Új privát üzeneted érkezett!

Koda,
édes vagy! A felsőnek örülni fogok nagyon ha küldöd, de tudod hogy ti vagytok az elsők!!! :)
Jéé, és tényleg tud Bence sírni is!!!!! :D
Karcsi azt mondta a kisebbik lányára amikor meglátta, hogy olyan pont, mint Vivi amikor alszik... És az meg köztudott, hogy Vivi kiköpött én. :) Úgyhogy remélem igazad lesz!

Ami a hajamat illeti, elsőre nagyon neki voltam keseredve (JUci a megmondhatója, pont akkor jártam nála), mert "gombát" szárított belőle a fodrászom, de igy összeborzolva már szeretem!!! :)

Ildi,
köszi a gratulát! :D Rettentően örülök a kiscsajnak!
Veled mi újság? Mesélsz kicsit magadról, hogy hol tartasz éppen?

Zora,
az előzőből kihagytalak, BOCSI! :(
Neked is nagyon drukkolok ám, jó lenne, ha mindenki babás lehetne hamarosan!!!
csné
 
 


Sziasztok Lányok!
Tegnap szinte egész nap nem lehetett babanetezni! :twisted:
Most szaladunk a játszótérre, de Eszternek reagálnom kell valami!

Eszter!
Reggel óta rágom a kefét, a hőm nem feljebb, hanem lejjebb megy!
A váladék megítélhetetlen! Pont ugyanazt érzem, amit Te!
A 14. napon tartok, ilyen még soha nem volt! Nekem mindig korábban jön meg, mint 28 nap!
Nem értem!!!!
Már becsavarodok! Az Utrot holnap után kezdem szedni megint 10 napig. Lehet, hogy ebben a ciklusban elmarad a tüszőrepedésem???? :shock: :shock: :shock:
Apa nagyon készséges és együttműködő, de már érezhetően a háta közepére nem kívánta az egészet! :oops: Szóval ma meg kell lepnem valamivel hálából! :lol:

Később még jövök, de ki kell használnunk ezt a gyönyörű időt!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Ági, én is nagyon örülnék egy kiscsajnak - mindig is lányt szerettem volna - mondjuk, ha fiú lenne, az sem lenne baj, csak már ereszkedne le azon a létrán...

Magamról annyit, hogy a múlt ciklus végén (a hónapban elején), nagyon magam alatt voltam, ezért úgy döntöttem, hogy kezembe veszem az irányitást a testem felett, és jelenleg aerobikra járok.... ha akar jönni, és maradni a baba, akkor igy is jönni fog. Jelenleg jól érzem magam, most vagyok a pé környékén (remélem). De ha jól tudom, akkor Eszter is, és Éva is most van ebben az időszakban :D.

Koda, jéééé, tényleg tud sirni a kis Bence :D - a múltkori békés képből ki sem néztem belőle :D :D - de igy is édi!!! nekem is kell!!!!

puszi

KépKépKép
ildiko74
 
 

 
 

Ildi,
jól teszed, hogy elmentél aerobikra!!! Én ugyanigy mindenféle hasznosat találtam akkor ki magamnak, amikor nem akart sikerülni a bébike... Ez legalább eltereli a figyelmed és nem utolsó sorban jól érzed magad tőle!!!
Azért akkor csendben neked is drukkolok nagyon!!! :wink: ...és mindent bele!!! :roll: :oops:
csné
 
 


Sziasztok!

Éva!

Nem semmi,hogy megtréfálnak a hormonjaid,de ne izgulj,mert attól,hogy neked korábban szokett lenni a pé,még teljesen jó időben vagy.De ha nem megy fel a hőd,akkor ugye nem kezded el az utrot? Ez most a hüvelykúp ugye?Vagy ebből is van szájon át bevevős?Én drukkolok nagyon! :wink:

Ildi!

Neked is ezerrel drukkolunk és jó ötlet a mozgás,ügyi vagy,jó hogy jelentkeztél végre. :wink:

Ági!

Nagyon jó lett a hajd és a babád gyönyörű.Olyan jó,hogy minden a legnagyobb rendben van vele. :D Egyébként a szobát neki csináltátok? Nincs róla kép?

Titi!

Merre vagy? Tessék jelentkezni nekem :?

Magamról annyit,hogy apával azt beszéltük meg,ma még együtt leszünk,és ha holnap nem megy fel akkor kétnaponta,mert ugye nálam még simán belefér a pé,sőt...Szóval apa egy tündér,reggel nem alszik vissza amíg hőmérőzök ,úgy izgul velem,már mindent tud,és ért,pl ma ő megy nekem utro receptért Budaörsre.Hát azt hiszem szeret,és a babáért is bármit megtenne.Hálás is vagyok érte,hogy ő az én párom.Csak már jó volna meglepni egy egészséges babával.A kisfiamról meg nem is beszélve,aki nagyon megérdemelné szintén azt a tesót,akit úgy siratott.Szóval várunk,és közben szívem szerint senkinek nem mondanám meg ha sikerül a + teszt,csak nektek,még apának sem.

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok Lányok!
Végre jó a babanet és még én is ráérek!

Eszter!
Fantasztikus a férjed! Gyakran találkozom azzal, hogy egy baba születése vagy elvesztése mennyire megváltoztat egy férfit! Még figyelmesebb lesz és az előző szomorú esemény után már ő is nagyon vágyik a babára.
Én szájon át szedem az Utro-t és meg is szenvedek vele rettenetesen! Ilyen terhességi tüneteim még terhesen se voltak, mint a gyógyszertől. Egyébként megérkeztek a tüszőrepedésre utaló tüneteim! :lol: :lol: :lol: Szóval gyorsan felhívtam a férjem, hogy rendesen ebédeljen, mert kell az energia estére! :shock: :lol: :lol: Az utro-t mindig a 16. naptól a 25-ig szedem. Szerintem nálam kb. jó is így.

Titi!
Hol vagy? Hogy vagy? Jaj, nagyon aggódom!!!! :roll:

Ági!
Annyira aranyos a rövid hajad!!! Én mindig úgy vagyok a fodrásszal, hogy amikor kijövök rettenetesen útálom a hajam egészen addig, amíg meg nem csinálom magamnak úgy, ahogy tetszik!
Az UH fantasztikus! Én még ilyet nem látam! A kis szégyenlős! :lol:
Nem hiszem el!! :shock: :shock: Holnap már 24. hét??? :shock: :lol: Milyen csinos kismami vagy! Én ilyenkor már olyan leszek majd, mint egy viziló. :cry: Jelentős súlyfelesleggel indulok, amire rátettek a hormonok is egy picit, ezért szeretném most nagyon azt a tornát, valami kímélő, de hatásos mozgást.
A barátnőm rettenetesen kövér. :oops: :roll: Sajnos babakora óta ilyen. A terhessége alatt olyan fegyelmezett volt, hogy 2 kg-t hízott csak. (persze nagyon figyeltek rá!) Én sem akarok malacka lenni.
Persze olyan csini nem leszek, mind Te! :wink:

Juci!
Köszönöm ,hogy gondoltál rám! Jó sokat törtem a fejem hogyan csináljam, de Balázs már túl nagy a baba-mama tornához. Már véletlenül sem csinálja azt, amit szeretnék. Ez egy nagyon nehéz időszak. Valószínűleg azzal telne az egész torna, hogy próbálnám megakadályozni, hogy valamiben, vagy valakiben kárt tegyen.
Ma elmentünk sétálni az erdőbe, de pár méter után közölte, hogy "Nem kell! Fúj! Buszozni akar a Bazsi-manó!" ... és akkor buszoztunk. Persze nam bánom, hogy ilyen, mert hihetetlenül okos csak minden ébren töltött percében potenciálisan életveszélyes!
Apa megígérte, hogy segít nekem, hogy el tudjak járni tornázni. Már csak meg kell keresnem a megfelelő mozgásformát, ami jó időpontban van!

Zsuzsa!
Látod! Már be kell melegíteni Áronka emelgetése előtt!
Sajnos ez nagyon gyakori a kismamáknál! Próbáld pihentetni és nem árt neki egy jó kis masszírozás!

Koda!
Gyönyörű!!!
Marci hogy viseli? Sikerült már egy picit megszoknia a kistesót?
Én egyszerűen rettegek a testvérféltékenységtől. Talán azért, mert a lányok között elég nagy a korkülönbség (5,5 év) igazából csak most lehet érezni a ellentéteket, mert ugye a nagy rossz néven veszi, hogy a kicsi utánozza. Szóval időnként kénytelen vagyok szétcsapni közöttük! :oops: :wink: Viszont Balázsnak ők már nem olyan tesók, akikre féltékenynek kell lenni.

Ildikó!
Együtt szeretnék ünnepelni és nem pedig szomorkodni! Egyelőre minden esély megvan rá!!! Nincs más hátra, mint előre! :lol:

Zseppy!
Remélem az ujjad jobban van! Persze ezek a sebek hetekig gyógyulnak, mert az ember mindig leáztatja őket mosogatásnál! :cry:
Nem lehet még olyan nagy a baj a cystákkal, ha nem tartanak hónapokig a ciklusaid. Mit mondott erre az orvosod?

Mesi!
Remélem a szép tavasszal együtt megérkezik az optimizmusod is!
Le van...-va a háztartás! Törődj most magaddal, a születendő babuciddal és a kisfiaddal! (És nézz be néha, itt mindig jó a hangulat!)

Momo!
Pont Nektek való az időjárás, ha tehetném én se jönnék be egész nap!

Éva

Kép
balimama
 
 


Jaj, Momo!
Ez most úgy hangzik, mintha kételkednék a sok dolgodban! :oops: :oops:
Pedig dehogy, csak arra gondoltam mennyire feldob ez a gyönyörű idő! Világgá tudnék menni! :lol: :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Szuasztok!

Eszter! Biztosan meglessz az a pé. Az egyik petefészkedből csak a 18. napon szokott lenni, ha jól emlékeszem. Még egy pár napig tarts ki, biztosan nem árthat a „kispárnás” alvás…
Nagyon ari a párod, tök jó, hogy így áll a dologhoz.

Zsuzsa! Remélem sikerült kipihenni a derékfájást. Gyakran előfordul?
A védőnőnél csak azért voltam, mert 7 hetesen megkaptam a kiskönyvet és azóta nem is hallottam róla. Felhívtam egy telcsiszám miatt és akkor jött rá, hogy nem keresett, pedig azt ígérte majd ő jelentkezik…
Annyi előnye azért volt, hogy hallottam a pici szívhangját és a mocorgását, rettentően aktív volt ma reggel, mindig elszökött a szívhangjával együtt.

Ági! Óriási a pocakod… Ugye ti tudtatok mindent azonosítani az uh-n? Nekem ott mindig megy, de a képeken már nem igazán látom amit kellene.
Jó lett a hajad, miért vágattad le?

Koda! Tényleg tud sírni a picid! De így is aranyos.

Ildi! Szorítok nektek is nagyon egy kislányhoz. Az aerobic meg biztosan nem árt semmit, ha jobb a közérzeted, az még segít is.

Titi! Remélem jól vagy, és mielőbb jelentkezel…

Éva! Vasárnap nem repesztette meg a doki a tüszőt?


Én teljesen jól vagyok, teli vagyok energiával, még a rengeteg meló se gáz. Nem is tudom mit kezdenék itthon egész nap.
Telefonon megkérdeztem ma az AFP eredményt, teljesen jó lett szerencsére. Holnap megyek fogorvoshoz, csütörtökön meg uh-ra, jó sokat lógok a munkahelyről a héten.

Puszi mindenkinek
verzsike
 
 


Hali lanyok!

Mar megint annyit irtatok es ugy lemaradtam,nehez nyomon kovetni a dolgokat! :lol:

Agi!

Csodaszep a videon babocad es a hajad is jol all es mar egesz kis rendes pocid van. :lol: Es milyen jo hogy nemsokara megint lathatod!

Balimama!

Dehogy hiszem,hogy azt hiszed(na ezt jol leirtam) hogy nincs mit csinalnom.Bar ma tenyleg nem voltam eleg produktiv.

ZseppY!

Ezek a franya cisztak!De a testgyertya neked helyre tudja tenni ezt,igaz?Sebes ujjak,fajdalmas lehet nagyon!!! :cry:

Koda!

Nagyon edi ahogy sir!!!! :lol:
Nekem se hittek el hogy sir..mert soha nem fotoztam,videoztam sirosan...

Eszter,es probalkozosak...mindent bele!!!!!!!!!!!!!

Eszter!

Szuper ferjed van azt hiszem,vigyazz ra :!: :lol:

Titi!

Neked meg jobbulast es nagyon vigyazz magatokra!Pihenj,gyogyulj,nehogy bemenj nekem dolgozni!!!!

Es most biztosan kihagytam jo parat kozuletek!

Bufo!

Jobban van mar a hatad???En mindig emlekeztetem magam mikor hajolok,hogy hasat be...szep lassan..nekem a szonyegrol helybol felallni Mishallal eleg nehez.

Juci!

Olyan jo volt hogy lathattalak titeket es Dudi is nagyon edes volt.Mishal nem nyilatkozott ez ugyben,remelem azert o is elvezte(Meg nem szokott hozza hogy lenyuljak a kezet :lol: :lol: :lol: ).
Bocsi a nem megfelelo kiszolgalasert(talan egyszer konyhatunder lesz megint belolem :roll: ) es nagyon hulyen erzem magam a sok ajandek miatt :cry:

De veszek nektek olyan ragacsokat a falra!!!!

Es Dudi hihetetlenul ugyes,mondtam is Mishalnak,...persze ot ez nem erdekelte...
Megint csak elolvastam az amerikai gyerekorvosok ajanlasat...hat :cry: :cry: inkabb nem is olvasom,szerintuk mar 7 honaposan stabilan kell :!: :!: :!: ulni...
Nem akarom mar most teljesitmenykenyszerre nevelni Mishalt.

Na,ennyi,megyek tervezgetni,de lehet,hogy lefekszem.
Kivancsi leszek hogy hanykor ebred Mishal hogy csak 2x fel orat aludt.Ha jo sokaig aludna,akkor inkabb ebren tartom! :lol:

BOcs ha kihagytam valakit,Verzsike..pl...jo hogy birod a munkat..most jon el a teli vagyok energiam korszakod. :lol:

Szep jo eccakat lanyok!
momo35
 
 


Ti aztán termeltetek rendesen ma. Ilyen az én formám mindig akkor nem vagyok amikor így pörög a topik.
A hátam talán valamivej jobb. Bekentem és van maszírozó gépünk ami elektromos impulzusokat csinál és erre való. Ez a fránya háthúzódás elő szokott jönni, de mindig a legváratlanabb időben, így sajnos nem újdonság. :cry: Mindig figyelek, hogy egyenes háttal hajoljak, de ez hajnali 2kor most kimaradt.
Holnap Dáviddal 3 éves kontrollra megyünk a szívzöreje miatt. Remélem már nem találnak semmit. Egy éve már szinte alig volt nyoma a kis lyuknak a szívén.

Titi
Jaj gyógyulj meg gyorsan! Hidd el minden rendben lesz.

Ági
Nagyon szépségesek a képek a pici lányról! :D
Tetszik az új hajad is. Könnyebb kezelni mint a másikat? Nekem a rövid hajjal csak egy bajom volt mindig elaludtam reggelre. :roll:

Momo, Juci
Várjuk a közös képeket!

Eszter
Nagyon szuper férjed van. Hol lehet ilyet találni? :lol:

Verzsike
Használd ki hogy tele vagy energiával. Ez a pocakosság legszebb része, már látszik büszkén lehet vele járkálni,és még mindenre van ereje az embernek.

Balimama
Nem lehet egyszerü nektek, ez az időre együttlét, megértem a párodat. Nagyon megérdemelnétek már azt a pozitív tesztet. Kényeztesd egy kicsit. Bár gondolom ez rád is rád férne.

Ildikó
Nagyon drukkolok! Nem elkeseredni! Tessék pozitívan nézni a dolgokat! Érted is szorítunk!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Tegnap otthon nem ment a net. :cry: Képzeljétek,Juci küldött nekem postán egy PG53-at,amit ő is használt,és így lett neki Dudi,és egy kupont tesztvásárláshoz. :D

Juci!

Nagyon meghatódtam a kedvességeden.Olyan jó,hogy így gondolsz rám,biztosan nekem is szerencsét hoz majd és egy olyan kis tündért,mint Dudi. :D Nagyon szépen köszönöm és remélem mihamarabb küldöm is vissza neked. :wink: Nos a használata komoly fejtörést okozott,mármint az,hogyan nézhetném meg. :lol: Net nem volt,hát hívtam Titit,mert a te számod nekem nincs meg,és ő kiokított.Nincs páfrányom,csak talán1-2 db, a többi pötty. :cry: De a hőm is lent van még.Szóval tegnap este mexikói csirke,majd babagyártás,ez volt a program.Majd csak felmegy egyszer a hőm.De ma pihenek,az tuti. :oops: :lol: A csirke nagyon fini lett. :wink: A babarandis képek szuperek.Olyan szép ez a két gyerkőc. :D

Éva!

Most nagyon egy csónakban evezünk,remélem lesz végre pé mindkettőnknél.Ja,meg baba is. :lol:

Titi!

Hogy vagy? Láz?Közérzet?...Légyszi jelentkezz!! :? :wink:

Még jövök :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok, lányok!

Köszönöm a drukkokat! Nagyon kedvesek vagytok...

Titi, remélem nincs nagy baj.... te nem szoktál csak úgy eltűnni :? - várom, hogy jelentkezz!!!

Juci, Momo - egyszerűen csodálatosak, aranyosak és még fokozhatnám a gyerekek :wink: - nem tudok betelni velük :D

Bufo, ma mi volt a dokinál? Gyógyulást a hátadnak - habár remélem már jobban vagy!

Eszter, nem tennél fel egy görbét? Kiváncsi vagyok, hogy alakul a hőd! - mennek a drukkok!

Juci, a pé.-m remélem megvolt, de csak 2 nap múlva tudok biztosat mondani. Nekem is az a véleményem, hogy ha akar jönni a baba, akkor igy is jön, és marad is, ha közben aerobikra járok - és igy legalább lekötöm a figyelmem valamivel, és nagyon remélem, hogy ha megint megjön a miki, akkor nem fog padlóra tenni, mint múlt hónapban.
Dudiról szivesen mintát vennék, ha ilyen egyszerű lenne :wink: :D
A baba-mama klub beszámolódat nagyon élveztem - főleg, ahogy elképzeltem, hogy Dudi milyen élelmes kislány :D :D - az ilyen gyerekek tetszenek nekem!

Erzsike, köszönöm a drukkot a lányhoz :D ... mondjuk, jelen pillanatban nem számitana, hogy fiú lesz-e vagy lány :wink:

puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Sziasztok lányok!

Csak egy gyors mondat erejéig, aztán megyek is vissza az ágyba!

Reggel voltam vérvételen...azóta megint csak alszom, szabin voltam ma is és tegnap is. Holnap ha jobban leszek, bemegyek, este meg mennem kellene Miskolcra, vagy egy csomó tennivalóm pénteken.

De a szomorú hír az, hogy tegnap estére belázasodtam, már 38,5-re is felment, úgyhogy hűtőfürdő, a második Algopyrin, aztán hidegvizes ruha, és így lement reggelre. Most megint 37,5, lehet, hogy estére megint fel fog menni, és a bosszantó az, hogy nem is tudom, mikorra akar elmúlni. Ehhez hozzájárul, hogy rossz a közérzetem, tegnap egész nap hánytam. Ma kicsikét már jobb, de érzem, hogy gyenge vagyok. Rettegek, nehogy valami baja legyen a picinek! Úgy érzem, ezek azok a tények, amikkel fel vehetjük a harcot, de nem mi döntünk! :(

Ne haragudjatok, ígérem, be fogom pótolni az elmaradásomat, de tényeg muszáj most minél többet pihennem!

Puszilok mindenkit, annyira drágák vagytok, hogy így aggódtok értem/értünk! (Már az is megfordult a fejemben, hogy elszaladok ide az SZTK-ba egy gyors UH-ra, hogy tudjam, ő jól van. De mindig elhesegetem magam elől!)

KépKép
titi_27
 
 


Titi
Tényleg pihenj amennyit csak tudsz. A lázadat pedig próbáld meg csökkenteni, most ez a legfontosabb. Minden képpen menned kell Miskolcra? Nem tudod most kihagyni ezt az utat? Tudom, hogy a papádnak akarsz segíteni, de inkább pihenned kellene.

Juci
Nem is olyan hosszú a hajam kb vállig ér. Most ettől rövidbbet nem szeretnék. Nekem mindig olyan volt mint most az új frizurád, nekem ez a változtatás. :lol: :wink:
Nagyon tetszenek a képek! Én is szeretnék ilyen baba talit.

Ildikó
Nagyon jó ötlet a torna. Tudod ép testben ép lélek! Ha jól érzed magad közben akkor csak előnyöd lehet belőle. Izgatottan várom a ciklus végét!

Nagyon dühös vagyok a mai kardiológia vizsgálat miatt. 11-re volt időpontunk és 1 óra előtt 5 percel még 2-en voltak előttünk. Ezen én bedühödtem, kikértem a kartonunkat és eljöttünk vizsgálat nélkül. :twisted: :roll: Kértem volna újabb időpontot, de csak júliusra tudtak adni akkor meg már nem akarnak, mert bezárják a Rókust így ez tárgytalan.
Eszter negyed 2 re jött volna Áronhoz így őt is későbbre toltuk egy kicsit, mert nem értünk volna vissza.
Elment az egész délelött a nagy semmire, és nem vagyunk előrébb. Most azt sem tudom hova kellene menni, ilyen vizsgálatra.
A hátam még nem az igazi, de sokat javult. Most nagyon egyenesen járok, hajolok igazi orromba esik az eső tartásom van. :lol:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok! Köszönöm a sok kedves tanácsot doki ügyben, sajna még vacilálok. Velem van a gond, túl sokszor csalódtam már és most, hogy gondom is van, még nehezebb. Például, ahogy Radványi doktornőt olvasgatom, az alapján ő nagyon szimpi. De nem szeretnék magánrendelésre járni kizárólag. Az is gond, hogy az ilyen hormonpótlásos témában nincs két egyforma vélemény és én rettegek, hogy végleg elszúrnak valamit bennem, szóval csak egyhelyben topogok és várom a csodát.
Titi! Jobbulást neked és ne aggódj, nem lesz semmi baj! Én a legkisebb lányommal a terhességet egy szörnyű lázas influenzával kezdtem és mégis kerületi matekversenyeket nyer a gyerek! Nagyon drukkolok!
Eszter! Ne parázz, pont egy hónappal vagyok előtted ebben az őrületben, hidd el, minden jó lesz, ne markold görcsösen a dolgokat, de tegyél fel görcsök nélkül egy görbét! :lol: A Te vidámságod garancia a sikerre, ami a babát illeti, csak lazulj el kicsit.

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors tanácstalan helyzetjelentés. :? Tegnap nem voltunk együtt,de reggel 36,5-el keltem,tehát 2 tizeddel feljebb ment a hőm.Sajnos bentről nem tudok görbét felrakni. :( Szóval tegnap a PG53-on nem volt 1 szál páfrányom se :?: Szóval ez egy rejtélyes hónap,az már tuti.A terv,ma mindenképp egy ütt leszünk,ha holnap reggel leesik,akkor ugye még van remény,ha feljebb megy,akkor már túl is vagyok a pé-en. :roll: Na röviden ennyi,meg voltam jógán is.Szóvl azért élek.Apa azt tanácsolta,hogy vegyek ki mára szabit,ő mellém bújik,aztán én a nap további részét gyertyában töltöm,ő meg mehet kocsival dolgozni. :lol:

Zora!

Sajnos szerintem nehéz olyan dokit találni,akihez nem csak maszek alapon járhatsz,legalábbis én úgy tapasztalom,ahoz túl pénzéhesek.Én is szerettem volna kontrollra visszamenni a kórházba és persze így is adtam volna egy vékonyabb borítékot,de a magánba igazított.Hát ez van.De én nem sajnálom rá a pénzt(amiből sajnos nincs ám sok),inkább,mintha cigiznék,vagy tudom is én,én erre költök,csak legyen miért.Ha a vége siker,akkor megéri.A baj csak az,ha azt érzed lehúznak és mégsem kapod meg a megérdemelt szakértő odafigyelést.Illetve ez nem igaz.A legnagyobb baj,hogy pénz nélkül tuti nem kapod meg és pénzért is csak reménykedhetsz,hogy igen. :evil: :? :wink:

Juci!

Kérdésedre válaszolva nagyon fini lett a csirke és bevallom,hogy most a tésztád keltette fel nagyon az érdeklődésemet,azt hétvégén fogom kipróbálni.Nagyon szeretem a szokványostól eltérő,kicsit érdekes,izgalmas kajcsikat.Ha lenne időm,még többet főznék,bár így is kb heti 6nap főzök.

Bufo!

Azt hiszem lemaradtam. :oops: Miért mentek kardiológushoz?Sajnos nagyon bosszantó,ami a magyar egészségügyben meg.Én úgy látom nem hogy javulna a helyzet..................... :evil: Szép kilátások.Örülök,hogy azért a hátad javulgat. :wink:

Virág!

Tényleg jó volna ha írnál egy sort. :roll: :wink:

Rimar!

Na te aztán tényleg 1000 éve nem jelentkeztél. :roll:

Tücsi!

Veled mizu? Mi a helyzet a pároddal? Jutottatok valamire? Nagyon drukkolok,hogy mielőbb megoldódjanak köztetek ezek a konfliktusok és mindenki azt kapja a másiktól,amire vágyik.Szívből kívánom neked,hogy boldog légy. :wink:

Titi!

Remélem mára még jobban lettél.Ma megyek akkor a patikába és este hívlak,hogy sikerült e kiváltani az utrot?!

Éva!

Hogy állsz? Jelentkezz!!!!!!!!!! :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Szia Eszter! nagyon igazad van én is pontosan így látom. Csak naív vagyok, azt reméltem, hogy találok egy lelkes embert, akinek nem közömbös a sorsom, aki még a nevemet is megjegyzi és én ezért tényleg boldogan fizetek. Csak az ellenkezőjéért nagyon nem szívesen. Nem akarok a próbálgatások során már legatyásodni és olyan hülyén érezni magam mint most. CSak várom a csodát. Aztán, ha mégis csodadokik csodatevékenysége nélkül is összejön és meg is marad a baba, amit az előzmények miatt már amúgy is nehezen remélek, akkor talán bizakodóbb leszek. De éppen ez a nehéz, hinni, hogy jól sikerülhet, amikor nem stimmel minden, és senki sem mond biztosat, hogy- Nyugodjon meg és bízzon bennem, mindent elkövetek, hogy egészséges kisbabája szülessen! Istenem, ezt a mondatot szeretném hallani, de úgy látszik az egyetemen ezt nem tanítják, csak azt, hogyan kell rezzenéstelen tekintettel elvenni a borítékot!
Eszter, felteszel majd egy görbét, amin a váladékok is rajta vannak?

Zora
Kép
zora7
 
 


A váladék ügyben annyi, hogy délutánra eltűnik az esti buli nyoma, akkor már csak a tied lehet. Ha az ujjaddal megtapintod a méhszájat, a pé idején nyitott , csúszós,és puha! Ez segít eldönteni, hol is tartasz. Mondjuk szájban mérve a 36.5 már akár pé utáni is lehet.

Zora
Kép
zora7
 
 


Ja , ami a legfontosabb, alig lehet megtalálni, annyira fent van. A páfrányok elmúlta is pé utáni helyzet, hiszen az ösztrogén rohamosan zuhan a pé előtti napon, egyszóval úgy tűnik, talán megvolt már.

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok Lányok!

Kezdek mély depresszióba zuhanni!
Ez az első hónap, amikor fogalmam sincs mi játszódik le bennem és ennek semmi köze ahhoz, hogy nem hőmérőzök! Szerintem egyszerűen megbolondult a szervezetem!

Juci!
Te egy igazi tündér vagy! Ma gyorsan utána is nézek mindenféle tornának, óriási szükségem van arra, hogy lazítani tudjak egy kicsit, különben teljesen összezuhanok! Sikerélményekre van szükségem és arra, hogy kicsit kiszakadjak az itthoni monotoniából és ne érezzem magam úgy, mint egy mosónő!

Na! Máris könnyebb!

Titi!
Annyira aggódom érted, de már nem merlek felhívni, mert nem akarom, hogy zaklatásnak érezd, meg ilyenkor mindig rosszkor telefonál az ember!
Köszönöm szépen Virág telefonszámát! Ma fel is hívom ,mert holnap indulunk Komáromba és annyira szeretném akár csak pár percre is látni!

Momo!
Méghogy nem szép a kép! A kisfiadnak olyan hihetetlenül beszédes szeme van! Hihetetlen mekkora bölcsesség sugárzik belőle már most!
Jaj! Pedig a kisfiam is pályázik Eszterre! Annyira szépek!

Eszter!
Ne izgulj! Biztos, hogy jókor voltatok együtt, innentől pedig a természet dönt! Tudom, hogy nagyon nehéz most türelmesnek lenni! Hamarosan együtt izgulunk a teszteredmény miatt!!!

Később még jövök, de ha így haladok akkor ebéd nem lesz, csak vacsora!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok lányok!

Köszönöm Nektek az aggódást!!! Annyira hálás vagyok érte, és nyugodtan hívhattok bármikor, bármiért!!! Én is be vagyok kapcsolva szinte mindig, de ha nem tudom felvenni, akkor le vagyok némítva.

A lényeg, hogy sokkal jobban vagyok végre, úgyhogy este útnak is indulok. De szombaton szerintem jövök is vissza. Holnap apukám bejön Miskolcra, megyünk a körzeti dokijához, muszáj megköszönni neki, hogy mindig küldözgeti a recepteket postán, meg ugye most már tisztázni kell, hogy a vizitdíj miatt hogy legyen ez a jövőben. :(

Ne haragudjatok, hogy megint nem írok senkinek név szerint, annyit gondolok pedig rátok, de mindjárt jön a párom a munkából, addigra főznöm kellene neki valamit.

Puszi lányok!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Annyira hiányoztok..most nincsen még netem.:(

Nagyon jól vagyunk, de kimerít eza költözködés, nagyon soka munka még...hamarosan mesélek.
Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Mielőtt elfejtenétek még én is vagyok, csak ritkábban. Úgy látszik a másik munkahelyemről jobban szerettem írni, mert ott számítógépen dolgoztam, itt meg nem mindig kell.

Szóval itt vagyok újból. Hála Isten a hányinger érzés elmúlt jól vagyunk. Még mindig 3,5 kg-val könnyebb vagyok mint voltam, pedig eszem, csak egyszerre nem tudok sokat. A baba is biztos jól érzi magát, mert azt sem érzem, hogy terhes lennék. Illetve, mostmár a derekam kezd fájni, lehet a tágulástól.

Kedden voltam AFP-n, jövő héten jön meg az eredmény, aztán uh-ra majd április 10-én kell mennem.

Mindenkinek külön nem tudok írni, mert már olyan régen jártam itt.

Ha már otthon leszek, majd igyekszem gyakrabban írni.
Puszi mindenkinek.
TITI vigyázz magadra.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Na, lányok, most aztán jól letolhattok. Főztem egész délután, és úgy elfáradtam, hogy nem indulok én el most sehová. Majd reggel 7-kor. Apával úgyis csak 9 körül találkozom.

Ági, tőled szeretnék gyorsan kérdezni. Ezt a beutalós dolgot honnan hallottad? Eszerint a körzeti orvos is tudna beutalót írni a szülészetre?! Mert ezt eddig még nem hallottam! A körzeti orvosnál voltam tegnapelőtt, de még semmit nem tudtam az egészről.

KépKép
titi_27
 
 


Juci!
Láthatóan élvezi Eszter az almaevést! Azért ne lepődj meg, az alma picit fogja a székletet.
Hihetetlen mennyire a vérében van, hogy mindig a legszebb arcát mutatja fotózáskor!

Titi!
Örülök, hogy jobban vagy, de azért ne dolgozz sokat!

Én már megszereztem Virág telefonszámát és fel is hívom mindjárt, mert Komáromban leszünk a hétvégén és nagyon szeretnék már személyesen találkozni vele! :lol: :lol:

Anita!
Nekem sokszor eszembe jutsz! Igaz, mi nem ismerjük egymást, de követem e történéseket! Jó érzés, hogy ilyen előzmények után minden a legnagyobb rendben van!!!!
Most magamra gondolok, mert már el sem hiszem, hogy valaha pocakos leszek!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Zora tanácsára az imént megtapintottam magam belül. :oops: Hát szerintem csúszós,meg puha,meg nyitott,de mivel máskor még sosem néztem ilyet nincs viszonyításom,viszont a PG 53 még negatívabb mint tegnap,tojásfehérjém pedig határozottan van és tuti az enyém,mert tegnap alvás volt. :oops: :roll:
Na 1-2 nap és a hőmből kiderül,mi a helyzet. :wink:

Éva!

Jó,hogy jelentkeztél,de magadról egy nyikkot sem írtál.Ezért most le vagy tolva,meg haragszom is. :lol: De amúgy meg tényleg,milyen dolog ez!!!!!!! :wink:

Juci!

nagyon drága druszám,ahogy majszolja az almát,jól tetted,hogy adtál neki. :D

Titi!

Légyszi ne hajtsd túl magad,csak azért mert nem vagy rosszul,aminek amúgy nagyon örülök ám.Este jelentkezem. :D

Ági!

Mi van veled?Jelentkezz be légyszi,és ez igaz a többi lógósra is. :shock: :?

Közben gombapörit főzök,egyébként meg terhességi tüneteim is vannak már,szóval jobb lesz velem vigyázni. :lol: Ma este ismét összebújás,hátha mégis most jön az a pé.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Azért megmutatom a görbét,bár szerintem igazán 1-2 nap múlva lesz értelmezhetőbb.(ha egyáltalán az lesz) Kép

Kép

Kép
anubias
 
 


Juci
Aranyos vagy, hogy így hiányoltál. Nincs semmi baj, csak nem volt időm jönni.Délelőtt vásárolni voltam ami jó hosszúra nyúlt. Ahogy hazajöttünk akkor pedig próbáltam behozni az időt, házimunka... Majd rohanhattam Dávidért az oviba. Kb fél órája jöttünk haza a játszóról Teljesen össze vagyok fagyva. Nem volt túl jó idő, de Dávid jól érezte magát, Áron pedig végig aludt a babakocsiban.

Titi
Jól teszed, hogy nem indultál el ma. Vigyázz magadra holnap, vezess óvatosan!

Anita
Nagyon örülök, hogy ilyen jól vagy. Annyi minden után igazán jár neked, hogy most minden problémamentes legyen. Ügyes vagy, hogy ilyen nyugodtan viseled a dolgot és nem aggódod halálra magadat. Csak igy tovább.! :)

Szszike
Kitartást! Nemsokára minden a helyére kerül, és aztán lehet pihenni.

Eszter
Nem maradtál le semmiről Dávidot illetően. Születése után kiderült, hogy szívzöreje van, ami nem igényel semmi teendőt csak nézni kell, hogy a két lyukacska mikorra tünik el. Egy éve voltunk utoljára akkor már nagyon minimális volt a lyuk, nem is tudák megmérni a nyagyságát. Mostanra biztosan eltünt csak biztonsági vizsgálat lett volna adoki részéről, amire ugye nem került sor.
Te pedig ne aggódj folyamatosan jó időben vagytok együtt. Kétnaponta bőven elég. Lazíts egy kicsit hidd el minden rendeződik akkor amit most még nem érzékelsz. :)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Tegnap sajna nem voltam, mire hazaértem a fogorvostól, csak annyi erőm volt, h lefeküdjek. Valamit el is rontott a doki, mert még ma is egész nap fájt, pedig csak tömött egy fogat, vissza kell mennem hozzá.

Juci! Nagyon jó képeket csináltál Momoéknál. Gyönyörűek a babák.
Nem lehet egyszerű akkor neked, plussz két gyerek, akiket „készen” kaptál. De az a lényeg, hogy jól kijössz velük. Nekem ez nagyon furcsa, tudom pedig, hogy ez nem ritkaság a mai világban…
Nagyon úgy tűnik, hogy a pici lányodnak ízlett az alma! A barátnőm a babájának a natúr 100%-os, tartósítószer mentes alamlevet adja, amit 5 l-es nagy dobozban lehet venni és az teljesen rendbetette a székletét.
Olyan fura ez, hogy megpróbáljuk betartani a „szabályokat” és mindenképpen aggódunk, ha valamit máshogy teszünk. Az anyósom meg kiröhög mikor ilyeneket mondok, h 6 hónapig csak tejcsi (de nem adom fel egyenlőre). A sógornőm gyerekei meg 6 hónaposan már mindent ettek. Ki is akadtam a múltkor, az 5 hetes gyerekének húslevest adott répával! És ha szólok, hogy nem kéne, én vagyok a hülye, mert ugye még gyerekem sincs…

Titi! Gyógyulj meg mihamarabb és ne aggódj. Tudom könnyű ezt mondani, én is tiszta para voltam, mikor februárban elkaptam azt a vírust.
Szerintem gondold meg azt a Miskolcot, még ha jobban is érzed magad, nagyon könnyen visszaeshetsz, ki kell ezt pihenni rendesen és most a baba meg te legyetek a legfontosabbak!

Zsuzsa! Ez a magyar egészségügy! Ezért fizetünk havi több 10 ezer Ft-ot…A körzeti doki, biztosan tud valahová beutalót adni nektek kardiológiára, vagy nem?

Eszter! Tényleg relytélyesnek tűnik a ciklusod, de szt gondolom, ti mindent megtettetek a siker érdekében akkor is, ha volt már pé-d. Ha holnap is megy fel egy picit, bizti beteszi a pét 27-ére. De azért tényleg ne hagyjátok ki a ma estét!

Zora! Nem hiszem, h találni fogsz dokit, aki bevállal „vegysben”. A legtöbbel sz is baj, hogy a kórházzal csak szerződésük van, nem is állandó alkalmazottak, ezért csak ügyelni járnak oda, meg persze ha a saját betegük szül és behívják őket .Rendelét nem is tartanak. Azért próbáld meg, ha gondolod, de szerintem ez az, amire nem szabad sajnálni a pénzt.
Ha viszont más oldalról nézem, a sógornőim mind az sztk-ba jártak terhesgondozásra, az ügyeletes dokinál szültek és mégis egyben vannak… Mondjuk vdéken, Pesten eléggé más a helyzet.

Éva! Ne keseredj el! Úgy tűnik van most vmi a levegőben, hogy Eszter is olyan furcsán működik, pedig ő a hmérőt se hagyta abba.

Voltam ma UH-n, minden ok-s azt mondta a szonográfus. Csak az a baj, hogy minden méretet megtaláltam a papíron, csak azt nem hogy mekkora… Nincs rajta az ülőmagasság se a kép szélén, se a leleten amit kaptam. Megerősítetette, hogy kisfiú és láttuk mindenét, a feje bűbjától a talpáig. Megmutatta a doki a szívét, a gyomrát, a két veséjét is, teljesen kiráz a hideg még ilyenkor is, mikor csak rá gondolok, annyira csodás érzés.
Az az egy zavar, hogy ezt írta a papírra: Hasfal: épnek tűnik, gerinc: épnek tűnik. És nem azt hogy ép.
A placenta még mindig a mellső falon tapad.
Az it jelent, hogy a magzat fekvése fejvégű?
Bocsi, hogy ennyit regéltem egy uh-ról, de olyan jólesik leírni, mert újra látom magam előtt…

Puszi
verzsike
 
 


A kép lemaradt az előbb...

Kép
verzsike
 
 


Ági!
NAgyon komoly a kislányod! Bejelölt iwiwen és az adatlapján azt írja családi állapotánál, hogy kapcsolatban él. Ez nagyon édes.
verzsike
 
 


Sziasztok!

Erzsike!

Ha fejvégű a fekvése,akkor az azt jelenti,hogy abban a pózban van,mint amiben szüléskor is kell majd lennie,buksival lefelé.Nagyon örülök,hogy mindent rendben találtak a babáddal.Ez a legcsodálatosabb érzés a világon. :D Én sem vártam szerintem 6 hónapot a kóstoltatással,de ki tudja,olyan régen volt.A kismamák nagykönyve volt a biblia,abból lestem,mit mikor kell és hogyan.

Zsuzsa!
Akkor örülök,hogy semmi baj a szivecskéjével,csak ellenőrzés,biztos eltünt már az a kis luk is,de remélem azért kaptok másik időpontot mielőbb.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter! Tuti, hogy megvolt a pé-d! Most már ne aggódj.
Erzsike! Mindig ezt írják mindenkinek, ez teljesen jót jelent. Gratulálok a kisfiadhoz!

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok:)

Erzsike:)
Gratulálok ehhez a szuper uh lelethez:) És kisfiú?? :) Mi lesz a neve?
Az ülőmagasságot ilyenkor már nem mérik a legtöbb helyen. (sőt, szinte soha...de ebben is bizti van kivétel).
Az hogy fejvégű, az azt jelenti, hogy a fejecskéje van lent, tehát ez a lehető legjobb helyzet a megszületéshez. De ez ilyenkor nem sokat számít, hiszen olyan nagy a helye, hogy foroghat össze-vissza még. De reméljük most már fejvégű is marad:)
És az, hogy:" Hasfal: épnek tűnik, gerinc: épnek tűnik" teljesen rendjén van. Nem azért írta, mert valamit nem látott jól, hanem ők így fogalmaznak. Ezt kórháza válogatja, hogy mit ír. Azt hogy ép vagy épnek tűnik. Ez csak fogalmazásbeli különbség. Igazából nem is írhatnák csak simán azt, hogy ép, mivel ők is azt mondják, hogy az UH nem mindenható. Nekem is a leleteimen így van írva :wink:

Juci:)
Éééééédes a kép! És a partedli így szép, ha foltos :D
nagyon köszönöm a szabásmintákat! Annyira örültem nekik! Nekem is megvoltak, de egyszer kölcsönadtam és nem kaptam vissza többet. Azóta is sirattam ezeket. Eztért amikor megláttam a boríték tartalmát, majd kiugrottam a bőröből! El sem tudod képzelni, milyen örömet okoztál vele!!!! :D

Titi!
Jelentkezz, ha hazaértél! Sokat gondolok rád!

Anita:)
Örülök, hogy minden okés veletek! Most már lassan elkezdesz hízni szerintem. Főleg ha a hányinger is elmarad. ha megvolt az Uh, jelentkezz légyszi, mert nagyon várom a híreket:)

Eszter:)
Hát ehez a görbéhez most én sem tudok hozzászolni :roll: Remélem pár nap múlva okosabbak leszünk. Addig meg csak tegyétek a dolgotokat :wink:

Mesi:)
Jól vagytok? Pár sort nem írnál?

Zsuzsa:)
Ugye azért elviszed majd Dávidot a vizsgálatra? Bár nagyon biztató, hogy a múltkor már alig volt lyukacska. Ugye nem okozott neki ez problémát, tüneteket régebben sem?

Momo:)
Nem is tudom, ezek a gyereke együtt vagy külön-külön szebbek:)
és jól olvastam? Már be lehet menni a házatokba? Hogy áll pontosan a házatok?

Ági!
Merre vagy már megint? :D



Nekünk volt egy kemény éjszakánk. Kb. 10 percet aludtam. Most nappal persze semmit, mert Bence az ölemben van egész nap......most megint majd összeesek...
Voltunk sétálni is. A babakocsi szuper, csak baromi nehéz. Most a pincében tartjuk, ami biztonságos. A mózeskosarat hozzuk csak fel, Bencével együtt:)
Bence nagyon élvezi a sétákat, alszik egyfolytában 3-4 órát is. Csak én fáradok közben a gyaloglástól :)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok,

Itt vagyok ám, csak tegnap mire elolvastam mindent megadta magát a babanet, és nem tudtam irni, pedig tényleg nagyon akartam!! Mindig megfogadom, hogy minden nap irok, és akkor nem kell regényeket, meg nem kell figyelnem, hogy kit hagyok ki, hanem egyből reagálok, de ez úgy néz ki sose fog összejönni…
Ma meg reggel már korán mentem vérvételre (cukros, meg most adtam le a hepatitishez is), aztán autót néztünk, délután meg Vivinek hangversenye volt... És egész nap fájt a fejem :(( Bevettem egy fél algót, muszáj volt.

Juci,
tényleg beszélnünk kéne, mert engem mindig kihagysz az írásból
:roll: :cry:
Ügyesek vagytok az almával. Nem csodálom ám, hogy Dudinak izlett… Eddig is olyan áhitattal nézte, ha valaki nem ciciből evett vagy ivott. :D

Titi,
azért én kicsit örülök, hogy nem indultál el Miskolcra... Ráérsz holnap kipihenve magadat! Légyszi vigyázz magadra tényleg!
Nálam tudod hányszor szalad a lakás??? Úgy döntöttem, hogy semmi nem lehet fontosabb most a kicsi lányomnál! Bár mondjuk nekem ebben Karcsi partner, mert inkább megcsinálja ha látja, hogy kivagyok nagyon! :lol:
Nekem a nődokim azt mondta, hogy "most úgy áll a helyzet, hogy bármelyik kórházban ellátják az embert, ha a körzeti ir egy beutalót, hogy a Péterffyben lássanak el mindenféle terhességgel/szüléssel kapcsolatos beavatkozást nekem." A orvos-fizetésről pedig annyit mondott, hogy most úgy néz ki, hogy nem nagyon ellenőrzik majd kinél szül az ember... :D :roll:

Zsuzsa,
Hova mentetek volna uh-ra???
Mi Vivivel a Madarászba szoktunk járni a Kormos doktornőhöz. Szeritnem oda mehettek nyugodtan! Nem túl sokat mosolyog a nőci, de szakmailag ott van nagyon. Ott is ip-ot kell kérni, nem tudom mikorra adnak?!?

Verzsike,
örülök, hogy minden rendben van veled és a kisfiaddal :D
A fejvégű fekvés még nem jelent semmit. Eddig nekem mindig fejjel lefelé volt a drága, most először nem :)
Amugy meg most derült ki, hogy nekem is melső falon tapad a placenta. :shock: :shock: :shock: Eddig minden uh-on hátsó volt irva???!!! De ez legyen a legnagyobb tévedésük :D
A hajamat meg azért vágattam le, mert már nagyon nem bírtam vele. Folyamatosan reggelente szárítgatni nem sok energiám van, és ez még csökkeni is fog, ha megszületik a bébi… Amugy meg nekem már volt ilyen rővid (sőt rövidebb is!), és azt apa is nagyon szerette.

Zora,
én nekem is a többiekkel megegyező a véleményem. Ma már nem nagyon találsz olyan orvost aki "megismer" pénz nélkül...
Bár az enyém amikor kértem, hogy hozzá járhassak (Családtervezőből ismerem), felajánlotta nekem a kórházi terhesgondozót is, csak én kifejezetten kértem, hogy ha lehet akkor neeeeee! Ott egyszer voltam, de többet nem szeretnék menni, mert hálás voltam a sorsnak akkor is, hogy nekivetkőznöm nem kellett, csak papírért mentem! :roll:

Eszter,
annyira átérzem a helyzeted! De a hőd középidőben mászott lefelé, és most elkezdett fölfelé... Ez jóóóóóó!!! És ti megtettetek mindent, úgyhogy tényleg nyugi. A párod meg egy tünemény! Szerintem ha megkérnéd, hogy maradjon otthon veled és tartsa a lábadat egész nap gyertyában, azt is megtenné! :D
Amugy ez a párnás dolog nekem bevált. Akkor, annál az egy alkalomnál én nem is akartam párnázni (mert ugye tudjuk, hogy tényleg csak nagyon kicsi esélyét meg akartam adni), de apa úgy dugosta a fenekem alá, hogy még tiltakozni se volt időm! :lol:
A szobát neki csináltuk, de még nagyon félkész állapotban van. Vagyis a nagy rész bútorát összeraktuk, de a kiságy még sehol, a képeket még nem raktuk fel… Amint kész lesz lefotózom igérem.
A folyósot csináltuk, arról rakok fel képet.

Éva,
Nem vagyok ám én se csinos kismama. Néha belenézek a tükörbe és olyan vagyok, mint egy bálna.
De te meg a magasságodhoz igenis csinos vagy! Tudod, szeretnék én 3 gyerek után úgy kinézni mint Te!!!
Azért a torna biztos jót fog tenni, ha másnak nem, legalább a lelkednek!
Én is elterveztem, hogy ha megszülök és már nem szopiztatok, akkor apának itthagyom a „Gizit” (dokim nevezte így), és elmegyek tornázni. Szoliba is megyek, tornázni is fogok, szép leszek!!!!! :D
Most is szeretnék valamit kezdeni magammal, de a torna nagyon távol áll tőlem. Úszni már mióta szeretnék, de nem vitt rá a lélek még… Pedig egyre jobban vágyom rá, mert már a derekam és a hátam érzi a plusz súlyt.

Szerintetek merjek úszni? A dokim azt mondta, hogy Canestenes tamponnal ússzak és akkor el tudom kerülni a fertőzéseket…

Koda,
Remélem időben reagáltam a mail-edre!!!???

Mesi,
Mi újság??

Momo,
Nagyon édes a két csöppség. Irigykedtem ám, jó lehetett látni, hogy mit reagálnak egymásra!!! Dudi megette a fiacskád kezét??? :D

Anita,
De jó felőled is hallani!!! Képet ha kapsz az uh-on, akkor rakd fel nekünk mindenképp!!! Olyan kiváncsi vagyok! Mondták már, hogy vajon kisfiú vagy kislány lesz?

Na, most ennyi, megyek szerintem lefekszem aludni… A fejfájás teljesen kivette minden energiámat!

Millió puszi mindenkinek.


Ja,a kép (felül festék, alul tapéta. És a linóleumot is mi raktuk le):
Kép
csné
 
 


Erzsike,
a pasijának is ez van az oldalán! Sőt, ő a "magamról"-ban is irt a Viviről!!! Ha van kedved nézd meg az ismerősei között. HOlp Kirill-nek hívják. Már 3. éve szerelmesek!
Ma annyira kiálltak egymásért az isiben, hogy a lányom kék-zöld lábbal jött haza, mert megrugdosták... :roll: :shock:
Imádom őket együtt!
És ha már itt tartunk elmesélem:
A fiú (4.-es) azt álmodta, hogy a Vivi megcsókolta. Ez elmesélte a Vivinek és megkérdezte tőle, hogy nem lehetne-e? :D
Erre az én nagy és okos lányom azt mondta egy nap gondolkodás után, hogy "még nem érzi magát elég nagynak és a kapcsolatuk sem olyan biztos, úgyhogy várjanak vele" :D
csné
 
 


Sziasztok!

Ági! Ezt el se hiszem! Akkor ez azt jelenti, hogy 10 év múlva már mi vár rám!? Annak idején anyukáinknak azért picit többet hagytunk.

Nekem azt mondta a dokim, nyugodtan mehetek úszni, tampont véletlen se, szerinte nagyobb úgy a veszély, mint ha csak odafigyelek és azonnal le a fürdőruha, törcsi nem relak sehova csak ki a tatyiból és úgy törölközés, stb...

Nekem is hiányzik a mozgás, óriásikat soktunk sétálni, és most rávettem magam tekertem fél órát az ellipszis gépen. Extra jól esett, csak olyan nehéz nekikezdeni...
Hétfőn meg megyek kismama tornára, kíváncsi vagyok milyen lesz. A Hermina útra megyek, egy gyógytornász fogja tartani. Nincs olyan közel, de itt az Őrsön csak kismama jóga van, az nekem nem hiszem h bejönne.

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok!

Megvolt a pé!!!!!!! :D :D :D Ma reggel 36,8-al ébredtem,szerintem ez elég egyértelmű. :D Hogy melyik nap volt,azt nem tom,de remélem siker koronázza a hónapot,egy Húsvét hétfői + tesztre gondoltam.

Jajj,mindjárt jövök. :(

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter!
Ez nagyon jó hír! :lol: :lol: :lol:
Kicsit még olvasgatok, utána jövök, de annyira éreztem, hogy Eszter csak valami jó hírt közölhet!

Én viszont rosszat!
Ebben a hónapban érdeklődés hiányában elmaradt a peteérésem. :cry: :cry:
Sajnos a hőm így a 17. napon visszaesett 36,3-ra. :cry:
Ilyen még nem volt, de nem is reménykedhetek, mert tegnap el kellett kezdenem az Utrogestan-t és az már úgysem engedne megrepedni egy tüszőt! :cry: :cry:

Éva

Kép
balimama
 
 


Gratulálok Eszter ehhez a szép tüszőrepedéshez, remélem folyamatos lesz az örömöd ezután! Egyébként a 15-16. napon volt, ügyi vagy!
Éva! Mondtam, hogy ne szedd! Mi a fenének tüszőrepi előtt? Nem a nap a lényeg, hanem a pé, hiszen mi van akkor azokkal, akiknek hosszabb a ciklusuk? Egyébként éppoen ma repedne szerintem minden jel szerint!

Zora
Kép
zora7
 
 


Eszter!
Szuper! Én is remélem, hogy a nyuszi mást hozt nektek a csokitojásnál. :)

Éva!
Húúú...én már tökre megkeveredtem. Elvesztettem a fonalat valahol. Most már nem kell menned uh-ra? Hogy megnézzék a töszőket? Nem kétnaponta kell járnod? Vagy én emlékszem rosszul? :roll:


Ági:)
Megkaptam a mélt, akkor arra a címra címeztem a borítékot okés?
Milyen színű lesz a babaszoba? Amit képet felraktál, az az előszoba?
És méghogy bálna.... :D Inkább dilis vagy :D Csak titokban: hány kilót híztál eddig? :P
A lányod meg egy tündér! Jól van nevelve, ez látszik:)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok lányok!

