Új privát üzeneted érkezett!

ja, és Totka!!!
ha több napra megyünk Szegedre, majd megpróbáljuk összehozni a randit!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Majola, PÜ-t küldtem!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Jó reggelt!

Fasza már az én torkom is kapar :? :? :?
Léna változatlan, úgyhogy elmolyolunk magunknak...pedig még adtam egy utolsó esélyt ma reggelig, de hát taknyolunk...
Pedig annyira akartam menni :( :( :( :(

Csikken!

Már csak nem...
Most én mondom hogy tessék pozitivan programozni a dolgokat.,.
Hess-hess himlő,....


Benianyu!

Szerintem minden gyerek kulcsimádó.
Ha Lénának sikerül megkaparintani a kocsikulcsot, őrült módon csipogtatja be és ki a riasztót és menekül én meg kergetem hogy adja vissza..
Ezen kivül férj irodájában rengeteg a kis kulcsos szekrény, úgyhogy Léna már megtanulta ki be dugdosni azokat a kulcsokat...és legtöbbször már sikerül is neki kis próbálkozás után..
Tanulnak ám mint a villám...
Anyum tegnap el volt hűlve, ahogy ugye bébiszitterkedett Léna fölött..hogy a világon mindent ért...azt mondta anyukám, úgy beszélt vele mint egy felnőttel, és mindent értett, meg válaszolt is...babanyelven :P :P :P :P :P

Juci!

Örülök hogy jobban van Marci!
Jó magolást...

M.

Kép

Kép
megann
 
 

 
 

Barbi! Göndörzsóf, And, Cleo és Prüntyi is jelezte, hogy jönnek.

Lányok, azt hiszem, éjjel esett, a kert nem száraz, de ha hoztok olyan kinti rucit a gyerekeknek, amit nem féltetek, akkor ha nap közben nem esik, ki lehet menni. Csak ugye fú alig van, igy sáros a föld, szép ruhában nem érdemes kimenni.

Benianyu, Juci: sajnálom. De lesz még Budán kutyavásár!!!

KépKép

KépKép
majola
 
 


Sziasztok!

Talizóknak jó talizást mára!

Gergő szerda reggelre betaknyosodott, nem vészes, viszont elég sűrű, zöldes-sárgás színű. És szörcsög rendesen...
Én is érzek napok óta valami torok-kaparást, de nem vészes, igaz, az én orrom is be van dugulva.


Anikó!

Privit még azóta sem kaptam!!! :D :D Elküldted végül mégegyszer?

Bodza!

Sajnálom, ami apukáddal történik, a legjobbakat kívánom neki, és persze nektek is kitartás!!!!

Csibb!

Részvétem neked is a nagymamád miatt!

MEgann, Csikken, és a többi parás anyuka!

Nekem is vannak ilyen idióta gondolataim, de szerencsére nem túl sűrűn.
Én még mindig a gáztól parázok a legjobban, úgyhogy ha nagy szél van, akkor igencsak éberen alszom. És mindig menekülési tervet készítek magamnak.
Bár gőzöm sincs, hogy azt hogy lehet túlélni, hiszen érezni sem lehet a szén-monoxidot... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Na mindegy, azt hiszem, hanyagolom a témát...

Én inkább akkor kezdek el parázni, mikor pl. hétvégén reggel Gergő nem ordít bele kb. negyed hétkor a bébiőrbe (olyankor ugye a saját helyén ébred), mert tudom, hogy olyankor már kuvikoli szokott.
Múlt hétvégén is, 8 óra volt már, mikor mondtam Robinak , hogy akármilyen ritka pillanat, hogy eddig alszik a helyén, mostmár menjünk be hozzá.
Ő meg ott ült az ágyában, és vigyorgott...

BArbi!

Ma a te tejszínes - krumplis-répás-kakukkfüves csirkemelledet csinálom meg...
Kíváncsi leszek, az illata már elég jó, remélem, Gergőnek is bejön majd, mert azt hiszem, egy kicsit több kakukkfűvet tettem rá a kelleténél.
Majd meglátjuk....

Kép
kuha
 
 


Lányok!
Jó talizást kívánok! :D

Kuha!
Na ezért is jó, hogy jön a fűtésszezon vége.
Mi Lilit szoktuk küldeni, hohy lecsekkolja Andrist. Ha ébren ücsöröh, akkor eljátszanak tök sokáig, mi meg még beszélgethetünk mielőtt kezdődik a dolgos hétvége. :D

Ma egy ember arról beszélt a rádióban, hogy a mikrohullámú sütő káros. Most nem részletezem, hogy miket mondott, mert nem tudom ellenőrizni és elég vitatható (én egyébként elvből nem használok mikrót, mint tudjátok), de egy fontos dolog elhangzott.

Úgy lehet ellenőrizni, hogy jól zár-e a mikro ajtaja és nem szökik belőle a hullám, hogy be kell rakni a mobilt, becsukni az ajtót és felhívni. Ha megszólal, akkor nem jó a szigetelés.

ayse
 
 


Csibb

Oszinte reszvetem neked is, de valoban csodas kort elt meg !

Megann, Duda

Gyors javulast nektek!

