titkolni már a 12. hétig... Addig meg mindig kerülgesd igy a hülyébbnél hülyébb kérdéseket?! Hát, nem tudom, én biztos nem szivesen tenném!!!
Örülök, hogy úgy tervezed hamarabb jössz betegácsiba! Gyere még júniusba és akkor tudunk még sétálni, nézelődni együtt!!! :D

Jövök majd még, csak megyek ebédet csinálni!

...ma összeraktuk az ágyat is. :) Szép lassan azért készülget a kicsi lányom szobája... :D
csné
 
 


Sziasztok Lányok!
Nagyon hiányzotatok a hétvégén!
Sajnos Virággal kapcsolatban odáig sem jutottam el, hogy felhívjam. :oops: :cry: Anyósomék jó sok programot szerveztek, ráadásul ismét megvolt az elmaradhatatlan veszekedés is! :twisted:
Viszont képzeljétek, a mániám, hogy állandóan házakat nézegetek, talán nem sokára nekünk is lesz saját. Valami csodát láttam vasárnap! Beleszerettem egy rönkházba. Mivel szinte semmit sem tudok róla, most a netet bújom egész nap és keresem az információkat.
A peteérésemen nem is bosszankodnék, ha nem fájna a hasam jobb oldalon. Az szülészet, ahova jártam viszont megszűnt.

Titi!
Nagyon megkönnyebbültem, amikor írtad, hogy minden rendben van! Helyes, hogy nem akarsz végig dolgozni, rá kell hangolódni a szülésre és arra, hogy teljesen megváltozik az életed, ha már meg lesz a baba.
Rajtam a végére mindig urrá lett a fészekrakó ösztön.
A hurkákat nem látom! Ez bizony poci! Most sokkal elöbb fog látszani, mint az első terhességednél.

Zseppy!
Nagyon kellenek azok az emberek, akik kiállnak nyilvánosan a maguk és mások igazáért. Nagyon fontos dolog, hogy olyan emeberek legyenek, akik képesek kultúráltan érvelni! :lol:
Ez a bölcsi dolog agyrém! Milyen jól jönne ilyenkor egy nagyi, aki közel van!

Momo!
Jót nevetnék, ha Mishal első szava mondjuk ablak, vagy szigetelés lenne! :lol: :lol: :lol:
Leírom a kérdésedre az egész peteéréses történetemet:
A 9. napon volt egy 14 mm-es tüszőm, ez még túl kicsi ahhoz, hogy megrepesszék. A 12. napon kellett mennem megint UH-ra, de addigra eltűnt éa nem volt mit megrepeszteni. Az orvosom szerint előtte néhány órával repedhetett meg. Innentől már nincs mit nézegetni, mert minden úgy megy, mint egy normál ciklusban, csak a végén vagy megjön, vagy nem.
Én most egyáltalán semmit sem érzek, a hőmet se mérem, mert csak magamat bosszantanám. :cry:
Az ujjszopi miatt ne aggódj! Amikor már el lesz foglalva a játékkal nem lesz ideje szopizni az ujját, csak akkor, ha álmos, vagy valami bántja.
Balázs ujjszopi:
Kép
Ul a gyerekülésben, amit felvittem, hogy kimossan a huzatát! :lol:

Eszter!
A görbéd gyönyörű!!!
Most, hogy írod a rosszulléteket az Utro-tól... Érdekes egyáltalán nem vagyok ebben a hónapban rosszul! Egy kicsit jó is, hogy az ember tele van terhességi tünetekkel, mert legalább a gyógyszerre fogja. Majd meglátjuk a végén! :lol: :lol:

Koda!
Nem csodálom, hogy fáradt agy!
Istenem! Milyen gyorsan megy az idő! Hamarosan mehetsz a 6 hetes kontrollra.
Tudom, hogy most a gyerekek a legfontosabbak, de Te hogy vagy testileg-lelkileg?

Erzsike!
A süti fantasztikus!
Én is ki szeretném próbálni!
Lassan elkezdődik a terheséged legérdekesebb szakasza. Végre megérezheted, hogy valaki feltartóztathatatlanul növekszik a pocidban. Annyi fantasztikus élményt ad majd, amit soha életedben nem fogsz elfelejteni.