Most csak bejelentkezem, majd jövök később ha a fiúk alszanak. Dávid taknyos lett így nem ment oviba. Ezért csak egy pillanatra van időm ide ülni a gép elé.

Eszter
Látod kár volt izgulni. :D
Nagyon örülök a péd-nek, és jókor voltatok együtt. Most már csak a z idegtépő várakozás van hátra. Én zebrát kívánok neked nyuszi helyett húsvétkor.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Koda!
Az egyik orvos szerint volt egy tüszőm a 9. napon (14mm), ami a 12. napra eltűnt, tehát megrepedt (vagy kitudja) Semmi ráutaló tünetem nem volt! Viszont a másik orvos a 13. napon 4 db 10 mm feletti tüszőt látott a a két petefészkemben. Erre se utalt semmi, hogy megrepedt volna valamelyik. Most folyamatosan pisilnem kell, görcsölget a hasam, minden váladékom eltűnt, de a hőm egyáltalán nem emelkedik (mondjuk nem is mértem csak az utóbbi 4-5 napban.
A kórházam megszűnik, az orvosom a kezét törte, én pedig lemondtam erről a hónapról (is).
Remélem hétvégére már jó idő lesz és sokat sétálhattok! Nekem az volt a legnehezebb idő, amikor még nem tudtunk kimenni.

Na mindegy! Itt vagytok Ti!
Lányok!
Mennyire készülődtök a Húsvétra???

Ági!
Igenis nagyon szép kismama vagy!!!!
Irigyellek azért, hogy a lányod így megoszt Veled mindent. Valamit nagyon jól csinálhatsz! Én inkább nem mesélem micsoda poklot járunk a nagylányommal!
Sajnos én nem vagyok olyan büszke magamra, a kinézetemre meg főleg! Azért hozzátartozik az is, hogy nem vagyok ám én ilyen kényelmes, nyugodt élethez szokva.
Az úszás az a sport, amit mindenkinek lehet! Csak találni kell egy rendes uszodát. A Canestenes tamponnal kapcsolatban ugyanúgy megoszlanak a vélemények, mint egyáltalán a tamponnal kapcsolatban. Szerintem egy kiadós tisztálkodás és szárítkozás után nem lehet baj!

Zsuzsa!
Remélem már jobban van a derekad!
Sajnos az óvodás gyerekek ősztől tavaszig náthásak. Remélem Áron nem kapja el!

Eszter!
Annyira szorítok Neked!!!! Olyan sokat gondolok Rád!

Titi!
Remélem jól telik majd a hétvége! Tessék sokat pihenni!

Erzsike!
Mindjárt a felénél jársz! Hihetetlen mennyire gyorsan telik az idő!
Persze még kicsi a baba, sokat fog még forgolódni! Először a 28. héten van értelme vizsgálni hogyan fekszik.
Mondom én, hogy baj van a kommunikációval! Mármint az orvosk részéről. El sem hiszik, hogy egy-egy helytelenül megfogalmazott mondat mekkora rombolást végez!
Milyen szépen látszik mindene!

Anita!
Tényleg kérünk képet!!!! Pocisat is, babásat is!

Momo!
Most olvasom mit kell tudni csinálni egy 7 hónapos babának! :shock: :shock:
A barátnőm kisfia 9 hónaposan még semmit sem csinált, nem azért mert nem volt egészséges, hanem azért, mert nem volt lehetősége. 24 órán keresztül kézben volt. Amikor végre letették 2 hét alatt mindent produkált, ami a korának megfelelő.
Nem szabad ebből problémát csinálni, szerintem az ember úgyis érzi és látja, hogy egészségesen fejlődik.

A fiam nem hajlandó bilizni. Amúgy mondatokban beszél, elszámol 100-ig és ismer néhány betüt. Szóval nem hiszem, hogy baj lenne az értelmével! :lol: Egy-két felnőttével viszont biztosan baj van, amikor rémülten kérdezik, hogy 2 évesen még nem szobatiszta????

Később még benézek! :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Na alszanak a lurkók.
Így végre van egy kis időm. Két gyerek + a főzés nem sok időt hagyott nekem ma délelőtt. Még sétállni sem tudtunk lemenni. Nem is baj elég lesz csak a déltáni is Dávid úgyis taknyos rendesen. Sima megfázás, csak alig kap levegőt.
A hátam már csak nagyon kicsit érzem. Ilyen hamar még soha nem jött helyre, remélem nem esek vissza.

Ági
Köszi a tippet a Madarászos dokiról. Szerintem elmegyünk. Vivinek is volt szívzöreje, vagy ti miért jártok kardiológiára?
Nagyon jó lett az előszobátok, tetszik a színe.
Hú Ági már most ilyen kapós a lányod mi lesz később. Folyamatosan körül fogják zsongani a fiúk, te pedig aggódhatsz.

Koda
Soha nem okozott semmi gondot Dávidnak ez a zörej. De azt mondta a doki, hogy ezzel bártan el lehet élni, még élsportoló is lehet belőle. Régen is volt ilyen csak akkor nem volt uh. hogy nézzék..
Látom nem sokat javul a helyzet alvás ügyben. Csak bíztatni tudlak egyszer eljön az az idő, hogy többet alszik Bencus.
Szuper, hogy a pincébe le lehetett tenni a babakocsit így nem kell állandóan cipekedned..Sajnos a séták a babának kedveznek csak mi pedig még tovább fáradunk. :roll:

Titi
Már biztosan szerencsésen megérkeztél a papádhoz. Remélem nem hajtod túl magad. Nem lenne szerencsés, hogy visszazuhanj a betegségbe. Vigyázz magadra és ha tudsz pihenj!

Verzsike
Már mindent leírtak a lányok ami miatt aggódtál, így én nem ismétlem őket. Nagyon szépen látszik a baba gerince igazi kis gyöngysor. :)
A fogad javult valamennyit?
Ne is foglalkozz vele ki mit mond hogyan kell majd eteni a kicsit Csunálj mindent úgy ahogy te jónak látod, elvégre a ti gyereketek. A szüleink is valószínüleg ezt tették annak idején velünk, csak már nem emlékezenek rá, és szeretnek mindenbe belekotnyeleskedni, mert ők már felneveltek minket és nem lett bajunk.
Írd majd meg mi volt a kismamatornán, kíváncsi vagyok rá, mert én nem jártam és érdekel milyen gyakorlatok vannak.

Juci
Nem semmi feladat lehet állandóan ennyi gyerek igényeit kielégíteni. Minden elismerésem a tiéd. Nem tudom, hogy én képes lennék e rá. Most már értem amikor írod, hogy fáradt vagy miért van.
Látod látod te is kicsit hamarab adtál almát mint 6 hó.Így dől meg a fogadalom. Engem is hajtott a kíváncsiság mind a két fiúnál, így nekem is kicsit korábban kóstoltak először fél éves koruknál. Nagyon jól fogadta a képek alapján Dudi. Szerintem a többi kóstolóval sem lesz gond. Most már minden nap kap vagy csak próba volt?
Ok. Neked mikor jó a tali? Húsvét előtt vagy húsvét után?

Balimama
Ne keseredj el a hődet illetően, hiszen nem mérted ezt a hónapot így nincs mihez viszonyítani.
Fel a fejjel! Uh-ra már nem kell járni?

Zora
Sajnos olyan doki nem nagyon létezik akire te vársz. :cry:
Remélem azért sikerül találnod valakit akiben megbízol, még ha fizetned is kell.

Virág
Mi van veled?
Bejelentkezhetnél egy szóra ha tudsz.
Lesz tali?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok Lányok!

Sajnos nagyon ritkán tudok jönni.próbálom pótolni a lemaradást,lehet,hogy egyszer csak sikerül. :D

Eszter!

Nagyon drukkolok,és ha törik,ha szakad húsvét hétfőn megnézem a pozitív tesztedet!

Emma megfázott,már régóta kínlódunk vele.Rettenetesen náthás volt(most már azért múlóban van).Szuper ez az orrszívó porszívó izé...,de a drágám úgy ordít tőle,hogy alig tudom lefogni. :cry:


Képzeljétek,betöltöttem a 31.hetet!Hihetetlen!Most eszméltem rá,hogy össze kell írnom mi kell a kicsinek és nekem még a szülés előtt,és milyen szervezési feladatok várnak rám.Még jó.hogy a kicsinek nem kell sokmindent vásárolni!
Ági,Tücsi!
Ti is kislányt vártok,választottatok már nevet?Mert mi még mindig keresgélünk.Néhány napig Lillának hívtuk,de a párom többször is Lilinek szólította,és nekem nem tetszik az a név,így megegyeztünk,hogy másikat keresünk.A keresésé azóta is tart...

Egyébként a babával minden rendben,a héten voltam uh-n.A méretei jók,bár szerintem nem lesz akkora,mint Emma.A lényeg,hogy megvan mindene,és egészséges.

Hogy álltok a tavaszi nagytakarítással?Én lassan a végére érek,anyu segítségével.Mert már nehezen bírom a gyűrődést...A bálna szó már nem is takarja az én kinézetemet.Akkora,de akkora vagyok!


Mindenkit puszilok!

MOna
monaszisza
 
 


Hali!

Megint csak gyors bekukk es csinalom tovabb a dolgom. :cry:

Juci!

Legyszi el tudnad kuldeni ezeket a kepeket mailben???joshuacat66@hotmail.com.
Koszi,nem surgos azert.Tenyleg jol sikerultek.Majd ha felvittem a computerre,akkor a te kepeidet atkuldom,vagyis amin te vagy Dudival.
Falra ragaszthato dolog ugyben.Olyan kicsik most nincsenek,vannak egy darabosak,pl a tigris,Micimacko,...kb. 20cmsek,es vannak oriasiak,amin rajta van mindegyik,vagy csak Micimacko csinal valamit..melyiket szeretned??
AMugy edi Dudi,es hogy eszik??Most akkor mar folytatod tovabb,vagy maradsz az almanal?
En ma vizet probaltam neki adni,mert olyan szaraz volt a szaja,de kikopte poharbol es kanalbol is..hat ,gondolom nem kell neki es nem volt szomjas. :lol:

Bufo!

Jo,hogy jol van mar a hatad...Kardiologia..rohejes ami itt folyik Magyarorszagon. :cry: David javulgat?

Balimama!

Egeszen biztos vagy ebben a nem meg tortent peteeresben???Es most akkor nincs ketnaponta nezes ha bezar a korhaz?

Eszter!

Nagyon szuper...annyira drukkolok!!!!

Agi!

Eloszoba nagyon szep,en is ezeket a szineket szeretem.Kislanyod meg tunderi es hihetetlenul felnottesen gondolkodik!!! :lol:

Monaszisza!

Hogy elszall az ido...mindjart a vegen jarsz..es meg tavaszi nagytakaritast is csinaltal??nem semmi :!: :!: :!:

Koda!

MIlyen ismeros ez a babakocsiban alvas :roll: :roll: :roll:
Szerencsed hogy mar nincs hideg!Az biztos hogy jol el tudsz faradni,..remeljuk o nem szokik hozza mint egyesek(lasd az en kicsi fiamat aki mind a mai napig jot csak babakocsiban alszik,akkor ha mozgasban van. :cry: )

Haz...csak a foldszinti falak allnak...ugy mentem be.Ma lett volna a fodem betonozasa..de hala az egnek hogy van muszaki ellenorom es ujra csinaltatta a zsaluzast...mondanom sem kell hogy sporolni akartak egy kicsit..mint mindennel. :roll:

Verzsike!

tenyleg ne aggodj amiatt amit a doki irt az uh. papirra,doktora,korhaza valogatja.A lenyeg hogy minden rendben van. :lol:

Na,es most vajh kit hagytam ki???

Titi!

Rad meg neheztelek...vagyis nem is tudom hogy irjam neked.szerintem magadat es irinyo pirinyo babadat kellene eloterbe helyezne,ti vagytok most a legfontosabbak.Ket napja lazas voltal,most meg lementel apukadhoz.tudom hogy szuksege van neki is rad,es nagyon szereted ,de o felnott ember,a kisbabad meg olyan pici,ra kellene vigyaznod.Azt is belatom hogy nem ulhetsz otthon,mert sok dolgod van..csak TORODJ MAR MAGADDAL EGY KICSIVEL TOBBET KERLEK!

Na,ennyi..remelem szep hetvegetek lesz!
Mi(Mishal es en) arajanlatot szeretnenk kerni par ablakostol a hOme Centerben...annyi ilyen dolgot lat,hall,lehet,hogy a vegen epitesz lesz belole :?: :lol:

Szep ejszakat mindenkinek!
momo35
 
 


Sziasztok!

Jó reggelt csajok.Mára behúzta a ferty a pé-t,de már ma alacsonyabb volt a hőm a tegnapinál,ami nem tetszett,majd meglátjuk.Hosszas hezitálás után nem kezdtem el az utrot,és nem tudom,jól teszem-e,mert szerintem még elkezdhetném :roll: Nektek mi a meglátásotok?

Titi!

Én sem örülök neki,hogy máris útrakelsz,egy kis lassítás jól jönne most. :wink: Bocs,hogy nem hívtalak,csak nagyon pörgősek voltak a napjaim,de megvan az utro,csak meg kell beszélni,mikor randizhatnánk. :wink:

Juci!

Ma fogom elkészíteni az indonéz tésztádat és nagyon kiváncsi vagyok már rá. :D

Éva!

Hogyan továbbb? Érzem,hogy kezdesst csüggedni,de szerintem meg pont jó úton jársz,ez az uh-os pé figyelés nem rossz,csak amikor már szép nagy volt be kellett volna adnia inkább azt a repi szurit(szerintem)Most viszont én sem látom sok értelmét annak,hogy elkezd használni az utrot.Amúgy mit mondott a doki,miért ragaszkodik a szájon át történő progipótláshoz? A hüvelyi nem járna annyi rosszulléttel és a májat sem terheli.

Ági!

Nekem is nagyon tetszik az előszoba,és szuper ügyesek vagytok.

Mona!

Neked is nagyon köszönöm a drukkot,szegény Emma.Bálint anno még hányt is az orrszívó porszívó után,de az tény,hogy hatékony volt.

Momo!

Olyan szép vékony vagy a képen,bár nem látszik belőled sok,de az igen,hogy csinos vagy.

Én mostanra nyertem kb vissza az eredeti formámat.Pl megint van derekam,mert nekem a 8. héten már szépen eltünt.Amúgy már a kórházban lement rólam az a pár kiló az ideg miatt,csak az alakom volt picit más.Ezt csak én,meg a férjem látjuk.Illetve a kollégáim is mondják,hogy fogytam,pedig nem,csak átalakult.Amit még nem értek,hogy a görbém első szakasza a behúzott vonal fölé,nem alá esik.Szerintetek miért? Az baj?Ne haragudjatok,hogy ennyit foglalkozok magammal,igérem,ha ez nem az én ciklusom lehiggadok és visszamegyek nyugisabb stílusba. :oops: :roll: Kép

Kép

Kép
anubias
 
 


Jó reggelt lányok!

egy pici időt elcslok a főzésből meg a takarításból és gyorsan elolvastam mit írtatok...

Eszter! Azzal az egy tized fokkal ne törődj, az nem számít, az a lényeg, hogy volt pé.

Momo! Jó ablakvásárlást! Elég gáz, hogy az építőd mindig a te károdra akar magának spórolni, de ügyi vagy, hogy nem hagyod magad.

MOna! Gratula a nagytakarításhoz. Én most energiadús korszakomat élem, mégse merek belekezdeni. Már megfűztem anyukám meg a tesóm, h egy hétvégén jöjjenek el és együtt csináljuk meg.

Zsuzsa! Örülök, hogy rendbe jött a hátad, de azért vigyázz, nehogy megerőltesd magad és visszatérjen.
Dávidnak jobbulást!

Éva! Most nagyon nem írigyellek! Lehet hogy kihagytam valamit, de nem értem, hogy miért nem repesztette meg a doki a tüszőt, amit látott? Nem erről volt szó?
Ha a jó oldalát akarod nézni a dolgoknak, akkor nézd úgy, hogy nem is bej, ha csak a köv hónapban jön a baba, hogy mire el kell kezdened dokihoz, meg vizsgálatokra járni, talán letisztul a helyzet a kórházak meg a dokid körül és nem a bizonytalanságban rohangálhatsz ide-oda.

Titi! Remélem vigyázol magadra!

Most megyek vissza sütit csinálni, délután megyünk vendégségbe és megígértem, h a desszertet én készítem. HA sikerül, akkor tezsek majd fel képet.

Puszi mindenkinek. Szép napot!
verzsike
 
 


Eszter! Szerintem kezdd el az Utrot, mert segít talán szépen beállítani a progit, vesztenivalód nincs, hiszen, ha nem jön össze ez a hónap, úgyis megjön, legfeljebb lesz egy szép hormonszinted. De ha baba van, neki direkt jó, ha szeded. Már önmagában a barnázásra is szokták adni, nekem ez a véleményem. Látod Titi is meg Ági is mennyit hezitált, aztán csak segített nekik is. Szerintem az ember tegye meg, amit tud! Az is egy lehetőség, hogy a pozitív tesztnél kezded el rögtön szedni, ezzel sem árthatsz még sokat, bár ha most kezded , szebb lesz a nyálkahártyád! Hiszen túladagolástól nem kell tartanod, a progi ártalmatlan, legfeljebb egy kis rosszullét a mellékhatása.

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora!

Én is ezen hezitálok,de meddíg szedjem,a 28.napig,mert az 9 nap,ill.nem szedném,hanem felhelyezném,mert az enyém kúp.Mit gondolsz?Köszi,hogy így törődsz velem. :wink: Én is sokat tanakodok ám a te dolgodon és feltétlen egy jó doki kellene.Az enyém jó,de fizetned kell ám neki. :roll:

ÉVa!

Adj légyszi tanácsot,mennyi ideíg kell használni a progipótlást,ha a ciklus normalizálására használjuk?

Kép

Kép
anubias
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: