Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Fáj a torkom mint állat, úgyhogy elég ramatyul vagyok. Szerintem Petitől kaptam, mert tegnap neki is úgy láttam hogy piros a torka, meg nem volt étvágya, és az olyankor van ha fáj a nyelés.

Így ráadásul nem is lehet mérni a hőmet, mert lehet hogy csalós, ha hőemelkedésem lesz/van.

Mindenkinek további szép napot.

Puszi
Kati - Peti
Vendég

Kacika!
Sajnálom, hogy beteg vagy. Mikor nem kéne Neked megjönnie?

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Betegekenek jobbulást, tesztelőknek ++++++++++++++++++ drukkokat!

Tegnap kapta Peti a 18 hós oltást, már meg sem lepődtem az iszonyatos hisztitől meg üvöltéstől, amit orvos láttán rendez! Este már sántított, fájlalta a lábát, ma reggelre még jobban! :( Azért remélem ez nem sokáig marad így. :(

Holnap délután el kell cuccolnunk anyuékhoz,mert felszedik az egész lakásban a parkettát, és nem tudnánk adig Petivel mit csinálni, így valszeg csak vasárnap jövök megint, mert ott nincs net! :( Addigra tessék produkálni egy-két ++++++++++++ tesztet! :D :wink:

Amúgy én is elég szarul vagyok, fáj a torkom és orrot fújok egyfolytában :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Akkor neked is jobbulást Viki!!

Boeske, 4-én lenne aktuális a télapó. Nem érzek ezzel kapcsolatban semmit, meg megpróbálok minél kevesebbet is foglalkozni, nehogy abba a hibába essek, hogy görcsösen akarjam.

Nemsokára megyek a háziovoshoz...adjon valamit amitől jobban tudok nyelni :shock:
Vendég

Ma már egész jól vagyunk, gyógyulgatunk.
Úgy látom nem túl gyakran írtok!
Picurka, Kicsilány, meg még náhányan totál eltűntek! Kár!!

na mindenkinek szép délutánt!
Vendég

Kacika!

A télapót irányítsd hozzám légy szíves. Nekem még sehol semmi, pedig már 5 hete volt a műtét.
Új ciklust akarok!!!! :x

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Ha látom, vagy hallok felőle, küldöm máris!!! :lol: :D :lol:
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok en is, csak sok a tennivalo.

Munka, suli, haztartas, csalad stb....

Ha egy nap 48 ora lenne akkor az is keves lenne.
Lanyok egesz jol megy a fogyokuram.
Mar 2 kg-ot fogytam.
Mar csak 10-et kell. :shock:

A fogadalmam, hogy akkor johet a kovetkezo baba, ha lefogytam, illetve, ha a ferjem rendesen eszik. A ciklusommal minden ok. A ferjem mar honapok ota rendesen eszik, egeszsegesebben probal elni. :lol:

Szoval jovohonapban megyek rakszuresre es utana johet a project. :P

A betegeknek javulast. A teszteloknek csok +++++++++++++++

Viki27!
Remelem Peti jobban van az oltas utan es neked sincs komolyabb bajod.

Boeske!
Telapo, ha jon hozzam par nap mulva kuldom hozzad en is.

Kacika!
Neked is javulast.

Magi
Vendég

Na csajok nekem ma reggel megjött, pedig még nem vártam, leghamarabb 1-re, de inkább 4-ére.
Na de sebaj, legalább tényleg nem lesz decemberi baba megint, és ez jó. Normál esetben ezt a hónapot ki is akartam hagyni.
Még azzal is kibékülnék ha nem januári lenne, hanem mondjuk februári, na de majd meglátjuk.

Jó hétvégét mindenkinek!!!
Vendég

Szia Kacika!

Akkor együtt számolgathatjuk a napokat!

Nézzétek a vonalzómat! Végre-végre!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Boeske! Éljen!
Akkor totál együtt haladunk!

Kellemes hétvégét!
Vendég

SZiasztok!

Boeske!
Akkor hajra! :D :D :D

Kacika!
Szo szerint, en is igy vagyok vele! Habar felig-meddig probalkozunk, jobban szeretnem, ha a teli honapok kimaradnanak :wink: Ha megsem, akkor legalabb legyen kiscsaj :)

Magika!
Nem semmi a munka meg suli gyerek mellett :o En meg el sem tudom kepzelni, hogyan lehet dolgozni egy ilyen csopseg mellett :roll: Remelhetoleg a problema halasztodik... :wink: :lol:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Andi!

Akkor most neked megjott v nem :roll:

Edith!
Zsolti csak 9 honaposan allt fel kapaszkodva :roll: Annyira maskepp csinaljak :o
Mi van veletek?

bangham

Moni!

Nekem megjött szerdán, de péntekre el is múlt.Nem tudom mi volt ez.Remélem csak a spirál levétele kavart össze!
vedresandi

Sziasztok!

Szerda este óta nem volt netünk, csütörtök este elmentünk anyuékhoz, délután értünk haza, minden ok.!
:lol:

Kép Kép Kép

Minden új ciklust kezdőnek sok sikert! Egy másik topikban olvastam, hogy " minden ami véget ér, teret enged valami újnak" Hajrá csajok! (én 4.-ére várom a mikit, vagy inkább nem várom??? ) :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Nekem is most kezdodik.

Holnapra koszont be majd rendesen.

Igy en is most kezdem megint es nekem is 30-31 napos a ciklusom.

Magi
Vendég

Akkor hajrá mindenki!

Neked Viki meg drukkolunk! Tesztet mikor akarsz csinálni? Aznak vagy megvárod mígkésokpárnapot?
Vendég

Kacika!

Tesztet csak szombaton legkorábban! Várnék 3-4 napot, hogy késsen, de úgy érzem meg fog jönni :( Így nem kell pazarolnom a tesztet!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Teszek nehany kepet magunkrol, a tegnap voltunk setalni a kozelben:

bangham

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1175430897.46.jpg[/img] Kép Kép Kép Kép Kép [/img]

bangham

Remelem nem voltam tul sok... :oops:

bangham

Móni!
Nem voltál sok, jók a képek, merre voltatok?

Nekem is múlogat már, Húsvét körül kezdődhetnek az akciódús napok :lol:
Szép napot mindenkinek, jó idő van, süt a nap!
Vendég

Sziasztok!

Ma reggel megjött rendesen! :( Új ciklus kezdődik :) Csak nekem olyan 35-37 naposak vannak! :(

Móni!

Szépek vagytok, biztos tuti jó volt kirándulás! :D

Szép napot Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Hát akkor én itt kakukktojás vagyok, asszem, a 25 napos ciklusommal. Számotokra, valószínű, hihetetlen, de nekem a mensi első napjától számítva a 8. vagy a 10. napon fogant Kriszta. És ezt egy ovulációs kalkulátor szerint csináltuk így. És így elsőre bejött. Addig 2próbálkozás volt, de hiába, hisz a 12-14. napon nálam már régen elmúlt a peteérés! :roll: :roll: :roll:

Most 21-én volt mikulás, és a peteérés időszakábn nem védekeztünk. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle. :wink: :wink: :wink: Azért, őszintén, nem bánnám, ha most nem jött volna össze, mert szilveszteri babát még annyira sem szeretnék, mint karácsonyit! :oops:
Különben tegnap voltam a dokinál (írtam egyszer róla, hogy 2-ára kaptam időpontot) és azt mondta, hogy minden szempontból EGÉSZSÉGES!!! vagyok. És akkor azt kívánta, hoyg minél hamarabb találkozzunk! :D Én is ezt remélem. Ettől arrafelé már szívesen várom, bármikorra! :) Természetesen, pár napos terhességet nem tudott megállapítani, de a kérdés még nyitott.

Drukkolok mindenkinek, akik már élesben próbálkoznak, és kitartást azoknak, akik csak nyárára vagy őszre tervezik a fogantatás pillanatát! :)

Hétvégén volt a Kriszta szülinapja, de nem most ünnepeltünk, majd csak vasárnap "bulizunk". Akkor lesz torta is meg miegymás! :) Különben jól vagyunk! :)

Móni, nagyon aranyosak vagytok, és így képről ismerős is. De a képet és a nevet nem tudom egyeztetni! Volt valami közöd Vásárhelyhez, Kolozsvárhoz esetleg?
Merre kirándultatok? Azt látom, hoyg a Hargitán, de merrefelé? Zsolti látom, élvezte! :)

Na, megyek, mert ma még főznöm kell valamit, miközben én víznapot tartok :cry: :cry: :cry: , hoyg majd vasárnap húst ehessek! :P :oops: :roll:

Mindenkinek szép napot és sok-sok szerencsét! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Viki!
Pedig úgy drukkoltam Neked!
Most már sikerülnie kell!!!

Sedith!
Krisztának boldog születésnapot!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sedith! Krisztának boldog szülinapot!!!
Viki! Hát, majd áprilisban! Remélem akkor már sikerül!

Nagyon szép az idő, du gondolom mindenki kint lesz aki teheti, mi biztosan :lol:
Vendég

Sziasztok!

Sedith!

Krisztának boldog születésnapot kívánok így utólag! :oops:

Köszi a drukkokat, de annyira nem bánom, hogy nem kell karácsonykor szülnöm! :oops: :lol: Majd áprilisban itt hirtelen potyognak a pozitív tesztek, majd meglátjátok! (na a enyém csak májusra lesz + mert nagyon hosszúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, de az is jó lesz! :lol: :lol: :lol: ) Mindenkinek drukk, akinek már lassan aktuális lesz a pé. :D (nekem az a 21-23. napon szokott lenni :) )

Kacika!

Igen, kint voltunk mi is! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kellemes Húsvétot Mindenkinek, ha addig már nem tudnék jönni!
Vendég

Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kellemes ünnepeket!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Ma voltunk az állatkertben:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

További jó hétvégét!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

És a mai napunkból egy kis részlet:

Kép Kép Kép

Jó éjszakát és sok locsolót kívánok Mindenkinek! :wink: :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kellemes Húsvétot mindenkinek!

Kép

edoci

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól teltek az ünnep napjai.

A fiúk elmentek locsolni. Betanítottam nekik a verset, remélem sikere lesz.
Barna kezdi:
Én még kicsi vagyok,
verset még nem tudok,
majd jönnek a nagyok,
és mondanak azok.

Aztán apja folytatja:
Én már nagy vagyok,
verset nem mondok,
mondjanak verset a kicsik,
én inkább iszom egy kicsit.

Szép napot!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!!

Boeske!
A vers nagyon tetszik aranyos, biztos sikere volt.

Viki! Helyesek vagytok, Peti hasonlít rád!!!!

Nagyon szép idő van megint, annyira jó, hogy lassan kabát sem kell, vagy csak valami széldzseki.
Vendég

Szia Kacika!

Mindenkinek tetszett a vers. Szerencsére Barna mindenhol szépen elmondta, nem tiltakozott.

Tényleg egyre jobb az idő, mi is nagyot sétáltunk délelőtt. Aztán még motoroztak is a fiúk az unokatestvérükkel.

Arra gondoltam, holnaptól megpróbálom leszoktatni Barnát a pelusról. Arról már meggyőződtem, hogy testileg érett rá. 1 hónap, és óvodai beiratkozás lesz, és jó lenne, ha addigra már legalább nappal nem kéne pelus. Pár napot kipróbálunk pelenka nélkül, aztán ha nem megy akkor visszaadom még rá néhány hétig. Szerintetek próbálkozzak? Tudom, nem szabad erőltetni, de már türelmetlen vagyok.

Szép napot!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Boeske! Szerintem tuti próbáld meg!! Hiszen egyrészt majdnem 3 éves, érett kell hogy legyen rá, másrészt az oviban úgysem lehet rajta.
Igen állítólag nem szabad nagyon erőltetni, de kicsit nyugodtan rá lehet segíteni, trükközni picit valahogy. Én nyáron tutira leveszem róla, így is naponta felmosok, ha néha a kőre sikerül a pisi, - ne adj Isten kaki- akkor majd többször mosok fel, nem számít. (nálunk nem padlószőnyeg van, így nem nagy gáz felmosni)Nyáron sikerülnie kell.
Vendég

Sziasztok

Boeske
Szerintem megpróbálhatod,én úgy csináltam hogy amikor szólt hogy pisilni kell kapott mindig egy matricát amit utána ráragaszthetott a bilire. :wink: Lehet bugyuta ötlet de nálunk bevált. :lol: Aztán később már mindig szólt,de a matricát elfelejtette és már nem kéri.

Kacika
Nagyon jók a versek :lol:
Nálunk most nincs valami jó idő,beborult,pedig este szalonnát akartunk sütni. :?

Viki
látom nagyon tetszett Petinek az állatkert! :D Ismét jó képeket sikerült csinálnotok! :D

Szép napot mindenkinek!

edoci

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de azért olvaslak titeket, meg drukkolok is ezerrel! Mi csak szept.-ben kezdjük a babaprojektet, remélem addig ez nem fog még jobban kitolódni!

Utólag is kellemes ünnepeket mindenkinek, remélem jól teltek!

Boeske!
Violka ma kakilt először bilibe, a pisi már szépen megy, olyan fura volt kakilás előtt mindig ráadni a pelust! Éjszakára még adok, de talán nemsokára akkor se kell! Viszont Violka nagyon rafkós, ha pelus van rajta (elmegyünk valahová, ahol pl. nem lehet fűbe pisilni, stb) simán belepisil, nem szól, sokszor otthon is, ha megkérdezem, mit adjak rá, pelust kér, de persze bugyit adok, és szól is szépen, nem folyik be a pisi!! Szóval csak azt akarom kihozni ebből, hogy Barna is lehet, hogy ha nem lesz rajta pelus, szépen fog pisilni, csak "kényelmesebb" a pelus! Jön a jó idő is, hajrá!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Igy utolag is mindenkinek:

Kép

Nalunk egyik naprol ment a masikra a szobatisztasag.
elhataroztam, hogy akkor nincs pelus.
Mondtam Zolinak, hogy szoljon ha pisilni vagy kakilni kell.
Termeszetesen nem szolt, de en mindig kerdezgettem es orankent a bilire ultettem, amibe mindig belepisilt.
Egy nap utan mondtam neki, hogy szoljon. Direkt nem ultettem ra a bilire, hogy O szoljon. Termeszetesen be is pisilt.
Akkor kicsit osszeszidtam, hogy miert nem szolt.
Ezek utan azota szol, hogy pisilni kell, vagy kakilni kell.
De ugy, hogy mar csak WC bili mar nem.
Ejjel kap meg pelust, de az is szaraz minden reggel.
Nalunk igy ment a szobatisztasag 1-2 honapja.

Agnes
Vendég

Köszönöm a tanácsokat! Haladunk. Tegnap 2x bilibe pisilt, ma reggel már a wc-be. Ez már nagy haladás, eddig nagyon tiltakozott. Most úgy csinálom, hogy ha benn vagyunk leveszem róla a pelenkát, egyelőre nadrágot sem kap, aztán figyelek, mikor kell neki a bili. Kint még marad a pelus, amíg nem lesz jó idő.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

En is itt vagyok, csak alltalaban nem jut ido irni. :(

Viki!
Nagyon edesek a kepek :) Tenyleg hasonlitotok! :D

Edith!
Milyen volt a szulinapozas? A koszontesrol vegkepp lemaradtam :oops: Mi is keszulodunk, illetve csak tortan gondolkodom, egy olyanon, amibol o is ehet nyugodtan. :roll: Nektek milyen volt? Nekunk mar beigertek egyet, de az minden valoszinuseg szerint a felnotteknek lesz, illetve o max. megkostolhatja.
En is igy vagyok a babaprojekttel, akar mar most is lehetek terhes, de nem bannam, ha varatna meg magara. :roll: Most 19-en megyunk egy bo honapra Angliaba, e stitokban en is tavaszi babarol almodok... :wink: ( Mikulast 13-14re varom)
Apropo: valoban hallottam, h ott elegge magara hagyjak az embert, de sokan pont ezt dijazzak, h termeszetes modon szulhetnek. Mirol hallottal te? meghallgatnam, ha pontosabb informacioid vannak arrol, h hogyan folyik ott a terhesgondozas ill. szules.

Nem sok kozom volt-van Vasarhelyhez v Kolozsvarhoz, 2-3x voltam csak mindket helyen, Bukarestben vegezetem. Attol meg talalkozhattunk, tegyel fel kepet magatokrol.
Nagysomlyot kerultuk meg, azota meg egyszer voltunk Hosszuaszon. Zsolti tenyleg nagyon elvezte! :D

bangham

Sziasztok!

Edith!

Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok Krisztának!
Képeket természetesen kérünk majd az ünnepeltről meg a tortáról (hadd csorogjon a nyálunk! :D )

Kép

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Már ezer éve készülök ide is írni. :oops: :oops: :oops: De az ünnepek, a szülinapozás jól kitöltötték az időmet. Sőt, ugyanerre a hétvégére "iktatta be" Kriszta a betegségét is, íyg jól kijutott nekem mindenből. Most már szerencsére jól van, de 5 napig antibiotikumot kapott.

Még mindig megy a drukk mindenkinek! :D :D :D

Boeske, szerintem jól csinálod! Most már, lassan 3 évesen tényleg, legfőbb ideje, hoyg egy gyerek szobatiszta legyen. Most már szerintem szó sincs erőltetésről. Az pici korban van. :)

Móni, Jól telt a szülinapozás, bár a végére Kriszta nagyon nyűgös lett. A tortáját nagyon élvezte, mindenesetre. Én sütöttem neki, de normál torta volt. nemrégiben kezdtem adni neki tojásfehérjét is, hoyg majd süthessek rendes tortát. A krémjét viszont adaptáltam, tehéntúró volt, némi tejszínhabbal (növényi :oops: ) hígítva, és sütőtökkel "festve". Különben Napocska volt, és ezért kellett sárgára festeni! :D Mestreséges színezőt meg nem akartam használni. Ilyen volt:
Kép .
És Kriszta ennyire szerette: :D
Kép .
Kép .
Az ajándékai:
Kép .
Kép .

Na, most ennyi voltam, remélem, gyakrabban tudok majd jönni! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Most "kapcsolok" :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :
MINDENKINEK nagyon köszönöm Kriszta szülinapi köszöntését. :) Megértem, hoyg egyéves múlt a lányom! :) :) :) (Úgy zárójelben elárulom, hoyg múlt héten volt a saját szülinapom is, úgyhogy duplán ünnepeltünk vasárnap, d emost nehogy hozzáfogjatok engem is köszönteni! :P :P :P :P :P :P :P Úgy veszem, hoyg mindenki köszöntött már, jó? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Puszika, és legyetek jók! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sedith!
Azért Isten éltessen Téged is sokáig!
A torta nagyon jól nézett ki, én amióta gyerekem van kezdtem el sütögetni -előtte nem voltam nagy konyhatündér-, de ilyen profi tortától még nagyon messze vagyok :oops:
Vendég

Edith!

Tenyleg nagyon szep a torta, bar en is tudnek ilyet! raadasul Zsolti szereti a napocskat, minden konyvben kiszurja maganak! :) Volt ilyen formad?
Kulonben szerintem sem gond, h "rendes torta" volt, en csak azert akarok egy babasat csinalni, mivel a rendes tortat nem en rendelem es valoszinu mindenfele lesz benne. Szerencsere, mivel neki akarok esni :D :D :oops:

Nalam is ma kezdodott egy uj ciklus. Amit nem is banok. Most mar mindenkeppen 2008-as lesz :)

bangham

Most csak gyorsan...
Azért mégis köszönöm a köszöntééseket! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Móni, nem volt formám, ezért rengeteg volt a munka. Sütöttem egy kerek piskótát és egy téglalap alakút. Aztána téglalap alakúból vágtam kia sugarakat.

Most muszáj mennem salátát készítemni a vacsorához, de aztán jövök, és ha valóban érdekel, akkor felteszem a tortakészítés menetét lépésről-lépésre. :shock: :shock: :shock: (igen, ezt i megörökítettem, mert kölönben eléggé főzöcske-sütőske bolond vagyok, és beküldeni is szoktam recepteket, amihez jól jönnek a képek. :oops: )

Puszi, majd jövök! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Na tegnapi mérleg: 2 wc-be, 1 bilibe pisilés + 1 ment a nadrágba.
Ma 3 bilibe + 1 a nadrágba.
Hát, ha valaki 1 héttel ezelőtt azt mondta volna, hogy a fiam nemsokára bilibe pisil, nem hittem volna neki. Ma már kisnadrág is volt rajta, és egyszer szólt is előre. Egyébként "lesben állok" a bilivel.
Ja, és megúsztuk szárazon a délutáni alvást is.

Móni!
Szerintem még a 21 hónap különbség is ideális. :)

Jó éjszakát!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Boeske
Csak így tovább!Nagyon ügyes,látod megy ez!Nálunk amióta ilyen jó idő van a kertben a virágokat kell "meglocsolni". :lol:

Edith
Nem semmi tortát csináltál! :shock: Írd csak le a receptet nyugodtan. :D

edoci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?