Új privát üzeneted érkezett!

Ééééééééééééééééééééééééés [size=24]IGEN[/size]!!!

Enyém a 28.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

anyapoc
 
 


Mák

Tényleg profi lett a sminked :)!Nem gondoltam volna,hogy nem is kozmetikus csinálta :).
És tényleg az egészben az a jó,hogy olyan más lehet olyankor az ember :).Asszem én szívesen éltem volna ruha szempontjából a középkor végén,újkor elején... :roll:

Mi próbáltunk figyelni a hagyományokra :)...na meg adom mindenkinek kölcsön a saját szerzeményeimet.Kék volt rajtam :D:D:D....

A vandalizmus engem is kiakaszt,meg az értelmetlenül fröcsögő emberek :(..... Nekem az a meglátásom,hogy ezeknek már vajmi köze van a politikához,inkább brahiból,vandalizmusból csinálják.... :(
És ami számomra döbbenetes,de inkább sunyiság,hogy a mostani utcai "zavargásoknál" szinte mindenki elfedte a fejét,de a rendőrökön legyen legalább 2 azonosító... :(:( Na ez baromi korrekt...
Vagyis sunyi,aljas :(:(...
Na mindegy,azért örüljünk egymásnak :).

Éppen azon röhögtem itt magamban,hogy lassan baromira semmi köze nem lesz a topiknak a keresztszemezéshez :D:D:D!

Na lépek,mert holnap "korán" kell kelni!

Pusztok!!!!!

anyapoc
 
 


Sziasztok,

na, akkor jon pár szekeres ( vagy hintós, már nem is tudom) kép.

Kép

Kép

Kép
Na, ezen a képen látni a hintót is, el lehet donteni, h. hintó-e, vagy szekér, de szerintem hintó, csak ez olyan "szolidabb".
efi
 
 

 
 

Sziasztok!

Megjöttem a tébolydából :D:D:D!

Efi

Jók a képek :).Tényleg hintó... :wink:...Ez nem inkább népviselet?Vagy ahhoz már túl díszes? :roll:...csak a kendő miatt gondolom...

Na mi van lányok!!!!
Féltek a 28. oldaltól???? :shock: :shock: :shock:
Jól eltűntetek a tegnapihoz képest!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Akkor inkább több képet nem rakok fel... :roll: :roll: :roll:

anyapoc
 
 


nézzétek! ezzel lettem mkész a hétvégén:
Kép

Kép
dora1980
 
 


Én is hazaértem! És már be is vásároltam! :lol:

Az esküvős képeinket odaadtam a tesómnak, hogy szkennelje be, megígérte, hogy már át is küldi, de még nem jött át. :cry: Pedig már úgy rákészültem, hogy megmutizom Nektek. :roll:

Anyapoc! Te írtad, hogy a Te alkatoddal jó, ha ki tudsz hordani 1 gyereket? Mert ha igen, akkor tényleg. :lol: Milyen kis csini vagy az esküvői képeken.

Efi! Ti is nagyon aranyosak vagytok :lol: Ez szerintem is hintó :lol: Esküvői ruhát pedig tessék jó sokat felpróbálni, és amiben a legjobban érzed magad, azt válaszd! De legyél királylány :wink: :lol: Én azt mondtam, hogy nekem nem kell lagzi, meg semmi, de a párom is meg anyukámék is ragaszkodtak hozzá, és milyen igazuk lett :lol: Nálunk nem történt semmi érdekes, vagy mulatságos sztori (bár a többiekén jókat röhögtem, bocs :lol: ), de mégsem bántam meg, hogy nagy lagzink volt. Na jó, nem olyan hatalmas, de azért kb. 80-an voltunk. Ja, és ezelőtt 7 évvel. :lol:

Hahó Lányok! Merre vagytok? Majd estére indul be mindenki? Vagy mindenki böködi a tűt?

További szép napot: Andi

Ui: azért, ha meglesznek a képeim, csak megmutatom :P

Kép
gandi75
 
 


Sziasztok!
Szinte egész nap nem ment a babanet, ezért nem írtunk. Már én is próbáltam többször.
Sikerült találnom jó cserepes mintát. :D
Kép

Bár most gondoltam bele minek is. Szülésig jó, ha a babásokkal kész leszek, utána meg......... :roll:
Azért jól elmentettem. :mrgreen:
Találtam még egy szívszerelmemet is.

Kép

Na legalább egy évig nem kezdek neki, de oly gyönyörű. :P

Nagyon tetszenek a képek. Olyan jópofák tudnak lenni a bébik. :D
Sokan mondják, hogy a mai gazdasági helyzetben nem szabad gyerek vállalni. Na, én úgy gondolom, most kell igazán, legalább ez az öröm legyen meg. :D
Később én is teszek képeket, de már ébredezik leánykám.
Pusssz.

KépKép
KépKép
fioona
 
 


Sziasztok!

Gondoltam,hogy nem ment a baban(y)et :?....

Dori

Legalább Te szorgoskodtál,míg mi itt csak loptuk a napot :wink:! Nagyon szép lett a képed!!! :) HOva fog kerülni? Már a felirat miatt kérdezem...

Andi

Igen,én írtam :D!Hát persze,de tudod,AKKOR IS! :D:D:D:D :wink:!
Hmmm...kérdeztem már,hogy nálatok hogy jött az ikresség? :roll: na de ha nem publikus :roll:...
Királylányság,ugyi? :) Én nagyon élveztem az esküvő és lagzi minden percét.... :) És nem értem,miért mondják sokan,hogy ugyan,ez csak egy papír...(na jó,azóta szociológiából megvilágosodtam :wink:)!

Fioona

Jókat találtál :).Tényleg lesz jobb dolgod is :).
Gazdasági helyzet:hm....néha az az érzésem,sokan inkább a saját kényelmük miatt mondanak le a gyerekeről,vagy vállalnak csak egyet.Az én környezetemben pl sok pénzes családnak van egykéje és nem is igen akarnak másodikat,mert hát ugye ez is ki van pipálva,na meg örülünk,hogy végre nagyobb,nem kell pesztrálni :?...


Gyerekszámot illetően van egy jó sztorim...kolléganőm,akinek orvos a férje,gyerekek Pesten tanulnak (jog és orvosi),ott vettek nekik lakást stb...Beszélgettünk,hogy gyereket szeretnénk,mondtam,hogy szeretnék majd még egyet..Teljesen elsápadt,hogy jól gondoljam meg,mert hát két gyerek iskoláztatása,egyetem,lakást,autót venni nekik
:shock: :shock: :shock: ...Na itt leállítottam és mondtam,hogy eszem ágában sincs lakást vagy autót venni a gyerekeimnek!Nem halat akarok nekik adni,hanem meg akarom őket tanítani halászni!!!!(na jó,nyilván az ember segít,de én nem akarok a seggük alá tenni semmit...sok a negatív példa :(...)

Másik kolléganőm megjegyezte, a férje szt az ideális gyerekszám 2 és 3 között van :D:D:D!A 2 kevés, a 3 sok :wink:!

anyapoc
 
 


Anyapoc!

Publikus a terhesség meg az ikerség. Spontán jöttek, egy pici gyógyszeres-hormonos rásegítéssel, ugyanis 1 évig próbálkoztunk, és csak ezzel a gyógyszerrel sikerült. De lehet, hogy anélkül is ketten jöttek volna, mert az anyukámnak is van ikertestvére. :lol:

Most gyorsban ennyi, mert megyek rántott husit csinálni. Majd este még jövök.

Kép
gandi75
 
 


Meghoztam a képeket :lol: Egy kicsit (nagyon) sötétek lettek :cry: Az öcsém írta, hogy hol kell állítani a színeken, de most nincs rá időm.

Először is esküvői képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A külső felvételeknél a fényképész ment előttünk az 1 m-es gazban, és kiabált hátra, hogy jöjjenek-jöjjenek !! Abroncsos ruhában, uszállyal :roll:

Andi

Kép
gandi75
 
 


És most a gyerekek :lol: Ilyenek voltak 1 évesen:

Kép

Kép

És ilyenek voltak a 4. születésnapjukon:

Kép

Kép

Na mára ennyi képet hoztam, mert megunjátok :lol:

Most megyünk fürödni, meg hajat mosni, mert tegnap elmaradt :roll:

Andi

Kép
gandi75
 
 


Fiona :)
Hú, de jókat találtál megint. Kérem szépen mind a kettőt. Please!!!!!

