Új privát üzeneted érkezett!

Lusta (zöld)disznó jelentkezem:

Bocsánat, hogy eddig nem írtam, nem magyarázkodnék...banálisabb, mint hogy szót érdemeljen.

Szóval: pont egy hete, szombatra virradó éjjel (5+4) elkezdtem vérezni rendes görcsökkel fűszerezve, de úgy rendesen. Ügyeleten meg is néztek - részletes leírása a hőmérősben, 24-én délután - nem volt semmi terhességre utaló jel. Valószínűleg biokémiai volt, azaz nem osztódhatott rendesen, és "megúnta" a kapaszkodást.

Nem tragédiaként élem meg, nincs semmi rossz érzés bennem. Harci és Mágus rettenetesen aranyosak, kedvesek, mindent megbeszéltünk tegnap, és töretlen erővel járjuk tovább az utunkat.

Közben azért olvastalak ám benneteket, és rettenetesen örültem minden jó hírnek! Sok-sok utólagos gratula!

Bocsi, hogy eltűntem kicsit, igyekszem gyakrabban jönni!

Cupp!

Kép
zölddisznó

Eh, valahogy ez a hét nem az igazi...
Mindenkinek kitartó és pozitív előretekintést kívánok, beleértve magamat is.
gabi_

Coca!
Nagyon sajnálom! :cry:

Sok erőt és kitartást kívánok a továbbiakhoz :!:
Vendég

Coca :cry: :cry: :cry:

Angel :P
Tegnap elfelejtettem válaszolni.
Igen, szerintem is ez jó hírnek tűnik...
Hja és jót nevettem ám a kulcson. Meg is keresem otthon a szoba kulcsát, hogy tényleg legyen neki :lol:

Fanni
fanni73

Pandus :P :(
Sajnos én is mindig megéreztem az "eredményt", úgyhogy én csak azzal bíztatlak, hogy a lombiknak sokkal nagyobb az esélye, mint az inszemnek... Bár a mostani rossz széria ezt nem látszik megerősíteni, de mégis...
Fanni
fanni73

Sziasztok!

Zölddisznó,
sajnálom, hogy így alakult :( :( :(
Szóval ez a mérhetetlen progiszint mégse arra utalt... :?

Pandácska,
akkor neked most gratulálok a masinához! :wink:
Ha nem is most, de hamarosan fogsz nagyon örülni valami egész másnak! :)

Fanni,
ezt a kulcs-dolgot már tüsző-korban tudatosítani kell a picivel is! :P Csak a miheztartás végett! 8)

Donika,
elsőre 2-t mertem csak kérni, másodszorra 1-et kaptam (ennyi lett a fagyiból), harmadik beültetésre 3-at. Az eredményt tudjuk :? Innentől 3-nál kevesebbet nem kérek vissza! :D
angel37

Rendicsek :wink:

Donika :P
Én elsőre kettőt kaptam vissza, és a 6. hetes UH-n még ketten is voltak... aztán mindig 3-at kértem (+ 2 lombik és 1 fagyibabás) és 1 sem maradt.
Most ahogy ezt leírtam, rádöbbentem, hogy lehet, nekem ezúttal ismét csak kettőt kellene visszakérni???

Fanni
fanni73

Sziasztok,

Tegnap reggel megtörtént a punkció, végül is 4 petesejtet tudtak leszívni. Sajnos ma délelőtti állás szerint csak 1 fejlődik szépen, 2 éretlen volt, egy pedig kérdéses....
Nagyon úgy tünik hogy csak 1-et fogok visszakapni :cry: :cry: :cry:

Kép
macspacs

Macspacs,
akkor nagyon drukkolunk ennek az egynek! +++++++++++
Persze, többel az ember biztosabbnak érzi, de a sikerhez egy befutó is elég! :)
angel37

Macspacs :P
Ne keseredj el! Többeknek is volt, hogy később indult be az osztódás és olyan is, akinek "csak" 1-et tettek be és meg is tapadt! Próbálj arra az 1-re koncentrálni, aki biztosan a Te picikéd lesz és simán lehet, hogy a másik is csatlakozik majd :)
Fanni
fanni73

Sziasztok Lányok!

Zizo, köszi remélem a sikerszériát azért megnyitottam egy kicsit...
Most érted izgulunk! :P

Mamula, Kulin doki magánrendelőjébe jártam mágneskezelésre is.
Legelőször készített egy számítógépvezérelt elektromágneses állapotfelmérést az egész testemről. Ez megmutatta hogy működnek a szetveim, mit kellene aktivizálni. Először én is kételkedtem, de részletesen megmutatta a gép, hogy mit hol szoktam érezni...érdekes, mintha jósolta volna.
ő nem írt fel mindenféle bogyót és kütyüt hogy használjam, csak kaptam egy szép hosszú listát, hogyan változtassam meg az életmódom Nem is nálam hozott nagy eredményt, hanem a feérjemnél. Tök hihhetetlen, de 3 hónapos kúra után megszünt a horkolása, végigaludta az éjszakát, javult a spermaképe, megszűnt a fejfájása...
Bocsi, kicsit eltértem :oops: szóvala mágnes az egy olyan gép, ami regenerálja és aktivizálja a belső sejtek működését. Egyik karját a pocakomra kellett helyezni és apró ütéseket éreztem. Pontosan nem tudom milyen elven működik, de ha érdekel a tájékoztató anyagot elkérem, beszkennelem és priviben elküldöm. :P

Donika, én is hallottam hogy több embrike visszaültetése segíti a megtapadást, mert valahogyan védik egymást...de a többes terhesség kockázata is nő.
:roll: Mi nem nagyon választhattunk, 7-ből csak 3 termékenyült meg és nagyon picikék voltak, úgyhogy kérdés sem volt melyiket kapjuk vissza. :D

Erika, én is gratula Nektek! :)

Pandácska, nem írok semmit, ....csak erősen gondolok Rád!

Puszi mindenkinek!

Bodzaszörpi
bodzaszörpi

Fanni, Angel,
Köszönöm tőletek pont ezt vártam :D majd bebizonyítom hogy simán sikerülhet az első lombik is :wink: (ha meg nem akkor a második az se tragédia)

Macspacs,
Ne szomorkodj így lesz bőven helye annak az egy picurkának és meglátod megtapad majd :D Drukkolok++++ (és akár még egyből is lehet két baba :wink: )

Bodza,
Köszi :D
Vendég

Köszi mindenkinek a biztatást! Olyan aranyosak vagytok!
Kiscsallag, nagyon sajnálom hogy ilyen szörnyűségeken kellett keresztülmenned! DE kapsz érte egy édes kis babócát,és ez mindenért kárpótól.
Pandácska, én azért még szorítok Neked :wink: !!!!

Kép
macspacs

Ez a beszéd, Pandamaci :lol:
fanni73

Mapacs! Ha 1 elindult már az első 24 órában az nagyon jó!!! Ez azt jelenti, hogy ő egy ügyes, életképes embrike :P
Mikor kapod vissza? Addig lehet hogy a kistesó is felébred :)

Fendike, Fanni, mi az a morula kezdemény? Az embrió továbbtenyésztésről hallottam már, ugyanaz lenne mint a blasztro transzfer?

Fanni, a gyerekszoba lesz a nyerő!!!!!!!! Mi is most alakítottuk át raktár és gardróbszobából lakhatóvá és kicsinosítottuk, meg telepakoltuk növényekkel(hogy lássák mennyire várjuk őket) lehet hogy dilinyóság, de Kiscsillagéknál is bejött :P
Lehet hogy rátalálunk a titok kulcsára?? :)

Kép szerencseangyalka
bodzaszörpi

Macspacs! Egyből is lehet babóca! NE AGGÓDJ! CSAK RÁ KONCENTRÁLJ MAJD!!

Pandus! Engem nem győzöl meg! Drukkolok és kész!!!!! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Bodzaszörpi,
köszi szépen a biztatást :lol: :lol: ! Hétfőn kapom vissza, hogy hány órakkor, szt a holnapi telcsi után fogom tudni.

Kép
macspacs

Zöldcocácska :(
Itt is nagyon, de nagyon sajnálom!!! :(

Pandácska
:)
Tudod, mi már beszéltünk erről. ;) Hajrá lombik!!!!!!!!!!!!! Kép

macspacs :)
Fel a fejjel!!! Nem ám elkeseredni!!!! Azt megérzi a picikéd is ám!!! Higgy benne Ő lesz a nyerő!!! ;) Babaragacs tonnaszám +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Fanni, Bodza
:)
Látjátok ez lesz a kulcs!!!!! :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Macsmacs!

Nekem is 4 sejtet tudtak leszívni 1 kezdett osztódni egy éretlen volt, ami másnapra "beérett" és az is szépen osztódott, így két szép sejtecskét kaptam vissza(9,és 6 sejtes)! Az egyik sejtem azóta egy szép kis petezsák, remélem továbbfejlődik ..... :)
Fel a fejjel!!!!
Vendég

Kiscsillag,
Igen tudom :lol: :wink:
Vendég

szia Panda,

klaszz csaj vagy! fotózz sokat :D
Puszil,
Mamula

Oli
mamula

Bodzaszörpi :P , * :P
Köszönöm szépen, bezsebeltem az angyalkát és a kulcsocskát is :lol:
Mi eddig 1 szobásban laktunk, így nem is lehetett külön gyerekszobánk. Most a leendő gyerekszoba gardrób :) , de azonnal átviszem a hálónkba a gardróbszekrényeket, ha lesz rá egy nyomós okom :wink:
Morulával kapcsolatban mindjárt írok!
Fanni
fanni73

Bodzaszörpi :P
Megtaláltam. Tehát:
A megtermékenyítés utáni 3-4. napra az embrió osztódó sejtjei gömb alakot vesznek fel, és az embriót ekkor morulának nevezzük.
A 4-5. napra egy üreg alakul ki ebben a sejtgömbben, és ekkor az embriót blastocystának nevezzük.
Puszi,
Fanni
fanni73

Sziasztok!
Jól kitaláltátok ezt a kulcsocskát, nagyon aranyos!

Nem tudom, hogy lehet-e ilyet kérdezni, de azt
szeretném tudni mennyibe kerül az inszem a Kaáli-ban?
A Hsg-re úgy emlékszem 30 e Ft-ot mondtak, de olyan
ideges voltam, hogy ez sem biztos.
Tudnátok ebben segíteni?

Köszi, Bea
beacs

Beacs,
Ha jól emlékszem Baba is 30-at mondott.
Vendég

Ma uralom a topikot :P

Beacs :P
A lombikbaba.com oldalon van egy Kaális árlista, aszerint 40.000 Ft (illetve a donoros 60.000 Ft)
Sajna a hsg ára nincs feltüntetve.

Fanni
fanni73

Beacs,
Az inszem 40 ezer.
Vendég

Fanni,
Ha már ennyire uralod a topicot ma, segíts nekeeeeeem! :P
Hol a kaális árlista a lombikbaba oldalon?
angel37

Köszönöm lányok a gyors
tájékoztatást!
Tudom, hogy nem kérsz Pandácska sem a
sajnálkozásunkból, sem a biztatásunkból,
csak azt szeretném mondani, hogy az én
kecskeméti orvosom mindig hozzáteszi a
mondandója végéhez "és, hogy ugye vannak
még csodák!" Hátha Nálad köt ki most ez a
csoda! :D
Bea
beacs

fanni73

Köszi :P

Egyszer talán rájövök a linkes útvonalra is! :roll:
angel37

Amit Beacs írt, arról eszembe jutott, hogy a dokim miket mondott (nem a kaális):

Az elején még azt mondta, hogyha ennyire akarják, össze fog jönni! :D

Később azt, hogy drukkolok maguknak! :)

Most legutóbb: "ugye azért nem adják fel?" :?

Hmmm, csak én érzékelek ebben némi "fokozatosságot"? :wink:
angel37

lombikbaba.com/Gyakori Kérdések/ÁRLISTA-kivonat a budapesti Kaáli Intézetből
Puszi,
Fanni
fanni73

Angel,
Nem csak te érzékeled :D
Vendég

Nekem a 2. óta azt mondja, hogy "ez most reméljük, sikerül"... Na igen, a remény hal meg utoljára... De nekem most ott ez a kulcs ugyebár, úgyhogy nem aggódom :roll:
Hja és a táblát úgysem adom át addig másnak, amíg nem adhatok egy zebrát Neked is :wink:
Persze az is lehet, hogy Neked adom a zebrát hamarabb, mint magamnak, de ez csak akkor lehetséges, ha spontán beelőzöl :lol:
Puszi
fanni73

Fanni,
na attól ne félj, hogy én spontán beelőzök! :wink:

Tied lesz a zebra, ez a táblakészítők sorsa! :lol:

Szorítsad erősen a kulcsodat, lengesd meg Kovács doki orra előtt is! :lol:

Pandácska,
akkor jó! :D Vagyis :?
angel37

Az ember lánya a lombik előkészületek során bizony jópárszor kerül "félreérthetetlen helyzetbe" a dokijával, így ezt a kulcs lengetést talán inkább most mégis kihagynám :lol:
Sajnos lehet, hogy Kovács dokit is kihagyom a lombikból, mert most tudtam meg Harcikától, hogy szabin lesz pont a leszívásom körül... de majd még hétfőn beszéltek vele!
Viszont ha jön Hozzád az a zebra, tartsd csak meg :wink: Én most úgyis inkább a gólyát várom :roll:
Puszi,
Fanni
fanni73

Fanni,
Na erre nem is gondoltam! 8)

Na jól van, az állatokat akkor elosztottuk! :lol: Nekem úgyis jobban bejönnek a patások, mint a madarak! :wink:

Mi is azért (is) kezdünk július végén, mert Krizsa doki szabadságon lesz júliusban...
angel37

Na akkor én meg kérdeznék... Aki szedett fogigátlót utánna hogy volt? Mikor kezdte a szurikat és milyeneket mennyit?
Vendég

Pandácska,
a fogi abbahagyás után 5. napon kezdődik a szuri! :)
angel37

Ja, 4 napig fél mili Suprefact, és a Suprefact 2. napjától napi 150 egység Gonal 6 napig! 8. napon tüszőnézés, aznap kellett szúrnom még 150 Gonalt és másnap már repi! :wink:
angel37

Angel,
Köszi :D akkor már nem lesz a kettő között mensi gondolom :roll: akkor most fogok utoljára mensisini aztán remélem legalább 1,5 évig nem :lol:
Vendég

De lesz! :wink:

Nekem fogi abbahagyás után 3. napon jönni szokott, de valakinek szinte a szúrás kezdetére jön meg, de nincs jelentősége!
angel37

Pandus :P

Most biztosan Angellel egyszerre írunk, de a fogi abbahagyás után 2-3. napon azért még van egy vérzés is... de mindenképp az 5. napon indul a stimu.
Látom, már előre tekintgetsz :wink:
Nekem 225 gonal a stimu 1. és 2. napján, utána 150 3-5. napig és 6. napon tüszőnéző. Nekem nincs mellé Suprefact.
Az, hogy meddig szeded a fogigátlót orvossfüggő, a minimum 18 nap, a maximum meg majdhogynem korlátlan, bár nyilván van egy ésszerű határa...

Ma nagyon aktív voltam :P most viszont passzivitásba vonulok, mert végre befejezem ezt a hetet munkaügyileg.

Pusz,
Fanni
fanni73

Fanni :wink: :P

Fejezd be a munkádat, és add át magad a hétvégének, úgyis nagyon vártad! :)
angel37

Fanni, Angel,
Köszi :D
Vendég

Már itt sem vagyok!
Puszi
fanni73

Lányok, ti tudjátok min múlik, hogy fogigátló vagy csak suprefact??

Nekem nem volt fogigátló és legközelebb sem lesz...

Ilyen protokoll itt senkinek sem volt??? :roll:
_ismeretlen_

Fendike,
nem tudom, hogy pontosan min múlik...
Tudtommal hormon alapján döntik el, biztosan dokitól is függ. A fogigátlót a Kaálin kivül még nem is hallottam! :wink:

Fanni,
nem azért mondtam! :P
angel37

Fanni,

nekem is megírod, hogy mikor lesz szabin Kovács doktor?!

Bea
beacs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?