Benianyu,
Dani nagyon edes ebben a sapiban kis kaloznak nez ki. Szerintem nem is olyan duci, pont jol nez ki!!
En is kiiktattam a melircsikjaimat mar vagy harom honapja es nem bantam meg! Egyreszt elegge tonkrement a hajam meg igy csak a tovet kell atfesteni, mivel en elegge oszulok

Tegnap eloszor elvittem fodraszhoz balazst, eddig en nyirogattam otthon neki a hajat, amivel nem is volt gond, csak mar nagyon egyenletlen volt
Igy egy gyors elhatarozassal Mat utan ot is beultettuk a szekbe, vagyis csak ultettem volna, mert belemkapaszkodott es UVOLTOTT. Addig nem is hagyta abba, amig vege nem lett. Szerencsemre legyen mondva eleg turelmes volt a fodraszes most olyan kis vagany, majd dobok rola kepet!

Majola-Rokica,
Nem tudok mast mondani, csak hogy tartsatok ki, majd elmulik ez a korszak es ennel mar csak jobb lehet!! Le a kalappal minden anyuka elott aki bevallal ket kicsit, akkor is, ha kesobb ez jobb a gyerekeknek. Nekem meg az egy nagy egy picivel is volt eleg gondom, igy azt hiszem en befejezettnek tekintem a harmadik gyerek temat nem merem vallalni, na ez van!

Rokica,
Talan en is azt mondom, hogyha Szilvi meg kezben sem nyugszik meg es valoban rengeteget sir napkozben is, akkor talan nem artana megnezetni (hasfajas, ful es egyebb rejtett dolgok vizsgalata) De en emlekszem, hogy Balazs is rengeteget uvoltott kicsikent neha ketten sem birtunk vele anyummal, aki itt volt segiteni az elso ket honapban es semmi kulonosebb baja nem volt! Egyszeruen csak ilyen fajta volt “siros”!

And,
Masfel ora Szeged, hm, akkor te igazan szaguldassz

Ayse
Nagy gratula a -5 kilohoz! Ugyi vagy es csak igy tovabb!! Lili hogy van?? Javul mar??

Kuha
Hat nalunk egy kis bohoc a dudu, ha nincs akkor nalunk is uvoltes van!
Bar szerdan elmentunk vasarolni s mivel semmit nem kaptam amit akartam, bementem hirtelen otlettol vezerelve Agenba, ami innen kb 30 km-re van minden nelkul, se cumi, se dudu, semmi.
Bevasaroltunk, megkajaltunk, hazajottunk, o elaludt a kocsiban es meg csak nem is kerte oket!!
Teljesen nagyfiusan viselkedett

Bodza
Jaj te szegeny, jobbulast apukadnak!!!Anyumnak ot evvel ezelott volt mellrakja, keresztanyamnak meg hasnyalmirigy rakja.

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Ayse!

Így könnyű... De nekünk nincs (még) Lilink!! És az a baj, hogyha bemegyünk hozzá, akkor ugye mindenképp felébred...

Anikó!

Prívi ment!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha
 
 


Kuha

Megegyszer elkuldtem a privit :?: de most mar irtam a rendes email cimedre is!!


Hu en is nagyon parazok neha!! De nem engedem elhatalmasodni magamon ezeket a gondolatokat, igaz nagyon nehez mivel kicsim allandoan esik bukik, ugye a dadanal harom kicsi is van, ott is van kisebb-nagyobb baleset, de valoban nagyon rossz erzes!!
Szivesen fogadnek en is valami gyogymodot ra :lol:

Szerdan talalkoztam egy baratnommel, akinek van egy harom eves kislanya jottek velunk haza es egyutt toltottuk a delutant! Leesett az allam! Kb hat honapja lattam utoljara volt vagy 100 kilo :roll: :shock: :shock: Egyszeruen nem tudott fogyozni, majd ket even keresztul szoptatott utana meg nem ment le neki csak meg hizott is hozza!
Hat nem hittem a szememnek, leadott vagy 40 kilot, es nem fogyozott!! En nem hiszek az ilyesmiben, rengeteg reklam stb van de en nem merek semmit szedni, bevenni, mert ki a fene tudja milyen bajunk lesz utana. De o vett egy port, amit ha jol ertettem minden etkezes elott meg kellett innia es fogyott. Hetente majd 3 kilo lement neki! :shock:
Ideadta a megrendelo lapot, de most itt filozok, hogy rendeljek-e! Nem az ara miatt, nem is draga, meg nekem csak kb 4 kilo zsirtol kellenne megszabadulom, de hiaba van az elo pelda en parazok itt!!
Rendeljek?? Ne rendeljek??
Mi a velemenyetek??

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Lanyok

El is felejtettem, jo talizast nektek es tegyetek fel jo sok kepet!!

Itt szakad az eso :evil:

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Sziasztok!

Köszi az együttérző szavakat, aztán délután csak elmúlt, és még a játszótérre is eljutottunk. :)
Csak utólag annyira sajnálom az ilyen béna napokat, amikor úgy megy el az egész nap, hogy nem tudok semmit csinálni, még főzni se bírtam, csak megpróbáltam túlélni. :roll:
Ma viszont túlteng bennem az energia, megyek is mindjárt főzni, meg vasalni, meg takarítani, meg stb.. Minden ami tegnap elmaradt.

Kuha!
Téged annyira csodállak, hogy van az hogy Nálad már 10kor majdnem kész az ebéd? Én most állok neki mindjárt :oops: :roll: , igaz Bendegúz alvás után ebédel, és én is.
Gergőnek jobbulást!

Benianyu!
Köszi! Gondoltam, hogy már Benié lehetett, de próba cseresznye. Akkor majd hétvégén körülnézek a Kenguruban az Árkádban.

