Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Eszter! Miért lenne gáz az egyenes vonal? A múlt hónapod is ilyen volt és volt pé, tehát ne aggódj!
Nagyon izgulok, most, hogy olvastam, az éles szakaszba értetek! Én mindenképpen javaslom a gyertyázást, ha fal mellett van az ágyatok még könnyű is. Annak idején ezt Titi írta még nekem és mi egyből bevetettük.

Éva! Ez nagyon jó hír! Szombat éjjel előtt bizti nem fog megrepedni? (Én nagyon nem értek az ilyesmihez). Nagyon drukkolok nektek!
A mosogatással ne törődj, örülj csak nagyon, ha sütkérezik a lányod. A főiskolai szobatársam 18 éves korában még a tűthelyet se merte begyújtani…

Ági! Sajnálom ezt a sok szörnyűséget, ami körülötted történik.
Szerintem lehet talpbetétet tenni a szandiba is, csak meg kell talákni a megfelelőt. Én minden cipőmbe teszek egy teljes harántemelőset, úgy megyek a boltba, hogy viszem megammal és próbálom bele a cipőbe… Egypár eladó nézni szokott nagyokat, de nem szólnak érte.
A képet már nagyon várom, biztosan sokat fejlődött a bébi a múltkori óta.

Momo! Nagyon ügyi vagy, hogy nem hagyod magad. Valószínűleg sokkal kevesebből ki fogsz jönni, ha rászános az időt és az energiát. Sokan azt hiszik szerintem, hogy egy nőt ilyenekkel kapcsolatban könnyen át lehet verni és bepróbálkoznak.

Titi! Én simán kihánytam mindent, néha gáz is volt, hogy a család ült az ebéd mellett, az én gyomrom meg úgy döntött, a másodikféle közepén, hogy visszaküldi az eddigi kaját és ugorhattam fel az asztaltól. Persze mindenki tudta, h hányni mentem és ettől elment az ő étvágyuk is. Úgyhogy talán jobb a csak émelygés…
Dehogyis van ilyen nagy hasad, ne aggódj én is láttam ám hétfőn a tiédet…
Ez az egyszer 30% igen jó hír, már tényleg csak az a gáz, ha nem tud fogadni a kórház. Meg persz az, ha valami miatt mondjuk befektet a doki a szülés előtt. Ilyenkor a napi uh, ctg meg ilyesmi díját is ki kiell fizetni?

Bufo! Nagyon rossz lehet most neked is, nem értem miért van az, hogy valakivel mindig történnie kell valami rossznak…
Nagyon örülök, h Áronnal minden rendben és zsépen fejlődik, ha Dávidnál meg tényleg csak a dackorszak van azt a pszichológus úgyis egyből leveszi és közli, h ezt el kell viselni. Szerintem jól teszed, ha elviszed.

Juci! Veletek laknak a párod nagy gyerekei is?

Zora! Én a Szent Imrébe járok Bálint Balázs az orvosom, a magánrendelésére járok. Szerintem nagyon rendes, bár eddig semmi extrém dologgal nem állítottam szembe. Ha gondolod elküldöm az elérhetőségeit.
Rettenetesen írigyellek, hogy oda tartozol, én még nem tudom mennyibe fog ez nekünk kerülni, h én nem.

Képzeljétek ma teljesen le tudtam rendezni a törött kocsinkat és óriási szerencsénk volt, sokkal erősebb volt most a forint, mint nyáron mikor vettük az autót, úgyhogy jóval kevesebbet kellett fizetni a lezáráshoz. Május első hetében pedig érkezik a merivánk, már nagyon várom.
Délután csak úgy a semmiért sírnom kellett egyet, már olyan régen sírtam…
Reggel megyek a szüleimhez és csak vasárnap jövünk vissza, de addig este még úgyis jövök.

Puszi mindenkinek, remélem senki nem maradt ki…
verzsike
 
 


Hali!

Verzsike!

AKkor jo hetveget!Csak ugy siras nekem is volt sokszor,kell is. :lol:

Bufo!

Ez nagyon jo hir..Marmint hogy mar csak heti 1x van torna.Kisifad..hat nem is tudom.szerintem igaza van Eszternek..valoszinuleg ez lehet az oka,de artani altalaban nem szokott. :lol:

Balimama!

