Új privát üzeneted érkezett!

JOLKA!!!!!!

Hát én nagyon lemaradtam valamiről....

Jaj de jó, és nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
jurem

Sziasztok!

Nusi!
köszi, h leirtad a vonalzot. Tegnap du. megpróbáltam bemásoltam a kódot és mikor kész volt akor kiirta h a profil megváltozott és megint feladtam, meg a gyerkőcök is beadták az unalmast, de ma újra megpróbálom, hát tudod nem vagyok egy számitógép zseni.
A kép programot is köszönöm!! Azzal meg annyi a bajom, h nem értek angolul és azt sem tudom h töltsem le. De ha leirod akkor menni fog. Vagy ha van egy magyar programod ami nem bonyolult az még jobb lenne.

JÓ hétvégét mindenkinek.
Tündi.
kispaszuly

próba.
kispaszuly

megint megpróbálom.

TÜNDI.
kispaszuly

Sziasztok!
A babafalván müködik a vonalzó itt mért nem?
Mit kell még csinálni h itt is megjelenjen, ha valaki tud segitsen.

TÜNDI
kispaszuly

Sziasztok!

Tündi!
Azért írta a gép, hogy megváltozott a profil, mert megváltoztattad, az nem gond, ilyenkor lent az elküld gombra, kell kattintani, és elvileg megjelenik a vonalzód. Próbáld meg megint, a kapott parancs sort megint bemásolni a profilod aláírás dobozába, meglátod, sikerülni fog. Ja és utána elküld parancs.
Nekem is nagyon tetszik az otthoni játszóteretek.
HÚ, én mindig lány párti voltam, azt hittem az lesz az első, majd egy öcsi, de nem így sikerült. Most pedig tököst várok, már meg is álmodtam. :) Ugyan Manónál kislányt, erre fiú lett. :) Nem bánnám, ha kislány lenne most, tudnék fizurákat csinálni neki, na és végre én is öltözhetnék nőiesebben, akire büszke lehetne. :wink:

Tünde!
Jobbulást Zalánnak. Ha hétfőn lesz a tali, akkor nekünk sem jó, vendégünk lesz.
Nem nagyon akar összejönni most ez a tali. :(

Timi!
Dóra is újra jár a bölcsibe. :) Addig, míg egyedül van Manó a játszin, egy angyal, szépen eljátszik, de miután jön egy másik gyerek, kezdődik a harc. :) Ugyan ma példásan viselkedett a sóstói játszin, szépen csúszdázott, nem is foglalkozott a többi gyerekkel. :)

Ági!
:D Kitartás, ez még csak a kezdet, látnád a mi lakásunkat néha. :)
Hogy sikerült az elővizsgáid? Kinél volt, lehet, hogy az egyik kedvenc tanárod felesége is csatlakozik hozzánk. :wink:

Jurem!
Szia!!! :) Ja, de jó, hogy Te is itt vagy. Köszi a gratulációt. :)
Jankának melyik sulit néztétek ki?

Anita!
Láttalak benneteket csütörtök este a téren, kb. 18.30-kor. Ti voltatok, ugye? Csak Te sem voltál egyedül, meg én sem. Barátnőmmel, csavarogtunk, kaptam egy szabad estét. :) Jó, csak 2 órát voltunk oda, de jó volt pletyizni.

Zsuzsi!
Mikor elváltunk, Manó a zebra után megkapta a beígért taslit. Muszáj volt, üvöltött, már csapkodott, egyből magához tért, csak panaszkodott utána, de itthon már hízelgett. :)Milyen volt az előadás, majd még Mesit is kifaggatom róla. :)

Ma raktak a házunk mellé egy kutat, egy szép rozsdamentes acél, ami a játszikon is van. Nem rossz, ha tényleg csak ivásra, vagy a játszi után kézmosásra használják. De félő, hogy a hajléktalanok itt fognak fürödni. Műsor lesz az ablakból. :evil: Elvileg, be van adva a hivatalba, hogy engedélyezzék, hogy a házat körbe kerítsük, hogy ne mászkáljanak éjszaka a nénik a vendégeikkel a ház mögé, erre kaptak most ingyen vizet is. :wink:

Nem mentünk haza most, a szülőknek rengeteg meló van, így inkább nem zavarunk, nem is tudnának unokázni. Így kaptam kimenőt holnap d.előttre, hogy megnézzem a börzét. Barátnők is jönnek, talán így nem menekülök ki a tömegtől.

TAlival akkor mi legyen? dobjak fel egy időpontot?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Úgy látom mindenkinek jól telik a hétvégéje, hisz internet közelében nem nagyon vagytok. :) Legalább gyertek majd az élménybeszámolókkal. :)

Képzeljétek mi történt tegnap.
Manó tegnap nézte a kedvenc meséjét a Mamut (jégkorszak 2), én közben a hűtőt mostam, apa, pedig nettezett. 5 percenkét mentünk Manót ellenőrizni. Apa, már megint indult a következő körre, mikor hatalmas pukkanást hallottunk. A drága kisfiam létrának használta a komód fiókjait, és felmászott rajta, hogy közelebbről is megnézze Mamut. A hatalmas nagy tv, pedig leesett. el sem hiszitek mekkora szerencséje volt Manónak. Ő a tv és a komód között volt, akár szét is lapíthatta volna. :( :cry:
Nem érdekelt semmi csak Manó, ilyenkor nem tudtam büntetni, örültem, hogy megúszta, egyelőre a szobából ki van tiltva, egyedül nem lehet ott. Majd a héten veszünk egy zárt tv szekrényt.
Ugyanez anno megtörtént az öcsémmel is. Csak ő, hintának használta az ágynemű tartó ajtaját, ott is leesett a tv. Ott már sérült a tv, de a bojti öcsém karcolás nélkül túlélte. Na ezt örökölte az én kisfiam a keresztapjától, le sem tagadhatnák, hogy rokonok.
Csak ennyire jöttem ma. Muszáj volt leírni, egyszerűen még mindig nem tértem magamhoz. :(

SZiasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Jolka, Jaaaaaajjjjjj! Nagyon durva. Szép örökség. :D
Én azt hittem, h. egyik tv-hez sem tudna a kisfiam hozzáférni, de a nappaliban a hatalmas hagyományos (nem plazma :( ) tv-t amit azt hittem sosem tudna megmozditani, már próbálta megfogni arrébb rakni és pár centit sikerült is, erre Anyukám mondta, h. vegyünk plazmát, v. tegyük ki. Na persze. Egyébként Zalus pár hós kora óta a tv miatt izgul, ráadásul karácsonykor a családunkban egy két éves kislányra ráesett (amivel igazolodni látszott a félelem), a kislány napokig a klinikán volt zúzodásokkal és figyelték, h. a fejében nincs-e v.mi nem látható sérülés. Nade a hálóban lévö tv-nkre én végképp azt hittem, h. nem éri el, mert nálunk is komódon van, de a fiókokra sosem gondoltam. Ezentúl figyelek én is. Sajnos Manó elég sok dologra felhivja nekünk tudatlan anyukáknak a figyelmét, az erkélyajtó-storyt sem tudnám már sose elfelejteni. Azóta a bejárati ajtónál történt velünk hasonló. Zalus beszaladt a kinyitott ajtón, amig én a babakocsit próbáltam betuszkolni ö bevágta az ajtót és rohant, mint örült a pince felé, ahol sok a lépcsö, én meg idegemben nem találtam a kulcsot, na akkor is öregedtem pár évet, de a lépcsö tetején utolértem.

Amugy azért kapcsoltam be a gépet, mert Debiben elmennék a börzére, de nem tudom ma van-e, mert eddig egy napon tartották a nyh-ival. Zalus is ébren és Thomasnak ülvöltözik a kiságyban. Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Jolka: Úramatyám, nekem biztos megállt volna aszívem. Nekem is csinál Domi olyanokat!! Multkor kinthagytam a szárítót tele ruhával, ő meg magára húzta!!!! Orditott mint a sakál, de csak az ijedtségtől, mert baja az nem lett! Nekünk elég alacsonyan van a tv-n, és ráadásul nem hagyományos, de nem is plazma (slim fit). Szóval vékonyabb az átlagnál, és félő, hogy egyszer megfogja Dodo az oldalát, és ledönti, mert mindig az oldalán nyomkodja a gombokat. Azért vigyázz az idegeskedéssel, habár tudom Manó nem könnyít a dolgon. Mit szól a kistesóhoz??? beszéltek neki róla?

Tünde: Én is bajban vagyok az ajtókkal. Amikor jövök haza Dodoval, meg a három mázsás bevásárló szatyorral gyalog a harmadikra. Az ajtó előtt leteszem Domit, de még elő sem kerestem a kulcsom, és a gyerek már a lépcsőnél van!!! Igaz a lépcső előtt mindig megáll, és nyújtja a kezét, hogy adjál, de mi van, ha egyszer meglódul, és nem tudom megfogni??? Ilyenkor hülyét kapok!!!

Április 21.-én lesz a nővérm esküvője. Persze Dodo nem maradna csak vagy 10-ig amig bírja, aztán irány a nagyszülő. Na, erre próbáltunk kísérletet tenni tegnap este. Azt gondoltam próbának jó, és Dodo aludhatna a nagyinál, mi meg a szabad este lévén elmegyünk moziba, még ingyen jegyet is kaptunk. Minden szép és jó volt, egy hangja nem volt egész nap amíg nélkülünk volt. Gondoltam, mint minden más ez is simán fog menni. A Jegyünk 21:15-re szólt. Már a popcornt is megvettük, mikor csörgött a férjem telefonja, hogy a kici ordít, és nem tudnak vele mit kezdeni....
Nos a lehető legrosszabbkor. Tudom, hogy nem várhatom el egy egy éves gyerektől, hogy a szülei nélkül aludjon, de nem is akarom. Viszont a tesóm esküvőjéről sem szeretnék lemaradni, mivel annyi szervezésünk van benne. Meg amúgy is a tesóm esküvője! :cry:
Bocsi a helyfoglalásért!
Tali: nekünk a délután minden nap jó olyan 2-3 körül!! illetve amint már mondtam a kedd délelőtt is!!!

Szép napot, még mindig isteni idő van!!!! :P

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok Csajok!

Jézusom Jolka, ez tényleg nem volt semmi dolog!! Nálunk egyszer Janka kb. ugyanennyi idősen, mint a kisfiad a szobaszökőkutat borította fel, és ott sem sok hiányzott, hogy a betonmonstrum rá nem esett. A felháborító csak annyi volt, hogy a drága anyósom ott ült mellette. Na erről ennyit.
Nálunk most kezdődik a nagyon odafigyelés korszak, mert már felül mindenhol, izeg-mozog kiskukac.

Hát tényleg nagyon nagy áldás, hogy nem történt semmi bajotok!!!

Tegnap kinnt jártam a KG-n. Hát most nagyon jó cuccok vannak.. Csak egy kis ajánlás, ha valakinek kedve van csámborogni. Jó idő is volt és remélem ez már így is marad egy darabig, bár már esős időket jósolnak a hét közepére.

Jolka kérdezted, hogy melyik suliba megy Janka: a Kodályba. EGyenlőre nagyon jónak hangzik a dolog, aztán majd meglátjuk.

Szép napot mindenkinek!!!!

Emese

Kép

Kép
jurem

Hát pénteken nálunk is valami hasonló történt, csak a picivel. A teraszon volt a babakocsi én közben Gergővel játszottam mellette. A pici, ahogy mozgolódott, elindította a babakocsit és leesett a kb. 60 cm-es teraszról, ráadásul Dávid is ki belőle és az arcára és betonra. :(
Nagyon megijedtem. Az orra vérzett, kicsit felhasadt és a homloka is szépen feljött (véraláfutásra számítottam). A többi helyen a ruha, sapka megvédte. Szerencsére azonban "csak" kisebb baja lett. Az orra már gyógyul, a homlokán pedig nem jött ki semmilyen folt (fekete nadálytővel bekentem)
Na az biztos, hogy leközelebb lefékezem a kocsit, illetve nem rakom ennyire szélre.
Gergő is nagyon megijedt. Azóta is emlegeti. Én meg sírtam, hogy miért nem tudok Dávidra vigyázni.

Szóval Jolka abszolút átérzem az aggodalmadat.

Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Tündi! Mutattam a férjemnek a képeket, és elkezdtem fűzni, hogy csináljuk meg mi is. Úgy tűnik, hajlik rá, tetszik neki.

Jolka, Nusi!! :shock: :o Hála az égnek, hogy nem lett komolyabb baj!

Tünde! A lépcsős eset se gyenge. Ádám most a tesómnál csinálta ezt, csak az ágyon. Az utolsó pillanatban állt meg. Ha nem fékez le, leesett volna, mert sajnos későn ugrottam utána, és nem tudtam volna elkapni... :( Ilyenkor egy pillanatra megáll az emberben az ütő.
Volt végül börze Debiben?
Már akartam kérdezni, hogy mi a helyzet a bilizéssel? Mutat már rá hajlandóságot Zalus?
Találtatok már szakembert a felújításhoz?

Timi! Mit akartatok megnézni a moziban? Reméljük Domi hagyni fogja, hogy elmenjetek az esküvőre. Addig még edzeni kell egy kicsit. :)

Mi voltunk a börzén. Sikerült két pár szandit venni összesen 1000 Ft-ért. Már csak ezért megérte. Még vettünk pár bodyt (újakat), meg találtam egy szép pulcsit, azt is egy 1000-ért megkaptuk. Sokan voltak most is.

Bp-n nagyon jól éreztük magunkat, Ádám áldott jó kisfiú volt, élvezte a jövés-menést. Jól el is fáradt.
Hazafelé vonattal jöttünk, és ott is nagyon jól viselkedett. Szerencsére fülkés volt az IC, és csak mi voltunk a fülkében.

Időközben kibújt az egyik örlője, ezért elég nyügi. Szerintetek lehet, hogy emiatt taknyosodott be megint :?: Remélem nem lesz beteg...

Szerda, játszótér?

reggeli a vonaton
Kép

nézzünk ki az ablakon
Kép

Többiek??

Szép napot mindenkinek!

Ádimama

Sziasztok!

Most megint megnézem, remélem most jó lesz.
MÉG MINDIG A VONALZÓVAL BÉNÁZOK.

Tündi.
kispaszuly

ha megint nem jó feladom.

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!

Tündi!
Ügyes vagy!!! Csak sikerült az a vonalzó.
Nagyon sok boldog szülinapot Dórikának!!!!

Annamari!
Akkor neked mikor lenne jó a tali? Szerda?
Én csak nem voltam a börzén. :( A barátnők folyamatosan lemondták. Zolkóék el akartak kísérni, de nem jöttek volna be, na az nekem nem ér semmit, hisz a tömeg miatt kellett volna kísérő. :(Így jártam. :)
Ádám nagyon ügyi, hogy így kibírta a számára még hosszú utat.

TAli: 04.04.-én Szerda 10 órától folyamatos érkezéssel az erdei játszin!!!
De, ha a délutáni jobb, akkor szavazzunk. :) Nekem mind1, csak kb. 16 után, legyen, mert Manó alszik.
Remélem addigra Zalánnal is minden ok lesz, és tudnak jönni. Hátha az idő is kegyes lesz még hozzánk, ha nem, akkor kitalálunk egy eső napot.

Nusi!
Jaj, szegény pici. Én is kiestem anno a kocsiból, anyu rossz helyre parkolt velem, de szerencsére a plédre estem, annyira nem lettem bojti.

Tünde!
Anyu is a plazma tv-vel jött, hogy mire jön a tesó, szereljük fel a falra. Nem hiszem, hogy áldoznék rá ennyit. Ugyan most már elég olcsón lehet venni, mostani tv-nk 6 éve még többet ért, de ma már ennek is lejjebb ment az árra, hú de még mennyire. Nagyon úgy nézz ki, hogy a karácsonyra kapott új dvd lejátszó tönkre ment, Manó pont azt nézte, hát ez van. Nem sajnálom, még akár a tv is törhetett volna, csak ne a gyerek feje.
A lépcső, az nálunk is mumus. Manó mindig rohan és pont a szélén, megáll, még nekik jobb az egyensúlyérzettük. :) Csak, ahogy Annamari írta, meg áll az ütő. :)

Mesi!
Remélem szombaton és is kijutok a piacra, hátha az idő is engedi. Csak Zolkót lesz nehéz rávenni, utál ilyen helyre menni, nézelődni. :D Egyedül nem merek, megint csak a tömeg miatt. :)

Timi!
Nagyszülők nagyon hamar feladták a pesztrát. :) Nekem nem telefonáltak volna, csak, ha nagy baj lett volna. Tudod a büszkeség, hogy ők is tudnak vigyázni a gyerkőcre. Anyósodék vigyáztak Dodira? Sokat voltak már együtt? És, hol altatták, az sem mind1.
Próbálkozhatok még a nagyszülős altatással, de szerintem nem ez volt a gond. Hisz a bölcsibe is elalszik, teljesen idegen környezetben. Legegyszerűbb az lenne, ha veled lenne a lagziba, ott is akad, aki pesztrálja, míg apával ropjátok, majd amikor álmos, haza vinni, TE lefektetted a saját ágyába, majd a nagyira bízni. és mehetsz vissza. Persze, ha itt lesz Nyíregyen a lagzi. Csak nem lenne gond a nagyinak, ha egy este nálatok kellene aludnia. Én csak így tudnám magára hagyni Manót, nyugodtabb lennék. De ezt te tudod.
Kistesó, már meséltünk róla. Tudja, hol van. Élvezzi amikor oda teszi a fejét, és én megmozgatom a pocakot. Mindig mondja, hogy akázik (kalapál) a tesó. :) És hangosan neveti. :) REklámba is látta, hogy dörömbol a kisbaba az anyuka pocakjában. De, hogy mennyit ért belőle nem tudom.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka! Nekünk jó szerda de.

Tünde! Kissé megkésve boldog névnapot kívánok Zalusnak!!!

Tündi! Dórikának boldog születésnapot!!!

Ádimama

Hali!

Nagy a pangás csajok.
Áfonyám megfázott, folyik az orra állandóan. Bár ebben a hamiskás időben egyáltalán nem nehéz.
Ráadásul Janka is úgy tűnik taknyol, meg berekedt itt nekem estére, de lehet, hogy nála a fűnyírás is betette az ajtót. Itattam vele egy neo citrant, ez bejött nálunk. Remélem nem lesz nagyobb gond.
Nagyon jó idő volt ma is, babycomp után lejártam a lábam, mert túl drágát nem akartam venni, bár a brandonban volt majdnem 20.000-ért. Gondoltam mi van ha megveszem és nem fogja szeretni??? Ennyit nem akartam adni érte. Így megtette a feléért is, és szerintem nincs sok különbség közöttük. Meg arra a 3-4 hónapra.. Janka imádott kompozni, és "gallyra is vágta" az övét, úgyhogy az a kukában landolt. Sokan nem tanácsolják a használatát, pedig ezek a kis lurkók nagyon élvezik.
Végül vettem az amerikai bababoltban, miután már az egész várost bejártam, és nagyon-nagyon tetszett neki, bár még inkább hátrafelé megy vele, mint előre, de azért így is nagyon élvezi, én pedig mosolygom, hogy milyen kis drága. :lol:

Na jól van csajok, jó éjszakát.

Emese

Kép

Kép
jurem

Sziasztok,

el vagyok veszve, sík ideg vagyok a konzulensemre....

Jolka, Nusi: még olvasni is rossz volt soraitokat! Nagyon örülök, hogy az ijedtségen kívül semmi komolyabb baj nem lett!

Tünde, Zalus hogy van? Jobbulást neki!

Mesi, üdv újra :) Gyógyulást a gyerkőknek! Remélem, ennyivel le is tudjátok!

Annamari, édes nagyon Ádi! Gézengúzban ilyen sapit vettünk, csak más színben (bla-bla, még az előző sorozatból :)) Szuper, hogy így bírta az utat, nagyon ügyes nagyfiú!

Timi, már mail-ben leírtam neked, én hogy csinálnám ezt az altatást. Tényeg a legjobb, ha annyira mégis hazamész, hogy lefektesd, vagy a fokozatos szoktatás, de a legjobb, ha saját ágyában alszik, mégha más is altatja el.

Ági, mi újság nálatok? Dóra baba miket csinál már? Kitölti a napod , ugye? Vizsgákkal mizújs? MIndjárt itt a szülinap! :)

Nusi, szerinted mi a jó eget csináljak? A konzulensem (K.) nem válaszolt egy emailemre sem :( Telefonon nem értem el, a tanszéki előadóval, meg nagy nehezen a legközelebbi hozzátartozójával sikerült beszélnem, aki megígérte, hogy átadja az üzenetemet, meg mondta, hogy még egyszer küldjem el (az egyelőre végleges) diplomamunkámat. Ez csütin volt, én akkor éjszaka elküldtem, azóta sincs semmi hír :( Durva, nem??? Most köttesem be anélkül, hogy mondott volna vmit??? Megjegyzem, pénteken volt a határidő. Jövő péntekig (13) lehet leadni késedelmi díj ellenében... :? (közben már készen vagyok) Tudsz vmit tanácsolni? Te benne voltál ebben, ráadásul köztük! Köszi előre is!

Szép éjszakát!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok:

Először is köszönöm Dórika nevében a köszöntéseket.

Jolka!
Örülök, h megúszta a kisfiad az első alpinista mutatványát, de reméljük nem lesz több, bár a fiúk kiszámithatatlanok, ezt én is most kezdem tapasztalni.

Nusi!
Ne keseredj el, nekünk is volt balesetünk. Dávid 9-hós korában álmában legurult az ágyról azt a pukanást míg élek nem felejtem el.
Be is vittem megfigyelésre de szerencse nem lett baj.
Azóta fojamatosak a balesetek és folyton a fejét üti meg,és persze sír nagyon, én meg magamat okolom mert pont a második gyerekre vagyok képtelen oda figyelni mikor az első ritkán ütötte meg magát.

Annamari!
Biztazsd csak a férjedet, ha akarja meg tudja csinálni. Tudod a férfi büszkeség.

Timi!
Dávid épp ma boritotta magára a szárítót.

Na mennem kell

JÓ éjt mindenkinek
Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Tündi, Dórikának boldog születésnapot! Ügyi vagy a vonalzóval, és hogy nem adtad fel! :)

Petra, lehetséges, hogy ma Bencét láttam a Korányin a nagypapival? A városból jövet bal oldalon, asszem egy nyílászárós v mi van ott...

Zsuzsi, hogy vagytok? Gyógyulgatsz?

MÉg vmit pedig akartam... na, sebaj!

Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita!

Azt hiszem a héten van a tavaszi szünet és hát ilyenkor nem nagyon szoktak az oktatók bemenni. Persze azért az e-mail-ét olvashatná akár otthonról is. T. Emesével, a feleségével beszéltél? Ha otthon van, és nem pl. külföldön, akkor biztosan átadja az üzenetet. Én próbálnám még hívni, illetve sürgős prioritással újra elküldeni a szakdolgozatot. Ki tudja hol landolt, vagy elveszett közben. Most már nem két hét amíg díjfizetéssel le lehet adni?
hát ennyit tudok tanácsolni....

Ma nagyon borult az idő, pedig ma menni akartam a gyerkőcökkel a játszótérre. Holnap de. egyébként nekünk is jó, ha jó idő lesz.

Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Gyors bekukk. Mi is megvagyunk, csak kicsit én is behavaztam...tanulás+ takarítás. :twisted:

Jolka! Szombaton lesz suli, akkor írok kettőből, vagyis inkább megpróbálom.
Ezek az esés dolgok tényleg furik. Tesóm nem sokkal 1 éves kora után lefejelt, az első foga meg is repedt. Dóra már 2*fejelt, egyszer az asztalba, tegnap este pedig az ágyba. Kihasadt a szája, vérzett, meg is ilyedtem, de úgy látom "csak" a szája.

Anita! Aranyos vagy! Dóra tényleg kitölti a napomat. Most alszik, tanulnom kellene, de már olyan rég voltam én is. Nagyon sokmindent ért, ata (apa), anya, gyere, adjál, vagy add ide, persze az ő nyelvén. Elkapja a labdát, ha dobom, hát sorolhatnám. Tényleg édes, viszont az alvókája elromlott! :cry: Sokszor sír éjszaka. Nem tudom, fél valamitől, vagy a fenti szomszédok idegesítik, akik most költöztek?

Tündi! Dórikának mi is boldog szülinapot kívánunk utólag!!!

Annamari! NAgyon édes Ádám!!!

Nusi! Szegény picurka!!!

Mi is voltunk Pesten, Dóra is nagyon élvezte! Voltunk a Tropicariumban, tetszettek a cápák. Teszek fel képt képet, remélem nem gond!
Szerdai tali nekem jó lenne, csak nem tudom ki tudunk e menni! :cry: Jó lenne kicsit kikapcsolódni, dumcsizni veletek!!!
Bocsi többiek, hogy nem írok!!
Szép napot!!!
Ági
Kép Kép
Kép
ágimanó1

akkor lesz játszóterezés holnap? szerintem mi megyünk.

Ádimama

Jáááájjjjjjjjj, az előző hozzászólásom hova tűnt????
No, mindegy... kezdem előről....

Zalánnak sok boldog névnapot, Dórikának sok boldog szülinapot kívánunk!!

Annamari!
Mi is megyünk, sőt, Kristófunk is jön, úgy döntöttünk, hogy hamarabb szüneteljen :lol:

Ági!
Ha tudtok, gyertek, lenne mit megbeszélnünk :wink:

Új hírek rólunk:
Tomi ma 5 hónapos, múlt csütörtökön voltunk tanácsadáson, 6850 gr, és elkezdtük az almázást, helyesebben a gyümölcslevezést. Az alma, narancs, mandarin leve bejött neki, igaz, még 2 centet sem kap, utána pedig tejcsizik, szóval nem az étkezés kiváltása a cél, hanem ismerkedés az ízekkel.

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Lesz játszi holnap, de ha esik az eső, v. nagyon hideg lesz, akkor elmarad. Ok?
Csillék nem tudnak jönni, mert még holnap dolgozik. Majd csak 5-10.ig lesz itthon. Tehát jövő7 kedden lesz tali megint. :)Okés?

Zsuzsi!
Én is ilyenkor kezdtem az almalével, de máig nem nyerő Manónak. :) Csak az egész almának megy neki, felvágva, v. reszelve nem kell neki.

Mesi!
Én is komp párti vagyok. Nekem nagy segítség volt anno, így Manó mindenhova jöhetett utánam. Tényleg nem érdemes a drágábbat megvenni, hisz nem tud többet, sőt, sok felesleges dolog van rajta. Manóé zenélt is, de az volt az első, hogy leragasztottuk a hangszórót, hogy halkabb legyen, de az öcsém annyira utálta a hangját, hogy kilopta belőle az elemet. :) Miénk is kukába került a sok használattól. Hátha megint kapunk majd valakitől. :wink:

Ági!
Nálunk is kicsattant tegnap Manó szája, szaladgált a lakásban és elesett. De ez nekünk heti rendszerességgel történik, már fel sem veszem. :) Jó a vértől megijedek, egyből megyünk öblögetni, de olyan ügyesen elintézi magának. Nem is panaszkodik, legfeljebb az eséskor felsír, de addig is tart.
Szépek vagytok a képen, kis csinik. :)

Na megint megvettem a kismamát, pont a fütyi letapadásról van szó. Ez már rég foglalkoztat. Állítólag most kell 2 éves korukban nézni, húzogatni, ha letapadt. Ugyan amikor kijöttünk a korházból, a doki azt mondta minden fürdésnél, csináljuk, de akkor még nincs mit, mármint tuti letapadt akkor még, majd csak 2 éve korától probléma. Akkor nem mondott rá a doki semmit.
Annamari a közös dokinénivel történt meg, hogy Manóval egy idős gyereket vitt az anyuka hozzá, kb. 1 éves volt akkor, hogy le van nőve a fütyije. Erre a dokinéni megrántotta, vérzett egy kicsit, de szerintem egyből helyre tette a dolgokat. Tehát most nagyon parázok, mi van, ha most a 2 éves vizsgálatnál jobban megnézi. Nem akarom, hogy fájdalmat okozzon Manónak, de mint dokiban 100% -ban megbízok. Most jobban megvizsgálom a gyereket, mindig nézem, de eddig elképzelni sem tudtam, hogy mennyire kell hasonlítani, pl. egy felnőtt emberéhez. :D Na majd a következő gyereknél okosabb leszek, egyelőre az újságban kép is van illusztrálva, van kiindulási alapom. Zsuzsi, holnap ezt kitárgyaljuk, remélem tudsz tanácsot adni.

Szép álmokat mindenkinek!

Sziasztok

Petra tudja, hogy lesz tali, mert a fórumra még nem reagált, nekem nincs meg a száma. :(

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Egy gyors kukk... nagyon ki vagyok nyulva mostanság

Szóval, köszi a tanácsokat. Én is úgy gondoltam, hogy addig marad velem Dodo a lagziban, amíg bírja, aztán hazahozom, és ide jön az anyós, mert ez lenne nekünk is meg a gyerkőcnek is a legjobb.
Még egyszer köszi a segítséget. Majd holnap jövök, mert mindjárt le esik a fejem a klaviatúrára. :? .

Jó éjt mindenkinek.

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok,

Jolka, Végülis nem lesz annyira hideg (hó semmi esetre sem), mint hét elején jósolták.
Csillával tudtál beszélni? Akkor a kedd még mindig jó nekik? Szerintem tegyük délutánra a talit, talán többen el tudnak jönni (pl. Timiék). Csak egy ötlet, beszéljetek róla holnap. Petra nekem volt eszemben, de délután amikor benéztem még nem láttam, h. nagy érdeklődés lenne a tali iránt, aztán meg már nem néztem be, csak most, de már elég késő van ahhoz, h. akár egy sms-t küldjek. Hátha olvasta és ott lesznek. A keddi talit miattuk is jó lenne minél előbb tisztázni.
A fütyitémában engem épp pár hete nyugtatott meg a rokonunk. Kértem nézze meg Zalust és ö mondta, h. ne huzogassam. Eddig ritkán ha eszembe jutott megtettem, most már tuti nem fogom. Ő nem szimplán gyerekdoki, hanem ennek a szakembere.

Anita, A szakdogád ujraélesztette bennem a Külker Fősulis szakdoga kinlodásomat, amikor volt, h. este 8-kor mondta a tanárom, h. reggel 10-re vár a Várban a Szoc-i Intézetben (ott dolgozott). Az meg egyáltalán nem érdekelte, h. én nyh-án lakom és oda tudok-e érni. Ááááá, még most is rossz belegondolnom, h. előbb lefikázta, aztán meg agyba-főbe dicsért és kérte, h. publikáljunk ezentúl közösen a témában. Na persze.

Emese, Jó, h. újra vagy. Ti akkor Nyh-án laktok most már? Vagy kevernélek valakivel? Remélem nem. A kompot mi kihagytuk, de köv. gyereknél, ha nagyobb lesz a lakásunk mindenképp beszerzünk egyet. Teszel fel képet a kompozóról?

Annamari, Bilizés? Hümmm. Ha az is bilizésnek számitana, h. Zalus viszi mindenfele és arra áll rá, h. elérjen dolgokat, na akkor mondhatnám, h. nagyon szuperül megy, de ..... mintha forró vassal égetnék a fenekét ugy pattan fel az első pilanatban, ahogy ráültetem. Vagyis fényévre vagyunk.

Tündi Dóráját Isten éltesse sokáig.

Ma délután elpateroltuk Zalust a Nagymamájához én meg addig nagytakaritottam, na meg nem tudtam volna koszos ablakokkal várni a Húsvétot, igaz egy szál locsolkodót sem várok ide. Elvileg, ha én ablakot pucolok, akkor után szinte rögtön esik az eső (eddig még semmi). Remélem, h. a holnapi talira nem hozok esőt rátok az ablakpucolásommal.

A Budapesten jártakat irigylem. Mi is tervezzük már jóideje. De tervezünk mi még Kolpingolást, Egri kirándulást, nyárra külföldöt .... aztán kiváncsi vagyok mi lesz belőle.

Zalus névnapi jókivánságait még mindig köszönjük. Kisfiam szerintem jól van, de holnap megnézi doktornéni és mivel az a tali után lesz, tehát nem tudom, h. valóban meggyógyult-e, ezért semmiképp sem megyünk.

Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Kispaszuly! Még meg kell ismernem az újakat, és ha nem figyelek, könnyen lemaradok dolgokról de így utólag is ISTEN ÉLTESSE KISLÁNYODAT NAGYON-NAGYON SOKÁIG!!!!

Tuzal!
Itt vagyok Nyíregyházán tartósan, és valszín itt is maradunk, mivel Jankát ide irattam iskolába. A férjem most államvizsgázgat. Már 2 megvan, még 2 hátravan. Mármint államvizsgája.
Megpróbálok majd képet feltenni, de nem tudom, hogyan kell kicsinyíteni a képeket, és soha sem sikerül emiatt képeket felraknom, pedig rengeteg van. Most még az USB portom is be.... a gépen. Most megint próbálkozom, valahol lehet kicsinyíteni a kép méretét, csak nem tudom, hogy hol.
Valaki segíthetne benne.

Nagyon bejött a comp, imád benne lenni, mindent elér, mindenhová eljut ahová csak akar. Persze most elpakoltam a szekrények széléről, és a nagyon elérhető porcelánokat is jól feltettem a szekrény tetejére.

A szakemberek állítólag nem javasolják, pedig szerintem annyira nem rossz. Janka is imádta. Állítólag megterheli idő előtt a gerincét, meg stb. Hát nem tudom, ezen vitatkoznék.

Nagyon csúnya idő lett reggelre és fáztam is amikor kimentem. Esőt is mond.

A tali engem is érdekel, ha nem jön közbe semmi, de ma semmi esetre sem jó, mert Jankának 4 órától összeröffenés van a suliba. Ez nekem nagyon tetszik, mivel még lesz talán két ilyen alkalom, és mire jön a szeptember megismerik a tanítónéniket és nagyjából az osztálytársakat is. Már volt egy és nagyon élvezte Kiscsibém. Játékos foglalkoztatás keretében verseket tanultak, üdvözlőlapokat készítettek stb... Meg ahogy az igazgatónő beszélt az iskoláról.. Szóval legalábbis Nekem nagyon bejön, meg szerintem Jankának is, már alig várja a ma délutánt.
Nagyon nem szeret már oviba járni, szerintem unja. Igaz, hogy már olvas, és ír aminek nem nagyon örülök, mert mi lesz vele... Hát igazából így is le lesznek terhelve rendesen.

A rossz idő ellenére szép napot Mindenkinek!!!

Kép

Kép
jurem

Kép Kép Kép Kép

Na párat sikerült feltöltenem, majd még gyakorlok, de azért ha valaki tudja, hogyan kell kicsinyíteni a képeket segítsen már. Köszi

Kép

Kép
jurem

Sziasztok!

Ez a mai találkozó kicsit érdekesre sikerült. Legalábbis részünkről. Nem tudom, hogy Ti találkoztatok-e. Mi ott voltunk 1/2 11 körül és találkoztunk Zsuzsiékkal. Ekkor már ott volt egy iskolás csoport, de aztán még jött két másik. A gyerekek ellepték az egész játszóteret, de szó szerint. Zsuzsiék nagyon hamar el is mentek. Mi Gergővel még próbálkoztunk egy kicsit odaférni a játékokhoz, de képtelenség volt, így mi is feladtuk. Utána az erdőben bóklásztunk egy kicsit, mert Dávid elaludt. Most értünk haza.
Remélem a jövő hét kedden nem ez lesz, bár előfordulhat, mert az is tavaszi szünet!!!
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Enyhén érdekesre sikerült ez a mai tali. :D
Mi 11-kor voltunk ott játszin, millió gyerek, már messziről lehetett őket hallani. Zsuzsit felhívtam, ők már Anitáékkal a Sóstói játszin voltak. Nekünk még oda is kimenni sok lett volna. Mi 12-ig maradtunk, de sehol senki. Kb. 20-25 percre, kiterelték a játsziról a gyerekeket (3b és 4b :D) mentek papírtojás keresni a fák között. :). Addig miénk volt az egész játszi, de Manó nem zavartatta magát, elvegyült a gyerekek között. :) Felfedeztük a felnőtt játszit is, ez jobban bejön neki. :)
13 órára hazaértünk, kaja, és most alszik.

Akkor jövő7 kedden 15-16 óra között új tali a játszin? Várjuk a véleményeket. :) Addig van idő gondolkozni, tologatni a programokat. :) Helyszint váltani. :)

Tündi, Mesi!
Találtam egy egyszerű, gyorsan letölthető képszerkesztőt. Magyar nyelvre is be lehet állítani. Tovább nem kerestem, mert nekem már ezer éve bevált photoshopom van, de annak csak demó változata van fent, jogtisztán. :)
Tehát innen le lehet tölteni. http://www.honositomuhely.hu/index.php? ... ent=folder
A magyar kiegészítőt is szegyétek le. Jobb egér katt. rá, majd mentés másként, oda mentsétek, ahova a progot telepítettétek, tehát, pl. C:\Program Files\PicaJet\Languages (ezt szokta automatikusan felajánlani, persze a languages nélkül).
Ezután progot indítani, majd tools menü, azon belül options..., majd a Languagest választani, A magyar nyelvre katt, majd ok gomb, innentől magyar a prog.
Már csak a képet kell szerkeszteni. Piros szemet is tudja kezelni. Képet méretezni köv.képen. Fájl menü - képek hozzáadása (kiválasztod az t a képet/ket, amellyel dolgozni akarsz. Majd Eszközök menü képek átméretezése. Innentől már csak az utasítást kell követni. REnélem érthető voltam, ha nem e-mailben részletesebben leírom, de nagyon könnyű kezelni. Bocsi többiek, hogy foglaltam a helyet, de hátha másnak is jól jön a progi.

Tünde!
Akkor mi van a fütyi témával? Ne foglalkozzak a Manóéval, majd kialakul?
Csillának levelet írtam, de nagyon gyorsan válaszolt. :) 10.-ig jó nekik a tali.

Mesi!
Örülök, hogy ilyen jól bejött a suli. De, hogy tanult meg Janka írni és olvasni, magától? Nem tudom, mi lenne a helyes, hogy tudjon, vagy sem olvasni suli előtt. Egyelőre nálam a nem van előnybe, ne unatkozzon, míg a többiek kínlódnak, tanuljon együtt majd a gyerekekkel. Nekem volt anno egy osztálytársam, aki elsőbe még kitűnő volt, csodagyerek, de másodiktól csúszott lefelé, gondolom, akkor már nem foglalkoztak vele annyit. Nyolcadikra, pedig már majdnem megbukott. Nem akarlak megijeszteni ezzel, mert Ti biztos jobban odafigyeltek majd a gyerekekre. Meg már más világ van, több minden érdekli a gyerekeket, több az infó is, le tudják magukat kötni, ha akarják.
A Te kisfiad is huncut vigyori. :D Várjuk a többi képet!

Na megyek, mert megint szómenést kaptam.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Bocs lányok, de családi okok miatt nem tudtunk menni :(
Kedden megpróbálom úgy intézni, hogy összejöjjön.

Sziasztok!

Ádimama

Sziasztok!

Annamari!
Semmi gond, remélem nincs komoly baj.

Csajok, hol lehetne venni Nyíregyen, igazi zsúrkenyeret. Ami, nem csak kinézetre hasonít rá, de ízre is. Amit az elmúlt években lehetett kapni a hiper-szuper marketekben közel sem hasonlít rá. Hosszúkás a formája, de kinézetre fehérkenyér és az íze is. Nekem olyan hosszúkás, kalács színű, enyhén édeskés kenyér kell. Légyszi írjátok meg, melyik boltban lehet megvenni, vagy megrendelni. Köszi! :D

Timi!
Dekoráció, milyen lett? Képet dobol fel róla? Többiek Ti csináltattok valamit húsvétra? Ötletek? Fiúknak mit hoz a nyuszi? Na és az egyszem csajunknak?

Manó hétkor kelt, de szerencsémre visszaaludt, így most még netezgetek egy kicsit, közben az öcsém tdk dolgozatát pofozom helyre. Férfiaknak nincs szépségérzettük. :D

Ja Tünde!
Elmehetnél időjósnak, vagy nagyon jó helyről vannak infóid. :) Milyen jó bejött tegnap is. :) EStére milyen rossz idő lett.

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Jolka, Az infom innen http://www.met.hu/omsz.php?almenu_id=we ... s=1&dti=35 szokott lenni, nem titok, bárki számára elérhető. Sajnos, most ugy néz ki keddre ugyan meleg, de elég szeles időt jósolnak. Addig ugyan még változhat. Kedden kinek mikor jobb. Délelött 10 vagy délután 4 körül/után? Irjátok meg, h. minél előbb tiszta legyen a dolog. CSillát Jolka fel tudod hivni, h. nekik mi a jobb? Nehogy a végén kiderüljön, h. az elsősorban miattuk szervezett talira el sem tudnak jönni.
Zalus hál'istennek jól van, doki szerint is. Mivel sosem volt még ilyen lázas, hurutos betegségünk, ezért eléggé féltem, h. mi lesz, ha egyszer nálunk is beüt, mivel eddig mindenkitől azt hallottam, h. milyen nyügös tud lenni a beteg gyerek. Most mi ezt megusztuk, bár neki nem volt eldugulva az orra, val.szleg ezért is viselte jól?

Emese, Nagyon szépek a gyermekeid. Balázs ilyen mosolygós?

Sajnálom, h. a tegnapi tali nem igazán jött össze. Kedden sem hiszem, h. kevesen lesznek, de mivel iskolai szünet lesz, talán egész osztályokkal nem futhatunk össze. Most meg megyek, mert húsvét előtt illik minden szabad percet takaritással stb. tölteni. :wink:

Szép napot.
Tünde

KépKép
tuzal

sziasztok!
rég voltam, és soká leszek, hisz jönnek az ünnepek, és mi már ma kiköltözünk falura! :wink: rég voltam, emrt túl jó idő volt a héten.. :lol: na, meg ahogy tünde mondta illik minden percet kihasználin húsvét előtt. na meg hasmenős vírusa volt petinek egy hétig. állandóan ment a mosógép... más baja nem volt, csak fo..ott! :roll: ötöztünk és mostunk egész nap.. :oops: na de túl vagyunk rajta!! aki a napokban ünnepelt, vagy a közeljövőben fog, azoknak boldog... mindent. :wink:
ja, és szép ünnepet mindenkinek!!

el kell áruljam, h. én imádom a húsvétot(is) . na nem kifejezetten a locsolkodás miatt, de hát tavasz , sonka, tojás, sárgatúró, stb! :D

Kép
dora1980

Sziasztok!

Taliról:
Mikor mi megérkeztünk, már volt egy osztálynyi gyerek széjjelengedve, de még lehetett játszani. Mondjuk Kristófom le akart csúszni a csőcsúszdán, és két kiscsaj ütögetni kezdte a csúszda falát, nem mert szegény lecsúszni... :?
Utána jöttek Nusiék, épphogy pár szót tudtunk váltani, egy halom gyerek megrohamozta a játszóteret, úgyhogy jobbnak láttunk lelépni. Útközben találkoztunk Anitáékkal, ők is hallották a zsivajt, nem kellett kétszer megkérdezni, hogy jönnek- e Sóstóra. Úgyhogy mire Jolka rámtelefonált, már rá is untak a gyerekek a játszóterezésre... :roll:

Következő tali nekünk délelőtt jobb lenne, mert Misi 7-től színházazik, és ilyenkor van, hogy 5-re kell menniük, mert be kell hangosítani őket, és néhány színész még próbálni akar előadás előtt... :?

Mesi!
Örülök, hogy visszacsatlakoztatok :D Balázs hatalmas lett, pedig még csak most született :wink: Gratulálunk Jankának, a sikeres felvételihez!!! Nem kis teljesítmény!!! Ügyes csaj!!

Szép estét:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok.

Köszönöm a szülinapi köszöntéseket Dórám nevében.

Én is rég voltam, de mindig olvastalak benneteket.
Nagyábol én is összeszedtem a házat húsvét tiszteletére, de még a kiskertet ma nem tudtam befejezni.
Szerencsére a sütizést anyukám beválalta, én csak besegitek ha a kisember engedi.

Emese!

komp-al kapcsolatban nekem is van és mind a két gyerek imádta.
Sokan mondják veszélyes, nehezen tanul meg járni, csámpás lesz meg ilyen marhaság. Ennek ellenére Dóra 10- hós korában stabilan járt, és még ma sem csámpás.Ezt egyik dokinő mondta mikor Dávid fiam leeset az ágyról és bevittem fejsérülésel megfigyelésre, mikor engedett haza megjegyezte" remélem nem hozza két hét múva mert kiesett a kompból, mert az a lusta anyukáknak való." Nem keztem vitatkozni alig vártam, hogy a zárót a kezembe adja.

Jolka!
köszi a programot, letöltötem, de még a magyar letöltésével bénázok.Tudod még tanuló szinten vagyok.De lehet, hogy a segitségedet kérem, ha nem fog menni.

Dóra!
örülök, hogy túl vagytok ezen a viruson. Nekünk karácsony előtt volt, ilyen, hányásal párosítva, de már a végén sírtam mert ahogy irtad én is egyfolytában pellust cseréltem mostam öltöztünk.

Ja a fütyis témával kapcsolatban, nekem az 1 éves tanácsadáson mondta a dokinő, hogy lehet tornáztatni, nem mindig jut az eszembe nem nagyon engedi.

Többiek minden jót!!!!!

jó éjt

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Kép

Jöttem egy kicsit :cry: -ni. Ma délután elhagytuk a kedvenc sapkánkat a Tescoban (fenti kép). Még szerencse, h. kapucnis pulóver volt Zaluson, ezért a megfázás miatt plusszban nem kell talán aggodni. Tudom nem nagy kunszt egy sapka, de az jobban kiakasztott, h. valaki felvette és eltette, holott leadhatta volna a ügyfélszolg-on. Nekem egy ilyen helyen, ilyen helyzetben biztos ez lett volna az első gondolatom. Ott egyébként nagyon kedves volt a csaj, megadta a tel.számot, amit nemrég is hivtam, de ő már amikor mentünk mondta (mert naivan azt hittük ott lesz), h. ne számitsak rá, h. meglesz, u.is szinte sosem adnak le semmit, pedig sokmindent elhagynak náluk az emberek. No comment. Kérdem én aki megtalálta otthon pont van egy másfélévesforma gyereke v. nem gondolta rá, h. esetleg valakinek feltűnik a hiány és sapka nélkül hazamenni sem annyira jó egy gyereknek? És ha még van is kinek a fejébe húzni, holnap simán megteszi? Amugy tudom, h. vannak ettől nagyobb problémák is az életben, nem is akarom túllihegni a témát, csak valsz.leg a kismamaságom alatt burokban élek és már ennyi is zokon esik.
Na megyek, mert elkezdem lebontani a sálat, amit a sapkával együtt adtak, de úgysem hordtuk volna soha és kötök egy sapkát belőle. Azon azért jót röhögtem, mikor a kedves férjem meglátta a sálat mondta, h. még 3 sapka simán kijön belöle, ugyhogy szerinte semmi gond.
Végezetül annyit, h. akinek nem életbevágó szerintem nem menjen a Tesco felé Húsvétig, mert magyar szót alig hallani (nem irom le kikkel van tele, ugyis tudjátok) és lépni alig lehet.

Na jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Kép

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok,

Jolka, A zsúrkenyér szerintem csak a Helikerben kapható. Debiben ott szokta venni Anyukám, vagyis talán rendeli, h. biztos legyen. Amugy én egész héten a Real-ban a foszlós kalácsot veszem, ami izre nekem közelit a zsúrkenyérhez, de annyira mégsem édes, mint egy kalács, mert még Zalus is szereti.
Már milliószor akartam kérdezni tőled, h. mire figyeljünk feltétlenül a bicikliülés vásárlásánál. Végül ti hol és mennyiért vettétek tavaly?

Tündi, Nagyon szép! Ilyet máskor is tehetsz fel.

Szép napot.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Jolka! De, sajnos van, de nem akarok itt írni róla, meg amúgy se akarlak ezzel fárasztani titeket.
Nem is vagyok valami jó passzban, most is a férjem van kint Ádámmal, egyszerűen nincs kedvem megmozdulni.

Tünde! Annyira édes az a kép. Sajnálom a sapit, még jó, hogy volt hozzá sál. Jó neked, hogy tudsz kötni! Amúgy mi is voltunk tegnap d.u. a tescoban, kár, hogy nem én találtam meg.
Csak gyorsan beszaladtunk, mert csak 1-2 dolog kellett, nem vittem be se babakocsit se bevásárlókocsit, Ádám az ölemben, és nem elaludt?? Ilyet se csinált még. Majd' megszakadtam, mire végigálltuk a sort...
Bicikliülés: Már Petrának is ígértem, hogy megkérdezem az ismerősünket, hogy hol vették, csak elfelejtettem :oops:
Ilyen van nekik, és én is ilyet szeretnék majd:
http://www.buynet.hu/product.php?productid=4041

Emese! Cukik a babók! :) Balázs jó kis husi!

A fütyiről nekünk azt mondta a dokinéni (igaz már jó régen), hogy nem kell piszkálni. Majd legközelebb azért rákérdezek.

Zsuzsi! Úgy sajnálom, hogy nem tudtunk menni a talira, már úgy szerettem volna Kristófot is megismerni. :( Kedden tudod hozni?

Tündi! Gyönyörű a rózsa! Ez azt jelenti, hogy sikerült zöldágra vergődni a képszerkesztővel? :wink:

Legyen szép napotok!

Ádimama

Sziasztok!

:D Most jöttem meg a védő nénitől. 4 kilóval kevesebb vagyok és a pocak is kisebb 2 centivel. Úgy látszik, most potyog le súly, hogy abba hagytuk a szopit, mert az éttrendet én nem változtattam meg. Viszont a vérnyomásom magas volt, de ezt már megszoktam, itt mindig olyan magasat mérnek. :)
Munkahelytől is megkaptam a szabit. :) 81 nap. :) Így kitart egészen augusztus elejéig, anyagilag is jobban járunk. Remélem ma csak további jó hírek, jönnek.

Én nem vagyok annyira szorgalmas, mint Ti. A lakás egyelőre még szalad. Tegnap kezdtem el a szekrényt súrolni, de Manó mellett képtelen haladni. Míg alszik, addig a szokásos köröket futom. Ablakot is elkezdtem mosni, de még nem végeztem, nem merem egyedül csinálni, mi van, ha kiesek a harmadikról, mit csinál Manó egyedül, míg megtalálnak. Főleg, hogy most már tőkesúlyom is van, óvatosabb vagyok a létrával.

Tündi!
Nekem is nagyon tetszik a rózsa.

Tünde!
Köszi szépen a kenyeres tippet, megnézzem, lehet-e kapni.
Sapekot sajnálom. Mi nagy ívbe kerüljük a tescot, m i spárossak vagyunk. :wink:
Bicikliülést itt vettük a Petőfi utcán, a Bogi bicikliboltba. De a szarvas utcai Csepel üzletben is sok a választék. Árát, már nem tudom, kb. ott lehet, mint amit Annamari küldött. A képen látható, a vázra szerelhető, a miénk, pedig a csomagtartóra. Mielőtt megveszitek, nézzétek meg, hogy nektek melyik lenne jobb. Előfordulhat, hogy a vázast, nem tudjátok felszerelni a hátsó fék bowden miatt. De már láttam kivételt. :) Én nagyot választottam, ja és olyat, amin nem lóg le Manó feje.
Íme egy régi kép. :)
Kép

Annamari!
:( SAjnálom.

TAli!
Zsuzsi!
A korháznál lévő játszin d.e-t nagy a forgalom? Mert, ha szünet ellenére is megközelíthető, akár oda is mehetnénk. Az is jó hely. Nusiéknak lehet távol ez a hely. Viszont Csilláék is ott laknak most, Ágiék, Ti is. Könnyebb lenne nektek oda menni. Akár d.e-t v, d.u-n. De a döntést rátok bízom nekünk mind1.

Vasárnap Hutára megyünk, hétfő, pedig onnan Szilvásváradra, tehát nem leszünk itthon, mi már nem húsvéttollunk. Gyerekkoromba imádtam, de most már csak nyűg. A sárgatúró nálunk nem "divat", Biharba nem szokás. Anyu 1x csinált, de nekünk nem jött be. :wink:

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ha már nem találkoznánk, akkor:

Kép

Jolka és MÁrk

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Mi is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk mindenkinek!!!
Holnap még nekem suli, így már én sem leszek, majd csak ünnepek után!
Vasárnap anyáéknál, ez nálunk is hagyomány. Reggel pászka szentelés, aztán családi reggelizés a szentelt ételekből.
Csupa "s" betűs ételeket fogyasztunk, míg csak el nem fogy. Sonkát, sárgatúrót, stormát, skólát :lol: !!! :lol: Ezt tesómmal találtuk ki anno. :oops: :lol:

Tali: Az itteni játszi tényleg jó. Ma 2kor voltunk, egy anyuka volt 2 gyerekkel, meg mi. :lol: Tegnap délután 5 körül voltunk, akkor már elég sokan voltak, de nagyobbak, akik a pályán fociztak. Dórával így is tudtam hintázni is és csúszdázni is.

Dórám mostanság olyan furin alszik. De 10-11 körül, és du 4 körül. Nem tudom mi lesz a talival.
Remélem nemsokára átállunk az egyszeri alvásra.
Kapott egy kiscipőt, betétes bőr belülről, totyogó cipő, szerintem egész jó. Majd teszek fel képet!

Anita! Ti már átálltatok? Szakdoli? Tudtál beszélni a konzulens tanárral?

Jolka! Nemsokára 16 hetes uh, már én is kiváncsi vagyok! Képzeld, mikor írtam a herpeszt, másnap reggelre meg is jelent! :cry: Remélem holnapra nem lesz!!! :lol: Dórámnak nem hoz semmit a nyuszi! Az csak a kisfiúknak jár! Kapott egy bodyt az ünnepre.

Zsuzsi! Mi olyan közel lakunk! Olyan jó lenne összefutni!!!

Timi! Veletek mizújs? Voltatok allergia vizsgálaton?

Tünde! Én is sajnálom a sapit, de amit te készítesz, az biztos szebb lesz.

Annamari! Én is sajnálom! Ha ki szeretnéd írni magadból, írd. Szerintem senkit nem fárasztanál!

Szép napokat!!!
Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Végre én is ideértem, jó sokat írtatok!
Isten éltessen sokáig minden ünnepeltet!
Tali nekünk délelőtt és délután is jó, sóstón vagy az a tornapályán is, vagy amit Jolka ajánlott, az is, csak írjátok le pontosan, hogy hol van.

Tünde! Sajnálom a sapit, tényleg aranyos volt!
Jolka! Nem semmi, terhesen mennek le a kilók! Ilyet még nem hallottam.
Annamari! Én is sajnálom.
Közben találtam előre szerelhető gyerekülést, ahol Jolka is írta a Bogiban, a Park üzletházzal átellenben, 6990 ft. Tudom, hogy most kisebb gondod is nagyobb ennél, csak azért írtam, hogy már találtam, köszi!!!

Képzeljétek! Elkezdtük Bencét leszoktatni a ciciről, holnap másfél éves lesz, szerintem már időszerű. Szerdán kezdtük, délután eljöttünk anyáékhoz, és itt aludtunk. Bence anyával aludt, egyszer felkelt hajnalban, aztán tegnap éjjel már egyszer sem. Ma egész nap nem is említette a cicit, pedig együtt voltunk Tiszatelken, anyáék hétvégi telkén. Kíváncsi vagyok, hogy otthon hogy fog ez menni. Képzeljétek, van Bencének Tiszatelken négy kecskéje, négy kacsája és egy báránya, ki se lehet rángatni a baromfiudvarból, nagyon tetszenek neki az állatok. Szerdán voltunk az állatkertben is, nagyon jó volt, csak sok helyen építkezés van, még nem üzemel teljesen, ja és itt a tavasz az állatkertben is :-))
Bocsánat, hogy ilyen hosszan írtam magunkról, de ez a cici ügy most kikívánkozott belőlem. Akkor rólam is lemegy pár kiló?? Remélem.

Csilláék háza szépen halad, már állnak a falak, a válaszfalak is, nemsokára a tetőt csinálják náluk. Holnap felhívom, hogy mikor jó nekik, nem tudom, Jolka egyeztetett-e vele.

Jó éjszakát!
Petra

Kép
ppetra

Annamari! Ugyanilyen a miénk is.
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Köszönöm az együttérzést!

Ági! Inkább nem szeretnék itt írni róla, ha valakit érdekel, személyesen mesélek majd.
Jók az s betűsök! :)
Nálunk is volt kb 2 hónap, amíg Ádám így aludt, és azután tértünk át a napi egy alvásra. Úgyhogy lehet, hogy nektek is az következik.

Sajnos nem lesz jó nekünk a kedd, nem leszünk itthon. :( Remélem a következőre már tényleg tudunk menni.

Jolka! Szuper, hogy minden ilyen jól alakul! Gratulálok a fogyáshoz! :) Az első pár hónapban én is fogytam, a sok rosszullét miatt.
Érezzétek jól magatokat a kiránduláson!
Anyukám mindig csinál sárgatúrót, az édes változatot, szerintem jó.

Petra! Örülök, hogy találtál ülést, akkor én is ott fogom megvenni, mert sztem szállítási költséggel együtt kb uott van az ára.
Egyébként már egy kicsit összeszedtem magam, Ádám nem nagyon hagy időt a befordulásra. Vettem neki egy jó kis homokozó készletet, azzal szoktunk kint játszani. Imádja. Apa pedig nekiállt a homokozó elkészítésének! :)
Én is le szeretném szoktatni 1,5 évesen a ciciről Ádit, de most negyon függő, nem tudom, mi lesz. Ügyik vagytok, hogy ilyen jól sikerül. T.lökre nem jöttök mostanában? Már most nagyon sokan vannak. Furcsa megszokni ezt a nyüzsit a nagy csend után.
Ja, már ezer éve meg akartam kérdezni, hogy hol is van az a bolt, ahol a tükröket vetted? Nekünk se ártana már felrakni egyet a fürdőbe...

Nem tudom, hogy jövök-e még az ünnepek alatt, nem nagyon leszünk itthon, úgyhogy MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTOT KÍVÁNOK!

Kép

Sziasztok!

Ádimama

Sziasztok!

Nekünk nem jól kezdődnek az ünnepek. :cry: Dóra az éjjel belázasodott! Ilyen sem volt még a 11 hó alatt. Egész nap 37.0-37.4 között van. Egyébként vidám, mászkál, eszik, sokszor cici, és most alszik harmadjára, kicsit szörcsög, de váladék alig jön.. Így gondolom a keddi tali nekünk is ugrott! :cry:
Nekem meg ugye ma volt, suli, megírtam a reggelit, sikerült, aztán hazajöttem, délben a másikat, remélem az is meggörbül. :lol: Csak meglegyen.
Hát ez van velünk. Sajnos!
Remélem nem gond, hogy leírtam.

Petra! Bencének boldog másfél évet!!!

Annamari! Ahogy érzed! Ha le szeretnéd írni, írd nyugodtan!

Jolka! Mi is szép napokat kívánunk nektek!

És mindenkinek!!!
Ági
Kép
ágimanó1

Ismét én!
Annamari! Bocsi, most olvastam vissza mér egyszer, személyesen mesélsz majd! Ne haragudj, privire emlékeztem! :oops: :oops:
ágimanó1

Hali Mindenkinek!!

Jolka köszi a képszerkesztőt, letöltöttem, majd ha ráérek tanulmányozom.

Tündi! Sajnálom ezt a doktornőt, aki mondta, egyemmeg, de szeretem az ilyet...Bírom az ilyen okostojásokat, akik azt hiszik, hogy doktorkák, már mindent olyan nagyon jól tudnak, pedig ők is ugyanolyan emberkék, mint mások, mint mi vagyunk. Aláírom, hogy baromira sokat tanulnak és én nem is irigylem őket ezért. Minden elismerésem az elsajátított tudásról, csak egy-két nagyképű olyan nagyon előtudja adni magát.....Nem hiszem, hogy lusták lennénk, csak teret adunk még jobban a járni nem tudó gyermekünknek, akik szerintem nagyon élvezik a compozást, és jobban felfedezik a világot. EGyébként pedig a gerincem teljesen kivan, alig bírok sokszor kiegyenesedni, annyira fáj. Felügyelet nélkül pedig nem hagyjuk szerintem őket, legalábbis én nem, mert ugyanakkor amennyire jó, olyan veszélyes is tud lenni.

Sütöttem sütiket, egy újat is kipróbáltam... nyami-nyami nagyon fincsi lett. Háromszoros élvezet a neve mármint a sütinek az újnak. Ismeritek? Ha nem leírom, bár én is a netről szedtem le valahonnan.
Szerdán lesz Janka 6 éves, de most úgy döntöttem, hogy rendelni fogom a tortát, nagyon nincs kedvem sütögetni. Így húsvét után. Eddig minden évben sütöttem, na majd meglátom....

Látom azért mindenki nagyon elfoglalt.
Úgyhogy lépek én is lassan, Bazsa vinnyog...

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!

Kép

Kép
jurem

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?