Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Értem már nem kell szurkolni.
Progeszteron: 106
Hcg: 0,15

Hajrá 2. inszem. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna!
:cry: Már le is telt a 14 nap?! Hogy rohan az idő... :( Sajnálom, pedig azt hittem h Te kezded a sort az inszemeseknél...
És hogy-hogy vérvételen voltál?!?

Zizo
2120

Hanna,
It is sajnálom de most sikerülni fog majd jobban drukkolunk!!!
Vendég

Zizo!

Nem szerettem volna tesztelni. 12.nap volt.
Hajrá! Neked sikerülni fog!

Pandus! Köszönöm!

Kép
hanna30

Sziasztok!

Hanna,
:( , de hajrá 2. inszem! :wink:

Zizo, Pandácska, többiek :)
++++++++++++++++++++++++++
angel37

Sziasztok!

Egy olyat szeretnék kérdezni, hogy a Kaáliban mennyiért csinálnak méhtükrözést?

Köszi
charlott

Szia Angel!

Igen, mostmár arra gyúrunk. 8)

Kép
hanna30

Angel!
Köszi! :lol:

Hanna!
Köszi a privire a választ és még kérdeztem... :lol: :oops:
És persze: HAJRÁ 2. INSZEM!!!

Zizo
2120

Charlott,
Én sajna nem tudom nem volt ilyen vizsgálatom.
Vendég

Charlott,
egy régi árlistáról 25-30ezer rémlik, de nem vagyok benne biztos. Ja és ez még a tavaly júniusi emelés előtt volt.

Szerintem ha felhívod őket, megmondják. :)
angel37

Sziasztok,

Ági
együttérzek és nagyon sajnálom a dolgot. Próbálj megnyugodni. Küldjük a sok pozitív energiát :D

Hanna hajrá 2. inszem, sikerülni fog

Erika nagyon sok boldogságot, ezek nagyon jó hírek

Kiscsillag[/b[b]], Fanni, Angel - köszi a drukkokat, mindig olyan jól esik. Jó kis társaságba kerültem itt közöttetek.

Icsilya Veletek mi újság? Hogy vannak a gyerekek? és Lili?

Zizo - remélem jól vagy!

sok puszi mindenkinek,

Mamula

Oli
mamula

Pandácska, Angel: kösz a választ!
Nem is olyan vészesen sok!
charlott

Zizó!
Én majd április végén megyek UH-ra, és utána kezdi a stimut, nem tudom, milyet fog alaklmazni, erről még nem volt szó!? :shock:
Egyébként tudja vki, mi alapján döntik el, hogy milyen stimulációt alkalmaznak?

Hanna!
:( , a 2. majd sikerül! :D

Charlott!
Nekem 2006-os árlistám van, abban Operatív hiszter. 50.000 Ft, diagnosztikus hiszteroszk. 40.000 Ft., petev.átjárh. 30.000 Ft.
donika

Kiscsillag!Jól vagytok?

Pandus! Drukkolok ám nagyon.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Donika,
hormoneredmény alapján döntik el a stimut (úgy tudom). Meg biztosan dokifüggő is! :)
angel37

[quote="mamula"][ írta:mamulab]Icsilya Veletek mi újság? Hogy vannak a gyerekek? és Lili?

köszi, velünk minden OK. sok mesélnivalóm nincs.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok

Hanna
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1174895499.41.gif[/img]
Mikor lesz a következő inszem?

sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!
Sajnos úgy néz ki,hogy nekem sem sikerült.
Mindenkinek köszönöm a drukkokat.

Remélem a következő már sikerül.

Akinek kell:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++
csiperke

Csiperke,
Mi történt? Azt se tudom hogy hol tartasz mert nincs vonalzód :roll:
Vendég

Feladtam a dvd-ket majd szóljatok ha megérkezett épségben!!
Vendég

Csiperke!
Visszanéztem a táblát! Ezek szerint Te is voltál vasárnap vérvételen?
Sajnálom! :cry: Akkor hajrá a következő!!! Ez az első lombikod volt?

Mamula!
Jól vagyok köszi! És Te?

Zizo
2120

Csiperke,
Kép
Vendég

Á, csak két napig nem voltam netközelben,és ilyen rossz hírek :cry:
Ági, Hanna! Sajnálom és hajrá a következőre!!!
gabi_

sziasztok,

Csiperke - én is nagyon sajnálom, a következő tutira sikerülni fog.

Pandácska - olyan rendi vagy, hogy küldöd az embereknek a kazettákat :D

Zizo - köszi velem minden ok, jól vagyok.

sok puszi mindenkinek,

Mamula

Oli
mamula

Mamula,
Azt hiszem ezt mindenkinek érdemes megnéznie aki benne van ebben az egész küzdelemben én pl. szeretem az ezzel foglalkozó könyveket is csak nem sok van belőlük.
Vendég

Angel!
Köszi a választ, majd kiderül!:D

Csiperke, Ági!
Én is naogyon sajnálom! :(

Pandácska!
Ez a film egyébként miről szól? Hogy vagy, meggyógyultál már?
donika

Donika,
3 párnak a küzdelmét kíséri végig a lombikok során. Jobban vagyok csak még taknyos :oops:
Vendég

Sziasztok. Szeretnék segítséget kérni tőletek,a Keletiből hogyan lehet megközelíteni a Kaálit. ha tudtok segítsetek.Köszi.
kõszegi bea

Bea,
Keletinél feszállsz a piros metróra onnan elmész veled Délibe. Ott leszállsz és onnan megy a fekete meg piros 21-es busz. Pethényi útnál kell a buszról leszállni. A busz a Pizza Hut elöl megy vagyis picit még elörébb.
Vendég

Oké szóval egy két betű kimaradt meg rossz helyre írtam de azért érthető remélem :oops:
Vendég

Lányok!
Ma végigöklendeztem a reggelt, mire az irodába értem sikerült hányni is. Nem túl korai ez még? Lehet az egész csak pszichés alapon? Vagy a Duphastonnak van ilyen mellékhatása?
gabi_

Sziasztok!

Köszi a biztatást, és a szabis tanácsokat.
Csütörtökön lesz a punkció, ez a nap szabi. Pénteken bemegyek dolgozni, és azután 8 nap szabit veszek ki.
Hanna : :cry: , nagyon sajnálom. Sok sok drukk a második inszemhez!!
Csiperke, Ági: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ahogy visszaolvastalak titekek, látotam hogy mindenkinek olyan sok szép tüszője lett!!! Nekem a tegnapi uh-n sajnos csak 3 db méretes ( 16-17mm), a többi (4 db ) megállt 10 mm-nél! :cry: :cry: :cry: Pedig az 5. napi uh-n még 7 db 10 mm-s tüsző volt....
az a durva, hogy az inszemnél clostyt szedtem, és 3 db merional injekciót kaptam, és akkor attól 4 db tüszőm lett !:shock: :shock:
Gaby, Én már sokszor kaptam duphaston-t, de még soha nem volt hányingerem. Sztem a babák (baba) okozhatja. :lol: :lol: :lol:

Kép
macspacs

Sziasztok kedves lányok!! :)

Mindenkinek gyönyörűséges tavaszi napocskát!!! :)

Tegnap bent voltam a városban aztán este már nem jött be az oldal. :shock: :? :? Most meg nem akar képet csatolni. :evil:

Hanna, csiperke
Sajnálom nagyon!!! Tudom mit éreztek, de higgyétek el rátok is várnak a babák!!! Hajrá, Hajrá, nem feladni!!!!!!!

pandácska, zizo, mamula :)
Nektek továbbra is mennek a drukkok a babatapi kamionszállítmány meg sok-sok minden ami kell!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Drága baba!! :)
Nagyon jólesik, hogy érdeklődsz felőlünk!! Tegnap voltam UH-n. :D:D A boldogságtól végigbőgtem, alig láttam valamit a monitoron a könnyektől. A hölgy meg is jegyezte ilyet is ritkán lát, hogy minden rendben és valaki sír. De mit lehet tenni... mindig elérzékenyülök, ha csak írok róla vagy rá gondolok akkor is.
Ezért vagyok itt és bíztatlak Titeket, hogy nehogy feladjátok, mert ez mindent megér és ezt Mindenkinek érezni kell közületek!!!!
(bocsánat, mostanában nagyon érzékeny vagyok)

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Csiperke,
sajnálom! :(

Gabi,
a fagyis beültim után szedtem napi 3 Duphastont, de nem volt tőle hányinger, reméljük nálad sem az okozza! :wink:

Macspacs,
csütörtökre lehetnek még többen! :wink:

Zizo :) , Pandácska :) , Mamula :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
angel37

Angel,
Gondolod hogy 2 nap latt egy 10 mm-es tüsző képes érett 20 mm-es tüszővé válni??? De jó lenne!!!!!

Kép
macspacs

Nem tartom kizártnak! :wink:
De ha netán mégse, ne keseredj el, 3-ból is lehet baba! :)
angel37

Kiscsillag! Örülök! Tök jóóóó..én ma megyek a Kaáliba átjárhatóságira: nagyon izgulok!

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimado,

Szia! Szorítok hogy jó eredménye legyen az átjárhatóságinak! +++++++++++++++
Köszi Angel! Egy picit azért mérges vagyok a dokira, hogy nem emelt az adagomon, amikor látta hogy a 7 tüszőből csak ennyi nőtt meg......
Kiscsillag, nagyon megnyugtató lehet az uh-n látni hogy minden a legnagyobb rendben! :lol: :lol: Nagyon sok boldogságot kívánok!!

Kép
macspacs

Macspacs,
a dokira ne légy mérges, hidd el, tudja, miért nem emelt! :wink: Neki azért közben arra is vigyáznia kell, hogy nehogy hiperstimuzzon, mert bizony egy szuri is elég lehet!
Erről Kiscsillag tudna mesélni.

Várjuk ki csütörtököt! :) Küldök egy kis tüszőnövesztőt! ++++++
angel37

[quote="macspacs"]K írta:macspacsöszi Angel! Egy picit azért mérges vagyok a dokira, hogy nem emelt az adagomon, amikor látta hogy a 7 tüszőből csak ennyi nőtt meg......

ha nem egyformán nőnek a tüszők, akkor a hormon emelésével csak azt lehet elérni, hogy a nagyok mégjobban elhúznak a kicsiktől. Ilyenkor pont az a jó, ha nem emelik, vagy csökkentik az adagot - erről Emma tudna mesélni - , hogy bevárják a kisebbeket is.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi Angel! :lol: :lol: Erre a nem is gondoltam. Egyébként olyan furi hogy egy sima nutúr peteérős cikluban jobban feszít a petefészkem mint most. Most csak héhány mozgás közben, ill a budin érzem a petefészkeimet. Egyébként az égvilágon semmit sem érzek....
Kiscsillag, neked mekkora dagtól lett hiperstimud? Nagyon rossz volt? Abban a ciklusban lettél babás?

Kép
macspacs

Sziasztok!

Kiscsillag!
De jó! :) Elképzeltelek ahogy végigsírod az uh-t! Abszolult megértelelek! :) És nyugodtan érzékenyülj el! Így tartod bennünk a lelket!
Arról még nem írtál h a család mit szólt!!!

Macspacs!
Igaza van Angel-nek, simán megnőhetnek még azok is! Tessék hinni benne! :) +++++++++

Babaimado!
Akkor nagyon szurkolunk Neked, h ne érezzél semmit és minden rendben legyen! Majd mesélj!

Gabi!
Én utrot szedtem eddig mindig, de ilyen nem volt velem. ??? lehet h jó jel... :lol:

Angel!
Köszi!!!! Köszi!!! Köszi!! :)

Zizo
2120

[b]baba :)
Nagyon, de nagyon szorítok Neked!!! És ne félj, a Kaális az nem fáj csak a végén a pénztárcádnak!! :D :D Gondolok Rád!!! Sok-sok pusszi!!!

macspacs :)
Nagyon szépen köszönjük!!! Én meg sok-sok szép érett tüszőt kívánok!!! :) Egy babóhoz amúgy elég egy tüszi! :) Hajrá!! Drukkolok!!!
A hiperstimu tényleg sz.r. :oops: :oops:

Megyek a kertbe, gyönyörű idő van!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Baba,
Itt is drukk
Kép
Vendég

Tegnap átállítottam az időt a profilban a nyári időszámításra, de látom mára visszaállt! :shock: Mit csináltam rosszul? Tud valaki segíteni? :oops: Köszi!
angel37

[quote="macspacs"]n írta:macspacseked mekkora dagtól lett hiperstimud? Nagyon rossz volt? Abban a ciklusban lettél babás?

a hiperstimu nem a hormon mennyiségétől függ, hanem a személytől. Nagyon sokan a legenyhébb stimulációval is hiperstimulálhatóak, mert úgy reagál a szervezetük. Mások meg az ő adagjuk 2-3szorosát is megkaphatják és csak 1-2-3 petéjük érik.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi icsilya!
Angel, Sajnos lila gőzöm sincs az óraállításról.
Kicsillag, jó pihizést a kertben! A jövő héten én is ezt fogom csinálni!! :wink: :lol: :lol:
Zizo, Köszi a bioztatást! Ok, akkor csütörtökre növesztek még egy negyedik tüszőt :lol: :lol: :lol: Te hol tartasz?

Kép
macspacs

Sziasztok! :D

Tegnap elkezdtem visszaolvasni, de mire mar irni is akartam nem jött be az oldal...

Fendike, Hanna, Csiperke,

Nagyon sajnalom, hogy nem sikerült! :cry: Nagyon rossz erzes tudom, en par nap mulva mar a következö lepesre gondoltam, az eröt adott. Kivanom, hogy Ti is igy legyetek vele! :D

Viki,

Itt is gratulalok! Nagyon szep ez a hcg! :D

Erika,

Gratulalok a babahoz! :D

Kiscsillag,

Biztos csodalatos erzes lehet latni öket az uh-n!
Olvastam, hogy a hetvegen mentetek rokonlatogatoba es elmondtatok a nagy hirt. Volt nagy öröm gondolom! :D

Msn-em nincsen sajnos. :(

Mamula, Zizo, Pandacska es mindenki!

Gondolok Ratok es drukkolok, hogy sikerüljön! Kép

Mi sikeresen megjartuk a Kaalit, a következö ciklusban visszakapom a fagyasztott embriket. A ciklus 10-11. napjan kell mennem es gyogyszerek nelkül, termeszetes ciklusban ültetik vissza öket.

Beszeltem az orvossal az esetleges legközelebbi stimurol. Azt mondta, hogy ha lesz legközelebb akkor long protokollt fog alkalmazni.

Közületek biztos sokaknak volt ilyen protokollja. A 21. napon kezdtetek a protokollt?

Aztan szepen benyaltam egy nagyon durva megfazast is, vagy influenzat...de mara mar semmi lazam, megyek ki belöle.

Szep napot mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Nekünk most volt a 2. lombik és szeretnénk Veletek levelezni és felkerülni a táblába ha lehetséges. :D
31 éves vagyok, Budapesti, 4. éve próbálkozunk a családalapítással,kiskatonák miatt van szükség lombikra, ezen belül is ICSI volt.
Kérlek nagyon szorítsatok, ma van az ET utáni 12. napom és már kezdek a várakozástól kicsit megőrülni... hasam pedig mint egy óriási luffffi

Kérdéssel kezdeném rögtön hozzátok: Hogyan lehet bemenni a Káliba vérvételre? Be kell jelentkezni? Melyik naptól érdemes?

Köszi és drukk mindenkinek!
Bodza
bodzaszörpi

Bodzaszörp,
odamész és mondod ,hogy hcg szintet szeretnél nézetni! :) Holnap akár mehetsz is! :wink:

+++

Jucmuc,
hajrá a fagyikért! :D

Az óraállításban senki nem tud segíteni? :?
angel37

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?