Sziasztok Lányok!
Zizo, köszi remélem a sikerszériát azért megnyitottam egy kicsit...
Most érted izgulunk!
Mamula, Kulin doki magánrendelőjébe jártam mágneskezelésre is.
Legelőször készített egy számítógépvezérelt elektromágneses állapotfelmérést az egész testemről. Ez megmutatta hogy működnek a szetveim, mit kellene aktivizálni. Először én is kételkedtem, de részletesen megmutatta a gép, hogy mit hol szoktam érezni...érdekes, mintha jósolta volna.
ő nem írt fel mindenféle bogyót és kütyüt hogy használjam, csak kaptam egy szép hosszú listát, hogyan változtassam meg az életmódom Nem is nálam hozott nagy eredményt, hanem a feérjemnél. Tök hihhetetlen, de 3 hónapos kúra után megszünt a horkolása, végigaludta az éjszakát, javult a spermaképe, megszűnt a fejfájása...
Bocsi, kicsit eltértem
szóvala mágnes az egy olyan gép, ami regenerálja és aktivizálja a belső sejtek működését. Egyik karját a pocakomra kellett helyezni és apró ütéseket éreztem. Pontosan nem tudom milyen elven működik, de ha érdekel a tájékoztató anyagot elkérem, beszkennelem és priviben elküldöm.
Donika, én is hallottam hogy több embrike visszaültetése segíti a megtapadást, mert valahogyan védik egymást...de a többes terhesség kockázata is nő.
Mi nem nagyon választhattunk, 7-ből csak 3 termékenyült meg és nagyon picikék voltak, úgyhogy kérdés sem volt melyiket kapjuk vissza.
Erika, én is gratula Nektek!
Pandácska, nem írok semmit, ....csak erősen gondolok Rád!
Puszi mindenkinek!
Bodzaszörpi