Új privát üzeneted érkezett!

Marcy, köszönjük! :lol:
Azt hiszem, nem írtam még, hogy az a nyelv kinyújtós Marci-kép haláli! Nagyon tetszett! :)

Az előbbiből kimaradt, hogy gondoljatok ránk holnap, kaptunk időpontot a szemészetre, délelőtt megyünk.

Már megfürdött a kiscsajszi, apa öltözteti, kaja betárazva, benyomja, és alvás! :lol:

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Boldog hófordulót Julcsikának!

És Méz,
teljesen egyetértünk, az a lényeg, hogy az adott szülő, hogy érzi:
1. van-e olyan akire bátran rábizza a babót
2. bírja-e a gyerek nélküke
3. ő bírja-e a gyerek nélkül

Na nálam plldául ez a 3-ik egyértelműen NEM. Én már két-három óra külön töltött idő után annyira hiányolom Pancsit, hogy nagyon, így egy külföldi útat tuti nem élveznék, hanem folyamatosan rá gondolnék és azon paráznék, hogy minden okés-e.

Kimike,
én még nem tudom Spanyolt és Angliát hogyan oldjuk meg, bár nekünk van utazóágyunk, ami tök primán összecsukható. Lehet, hogy akkor azt vinnénk.
Mondjuk még nem tudom pontosan mikor lesz, vagyis a Spanyolo. az szeptember talán, de London lehet, hogy csak jövőre.
Pedig oda nagyon vágyom. Soksok emlék köt ahhoz a városhoz.

meteor
 
 


Sziasztok Lányok.

Megjártuk a konditermet, Ádi egész jól bírta a gyermekmegőrzőt, én meg nagyon szorgalmas kislány voltam: futottam, lépcsőgépeztem, súlyzóztam, hasizmoztam, a végén meg ittam egy forró teát mert a náthám az sajnos még mindig tart.

Kimike, Rita, mi még nem tudjuk, hogy hova megyünk nyaralni idén. Igazából még csak jövő hónaptól kezdünk el erre a célre félretenni pénzt, mert ezidáig a lakással kapcsolatos adósságainkat kellett rendeznünk. De megfogadtuk, ha belegebbedünk is elmegyünk idén nyaralni a babával. Már nagyon hiányzik az utazás mindkettőnknek.
A későbbiekben, amikor már Ádi nagyobb lesz, mi is fogunk tomival kettesben utazni, anyukám, vagy a két nagynéném bármikor szivesen látják Ádámot egy néhány napos vakációra, s bennük maradéktalanul megbízom.

Mézi, minden alkalommal rácsodálkozom a lányod hajzuhatagára.Julcsika gyönyörű szép!

Eni, egy - kettő, hajrá, ne légy lusta, mozogni igenis kell. Erősítsük egymást, igenis menj el a férjeddel máskor is futni! Én jobban birom a strapát mióta lejárok kondizni a férjemmel, előtrte meg csak sajnáltatni tudtam magam ahelyett hogy mozogtam volna én is.

Jajj de gáz, Ádám felállt a fürdőkádban.Mindig úgy félek hogy megcsúszik és zakózik egy hatalmasat! :shock:

Reni, mi van veletek?

Katus, nálatok mi újság?

Pusz mindenkinek.

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 

 
 

Sziasztok!

Csak nagyon röviden, mert kinyúlok...

Ex!
Utólag bár, de nagyon boldog hófordulót Petinek!!!

Méz!
Boldog hófordulót Julcsinak!!!

Móni!
Van utazóágyunk (eddig kétszer aludt benne egy-egy órát Kaposváron Maki), szívesen kölcsönadjuk, ha végül úgy döntötök, hogy jól jönne Írhonban.

Orvos és védőnő ezerféle van, nálunk sógornőmék fogtak ki extra aggódósakat, mindent egész másképp csinálnak, mint mi. Viszont az ő fiuknak nem is volt balesetük... Néha vicces, hogy mitől nem képesek félteni a kissrácot, de gyakran gondolok rá, hogy az ilyen túlparának is megvan az előnye.

Gabi!
Mi egyszer egy hónapig nem mertünk egy csoporttársnőnkkel túlzottan beszélgetni, mert a fiúját láttuk a sétáló utcán egy másik (ráadásul nála sokkal szebb) lánnyal, és az egészet rohadt kínosnak éreztük. Aztán derült ki, hogy már több hónapja szakítottak, de a barátság megmaradt, és továbbra is együtt jöttek reggel suliba. Tök nagy megkönnyebbülés volt. Tudom, hogy nálatok nem ez van, de hirtelen nagyon eszembe jutott, mikor nem tudtam Mariettával őszintén beszélni, és csúnyákat gondoltam Istiről...

Na megyek aludni, jó éjt mindenkinek!

Kata

Kép
wkata
 
 


Sziasztok Csajok!

Nem vesztem el, olvastalak is Benneteket, csak arra nem maradt soha energiám, hogy reagáljak. Valahogy mindig közbejön valami, és mire oda kerülnék, elfogy az energiám... Bocsi!

Eni, köszi a privit, képeket letöltöttük, törölhetitek! :lol:

Kimike, szerintem jól döntöttetek, hogy elmentek. Biztos, hogy én is mennék, bár az is biztos, hogy én Kírával... Dehát ezt már többször kifejtettük, hogy nem vagyunk egyformák. Szerencsére :P

Kíra sem szokott egyébként köztünk aludni, 8 hetes kora óta külön szobában alszik, a kiságyában. De a múltkor, amikor pár olyan éjszakánk volt, hogy jobbnak láttam hajnalban magunk közé venni, mint egyfolytában a szomszédba rohangálni, kiderült, hogy egyáltalán nem neheztelt, hogy köztünk kell aludnia, sőt! Úgyhogy én tutira el mernék vele indulni, egész nap menős programon már egyébként is többször voltunk, és nagyon jól bírta. A babakocsiból elnézegette a folyamatos új dolgokat, amikor aludt, akkor meg nem érdekelte, hogy hova toljuk... :lol: :lol:

Úgyhogy én biztos vinném magammal, ha lehet, utazóággyal, ha nem, akkor anélkül, de vinném!!!

Minden érintett babának boldog hófordulót, a betegeknek pedig jobbulást!!!!

Amúgy nálunk is történések vannak. Kíra most már teljesen stabilan ül, lassan, de biztosan mászik, és 3 napja kapaszkodva feláll (bár még elég ritkán), aztán hanyattesik (elég sűrűn).

Majd igyekszem többet jönni :oops:

tandika
 
 


Méz: boldog hófordulót Julcsikának!
Te fogyizol? Gondolunk rátok, majd írd meg légyszi mi volt a szemészeten!

Eni, Ti is fittcsalád vagytok??? Mennyit futottatok? De ügyik vagytok! Irigykedem!!! Kitti, Ti is!

Meteor: Van, akire rábízom Milánt. Viszont én is inkább magamtól félek. Nem tudom írtam-e már, de nálunk úgy volt, hogy már januárban megy Milán bölcsibe. Nem bírtam beadni. Kitoltuk márciusra. Két hétre bementem dolgozni, a férjem maradt itthon Milánnal. Már az első nap a liftben arra gondoltam, hogy mit keresek én itt? Annyira hiányzott a kisfiam. Na akkor döntöttünk a szeptember mellett. A bölcsiben a vezetőnek mondtam is, hogy nem igazán a gyereknek kell beszoknia, hanem nekem. Csak nézett, hogy mit beszélek. :shock: Igaz, most már ráparancsoltam magamra, hogy ez nem jó így és változni kell, mert ebbe bele lehet őrülni. Az sem jó, ha annyira óvom a gyerekemet, hogy a lába sem érheti a földet. Tudom én, de nehéz ezt megélni. Na nem panaszkodom tovább, mert tiltólistára raktok.

Kata: nagyon köszi a felajánlást! De rendi vagy!!! Megbeszéljük.

Kitti: őszintén szólva én főleg a férjem miatt bólintottam Horvátországra. Na jó, nekem is hiányzik a nyaralás, nagyon is. De neki meg főleg, így én inkább neki akartam ezzel örömet szerezni. Igaz, Horvátországban még én sem voltam, mert mindig azt mondtuk, hogy az közel van, oda majd gyerekkel menjünk. Unokatesómék egyébként tavaly, a két hónapos gyerekükkel Lengyelországban voltak, majd nyáron az akkor 4 hónapos kisfiúval Horvátországban. Úgyhogy nekem ez a példa lebeg a szemem előtt. Na és Meteorék, akik jövő hónapban Egyiptomba mennek Panussal. Szóval gyerek mellett sem kell lemondani semmiről sem. Úgyhogy irány nyaralni!!!! :)

Nekem tegnap nem igazán működött a babanet. Nektek? De lehet, hogy a gépünkkel van a probléma??? :roll:

Tandika: gratula Kírának, ügyi baba! :)
Vendég
 


Mézgombi!

A babaprojekt előtt állók babásai (fogamzás) között van egy csajszi Babus 2005, akinek a Kristófja hasonló problémával járt szemészeten. Ha érdekel érdeklődd meg, hogy kinél. A végeredmény, ilyenkor az arányok még mások, és kancsinak látszik a baba, de tökéletes a szeme. Mondjuk spec. nekem rejtett kancsalságom volt, de kinőttem. Mindenképpen érdemes elvinni korán, mert ha még van is egy kis bibi, könnyebb megoldani.

Kimi!

Az agyonóvás nem ugyanaz, mint amiről írsz. Legalábbis szerintem. Nem hiába találták ki a 2+1 év konstrukciót. Vannak fejlődési szakaszok, mint egy évesen a járás, két évesen a beszéd, három évesen az éntudat. Ezekkel szoros összefüggésben van az elválás, leválás. Tehát nem mindegy mikor adod más kezei közé huzamosabb ideig. Én ott merem hagyni, de több napra biztosan nem. Kinga és én miattam sem. Nem vagyunk egyformák. Mondjuk nekem nincs is kire, így a kérdés megoldva.

tjuca
 
 


Szió Lányok.

Móni, nekem az a szerencsém ezzel a bölcsi üggyel, hogy egyelőre meg tudom oldani úgy, hogy csak délig kelljen benn lennie a lurkónak, addig én megcsinálom mindazt amit mellette nem tudnék, délután meg megyünk együtt ügyintézni, ha számlázni kell mennem a céghez velem jöhet, vagy otpbe, bevásárolni, ilyesmi. Csakhát munkaügyben szervezkedni nem tudok mellette, meg szöveget írni. Nálunk épp ezért ez a bölcsis elválás nem is volt drasztikus, úgy fogom fel, mintha nyolctól délig játszóházban lenne az Ádám. És szereti is, legalábbis még egyszer nem hallottam bőgni amikor otthagytam vagy értementem. Aztán, hogy közben mit csinál? Az rejtély. De a gondozónő azt mondja, nincs vele gond.

Gabi, a gyógyszerek tényleg marha drágák, különösen az antibiotikumok a babának. Ezt kiegészítve még némi c vitaminnal, köptetővel, homeos bogyóval, orrcseppel....legalább egy ötöst otthagytam én is a patikában, ha nem többet. Majd csak kinövik már ezt az állandó gödhösséget!


Tandi, gyere többet, hiányzol! :) Kira nagyon ügyi már!

Na most megyek dóóógozni. Egyébként tegnap nekem sem működött jól a babanet.

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Kitti: látod bölcsi ügyben pedig Te és Katus vagytok nekem a példa. :)

Juca: ezt nem pont erre az esetre értettem. A 3 éves korig otthon nagyon szimpi, csak nálunk nem kivitelezhető. Én spec ezt azért túlzásnak is tartom, igaz, nem olvastam a szakirodalmat.

Lányok, írjátok már meg, hogy ki milyen tejpépet ad a babának! A kérdés pedig azért vetődött fel bennem, mert Milán sinlac pépet kap. Viszont, most háromszor (nem egymást követő nap) kapott Milupa tejpépet. Azon a három napon annyira fel volt pörögve este, hogy nem tudtuk letenni aludni a megszokott időben. Szerintem tuti összefüggés van a tejpép és a nem alvás között. Lehet, hogy a hasa fájt tőle, nem tudom. :roll:
Vendég
 


Kimi!

Tudom a gazdasági szempont nagyon fontos. Én csak arra céloztam, hogy pl. én egy éves kora előtt és két éves kora után simán, de úgy másfél évesen csak akkor adnám bölcsibe, ha nagyon olyan a gyerek. Úgy hét-nyolc hónaposan még kisebb az átmenet, mint 15 hósan. Vannak gyerekek a családban és látni, hogy 15-18 hósan a legnagyobb fejlődésen mennek keresztül, és sokkal ragaszkodóbbak, mint előtte meg utána. Mivel Kingánál kimaradt az, hogy 7-8 hósan egy-egy napra nagyizzon, így mi most slamasztikában vagyunk, mert már most is nehezebb otthagynom. Jön utánam, fogja a nadrágszáram. Persze, ha minden ok, akkor meg szökik ezerrel, lásd IKEA és vadidegenek :twisted:
Szóval csak azt akartam írni, hogy a számos családi példa azt mutatja, hogy LEHET nehezebb dolgod lesz augusztusban, mint márciusban lett volna. :roll: DE NEM BIZTOS!!!
Egyébként Milán hogyan viselte?

Bocsi nekünk lépnünk kell Kingamázsára. Du jövök, ha nem rossz a babanet.

tjuca
 
 


Kimike,
én totál értem amit írsz, mert teljesen hasonlóan érzek!

Tejpép: mi most kezdtük és Milupa HA vaniliásat kapott Pancsi gyerek, de eddig nem nagyon ette.
Van itthon Hipp is, ki fogom azt is próbálni.
Én ugyi azért akarok neki tejpépet adni, hogy pocak teljesen tele legyen este és akkor hátha-hátha nem ébred annyit.

Egyébként most egy barátnőm mesélte, hogy a nagyon gyakran ébredő 13 hónapos kiccsajukat kezdték leszoktatni az éccakai kelésről,úgy hogy ha sír, akkor apuka megy be hozzá és cumit kap és egész jól haladnak. Egy hét után már csak egyszer kelt a csajszi.
Korábban náluk is 4-8 ébredés volt éccaka.
Én most két napja azt próbálgatom, hogyha látom, hogy félig alva nyügizés van, akkor csak cumit adok neki. Mondjuk ez elég vicces, mert a Kisasszony így félálomban is erőteljesen tiltakozik és csapkod a kezével, aztán amikor mégis sikerül berakni a cumit a szájába, akkor nagy sóhaj és szuszmózik tovább :)
Tegnap ezzel a módszerrel a három ébredésből egyet sikerült kicumizni és csak kétszer kellett felvenni.
Mondjuk ettől függetlenül pocsékul aludtam, fájt a hasam, forgolódtam.
Végül szegény Ropi kutyát, aki belógott a konvektor elé aludni kicipeltem a konyhába a helyére aludni, mert ő is idegesített :)

Kitti, Kimike,
közös kirándulás kapcsán, én benne vagyok, de legközelebb sajnos csak nagyjából 1 hónap múlva fogunk ráérni, mert ezen a hétvégén Guszti anyukáját látogatjuk Egerben, aztán Balatonon lesz lomtalanítás és szét kell szednünk egy kis lomházat, aztán meg Egyiptom. De remélem addig felderítitek a jó helyeket :)

Ja és ha Visegrád felé mentek, Dunabogdányban van egy szuper étterem, a Forgó. Nekünk ott volt az esküvőnk, egyszerűen isteni a kaja!!!!

meteor
 
 


Juca!Kimike!
Mivel jövő hétvége az Húsvét, az utána következő hét szombatján rendezhetnénk egy visegrádi túrát a fiúkkal!Mit szóltok hozzá?

Kimike, Ádám Milupa tejpépet kap 6 hós kora óta, nem volt vele baja a pocijának, egyébként a sztracsatellás a kedvence.:-)

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Meteor: nem gond. Nekünk se jó ez a hétvége. A férjem szombaton dolgozik, vasárnap pedig nem hiszem, hogy nagy kedve lesz a laskásból kitenni a lábát. :evil: Jövő hétvége pedig húsvét. Bár nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki, de sejtem, hogy vagy mi utazunk vidékre a szülőkhöz, vagy vendégeket fogadunk. Hogy utána mi lesz még nem tudom, persze nekünk Milánnal nincs fix programunk. De a férjem nevében nem nyilatkozhatok. :D

Juca: lehet, hogy így lesz. De mivel nyáron is 6 hét bölcsiszünet van, tulajdonképpen szeptemberben újra be kellene szoktatni.
Milán nagyon jól viseli, ha nem vagyok vele. Nem fél az idegenektől, abszolút kiegyensúlyozott, nyugodt ilyen szempontból. Én a szeparációs félelem apró szikráját sem fedeztem fel még, bár ahogy hallottam az RTL Klub Csak csajok című reggeli adásában ez nem feltétlenül jelent jót. (Többek között ezért is szeretek ide írogatni, mert a férjem ezektől a beszólásaimtól a falnak megy. Ilyenkor a tv és az internet azonnali kiköttetését helyezi kilátásba. :lol: )
Vendég
 


Móni, Tomi is utálja a "szeparációs szorongást"!:-)

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok!

Nálunk is behalt a babanet tegnap, pedig úgy jöttem volna!!!!!!!!!!!!!

Wkata! Nagyon találó amit írtál, hogy nehéz beszélni az érintettekkel... Bár "válófélben" vannak, de akkor is...

Rita! Nagyon szupi! Szeretem az ilyen véletlen szerencséket! Gondolom, így meg főleg legközelebb a másik üzletbe mégy! :-) Küldjem most a manit, vagy majd a végén egyben? Mutattam apának is a képet, és nagyon tetszett neki a ruci!

Nyaralósdi! Szerencsére nem csak mi, de a gyerekeink se egyformák! Vagy mi is változunk? Hogy is akartam! A lényeg az, hogy bár Lackóval mi is folyton csavarogtunk, igaz, nem nyaralni, de mászkáltunk az országban a családhoz, barátokhoz, ottalvósra is, de mikor először hagytuk a mamájánál, már majdenem 2 éves volt. Előtte csak bálban, lagziban voltunk, de falun belül, és akkor hazamentem, megszoptattam, mentem vissza bulizni. Aztán mikor a szabadszállási lakásunkat leadás előtt fel kellett újítani, muszáj volt gyerek nélkül menni, a tök üres lakásban a szőnyegen nem tudtunk volna vele mihez kezdeni. Viszont mikor a kis kéznyomokat törölgettük le az ajtófélfáról rendesen bőgtünk az apjával, közbe a gyerek meg vígan elvolt anyósoméknál, csak elalvásnál emlegetett pár percig, de fáradt volt, és lazán elaludt.
Meskével már sokkal lazábbak vagyunk, bár nélküle se aludtunk még, leginkább mert még szopizik. Viszont a hétvégén a legkisebb rossz érzés nélkül hagytuk itthon anyunak, és nem is volt gond. Lackóval először még az is nehezemre esett, mikor először nélküle mentem el a postára! Mesit pár hetesen pár órára lazán itthon hagytam akár kivel. Azért az akárki az apja, valamelyik mamája, vagy a hugom volt! :-)

Mesi nem szeparációs szorongó még, barátságos mindenkivel, de ha látja, hogy elmegyek, akkor hisztizik! Vagy ha nem lát, csak a hangom hallja, na akkor meg van őrülve! :-D

Kimike! :) Az én férjem már sokkal tudományosabb néha, mint én! Ő is olvassa a kismama újságot! :D Bár hajlamos lazábban kezelni a dolgokat, mint én. De már én is lazulok! Pl. ha épp elalszik, akkor nem fürdetünk, elvégre egy 10 hónapos gyerek a lakásban nem koszolódik el egy nap alatt! Csak az össze-vissza mindenfélével etetés tilalma a szigorú elv nálunk, más nem lényeg! Ja, és nincs komp, és amíg nem muszáj, nem megyünk bicajjal, nem azért vettünk menő babakocsit, hogy egy évig se használjuk! :-)

Tejpép. Mi konkrétan Mildit eszünk, Lackónál már ez vált be, ennél is maradtunk. Volt 1x Hipp is, de nem jobb annyival, amennyivel drágább, viszont a DM-es babylove tejpép se rosszabb annyival, amennyivel olcsóbb. Egyébként nagyon könnyen lehet, hogy a tejpéptől felpörög a gyerek, mert ezek az ízesítettek cukrot is tartalmaznak, attól meg tényleg fel tud pörögni a csemete! Ahogy a született feleségekben is volt, hogy a rosszcsont ikrek este nem kapnak kekszet, mert a cukortól bezizzennek. :D

Ja! Még a nyaraláshoz! Mesivel még csak 1-2x nem aludtunk itthon, akkor anyósoméknál voltunk, és egyszer aludt köztünk, másik alkalommal meg a babakocsiban. De akkor még kicsi volt, nem ugrált, de mostmár kiesne belőle, éjjelre meg csak nem kéne becsatolva altatni... Szóval nincs ötletem, csak úgy leírtam.

Julcsinak utólagosan boldog hófordulót!

Mit akartam még? Nem tudom, megyek főzni, pusz!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Hé, hahó! Babaneten nem előre, hanem vissza állították az órát??? :D

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gabella: De jó, hogy írtad. A született feleségeket már nem adják vagy más időpontban vetítik? 3 hete nem láttam, pedig az egyetlen sorozat, ami szórakoztat.

Az órát nekünk kellene beállítani? Ha igen, akkor hogyan?

Kitti: a blogolásról kérdeznélek. Lehet olyat, hogy ne legyen mindenki számára publikus? Csak az olvashassa, akinek megadom az oldal nevét vagy ilyesmi.
Vendég
 


Kimike,
most újra kezdték, az első sorozattól vetiteni, délután fél 6tól, minden nap.

Én azóta odakattantam a tv elé :)

Gabella,
ráér majd egybe az egész. A másikat majd úgyis az Árkádban akarom levásárolni, ott sokkal szélesebb volt a nyári cuccok választéka. Hogyan postázzam? Biztos van ilyen hipi-szupi nagyon biztonságos verzió. Nehogy nekem elvesszenek a cuccok (vagy lenyúlják a postások).

Képzeljétek Pancsi egyre ügyesebben mászik. Igaz még főként csak tolat, de ma reggel már sikeresen letolatott a játszószőnyegről a parkettára és ott viszont a csúszoson már haladt is valamennyit.
Ja és amit a fürdőkádban mvel az egészen vicces. Berakjuk a kád végébe és sikongatva elkezdi előre hajtani magát. Tisztára mint egy kis rozmár vagy fókabébi. Irtó vicces :)

meteor
 
 


Hello lányok!

Így utólag is nagyon boldog hófordulót Ex Petijének és Julcsikának! Bocs lányok, de elfelejtettem :oops:

Tandika: örülök, hogy jöttél! Ne tűnj el. Bár most én is kevesebbet voltam, de olyan szép idő volt tegnap is meg ma is, hogy nagyon sokat sétáltunk!

Nyaralás: nekem olyan problémám lenne, hogy nem bírnám ki Kornél nélkül. Lehet, hogy én is szeparációs szorongok? :lol: Pedig előbb-utóbb el kell tudni majd válni tőle, de még nem! Nálunk irány a Balcsi lesz!

Reni: már én is épp azon kezdtem el gondolkodni, hogy milyen jó lesz, ha Kornél már akkora lesz, hogy mehet a biciklis ülésbe és hajrá természet! Nagyon várom. Imádok biciklizni.

Lányok, irigyellek benneteket a mozgásért. Én úszás rajongó vagyok s már azon gondolkodom, hogyan oldjam meg, hogy Kornél nélkül is el tudjak menni, de sajnos még problémás. Remélem lassan ez is megoldódik.

Már nem emlékszem, hogy ki kérdezte a sajtot. Én hülye elfelejtettem, hogy amikor Picur született kaptunk egy babaszakácskönyvet. Most megleltem! :roll: Abban szinte minden ételhez, amibe rak sajtot, a krémsajtot teszi.

Tejpép: az elején nekünk is Sinlac volt, most Milupa és imádja Kornél. Nálunk nem volt olyan probléma, mint Móniéknál.

Az óraátállítás nekünk kifejezetten jót tett. Most nem fél 7-7 körül kel Kornél, hanem 8- fél 9. Elhagyta a délelőtti alvását, és ebéd után alszik egy nagyot (ezt mondjuk inkább csak én remélem, hogy így lesz). Szeretnénk csatlakozni a mosógép imádók köréhez. Hihetetlen milyen sebesen mászik már Kornél, és tegnap egészen a mosógép belsejéig mászott! :) Kitől tanulta? Szerintem Kingától elleste!

Kitti: nagyon örülök a welness hétvégéteknek. Remélem jól fog sikerülni, és tényleg kipihenitek magatokat.

Én megpróbálok erőt venni magamon, hogy a nagytakarítást elkezdjem, mert erre hivatkozva mér egy hete csak ott takarítok, ahol a papok táncolnak! :wink:

Szép napot: Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Rita! Van valami olyan, hogy üzleti csomag, nekem azt ajánlották biztonságosként, bár úgy tudom, kb. 1300-ba kerül.

Van még egy lehetőség, ami szerintem nem rossz, hogy nagy buborékos borítékban (ha belefér) és esetleg ajánlva...


Bocsi, hozzákezdtem, de 2 telefonom volt közben, most meg már mennem kell...

Puszka Nektek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Helló!

Mi is vagyunk, csak betegen. Sorolom, Máténak megy a hasa, Noinak nagyon csúnyán be van gyulladva a szeme, és láza is volt, én meg láz, meg torokfájás....Szóval azóta sem tudtunk oviba menni. Tegnap a férjem itthon maradt, mert én tuti nem bírtam volna olyan gyenge voltam. Voltunk dokinál, én is, erre mit kaptam penicill-es semicillint. Most nem tód bevegyem e, mert nem túl jókat ír, ha valaki szoptat. Még jó, hogy avval kezdtem, hogy szpotatok...Mentem is, sír a kis csipáska! Még jövök, bocs, hogy csak panaszkodtam.

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Colett, mi is betegek vagyunk. A férjem már kijött belőle, Ádi is kifelé lábal a dologból de én ma vagyok a legramatyabbul. Ráadásul egyszerre jön a fiam 7. és 8. foga, úgyhogy teljesen kész vagyok! Lélekben veled vagyunk, kitartás!

Komolyan, lányok, bennem már csak a hétvégi wellness cuccos tartja a lelket! Remélem, hogy Ádi nem fog teljesen lemenni hídba az új közegtől és aludni is fogunk Bükfürdőn, nem csak fürödni. Apropó fürdés. Akik járnak babaúszásra, gondolok itt Wkatára és Mónira, :D ti milyen úszópelust használtok?

Férjem zenélni van egyébként, mi meg lenn voltunk sétálni, most jöttünk meg Ádival. Muszáj volt levinnem mert már annyira unatkozott. Most is itt ácsingózik mellettem és mivel már eléri a billentyűzetet, próbál belegépelni az irományomba.

Megyek fürdetni, később még benézek, már ha beenged a babanet, mert mostanában nagyon ratyi.

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Colett!

A semicillint szokták adni szoptatáskor. A többi nincs bevizsgálva, nekem is ezt írta a dokinő, bár végül nem kellett bevennem. A gyógyszerkönyv szerint is csak ezt írhatják.
Más kérdés, hogy a gyógyszergyártók nem kísérleteznek szoptatós meg terhes nőkön, ami érthető, ezért van egy csomó gyógyszeren, hogy nem lehet, mert nincs "tesztelve". Szóval, ha csak emiatt izgulsz jót írt az orvos.

tjuca
 
 


Hú most látom! Máténak boldog szülinapot!
Kép

tjuca
 
 


Sziasztok!

Tegnap este nem tudtam jönni, mert nekem valamiért nem volt jó a babanet. Ma meg elment az egész napom, délelőtt nőgyógyinál voltunk anyuval, aztán már nem jöttem haza, ebéd után meg turiztam, utána meg nem néztem meg, hogy mit írtatok, mert úgy sem jutottam volna a végére...

Gombi, egy nappal később, de annál nagyobb szeretettel kívánunk Julcsinak boldog hófordulót! Utazásügyileg a számból vetted ki a szót.
A lányod fogatlan vigyora fenomenális! Mintha Petit látnám, őt is meg kellene zabálni, amikor így vigyorog, és látszik a meztelen ínye.

Norwell, köszike a bizalmat, ha befejezem az irományomat, meg is nézem, hogy Kende milyen ügyes. Na ezt most halasztom a reklámig...Vészhelyzet van.

Gabella, képzeld mi hogy jártunk volna, ha csak vasárnap délben jut eszünkbe az óraállítás. :o Mi ilyenkor már este hét-nyolc táján előre/visszaállítjuk az órákat a lakásban.
Az én fantáziámat jól felcsigáztad...de a titok az titok. Valahogy sejtettem, hogy nő(férfi)ügy van a háttérben!
Hm, Lackónak is jobbulást. Nálunk csak anyukám egyhavi gyógyszeradagja kb. 10000 Ft.
Édes a pancsizó Mesi, jól el lett kapva a pillanat, hogy még a vízcseppek is látszódnak a fotón.
Peti is olyan, mint Mesi, de ő ezt az anyukámmal adja elő, ha itthon vagyok, ha nem. :) Mindig panaszkodik, hogy ma-ma-ma-ma. Már megy az a-pa is, de engem még nem szólít a "nevemen".
Na nálunk van össze-vissza etetés, de muszáj, mert egyébként lerántaná az asztalról a tányért...de a súlyán ez még nem látszik, és amilyen ficeri-moci, nem is fog.
A babanetes órát te tudod beállítani a profilodban! :D

Juca, nálunk csak valamikor a jövő hónap elején legy nyuszibeszerző körút...az ünnepi ötszázasaink arra várnak, hogy elköltsük őket. (Mikor megjelentek, a férjem nekiállt gyűjtögetni, mondván, jó lesz Húsvétkor.)

Meteor, jó üzletet csináltál Gabellának. :) Erről jut eszembe, útba kéne ejtesem a helyi C&A-t...
Szupi, hogy Pancsi javuló tendenciát mutat...Peti még nem javul, főleg, hogy az apjának az a legegyszerűbb, ha kiteszi közénk, mert úgy alszik a gyerek. Lassan már úgy vagyok vele, hogy nekem is mindegy, mert ha nem lesz rács az ágyán, akkor majd oda megy, ahova akar...és még az sem biztos, hogy észrevesszük. :D
Szvsz a legbiztonságosabb, ha a rucikat ún. üzleti csomagként adod fel, fix áron 1200 Ft. És még értesítést is kapsz róla SMS-ben, ha megadod a számod, hogy Gabella átvette. És így adhatod fel UV-san is, így majd egyösszegben kapod vissza azt, amit kifizetsz. Az ajánlott sem rossz ötlet (sokminden belefér egy A/4-es bubis borítékba), nekünk ilyen módon feladott ruhaneműink még nem vesztek el egyszer sem!

Kimike, lehet, hogy hülye ötlet, de lehet kapni felfújható matracokat (kicsi és könnyű), azon aludhatna Milán, mert ha lefordul róla sem pottyan nagyot...csak nektek kell figyelni, hogy hova léptek.
Nem teszünk tiltólistára...én hozzád és Meteorhoz képest nagyon engedékeny vagyok, igaz, csak azokkal, akikről tudom, hogy jó helyen van a gyerek, akik vagy anyukámék vagy a nagyszüleim. Utóbbi helyen már volt olyan, hogy Peti egy egész napot töltött, megcsináltam neki a kajcsiját (akkor kizárólag tápit kapott, tehát még törpe volt), a mamámék szépen odaadták neki, volt pelus meg minden, és a szeretet sem hiányzott. Szóval én is mondhatom, hogy fel sem tűnt neki, hogy nem vagyunk körülötte. :D
Peti már evett Milupát, Hippet, Babylove-ot, én egyiknél sem tapasztaltam hasonlót. Igaz, ezeket ő uzsonnára kapja...

Kitti, na én is mennék kondizni a férjemmel...mikor megismerkedtünk ő is járt, és én is, két különböző helyre. De együtt még nem voltunk ilyen helyen, pedig hányszor nyaggattam. És nem is mostanság fogunk kettesben súlyt emelni. :D
Nálunk Peti pottyant már a kádba, igaz, van alatta csúszásgátló, de mindig annyira gebeszkedik pl. a tus gégecsövéért, hogy csatt lesz a vége. No sírás, és kezdi elölről.

Tandika, gratula Kírának az új tudományaihoz, így tovább!

Colett, jobbulást. Gyógyszerekről nem tudok nyilatkozni, esetleg hívd fel a nőgyógyászod, hogy szedd-e.

Na megyek, nézem a tévét. A végén még egy kép, a bébitaxit Peti kapta a nagynénéméktől vasárnap, a figurát meg a férjem hozta a CarStyling kiállításról. A kettő ötvözetét pedig az öcsém találta ki...

Ági

Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ex, Petikének igencsak furcsa színe van ezen a képen és milyen nagyot nőtt! :D :D :D
Viccet félretéve, tök vicces a kompozíció. Na ezt most jól megaszondtam. :)

Ádám elaltatva, én meg megyek fürcsizni.

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Kitti, ugye... :D

Norwell, megnéztem, nagyon édes Kende, ahogy sétál!

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Vagyok ám én is. Csak amióta jó idő lett jóformán egész délután levegőzünk. 4-5 órát flangálunk a szabadban. Teljesen izomlázam van 3 napja, pedig ettől a héttől terveztem be a kocogást, de kész vagyok a sétától is. De ami késik nem múlik. A férjemnek mondtam is, hogy minden másnap, amikor szabadnapos 6-7-ig ővé Peti, én meg mentem kocogni!!!
A férjem holnap megint megy horgászni, most gyártottam le neki a szendvicseket holnapra.
Ma felavattuk a P.C. sportkocsit. Háát, nem jött be egyáltalán. A hagyományos kocsi után egy kis bénácska. Vagy én vagyok az ??? :roll: :roll: :roll:

Tejpép: mi már próbáltunk Milupát, Neslét, Mildibét... Nem érzek különbséget.

Ma evett először Peti sóskát krumplipürével és csirkehúsival. Rendesen felnőttesen kapta. A krumplipüré vajjal, tejföllel és tejjel a sóska egy pici lisztel és tejjel volt elkészítve. Én most már próbálom Petit szoktatni lassanként a mi kajáinkhoz.
A kölesgolyó nagyon bejött neki. Egészben bekapja és tudja, hogy nem szabad lenyelni. Szopogatja, amig el nem olvad.
A joghurt és a túrórudibelső szintén nagyon izlik. Sőt, most biztos sokan elájultok, tegnap a kezébe nyomott egy ismerős anyuka egy babapiskótát és az egynegyedét szépen elcsócsálta!!! :roll: Én meg csak kamilláztam!

bocsi, hogy csak magunkról írtam. Majd holnap megpróbálok reagálni.

Kitti!!!
Klassz a blog!!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Norwell!

Én még mindig nem látom Kendét!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Jó reggelit Mindenkinek!

Reni, miért nem jön be a kocsi? Peti sem szereti? Én azt szeretem benne, hogy könnyű, dönthető, aludni is tud benne a gyerek és ez már olyan nagyfiúsan vagány. :)

Kitti: úszáson speciális, mosható úszónadrágot használunk, amely a derekánál és a combnál behúzózsinórral van ellátva, és az oktatónál lehet beszerezni. De gondolom ezt a hétvége miatt kérdezed. A liberónak is van úszópelusa, de a DM-ben kapható úszópelus is teljesen megfelel a célnak.

Most mennem kell, majd jövök még. Puszi
Vendég
 


Hello!

Gyorsan beköszönök, aztán irány sétálni.

Kitti: Mi a Libero úszópelusát használjuk. Nagyon bejön. De én nem szoktam eldobni, mert megszárad és ugyanúgy használható, bár elvileg ezek eldobható úszópelusok! (Spórolós vagyok :lol: ) Biztos jól fogjátok magatokat érezni.

Ex: tetszik a kompozíció! :D Legközelebb Veszprémben van C&A, még soha nem voltam, de dícsérik. Lehet, hogy egyszer nekünk is meg kellene nézni.

Colett: jobbulást nektek és kitartást!

Reni: a férjem is jár pecázni, de soha nem fog semmit! :oops: Már kezd gyanús lenni a dolog! :P Van ott egyáltalán hal, ahova jár??

Norwell: gratulálok Kendének! Nagyon ügyes!

A tegnapi nap eseményét még nem is mondtam: Kornél tolta maga előtt a nagy ládáját és lépkedett! Rakok fel róla képet!
Kép

Kép

Üdv: ANita

Kép

Kép
wawel
 
 


Sziasztok!
Légyszi, szavazzatok már Mesire! Sms-t nem kell küldeni, csak ha a kép mellett ott van a szavazok gomb, akkor nyomintsatok már rá! (Idegenek között nem reklámozom, egyébként is ez a verseny nem a szépségről szól, hanem arról, ki tud több embernek szólni...
[url=http://]http://www.bastiano.hu/index.php?todo=szepseg_galeria_2&kep_sorszam=1403[/url]

Ex! Szavaztam Petire! Jó ez az ufó! Múltkor egy kocsiban láttam, az anyósülésre volt bekötve, le is fényképeztem a telefonommal... Hol lehet ilyet szerezni?

Mindjárt olvasok vissza, bocsi, még kicsit kómás vagyok!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gabella!

Az url érvénytelen nem lehet betölteni. Ezt írja ki a szisztem. Mi van akkor most ilyenkor?

tjuca
 
 


Juca! Ez a dila nekem is ezt írja ki, viszont ha bemásolom címsorba, simán kihozza. De még néhány percig lehet, hogy nem enged szavazni... Félóránként lehet asszem 1x...

Profilban nekem jól volt beállítva az idő, mégis 7.23-kor írtam... Most Szentpétervári időt állítottam be, hogy jó legyen... :D

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gabella!

Akkor most Peti konkurál Mesivel?

tjuca
 
 


Konkurál is meg nem is, mert a díjak nagy része sorsolás alapján lesz kiosztva...

:lol:

Megyek, tejbegrízt akar Lackó.

Fú! Nagy kaland volt reggel! Mesit felöltöztettem, játszogatott a szőnyegen, és kiszaladtam a wc-re. Addig a drágám átmászott a gyerekszobába, és naná, hogy a telepisilt bilire hajtott rá, magára is borította... Öltöztethettem át! Épp indultam volna kiüríteni, az éjszaka közepén nem volt kedvem szaladgálni vele... Váááááááááááááááá!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok.

Gabella, legközelebb legalább biztos kiviszitek a teli-bilit. :twisted: Remélem, okultatok! :D

Lányok én ellenérzésekkel viseltetek mindenféle baba és gyermekszépségversennyel kapcsolatban.Lehet hogy ezt egyszer majd részletesebben is kifejtem a blogban...túl nagy a rálátásom erre a szépség világra hhoz, hogy értékelni tudjam.Sajnos rendesen mögé látok a dolgoknak...

Köszi mindenkinek a pelustippeket!És a blogdicséretet is.

Reni, örülök hogy előkerültél!


Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Kitti! Igazából tudom én is, hogy nem az számít, melyik gyerek milyen szép, de mivel itt nem csak az első nyerhet, gondoltam, mit veszíthetek! :-)

Bili ügyből tanultam... :twisted:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gabi, nem is itélek én el senkit amiatt, ha benevezi a gyerekét egy versenyre, akkor ha csupán játéknak tekinti és anyai büszkeségből teszi. Kötózvetlen környezetemben van sajnos egy csomó olyan szülő, riportalamnyom is volt már ilyen több, akik üzletet csináltak a saját gyerekükből és a meg nem valósult álmaikat próbálták meg a kicsi által elérni...ezért ráz ki engem a hideg az ilyesmitől.

De azért szavaztam Mesire és Petire is, mert tudom, Ti nem ilyenek vagytok! :D :D :D

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Kitti: engen spec nagyon érdekel miért érzel így. A fenti indokot értem és egyet is értek vele, de bízom benne, hogy nem minden szülő ilyen, aki benevezi a gyermekét. Szóval szívesen olvasnám, ha kifejtenéd részletesen, mi van emögött.
Vendég
 


Juca!

Mi ez a mételyes dolog a blogban???? ( Most ez olyan, mint a Gabellás titok?)

Kimike!

Nekem furcsa a babakocsi a másik után, aminek jó nagy batár kerekei vannak. Suhan a sportkocsihoz képest stb.

Reni
Kép
prenata
 
 


Én azt a szülőt nem értem, aki pl. ide a babanetre felteszi a kisbabája pucér fotóját. Vagy lehet, hogy csak az én fejemben fordul meg, hogy ezt az oldalt bárki láthatja, olvashatja? Sose lehet tudni kinek mi jár a fejében...
Ráadásul túl könnyen töröltetni sem lehet ezeket a képeket, vagy nem jól tudom? Okosítson ki valaki hogy működik ez!
Vendég
 


Reni: sajnálom, hogy nem jön be a babakocsi! :(

Lányok, ez nem valami jó nap. Főztem kelkáposztafőzeléket, ha etteték még rosszat....
Vendég
 


Prenata!

A másik fórumon megbántottam egy csajt. Még régen volt egy másik csaj, aki beszivatott mindenkit, meg pénzt grundolt, nálam pl. sikerrel. Aztán visszaszedtük. Azóta kicsit szkeptikus vagyok. És ez a lány a parám áldozata lett. Sajna. Bocsánatot kértem, de akkor is szar ügy.

Kingát nem nevezem szépségversenyre. mert egyrészt nekem ő a legszebb, másrészt ojjektív vagyok, vannak szebb és csúnyább gyerekek is nála. Meg amúgy is a szépség olyan relatív. Ettől függetlenül drukkolok a két lurkónak.

A mai nap tényleg pocsék, én baromi genyának érzem magam, és nem alaptalanul.

Kimi! Kitti!

Húsvét utáni hétvége OK, ha még áll a kirándulás. Egyelőre.

tjuca
 
 


Kimike, este ha lesz időm, leírom a blogban a gyermekszépségversenyes cuccot. Most Ádi rángatja a nadrágom szárát, szopizni meg aludni szeretne.

Nekem jó a húsvét utáni hétvége ha Nektek jó!AKKORA BULIT CSAPUNK VISEGRÁDON HOGY CSAK NA!!!!!


Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok,

Marcinak elkészült a tökfőzelék krumplival és sárgarépával feldúsítva, remélem ízleni fog neki :) !

Kitti: nem tudom, hogy erre gondoltál-e, amikor azt írtad, hogy egy kicsit mögélátsz a dolgoknak, de legjobb tudomásom szerint nem mindig az nyeri a szépségversenyeket, aki igazán megérdemelné. Persze minden szubjektív :evil: !
Na és persze sok esetben a pénz is dominál, bár ez nem igazán mondható el a babaszépségversenyekre, hiszen itt még nem a baba dönti el, hogy ő szeretne menni vagy sem :cry: !

Reni: én még nem avattam fel az új babakocsit, de egy kicsit én is félek, mert a korábbi babakocsinak nekünk is nagy kereke volt, ez meg ugye bolygókerekes. Nagy váltás!!!

Kimike: pucér babafotó: szerintem te a munkádból kifolyólag nem tudsz már elvonatkoztatni :) (semmiféle negatív él nincs benne) , nekem ez eddig eszembe sem jutott, amit írtál, de igazad lehet...sajnos!

Gabella: nem semmi ez a bilis sztori :lol: !
Egyébként megpróbáltam szavazni, de mit ne mondjak, nem egyszerű :evil: !!! Azért próbálkozok majd!

Ex: nagyon ötletes a kép, öcséd nagyon kreatív :lol: :lol: :lol: !!!

Wawel: már akartam kérdezni, hogy hogy van a kis fátok??? Jól emékszem, ugye???

Du. nem leszek, mert megyünk sétálni és ügyet intézni :) !


Eni

Eni
marcy
 
 


Bocsi, de most látom, hogy másfél hónapom van összegyűjteni némi pampers vonalkódot, szóval megint ingyenreklám, de van valakinek felesleges?

Pampers vonalkódok: 4015400115410 ; 4015400109167 ; 4015400140030 ; 4015400115489 ; 4015400109198 ; 4015400140702

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Kírának az utóbbi két napja ... hogy is mondjam ... elég gáz volt :-( Tegnapelőtt éjszaka nem aludtunk, egyfolytában sírt, de úgy, hogy hiába simogattuk, cipeltük, etettük, stb. stb. semmi nem használt :-( :-( Az egyértelmű volt, hogy fáj valamije, de nem tudtuk eldönteni, hogy vajon a foga (helye) vagy a pocakja. Már hónapok óta nem volt ugyan hasfájásunk, de régen nagyon sokszor. És pont aznak kapott kelbimbót, amit igaz, hogy már többször evett úgy, hogy valamilyen főzibe tettem egy kicsit, de így "magában", csak kelbimbó meg egy kicsi krumpli, így még soha. Lehet, hogy sok volt a gyomrának. Gondoltam én. A végén adtam neki fájdalomcsillapítót, így hajnalban nagy nehezen elaludtunk. De másnap jött a folytatás. Akkor már nem fájdalom miatt, csak gondolom, az alváshiány miatt. Egész nap nyűg, nem tudtam letenni. Tegnap éjszaka ehhez képest tök jól aludtunk, csak egyszer keltünk enni is (szerintem már kóros fáradtsága volt, így nem ébredt fel), de a nappali nyűg mára is megmaradt. Most alszik ma először, eddig csak szenvedett. Ma nem is ettem reggelit (ez az előbb jutott eszembe), és most, hogy elaludt, most tudtam csak nekiállni ebédet főzni...

bocsi a panaszáradatért, ez most úgy kijött belőlem.

Minden betegnek jobbulást, és minden hófordulósnak boldog hófordulót, mert az elmúlt pár napban nem volt lehetőségem felköszönteni őket!

tandika
 
 


úszópelenka: mi pamperst használunk, még nem próbáltam mást, mivel csak most kezdtük az úszást egy hónapja. Viszont nálunk meg kellett vásárolni egy textil úszónadrágot is (gyakorlatilag egy rövidnadrág), amit egyszer kell megvenni (és jó, amíg ki nem növi), és az úszópelusra kell ráhúzni kívülről. Azt mondták, erre azért van szükség, mert ha sokat mozog a baba, előforulhat, hogy kijön valami tartalom az úszópelusból. Ez főleg a szilárdabb tartalom esetében elég ciki, ha ott úszkál a medencében. :twisted: És ez a gatyó viszont ettől véd, mert ennek nemcsak gumírozás van a derekán és a lábánál, hanem madzag is, amit bekötsz és ott akkor semmi nem megy se ki, se be... :D

Anita, Kornél nagyot nőtt és nagyon ügyes. :shock:

Gabella, pampers kódokat én is gyűjtöm, úgyhogy sajna... Nekem már tuti meglesz. Még a héten megyünk DM-be levásárolni a 21%-os kupont és akkor megveszem az utsó hiányzó darabot is! 8)

Kimi, most szégyellem magam, mert bevallom, nem is olyan régen én is raktam fel itt pucér fotót Kíráról, de amit írsz, eszembe se jutott!!! :oops:

tandika
 
 


Sziasztok!

Csak bekukkantottam egy kicsit!
Nincs sok időm írni mert rohanok mindjárt a lányokért (egyébként azért vagyok itthon mert kivettem a 2 óra sprortfoglalkozást a munkahelyemen és itthon tornáztam)

A férjem nevében is köszönöm a jókívánságokat, alakul a lába de még nem nagyon tud menni vele.
természetesen ezáltal rám hárul minden itthoni munka mert sajnos még semmiben nem tud segíteni.
Nem akarok panaszkodni de a teljesítőképességem határán vagyok, hiszen a munkahelyemen is lehúzok 8 órát utána pedig itthon gürizek.

Panna orra folyik és egy kicsit köhög de van rá itthon csodaszer ezért nem viszem orvoshoz hiszen nincs láza.Persze ez bármelyik nap berobbanhat és akkor újra csatlakozhatom hozzátok. Egyenlőre jár bölcsibe.

Puszi mindenkinek:Katus

Kép

Kép
katus73
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?