Anyapoc :)
:lol: :lol: :lol: :lol:
Mi most a kettő kevésnél tartunk. :lol: :lol: :lol: Majd egy pár év múlva beszámolok, hogy sok-e a három. :wink:
Nekünk azt szokták mondani, hogy milyen jó, hogy egyszerre letudtam. :roll: Meg, hogy nem irígyelnek :?: De hogy miért nem, mikor van két gyönyörű gyerekem. Na és, hogy harmadikat is tervezünk? :shock: :shock: :shock:

Efi :)
Esküvő ügyben: az a te napod lesz és királylány leszel, akármilyen ruha lesz rajtad, de a fehér királylányos állna a legjobban. :lol: :lol: :lol: Én még az esküvő után sem bírtam abbahagyni a ruhák nézegetését. :oops: :oops: :oops:

Már elkészült a MP képem. A spanyol mini 5, de még nem volt kedvem lefényképezni. Már én is szeretnék valamit mutatni.

Puszi, és jó hímzést. Én nem bírom követni a tempótokat. De azért jó, hogy sokat írtok.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi
 
 


Andi

Tök jók a képek :).Sötétséget leszámítva látszik a lényeg :).Neked is szép királykisasszonyos rucid volt :wink:!
Gaz :shock: :shock: :shock: ...jófej a fényképész :D!
Törpik édik,főleg a második elgondolkozós kép :).
Ikrek:na igen,akinek a genetikája is adja :wink:!
Rántott husi ide is jöhet :wink:!

Brigi

Képet,képet a MP-ről!!!!!
Na,akkor pár év múlva majd egymásnak meséljük,milyen a 3 :wink:!
Én mondtam a páromnak anno,hogy 3 gyerekünk lesz,mert legalább 3szor szeretnék terhes lenni :D...aztán mondtam,ha ikrek lesznek,akkor 4 gyerek lesz....Mert tartom,amit mondtam :wink:!

Ááááá...ezek olyan közhelyek,amiket írtál,és felettébb ostobaságnak tűnik...egyszerre letudtad...ugyan mit????? Hisz nincs szebb a terhességnél,meg a kisbabáknál :).Na meg az irigység...Hát én igenis IRIGYLEK minden ikrest :D:D:D:D!Biztosan húzós az eleje,de hát ugye azt szokták mondani,hogy nekik ez így jó,ezt szokták meg,nem tudják,milyen egyel .wink:!

anyapoc
 
 


ÁÁÁÁ mennyit írtatok...nem tudtam eddig jönni most meg olvasok:).De mindjárt reagálok...


Anyapoc, hogy te milyen szép menyasszony voltál!!!!Wooow...most még csak téged olvastalak mindjár olvasom a többieket is:)..


A 28. oldal kapitánya...na ki:)? Anyapoc:)!!!!!!

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Én most már itt vagyok, bár sajna csak szinte a nap végén...én nem rémültem el, de ma annyi melóm volt, hogy jött a jó idő...ágyruhát is mostam, főztem is....fülig el voltam havazva...még szőlőt is kapáltam ma...most meg majd négykézláb közlekedek, mert úgy fáj a hátam....

Dora: nagyon klassz lett a képed!

Andi -Gandi: klasszak az esküvőzős képeitek!!!Látom neked is jó nagy uszályod volt:):):):)! Nekem is tetszett annak idejé, csak hát miután leszállt....És végre végre egy ilyen szülinapos kép a gyerkőceidről:)!!!Nagyon arik:)!Milyen jó azért hogy ikrek:), meg olyan kis összebújósak:)...Tényleg édesek!!!Az iwiwen is ez az utsó kép van fennt? Tudom már ott is nagyon tetszett ez a szülinapos témájú...

Efi nagyon kis csini vagy!!Ne hagyd ki a királylány ruhát:)!!Már csak azért is megéri azon felül, hogy tuti gyönyörű leszel, hogy párod padlót fog..enyém is csak lesett mint a moziban:) mikor meglátott...Ja persze mert csak akkor látott először menyasszonyi ruhában amikor elindultunk fényképezkedni:).

Fiona hűűűű..de jók...én is én is szeretnék ilyen lelőhelyet:).Megmutizod honnan szedted? vagy elküldenéd nekem? Akár messengeren is mert lehet ott egyszerűbb megosztott fileként, mint emailben. A babás képek tényleg tök jók!!!És tényleg nagy öröm:)!!Ehhez csak csatlakozni tudok!!!

Anyapoc: szerintem nem csak egy papír...Nálunk ez egy plusz kapocs:)...Azért azt gondolom, hogy vannak nagy próbák amiket az ember így könnyebben lép át:).Mondjuk érdekes, mert nem vagyok vallásos, ettől függetlenül volt templomi esküvőnk a férjikémmel és sokszor beszéltünk erről , de tényleg úgy is gondoljuk, hogy amit Isten egybe kötött ember szét nem választja...:):):)mert az ember lánya akárkihez nem megy hozzá:), nekem ő az igazi nagy Ő:)...Szeretek a felesége lenni:):):)...Hihi...most ez furán hangzik?Tiszta vicces szerelmes vagyok a férjembe:):):)...gondolom most jót derültök ezen a megállapításon, de nem tudnék olyan tulajdonságát mondani amit nem szeretek benne:).

Most megint eszembe jutott vmilyen téma:)....ki hogy ismerkedett meg:)?...Egyébként szerintem egyátalán nem baj, hogy nem csak a keresztszemről szól ez az oldal...szerintem pont ez teszi jóvá:).

Anyapoc: halászattal egyet értünk...mondjuk Fiona kérdezte tőlem a babus dolgot...én sajna egészségügyi okokból nem szeretnék még egyet..legalábbis addig tuti nem míg nem gyógyulok meg legalább annyira, mint mikor Fannit bevállaltuk..egészen pontosan nem is teljesen úgy van, hogy nem szeretném...mert ingadozok rendesen az igen, meg nem között....gyereket szeretnék, nem a pelenkázás, helyhez kötöttség riaszt el, hanem az hogy előtte is volt egy csomó problémám és azóta e mellé még jött egy jó adag és nem tudom, hogy képes lennék-e normálisan ellátni és felállni utánna újra...

Brigi:)...szerintem jó, hogy van két szép gyerkőcőd!!És irigykedek is!!Bár nekem is van egy gyönyörű és mindig dagad a májam mikor dícsérgetik:)...és imádom, hogy olyan kis kedves mosolygós, odabújós, meg, hogy olyan szépen mondja, hogy aaajjjjaaa ( ez vagyok én, néha apa is aaaajjjaaa:):):))), meg egyébként is..de azért kettő jobb volna:)...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok :D

Tegnap sajna délután csak 5 percem lett volna ideülni, de akkor se ment a babanet, este meg meg is írtam az üzenetet és akkor sem működött, elszállt az egész. :evil: Nap közben meg kicsi fiam iszonyú hisztis volt, nem is aludt ebéd után, szóval párszor kiborított. :? Estére totál zombi voltam. :(

Anyapoc, Andi
Nagyon klasszak a képek! Nagyon szépek voltatok! :D Nekem is scannelni kéne, így fogalmam sincs mikor lesz rá időm, de azért majd megpróbálom.
Sajna sorozatfüggő vagyok és ma este Vészhelyzet, szóval lesz fél órám a fektetés és a film között, majd ügyeskedek valamit. :wink:

Anyapoc
Tök egyetértek Veled, sokkal jobban jár a gyerek, ha tud halászni és nincs minden a feneke alá dugva. Mondjuk azért el bírnék viselni egy kicsit kevesebb számolgatást havonta, Te tudod mennyi a fizetésünk, de én sem panaszkodom, mert nekünk volt az a 6 év Portugália és abból lett a házunk!
Délutáni tanítás: hát igen, nekem is pont ez a bajom vele, hogy délelőtt mindegy, hogy itthon vagyok, a gyerekek nem lesznek, így egész nap nem fogom őket látni. De nem igazán tudom, hogy tudnék-e pályát módosítani, ráadásul a fuvola az életem és tanítani is nagyon szeretek. Azért szerencsénkre Anyukám itt lakik közel, de Őt sem akarom nagyon leterhelni és a gyerekek miatt rossz főleg, mert még szükségük lesz rám, és nem leszek itthon. :( Baromi rossz érzés már így előre, pedig még 2009 januárig itthon leszek, de már most fáj a szívem. :cry:

Fiona
Tök jók a minták. Ugye nem vagyok tolakodó, de úgy szeretném azt a szép csendéletet!!! :oops:
Különben én is ilyen vagyok, már eszméletlen sok mintát begyűjtöttem, de persze majd nyugdíjjas koromban fogom tudni megcsinálni őket. :roll: :lol:

Haladgatok én is a MP-emmel, majd lefotózom, hogy meddig jutottam.

Most ennyi időm volt.

JA!!! Anyapoc kapitány, gratula a 28-hoz! :D :wink:

Puszi :D

Orsi

avocado
 
 


Figyelem!!!

Anyapoc a hídon!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziasztok :)!

Tegnap nagyon nem akart menni a Babanet,megint szerverprobléma volt biztos... :(
AZért mi is eltöltöttük az időt :wink:!

Köszi mindenkinek a dicséreteket :oops: 8) :D :D :D :D !!!!!!


Mák

Most oldalfurdalásom van a betegségeddel(vagy mi :roll:) kapcsolatban... Ha itt nem akarod közzé tenni,jöhet priviben is...
Annyira rossz,amikor szeretnéd,aztán az élet másként gondolja.. :? Azért remélem,hogy az akadályok elhárulnak :):) .
Minden esetre most tuti edzésben vagy :wink:...szőlőkapálás,meg ilyenek..és a porontyod addig a hátadon csücsült??? :shock:
Papír:én is így gondolom és valójában ez így is van.Szociológiából tanultuk,hogy ez egyfajta rituálé,ami az egyénnek a társadalom irányából való elfogadását jelenti bizonyos szerepkörben:ebben az esetben pl. ugye a felnőtt szerepében,a férj-feleség szerepében,ami elvileg hamarosan szülői szerep lesz.Vannak társadalmak,ahol nagyon fontosak ezek a rituálék,sajnos ezek szt a fejlett országokban egyre kevésbé.Nekünk is nagyon fontos ez a papír,meg az összes élmény,ami vele járt.Szívesen emlékezünk,hiszen ezekkel a történésekkel(készülődés, a nagy nap stb) mind a közös emlékeinket gazdagítjuk és a későbbiekből ebből táplálkozhat az egymás iránti érzelem :).
Szerelmes vagy a férjedbe :)...ez nem nevetséges,hanem egyenesen szuper!!!!És fontos :).Én is :wink:!Csak nem hiszi mindig el :?....
Megsimerkedés:előbb Te jössz :) :wink:...de a téma tuti :D!

Avocado

Látom,mi nagyon hasonlítunk :wink:!Akkor Vészhelyzet alatt gondolhatunk egymásra :D:D:D...Grace klinika (ami ugye Gray1s klinika :?...) ?
De képeket mindenképp!!!!
Tudom,tudom, a piszkos anyagiak... :? Én ugyan nem panaszkodom most,mert az én férjem külföldön dolgozik, mi mst tartunk ott,ahol Ti POrtugálinál :wink:.... Sajna az év nagy részében ritkán látjuk,de most még meg tudjuk ezt tenni,így lesz talán kertes házunk és anyagi biztonságunk...valamit valamiért ... :roll:
Délutáni munka: hát tényleg nem irigyellek,nem is tudom,hogyan lehet ezt jól kivitelezni....Sehogy :(..... A félállás gondolom nem elég (én GYES mellett most azon vagyok és maradok is,amíg a férjem haza nem jön végleg).... Vagy esetleg otthon órát vállalni? Persze attól is függ,hogy milyen hangszeren tanítotok :) (ez valódi kérdés volt :D)...

Na megyek,mert hamarosan kezdődik a munkamenet :?...

Kérdés:
Aki keretezett már!!!Hogyan?Mennyiért?


Pusztok!

anyapoc
 
 


SziasztoK!

Hoztam fotókat! Alvás témában. :D

Kép

Ezzel nem lenne baj, ha nem szopi helyett művelte volna. :D

Kép

Kép

A díjnyertes nálunk. Lilla nem igen alszik el egyéb tevékenység közben. Még jó.

A biciklis képre emlékszem az újságba! :wink:

Szabadon vállaszott téma:

Kép
Párom szerint itt éppen ő a Guru!

Kép
Ez szokása volt egy darabig!

Anyapoc, érdekes mostanában mennyire előjön ez a téma. Már mint a felnőtté avatás rituáléja. Egy másik topikban egy kismama erről ír vizsgaanyagot, ott is jól kiveséztük a témát. Egyetértek, még ha mi vagyunk is itt a rendbontók. :mrgreen:

Mák ugye tudod, hogy csak vicceltem a képekkel!? :wink:

Minták mennek, csak kicsit később jó!? :oops:

Megismerkedés? A mienk hosszú lenne. :D

Keretezés: Itt Komáromban van egy nagyon jó keretező. Fonalárus is egyben. Annyit tudok, hogy pestről is küldenek hozzá kereteztetni kézimunkákat. Hogy mennyiért, vagy mik az árfojamok, nem tudom, én személyesen még nem jutottam odáig. Kezdő vagyok! :wink:

Avocadó, nem tudom milyen rendszere van a zenetanár képzésnek, de esetleg felsőbb oktatás? Gondolom az délelőtt zajlik.

KépKép
KépKép
fioona
 
 


Sziasztok :D

Kivételesen mindkét gyermekem alszik és valami csoda folytán egyszerre!!! :roll: Így kicsit írok, aztán meg lazításnak hímzek, mert kicsi fiam mostanában elég rendesen próbára teszi az idegeimet. :?

Anyapoc
Írtam, hogy a fuvola az életem, szóval fuvolista lennék. A párom meg trombitás. :)
Megismerkedés ebből következik, nálunk a főiskolán volt, én elsőéves, Ő végzős, rá 2 évre már össze is házasodtunk. :D :oops: Annyi az érdekessége a dolognak, hogy én a barátnőmet akartam rábeszélni Karcsira, de neki nem kellett, hát lecsaptam rá, aztán ez lett a vége. 8)
Megkérdezhetem mit dolgozik a férjed? Azért nem lehet neked könnyű 2 gyerekkel egyedül! :(
Sajna mi nem tudjuk bevállalni a félállást, gondolj bele, hogy mindketten tanítunk és abból az egyik csak fél lenne, még ha jön is hozzá a gyes, nem lenne elég. :( Próbálok majd minél korábban kezdeni, de 12 előtt akkor sem lehet, és az óraszámemeléssel már nem fog menni a napi 5 óra, szóval nem tudom hogy lesz. :(
Keretezés: én a Brico Store-ba viszem, ott olcsó a keret is és tényleg szépen megcsinálják!
Grace klinika :wink: És Született feleségek, Hősök...na nem kezdem el sorolni, a végén ciki lenne. Sajna ez a kikapcsolódásom, na meg a hímzés. :wink:

Fiona
Nagyon édesek a képek! :D Guru :lol:
Én egyetemen végeztem, elvileg taníthatnék középiskolában is és főiskolán is, de 1-nincs üres állás, 2-be kéne járnom pestre, ami plussz 2 óra naponta, 3-az is főleg délután van, pontosabban teljesen vegyesen, tehát semmivel nem lennék előrébb. Most legalább helyben tanítok, ami óriási szerencse, így legalább 10-15 perc alatt itthon vagyok!
De még az is kérdés, hogy lesz-e állásom addigra, mert a suliban is leépítések vannak, lehet hogy holnap azt mondják, nem kell a zeneiskola és annyi nekünk. Akkor megyek eladónak az Auchanba. :roll: :(

Mák
Sajnálom, hogy betegeskedsz! Pedig nagyon pozitív, vidám ember vagy a soraidon keresztül, nem is gondoltam volna, hogy problémákkal küzdessz!

Na, most ennyire futotta.

Este még jövök. :D

Puszi :D

Orsi

avocado
 
 


Én ííííírtaaaam délután, és most nézem, hogy nincs is itt. :cry: Brü-hü-hü :cry: Pedig olyan szép hosszút írtam.

Azóta úgy bedagadt a bal szemem, hogy alig látok ki belőle :cry: Úgyhogy most ennyi, majd estig hátha javulok, és jövök :roll:

(Addig összeszedem a gondolataimat, mert már nem is tudom, hogy kinek mit írtam :oops: :roll: )

Andi

Kép
gandi75
 
 


Mégis inkább most írok, mert most legalább nyugi van egy kicsit. A gyerekek eddig nyúzták a gépet, most elvonultak mesét nézni. Este meg én akarok TV-t nézni, ugyanis én is sorozatfüggő vagyok. :lol: Barátok közt, Vészhelyzet, Grace klinika a mai menü. Közben varrni is szoktam, de most a szememmel jó, ha a TV-t látom. :roll:
Ne kérdezzétek, hogy mitől dagadt be, nem tudom. Volt már ilyen 3-4 alkalommal, hogy elkezdett viszketni, szúrni, és 10 perc alatt tiszta vörös és dagadt lesz. Vagy allergiás vagyok valamire (csak még nem sikerült rájönnöm, hogy mire :roll: ) vagy nem tudom. :cry:

Fioona! Az első kép nagyon édes :lol: (A többi is aranyos)

Avocado! Nekem ismerős keretezett egy nagyobbat, ami fent van a képtárban, a többit fényképtartóba tettem. Ezzel a naptárral, amit varrok, nem tudom még mi lesz? :roll:

Ja! És én is köszi a dícséreteket. Az esküvőnk napján éreztem a legszebbnek magam, azóta nem sikerült még egyszer olyan szépnek lenni/maradni. :wink:

Mák! Nagyon eltűntél :!: Hol marad az ismerkedős sztori? Te kezdesz :!: :!: Vagy ilyen sok szőlőtök van ? :wink: Bocs, nem tudtam kihagyni :wink: Közben meg irigykedek, hogy ilyeneket is csinálhatsz :wink:
Igen, az a kép van fent az iwiw-en is. De azt hiszem már írtam, hogy azért nem mindig szeretik egymást ennyire. Gergő inkább a bújósabb, puszilgatósabb, szeretgetősebb, kedvesebb. Sokszor meg akarja puszilni Grétit, az meg nyávog, hogy hagyja békén :lol: Tegnap kivételesen jók voltak, nem kellett egyfolytában veszekedni velük, igazságot tenni köztük stb.

Anyapoc! Nem rossz egyedül? Mármint a párod nélkül? Nem nehéz a gyerekekkel? Ők megértik, hogy nincs itthon Apa?

Na mára tényleg eldugulok, de majd jövök még olvasni, úgyhogy tessék írogatni!

Andi

Kép
gandi75
 
 


Andi
Mindjárt próbálok scannelni, csak gyorsan írok a szemedre. Sajna allergiás vagy, nekem ugyanez a bajom, ilyenkor tavasszal szokott előjönni, baromira viszket nekem főleg a szemem alatti bőr és iszonyúan beduzzad. Nekem mind a két szemem, hát olyankor baromi jól nézek ki! :( Amúgy ekcémás is vagyok és már arra is gyanakodtam, hogy azzal is összefügg, de most pl. a szemem elég hamar elmúlt az ekcémám meg kínoz rendesen. :(
Menj el szemészetre és nekem ott felírtak annó ultracortenol kenőcsöt, vagy valami ilyen nevűt és egy szemcseppet és az segített.

Majd még jövök, csak fotót scannelek, meg megyünk majd fürödni Gergővel, úgyhogy kicsit később jövök.

Orsi

avocado
 
 


Sziasztok Lányok! Hát hogy én milyen szerencsétlen vagyok..tegnap jöttem este erre lehalt a babanet..ma jöttem fél hétkor megint ma az internetem halt le, fel kellett hívnom a t-onlinet mert valami beállítási baj volt vele..De nagy küzdelmek után itt vagyok:):):):):)...Gondoltam már nagyon hiányoltatok:):):):) :D :D :D ..most visszaolvasok:)

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok,

Mák,

ha ez vigasztal, én is kb. hasonló cipőben járok, kb. 3 órája kekeckedik velem a gép, de most végre sikerult.

Hajrá sorozat rajongók, még kb. 5 perc, és kezdődik a Vészhelyzet, ugyhogy én is rövidre fogom, mert imádom nézni - na meg az összes többit is.

Igen szeretem nézni a fényképeiteket, ugyhogy rakjatok még sokat, sokat...
Eldöntöttem, hogy én is királylány leszek. Jupíí...

Vannak új híreim, tegnap voltam díszmagyar menyecskeruhát probálni, komolyan mondom, fantasztikus. Ugy éreztem magam benne, mint a tömött liba - hát szerintem 2 számmal kisebbet probáltam, de lakodalomig még át lesz szabva - de meglepödtem a tükörben, mert ott meg total vékonynak tűntem. Hát tudtak ezek a régiek.

Egy kérdés:

Ha hosszú fonallal dolgoztok, a végére a tiétek is "kibolyhosodik", vagy csak a puppets ilyen?
Ma vettem szép fonott kosarat a hímződolgaimnak, mert mindig csak egyik fotelbol a másikba rakosgattam. Most már megvan a helyük, végre.

Na, mentem, mert hallom Aby hangját, ugyhogy valószínű, valamiről már sikeresen le is maradtam. Szép estét mindenkinek.
efi
 
 


Na, itt vannak a képeim:

Ez voltam én 10,5 éve
Kép

Mi ketten, itt látszik a ruhám
Kép

Itt már felszabadultan :D
Kép

Hattyú 1 (nem én vagyok, hanem az igazi ott van a háttérben 8) )
Kép

Hattyú 2
Kép

Ilyen volt a kocsi :wink:
Kép

És a lagziban, már férj-feleség :D
Kép

Húúú, Vészhelyzet, mennem kell. 8)

Puszi :D

Orsi

avocado
 
 


Lányok ma a Jó Isten sem akarja hogy írjak ide...harmadjára fagyok ki:(. De nem szúr ki velem mert lementettem wordbe...haha:):):).

Avocado: nálam is volt ma vészhelyzet..
tegnap hogy kicsesztem magammal...szőlőt kapáltunk este és hát ugyan csak nem bírtam megemelni a karjaimat:), így varrás sem volt este túl sok...ma meg szintén kapáltunk anyósommal és hát a derekam eddig sem volt toppon....na nem baj majd négykézláb közlekedek a számítógép, a fürdőkád meg az ágy között:):):)...

Anyapoc: szőlőkapálás alatt Fanni levegőztetésen van a babakocsijában és nagyban szemléli anyát ahogy senyved:).Nagyon türelmes jó kislány különben egész jól elnézelődik, csak ott legyen a környéken:).Vicces lehet a szomszédok számára, ahogy toligálom a kertben a babakocsit két kapavágás között:):):)... :D :D :D

Fiona: én nagyon beleszerettem ebbe az első kis képedbe:)...olyan ari:):):)Hogy lehet ilyen édesen aludni? Ezek a gyerkőcök tutira nagyon tudnak:).

Én is hozok még egy alvósat, ezt imádom..ez még a kórházban volt pár naposan:

Kép

ÁÁÁ kifagytam...vacakol az internetem...pocsék ez a nap...pedig szeretnék írni...

Ja igen az ilyen volt ilyen lett téma:

Így láttam a csajómat először apukája karjaiban:).

Kép


Pár naposan, már itthon:)

Kép

:)mostanság
Kép

Fiona nézd találtam egy ilyet:), én lányom is ezt csinálja:

Kép


Hehe..nem tűntem el vagyis nem szándékosan...délelőtt a nyúlnak segítettem cipekedni hazafele, meg pörgetem a házimunkát ( hétvégén nem melózok ,akkor a kis családom van az első helyen) aztán anyósnak segítettem kapálni..olyan a szőlő a kertben mintha közé vetettük volna a gazt:):):)...Nincs nagy szőlő, csak hát egy normál kertnek a fele van nálunk, meg ugyan ennyi anyósoméknál...Az hozzá tartozik a történethez, hogy eddig apósom meg a nagymama csinálta főként, akik mindketten kertmániások. Apósom meghalt tavaly októberben a nagymama meg 85 éves és mivel alig tud menni anyósommal letiltottuk a kertről így ez most anyósomra szakadna, ha én nem állnék be...ezért szükség törvényt bont alapon bálltam...de őszintén szólva jó is egy kis mozgás:):):):)...bár utánna nincs nagy mozgás:).

Betegség?Hát igen..nem szoktam nagy dobra verni, és nem is szívesen beszélek róla, csak azért ez a baba téma rossz nekem picit...mondjuk azt hiszem azért ettől függetlenül nincs okom panaszra, mert egy éve és nyolc hónapja azt mondták egyátalán nem lehet. Ehhez képest Fannival azért rendesen rácáfoltunk erre:)...Gondolom értitek...a dokim azt mondta 100ból egy nőnek születik babája ezzel a betegséggel. Mondjuk reméltem, hogy szülés után helyre áll, de nem tette...így most a második emiatt is kérdéses...Nem baj..ezzel most nem foglalkozom, mert itt van a gyönyörű kislányom és ha lesz másik babus ha nem ő beragyogja az életünket ez a lényeg:).

Ismerkedés:)
Nagyon nagy különleges történetem nincs:). Mi a férjemmel a tv2 txt-s sms oldalán jöttünk össze. Nem vagyunk gyöpösek, nem azért:).Csak nekem volt egy elég durva szakításom a mostani férjemmel való megismerkedésünk előtt másfél évvel és emiatt kezdtem el ott smsezni:)...ez olyan mint a chat csak a txt-n..aztán egy évre rá összeházasodtunk és élünk mint hal a vízben és állatira szerencsés vagyok:).:

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Vészhelyzet szünete van, úgyhogy beugrottam :lol:

Avocado! De mire vagy(unk) allergiásak? Te csináltattál tesztet? Vagy csak elmentél a szemészetre és közölted, hogy bedagadt a szemed? Egyébként egy pici ekcémám nekem is van (nem vészes). Szegény gyerekek biztos tőlem örökölték. Sz.r helyzet. :cry: Gréti szenved vele nagyon :cry: Most kellene vinnem allergiavizsgálatra, de akkor lehet, hogy nekem is kellene csináltatnom? Vagy 10 évvel ezelőtt csináltak, akkor egy enyhe allergiát mutattak ki fűfélékre. Lehet, hogy azóta romlottam :roll:

Csini menyasszony voltál Te is :lol: Nekem tetszenek az ilyen egyszerű, nem habos-fodros ruhák is.

Megyek, mert már biztos megkezdődött a 2. rész. Utána Grace klinika. Nem varrtam, mert eléggé fáj a szemem :cry: De már egy kicsit lelohadt szerencsére. Kíváncsi vagyok, holnap reggel ki bírom-e nyitni?

Jó éjszakát: Andi

Kép
gandi75
 
 


Andi
Én egy csomó mindenre allergiás vagyok, épp mi nyílik. Tavasszal kezdem és hullámokban jön és mindenféle tünetekkel, a tüsszögés a legrosszabb, meg a torokviszketés. :?
Nálam is örökölték a gyerekek sajnos. :(
Ruha: nekem ez a stílusom, és nagyon jól éreztem benne magam! :D Ja és köszi! :oops: :D

Mák
Húúú, ez szuper, hogy így sikerült nektek a baba! Elhiszem, hogy a szemetek fénye! És igazad van, így kell felfogni, hogy ha nem is sikerülne a második (de fog! :wink: ), akkor is Ő már egy ajándék!

Megyek tévézni. Bocsi. :oops: 8)

Orsi

avocado
 
 


Fenébe megint kifagytam...itt kínlódok...pedig írtam ám efinek meg avocadonak megint...

Szóval még egyszer

Efi: milyen a tömött liba érzés?:)Jót vigyorogtam ezen...én eddig csak mamutnak éreztem magam:), de hát azért az mégsem egy madár:), ugye az egy nagy négylábú emlős:):):):)...Van ám önkritika):):):):...Szóval efi milyen is a tömött liba érzés?:)

Orsi-Avocado: Képeid kapcsán megállapítottam, hogy csupa csini menyasszony cseveg itt:).És irigykedem a hattyú miatt:):):)...Hihi..most az jutott eszembe, hogy tuti jött kíváncsiskodni, mert irigykedett a királylány ruhádra..lehet lányhattyú volt...vagy tömött irigy liba hosszú nyakkal?:) Lányok már rég vége van a vészhelyzetnek!!Hol vagytok???

Hajrá 29:)!

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Fiona: egyébként akartam írni neked mielőtt 2jára kifagytam, hogy zeretjük a szép hosszú történeteket:):):)...

Mondjuk az enyém nyúlfarknyi történet, de nagyon szeressem, mert az enyém:). Ja és azt nem is írtam, hogy először amikor megláttam ( mert ugye eleinte nem is láttam csak telefonon beszéltünk..hehe és sokáig azt hittem hogy lány, mert Gabriel volt a nick neve- a fiú angyal nekem eszembe sem jutott:):)hihi és nem akartam szóba állni vele...és képzeljétek tényleg egy angyal, mondjuk nem is nehéz neki mert aki dec. 24-én született így miért is lenne más:):):):)) a férjem a szemébe szerettem bele, és erre a lánykámnak milyen szeme van??:):):):) :D :D Életem két nagy jégkék szemű szerelme:):):):)...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Na itt vagyok én is,csak gyorsan,aztán kapcsolom le a gépet :)...

Dolgozatokat kéne javítanom,de... :?... jobb emot nincs :wink:!


Fioona

Halálosak a képek :D:D:D:D...a kedvencem a fejetbe-feneket ki :D!
Köszi a keretezés-lírást :).
Ti kis rendbontók :wink:!
Jöhet a sztori :D:D:D!

Andi

Allergia :(:(...Párom mindenre allergiás szinte,ami allergén lehet :(.Por,szőr,pollen,étel...Mi pl. nem is kezdhettünk az almával hozzátápinál,mert pl. arra is allergiás :?...szerencse,hogy vízen dolgozik,így a por és pollen/szőr kilőve :wink:!
Egyedül:már megszoktam :)....ezt csinálta akkor is,amikor megsimerkedtünk,aztán amikor Bulcsút szültem,hazajött,de anyagilag eléggé megviselt minket,na meg ugye akkor kellett lépnünk lakás és egyéb ügyekben (volt,hogy az én GYED-emből éltünk... :?).Így visszament :).NA de ez az élete,imádja,persze jobb lenne közelben,de azt már saját pénztárcára csinálni(hogy mit,mondjárt leírom :wink:)... Szl eleinte nehéz volt,pl. tavaly,amikor Villőt szültem(nem ért oda éppen),aztán 2 hónapot egyedül voltam még a kölkökkel,mire hazajött szabira... A gyerkőcök egészen jól viselik a dolgot,Bulcsú megszokta,ismerik,nem felejtik el :).Még a kis szaros sem,pár hónaposan is azonnal felsimerte 2 hét után is :D!


Avocado

Húúú,de jók a képek!És milyen vékony voltál(vagy---csak mostani képed nem volt egészalakos)!!!Nem semmi :):):).Csoda szép, a hattyú tényleg elbújhatott mögötted :D:D:D!És az a kocsi :wink:!
Allergia :(..Te is szenvedsz :(.Nálunk szerencsére a gyerekeken nem látom,igaz a bőrük nem a legtutibb,de ez olyan gyerekkori ekcémaszerüség,amit kinőnek...Újabban a fiamnál cinkhiány van,ezért sebesednek az ujjai... :(:( Elég csúnya és ijesztő :(.
Megsimerkedés :)...hát ez gyakran előfordul :wink:...na de miért is a barátnődnek nézegettél Te pasit?????
Fuvola :).Az még elmegy otthon (házitanítás???)...na de trombita??? :shock: :shock: :shock: Melletünk lakó kislány zongorázik :).Néha még élvezem is :D!(én zongoráztam,hegedültem és furuláyztam :D...mindegyiket csak 1 évig... :?)
Férjem: hajózik,szerencsére a Dunán.Hotelhajón szállodaigazgató (vagy mi... :?).Most indult a szezon,általában kb 8 hónap szokott lenni,azt jelenti,hogy márciusban megy és olyan november elején vége.Idén olyan hajót kapott,ami tovább megy,de így többször jöhet szabira :).
Szl a hajó Pestig jön,ilyenkor én fuvarozom fel a gyerekeket :).És ott jó kis programokat szervezünk,mellette minden nyáron megyünk hajókázni...most már két gyerekkel külön,érdekes lesz... :?
Sorozatok :D:D:D!Detto :wink:!Na mondjunk nálunk Apa a nagyobb Barátok közt függő,én olyankor még gyerekezek :D!
Brico itt nincs :(...

Efi

Szuper,hogy jól érezted magad benne :).
És még kosárkád is lett :):):)...
És királykisasszony :D!

Mák

Hát kapálásban,kötözsben,metszésben nekem is volt részem,volt szőlőnk :?...Nem irigyellek :wink:!
Babakocsitologatás :D!Miért nem kötöd magad után? :wink:!Jövőre neccesebb lesz... :roll:
És hogy a lánykád ilyen jófej :)!Az enyém már ordított volna,hogy ki akar szállni :shock: ...ha nem mozog a babakocsi,azonnal le akar lécelni... :?
Betegség :(...hát nem tudom,mi lehet ez,de akkor Fanni tényleg egy csoda nektek!!!! :) De miért ne lehetne több csoda???? Minden esetre mi nagyon drukkolunk nektek!!!! :)
Megismerkedés :):)..asszem,ezzel viszed a prímet .wink:!
Na és a képek nagyon tutik!!!Ilyenvoltilyenlett :):)...


Na és ezen miért nem fogtok meglepődni? :D:D:D

Kép

Még néhány kedven pozíció :)


Anya itt nem fog megtalálni :
Kép

Na de itt tuti nem :
Kép

Akkor próbáljuk mégegyszer,hátha... :)
Kép

Hmmm...és ha ülve próbálnám????
Kép

Na ez a biztos... :) Ha én nem látom,ő sem lát engem :D!
Kép

Pusssz :)!

anyapoc
 
 


nem zeretjük szeretjük:)

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Mák

Nem semmi pasi lehet a férjed :)....
Tesómnak is így kéne feleséget találni :roll:....Majd szólok neki :wink:!
Jégkék szemek :D!
Ja,megy a Gray's klinika... :wink:

anyapoc
 
 


Anyapoc:):):)...Na azt hittem csak az én lányom képes a legkisebb résen beférközni a fotelom alá, de látom akad itt még versenytárs..

Most viszont nem bírok ellenállni,mert imádom ebben a sapiban, muszáj ezt megmutiznom, ezt ma du. fényképeztük róla..kapálás után vagyunk és kiszabadult a kocsiból:)..

Kép



Különben már nem sokáig fogunk kapálni, mert végigérünk:), aztán jön a veteményezés a túloldalon:):):):)...de az már nem vészes, csak ezek a korai munkák macerásak....Ó de nem is baj, mert majd amikor esszük a finom répát, borsót, szőlőt, stb..akkor fog virulni a fejem:). Meg a virágoskertet is imádom:)...azt már rendbevágtam, így csak gyönyörködni kell atulipánokban, játszintokban, nárciszokban:).... Már alig várom, hogy a kis sziklakertben meginduljon a kakukkfű:), olyan szép amikor virágzik...remélem idén is fog, mert majd megmutizom:), persze ha érdekel benneteket:)

Allergia: képzeljétek a keresztlányom volt valamilyen allergia vizsgálaton és teljesen leakadtam az eredményén. A kiscsaj allergiás minden féle húsra ( kivéve a halat), a burgonyára, a csokoládéban a kakaóra, ahagymára, meg még egy csomó mindenre...Teljesen lehidaltam amikor a tesóm mondta...Neki olyan a bőre, hogy a pofiján két oldalt télen ilyen nagy vörös ekcémás folt szokott lenni, illetve totál száraz a bőre, de olyan szinten, hogy nem is fürdetik már semmilyen szapannal meg tusfürdővel, mert az még pokolibbáé tenné, hanem csak szimpla tiszta vízzel és csak az alkatrészeket mossa meg neki a tesóm fürdetővel, mert annyira érzékeny a bőre...minden este letestápolózzák, mert muszáj..most összeállítottak neki egy elég kemény diétát...hát kiváncsi vagyok segít-e rajta...mert amúgy meg egy gyönyörű gyerek, tejfölszőke haj, kék szem:), kis nyulánk, meg minden ami egy kis nőcinek kell megvan benne, de hát ez az ekcéma egy kínszenvedés..Megmutizom nektek, ez egy régebbi kép az esküvőnkön készült:

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Kép

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Anyapoc: most nem azért, de tényleg csodaszámba megy ha valaki normálissal ott összefut az ember..Demost tényleg attól függetlenül, hogy mi ott jöttünk össze..Mondjuk amikor mi találkoztunk, már egyátalán nem is akartam senkivel összejönni, mert annyi nem épp lelkivilágú ember volt fenn...És erre jött a férjem és hát nem tudtam ellenállni....

Tesód különben hány éves?:)Ha nem vagyok túl kíváncsi...Van egy barátnőm..tök jó fej és nem is értem miért nem talál magának egy rendes párt...-----> Mák a kerítő:), de poén lenne ha sikerülne:).

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


MÁk

Nem akarásnak nyögés a vége :wink:!De még emnnyire :D:D:D!
Tesóm 37 lesz ...de néz ki annyinak :).Tegyek fel róla képet? :D:D:D
Lánykád tündéri a sapiban :).Én is imádom az iylen sapis képeket :).Úgy kiemeli a pofijukat :D!
A keresztlányod nagyon helyes,csini csaj :):
Allergia :(.Érdekes,pedig általában a hal szokott allergén lenni :shock: ....
Fürdető:nekünk a BABE -t ajánlották,semmi nincs benne,illatmentes,rizskivonat asszem.Pont a bőrük miatt.Próbálják ki!Nem olcsó,de szt nagyon jó... :)

Na lépek aludni,mert koárn kell kelnem holnap :(.

Pusza mindenkinek,aki este nem járt erre :)!

anyapoc
 
 


Sziasztok :)

Csajok ti aztán nem tétlenkedtek. :wink: De így nem halad a hímzés. :lol: :lol: :lol:
Én most jöttem haza egy megbeszélésről egy lakberendező ismerőstől. Építkezünk ugyanis, és jó lenne már kiválasztani, hogy miből. Úgyhogy nézegettünk szép csempéket, megy ilyeneket, csak azt nem tudom, hogy élőben mikor tudom megnézni őket, mert hogy közben hová teszem a két gyerekemet????
De majdcsak megoldjuk.

Anyapoc :)
Elfelejtettem írni, hogy álomszép menyasszony voltál. A többiek is, de nálam te nyertél volna. :)

Nagyon helyesek a kiscsibészek. Majd teszek fel én is képet az enyémekről.

Kép

Kép

Jobboldalt Réka, bal Boróka.

De most megyek aludni, mert holnap korán lesz reggel.

Puszi, és jó éjszakát.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi
 
 


Na még egy utsót:

Anyapoc: :D :D :D :D Hát ez a csajszi 39...de nem látszik rajta szerintem...Nagyon kis aranyos különben, úgy kedvelem őt..Egyszerűen tényleg nem értem, hogy nem talált rá egy pasi:).Mert egy nagyon kedves lány, és szerintem nem is csúnya:)..most ez viccesen hangzik, de az ember azt gondolná csak a csúnya lányoknak nincs párjuk:)...Egyébként szabad így kidobni egy képet a bátyádról, így a tudta nélkül? (kérdem ezt én aki a cd-nken lévő idegen párt simán kidobtam:):):)))Ő mit szól ehhez? Most azon vacillálok, hogy nekem van-e erről a csajsziról..de szerintem van, szokott a lánykámhoz jönni...bár lehet a múltkori géplehalásnál elveszett:(...majd szétnézek..vagy tudok szerezni, ha nincs is..:)Milyen poén lenne, ha összehoznánk Őket:):):)..Vigyorognék nagyon...Te figyi emailben küldhetsz róla képet meg én is megpróbálok képet szerezni a csajsziról és küldök Neked...Az a két év nem olyan nagy különbség nem?Na ezt inkább majd emailben beszéljük meg:)...Jó?

Allergia: hmm nem tudom..mondjuk engem ez a hagyma dolog is meglepett...

Brigi: mekkora gyönyörű barna szemei vannak a lánykáidnak:):):)!!!!!Csodaszép mosollyal!!

Mindegyik babus nagyon szép!!!Mindenkié!!Tök jó!Szeretem ezeket a gyerkőcös képeket!Annyira szépek a kicsik:)!Na megyek fürcsizni,mert valamikor még aludni is kellene.

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok Csajok!

Üdv minden régi és új "böködös-maminak!

Hát nem gyözöm végig olvasni itt az oldalakat.

Úgy látom mindenhol gond volt a nettel a hét elején. Sajna nálunk is így volt. Se babanet, se internet, se semmi. A végén szerelő lett belőle, de addigra már nem tudtam ide is benézni mert kisfiamért mentem.

MÁK: Küldheted az anyagot msn-en mert sikerült elinditanom.

Az esküvői témához kapcsolódnék én is. Mi a párommal az idén lessz hogy 20 éve ismerjük egymást és 17 éve lesz május-19.-én,hogy összeházasodtunk. :shock: :shock: :shock:
na mit szóltok????? Sajna beszkennelni nem tudok képet, de majd lefotózom a képeket, mert hát akkor még nem volt digikép.
A történetünk: Miután befejeztem a középiskolát egyéni vállalkozásba kezdtem. Varrtam. Egy kisgarázst alakítottunk át szüleimmel varrodának. Miután sokat cuccoltam a város egyikvégéből a másikba, egyszer csak észre vettem,hogy valaki mindig ott áll a házunk elött és hol az ablakunkat figyeli, hol az ajtónkat. Miután már meguntam megkérdeztem tőle, hogy ráér-e és van e kedve nekem segíteni. Na így kezdődött a kapcsolatunk. 3 év jegybenjárás után kötöttünk házasságot. Gyönyörű volt. Igaz azóta már másképpen készíteném elő a nagyeseményt. Addig ugyan is nem sok esküvön voltam és hát olyan kis egyszerű volt. Sütött a nap, sok vendég, barát, ismerős. Polgári esküvő után volt egyházi esküvönk is így szinte az egész délutánunk az esküvőröl szólt és este a lagzi. Hajnali 3-ig bírtuk mert másnap már indultunk is nászútra. Hát ennyi. :D :D

A legjobb esküvője a barátnőmnek volt 1,5 éve. Gyönyörű környezetben a balaton partján. Október első szombatján volt és szuper jó időben. Egy kis szállodát béreltek ki a vendégeknek ( akik vidékről jöttek) és a szálloda éttermében volt a lagzi. A polgári esküvő is szuper volt. Koszorus lányok, gyertyák, rózsaszirmok, és dadogás :D az igenek és a csókok alatt. Rízsdobálás a végén úgy hogy szinte mindenki kapott a rizsszemekből. A bulin sok tánc és mulatságos vetélkedő. Ki tud többet a másikról! címmel. Menyasszony szöktetés, keresés majd egy diszkóban találtak rá. Menyecske tánc, tányér törés, seprüzés. Szóval fantasztikus volt és a legjobb az volt, hogy 2 videos srác megörökítette az egészet még a fényképezést is és egy szuper dvd készült az egészről. Készítenek régi videókról is és képekről is hasonló dvd-t. Szinte minden hónapban egyszer megnézzük mert egyszerűen csúcs ahogy dolgoztak ezek a fiúk. Ha kell valakinek a videósok cime szivessen megadom.

Fiona: Szeretnélek megkérni, hogy annak a két képnek a mintáját átküldenéd nekem. Nagyon tetszenek. És még egy kérdés. A füszerpolcos mintákon a szinek milyen fonalszámokkal vannak megadva. Magyarul: Anchor vagy dmc ???

Csajszik nagyon beindultatok.

Én most lettem készen a thomas gőzmozdonnyal és egy kispárnára szeretném rá varrni a kisfiamnak. :P :P :P

Van egy félben hagyott teritőm nekem is amit még anno 3 éve napvászonra kezdtem el keresztezni, de nagyon türelem igényes munka mert 4 kocka felel megy 1 öltésnek. De ha egyszer készen lesz szép lesz. Megpróbálom lefotózni.

Na megyek még olvasok és dolgozok egy kicsit. Sajna a héten már nem leszek fent, majd hétfőn.

CSÁÓÓÓÓÓ Jó munkát mindenkinek. Örülök hogy ilyen sokan lettünk.

Kép



móni
bedmona
 
 


Húha indulás lessz a 29.-ért.


Hát akkor még valamit írok.

Kérdezném : Érdekelne valakit autósülés??? 0-18kg-ig plussz kisbaba betéttel. Én újonan vettem, de már a következőt kell néznem mert kezdjük kinőni. Neonáto típus, dönthető, 12e.-ért eladnám ha érdekel valakit.

Ez volt a barátnőm esküvője.

Kép


Ilyen volt mikor megszületett Levi:Kép

És ilyen lett: Kép

Alvós képem nincs. Csak a telcsimen.

Kép



móni
bedmona
 
 


Kiváncsi leszek ki lesz a 29.-es kezdője?

Húzzatok bele.

Remélem hétfön nem leszgond a babaneten és eltudlak benneteket olvasni.

Na megyek.

Sziasztok

Kép



móni
bedmona
 
 


Sziasztok lányok! Bedmona:( ma úgy tűnik elkerültelek, de vacakol a netem és emiatt nem voltam egyátalán..meg egy csomó melóm is volt és hát Húsvétig lesz is:(...azért majd csak összefutunk, majd napközben megpróbálok benézni többször...vagy ha máskor nem akkor hétfőn jövök többször napközben...legalábbis megpróbálok.....én mondjuk általában este ilyenkor fennt vagyok..úgy fél héttől 23-ig bizti..más nem a férjikém honfoglalózik, de ha megcsipogsz messengeren akkor szól..
Egyébként szerintem a te megismerkedésed viszi a pálmát:).

Többiek: Na mi ez a nagy csend????

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Mondjuk érdekes az időjelzése, mert nálam 21:54 van....lehet hogy nálatok fagyizik a babanet?Nálam vacakol továbbra is a net fél óránként kidobál..azért picit bosszantó, mert így aztán nem tudom kihasználni a korlátlan előfizetést......

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok!

Már reggel elolvastam a tegnap éjszakai termést :lol: Két sorozat közötti hozzászólásokat, csak nem volt időm írni.

Móni! Autósülésből már kinőttünk, ill. Gergő már több mint 18 kg, és Gréti is közelít hozzá :lol:

Én még tartozok egy megismerkedős sztorival, aztán húzok alukálni.

Tehát: én a Polgármesteri Hivatalban dolgoztam a családvédelmi osztályon, és minden hónapban fizettük a segélyeket. A kifizetésnél pedig polgárőrök vigyáztak a pénzre, meg persze ránk :lol: Az én uram is polgárőr, kiszúrt magának. Mondták neki, hogy már férjnél vagyok. Nem tudom, honnan szedték. Mikor kiderült, hogy mégsem, akkor meg cukkolták, hogy ugyan hívjon már meg moziba vagy sétálni vagy beszélgetni. Megbeszéltünk egy mozit, de pár nappal előtte hívott telefonon, hogy mégsem ér rá akkor. Én meg rákérdeztem, hogy most ráér-e sétálni egyet?
Úgyhogy séta lett belőle. Ez volt '99 május 06-án, aztán napra pontosan 6 hónappal utána eljegyzés (nov.06), és másik 6 hónapra esküvő. Azaz pontosan az első sétánk után 1 évvel házasodtunk össze. Még jó, hogy pont szombatra esett :lol: Hát ennyi a mi történetünk.

Ismét sorozatot néztem, a dr. House-t. Közben varrtam egy kicsit, de tényleg csak egy kicsit sikerült :cry: Talán holnap laza napom lesz a melóhelyen, hamar hazaérek, és akkor bepótolom. :lol:

Egyébként nálam is vacakol a net :cry:

Jó éjszakát: Andi

Kép
gandi75
 
 


Andi-Gandi: Tudod hogy a szülinapomon sétáltatok meg és házasodtatok össze?:):):):)Tök jó!!!Nekem legalábis tetszik:):):):)...Na megyek mert ez a net egy nagy sz*r ma...Csak bosszankodok fél óránként kifagyaszt...már tiszta jégkék vagyok:):):):)...Sziasztok!Holnap jöttök ugye?Bár én csak este leszek, mert tevékenykednem kell napközben..sziasztok!

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok!

Sajna tegnap nem tudtam jönni,merte ste értem haza.Nagyjából ez lesz a következő napokban is,mert suliban leszek :)...de azért igyekszem :).
Na és persze így nem tudok kerezstszemezni sem :D:D:D!

Brigi

Naggyon édik a csajok!!!!! :):):) (téged is irigyellek :D) Most nem akarok hülyeséget kérdezni,de egypetéjűek???Nem tudom egyértelműen eldönteni :oops:...
Köszi a dícséretet :).
Húúú,de jó nektek,építkezés,berendezés :).Mi még messze vagyunk,de szeretnék én is már itt tartani :).És hogy még lakberendező ismerős is van :)...az külön jó :).


Mák

Megbeszéltük :).Majd neten küldök képet :D!Igaz,tesóm most megy ki nyárra az olaszokhoz dolgozni,nem lesz itthon :?...NA de egyenlőre azt sem tudom,Ti hová valósiak vagytok :D:D:D!
Hajrá kert :)...mondjuk ilyen esőben? :roll: Akkor mégsem kert? :roll: :):):)

Bemona

Üdv :).Még nem találkoztunk :).
Nem semmi a megismerkedés :):)...na de miért figyelt annyira a páros :roll:???Kiszúrt magának??? :):):)
Esküvő :):)...azért szt a tietek is szép lehett :).
Ha megkérlek,elküldöd nekem a Thomas mintáját?Kerestem már neten,de nem akadtam rá sehol :(:Nálunk is mindkettő rajong :D!
Nagyon jó az ilyenvoltilyenlett kép :):).LÁtom,el voltál látva Te is rendesen a kórházban :wink:!

Andi

Nektek is jó a megsimekedésetek :).Mire nem jó egy séta :D!És milyen jól begyorsultatok :).




Mi történetünk:
Hosszú,de megpróbálom a lényeget megragadni :).Szl Tesóm akkor egy éttermet üzemeltetett és ott futottunk össze a leendő férjemmel.Ő azonnal kiszúrt magának (egyéként ismeretségi körből való,de mivel én évekig nem éltem otthon,nem igazán ismertem senkit :)).Kiderült,hogy hajózik(én is dolgztam vendéglátásban nyaranta,főleg egyetemista koromban),így tesómmal úgy döntöttünk,egy karácsony-szilveszteri utata bevállalunk.Megszervezt nekünk ...mint utólag kiderült,nem véletlenül :).
Eleinte nem igazán mutattam érdeklődést iránta,pláne,hogy meg voltam győződve róla,hogy felesége van.Aztán valahogy mégis egyre közelebb kerültünk egymáshoz.Szép lassan,de annál biztosabban haladt a dolog.Amennyire lehetett,renegetg időt töltöttünk együtt,jól éreztük magunkat,de semmi különös nem történt.:)
Végül a 1999/2000 szilveszter éjjelén megtörtént az első csók :).Ültünk a hajó ablakában,záporoztak a tüzijátékok és mi halálosan egymásba szerettünk :).Kicsit tartottam attól,hogy mi lesz,ha hazamegyünk,de végól kiderült,hogy nemrég vált el,tehát SZABAD ember :).
Utána azonnal összeköltöztünk és tk 1 hónap múlva már tudtuk,hogy egymáshoz tartozunk.2000 decemberében eljegyeztük egymást,rá 1 évre volt az esküvő és az eksüvő után 9 hónappal megérkezett a szerelem első gyümölcs :D:D:D!

Hát ennyi :).

Most rohanok órára,majd még talán tudok jönni :)

Puszi

anyapoc
 
 


Sziasztok,

Én úgy sem birom ezt az iramot, ezért nem is nagyon kapcsolódom bele a beszélgetésbe, de azért kitatrtóan próbálok olvasni és ezzel sajn el is megy az a kis ido :lol:

Mákvirága, ha a sima filé HORGOLÁSRA gondlosz, az nem nehez, üres és teli "kockák" váltakozása rajz szerint. Ha viszont a RECEHORGOLÁSRA gondlosz, na az valóban bonyolult, én neki sem kezdtem, nem is nagyon lehet felszerelést kapni hozzá.A horoglást pedig elkezded egy lánccal, mondjuk gyakorásképpen 10 szemből. Köv.sor 3 emelés, 3 láncszem, egy egyráhajtásos pálcika az alaplánc harmadik szemébe, majd 1 lancszem és megint pálcika, 1 lnsz, 1 plc. A teli kocka meg három pálcikából lesz.
Én általában kisebb tűt használok, mint amit a fonalhoz ajánlanak, igy tömörebb lesz. Majd teszek föl képet a munkáimról.

Üdv mindenkinek. Hajra 29. oldal!
elike

elike
 
 


Sziasztok :D

Gyors leszek, mert Flórácska ilyenkor már követeli a fürcsit és a cicit.

Bedmonda
Szia! :D

Brigi
Nagyon édesek a csajok! Kis huncutoknak néznek ki, ugye azok? :wink:

Anyapoc
Édesek a bújós képek és nagyon klassz a szerelmetek története! :D

Mák
cuki a sapi, nekem is ezek a kedvenceim, most is mindkettőnek ilyen van. Olyan kis manók benne! :D

LÁnyok
Bocsi, hogy ilyet kérek és aki nem akarja publikussá tenni az ne tegye, de én annyira kíváncsi lennék rá, hogy ki hány éves és mit dolgozik! :roll: :D
Anyapocról tudom, hogy tanít, de mit? És hol? Általános, középsuli?

Szóval itt a megismerkedés és esküvő után a következő téma, ha nem gond.
(Nehogy már rólam mindenki tudja, hogy egy vén 33 éves fuvolista vagyok, aztán én meg senkiről! :wink: 8) )

Anyapoc
Még írtad a képeimről, hogy milyen vékony voltam, hát igen, azért már nem annyi vagyok, igaz most sem gurulok, a magasságom álcázza, de az akkori súlyomhoz képest most van rajtam vagy 12 kiló. Mikor szültem, akkor csak plussz 4 volt, az meg sem látszott, végül is eltellt 8 év az esküvőhöz képest. De a hosszú szopcsi alatt Gergőnél rámjött 6-7 kiló és mivel Ő 21 hónapig szopizott, akkor meg Flórával már 5 hónapos terhes voltam, hát fogyizni nem tudtam, így a végén maradt rajtam összesen 8. Azt azért jó lenne eltüntetni és menne is, mert régen elég jól le tudtam adni a karácsonyi plusszokat, de most a szopcsizás fontosabb, így még maradnak a kilók, aztán majd 2 év múlva fogyózok. :? De én is ledöbbentem magamon, hogy annó egyáltalán nem gondoltam magam vékonynak, és most meg nézek nagyot!!! Legalább van ami ösztönöz majd, hogy megszabaduljak ezektől a fránya kilóktól. :wink:

Na, fürdés van, majd még próbálok jönni.

Orsi

avocado
 
 


Sziasztok!

Anyapoc: Sóskúton lakom, de itt egy szikra eső sem esett:)....nem mondom hogy nagyon meleg lenne, de azért elvagyunk kint rendesen. Azért nektek sem egy mindennapi történetetek van:)!!

Elike:).Háááát arra a sima file horgolásra gondoltam, de hát én olyan szinten nem vagyok képben, hogy azt sem tudom mi az hogy pálca:) :oops: :oops: . A láncszemet tudom:):):)!!!meg pálcika meg mi a szöszök:).A ráhajtást meg a láncszemet el tudom képzelni:).Nagyon reménytelen eset vagyok ugye:)?Én sosem horgoltam még csak ilyen egy láncszemes mi a szöszt:). De most hogy így újra értelmeztem amit írtál odáig el tudnék jutni, hogy köv sor 3 em, 3 láncszem...aztán jön a pálcika...de úgyis megtanulom egyszer. Kíváncsi vagyok a munkáidra..tuti tök szépek..nekem nagyon tetszenek ezek a horgolások...Tényleg hogy van a kislánykád? És Te??Még olyan picike és ugyan csak gyermekágy van még...mert ha jól emlékszem a 3. héten tartotok..:)Közben meg is néztem pontosan 3 hetesek vagytok:)!

Avocado: én 29 még, de nemsokára már nem:):):)...lélekben néha 12, de akkor rájövök, hogy ezt nem engedhetem meg magamnak:), mert van egy gyerekem, vagy férjjel együtt kettő:):):).Amúgy meg pályatévesztett magasépítő vagyok (hatósági engedélyezéssel foglalkozom), de most nem mert :) babázok...nem is bánom....

Most viszont lelécelek, mert a net még mindig vacakol és nem szeretnék megkopaszodni (hajtépés miatt)....

KépKép
KépKép
makviraga
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?