Anikó!
Én 4 kiló miatt tuti nem szednék ilyen szert. 3-4 hétig kicsit visszafogod magad, sok gyümi, zöldség, és már le is ment, és még nem is mérgezted magad, sőt.

Kis és nagy betegeknek gyors gyógyulást!
Talizóknak meg jó szórakozást! :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!

Figyu, nekünk is van egy ilysemi sapint, vagy inkább ilyen megkötős kendők. Kenguru Gold-os, de egyszer sem használtuk, épp most készítettem oda a többi ruha közé, ami már megy a zsákba, mert kinőttük. Mindjárt lefotózom, és ha gondolod, én szívesen Bendegúznak adom!!

Ebéd : igen, ez elég hamar kész van nálunk, de csak azért, mert Gergő kb. fél 12-kor szokott ebédelni, és azért arra igyekszem mindig kész lenni.
Egyébként ez az egyetlen, amiben ilyen "lelkes" és rendszeres vagyok. :oops: :oops: Nálam pl. már napok óta tornyosul a vasalni való, és valahogy nem visz rá a lélek...

Mai ebéd: üzenem Barbinak, hogy isteni finom lett, még így is, hogy szerintem kicsit sok lett benne a kakukkfű. Gergőnek is ízlett, igaz, ma nem vitte túlzásba a kaját, ugyanis nemrég fejezte be a reggelit.
Sebaj, majd ha felébredt...

Anikó!

Barátnőd nem semmi, nagyon ügyes, hogy ennyit leadott!!!!


Csajok!
Gergő kikészít két napja, ugye egyfolytában Skype-on beszélek anyuval meg apuval napközben.
Most két napja egyfolytában áll a számítógép asztal előtt, és mutogat a monitorra, és mondja, hogy "mama, papa"!!!!
És addig nem nyugszik, amíg fel nem hívom anyuékat.
De tök ari, mert el van törve a füllhallgatónk, és így az egyiket odaszorítja a füléhez, mint valami távírót, és hallgatózik.
Néha belekiabál, hogy mama, vagy papa, meg hogy "kájé"! Ez a kávét jelenti nála, mert apuval egyfolytában kávét főznek, ő kapcsolja be, meg ki a kávét.
Na, de ma reggel már ahogy felébredtünk, jött a monitor elé mutogatni, hogy azonnal hívjam a mamát meg a papát... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Benianyu!

Gergőnek is hatalmas érték a kulcs, imád vele játszani, főleg a kocsikulcscsal. Mondja, hogy "kucs, auto". Majd meg zabálom. Ha meg nem kapja meg a kulcsot, akkor elkezd sírni, és mondja, hogy "kucsi".
Érdekes, ha valami nem tetszik neki, úgymond könyörög valamiért, akkor annak a szónak a végére mindig "i" betűt mond.
Pl. ha ő porszívózni akar, és mondom, hogy most nem, akkor azt mondja, hogy "poszi". Egyébként a porszívó a "posz".

Kép
kuha
 
 


Márti!

Itt a sapi, de azt hiszem, kicsit felelőtlen voltam. Először is, nem kendő -féle, hanem rendes sapi - féle.
Másrészt, és lehet, hogy ez lesz a bibi: 2-es méret van beleírva, nem tartom valószínűnek, hogy jó még Bendegúzra. Bár Gergőn még egyszer sem volt, de ha egy kicsit szalonképesebb állapotban lesz a fiam (most nagyon hisztis, nem kockáztatnék), akkor rápróbálom, viszonyítás képpen...

De továbbra is áll az ajánlat: ha esetleg jó Bendegúzra, szívesen odaadom!!!

Ha nem, akkor tovább ajánlom. Igen fiús szerintem, de talán Kristófnak is jó lehet. Bodza???

Kép

Kép
kuha
 
 


Kuha!
Tök aranyos vagy, meg a sapi is nagyon jól néz ki, de egy nagyon hasonló van Bendegúznak, igaz az nem kockás hanem csíkos, de ugyanilyen siltes, füles megkötős. Amúgy sztem biztos kicsi lenne neki, tegnapelőtt felpróbáltam rá pár sapkát, és némelyikből még a 3as is kicsi volt. :roll:
Egyébként tavaly nyáron neki is volt ilyen kalózos kendője, de azt tuti kinőtte, azért szeretnék neki valami ilyesmit beszerezni.

Mindenesetre köszi, de sztem Bodza tuti ráharap, annyira aranyos. És tényleg nagyon pasis. :)

Na, megyek főzni, bár Bendegúz még mindig akciózik a kiságyában. :roll:

And, Benianyu!
Kulcsokat Bendegúz is imádja, és én is féltem amikor kulccsal a szájában rohangál, próbálom mindig rávenni, hogy inkább a kezében vigye. És ő is dugdossa mindenhova. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


azért itt van pár kép Kisnyusziról,na nem azért,hogy el ne
felejtsétek,mert őt nem lehet :),hanem,hogy szép napotok legyen
nektek is!

Kép
igéző szemek

Kép
bevetésen

Kép
fránya fogak

Kép
eszeveszett jókedv

Kép
a spanyolviasz meg hátul jön ki

Kép
nagyon szépen eszik-iszik már

Kép
és a hangja is csodás :))))))))

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Kuha!

Jaj de édes Gergőce... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem egyre okosabbak és ragaszkodóbbak lesznek a távolabbi családtagokhoz is..
Én legalábbis igy veszem észre...
Ugye anyum itt aludt és itthagyott egy hálóinget, hogy majd jó lesz ez még máskor is...
Léna reggel betrappolt a vendégszobába..és mutogatott anyum hálóingjére hogy MAMMA, MAMMA :P :P :P
És amikor már reggel mondom neki hogy ma megyünk a mammához..akkor egész délelőtt ezt hajtja nekem..sőt máskor is..ha autóba ülünk, akkor számára az jön le, hogy vagy APPÁHOZ VAGY MAMMÁHOZ MEGYÜNK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aniko!

Én az ilyen poroktól meg stb.től kevésbé tartok...de én is úgy gondolom hogy 3-4 kilónál nem indokolt elkezdeni az ilyesmit..
Mondjuk én is probáltam már a Kuha féle Fatminátort..de azt gondolom hogy amikor leadtam vele 3-4 kilót az lement volna anélkül is, mert keményen diétáztam...
És még az is a tapasztalatom hogy az az utolsó pár kiló csak kőkemény küzdelem árán fog lemenni :evil: :evil: :evil: :evil:
Én jelenleg totál abban a súlyban vagyok mint terhesség előtt.....és most nincs is kedvem meg hangulatom hajtani a versenysúlyért...

Ayse!

De jól hangzik ez a suli :P :P :P :P
Még jó hogy van ilyen lehetőség a közelben... :P :P
Akkor végülis Tyúkanyó marad????

Mikro:Király :evil: :evil: :evil:
Leteszteltem a mikronakat...fel tudtam hivni magam vezetékesről :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ezek szerint egy szart vettünk egy éve??????????? :evil: :evil: :evil: :evil:

Egyébként mivel ilyen parahangulatom van nekem is, én is azon agyalok, hogy hogy kellene kiiktatni a mikrot az életünkből.....

Te pl mivel melegited a rizst a főtt vagy akármilyen krumplit, tésztákat?????

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Csibb!

Köszönjük!!

Kisnyulat és anyukáját tényleg nem lehet elfelejteni, de nem is akarjuk!! És reméljük, hogy rendeződnek a dolgaik, és újra mihamarabb visszatérnek hozzánk.
Remélem, semmi komoly, bár az ilyen nagy eltűnések mögött úgy látom mindig valami komoly probléma áll. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Azért én minden jót kívánok!!

És Kisnyúl képek megint ütősek nagyon, a legutolsót meglátva :shock: :shock: :shock: :shock: , még mindig itt fetrengek... A szeme sem áll jól ennek a gyereknek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha
 
 


Megann!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem gondoltam volna, hogy ki próbálod a mikrós tesztet!!! :D :D :D :D :D :D 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Én nem mertem volna betenni a telcsimet, mondván, hátha bezavar valami, és még itt a végén be is krepál nekem...
Én mondjuk enélkül is tudom, hogy egy nagy szar a mikrónk... Ezer éves, "szelel" már mindenhol... De erre a kis időre már nem veszek ide újat, majd az új helyre... Remélem, legalábbis... :roll: :roll: :roll: :roll:

Szerintem is most értek abba a korba, hogy már tudják, ki az a mama, vagy papa. Gergő legalábbis tuti, hogy tudja. Sőt, mondom, pl. a kávét össze is köti a papával. Pl . ha lát a tv-ben kávé reklámot, rögtön mondja, hogy "kájé papa"! :lol: :lol: :lol: :lol:

Fatminator: :twisted: :twisted: :twisted: én azt sem szedem, még jó, hogy megvettem egy valag pénzért... Bár, amig szedtem, le ment másfél - két kiló, de abbahagytam...

Kép
kuha
 
 


Kuha!

:twisted: :twisted: :twisted: Nem ér kiröhögni :twisted: :twisted: :twisted:

Egyébként le merem fogadni, hogy ha mi itt mindannyian kipróbáljuk a mikronkat...fix hogy mindenkinek csörögni fog a mobilja.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Tényleg, MINDENKI!!!!!!!!

Csináljátok meg a tesztet....olyan kiváncsi vagyok... :roll: :roll:


Tudod mi a leg hatásosabb fogyi???:
Az ha nem zabálunk :( :? :? :? :? és ezzel el is mondtam mindent.....

Gyerkőcök:

Mostanában jobban kijövök Lénával egyébként...talán épp azért mert olyan kis értelmes lett...meg azért már sokkal jobb idő is van...
Lehet hogy nem is fogom vinni felügyeletbe Lénát a bölcsibe, majd csak szeptemberben amikor rendesen indul a bölcsi..
Most olyan jól elvagyunk...igaz csinálni tőle semmit nem lehet...

Úgy szeretném ha mégegy kislányom lenne :oops: :oops: :oops:
Annyira elfogult vagyok vele :oops: :oops: :oops: és annyira odáig van érte mindenki :oops: :oops: meg a simulékony barátságos kis természetéért... :oops: :oops: :oops: a porcelánbaba arcáért... :oops: :oops:

Na jó befejezem a lányom magasztalását....teljesen természetes hogy nekem Ő a sztár :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Nyúlnét visszavárjuk :roll: :roll: :roll: és szoritok hogy rendbe jöjjenek a dolgaik :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Kuha!

A te apukád tényleg egész nap kávét főz?????????? :shock: :shock: :shock:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Kuha!
Amit anno mondtam a vasárnapi játszóházban (ha még emlékszel :?: :roll: ), hogy ha van kedvetek bejönni Gergővel Árkádozni, és túl hosszú a délután, Bendegúzzal örülünk ám ha eljöttök hozzánk Gergővel játszani! Tök közel lakunk az Örshöz, gyalog is pár perc.

Amúgy a mi mikrónk egy őskövület, ki sem merném ezt próbálni, tuti hogy nem szigetel rendesen.

Gergő aranyos lehet ezzel a mama-papa-kávéval. Nagyon kis okosak már, Bendegúz is szokott telefonálni a mamával papával, ők kérdezik, ő meg válaszol ahogy tud. :lol: És tényleg rögzülnek nekik nagyon a dolgok, Bendegúznak pl először a nagypapa mutatta meg Keszthelyen a holdat, gyönyörűen ragyogott, és azóta ha meglátja este a holdacskát, vagy valamilyen könyvben, rögtön mondja hogy mama-papa. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Megann!

Én nem próbálnám ki, féltem a telcsimet!!!
De részemről egy strigula, hogy csörög benne a telcsi!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, és dehogy főz apukám egész nap kávét, csak kb. 3-szor egy nap, úgy igaziból.
De akkor Gergőnek akarja be-és kikapcsolni a gépet (persze, csak ha ott vagyunk)
Aztán van, hogy Gergő bevadul, és egész nap "kávét akar főzni".
Na, olyankor van az, hogy egy adag vízet átfőz apu a gépen.
Így van az , hogy "egész nap kávét főz"...

Egyébként napok óta ki vagyok akadva, mert most már tuti, hogy bezárják a Kútvölgyi szülészetét is!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Én ugye ott szültem (talán ebből a topikból egyedüliként), és hát nagyon Kútvölgyi-fan vagyok!! Meg a szülésznőmhöz is ragaszkodnék.
És most végre megtaláltam a megfelelő dokit is, erre tessék.
Na, nem mintha kistesón járna az agyam, csak akkor is!!!
Tudom, hogy milyen az a kórház, és igenis ragaszkodnék hozzá.

Bár területileg Kistarcsához tartozom (Megann, ugye Te is??), és ódákat zengenek a kórház szülészetéről, de tényleg, de azért a szülésznőmet és a dokimat mégsem vihetem majd oda... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
kuha
 
 


Márti!

Nem felejtettem ám el a kedves felajánlásodat!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És biztos, hogy élni is fogunk egyszer vele. De csak úgy, ha jó előre megbeszéljük, mert váratlanul biztos, hogy nem szeretnénk beállítani hozzátok. :oops: :D :D :D :D

Megann!

Akartam már kérdezni, hogy Ti akkor most már 100%-osan be vagytok íratkozva a bölcsibe??
Én már tök izgatott vagyok, nálunk ápr. 16-tól van a beíratkozás, úgyhogy 16-án szerintem az elsők között fogunk ott toporogni...

Kép
kuha
 
 


Kuha!

Hát fingom nincs hogy hova is tartozom helyileg...de kb le is sza..om..már bocsika...
Vagy nem fogok foglalkozni az egésszel(ha lesz rá lóvém), vagy addig kutatkodom amig nem találok egy 9.kerületi ismerőst hogy be tudjak jelentkezni hozzá ideiglenesen..aztán kapják be :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Anyum ugye a 9. kerülettel szomszédos 20. ban lakik...de ha jól saccolom akkor a DélPesti Janh Ferenc a Csepeli és a Bajcsy(Andéknál), esik hozzánk közel...bár a Bajcsy szerintem már messzebb van mint az István...és akkor viszont esélyes még az István is, ha anyumhoz jelentkeznék..

De azért nagy szemétség a dolog..mert hiába is esnél bele az általad kiszemlet kórházba(mert pl a józan logika szerint a legtöbb betegséggel az ember a hozzá legközelebbi korházakba jár kezelésre-----és mondom általában)....akkor még nem ingyenes a dolog....mert ugye nemcsak kiszemelt kórházad van, hanem kiszemelt dokid is....Pl hiába lennék én illetékes az Istvánban....de ki a f..sz mondja meg hogy ki az én orvosom....
Majd a számitógép dob a nevem mellé egy másik nevet...mondjuk Siklós professzorét(aki nagy szaktekintély, nagyon király doki de pl elég borsos a tarifájat)...aki majd engem ingyenesen fog ellátni.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hát röhög a vakbelem...na..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

A Kistarcsairól nem nagyon hallottam semmit...csak hogy fel van újitva..
De majd azért utánanézek egy két helyen hogy mi a vélemény...mert hát az kb 5-10 percre van tőlünk...az István meg mondjuk ha kikapunk egy jó csúcsidőt..akkor 1 óra.......

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Bölcsi:

Hát az úgy van...hogy felvettek a lajstromba :lol: :lol: :lol: , azaz bekerültünk a Nagy Könyvbe... :lol: :lol: :lol:
A bölcsivezető azt mondta, hogy ha már ő felvett a Könyvbe akkor azt azt jelenti hogy Ő felvett....., ha már nem lett volna hely, akkor nem vesz föl a NagyKönyvbe..
Aztán majd nyáron a központi bölcsi adja ki az engedélyt(lakcimellenőrzés, munkáltatóik bemutatása stb..), hogy jogosultak vagyunk a bölcsire...és mehetünk..
A vezetőnő azt mondta, aki oda jelentkezik azt általában mindig fel is szokták venni, nincs élethalál harc :P :P :P

Hát igy állunk jelenleg....

Ne izgulj minden rendben lesz..Gergőcéből bölcsis nagyfiú lesz ősszel... :wink: :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Megann!

Én is így érzek Lívi iránt, és tök jó, hogy ilyen kis értelmesek már, meg viszonozzák a szeretetünket! :)
Lívi is imádja az embereket, múltkor a postán mondta egy nőci, hogy jujj de kis mosolygós gyerek, ilyeneket kellene gyártani :D :D :D meg, hogy biztos jó kedvben készült :) .

Imádom, de pont ezért egyelőre abszolút nem jár a kistesón az agyam, hanem ŐT szeretném még "élvezni" :D

Mi csak akkor akaruk a kistesót, ha már úgy érezzük, hiányzik :wink:
Meg ha Lívi már egy picit "elválik"tőlünk, kb. 5-6 éves korában.

És ha nem jön a tesó esetleg az sem baj, mi így is nagyon jól érzezzük magunkat :D és ezt párom is így gondolja szerencsére :)

Elkezdtem zsákolni a cuccainkat,(könyvek, téli ruhák, csizmák stb)
Már a fenti rész hétvégére takarítható, mert készen lesz addigra.
És akkor oda fel tudunk már cuccolni, aztán majd onnan szépen elrendezem a dolgokat.

Húúúúúú mennyi munka lesz áthordani meg fel :? :? :?
Rengeteg a cuccunk, és még a padlást, kertet mindent ki kell üríteni......

De én élvezem, már alig várom a költözést! :D

Imádom, ha zajlik az élet......... :D :D :D

Most próbálom altatni Lívit, aki már 2 hete nem alszik napközben max egy órát autóban :?

Ja és maegkapta ma a 18 hós(újfajta) szurit és meg sem nyikkant, el sem hittem :D
Semmi, még egy aúúúú sem, hihetetlen. :shock:
És nézte ahogy beadta a dokinő a szurit itthon.....
kész ez a csajszi, nagyon komoly.Nem fél semmitől, senkitől......
(mondjuk ez nem mindig lesz jó ám.... :?
De ledöbbentem tőle, azt hittem most már fog félni meg sírni de nem.

Mikro: anyum mesélte nekem ma reggel, és még nem próbáltam ki, de ki fogom és megírom :wink:

De manapság annyi káros dolog van, hogy szinte levegőt sem vehetnénk....én nem vagyok a túlaggódós anyuka, mert sajnos a mai gyerekeknek már ehhez kell valamennyire szokniuk, hiszen már ebbe nőnek bele.
Persze lehet megpróbálni ellene tenni....
De akkor nem kéne egy csomó mindent hazsnálni..........meg enni.................meg stb.

Na jó befejezem :D


Na jó megyek, mert nem akar alukálni a nagylány!!! :)

Mea
mea
 
 


hazsnálni=használni :D Bocsi!!!
Imádom a siettségben felcserélni a betűket :D :D :D

Mea
mea
 
 


Megann!

Hát igen, tök igazad van, és ráadásul az ember ha már a körzeti kórházba megy, akkor is ajánlások alapján választ dokit, nem pedig akit kidob a gép...
Tehát mindenképpen lóvés a dolog.
Akkor meg már az a "kevés", amit azért fizetsz, mert nem körzeti kórház, már tényleg nem oszt, nem szoroz.

Nekem csak az a bajom, hogy eleve a kórházat is bezárják...

De most jut eszembe, lehet, hogy csak a dokinak kell majd fizetnem mégis csak??? Mert mi van akkor, ha odainvitálom a tök üres kórházba? Akkor maradok is a kórháznál, meg a dokimnál is... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na jó, csak vicceltem... :lol: :lol: :lol:

Egyébként a távolság miatt meg ne aggódj szerintem...
Szerinted nekem egy jó dugós forgalomban mennyi lett volna a Mogyi - Kútvölgyi (XII. kerület, János kórház fölött) útvonal??? Így utólag, tudván , hogy milyen szülésem volt, és mennyi ideig tarott, szerintem ha mondjuk reggel 8 körül kellett volna itthonról indulnunk, kb. a Kacsóh P. felüljáróig simán 2x megszültem volna.
Az M3-on reggelente bejutni Pestre, katasztrófa...

Dehát gondolom, ez az összes bevezetővel így van...

Kép
kuha
 
 


Bölcsi: hát azért, ahogy közeleg az időpont, mégiscsak egyre jobban be vagyok sz@rva. Mert mi lesz, ha valamilyen oknál fogva nem veszik fel??????
Na, akkor lehet, hogy eret vágok....

Most nekem ez az első és legfontosabb dolog, hogy Gergőt felvegyék a bölcsibe. Azután jöhet a következő akadály, a munkahelyem.
Ugye ott is k...rva nagy gázok vannak, gőzöm sincs, hogy mi lesz.
Bár emiatt kevésbé aggódom, utána jártam egy kicsit a dolgoknak, egyelőre úgy néz ki, hogy én vagyok helyzeti fölényben, bármivel is akarnak majd próbálkozni, hogy ne kelljen visszavenniük.
Már most tudom, hogy fognak, próbálkozni, mert mennek a célozgatások ide-oda....
Ezért is kezdtem el érdeklődni, mindenféle eshetőségre felkészülni, meg mindenféle variációra, hogy mégis mire mit tudok majd válaszolni, lépni...
De emiatt nem nagyon aggódom most, legfeljebb tényleg az ügyvédeink majd lebokszolják egymás közt.
Aztán meg, amikor már lehetőségük lesz rá, egy év múlva, akkor meg rúgjanak ki, az sem érdekel már...

Kép
kuha
 
 


Mea!

Lívi egy hős!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem Gergő kedden ordítani fog, az tuti!! Akkor kapja majd a 18 hós oltást!
Csak azt nem tudom, hogy így is beadják neki, hogy taknyol???
Szerintetek? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
kuha
 
 


Anikó!
Ne rendeljelj!!!! Te magadtól is Kemény Csaj vagy!!!!!
És nem negyvenet kell leadnod.
Pont ma olvastam megint, hogy a havi 2-4 kiló fogyás a legjobb, mert az a legtartósabb.
Egy hónap múlva már túl is lehetsz rajta saját erőből!

Kuha!
A mikrót nem kell bekapcsolni! :wink:
(Kivéve ha egy különleges és gyors fogással akarsz kedveskedni :twisted: )

Megann:
Nekem acéllábosaim vannak, de igazi jóóóóóó vastag aljúak és kerámialapos tűzhelyem. A rizshez adok egy kis vizet átforgatom óvatosan és megmelegítem a lapon. Olyan, mint a friss. A tésztát jénaiban a tetjével együtt beküldöm a sütőbe.
Főtt krumpli, mint a rizs.

Nem két perc alatt van meg, hanem 6. Asszem ez nem akkora hátrány.

Egyetlen egyszer éreztem hiányát, amikor a talin egymás utén jöttek a mamik, hogy melegítsem meg a bébiételüket és annyi kislábosom nem volt :lol:

A tyúkanyót szeretnénk, de végül is az igazgató dönt, hogy ki hova kerül, hogy a két osztályban arányos létszámban legyenek gyerekek, illetve fiúk és lányok. Szóval még semmi sem biztos.

ayse
 
 


Kuha!
Akkor jó, mert én sem felejtettem el.
Persze én is így gondoltam, hogy megbeszéljük. :D

Keddig még meg is gyógyulhat Gergő, de sztem hívd fel hétfőn a dokit, és kérdezd meg, ha még mindig taknyos. Bendegúz megkapta most kedden, hát ő megnyikkant, még a szomszéd utcában is lehetett hallani. :lol: De aztán hamar megvigasztalódott. Hiába, ő ilyen "férfiasan" tűri a fájdalmat. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Kuha!

Mindenképpen telefonálj oda előtte, hogy Gergő taknyol...
Én úgy tudom betegen semmilyen oltást nem adnak..

Meló:
Ekkora szarban van a cégetek???
Még régen azt irtad, hogy Téged, személy szerint visszavár a főnököd...
Párod munkáját nem fenyegeti veszély????

Bölcsi:
Na azért utánatelefonáltam gyorsba.. :wink:
Májusban kell majd még egy telefonos megerősités hogy akarunk menni. aztán augusztusban meg papirozás...

Mea!

Hűűűűűűűű hihetetlen, hogy máris költöztök...annyira repül az idő :D :D :D :D Ránk számithatsz ha babatalit rendezel :wink: :wink: :wink:
És igen...Livi is csúcsédes...nem volt nehéz gyerkőc ő sem...
Szerencsések vagyunk nagyon, hidd el..
Olyanokat hallok hébe hóba...nem eszik nem alszik, hisztizik, kezelhetetlen, durva, agressziv...stb...
Félek is egy kicsit hogy Lénán is sokat fog ronatani a bölcsi...de azért remélem pozitiv élményeink is lesznek....
Pl megtanulhatna már nem csak játszani a kanállal :? :lol:


M.

Kép

Kép
megann
 
 


Hahó!!

Göndörzsóf,And,Megann!!

Köszi az infókat!!
Más nem volt 4d uh-on??????

Megann.
Nem baj,hogy Pesten van,mivel oda akarunk menni mindenképpen!! :D :D

Az én mobilom is csörgött a mikróba!!! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Betegeknek jobbuást!!!
Meli is taknyos... :(

ancsi26
 
 


Mea,

Livi valoban kis hos :lol: :lol: Nekem Mat volt ilyen, emlekszem ket eves sem volt, vettek tole vert, o meg siman odanyujtotta a karjat es kozben gagyarazott nekem :lol: :lol: Balazs csak meglatja az orvosi rendelot mar uvolt!!! :lol:

Koszi lanyok en is igy gondolom, de azert megrendeltem :lol: :oops: tuti biztosra megyek nyarra :lol:

Kuha
En ugy tudom, hogy beadjak, csak akkor nem, ha lazas beteg! :roll:

Mi volt ez a kakukkfuves csirkedolog, nem talalom Ayse receptjet! :?: :?: :?:

Mea,
En meg emlekszem a mi koltozesunkre, bar mindenki mondta, hogy mennyi dolog lesz stb, en nagyon szerettem, nagyobb-szebb haz es jobb kornyek is lett. Te meg szinte a szuleidhez mesz vissza, elhiszem, hogy boldog vagy :lol:

Megann
En ki fogom probalni ezt a mikros dolgot, nincs egy eve, hogy kicsereltuk, na majd meglatom!
Egyebkent en sutoben melegitek fel nagyon sok dolgot, de bevallom nekem eleg nehez lenne mikro nelkul, ugye a johoz hamar hozzaszokik az ember, bar most ahogy voltunk sielni az appartmannban nem volt mikro es tuleltuk! :lol: :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Ez nem úgy van, hogy az ügyeletesnél kell majd szülni? Mert akkor előre látható, hogy hány kismaminak lesz "véletlenül" a választott orvosa az ügyeletes, amikor születik a bébi :evil: :evil: :evil:

Én komolyan nem értem, hogy ez mire jó???? Pénzt nem spórolnak vele...

ayse
 
 


Ja és annyit irtatok a madártejről,hogy délelőtt csináltam és már a hűtőben figyel!!!! :lol: :lol:

ancsi26
 
 


Anikó!
Ez nem az én receptem volt, hanem Barbié!

ayse
 
 


Ayse,

Koszi a kemeny csajt :lol: :lol: Te is az vagy es Kuha is az es le fogjatok am adni a folosleget. Ezzl a par kiloval pont az a baj, hogy nem zavar, csak tudom, hogy rajtam van, ezert nehezebb leadni :oops: Na majd meglatom a "csodaszert" :lol: :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Ayse,

Akkor tudom mar miert nem talaltam a te hozzaszolasaidnal :lol: :lol:

Ancsi
Hat, kuldessz belole??????????? Nyitom az ablakot! IMADOM!!!!!!!!!!!!!!


Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Ayse! :D :D

:oops: :oops: :oops: De gáz, pedig esküszöm, hogy azt gondoltam, hogy be kell kapcsolni a mikrót...
Most komolyan, talán végig sem gondoltam..., de valahogy mégis azt gondoltam, hogy bekapcsolt állapotban kell.
Háááát, így már nem féltem annyira a telómat, lehet, hogy mégis kipróbálom.
De akkor nem értem, mitől jó az a mikró, amiben nem hallom a csörgést???

Márti!

Okés!

Megann!

Igen, személy szerint visszavár a főnököm, legalábbis szeptemberben még ezt mondta. Csak az a helyzet, hogy még azóta sem tudja, hogy hová (milyen munkakörbe) vegyen vissza, ugyanis a helyemre már felvettek valakit, azt tuti nem fogják elküldeni.
Ezen kívül azóta az Osztrák Posta a góré, ők diktálnak egyfelelől, másfelől pedig azóta elvittek a cégtől több munkát is, ami éves szinten több száz millás kiesés.
Ezért vannak a megszorítások (aput is ezért "építették le").
És sajnos Robi feje felett is ott lebeg a kard rendesen.
Nem tudom mi lesz.... :roll: :roll: :roll: :roll:

Védőnőt felhívom akkor mindenképp, bár nem fog örülni, mert már így is csúsztunk az oltással...

Ancsi!

Mi a XIII. kerületben voltunk, a Váci úton, a Reno udvarban 4d- ultarhangon.
Azt hiszem, 10 ezer körül volt, ezért kaptunk egy videofelvételt, meg egy képet.
Én meg voltam elégedve , a csaj tök rendi volt, és mindent keresett, amit szerettünk volna látni.
Az egy dolog, hogy Gergő, hasonlóan Esztihez, a kukiján kívül nem nagyon akart semmit sem megmutatni.
Úgyhogy az arcáról egy értékelhető képet sem sikerült csinálni...

Melinek is jobbulást!!!

Madártejet én is csináltam valamelyik nap!!! Nagyon imádom, a kórházba én is kaptam, nekünk nem lett semmi bajunk tőle.
Valószínűleg azért, mert mi úgy jöttünk haza a kórházból, hogy Gergő egyszer sem tudott mérhető mennyiséget szopni... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Anikó!

Maradjunk annyiban, hogy Ayse sokkal keményebb csaj nálam, mert ő már - 5 kg-nál tart.
Arról meg nem is beszélve, hogy önerőből, mindeféle csodaszer és csodamódszer nélkül!!!!!

Kép
kuha
 
 


Ancsi!

Én inkább az ajtót nyitom...úgyhogy jó nagy adagot kérek 8) 8) :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Jujjjjjjjjj és mikor akartok menni???????
Már kifúrja az oldalamat a kiváncsiság hogy kiscsaj lesz-e vagy fiúcska????
Jól kicsinálsz engem a titkolózásoddal... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Aniko!

Na ha bejön akkor megengedem hogy küldjél haza nekem a csodaszerből :wink: :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Kuha!


:lol: :lol: :lol: Tehát ha a mobiltelefonodat fel tudod hivni, akkor a rádiohullám valahogy bement a mikróba....
És ha bement, akkor ki is tud jönni, csak épp nem a rádióhullám a mobilodból..hanem a mikrohullám, miközben sütöd a csirkédet benne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Ja lányok....a méz mellé vettem friss tojást is a piacon..... 8) 8) 8) 8) , meg 3 liter tejet a közértben 8) 8) 8) 8)

Szerintetek, min töröm a fejem????? :twisted: :twisted: :twisted:

Aki kitalálja, kap egy sportszeletet :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Nálunk kisütött a napicsek....úgyhogy öltöztetem Lénát...kinézünk motoroztni az utcára....vagy hintázni...vagy nemtom....
Bár férj ma koránra igérte magát, hogy megyünk a Bricostore-ba...
Hát leszek rá kiváncsi..... :? :? :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


madártej!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha
 
 


Kuha!

Hát nem valami fényes kilátások.. :( :(

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Megann!

Hát nem, de hát most mit csináljak??? Egyelőre nem stresszelem magam!!!

Mikró: aha, értem... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ez sem jutott volna eszembe...

... és jössz nekem egy sportszelettel...

Kép
kuha
 
 


Legközelebb megkapod a sportszeletedet...persze majd csak ha már nem fogyizol :oops: :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?