Ági!
Olyan kedves vagy!
Egyszer majd elmesélem személyesen az egész történetet a lányomról!
Nagyon tetszett a névválasztásotok!
Képzeld! a férjem mindig kifaggat, hogy kivel mi van! Annyira képben van! Többször is megnézte a kislányod UH fotóit és hétvégén képes volt leülni és megnézni egy filmet arról, hogyan növekszik és fejlődik a baba a pocakban!

Mona!
A névválasztás tényleg kényes kérdés! Nem tudom, hogy velem mi lesz, de szinte kilőttem már az összes nevet, ami tetszett. 3 gyerek és a lányoknak 2 keresztnevük van! :shock: :lol:

Gyöngyi!
A legszörnyűbb dolog, ha beteg az ember gyermeke! A szívem szokott megszakadni még a nagyokért is!
A kicsi szerencsére sokminden ellen védett, amíg szopizik!
Megpróbálhatnád a csőrös poharat!

Juci!
Kevésbé választékos stílusban, de megközelítettem az irományaid terjedelmét és végre nincs lelkiismeret furdalásom, mert igyekeztem mindenkinek írni!
Bizotsan Nálatok is nagyon pörgős a hétvége! Már nagyon várom az új kisregényed!

Éva

Kép
balimama
 
 


Titi
Nagyon szép a pocakod! :D
Nem hiszem, hogy el tudod titkolni a 12. hétig.
Egyébként biztosan lesznek még ilyen kérdések, úgyhogy készülj fel valami jó kis visszaválasszal.

Ági
De jó, hogy egyre több inden készül a szobába. Remélem lassam kapunk képet is róla. :)
Jó főzőcskézést, bár lehet, hogy már készen vagy.

A párom hazajött így együtt ebédeltünk. Ilyen is nagyon régen volt.
Holnapra kifújt tojást kell vinni az oviba a közös díszítéshez. A tűvel való kiszúrás sajnos kudarcba fulladt, mert 2 is betörtem, így fúrógéppel lyukasztottam ki. :roll: Most a tojásokból sütök valamit, hogy ne menjen tönkre.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Éva, rönkház... hmmm, gyönyörű lehet!!! Imádnám én is!!! De akkor ezek szerint elköltöznétek? Ezt Komáromban láttad?

De helyes a kisfiad, ahogy szopizza az ujját! :)

Évikém, tényleg, te most hova tovább? Nem fogadnak már az Újpesti Szülőotthonban kismamákat ugye? Gondolom, mész a dokid után, tudod már, hogy merre megy? A fene az egészbe, látszik, hogy aki ezt kitalálta sosem szült!

Bufo, de jó lehetett együtt ebédelni a pároddal! Húúú, erre a kifújt tojásra emlékszem én is... mindig sikerült összeroppantanom a tojást. És fúrógéppel sikerült?

Ági, igen, én is ilyen együttsétálásokat képzeltem el. Bárcsak összejönne!
Olvastam, hogy gondolkodol az úszáson. Én annak idején jártam Aquanatalra mindenféle tampon nélkül. Úgy olvastam, hogy a tampon csak veszélyesebb, mert felszívja a nedvességet magába. Nekem semmi fertőzésem nem lett, úgyhogy szerintem nyugodtan mehetsz, csak az utolsó 3-4 hétben inkább ne, akkor már megnyílhat a méhszáj. De azelőtt szerintem bátran. Kérdezd ki a dokid véleményét azért.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Belógtam egy picit a munkahelyről is…

Juci! Leírom majd a receptet, csak ilyen én kitaláltam egyszer típusú, nincs leírva sehova de majd összeszedem a gondolataimat, hogy érthető legyen…

Ági! Nagyon jó a név, hogy vettetek ilyet észre? De tényleg lehet benne valami…
Én este 6-7 között megyek tornára, de eddig nekem az volt a bajom, hogy amiket találtam az mind munkaidőben volt, úgyhogy bizti el tudsz menni. Melyik környéken lenne jó neked?
Én is azt hallottam, hogy a terhesgondozási díj tízszeresét illik, a szülésznőnek meg annak a felét, ha előre meg van vele beszélve.

Eszter! A 36,6 egyáltalán nem alacsony, ne idegesítsd magad ezen szerintem. Nem lehet, hogy ne mérd most a hődet egy picit? Mondjuk ha netán megjönne, akkor újrakezdheted…
Na ugye mire odaérek az olvasásban, már 36,8…

Titi! Örülök, hogy meggyógyultál és minden rendben ment a hétvégén. A párod sose megy veled?
Igen, a képen szinte csak a baba gerince látható, de szt már ne kérdezd, melyik oldalon van a kis feje, ezen összevesztem a tesómmal. Annyira nem tudom látni az ilyen képeket… De a lényeg az, hogy az uh-n a monitoron mi mindent láthattunk.
HA úgy érzed, tényleg maradj otthon nyáron. Majd talizunk sokat, júliustól szerintem én se fogok dolgozni. Utána meg jöhetsz babázni.
Fagyit én is bármikor tudnék enni…
Nagyon édi a pocakod, ezt tényleg nem lehet már nagyon titkolni, főleg h nem kell pulcsi.

ZSeppy! Akkor két helyre is várnak dolgozni? Ez igen! Nem sok kismama mondhatja el ezt magáról.

Momo! Igaza van anyukádnak meg a férjednek! Minden baba a maga idejében csinál mindent. A barátnőim babái között egy hónap különbség van, másfél évesek az egyik folyékonyan beszél, a másik még egy értelmes szót se mond ki… És mindkettő rendkívül aranyos kisgyerek.

Oné! Nagyon gáz lehetett az a betegség, de ügyes vagy, hogy megoldottad Sára ne kapja el.

Zsuzsa! Kell valami extrát készülnöd húsvétra? HA nincs időd, egyszerűen ne foglalkozz vele.

Éva! Balázs annyira aranyos nem tudom, hogy lehet valaki ennyire nagyfiús a szájában az ujjával, de ő annyira az.
A rönkházak tényleg nagyon szépek. Valahol Pest környékén akartok építtetni?

Én teljesen jól vagyok, már talán a baba volt tegnap akit éreztem mocorogni a pocakomban, az apukája szerint ha rá ütött akkor biztosan ő is ideges volt a vízilabda meccs miatt, mert pont akkor éreztem.
Megyek este kismamatornára, utána jövök.

Puszi mindenkinek.
verzsike
 
 


Merre vagytok lányok?

Én már meg is érkeztem a kismamatornáról. CSak az az apró baki történt, hogy elfelejtették mondani a telefonban, hogy ha nincs 4 ember, akkor nincs torna se... Persze hogy csak én voltam egyedül.

Most nekiállok keresni valami mást. Valaki járt a Brendonba? Eddig azt találtam, ami nem csak délelőtt van.

Pusz
verzsike
 
 


Húúú, Erzsike, én annak idején nem találtam kismama tornát délután. Aztán egyszer csak ráakadtam a szomszéd kerületi közösségi házban, este 6-tól, és ráadásul csak 200 Ft-ért!!! Arra jártam. De nagyon nehéz találni munka utánit.
A Brendonban is úgy tudom, esténként van csak, nem?

Na, Erzsike, lehet, hogy érzed végre a picurt???!!! :)

KépKép
titi_27
 
 


Jaj, Momo, elfelejtettem válaszolni, ne haragudj!

A nagy nap hivatalosan november 9! Szóval 1 héttel később. (Anyukám amúgy november 8-án született! De szép ajándék volna neki. ) :)

KépKép
titi_27
 
 


Titi! A Brendonban 5-től és 6-tól is van, csak nem tudom oda való vagyok-e. De ha nem találok mást, elmegyek oda. Nincs kedved jönni?
Melyik kerületben voltál te?
verzsike
 
 


Sziasztok!

Erzsike!

Szegénykém,ez tök bosszantó lehetett,hogy elmentél a tornára és nem is volt.De jó,hogy leírtad a receptet. :D

Titi!

Szép a hasad nagyon,nekem is majdnem ekkora volt(BÁLINTTAL IS),szóval ne aggódj. :wink:

Éva!

Jajj de jó,hogy nem vagy rosszul az utrotól.Nagyon ari Bali a képen.Holnap foglak hívni,mert apa reggel elutazik 4 napra. :? :wink:

Bufo!

Elképzelem,ahogy fúróval mész a tojásnak,mert így könnyebb? :lol: Nem semmi csaj vagy! Én meg elég vizuális tipus. :lol:

Csajok,mára a ferti átrakta későbbre a pé-met,így szebb a görbém.A pg 53 szerint lehetetlen,hogy később lett volna,viszont a testnedvek alapján lehet,márha az enyémek voltak. :lol:

Nincs nagy változás,de azért megmutizom.Nekem ez van,de remélem hamarosan én is a pocifotókat töltögetem fel. :D Kép

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszteeeeeeeer!!! De jó, hogy itt vagy!!! Nagyon szépséges a görbéd!!! És nagyon ígéretes!!! És már a 22. cn lesz holnap???!!! :) Juhééé!

Na, akkor megnyugszom, azt hittem, túl nagy a pocim. Neked is ekkora volt? Éva is azt írta, hogy a második babával amúgy is hamarabb kezd el nőni. Csak nincs gond. Csak fura.

Erzsike, a 18. kerületbe jártam 18.00 órától keddenként. A Brendonban nem is néztem ezt a 17.00 órási kezdésűt, de meg fogom nézni.

KépKép
titi_27
 
 


Titi
Ma voltam dokinál és minden a legnagyobb rendben van, 2 cm. A mérete alapján is pont 8 hetes és 4 napos mint amit én számoltam. Te mikor mész?

Ági

Kép
[/url]
ági2
 
 


Sziasztok lányok!

Ki merre jár?!

Virág, remélem, tudsz majd jönni, hogy megbeszéljük a tali részleteit!!!

Ági, én jövő hét szerdán megyek a dokihoz, holnap hívom fel időpontért. Annyira várom már én is. Remélem, velünk is minden rendben lesz végre. Ugye nem kaptad el a betegséget a gyerekektől? Amúgy a dokim is megnyugtatott, hogy az a láz, ami nekem volt (szájban mért 38,5) még nem okoz gondot a babánál, nyugodjak meg!

KépKép
titi_27
 
 


Eszter, milyen ma a hőd???!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Vagyok csak közben főzöm az ebédet. Ági levesét csinálom, majd leírom, hogy sikerült. Közben próbálok takarítani is, a fürdő, wc már kesz, most állok neki törölgetni. Áron most aludt el így próbálok gyors lenni és minnél több mindent elvégezni mire felkel.

Eszter
Én is kíváncsi vagyok a hődre. Gyere ha tudsz!

Titi
Közézet, milyen?
Ha esetleg Virággal nem jön össze a tali azért csinálunk egyet?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Megpróbálok írni, de nam tudom meddig jutok.... :roll:

Titi:)
Úgy örülök, hogy minden oké volt nálad! Azért titokban bíztam benne, hogy felugrassz hozzánk, de nem jöttél :cry: Legközelebb írj fel minket is a határidő naplódba :D
Tényleg! Mikor kell menned a 9 hetes uh-ra?

Ági2:)
Gratulálok a 2 cm-es picurodhoz :)

Erzsike:)
Itt nálunk Miskolcon sincs nagy keresetje a tornának. Soha sem volt meg a megfelelő létszám....
A torta szuper, hát még a kivetelés :) Nagyon ötletes vagy azzal a csővel!

Zsuzsa :D :D
Tegnap egész nap tojást evett a mi családunk is :D Nekünk is tojást kellett vinni az oviba délutánra. A végén én keményre főtt tojást vittem, de abból is megettünk párat, mert széttört főzés közben :)
A szülők is ott maradhattak kézműveskedni. Marci baromira unta én viszont nagyon élveztem :D Festettem üveget, tojást, szalvétáztam....
Az óvónénik meg tortát is sütöttek, egy 50 cm-es nyuszitortát. Engem folyamatosan tömtek vele, mert aki szoptat, annak ennie kell- mondták :)
Megcsináltam a lusta asszonyok túrósát! Isteni finom lett!!!:)

Éva:)
A kisfiad annyira édes! Nem csodálom, hogy szeretném még egy hasonló babát:)
És nagyon köszönöm a kérdésedet azt illetően, hogy hogy vagyok. Nem akartam panaszkodni, de ha már így rákérdeztél, akkor rátok zúdítom :) :cry:
Nem tudom, hogy meddig olvastál vissza ezen a topikon, és hogy olvastad -e, hogy én sajnos régóta pánikbetegséggel küzdök. Erről írtam bőven a lányoknak, ők képben vannak. Egy jó ideggyógyász nemrég tünetmentessé tudott tenni, igaz 9 hónapig gyógyszert szedtem. (szívgyógyszert, nyugtatót, antidepresszánst) Újra visszakaptam az életemet, a borzasztó testi tünetek elmúltak. Egészen 4 héttel ezelőttig. Sajnos kialvatlanság, a fáradtság, az idegesség újból előhozta a pánikbetegségemet, a maga borzasztó tüneteivel. Annyi a könnyebség, hogy most már tudom, mi okozza ezeket a tüneteket (szívdobogás, szívmegállás érzés, remegés, ájulásérzés, szédülés, nyomás a mellkason, légszomj... és még sorolhatnám....). És talán egy fokkal enyhébbek is, mert most legalább ki tudok menni az utcára, tudom sétáltatni Bencét. Igaz rosszul vagyok közben, de végig tudom csinálni, nem ordítok naponta, hogy hívják a mentőket, mint régen.....
Ezt sajnos a fáradtság hozta elő. Ez az egyik legnagyobb ellensége a pánikbetegségnek. Meg a kialvatlanság.
Gyógyszerrel megint jobban lennék, de a szoptatás miatt szóba se jöhet most.......
Úgyhogy drukkoljatok, hogy átaludjuk lassan az éjszakákat és akkor én is jobban leszek:)

UI: a férjed tök aranyos, hogy így érdeklődik a topik iránt :)

Ági:)
Én ha újra szülnék, dupla adag fájdalomcsillapítót kétnék :D Főleg így, hogy volt alkalmam összahasonlítani a két dolgot. Igaz most ha kértem volna se tudtak volna adni. Az epidurál bekötése kétszer olyan hosszú, mint amennyi idő alatt megszültem :)

Zseppy:)
Ugye neked születtek olyan picur gyerkőceid, mint nekem? Nem emlékszel véletlenül a gyarapodásukra? Arra, hogy mennyit szopiztak ilyenkor? Hogy 2 hónaposan mennyi volt a súlyuk?

Eszter:)
Nagyon jól alakul a görbéd!!!!!!!!!!! Csak maradjon is már fent! :wink:

Juci:)
Megcsináltam az indiai tésztádat tegnap. Az most a kaja nákunk! Nagyon finom, bár előszőr tényleg elég bizar volt :D Gábornak is nagyon bejött, ő is köszöni a receptet!!!:)


Kép

Kép

Kép


Kép

Kép


Marci a kiskádban :D
Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Titi:)
Bocsi, mire elment a levél, már válaszoltál is az Uh-os kérdésre:)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Drága Koda!

Annyit gondoltam rád a betegségeddel kapcsolatosan! Annyira sajnálom, hogy ilyen problémát okoz megint. De nagyon ügyes vagy, hogy így küzdesz ellene. Bízom benne, hogy Bence hamarosan nagyokat fog aludni éjszaka, és Te is tudsz majd így pihenni többet. Elhiszm, hogy kilehetsz már.

Tudod, a hétvégén voltál eszemben, de egyáltalán nem hiányzott volna Neked, hogy betegen beállítsak hozzátok. Főleg nem addig, amíg ilyen picike Bence baba. Igyekszem legközelebb összehozni. Bár azt már tudom, hogy április végén megyek haza, akkor 1 éjszakára Miskolcra, 1 éjszakára Liszkára apához, és azon az egy éjszakán lesz egy évfolyamtalim, szóval nem tudom, hogy oldom meg a meglátogatásotokat, anyukám leszedi a fejem, ha nem leszek otthon semennyit. De majd igyekszem valahogy összehozni Koda. Nagyon szeretnék eljutni hozzátok hamarosan!

Annyira édes Bence! Már így meg tudja emelni a kicsi fejecskéjét?! És ahogy Gabi "járatja"! :) Nagyon helyes!!! Marci meg a kádban! :) Ő is szeretne kisebb lenni, igaz? :)

KépKép
titi_27
 
 


Koda

Hát Koda minden elismerésem a tiéd, a betegséggel kapcsolatban. Nagyon sajnálom, hogy újra előjött, de ahogy a szavaidból kiveszem, most nem olyan intenzív. Kívánom, hogy sokkal jobban aludjatok éjjel és akkor talán könnyebb lesz.
Nekem mind a két fiú 3kg volt az nem sokkal több mint Bence születési súlya. Dávid az első 3 hónapban nemhízott túl sokat, még fel is jegyezték, hogy lassú súlygyarapodás. 1hónap 560g hízott és 70-90g volt a szopi adag úgy 3 óránként. 2 hósan már 100 fölött evett.
Áron viszont havi egy kilókat hízott az elején és egyből hatalmas mennyiséget evett mindig jóval 100 fölött.
Szerintem nyugi nincs két egyforma gyerek, ha van elég pisis kakis pelus ne aggódj.
Örülök, hogy ízlett a túrós süti.

Ági
Gratulálok a babához!

Titi
Mindig egyedül mégy haza? A párod nem szokott veled menni?
Már múltkor is akartam kérdezni a tesódra nem lehet rábízni, hogy ő is segtsen a papátoknak? Akkor neked is könnyebb lenne.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Bufo, hát, elég nehéz a helyzet. A párom direkt nem is citálom magammal haza. Miskolcon a feje tetején áll a lakás, ráadásul ott a cica, Dani meg allergiás, így nem hiányzik neki a miskolci út. Amúgy meg szeretek egyedül utazni, tudod, ilyenkor nem kell alkalmazkodni senkihez, oda megyek, ahova szeretnék, neki nem kell megvárnia a kozmetikusnál, stb.
Apukámhoz szeretném elvinni magammal, oda nagyon szeretném, ha jönne, de az is nehezen fog menni. Sajnos nem szereti Kelet-Magyarországot. Igyekszem megértetni vele, hogy nem kell szeretnie, hanem a felesége miatt el kell fogadnia. Hányszor csinálunk olyan dolgokat, akiket nem szeretünk, de igenis csinálnunk kell.

A húgom picit sajnos lustább egyéniség, és hozzá kell tennem, hogy apukámmal sosem volt szoros a kapcsolatuk. Mikor elváltak anyukámék, ő még nagyon kicsi volt, apukámmal nagyon eltávolodtak egymástól. És azt mondta nekem a napokban, hogy ő amúgy is félne ott aludni apánál, mert hogy ott halt meg nagyi... de most beszéltem vele, és azt mondta, lehet, hogy elmegy most a hétvégén, csak úgy, hogy reggel megy és este jön, és segít apának veteményezni, meg legalább meglátogatja. Ezt vártam volna tőle máskor is!!! Szóval most picit bizakodóbb vagyok. Tudom, hogy apa annyira fog neki örülni, mégha nem is alszik nála.
Úgy volt, hogy anyukámmal mennek húsvétra vagy 3 éjszakára (mivel az anyai nagymamám háza is abban a faluban van, és néha szoktam menni azt karbantartani), de anyukám is ágynak dőlt a derekával, így lehet, hogy elmarad az út. :( De legalább elmenne tényleg a húgom egy napra. Úgyis most egész héten szünete van! Hát, nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz!

KépKép
titi_27
 
 


LÁNYOK, SIKERÜLT FELHÍVNOM AZ EGÉSZSÉGÜGYI MINISZTÉRIUMOT!!!

Átkapcsoltak valamilyen doktornőhöz, aki azt az információt adta, hogy hó közepén jön ki valami rendelet, de nagyon úgy néz ki, hogy a körzeti orvos adhat beutalót nem területileg illetékes szülészetre is!!!

KépKép
titi_27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: