Új privát üzeneted érkezett!

Wish
Jókat írtál még! Én mondjuk nedves wc papírt használtam, nekem bevált. Nálunk 5 pelust adtak egy napra. Viszont nem emlékszem, popsitölrő volt-e. Asszem, azt nem adtak, én hozattam be. Én nem vittem be ruhát, bár volt hogy 2x akkora volt a ruha, mint Fici. :)
Pakolás: én félig-meddig készítettem csak össze a cuccom, aztán Fici mégis előbb jött.
Betétet meg bugyit én egy kismama boltban vettem, de kb. 1 napig használtam azokat, aztán áttértem a saját bugyira és a megszokott betétemre. :)
Hú, izgi! Már csak 18 nap!!
Mindjárt nézem az üzit!

Susy
Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n.
5 hetesen voltam én is UH-n, és ott még csak a petezsék meg a szikhólyag volt látható. Szívverés még nem. Nem csak a 8. héttől látható/hallható a szívhang?!
gtünde
 
 


Barbi
Nálunk így előre nem kell "lefoglalni" az EDA-t, de amikor végülis kértem, akkor mondták, hogy lehet, hogy az anesztes műtőben van, és akkor nem tudja beadni. Na, akkor tuti ott haltam volna meg. :shock:
gtünde
 
 


Sziasztok!
Hű, jó sokat írtatok ám!

Mellszívó: Nekem is kézi Aventes van, nekem viszont a masszírpárna nélküli fejés nem jött be. De már énsem fejek, de még megtartom, mert ha gáz van, fejéssel segíteni lehet a tejtermelést. Én is használtat vettem, 7000.-volt a vaterán.

Beöntés: Én mindenki helyében kérnék. Nálunk nem volt kecmec, kaptam és kész, 1l-t, közölte a szülésznő, hogy kb. 5percig bent kell tartani. Elbattyogtam a szobába, pont du.i vizit volt, és megkértem egy szobatársam, mérné-e az időt. Az orvos megkérdezte miért, mondtam beöntést kaptam. Szembefordított az ajtóval, kezembe nyomta az asztalról a gurigámat, és közölte, hogy ne mérjek, rohanjak. Rohantam. A wc-n még 25-ig el tudtam számolni, aztán nem volt visszaút. Őszintén szólva nagyon jól esett. :lol: Ültem ott egy jó ideig, a szülőágyon mégis sikerült még kijönnie valamennyinek, égtem mint a reistag, még szerencse, hogy a doki kiment apával cigizni.

Vérzés, betét: Nekem is az nlc-s lányok a tenát mondogatták, de mégis Always éjszakait vittem, elég volt. 2óránként cseréltem, pont tele is lett. De ajánlom mindenkinek az ARnica Montana 9 ch-homeósbogyót, mert nagyon sokat segít, csillapítja a vérzést, és segíti nagymértékben a gátseb gyógyulását. nekem nagyon bejött, azt mondták az ápolónők, hogy még nem láttak első gyereknél senkit másnap így rohangálni a folyósón. Szinte nem is éreztem, pedig csak kívűl volt 5öltés, belül még kitudja mennyi felszívódó, repedtem mint a rianás. De ez amiatt volt, hogy kinyomták belőlem a kisnyuszimat. Mindent összevetve 1,5csomag always fogyott el, meg még fél zacskó tena tisztasági.

Érzéstelenítés: Mindenki máshogy tűri a fájdalmat, én nagyon rosszul, ájulásig voltam a menzeszgörcsöktől, de nálunk nem volt csak kéjgáz, azt sem szívtam. Szerintem a málnalevél tea nagyon segített, azt igyátok ezerrel, mert csodát tesz, állítom. szűk 3ujjnyival mentem szülni, és 3/4óra alatt lettem 5ujjnyi. És nem volt elviselhetetlen a fájdalom. Nekem a kitolás volt gáz. Az asztán tényleg olyan, mint mikor az ember szenved a wcn. Rosszul nyomtam, úgyhogy hétszencség, hogy én el voltam ájulva, az égvilágon semmire nem emlékszem, csak hogy nagy a csönd, és kisnyuszi már megvan, rajtam meg oxigén. Ilyen nyomástechnikát gyakoroljatok, hogy mit kell csinálni a levegővel, le kell préselni a hasba, aztán nyomni, vagy mi. Én nem tudtam, mit kell, ott mondták el, fel kellett húzni a lábamat, azzal még nyomtam is a hasam, tök szar volt, magamtól eszembe nem jutott volna ilyen pózban szülni. Mint mikor az erdőben az ember elmegy sz@rni, sokkal könnyebb lenne. :)

Előtej: Semmi köze, hogy van, vagy nincs, hogy lesz-e tej. nekem nem volt előtejem, az utolsó nap zuhizáskor megnyomtam, és jött egy fél csepp, ennyi. De ne stresszelj a tej miatt, nekem 3hónapomba került rájönni, hogyvan, elég a gyereknek, hiába nem tudom mérni, mennyit eszik. HA a baba akar szopni. Mert ha valami miatt nem akar, akkor hamar elmegy a tej is. De erre ne is gondoljunk.

Szülésfelkészítő: Én sem voltam, csak egyen, aminek a szülés volt a témája. Mondanom sem kell, az internet világában semmi szükség ilyenre. Annyi újdonságot tudtam meg ott, hogy vihetek a szülőszobára cd-t. Vittem a kórházba, de mikor megkaptam sittysutty a beöntést, kisebb gndom nagyobb volt a cd-től. A babazene 2-t vittem, szerintem az osztályon dolgozók hülyét kaptak volna tőle, a 8hónap alatt már nekem is az agyamra ment néha, de a gyerek szerette, azt hittem. Azzal kezdtem a hazajöttet, hogy beraktam neki, meg néha most is, hát meg kell mondanom, saját magamat kínoztam hónapokon keresztül, mert a Léna sz@rik a babazenére.

Ennyit tudtam most írni, gondolom untig elég, remélem, hasznos volt valami belőle.
Voltunk ma uszizni, tök jól viselte, merültünk 3x, nem hisztizett. Sikerült bevezetnem, hogy 3óránként félórát alszik, persze cicin el, aztán becsempészés a kiságyba.

Ja, nekünk a pampers, libero és baby love jött be, de ált. pamperst használunk, mert ha annyit kakál, hogy kifolyik, akkor mindegyikből folyik, és a pampers a legkeskenyebb a lábaközött. majd még a huggiest is kipróbálom, mert van dm-es kuponunk rá. Szerencsére a kislányom úgy fosik, hogy nem lehet a fingással összetéveszteni, úgyhogy hamar is ki van véve belőle, lehet ezért nem folyik ki.

tynus12
 
 

 
 

Szerintem is csak 8.hétttől van szívhang, én 5+6, és 7+6 voltam, és csak a 7+6on volt, úgyhogy Susy ne ijedj meg, ha nem lesz még!!

tynus12
 
 


gtündi, Tynus!

Igazából nem aggódom, csak reménykedtem, hogy talán már látjuk.
Az elözö terhességemnél ha jól emlékszem a 7. hét körül láttuk.

Szóval tényleg korai lett volna. Na majd legközelebb! Azért köszi az infókat!

Jó éjszakát!
susy75
 
 


Tynus
Tényleg, nem kell 2000-ért Pampers?? Van 1 csomag 3-as és 3 csomag 4-es méret. Karácsonyra kaptuk, de nem használjuk.

Kép
Kép
gtünde
 
 


Tynus
Nekem meg azon csodálkoztak mikor nézték, hogy húzódik-e össze/vissza :) rendesen a méhem, hogy annyira visszament már a 3. napon, mintha nem is szültem volna. :shock: Lehet, hogy nekem is szednem kellett volna azt a homeos bogyót, mert nekem rohadtul fájt a gátsebem. Szerintem kb. 1 hónapig alig tudtam ülni. :?
gtünde
 
 


sziasztok!

neharagudjatok hogy ilyen keveset vagyok de pocsékul érzem magam!
szóval engem most nagyon elkapott ez az émelygőskorszak pedig reménykedtem hogy mostmár elmúlik de ezek szerint kénytelen vagyok kivárni a 12. hetet de remélem addigra elmúlik mert már szinte se enni se inni nem merek nehogy visszajöjjön és ezáltal nagyon gyenge is vagyok!!!
na ennyit a panaszkodásról!!

látom sokan tartotok e beöntéstől pedig nem egy nagy dolog meg a baba érdeke is mert ha a szülőágyon jön ki a cucc az igen fertőzőveszélyes!!!
én is kaptam meg borotválást is ja és vágtak is az nem is volt kérdéses!!!
a vágást egyáltalán nem éreztem viszont a varrás na az nekem nem volt valami felemelő érzés!!!
na röviden ennyi!!!

susy!
gratula a kismanódhoz örülök hogy minden oké!!!!!
vigyázz magadra próbálj meg minél hamarabb meggyógyulni egyébként a kamillatea csodákra képes persze mézzel!!!!

többiek!!!
mindenki vigyázzon magára!!!!

sziasztok!!!

tündi23
 
 


Tündi, szeded a magne b6-ot?
én is már úgy voltam, hogy nagyon legyengültem, nekem a 16.hétig tartott. Reméljük téged elöbb elkerül a rókakoma :wink:

Kép
mona76
 
 


Tündi, hány db-os a pelus? Nagy csomag? Fici már 4-eset hord? Majd megnézem, mennyi a boltban, mert a postaköltség kb. 700Ft, nem tudom, azzal együtt megéri-e.

Voltunk uszizni pénteken, Kisnyuszi is merült, nem volt gond vele, azon kívűl, hogy már az úszópelus láttán éktelen ordításba kezdett. Aztán még szerencse, hogy van előttünk is csoport, őket nézte miután átöltöztettem, és akkor már megnyugodott. Mikor locsolták a fejét a kannából, akkor először begörbült egy kicsit, aztán a sok puszilgatás meg ének elterelte a figyelmét. Mikor kijövünk a medencéből, be szoktunk menni a jakuzziba, hogy felmelegedjenek a babák egy kicsit a 30fokos víz után, azt is nagyon élvezi, mert közel van a többi babához, érdeklődve figyel mindent. A wellnessvilla.hu-n meg lehet nézni a videót, hogy mit csinálunk úszáskor. Mi még nem vagyunk rajta.
Megnéztem Fici videóit, nagyon édes, ahogy leszedi a zokniját. Én mostanában azt csinálom, hogy a rugi alá rakom a zoknit, mert a 62-esek már annyira feszülnek, hgoy nem tudja kihúzni a lábát belőlük. Meg olyan rugink csak nagyban van, aminek nincs lábfeje.

Várandós lányok, még mindig nem raktatok pocis képet, meg babaszobásat!!

tynus12
 
 


tündi!
Hogy smint? Látszik már valami a pocidon? Nagyon lányos tüneteid vannak...
Mi jól vagyunk, szerencsére csak a cicim fáj.


Bobokáról nem tudtok valamit? Már nagyon rég járt erre.
susy75
 
 


sziasztok!

susy!
igen látszik mivel a fiam eléggé kinyújtotta a pocakomat így kezdenek a csíkjaim is eltünedezni de nem bánom csak minden rendben legyen a kismanóval!!!
miből gondolod hogy lány lesz bár mindenki ezt monja pedig még csak a 9 hétnél tartok!!!

jó neked hogy csak a cicid fáj remélem téged elkerül ez a fránya rosszullét!!!!

boboka el van tünve de bizti jól van!!!

szio

tündi23
 
 


suzy, én ezt megcáfolom, mert a 16.hétig nagyon rosszúllétes voltam, és mégis fiúcska lesz :D

Kép
mona76
 
 


Suzy :)
Én is cáfolom, mert én pedig a két lánynál egyáltalán nem voltam rosszul :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


nelli, te voltál a 20., és a 30. hét között uh-n?
én a 19.héten voltam, és legközelebb a 30. héten kéne menni, de hát az nagyon messze van :shock: :?

Kép
mona76
 
 


Sziasztok!
Most vettem észre az új topikot :oops: :lol:
Talán páran még emlékeztek rám is :wink:
Gyorsan átfutottam az írásokat és én is tudnék mesélni :lol: :lol: :lol:
3szülés...
Puszi babáknak és anyáknak!

Wish, Barbi,
nagyon a végén jártok. Használjátok ki az utolsó pocakos napokat!
Olyan szép is volt :wink:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Tynus
A 3-as méretű 64, a 4-es 54 db-os. Mi Liberot használunk, abból a midi-t, 4-9 kg, ha jól tudom. Nem postán küldeném, hanem elvinném Neked, mikor babauszin vagytok.
Képzeld, mi meg úgy jártunk, hogy ugye ma lett volna babauszi. Erre szépen oda is mentünk, még örültem, is hogy nem értünk túl korán oda, erre mikor belépünk a főkapun, leesik, hogy mi nem állítottuk át az órát. :lol: Vazze, pont a végére értünk oda. Úgyhogy mai uszi ugrott. :evil:
Nálunk a lelocsolás úgy megy, hogy a karomon fekszik a Fici és hátulról kell lelocsolni a fejét, de előtte mondani kell, hogy "úszik a baba". Múltkor már mikor mondtuk, le is hunyta a szemét. Olyan édi volt!

Amicaaaaa!!!
Épp akartam írni Neked, hogy ha van időd, nézz be az új topikunkba! Amúgy vannak lányok, akik emlékeznek Rád: Tiza, Szilcsi, Barbi, Wish, Mary (mondjuk ő még nem jött), Emma. Várunk!!
Képzeld, előrelépés történ Fici kajálásában. Javasolták nekem, hogy almalével próbálkozzam, mert annak az állaga közelebb áll az anyatejhez. Na, ettől függetlenül az sem ízlett neki. De múltkor, mikor vettem neki a levet, láttam körte pürét, gondoltam kipróbálom. Elöszőr csak úgy belemártottam a kanalát és odaadtam neki - pozitív jel volt, hogy nem fintorgott. Úgyhogy másnap már egy harmad üvegnyit megevett. Azóta ezt papizzuk, de úgy variálom, hogy most már keverek bele neki almát is. Fokozatosan akarom növelni az alma mennyiséget, hogy ne kelljen üveges kaját vennem, hanem megegye az itthoni almát is. Ja, és almatrükk: megsütöttem a sütőben és utána turmixoltam le. Így nem olyan "föld"ízű, meg nem is barnul meg. Tudom, így lehet, hogy kisebb a vitamintartalma, de így talán ízleni fog. Egyszerre ált. 60-at eszik meg belőle. Majd szép lassan ezt is próbálom növelni. Nem tudod, hogy a főzeléket mikor kellene bevezetni??
gtünde
 
 


Tüncsi,
örülök, hogy Fici eszeget :wink:
Na Ágnes azóta se. Már készíthetnél neki főzit is, de nálunk az sem nyerő. Fintorgás, köpködés :lol: :evil:
Szívesen átveszem Fici maxi pelusait ha nem kell Tynusnak, bár soványka a lelkem épp hogy elhagyta a 7kilót, de már mászik, térdel, ma a felállással küzdött :D
Igaz én is liberót használok, de azért mindenevő vagyok :lol: :lol: :lol:
Alig jutok ám géphez annyi a dolgom és esténként meg inkább alszom. Éjjel úgyis kelnem kell 3-4 alkalommal. Fogzás hegyek na meg féltékenységi viharok. Janka baba lett annak örömére hogy Ágnessel már lehet kicsit játszani.

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Suzy :)
Csatlakozom Monához, én is a 16. hétig voltam rosszul a fiammal. De én csak émelyegtem szerencsére.

Tünde :)
Az óraátállítást mi is benéztük. Szerencsére nem kellett menni sehova, csak a hiradót késtem így le :)

Amica :)
Naná, hogy emlékszünk rád :)
Nem volt az annyira régen, még csak (már) 8 hónapos a lányod :)
Most hogy nézem a vonalzóját, lehet, hogy a ti gólyátokat kaptam el annak idején :)

wish
 
 


Amica
Én szívesen elküldeném a pelust, de lehet, hogy a postaköltség többe kerülne, mint a pelenka. :?
Fici még nem mászik. Egyelőre örülök, ha átfordul hasra; elég lusti. Olyankor azért már nyomogatja felfelé a popsiját. Viszont nagyon szeretne ülni. Raktam föl a netre róla video-t, nézd meg.
http://www.youtube.com/watch?v=Cc311MV3jtY
http://www.youtube.com/watch?v=J7YxVhVKKJQ
Fici is kel éjjel kb. 2szer. Ugye 1/2 9 körül fekszünk, akkor van szopi, utána 11-12 felé, majd hajnali 3 körül is. Viszont mostanában sűrűbben eszik. Lehet, hogy kevés neki a tej? Pedig ő fejezi be a szopit, nem a tejem fogy el. :? Rá kell kérdeznem a védőnőnél, hogy ilyenkor mi van. Ja, és az szerinted normális, hogy kb. 5-6 naponta van csak kaki? Pedig pukizni szinte mindennap szokott. Néha jó büdit. :lol: Tehát nem hiszem, hogy székrekedése lenne. Meg nem is erőlködik kakiláskor, tök könnyen megy neki. 3 nyomás és kész. :D

Wish
Hú, megnyogudtam, hogy nem csak én vagyok ilyen lökött. :) Tényleg úgy tűnik, hogy Amica gólyáját kaptad el. :)
gtünde
 
 


Mona :)
Nem voltam UH-na a 18 hetes genetikain kívül, és szerintem én is a 30. hét környékén fogok menni, Domcsinál is így volt. Soká van, ráadásul én a nemét sem tudom még, de most hogy már érezzük a mozgását, legalább nyugodtabban várjuk.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Wish,
tuti, hogy a mi gólyánk volt. Ti már annyira vártátok, nálunk meg 8hónap alatt hip-hop végzett :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért látom most nem rendetlenkedik, mert a bűvös 37 hetet már betöltötted :wink:
Koppintanék is a csőrére, mert nem olyan jó 36hétre szülni.


Tüncsi, majd megkukkantom a postai díjakat :roll:
Fici talán a fogacskáira is szívesen szopizik :P


Mi ma akadtunk ki reggel, a gyerekek nagyon megérezték az óraállítást, egy idegbaj volt a mai indulás :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Sziasztok!

Annyi mindent írtatok hogy alig győztem elolvasni :D

Hát lányok én pár napja egyre rosszabbul vagyok, hihtetlen hammar elfáradok,hányingerrel küzdők (azelőtt ritkán volt),alul lent a méhemnél sokszor szúrkál( hasonlót érzek minta terhességelején egy hirtelen mozdulatnál),a kezem,lábam bedagadt és a kezemen ha az újjaimat behajlitom fáj,na ezek ma mind felmondom a dokinak :wink: (csemegézhet belőle).

Szilva ma este vagy holnap reggel írok a holnapi nappal kapcsolatba!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi
 
 


Jányok segítsetek légysziiiiii

barátnőm segítségével én is átélem a terhesség örömeit :lol: , most neki kérnék tanácsot. 34. hétben van, kezd aggódni a kórház csomi véget..olvasom itt a jó tanácsokat, azt mondjátok meg elölgombos hálóing akórházba hol kapható nem 7000 forint / darabáron? Meghülyülünk sehol nem találunk a városban...Ti hol vettétek? És mennyit? reális a 4 db? :shock:

köszzzzzzzzzzi és további kellemes pocakosodást/babázást és hamarosan mi is jövünk :wink:
Vendég
 


Barbi
hát neked hamarosan itt a nagy nap :D

Kép
gaby25
 
 


Barbi :)
Hányigerem nekem is szokott elni mostanában, Szerintem nagyon nyomja Balázs a gyomromat és attól van. A gyomorégést már nem is említem.
A bedagadás a vizesedés miatt van. Közeledik a szülés :)

Lmami :)
Kínai piac vagy kínai boltok. Ott biztos kap olcsón is.
Én nem vettem, nekem van pár elölgombolós.

wish
 
 


wish
te még közelebb vagy hozz :) de izgi, hamarosan két szülés lesz Kép

Kép
gaby25
 
 


Legyekmami :)
Én is a kínai boltokat írnám, vagy Auchan?

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


tündi!
Reméljük hamarosan végetér ez a rosszullevös, szédülös idöszak és aztán tényleg élvezheted a terhességet.

h. nelli!
leírnád nekem mennyivel több a genetikai uh,mint a normál? Már egyszer kérdeztem valakitöl,de nem kaptam választ. :cry:
Majd én is szeretnék ilyet ,azért érdekelne.
Köszi!
susy75
 
 


Suzy :)
Ez nem választás kérdése, hanem a 18. héten csinálják a dokik. Sokkal nem más, csak részletesebben ellenőrzik a babát. Ép-e a koponyája, nekem írt a doki a gerincéről, a szívéről, végtagjáról, hogy ezek megfelelőek-e, becsülik a méretét, sok esetben meg tudják mondani a nemét, egyes betegségek felmerülését is ki tudják szűrni, de nem tudom pontosan, melyikét, hol tapad a placenta, mennyi a magzatvíz. Szóval egy részletesebb UH.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Suzy :)
Nem tudom, erre gondoltál-e, vagy a down-szűrésre?
Ha van még kérdésed, írdd le nyugodtan!

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


nelli!
köszi, igen erre gondoltam. Ezek szerint mindenkinek csinálnak ilyet a 18. héten. Az jó!
susy75
 
 


Barbi :P
Holnap találkozunk a MOM-Parkban fél 5 körül a Mc Donaldsnál.
Légyszi légyszi gyere el!!!!

Lányok :P
Most nem tudok visszaolvasni, mert (ne szidjatok meg nagyon), "kicsit" túltakarítottam magam. Jó nehéz festékes vödröket, meg csemperagasztókat emelgettem. Eléggé görcsöl, meg fáj a pocakom. Remélem nem lesz semmi baj...
Majd jövök, ha jobban leszek

Kép
Kép
szilva069
 
 


Szilva :)
Ejnye-bejnye!!! Nagyon vigyázz magadra! És most tessék csak pihenni!

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Lmami
Én nem vettem szoptatós hálóinget. Egy póló, rövidnacis pizsiben voltam, aztán szoptatáskor az épp aktuális cici oldalon kibújtam a pólóból és úgy szoptattam. Itthon is így csinálom, bármikor, mikor szoptatok. Mert ugye, ha elmegyünk vhova, akkor nem tudok szopis hálóingben menni. :lol: Nekem valahogy bonyolultabbnak tűnt, hogy a szoptatós hálóingből a kis cickóimat kibűvöljem. :)

Amica
Gratula a 9. hónaphoz!! Fici elég jól átvészelte az átállást. Tegnap a régi idő szerint fél órával előbb kezdtük a fürcsit (ugye 1/2 9-kor volt anno 1/2 8, mi meg mindig 8-kor fürcsizünk). Ma már az új 8-as szerint megy a dolog.
Gondolod, hogy a foga miatt szopizik annyit? Hát, remélem. Majd rákérdezek a védőnőnél.
Fici 6 hónaposan volt majdnem 7 kg, viszont 1 hónap alatt csak 1 cm-t nőtt. :?
Puszi Nektek!!
Az sms-emet megkaptad Ágnes napon?? Remélem, mert telefont cseréltem, aztán lehet, hogy rosszul írtam be a számod. Vagy máskor tartjátok??

Barbi
Szülés után majd lemegy a víz. De azért feltétlenül beszéld meg a dokival, nehogy gond legyen. Már nincs sok vissza!

Wish
Fekvéskor a vége felé nekem is mindig marta a sav a nyelőcsövemet, úgyhogy félig ülő helyzetben tudtam csak aludni. Aztán úgy trükköztem, hogy kicsit több időt hagytam a kaja és lefekvés között, így egész jó volt a helyzet.
Balázs nem készülődik még??? Gondolom, tűkön ülsz!

Szilcsike
Nem szidlak meg, de ejnye-bejnye. :) Pihizz, aztán jelentkezz!

Tiza, Timi
Merre jártok??
gtünde
 
 


sziasztok!!

susy!
hát én is remélem hogy nemsokára elmúlik!!!
sajnos ma egy kicsit barnáztam is de szedem a gyógyszeremet úgyhogy remélem nem lesz gond!!!!
ja meg szerintem a mai vérvétel is belekavart a mai napba!!!!

szilva!
vigyázz magadra !!!!!

szép álmokat mindenkinek!!!

tündi23
 
 


Tündi,
majd elküldöm a telefonszámom, nem emlékszem sajnos a névnapi sms-re :oops:
Megnéztem a posta 730-ért veszi fel a csomagot. Ha nincs gazdája a maxiknak utalom neked a pénzt szívesen és megoszthatjuk a postát :wink:
Elgondolkodtam, hogy már akkor is több mint 10ezerszer pelenkáztam volna ha nem lett volna együtt pelenkás a két nagy :lol: :lol: :lol: , már régóta megy a dolog :P
Ágneskoma picurka, Márton már 4hónaposan 8kg volt. Nem is volt ilyen mozgékony mint a minimanó!
Fici filmjét megnéztem. SAjnálom, hogy most nem tudunk találkozni.
Az evéssel szerintem nem lesz semmi baj. Anyatejes babáknál előfordul a ritkább széklet, de ha nem nyűglődik akkor nincs talán gond. Jól hasznosítja a szervezete. Mi már a 6. védőnőnél tarunk. Mindegyik modott valamit amit a másik éppen fordítva gondolt :shock:

Szilcsi,
nagyon vigyázz magadra! Fontos! Harmadszorra kicsit koraszülés lett a vége nálunk és bár nem tehettem róla mégis nagyon rossz volt. :lol:

Bárcsak már Babcsi is itt lenne :!:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Sziasztok!

Szilcsi :D sajnos nem tudok menni,mert most hívtak a kollégáim hogy ma ötkor bulit szerveznek nekem,de legközelebb ígérem megyek,Noémit és persze téged is pusszilak.
Nagyon vigyázz magadra, máskor ne csinálj ilyet,tudom nehéz a popsidon maradni,de a babáért mindent!!!!

Tegnap este a dokinál mindenrendben volt, Balázs befordult feje lent,de doki mondta hogy még kifordulhat,2850 g és egyértelműen fiú először amit láttunk az a kuki volt :lol: ,méhszáj zárt jövő héten szerdán megyek a kórházba ctg-re.
Hát amitől elkeseredtem egy kicsit,tényleg nincs a kórházba EDA csak külön kérésre és pénzért,de nagyon nem szeretik a dokik mert kitolja a szülés idejét,igaz a mama jobban érzi magát,de szerintük miután beadják a szurit a kismama nem tudja mikor kell nyomni így a kitolási szakasz elégé elhúzodik.Dokim mondta gondolkodjak rajta és jövő héten megbeszéljük. Gyógyszert tovább szedem,mert 4 napra elutazik csak vasárnaptól lesz itthon én meg másnál nem szertnék szülni.
Úgy láttom ma szóf........ volt,bocsi :oops:

Tényleg a régi csapatból már csak Babcsi hiányzik,de Ő is jönn nem sokára közénk,érzem!!!

Wish :D én amitől nagyon szendvedek hogy nem tudok aludni, pedig majd elalszom,ettől feszültebb és ingerlékeny vagyok. Megmondom őszintén arra vágyom a legjobban hogy szülés után egy teljes éjszakát végig aludjak, barátnőim röhögnek rajta :lol:
Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi
 
 


Barbi :(

Kép
Kép
szilva069
 
 


Amica
Pelenka: akkor majd én is utánanézek ennek a postaköltségnek, aztán megbeszéljük. 6. védőnő?? :shock: :shock: Nálatok nem lakcím szerint van?

Barbi
Én nem értem, hogy miért mondta a doki, hogy kitolja a szülés idejét. Én pont az EDA-tól kezdtem el tágulni, és jó hamar meg is lett Fici. Szerintem lehet érezni, mikor kell nyomni, mert a székelési ingert érzed, és akkor kell nyomni is. De EDA nélkül is lehet szülni. :) Más is szült úgy. Szorítok, hogy rendesen tágulj, és akkor nem lesz gond. Málnalevél tea??
Még Manda is hiányzik! :(
Tök jó, hogy Balázs befordult. Mondd meg neki, hogy már ne nagyon forgolódjon! :)
Nem vagy szóf..só! Nézd meg, én mennyit szoktam írni! :)
Hát, ezen a szülés utáni alváson én is röhögök. :lol: :lol: Na, onnantól nem fogsz egy éjszakát sem végigaludni. Majd örülsz, ha egyfolytában 3-4 órát tudsz majd durmolni. :)

Szilcsike
Mi a gond??
gtünde
 
 


Tegnap még akartam táblát dobni, erre behalt a net. Majd ma este rakok, mert most Anyukámnál vagyok.
gtünde
 
 


Barbi!
Alvás... Jóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!
Képzeld mostanában annyiszor kelt éjjel Ágnes, hogy nemrég éjszaka pisilés közben a wc-n elaludtam :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze napközben meg a családot kell ellátnom. Majd néha reggelente visszabújsz az ágyikóba és Balázzsal durmoltok! :wink:
Én mindhármat semmiféle érzéstelenítés nélkül szültem. Volt vágásos, gátvédelmes, beöntéses és anélküli is. Menni fog Barbi, ügyes leszel!!!!!!!!!! :D

Tüncsi, csak a gratulációdból vettem észre, hogy Ágnes 9hónapos lett :oops: :oops: :oops:
Köszönöm!
Ma reggel a kanapé mellett felállt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Tündi!
Pihengessél ,vigyázz magatokra!
Neked már volt barnázásod, ha jól emlékszem. Milyen gyógyszert szedsz? utro?
susy75
 
 


Tündi :D nem tudom még gondolkodok rajta és egy kicsit utána járok aztán meglátjuk!Lassan inulok a gyógyszertárba és veszek teát és már ma elkezdem inni :wink: ,tudom én hogy sokan kibírták a fájdalmat és én is kifogom, csak azért még így első szülés előtt parázok egykicsit.Tényleg igazad van Manda kimaradt :oops: !

Amica,Tündi :lol: én azért még vagyok olyan naív hogy bizok abba hogy a kórházba töltött pár nap közül csak egy éjsazkát tudok aludni. :P Ma például a 4 óra alvásommal rekordot döntöttem :wink:
Ágnesnek gratulálunk hogy felállt :P

Szilva :P jobban vagy hasad nem feszül?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi
 
 


Amica,

Bocs hogy idepofátlankodok. Látom neked 3 babád van.
Hogy bírod??? Nagyon nehéz??? Én most nagyon félek és egy kicsit megtorpantam. Sok minden felmerült bennem.
Pl, hogy egészséges lesz-e, meg hogy fogok felkelni reggel és elvinni a fiukat a suliba, ha éjszakáznom kell a kicsivel. Megint sír a baba, orvoshoz rohangálni, kezdeni előről a gyerekbetegségeket, nem beszélve az anyagiakról, elég sok hitelünk van, hol kapok majd melót 3 baba után.
Nagyon szeretnék egy kislányt, de most tényleg gondolkodóba estem.
Nagyon buta vagyok, hogy ilyeneken töröm az agyam???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Lányok most értem vissza lejártam a lábam mire kaptam málnalevél teát,gyógyszertárba nem lehet kapni :? ,na mindegy lényeg hogy megvan, az lenne a kérdésem hogy mennyit lehet belőle inni?( egy pohár,1l).

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi
 
 


Sziasztok Csajok

Bocsi, hogy ide pofátlankodtam, csak láttam emlegettettek.
Bár én még nem tartozok ide, de a régiek nagy részt itt vannak.

Szilcsi
Vigyázz magadra! Nem szabad ám emelgetni!!! Nem ér ám az annyit!

Amica
Milyen nagy már Ágnes! Hú, milyen sok idő eltelt már!

Wish, Barbi
Drukkolok, hogy minden ok legyen nálatok és simán menjen a szülés!

Tüncsi
Aranyos vagy, hogy hiányoltál! RéPa is már milyen nagy és szép!
Ti nagyon hiányoztok! Olyan jó lenne találkozni megint veletek!

Rólunk annyit, hogy ápr.17-én megyünk vissza a BMC-be. Megcsináltatjuk a kivizsgálásokat és remélem legkésőbb júniusban indíthatjuk a következő stimut.

Puszilok mindenkit Karcsival együtt!!!!!!!!!!!!! :wink:

manda
 
 


Manda
De jó, hogy jelentkeztél!! Hú, akkor nemsokára beindulnak a dolgok! :) Szupiiii!! Mennek a drukkok!!

Barbi
Egyelőre ezt találtam, de keress rá a neten:
http://209.85.129.104/search?q=cache:Js ... d=13&gl=hu
gtünde
 
 


Kép
Kép
Vendég
 


Tündi!
Bocs, de nem tudtam válaszolni, mert nem volt netünk. A 3-as pelenkára igényt tartanék, ha jól láttam, Amicának kellene a 4-es. Nekünk az még egyenlőre nem aktuális.
Amica jól írta, egy csomag feladása belföldre minden extra nélkül 0-20kg-ig 730.-.
Okosbabával hogy állsz?

Mindenkinek puszi, terhes lányok vigyázzatok magatokra és a babára, nem emelni, nem ér annyit. Én egy emelés miatt majdnem szültem a 30.héten, ne tudjátok meg, tüdőérlelő, megfigyelés, para ezerrel, nem kívánom senkinek. Valószínűleg nem maradt volna meg :cry: ..... úgyhogy okosan, ha már ennyit küzdöttetek érte, elvan az a kert úgyis, vagy majd megcsinálja más!

tynus12
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: