Sziasztok!
Tündi!
Azért írta a gép, hogy megváltozott a profil, mert megváltoztattad, az nem gond, ilyenkor lent az elküld gombra, kell kattintani, és elvileg megjelenik a vonalzód. Próbáld meg megint, a kapott parancs sort megint bemásolni a profilod aláírás dobozába, meglátod, sikerülni fog. Ja és utána elküld parancs.
Nekem is nagyon tetszik az otthoni játszóteretek.
HÚ, én mindig lány párti voltam, azt hittem az lesz az első, majd egy öcsi, de nem így sikerült. Most pedig tököst várok, már meg is álmodtam.
Ugyan Manónál kislányt, erre fiú lett.
Nem bánnám, ha kislány lenne most, tudnék fizurákat csinálni neki, na és végre én is öltözhetnék nőiesebben, akire büszke lehetne.
Tünde!
Jobbulást Zalánnak. Ha hétfőn lesz a tali, akkor nekünk sem jó, vendégünk lesz.
Nem nagyon akar összejönni most ez a tali.
Timi!
Dóra is újra jár a bölcsibe.
Addig, míg egyedül van Manó a játszin, egy angyal, szépen eljátszik, de miután jön egy másik gyerek, kezdődik a harc.
Ugyan ma példásan viselkedett a sóstói játszin, szépen csúszdázott, nem is foglalkozott a többi gyerekkel.
Ági!
Kitartás, ez még csak a kezdet, látnád a mi lakásunkat néha.
Hogy sikerült az elővizsgáid? Kinél volt, lehet, hogy az egyik kedvenc tanárod felesége is csatlakozik hozzánk.
Jurem!
Szia!!!
Ja, de jó, hogy Te is itt vagy. Köszi a gratulációt.
Jankának melyik sulit néztétek ki?
Anita!
Láttalak benneteket csütörtök este a téren, kb. 18.30-kor. Ti voltatok, ugye? Csak Te sem voltál egyedül, meg én sem. Barátnőmmel, csavarogtunk, kaptam egy szabad estét.
Jó, csak 2 órát voltunk oda, de jó volt pletyizni.
Zsuzsi!
Mikor elváltunk, Manó a zebra után megkapta a beígért taslit. Muszáj volt, üvöltött, már csapkodott, egyből magához tért, csak panaszkodott utána, de itthon már hízelgett.
Milyen volt az előadás, majd még Mesit is kifaggatom róla.
Ma raktak a házunk mellé egy kutat, egy szép rozsdamentes acél, ami a játszikon is van. Nem rossz, ha tényleg csak ivásra, vagy a játszi után kézmosásra használják. De félő, hogy a hajléktalanok itt fognak fürödni. Műsor lesz az ablakból.
Elvileg, be van adva a hivatalba, hogy engedélyezzék, hogy a házat körbe kerítsük, hogy ne mászkáljanak éjszaka a nénik a vendégeikkel a ház mögé, erre kaptak most ingyen vizet is.
Nem mentünk haza most, a szülőknek rengeteg meló van, így inkább nem zavarunk, nem is tudnának unokázni. Így kaptam kimenőt holnap d.előttre, hogy megnézzem a börzét. Barátnők is jönnek, talán így nem menekülök ki a tömegtől.
TAlival akkor mi legyen? dobjak fel egy időpontot?
Sziasztok