Csak akit érdekel a hiperstimu az olvassa!!!!
macspacs
Én inkább meg se hallottam volna amit írtál!!! Én nem 2 napig, hanem 9. hétig voltam rosszul, 7 hétig csak feküdni tudtam a lábam akkora volt a víztől, hogy nem bírtam járni, a hasam meg mint egy 6-7. hónapban lévő kismamáé, ami abszolút nem kellemes, mert ahogy már írták a víz nyomta az egész belsőm és alig-alig kaptam levegőt ez mind a 7. hétig.
És voltak pillanatok mikor azt hittem itt a vég!
Én nem akartam ilyen drasztikumokat írni, de ha Én azt mondom nem kívánom senkinek, akkor az legyen elég!!! Irrgum-burrgum!!
Amúgy Nekem akkor is 90%-ot mondtak a kórházban mindenki annyit mondott, orvos, az összes nővér, szóval mindenki!!!!
És valaki kérdezte, hogy mikor veszik észre. Sajnos Nekem nem vette észre a doki, pedig többször mondtam, hogy nagyon fáj a hasam.
Aznap mikor visszakaptam Őket kaptam még egy szurit, amit nem kellett volna!!! Azután lettem rosszul, de azt inkább nem részletezem......
Ja és 9. heti Uh-n még jelentős hasi folyadékkal voltam teli és egy csomó cisztával. Most szerencsére a 12. hetin már "csak" kevés hasi folyadék volt látható és a ciszták is szépen felszívódtak!!! De hát, még mindig a 12. héten is van folyadék a hasamban.
Szóval ez nem két nap, hanem egy örökkévalóság!!
Ezzel a témát Én le is zárnám ha nem haragszotok...
Többet még gondolni sem szeretnék rá, soha-soha többet!!!!