Új privát üzeneted érkezett!

Én leszek az 1000. üzenet! :D

Na persze nem ezt akartam írni. Hanem két programot ajánlanék nektek:

mindkettő a Győri Városi Könyvtár gyerekkönyvtárában lesz. Az egyik péntek du. 16.30-tól Mesekuckó a Vaskakas művészeinek részvételével, illetve április 6-án pénteken 10 órától húsvéti program (kézműveskedés, stb.)

Jó mulatást!

Piros

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Szia Mindenkinek!

Csak egy gyors bekukk:

Piros!Mára ajánlasz délutáni programot???Ezek szerint elmarad nálatok a tali.Egy kicsit meg is könnyebbültem emiatt,mert épp nem lenne alkalmas számunkra a mai nap.Talán legközelebb.Bár már nem merem beleélni magam semmibe.Ahogy rendesen,mindig közbejön valami.Csak egész későn érnénk rá,akkor pedig már nincs értelme csatlakozni.Amúgy szégyenszemre ki is ment a fejemből a tali.Anyukám emlékeztetett rá.. :oops: :P Olyan szép,napos hetünk van,mindig megyünk valahova.
Szóval,ha ma mégis lesz játszótér avató,akkor jó időöltést!

Bogi!Boldog szülinapot!@---;--És gartula a bilihez!

Bea!Boldog névnapot! :)Köszi az iwiw köszöntést...

Ölelünk,puszilunk Mindannyiótokat!

KépKép
KépKép
babinti
 
 


sziasztok!

csatlakozhatok????
eperke-75
 
 

 
 

Szia Eperke!

Persze hogy csatlakozhatsz!!Mit lehet tudni rólad/rólatok??
Nekem 3 gyermekem/2 lány és egy fiucska/Marcalvárosban lakunk!!

Üdv köztünk!!


Puszi mindenkinek!!

Ja még annyi hogy elég kibuktam a szerdai fülvizsgálat után,doki egy kicsit b.... volt!Kérdezte hogy mi ujság,azt mondtuk neki hogy még fájlalja a fülét,és erre ő azt mondta én nem hiszem hogy fájdalomcsillapitó mellett fáj a gyerek füle,mondom neki hogy hát nem egyfolytában fáj neki hanem egy nap töbször is feljajdul hogy "auu fáj a fülem" lehet hogy bele-bele szúr neki!!Azt mondja jól van akkor hétfőn jöjjenek vissza!Tisztára ugy jött ki az egész mint ha a 3 1/2 éves gyerek hazudna!Azt sem mondta hogy betege még a füle lát e még benne trutyit stb.........még a papirjára sem irt rá semmit se egy dátum egy pecsét semmi!!!Tegnap vissza vittük a házidokihoz,meséltük neki hogy hogy jártunk azt mondta sajnos neki ilyen rossz modora van de amúgy jó szakorvos!!

Ti mit csinálnátok ??Ő hozzá vinnétek vissza a gyereket vagy keresnétek másik dokit???

Köszi aki válaszol!!


Puszi mindenkinek!


Vea/Andi+Erik

Kép
vea
 
 


Sziasztok!

Hát nem sok időm volt az utóbbi időben. Amióta Csabi elutazott elég sok lett a tennivalóm /tegnap este jött meg/.
Nem könnyű egyedül a gyerekekkel. Most jöttem rá igazából,hogy milyen sokat is segített a hétköznapokban. De majd biztos belerázódunk ebbe a helyzetbe.
Kyra elkezdte a jazzbalettet,nagyon élvezi, és ,meglepően jól bírta a 45 perc edzést. Ő a legkisebb a csoportban,de nem ügyetlenkedett. Mondta is a csaj aki tartja,hogy meglepődött azon,hogy Kyra milyen fegyelmezett / megjegyzem én is csodálkoztam :D /,figyelt minden gyakorlatra, ügyesen csinálta.
Sajnos csak az első alkalommal mehettem be,legközelebb már sajnos én is kint várhatom csak meg. Pedig nagyon jó volt nézni ezeket a kicsiket,olyan édesek.

Vea!
Szomorúan olvastam Erik fülbetegségéről. Nagyon együttérzek Veletek,rettenetes lehet a felszúrás. Szegénykém,hogy retteghet már az orvosoktól. Javult már az állapota?
Most olvastam,hogy írtál,hát nekem sincs túl jó véleményem a Fücsekről. Én másik orvoshoz mennék az biztos.
Nekem van egy fülész barátom,ha gondolold beszélek vele,ma pont velük vacsorázunk. Majd figyellek msn-en,hátha tudunk beszélni.

Enikő!
Elszörnyedve olvastam az oltásos történetet. Hát igen béna volt a doki,szomorú,hogy ilyen előfordulhat.
Mi ma voltunkMarcellel a 15 hónapos oltáson,de sajna el kellett halasztani,mert piros a torka :( . 2 hónapja nem volt beteg,erre pont most lett az.

Orsi!
Csabi munkája sajnos most országos ellenőrzésekből áll,ami azzal jár,hogy ha messzebb van munka akkor nem tud hazajönni. Miskolc-Tapolcán találtunk egész elfogadható albérletet neki,pont a fürdő mellett,az a környék nekem is tetszik,feltétlenül elmegyünk majd,ha kicsit melegebb idő lesz.
Elkezdted már az angolt? Zselykének hogy tetszett a nénivel?

Piros!
Jó lenne tényleg találkozni,de szerintem ne aggódj amiatt ha megint közbejön valami,szerintem senki sem veszi rossz néven.Mit csináltál külföldön? Munka?

Eperke!
Üdvözöllek!
Gyere csak nyugodtan. Írjál magatokról.
Nekem 3 gyerkőcöm van. Kettőt itt látsz a vonalzókon, és van még egy nagyfiam.
Csanakon lakunk.

Zsu!
Mit is mondtál mikor lesz a bábszínház?

Jó hétvégét Mindenkinek!
Talán holnap már jobb idő lesz.

Bea
beátab
 
 


Sziasztok!!
Bea!!

Előre is köszi a segitséget,és az msn-en való beszélgetésünket!!


Bogi!!

A harmoNet.hu találtam szobatisztasággal kapcsolatos cikkeket bilizés stb.........!Esetleg nézd meg hátha valami hasznos dolgot találsz!!!!

Puszi mindenkinek!!

Sziasztok!


Vea/Andi+Erik

Kép
vea
 
 



Kép
vea
 
 


Sziasztok!

Megnéztem a cipőket, szupernek tűnnek.

Lányok!
Végre jó idő!!!! Már alig várom Pirosnál a talit.

Képzeljétek Katica mostanában iszonyatosan viselkedik. Hisztizik, de órákig képes. Áll egy helyben, vagy leül a földre, és mondja, hogy Anya sírok, anya sírok. És nem engedi megnyugtatni magát. Bármi kicsaphatja nála a biztosítékot. Én már nagyon belefáradtam ebbe. Éjjel is eljátsza ezt. Most éjjel meg éjféltől kezdve fél 2-ig nem tudott visszaaludni. De ő nem azt csinálja, mint Lili, hogy fekszik és nézeget, hanem mindegyikünk fején ugrál. Fél kettőkor már többedszer rászóltam, hogy aludjon már, közölte, jó anya, elfordul, és aludt. Kész vagyok. :) :)

Na puszi mindenkinek és üdv az újaknak!!!!!: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Sajna nincs most időm mindent visszaolvasni, csak szeretném elmesélni nektek:VOLTUNK AZ OVIBAN! :)
És képzeljétek,Benit alig tudtam hazahozni!
Mondtam neki,hogy csak hazamegyünk cipőt cserélni,mert ez nem a játszós cipője,aztán visszajövünk.
Amikor hazaértünk hozta a cipőjét,hogy ebben elmehetek az oviba?
Szóval úgy néz ki,hogy nem lesz gond! :P
Bár az majd megint egy más helyzet lesz,ha már egyedül hagyom ott,de azért az még egy kicsit odébb van...

Taszek fel egy képet,nézzétek csak Beni milyen hamar felnőtt! :D :P Kép

Puszi:Klári és Beni

Kép
anyacuka
 
 


Kedves Győri kismamák!

Segítséget szeretnék kérni.

Soproni anyuka vagyok, 5 és fél éves kislányommal megyünk csütörtökön a Petz Aladár kórházba gasztroenterológiai vizsgálatra.
A segítségkérésem arra vonatkozik, hogyan tudok a vasútállomástól eljutni a kórházhoz, esetleg valaki tudja azt is, hogy a C épülethez hogyan jutok el?

Két hete barátnőm genetikai ultrahangos vizsgálaton volt ugyenebben a kórházban. Taxival mentek a vasútállomástól 1600 Ft-ért, visszafelé egy másik taxival 900 Ft-ért.

Szeretném ezt elkerülni, nekem jó lesz a busz is, csak a neten nem sikerült kiderítenem, melyik megy a kórházhoz.

Az is lehet, hogy autóval megyünk, ha valaki tud, légyszi informáljon, ingyenes-e a kórház parkolója és van-e elegendő parkolóhely, vagy nehéz találni.

További szép napot, sok napsütést és egészséges gyerekeket kívánok nektek.

A segítséget előre is köszi.
üdv:
Réka Sopronból
walacky
 
 


Szia Mindenkinek!

Réka Sopronból!felhábortó,hogy ennyi pénzt elkérhetnek a taxisok.Arra emlékeztet,amikor néhai apósom szívrohamot kapott,s egy taxist kért meg,hogy vigye be a kórházba;500 métert 600 ftért...
Szóval,a pályaudvartól,helyesebben tőle nem messze a ligeten átkelve eljuthatsz a 17-essel,a 14-essel,2-essel.Ha egy picit tovább bandukoltok a nagy szökőkútig,ami mellett most húsvéti kirakodó-kézműves vásár működik,még a 19-es is szóba jöhet.A legjobb a 17-es.A buszsofőr készségesen segít,ha megkéred.De ha elmennétek a végállomásig (egy tó mellett és a Plazahoz közel van),akkor is csak egy rövid séta visszafelé.Bár megáll közvetlenül a kórház mellett is.Felismered,nagy,többépületes,betűvel jelölt épület.
A baleseti sebészetnél (C ép.) van két bejárat.Ott útbaigazítanak.
Kívánunk nektek jó egészséget,sok vidámságot,gyors vizsgálatot!


Jányok!
Elfledtem,mikor is lesz a tali.Április mikor?13?Sos!Segítség!Az agyam szitább,mint valaha... ;)

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Réka!most látom,hgy írtam össze-vissza.Le se tagadhatnám,hogy babát várok.Én vagyok a kismamaagy mintapéldánya... :D
Tehát:a pályaudvarral szembeni liget túloldalán lévő megállóból indul a 17-es,ami a legjobb járat a számotokra.Arra felszállva tutira odaértek.Nagyjából 6 megállóval később megérkeztek a kórházhoz legközelebbi megállóba,de ha nem tudnátok leszállni,sincs baj,mert egy megálló a végállomás,s onnan csak egy rövid sétát kell csak megtennetek visszafelé.Ne az újszülött inkubátornál menjetek be,hanem egy kicsit továbblépve a baleseti sebészetnél a ortások oldalán.onnan már sima ügy... ;)

No,most lépek...
Kitartást!

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Sziasztok!

Andi!
Sajnálom, hogy most meg a dokival szívtok. Nem tudom én mit tennék, talán maradnék ennél a nem túl kedves embernél, de a következő alkalommal addig el nem mozdulnék, amíg nem tudok meg minden információt! Jobbulást kicsi fiadnak!

Klári!
Jó hogy ilyen könnyen megy a beszoktatás! Mert ez már az, nem? Vagy azt csak a betöltött 3. évtől lehet?

Bogi!
Hát, akkor te sem unatkozol!! Szerintem mindenhol megjelenik előbb utóbb a hisztikorszak, vagy valami más, nemvárt rosszaság! Nálunk is javában dúl a "meddig mehetek el?" harc. Hát, ez van, kitartás! Ágyat vettetek?

Maminti!
Jó, hogy vagy, épp csak magatokról nem írtál! Anyám, már 16 hetes vagy?! Kérdeztem már, de nem válaszoltál, maradtál a Kelemen Szilárdnál? Még nem tudod, fiú vagy lány lesz -e a kis jövevény? Remélem már jól vagy!!

Bea!
Ma megyek a Pamacsba, megkérdezem pontosan a bábszínházat!

Múlt héten mi is voltunk itt Dunaszegen oviba, mert itt is van havonta egyszer baba-mama klub. Nagyon sokan voltunk. Jött a Pamacs játszóházból egy hölgy, aki mondókákat próbált tanítani, játszani velünk. A gyerekeket viszont nem nagyon lehetett leültetni, jobban érdekelték őket a jétékok. Krisz is nagyon jól elvolt, mi jöttünk el utolsónak. Nagyon szép kis óvoda ez, biztos ide fogom járatni Kriszit. El lehet hozni az óvoda nevelési irányzatát, legközelebb el is hozom.
Bár csak jövőre lesz aktuális az ovi kérdés, már most sokat agyalok rajta, hogy mikor vigyem majd a törpét. Augusztusban tölti ugye majd a 3.-at, elég korainak tűnik a szeptemberi kezdés... Szerintetek?

Na, most látom mennyit írtam, átadom a helyet nektek, hasznossá teszem inkább magam itthon!!

Puszi

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Réka!
Mivel én a Kisalföld Volánnál dolgozom, ajánlani tudom neked a www.kisalfoldvolan.hu oldalt, ahol térképes segítség is van a buszjáratokhoz. Annyit kell tudnod, hogy a kórház a Vasvári Pál utcában van.
Ezen kívül autóval a www.utvonalterv.hu oldalon ha beírod, hogy Indulás: Győr Városház tér, Érkezés Győr, Vasvári Pál u. akkor autóval is meg tudod nézni, hogy merre kell menni. Természetesen indulásnak beírhatod Sopront is.

A Volán honlapján kattints a menetrendre, ott a térképes segédletre.
Megtalálod pillanatok alatt a térképen a Vasútállomást és a Vasvári Pál utcát is, és a felsorolt buszok (17,2) számára ha rákattintasz kétszer, akkor mutatja az útvonalat, és kék négyzetekkel a megállóhelyeket is.
A kórház bejárata a Bevásárlóközpont, vagyis a Győr Plázával szemben van. El sem lehet téveszteni.

Remélem hamar megtalálod!

Kriszi!
13-án pénteken lesz a tali Pirosnál! Ünnepelünk!!!!!

Klári!
Ez tök jó. Én is ebben bízom, hogy Lilinek tetszeni fog az ovi. Bár attól tartok, hogy Katicának is fog, és őt nehezebb lesz elrángatni majd a beszoktatás végén :)

Enikő!
Mikor költöztök? Dobozokkal mi legyen?

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Szia Zsu!

Ágyat nem vettünk, hanem csináltatunk.
Jó lenne Tamástól egy-két dolgot megkérdezni.
Igazából az érdekelne, hogy ez a Csepi Gyula csinál kétféle heverőt. Az egyik szivacsos, a másik Bonell rugós. Ez utóbbi ugyan tartós, de nekem azért nem tetszik, mert a rugók miatt egy kicsit domború a felülete (nem is kicsit). Mivel még egyenlőre egymás mellett szeretnénk őket altatni, félő, hogy mivel összebújnak, begurulnak középre a gödörbe, és kényelmetlen lesz nekik.
A szivacsos nem olyan tartós, viszont az egyenes, és mindenhol egyformán tartja a hátukat, én azért emellett vagyok.
Az sem nagyon tetszik a Gyulánál, hogy nincs semmi olyan szövete, ami kicsit gyerekmintás lenne. Nem mesefigurákra vágyom, de annyira komoly szövetei vannak, hogy kész. A színviláguk is elég érdekes.
Amúgy van egy srác ott Vámosszabadin (egy ügyfelem adta meg a számát), aki ugyanezeket csinálja. A Csepitől veszi a bútorszövetet is, és ő olcsóbban adja, mert kedvezménye van nála, így pár ezer Ft-al olcsóbb is lenne, mint a Csepinél. Érdekes. A héten megyünk vissza megbeszélni a részleteket.

A bútorokat meg majd itt csináltatjuk Győrújbaráton, és úgy döntöttünk, hogy nem fenyő lesz, hanem egyenlőre bútorlapos, mert az kevésbé kényes a két gyerek mellett. A fenyő bútorainkon már bizony látszik, hogy két kicsi gyerek van, véletlenül hozzáütnek valamit, és már látszik is.
Szóval igazából Tamás szakmai véleménye érdekelne, hogy melyik ágytípus jobb.
Mindenképp heverő lesz, mert a helykihasználás érdekében az a jobb, matracos ágy szóba sem jöhet, maximum emeletes, de azt meg én nem akarok.

Na dugulok!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Szia Mindenkinek!

Jesszumpepi!Bogi,tényleg,az eszembe se jutott,hogy a neten is meg lehet nézni a menetrendet,a térképet...Csak járt a szám... :oops: :P :D
Köszi a dátumot.Igyekszünk ott lenni.

Zsu!Igaz,magunkról nem írtam.Most pótolom. :wink: Mentségemre legyen mondva:napról napra kótyagosabb vagyok. :lol:
Marcus borzasztó gyorsan iperedik.Ami kisnadrágokat ősz égén vettem neki,már csak halásznadrág-beütéssel tudom ráadni,és mindent elér a kis hamis.Úgy nyújtózkodik,pipiskedik,hgy azt hinné az ember gumiból van. :D Egyre többet beszél,de inkább csak otthon:"ne hagyj itt"-nekem mondja leggyakrabban,"engeddj el"-apunak,amikor borostásan agyonpuszilgatja,"csüccs","kutya/tutya","cici","cica","hold","tűz","dudált","nem","de-igen",stb.
Mondatokat még nemigen mond,mert továbbra is egyértelműen megérteti magát mozdulatokkal.Azt vettem észre,hogy gyerektársaságban,ha már összemelegdtek is sokat cseveg,de babanyelven.Úgy tud csücsöríteni a szavak formálása közben,hogy majd agyonharapdálom...Bea mesélte,hogy Krisz (is) egész nap csak mesél.Úgy meghallgatnám!Biztos többet,és érthetőbben,mint Marci.
Rengeteget kerékpározunk (ismét felfedeztem Győr szépséges tájait;tervezzük,hogy a hétvégén elmegyünk a piros ajánlotta Sokoró tanösvényre győrújbarátra /már rákerestem a neten/),és játszóterezünk,sétálunk,kirándulunk,jószerivel az egész napot kint töltjük,ami Babintinek annyira a kedvére van,hogy néhány nap óta fél hétkor felébreszt,majd gyorsan kiinvitál reggelizni,s még le se nyeltem az utolsó falatot,már hozza a ipőmet,s beáll a bejárati ajtóba.A mászókázás és a csúszdázás a kedvence,de ha elfárad még egy órát képes homokozással eltölteni.Egész lebarnult az arcocskája,de én is beszeplősödtem ám.
Az evőeszközök használatában visszaestünk,mert nincs türelme megetetni magát,hiszen,minél hamarabb belapátolhatja a mannát,annál hamarabb indulunk... :lol: Ezért én etetem,ha leves vagy főzelék a menü.Egy kicsit izgulok,hogy mire megszületik a kistestvére (még nem tudjuk a picúr nemét),már biztosan kanalazzon mindent,de ha így haladunk kicsit kicsúszunk a határidőből.
Pocaklakó egész biztosan jól van,mert bár rókakomák elköszöntek,bizonyos szagok továbbra is a rosszullétig zavarnak.És
az aluszékonyság is állandósult,nagyon alacsony a vérnyomásom.Sajnos,biciklizés közben is hamar elfáradok,de mami sokat segít,így pihizhetek,amikor már végképp nem bírom.Talán a fáradtságtól,de tegnap óta nem érzem kislurkóm mocorgásait.Jövő héten megyünk UHra,védőnőhöz,és dokihoz is.Nem maradtunk Kelemen doktornál,mert átcsoportosítottuk költségvetésünkben a magánrendelés alkalmankénti 6E ftját,maradt a Liezen.Ott egy fiatal,ám annál megbízhatóbb dokit választottunk,Stummer Jánost.Kedves,türelmes,megértő,készségesen válaszol a kérdéseinkre,és megerősít a zavartalan várandósságba vetett hitemben.Szerencsére a humora is jó,úgy meglehet,hogy nála szülünk.
Talán írtam már,hogy szobákat cserélünk itthon.Megkapjuk anyukámtól a két nagyobb helyiséget,de az átcihelődés előtt tisztító festést és némi átalakítást kell végrehajtanunk.Nemigen fűlik hozzá a fogam,no nem a kiadások miatt,hanem,mert haszontalan leszek-nem tudok bútorokat emelgetni.A pakolástól is befulladok,így csak tervezgetek (azért fogok ám segíteni...).De már várom,hogy megpillanthassam az új lakrészt,a kistesó új holmijaival. :D

Hú,de bőbeszédű voltam,úgyhogy abbahagyom. :wink: :oops:
Teszek fel néhány újabb fotót:

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Sziasztok!

Segítség! Hol kapok emberi áron rollert?

Márti
Kép
hideyoshi
 
 


bocsi, bocsi Bogi :)
dobozok természetesen kellenek, megköszönöm.
vagy elhozom tőled amikor a tali lesz, vagy összeszámolom a pelusokat és ha tudod, elhozod a rendléskor. de ha kitart a maradék, pelust is hozhatok 13-án, akkor nem kell jönnöd.
holnap jövök

Enikő
Ágoston/Ábel + Zsófilány
roen
 
 


Kedves babinti és farkasbogi!

Nagyon köszönöm az információkat, íyg biztosan nem fogunk eltévedni!

Mindenkinek jó babázást, babavárást és olyan könnyű szüléseket kívánok, amilyen nekem is volt!

üdv: Réka
walacky
 
 


Sziasztok!

Behalt a gépem, azért nem jöttem. De már kaptam újat, csak még nem megy rajta minden. De próbálkozom!

Nagyon remélem, hogy ez a tali most már összejön. Nagyon készülök! Már kibányásztam anyámék pincéjéből a kerti garnitúrát is. Úgyhogy gyertek!

Andi!

Azt hiszem én váltanék. Egy másik szakvélemény nem árt és a dokiba vetett bizalom legalább olyan fontos, mint a szaktudása.

De neked kell tudni. Majd tudósíts!

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Márti, mi anno Zsófinak a spárban vettünk, de akkor akciós volt. Mostanában nem tudom van-e. De egy barátnőm most vett a lányának, olyan masszívabbat, hátul 2 kereke van, majd magkérdezem hol és mennyiért vette.

Enikő
Ágoston/Ábel + Zsófilány
roen
 
 


Sziasztok!

Annyira ki vagyok akadva, hogy aludni sem tudtam.

1. Tegnap reggelre mind a 4-en lebetegedtünk.
2. A gyógyszertárban jól átvágtak.

Írattam fel a popsikenőcsöt a dokival, mert fogyóban van. Sima A vitaminos popsikrém, jó nagy tégely volt eddig 240 Ft. A győrújbaráti patikában már egyszer átvágtak, mert a 200g helyett mikor mentem a kenőcsért, fele akkora dobozt kaptam. Mikor megkérdeztem, hogy biztos ennyi volt-e felírva, mert teljes árat fizettem, akkor azt mondták, hogy igen, ennyi, meg sem nézték.

Tegnap meg kiváltottam a gyógyszereket, meg a kenőcsöt. Számol a gép, látom a második receptnél már 3300 Ft körül jár az összeg. Vártam egy kicsit, aztán megkérdeztem, hogy mennyibe kerül a popsikrém, mert sokallom az összeget.
A csaj ahelyett, hogy megnézem, azt válaszolta, hogy majd a számlán össze lehet adni. Tehát először kifizettette velem, aztán odaadta a számlát, hogy adjam össze. Az eddig 240 Ft-os krém 1600 Ft felett van, mert pont tegnapelőtt változott az ára. De ha nekem ezt előbb mondja, akkor nem kérem a popsikenőcsöt. Persze a döbbenettől aztán megkukultam kissé (én), és ahelyett, hogy stornóztattam volna, eljöttem, hogy majd ma megyek érte.
De az biztos, hogy szólni fogok!

Enikő!
Oké, akkor 13-a előtt szólj, hogy mennyi pelus kell, mert húsvét miatt most nagyon fogy a pelenka. A dobozokat is elviheted akkor!

Piros!
Mi is várjuk a talit!

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, visszamentem a patikába. Újra átszámoltam a kenőcs árát, és nem 1600, hanem 2000 Ft volt.
Mindenesetre reklamálni a patikus hozzáállása miatt nem tudtam, mert tele volt a gyógyszertár idős nénikkel. :)

Mackó!
Ne haragudj, tök jó, hogy Te is ezzel foglalkozol (én is), de én már nem egyszer megkaptam a magamét, hogy ne hirdessek a topicban (pedig én ide tartozom), ésmás topicokban nem is hirdettem. Tudod hogy van, ha én nem, akkor Te sem :-))

Üdv: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!
Lassan miden második hozzászólás marketingezik!!!
Köszönjük Mackó, de van saját :D "pelusos csajszink"!!!!

Márti!
A rollert a Praktikerben vették és 3000 Ft volt.

Bogi írok mailt.

Hali!

Enikő
Ágoston/Ábel + Zsófilány
roen
 
 


Bogi!
Nekem is írt fel a múltkor a dokinéni Zsófi szájára A vitaminos kenőcsöt, mert kifújta a szél, és a picike tégely (én is gondoltam kb 150 Ft-ra) 1000 Ft volt. Haláli.
Írtam. Remélem nem későn számoltam össze a bugyorkérdést :wink:

Enikő
Ágoston/Ábel + Zsófilány
roen
 
 


Enikő!
Köszi a tippet! Ott még nem voltam, de most beszóltam telefonon, és ma kaptak árut, holnap már ki lesz téve. Még a végén lesz rollerünk :)!!!

Márti
Kép
hideyoshi
 
 


Sziasztok!

Enikő, ez kedves volt Tőled :)
Amúgy én is írtam, hogy nincs későn, össze is lett rakva, vagy Ati, vagy apu viszi holnap. Meg a lelkére kötöttem az üres dobozokat is!

Ez a gyógyszertár téma már kezd az agyamra menni.

Bár nagyon ki vagyok akadva a gyógyszerész viselkedése miatt, hogy amikor rákérdeztem nem mondta meg az árat, csak miután kifizettem, de ma meg a doki kinyögte, hogy ez nem az olcsó popsikenőcs volt, amit szoktunk hozni, hanem egy drágább fajta. Mondtam igen, 10 szeresen drágább!
Tanultam az esetből, de ettől függetlenül mindenki hibázott.


Képzeljétek, megint szervezem az idei nyári vízitúrát. Eddig minden évben mentünk, már ez az ötödik amit szervezek, tavaly nem voltunk csak.
Most egy olyat csinálunk, hogy aki akar, az bicajtúrát csinál, a többiek eveznek, a szállás egy helyen lesz, szuper csapattal, és nagyokat bulizunk.
Ez egy igazán szuper és olcsó kikapcsolódás 3 napig. Visszük a gyerekeket is. Július 13-15között megyünk, a szállás Dunakilitin lesz a Vadvíz kempingben.

Puszika

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Bogi! (lassan már csak egymással levelezünk itt)
Milyen a dunakilitii kemping? Van esetleg játszótér?
A nyárra azt gondoltuk, hogy lakókocsizunk a fiúkkal, de először a közelben kellene 1-2 napra kipróbálni, aztán, ha élvezik lemenni a Balcsira.
Első körben a lipóti kemping jutott eszembe.

Márti, örülök, remélem jót találtok!

Többiek merre????

Enikő
Ágoston/Ábel + Zsófilány
roen
 
 


Én is itt vagyok !!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok! Enikő, Bogi, nem vagytok egyedül!!
Én épp Kriszit várom, hogy felébredjen. Most alussza ki magát a drága, éjjel megint virrasztottunk vagy 2 órát. Már a hajamat téptem...
Nagyon sokat nem tudok írni....rövidke délelőttöm lesz, délben gyors ebéd, aztán Krisszel megyünk Fehérvárra a Diáért. Itt tölti velünk a húsvéti szünetet.
Majd este még benézek, addig is puszi mindenkinek, betegeknek jobbulást, és élvezzétek ezt a jó időt!!

Üdv!

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Enikő!

Nézd meg a www.vadviz-kemping.hu oldalt.
A Vadvíz kemping Dunakiliti térségében a Duna hullámterén a víz mellett helyezkedik el nem messze a duzzasztóműtől. Ingyenes szolgáltatások: kikötő, őrzött parkoló, sportpályák (foci, strandröplabda, teke), játszótér, mászófal, pancsoló, sütő-főző helyek. Lehetőség van sátrazásra, lakókocsi beálló és turistaszálló igénybevételére, sporteszközbérletre (kenu, kajak, kerékpár, horgászcsónak), motorcsónakázásra, tereplovaglásra és a megfáradt túristának a büfé igénybevételére

Nekünk nagyon jó tapasztalatunk van eddig az összes szigetközi kempinggel. Kisbodakon is voltunk már, ott kétszer is, és nagyon szuper mindegyik. Vannak gyerekekek is játszó lehetőségek. Mi amúgy a lányokkal ott maradunk a kempingben, vagy rövidebb bicajtúrára elvisszük őket.
Ez egy csillagtúra lesz.

Zsu!
Akkor Te is kétgyerekes leszel :)
Nálunk is voltak zűrös éjszakák, de mostmár nyugi van.

Lányok!
Nem emlékszem már ki kérdezte a szandálcipőt (kicsit nyitott félcipő), de már van fiú-lány. Akinek kell, jelentkezzen.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Jaj, Bogi! Olyan kedvem kerekedett vizitúrázni! Csak apáját kéne megfűzni. Meg kicsit bizonytalan vagyok, hoyg ekkorka gyerekek, mint az enyémek meddig vannak el egy kenuban? Van már tapasztalatod?

P.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Köszi Bogi a kempinges tippeket, már azt se tudom melyiket válasszuk :-)
Apukád volt, pelus, számla rendben, dobozt szerintem nem hozott, de ha még tudsz addig félretenni talikor beugrunk értük. Majd április végén költözünk. Az a kettő is jó, amiben ezek a csomagok voltak.

Piros, tényleg klassz lehet a vizitúra, nekünk még tuti pár évig nem pálya, de a Te nagylányaid már biztosan élveznék.

Zsu! Szia!!!!
Jövő hét valamelyik délelőtt átjöttök? Olyan jó lenne. Ha még marad a Dia jöhet ő is.

Hali!

Enikő
Ágoston/Ábel + Zsófilány
roen
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, úgy dél körül belémvillant mi lehet Nicsivel! Egyben vagy még?

P.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Enikő!
Most kérdeztem Atit, hogy tett-e neked dobozt. Mondta, hogy nem, mert nem akart még egyet fordulni a garázstól.
Ugyanis tegnap hoztak egy konténert, amit az út közepére tudtak csak lerakni, és nem tudunk bejárni az autóval a garázsba, és így kissé messze került egymástól a raktár és az autó.
De készítettem egy csomót, úgyhogy tudsz vinni jövő héten!

Piros!

Arról van tapasztalatom, hogy Anna már tök jól bírná, és egyszer, amikor kilitiről csorogtunk haza 3 napon keresztül, akkor volt velünk egy annyi idős kislány, mint Sára, és ugye neki is végig kellett bírni az utat, de nagyon élvezte. Ők kapnak amúgy mellényt is akár tudnak úszni, akár nem.
Szerintem tetszene nektek. Én a lányokkal még nem akarok evezni, úgyhogy akár úgy is lehetne, hogy egy 4 személyes kenuban Ati, Tamás, Anna meg a húgom lennének, Ti meg velem maradtok a kempingben, és addig készítjük a bográcsos kaját.
Így szoktuk megoldani. Egyik este bogrács gulyás és pörkölt van, másik este grillezünk. Már nagyon bevált a dolog! És 6 éves korig ingyenes a kemping!

Ágival tényleg mi lehet? Lehet, hogy megéreztél valamit, kis boszi?

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Nincs sok időm,csak éppen ma tudatosult bennem,hogy valószínúleg mi megint lemaradunk arról a taliról! :(
Pedig már úgy készültem!Na mindegy! :?
Mikor is lesz?Péntek 13?
Remélem azért nem túl szerencsétlen számunkra,mert elég hosszú útra indulunk!Igaz ezt már hetek óta tudom,de csak most raktam össze a dátumot! :)

Mi is most leszünk betegek,éppen az ünnepekre... :(
Beni tegnap estére belázasododt,igaz nem volt magas láza,azért adtam Neki Panadolt.A kedve jó,úgyhogy nem lehet komoly gond,ma reggel már nem éreztem olyan melegnek.
Viszont egy kicsit nekem is fáj a torkom...
Lehet,hogy valahol megfáztunk.

Ha nem nagy kérés,és nem éppen Ti is a saját gyermekeiteket próbáljátok célba juttatni,akkor segíthetnétek egy kicsit a szavazásban!Bár elég rendesen le vagyunk már maradva,így nem látok sok esélyt a győzelemre! :wink:

www.mazsola.hu/index.php?apps=fotopalya ... foto_id=70

Azért köszönjük a segítséget!!!

Puszi:Klári és Beni

Kép
anyacuka
 
 


Sziasztok lányok!
Köszi az érdeklődést még egybe vagyunk. Ezen a héten egész zürös volt, mert kezdtem kiköltözni a munkahelyemről, minden nap pakolás, csomagolás, aztán itthon szintén. Közben Annával is foglalkoztam és őszintén szólva elfáradtam estére már. Ráadásul a benti gépemet is elvitték már Veszprémbe, itthon meg még nem volt beállítva internetre az enyém, csak a Satoé, azt meg nem szeretem használni, meg erőm sem volt rá estére. Mostantól remélem többször tudok majd írni nektek.
Tegnap voltunk NST-n mindent rendben találtak, utána csináltattunk felvétellel együtt Uh-t és ott derült ki hogy megfordult a kicsi, pedig hétfőn még faros volt, most meg már fejfekvésű. Rögtönk rohantam a dokihoz hogy elújságoljam a megfordulást, amiben már egyikünk sem nagyon bizott. Azt gondoltam igy már lehet természetesen is szűlni, de a doki lelombozott, hogy még ahhoz be kell illeszkednie és elég nagy a baba, szóval erre a témára még visszatérünk. Jövő héten csütörökön lesz a következő NST és akkor lesz vizsgálat is. Minden esetre én nagyon bizom benne, hogy ugyanugy tudom megszülni Fannit is mint Annát.
Még annyit mondot a doki hogy egyenlőre ugy néz ki, hogy nem mostanában lesz szülés, igy talán talit is megkockáztatjuk, persze ha apa is el tud jönni, egyedül már nem megyek a bölcsinél messzebbre.
Most röviden magunkról ennyit. Még jelentkezem és visszareagálok rátok is.
Szép napot mindenkinek.
Ági
nicsi1
 
 


Sziasztok!

Ez nem az én napom,az előbb írtam egy üzit,és mire el tudtam küldeni elszállt az egész :evil: :evil:
Lehet ma nem kéne semmit csinálnom,mert minden balul sül el.
Képzeljétek hogy jártam. Felraktam a tojásokat főzni,és kimentem a gyerekekhez az udvarra. Aztán megfeletkeztem róla. :oops:
Egy jó nagy durranásra rohant be Csabi a konyhába. Kifutott a víz és zárlatot okozott. Lecsapta a 3 fázist. Próbáltuk visszakapcsolni,újabb durranás. /Elektromos tűzhelyünk van,kerámia lappal/
Aztán hívtam a szerelőt,/még szerencse,hogy van ismerős/ nagyon hamar kiért,de sajnos nem tudta megcsinálni,szétégett a kapcsoló,elvitte,majd valamikor hozza vissza :evil:
Hát ilyen béna vagyok. Ilyen szerencsétlenül még nem készültem ünnepre :( Most itt vagyok tűzhely nélkül. Még a sonkát sem főztem meg.
Szegény Kyra annyira készült a mai tojásfestésre. Holnap mehetünk anyumhoz tojást festeni,meg sonkát főzni.

Na ezt most gyorsan elküldöm,aztán folytatom.
beátab
 
 


Megint én.

Ági!
Örülök,hogy írtál,már én is gondoltam Rád,fel is akartalak hívni.
Remek,hogy megfordult a baba,még lehet normál szülésed. Timi biztos nagy segítség lesz Neked is. Én csak köszönettel tartozom neki.
Mikorra vagy pontosan kiírva? Jó lenne jövő héten Piroséknál találkozni.

Klári!
Szerdán még semmi bajotok nem volt. Csak nem Erzsiéknél kaptatok el valamit? Sajnálom. Jobbulást.
Hova utaztok?
Szavaztam ám Benire,többször is :wink:

Vea!
Mi van Veletek? Régen írtál. Remélem nincs komolyabb baj Erik fülével. Írj ha van egy kis időd.

Kriszi!
Gyönyörű Marci a fotókon. A játszóteres hol készült? Azért kérdezem,mert úgy hallottam,hogy valahova áthelyezik a gyárvárosi hajós játszóteret,csak azt nem tudom hova. Nem hallottál róla?

Valaki nem tudja véletlenül?

Na most meg mennem kell fürdetni,már nagyon nyügi Marcus.

Puszi Mindenkinek!

Bea
beátab
 
 


Sziasztok!

Elnézést ,hogy csak most irok s rikán ....kevés az időm'Visszaolvastam egy picit s had irjak pár sort a "patikai "témához. :wink: Sajnos,hogy igen drága lett a gyógyszer s még a gyermekeknek való is sokba kerül.Egy kenőcsnél többmindent kell kifizetni:először is magát a kenőcsöt,az anyagot ami lehet,hogy több féle/1-2-3 részből áll..../majd a munka dijjat=magi dij vagyis azt,hogy összekeverik akenőcsöt s tégelybe teszik,s végül még ki kell fizetni a tégely árát is ami szintén nem olcsó.Igy jön ki,hogy igazából pl.-ul egy 125ft.-os tényleges kenőcsért 600-700ft-ot fizetünk./onnan tudom,hogy gyógyszertári szakasszisztens vagyok patikában dolgoztam,,,/

Kellemes Husvéti Ünnepeket kivánok mindenkinek!

Sziasztok Helga
Vendég
 


Kép

Kép
beátab
 
 


Szia Mindenkinek!

Kép
Kép
Kellemes húsvéti ünnepeket minden maminak,babónak és a család többi tagjának!

Bea!A Bisinger sétány,kézipálya felöli játszóterét kívánják kibővíteni (az alpolgármester). Állítólag Gyárvárosban gyakran megrongálták a Noé bárkát,valamint esős idő esetén belvíz áztatta,ezért áttelepítették.Még nem adták át,mert a gyárvárosi anyukák petíciót nyújtottak be a mászóka-csúszda visszaszállításáért.Pillanatnyilag a zárt topicból egy építészmérnök anyuka beadott egy játszótér tervet a bárka helyére,amit valószínüleg meg is valósítanak (elismerésem neki kitartásáért,akaratáért).Maga a polgármester ígérte meg.Nagyon nehéz és bosszantó köröket futott meg az ügy érdekében,s végre sikerrel.A Gyárvárosiak kapnak egy új,Eu-s játszóteret,ami minden korosztály igényeit kielégíti,s a Bisingeren ott marad a bárka.Bevallom,egyik felem felháborodott,hogy szó nélkül kipackáztak a gyárvárosi családokkal,míg a másik felem tapsikol örömében,mert elérhető közelségbe került hozzánk egy csúcsszuper játszótér.A bárka érkezése előtt is remek hely volt ez a játszi,de most aztán... ;) :)Tán nemsokára ott fogunk talizni...? :D
Köszönjük a Marcust dícsérő szavakat.Ma is készült néhány fotó róla (az előzőek a AranypartII.-holtág játszin készültek.Majdnem minden nap,délelőtt vagy délután kibringázunk,hogy a mérhetetlen energiákat lecsapoljuk kicsit;sajnos a környékünkön inkább nagyobbaknak való,illetve homokozók vannak).Kint voltunk az Audis nyusziünnepen.Tobzódott kisdrágám a jobbnál-jobb elfoglaltságokban.Ugrálóvárazott,aszfaltrajzolt,kifestőzött,játszószönyegezett,
nyuszit simizett és bejárta a Pipacs épület körüli terület minden zegét-zugát.Kapott egy csokinyuszit,amit egy-az egyben benyakalt,mert nem voltunk Gábimmal elég szemfülesek. :oops: :P :lol: Felrakok néhány képet:
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Nicsi!Örülök,hogy hírt adtál magatokról.együttérzek veled a fáradtság miatt.Nem lehet könnyű.Gondolom a párod sokat segít.Sikerült állást találnia,vagy majd csak akkor keres véglegest,ha már elköltöztetek?itt szülsz Győrben.Meddig maradtok itt?kivárod a hat hetet szülés után,vagy hamarabb költöztök?Hányadik hétben jársz?Millió kérdésem lenne még,de már így is kicsit tolakodónak érzem magam... :oops: :P :D
Kérlek,írd meg a Timi telszámait,mert mi is őt szeretnénk felkérni segítségnek.Még a huszadik hét előtt.
Annakidején hajni megadta már,de elkevertem valahova.Egyre rendetlenebb vagyok.
Jó egészséget és zavartalan szülést kívánunk nektek!

Klári!Jó utat és mielőbbi jobbulást!Marcim is benáthásodott,egy enyhe hőemelkedésen kívül semmi gondunk.Mi is Panadolt használunk felváltva Nurofennel és Germicid kúppal.A gyermekorvosunk is és a védőnőnk is ezt ajánlotta.Állítólag a Panadol paracetamol tartalmához hozzászokik a szervezet.Nem értek hozzá,ezért betartom a dokink javaslatát.Te mit gondolsz?Lehet némi igazságalapja?

Bogi!Nem csak Pirosnak jött meg a kedve a vízitúrához,de nekünk is.Persze idén lemondhatok még a Balcsiról is,de talán jövőre...Saját sátraitok vannak,vagy bérlitek?Esetleg Ti is lakókocsiztok?Általában mennyiből jön ki?Nagyon fellelkesültem... :wink: idén mikor indultok?Évek óta tervezzük,hogy sátorozni fogunk,de mert egy isminknek háza van a balcsinál és kutyaetetésért cserébe,meg az energiafogyasztásunk fejébe egy hetet lent tölthetünk.Győz a kényelem.

Márti!Ma a Vásárcsarnokban,illetva mellette a piacon láttam rollereket,elég strammnak tűntek.Rendszeresen kint van a játékos csajszi,esetleg,ha még nem sikerült venni,ott is nézd meg.

Puszi Mindannyiótoknak!

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Sziasztok!

Ági!
Jó, hogy jelentkeztél, örülök hogy megfordult a kisbaba!! Én sem tudom, pontosan mikorra vagy kiírva..Vigyázz magatokra nagyon!

Csajok!
Vízitúra tényleg jó program, kár hogy nálunk ez nekem gyerekfelügyelettel lenne egyenlő, ami azért ugye, nem evezés...és így annyira már nem csábít.

Krisz ma éjjel belázasodott, és bár közérzete a régi, eleven, rosszalkodik, étvágya is jó, azért a félsz bennem van. Én Nurofent adok neki. Elmarad a hétfői fehérvári látogatás is, Kriszin kívül férjem anyukája is beteg lett. Úgyhogy itthon ülünk, többnyire, mert Tamásék meg korlátot csinálnak a lépcsőkhöz. Ami nagyon hasznos, örülök is neki, csak hát jó lett volna csavarogni kicsit.

Bea!
Végül nem kérdeztem meg a bábszínházat,de délután amikor bementem a Pamacsba mondókás könyvet venni, akkor még tartott. (5 percig) Sok volt a Marci, Krisz korú gyerkőc, azt hiszem jó lett volna. Legalábbis Krisz nagyon vigyorgott

Végül mindenkinek szeretnénk kellemes húsvéti ünnepeket kívánni, betegeknek extrán, sok sok puszi, sziasztok!!




Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk! Kép A mi házinyuszink!-Beni szerint... :D :P Kép
Puszi:Klári és Beni

Kép
anyacuka
 
 


Sziasztok!


Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!

Vagyunk mi is. Élvezzük a jó időt. Zselyke is rászokott a játszótérre, igy az időnk nagy részét ott töltjük. Már fel tud egyedül mászni a csúszdára, viszont a lecsúszásnál még segíteni kell neki. Anyukám volt itt csütörtök estétől ma délig. Zselyke teljesen beleszermesedett a nagyiba. Csak vele fürdött, aludt, sétált és játszott. Az állomáson sírvafakadt, hogy ő is menni akkar a nagyival, hazafelé egész úton hüpögött. Talán itt az ideje, hogy nyaraljon kicsit a nagymamánál. Már beszélget is!! Bár fogalmam sincs, hogy mi alapján dönti el, hogy milyen szavakat mondjon. Ugyanis a következők az újak: tea, só, gól, ott, azt, arra, és a zizi. Ráadásul zizit ma evett előszőr, de ezek szerint mély benyomást tett rá. :D

Bogi
Ez a vizitúra tényleg jól hangzik! Már évek óta beszéljük a kedvessel, hogy jó lenne túrázni, de szerintem idén se fog összejönni. :( A cipőket én is kérdeztem. Majd megnézem őket.

Bea
Sajnálom a gáztűzhelyedet. :cry: De legalább anyukádnál meg tudod főzni a tojásokat, és a sonkát. Vettem én is tojásfestéket, de nem hiszem, hogy festegetünk is.

Zsu
Ha lesz még bábszinházas program szólnál nekünk is? Talán már végigbirná Zselyke is.

Klári
Jobbulást nektek! Hová lesz a hosszú út?

Ági
Ez nagyon jó hír, hogy megfordult a baba. Az orvosnak az a kijelentését, hogy nem lesz mostanában szülés, azért ne vedd biztosra. Nekem délelőtt ugyanezt mondta az orvosom, hajnalban mégis megszületett Zselyke. :)

Piros
Tart még a diétád?

Még egyszer szép húsvétot nektek!! Betegeknek jobbulást!!

A zirci arborétumba érdemes elmenni? Holnap szeretnénk egy kicsit kimozdulni, de még nem tudom, hogy hova menjünk.

Csók: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok!

Ami lemaradt:

Kriszi! Nagyon szép Marcid a képeken! Milyen jó, hogy ennyi programot szervez az Audi!! Pénteken tali?

Enikő!
Mindenképpen összehozunk valamit! Dia már nem jön, holnap megy haza. Esetleg a kedd korai lenne?

Orsi! Látod, csak elkezdett csacsogni a leányzó!! Biztos nagyon aranyos! Zirci arborétumba én is nagyon vágyom, iskolás koromban voltam utoljára..Szerintem jó program!

Puszi mindenkinek, megyek, mert sülnek a pitéim!

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


sziasztok!

Lenne pár lérdésem:

vett valamelyikőtök valamit a virágpiac tér 2 alatt lévő baba boltban??????én ott vetem a kocsim és már 2 hete várok újj kerékre :twisted: :twisted: és azt szeretném megtudni hogy volt e valakinek ilyen jellegű problémája és ha igen mennyi idő után kapta meg a javításhoz való alkatrészt?????????????

a másik pedig:tudtok olyan baba boltot ahol nem bizományba veszik be a kocsikat??????az enyémet szeretném eladni mert nagyon megszivtuk vele :twisted: :twisted: :twisted:

előre is köszi a válaszokat!!

mindenkinek kellemes husvétot!!
kismama18
 
 


Sziasztok!

Helga! Ezt senki nem is kérdőjelezte meg, ráadásul a gyógyszerek hatósági árasak, így vita sem lehet belőle. Engem olyan szinten nem érdekel maga az áremelés. Csupán az érdekelt volna, hogy az áremelés miatt az eddig X Ft-ba kerülő popsikenőcs Y Ft-ba kerül, és én ezt megkérdezem a patikustól amikor üti be a gépbe a recepteket, akkor nekem ne azt válaszolja, hogy "Majd a számlán összeadhatja", hanem mondja meg, hogy 2000 Ft, és akkor azt mondom, hogy ez nekem sok, legyen szíves visszaadni vagy stornózni a receptet. Érted? Nem az ára miatt emeltem fel a hangom, hanem a patikus csaj viselkedése miatt. De mint kiderült a győrújbaráti gyógyszertárral sokan nincsenek megelégedve, és érdekes módon mindenki az udvariatlanságot, a nemtörődömséget kifogásolja!
Ráadásul a 2000 Ft-os tételből a készítés volt 245 Ft, úgyhogy nem is eget rengető. Az egyik összetevőn megszűnt a támogatás, ami eleve 1045 Ft.

Bea!
Ez nagyon durva. Remélem azért boldogultatok!

Zsu!
Jobbulást Krisznek!

Kriszti!
Nagyon édes Marcus!

Mivel sokak érdeklődését felkeltette, elmesélem a túráink történetét.

6 éve voltam először túrázni. A Volán számítástechnika osztályán Ati egyik kollégája szervezte. Akkor Kilitire mentünk, onnan csorogtunk le 3 napon át, minden éjjel más kempingben voltunk, és nagyon jó volt. Akkor ugye még csak ketten mentünk Atival.
A következő évben már én szerveztem, akkor már csak olyan kempinget választottunk, ahol lehetett meleg vízzel zuhanyozni is. Akkor is ketten voltunk. A 3. alkalommal Lili már pocaklakó volt, akkor jöttem ki a kórházból fenyegető vetéléssel, úgyhogy azt csak szerveztem, nem eveztem, de mentem hozzájuk a táborhelyre minden este, és buliztunk.
A 4. alkalommal már csillagtúrán voltunk, akkor Lili 4 hónapos volt, nem maradtunk ott egyszer sem, csak mentünk, és nagyon jó volt. Lilire vigyázott a sok gyerek akik túráztak, és én nagyon jól szórakoztam.
Az 5. alkalommal szintén nem vettem részt, mert Katicával akkor jöttünk haza a kórházból, azt is én szerveztem. Az már itt volt ebben a kiliti kempingben, a résztvevőknek nagyon tetszett.
Idén mi is szeretnénk menni, mindenki saját, vagy ismerőstől kölcsönkért sátorral volt. Most családi sátrat veszünk és viszünk. Én nem evezek, majd elmegyünk gyereküléssel bicajozni, mert ugye ez vegyes túra lesz.
Ott szeretnénk maradni éjszakára is, de majd meglátjuk a gyerekek hogy bírják. Ez azért jó, mert nincs messze, haza is tudunk jönni velük, ha nem bírják.
Amúgy nagyon jó a hangulat!

Na megyek, csicsizünk! Majd folytatom.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Farkasbogi

Én csak jó szándékkal irtam le a dolgokat s hogy a gyógyszer fix áras azt én is tudom nyilván!hisz ez a szakmám s talán jobban is értek az ilyen dolgokhoz ,témához...a gyógyszerész is ember meg lehet őt is érteni s lehet,hogy amikor kérdezted épp rossz napja volt vagy esetleg Te is egy picit "olyan" hangsullyal tetted fel neki a kérdésed s ő úgy reagált rá.. :?

Amúgy meg megértettem mit irtál nem kell megkérdezned,hogy " Érted?"..sokszor velem is előfordul ha megyek patikába vagy boltba s kérdezek valamit s ugy válaszolnak hogy csak na"mégsem oktatom"ki ha valaki segitő szándékkal ir az elmondott történetemre,esetemre.../ főleg,hogy akkor azzal csak lejáratnám magam vele..../

Orsi

Nagyon ügyes kis csemetéd ha már egyedül felmászik a csúszdára!

Kismama18

Sajna ugy tudom a legtöbb helyen bizományba vesznek csak át használt babakocsit,ruhákat...stb.de próbáld esetleg neten hirdetni vagy újságban hátha ugy sikerül majd. :wink:


Sziasztok Helga
Vendég
 


Sziasztok!

A legfontosabb. pénteken találkozó! Aigner úr szerint 20 fok lesz és minden üzleti partnert elhajtottam, így én biztosan itthon leszek! Az időzítés a szokásos. 3-6 között. Kerti partira készüljetek, hozhattok motort, fűnyírót és egyebeket. Mindenkit szeretettel várunk újakat és veterán fórumosokat egyaránt!

Sorsoly!
Köszönöm kérdésed. Elméletileg még diétázom, bár ez a húsvéti ünnepek alatt nem nagyon látszott. Így most kicsit bekeményítek magammal szemben és újra belefogok, törlöm a mentségeket. Ez azt is jelenti, hogy pénteken éppen víznapom lesz. :cry:

Bogi!

sajnos a vizitúra idén még kimarad. Július 14-én hagyományos családi buli lesz. Viszont ha siekrül meggyőznöm apát, lehet, hoyg vasárnap odalépünk Kilitire.

Most rohannom kell, de pénteken találkozunk!

Kép

Kép

Kép
piros
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?