Bocs,de nem remlik,neked hany gyereked is van,es mekkorak,hgoy a nagyobbik lanyod sut a konyhaban?
Nem semmi az aposod! :lol:

Kozkivanatra :lol: :lol: :lol: Szuz jegyu vagyok Bak aszcendenssel.

Na,Eszter bejott a tipped??!!! :roll:
Ugy drukkolok neked...es en is ezt csinaltam,igaz en csak fel oraig maradtam igy(mert a parom anno finom vacsival kicsalogatott utana meg az agybol :oops: ).AZok a regi szep idok!!! :cry:

Titi!

Emelyges tok normalis,en sose hanytam csak emelyegtem nagyon.Ne aggodj,minden rendben lesz Inshaallah.Ezt mindig hozza kell irnom,legalabbis ugy erzem.
Jcui!

Na milyen volt a baba-mama klub?Jo,tudom most nem ersz ra..huzos a hetveged,mi?Miert nincs vonalzom...mert bena vagyok..se idom,se..semmi...
AMugy 19 nap van Dudor es Mishal kozott azt hiszem,hiszen o 12en szuletett igaz?

Jelentem,ma egesz nap bent voltunk az eso miatt(ilyen meg em volt) es nem dolt ossze a vilag.Igay,csak masfel orat aludt es felig alva szopizott...de akkor is.Nekem ez fejlodes! :lol:
A hugomtol viszont ma is sirva fakadt...nem csipi ezek szerint a nagyon sotet haju noket..vagy ki tudja??

Na,mara ennyi,megyek pihenek...nincs kedvem ma kazanokra vadaszni.
Ja,az a helyzet hogy en kulcsrakesz kivitelezesre szerzodtem,ahz ar is megvan,de en csak akkor fizetek ha o teljesit.A burkolatoknal,ajto,stb meg ugy egyeztunk meg hogyha nekem nem tetszik amit o ajanl akkor en hozhatok,kereshetek es akkor elszamolunk.Hat kivancsi leszek.Jovo heten lesz egy nagy elbeszelgetesunk. :roll:

SZiszike!

Aranyos vagy hogy felajanlod segitseged.Igazabol nekem most belteri ajtokra kellene valaki,fabol szeretnem.Ha ismersz valakit.
Legalabbis ez lesz majd soron,aztan burkolatok amin tudok modositani,szaniterek...a gepeszeten ,villanyszerelesen sajnos nem nagyon tudok varialni...ott ugyis jo kis haszna lesz...Na,ez van.
Kocsiugy all...kiderult hogy teljesen automata csak dieselben van,illetve csak lesz valamikor majusban..es addig arat se tudnak mondani...vagyis marad a babakocsi. :lol:

SZep hetveget,jo ejszakat mindenkinek!
Ha kihagytam valakit elnezest,ne haragudj!
momo35
 
 


Sziasztok!

Zora!
Én is a Szent Imrébe tartozom, elég jól ismerem majd az összes dokit és szülésznőt, mert mikor Zsoltit szültem, 3 hetet feküdtem bent, és elég sokukkal volt alkalmam találkozni. Most is ott fogok szülni.
Ha érdekelnek a részletek, meg kb 10 doki elérhetősége, küldjél privit, és elküldöm neked!

Eszter, Ági, Zsuzsa!
Köszi a hiányolást. Itt vagyok ám, minden nap olvaslak titeket, csak (bár lehet hogy csak a megbolondult hormonjaim miatt) nem érzem magam igazán idevalónak. Sok volt ez a kimaradás amit tettem, és kiestem a topikból. Lehet, hogy túlérzékeny lettem, de egy csomó gondom van itthon is, meg az utolsó hozzászólásomban kérdeztem egy csomó mindent, és senkitől nem kaptam választ. :(
Nem sértődtem meg, nem erről van szó, hanem rájöttem, hogy tényleg kiestem a topik életéből.

Azért még foglak olvasni titeket, mert érdekel kivel mi történik, csak csendben leszek.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 

 
 

Sziasztok!

Mesi!

Először neked írok.Nagyon örülök,hogy jelentkeztél,és szerintem csak a hormonok miatt vagy túl érzékeny.Hidd el,nagyon is idevaló vagy,és egyáltalán nem estél ki a topicból.Ezt nem udvariaskodásból írom,hanem mert ezt gondolom.Szerintem rengeteget segít ez a topic a mindennapokban és ha gondjaid vannak otthon,akkor mesélj róluk nekünk,úgy még az is könnyebb.de hát te ezt nálam is jobban tudod,hiszen te alapítottad a topicot. :oops: Amiről írsz,az ismerős,mert én is jártam már úgy,hogy kérdeztem írtam valamit,ami számomra fontos és esetleg később átsiklottak rajta a lányok,volt hogy azt éreztem,biztosan nem szeretnek annyira,de mára tudom,hogy ez csak véletlen,mert ha mondjuk sok a visszaolvasni való,akkor néha még a nekem feltett kérdések is kiesnek,hát így van ez,de attól még ez a legjobb csapat és ezt komolyan mondom.Ha szétnézel itt a fórumon,nincs mégegy topic,ahol ekkora az összhang,így munkál a szeretet és nyoma sincs iróniának,rosszindulatnak,egyszerűen tökéletes,hidd el,ide tartozni nagyon jó és te is ide tartozol.Ezt nem lehet csak úgy meggondolni,meg csak olvasni.Én tudni akarom mit érzel ma,mit csinált a fiad tegnap este,hogy mit érzel ma reggel,kérlek ne engedd magad érzelmileg negatívan befolyásolni,mert nekünk is szükségünk van rád és remélem ez fordítva is igaz,úgyhogy ne hagyd,hogy a hormonok befolyásoljanak. :roll: :wink:

Juci!

Ezt nem hiszem el.Annyira le vagyok döbbenve.Még tegnap este is arról beszéltünk apával,hogy ott van neki Jancsikája,úgyhogy fel kell épülnie teljesen.Ez iszonyatos tragédia. :cry:

Momo!

Én valamiért másra tippeltem horoszkópban,de szerintem ez is nagyon találó,sőt. :D Most már jöhetne a tavasz ,hogy ne szorulj be Mishallal a lakásba.Vasárnaptól állítólag javul.Mi volt a tesóddal? Még ő szokott a rendibb lenni veled,nem? :evil: Most már jó volna a családodtól némi megértés és segítség is,mert én is morci vagyok,hát még te mit érezhetsz. :roll:

Ági!

Még a múltkor kérdezted,szerintem ebben a hóban a másik petefészkemből van mint a múltkor amiből baba lett.Amúgy ma reggel nem ébredtem fel hőt mérni. :evil: Nagyon mérges vagyok magamra érte.

Titi!

Jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :?

Puszi

ESzter

Kép

Kép
anubias
 
 


Jézusom Mesi!
Mi ugyan nem ismerjük egymást, de én egy hétig olvastam, hogy egy kicsit tudjak Rólad!
Annyira sajnálom, hogy így érzed!
Azt hiszem minden topik életében előjön ez egysze-egyszer!
Én személy szerint nagyon szomorú lennék, ha eltűnnél!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Éva

Kép
balimama
 
 


Lányok!
Kaszás Attila halála igazi tragédia! Borzasztó belegondolni, hogy egy egészséges fiatal ember ment el úgy, hogy annyi elvégzetlen dolog maradt utána. Amikor az ember még tervez, akár 20-30 évre előre, mert megteheti, mert fiatal és semmi sem utal arra, hogy ilyen hirtelen vége!
Nagyon mélyen megérintett a dolog.
Ebben talán az is benne van, hogy bármelyikünkkel megtörténhet.

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok Lányok!

Most olvastalak benneteket vissza és teljesen le vagyok döbbenve, hogy Kaszás Attila meghalt. Annyira igazságtalan az élet, egy ilyen fiatal férfi, boldog családapa............ hogy történhet ilyen. Teljesen le vagyok sújtva. Én régen voltam színházban, akkor pont ő volt a főszereplő a Holdbéli csónakosban. Nagyon jó volt. Nagy veszteség a színésztársadalomban....................
Nem is tudom, hogy lehet feldolgozni egy ilyen tragédiát.

Verszike! Nagyon helyes a pocid!!!

Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Lányok én ezt alig tudom feldolgozni. Annyi rossz dolog történik mostanában. Hihetetlen, hogy ilyen fiatalon elmegy valaki. :cry:

Lányok köszi a megnyugtató válaszokat a pszichológussal kapcsolatban. Így már kevésbé érzem úgy hogy rosszul döntöttünk.
Nálunk most csendes pihi van. Az össze fickóm alszik, így most tudtam csak jönni.

Verzsike
Végre bejött a kép így most már én is meg tudtam szemlélni a pocakodat. Nagyon helyes kismama vagy,. :D

Eszter
Ne rágódj a kimaradt hőmérőzésen. Te mindig érzed a pét így neked ez csak egy másodlagos biztonság. Bújj össze inkább a pároddal. :) :wink: Különben is kislányra előbb kell dolgozni.

Mesi
Ja ne is mondj ilyeneket. Szerintem csak a hormonjaid teszik ezt veled. Nagyon hiányzol nekünk és ezt nem udvariasságból mondom. Tényleg érdekel mi van veletek. Úgyhogy tessék csak bátran írogatni mi foglalkoztat, mi bánt és minek örülsz. Ha magad alatt vagy gyere gyakrabban beszéld ki magadból és segítünk felvidulni.
Remélem ha Virággal össze tudjuk hozni a talit akkor eljössz.

Balimama
Juj de izdi, hogy a nagylányod egyedül sütöget. Hagyd csak neki, még akkor is ha felfordulás marad utánna. Hidd el legközelebb már ügyesebb lesz, vagy még neked is segíteni fog, mert megtetszik neki a dolog.
Gondoltam ám rád sokat ma. Ma van a nagy nap,legyetek nagyon ügyesek a pároddal és érezzétek jól magatokat. :D :wink:

Titi
Hová tüntél? Te nem szoktál ilyen sokáig nem írni, csak ha elutazol.
Remélem azért nem jössz, mert lustálkodsz és pihizel, nem pedig rohangálsz valahol.

Sziszi
Csak ügyesen a hétvégi pakolással. Ne hajtsd túl magad. Van segítségetek?

Momo
Ne bánkódj a kocsi miatt. Biztosan lesz olyan típus is amilyenre vágysz. Különben is jön a jó idő és akkor nagyokat kell sétállni nem pedig autókázni, fogd fel így. :wink:

Megyek mert kimosott a gép és teregetni kell.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!!!

Bufo, de drága vagy, hogy így hiányolsz, igen, valóban nem szoktam eltűnni egy napra sem.

De sajnos tegnap estétől ismét magam alatt vagyok! Megint vérezgetek! Véres folyásom van! :( Mostanra egy kicsit enyhült, de mégis van! Elkeseredtem. 2 napig kihagytam az Utrot a dokilátogatás miatt, talán attól van, nem tudom. Félek, vajon megvan-e még a bébi, és jól van-e. Nem akarok már hetente 2x is rohanni a dokihoz a vérzés miatt, ugye most szerdán voltam, szóval most nem igazán merek elmenni megint. Meg a sok UH-tól is tartok azért. Eddig a 7 hét alatt 3x UH-zott meg a kérésemre! Igyekszem higgadt maradni és pihenni.
Természetesen így elmaradt minden mára tervezett tennivalóm, szegény Eszterrel sem tudtam találkozni tegnap, annyira nem mertem még autóba ülni sem. :(

Engem is nagyon megrázott Kaszás Attila. Hihetetlen, hogy ennyi legyen az élet! Egyik nap még boldogan éljük életünket, tervezgetünk, másnap pedig vége. Ez is azt jelenti lányok, hogy valóban úgy kellene élnünk, mintha a mai nap lenne az utolsó?! Minden apróságnak örülni kell!!!

Mesikém, ne mondj már ilyeneket! Annyira elszomorodtam! Tényleg úgy érzed, hogy nem tartozol ide közénk?! Mindig is nagyon hiányoztál, sokat emlegettünk. Az pedig, hogyha nem reagálunk néhány kérdésre, azért van, olyan jól pörög a topik, és lehet, hogy az ember néha átsiklik egy-két mondaton. Én ilyenkor mindig újra felteszem a kérdésemet. Vannak olyan dolgok, amikhez én sem tudok hozzászólni, pl gyermeknevelés, de szívesen hallgatom, ahogy a többiek beszélgetnek róla.
A lényeg, hogy jól érezd magad közöttünk, és ha tényleg nem így van, valóban jobb, ha elmondod nekünk, én köszönöm az őszinteséged! Azért bízom benne, hogy nem fogsz elhagyni bennünket, és hamarosan ismét 100%-osan ugyanolyan jól fogod érezni magad, mint annak idején!

Na megyek, most fogunk ebédelni!

Sok puszi mindenkinek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Ne haragudjatok, csak gyorsan írok.

MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNI NAGYFIAM A GRATULÁCIÓKAT.
Teljesen zavarba jött, mert megmutattam neki őket.

Titi,
Pedig legalább hívd fel az orvosodat!!!!!!!!!

Mesi,
Ne mondj butaságokat. Eszternek igaza van. Nekem is volt olyan nem reagáltak a kérdéseimre. Sajnos néha annyit termelnek (termelünk), hogy átsiklunk kérdések felett. Hidd el fontos vagy nekünk. :wink:

Kaszás Attila megrázott nagyon. Főleg mivel tegnap reggel a
Mokkában láttam Csókay András doktorúrral készített interjút!!!!!!

Na, rohanok tovább, még jövök.

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Kadves Titi! Miért hagytad abba 2 napra az Utrot? Doki mondta? Én úgy tudom, ha használod, szigorúan tilos abbahagyni, hiszen a progi megvonása vérzéssel jár, hiszen a méhlepény még nem termeli. Vigyázz magadra és ne hagyj ki gyógyszert inkább!

Zora
Kép
zora7
 
 


Ááá, Zora, csak hülye voltam, mert a dokihoz mentem rákszűrésre, és nem akartam akkor feltenni, utána meg féltem hozzérni is! Csupán ezért! De lehet, hogy ezért jött a vérzés. Ígérem, soha többet egy alkalmat sem fogok kihagyni!!!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!
Biztos lehetsz benne, hogy azért volt a vérzés, hiszen a normális mensinél is a progiszint csökkenése váltja ki a vérzést!
Ilyet többet ne csinálj! :oops: :cry:
Különben nem hiszem, hogy más baj lenne!

Éva

Kép
balimama
 
 


Figyeljetek! nem azt írtátok, hogy a kúp kimarhatja a nyálkahártyát egy kicsit és akár az is okozhat egy kis véres váladékot, nem? Lényeg a lényeg, Titi ne izgulj, hiszen a baba eddig is szépen fejlődött, ez után is így kell lennie! Ha pedig ezután bármit abbahagynál, vagy elkezdenél, egyeztess velünk, mert aztat mindig nagyon tudjuk, hogy másnak mikor mit kéne tenni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (saját ügyünkeben azért már kevésbé vagyunk bölcsek :oops: :oops: :oops: )Puszi

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!

A mai napom is takarítottam,mint mindíg amikor itthon vagyok.Olyan ronda lett a kezem. :cry: Felvettem a gumikesztyűt,de csak akkor amikor már a hidegzsíroldó lemarta az ujjlenyomatomat is. :( Na mindegy,kenegetem.

Titi!

Remélem azóta is pihensz.(nem azért nem írok Titinek,mert nem aggódok érte nagyon,hanem mert beszéltünk telcsin többször is)Nekem nem válaszolt a lány a mail-re,remélem hamarosan fog.neked igen(utrot próbálunk venni Titivel,de ez egy bonyolult sztory,ha sikerül majd elmesélem.)

Zora!

Örülök,hogy néha írsz,ugye tudod,hogy neked is nagyon szurkolok ám,csakúgy mint ÍÉvának,Titinek és magamnak. :D

Kicsit csaltam a mai hőm beírásánál,mert ugye nem tudnék valós értéket írni,mert később mértem,szóval levontam belőle óránként 1 fokot és így írtam be a fertibe.Legalább így nem egyenes a vonal.Most már tényleg nagyon türelmetlen vagyok,és az a tervem,hogy elkezdek utrot használni pé után,ha addígra sikerül szereznem. :roll: Szerintetek hülyeség? Mert ha sikerül a baba,akkor a + tesztíg sem bizti,hogy elég a progim és esetleg nem tud beágyazódni,vagy tudom is én.Ha meg 2 héttel pé után - a teszt abbahagyom és megjön.Szerintetek ?Jajj annyira reménykedem ebben a hónapban és úgy fog fájni,ha nem sikerül.Előre sajnálom magam,mi lesz,ha a szervezetem még nem áll készen és esetleg nem sikerül. :( :? :roll: Ennyire sosem akartam még babát azt hiszem.Mert amíg csak vágytam rá,az más érzés volt,mint így 2 hónap várandósan és kopp...Gyertyázok is és olyan fegyelmezett vagyok,hogy képes vagyok egész éjjel egy pózban aludni a párnával a popóm alatt.Ezen magam is meglepődtem.Reggel pedig ne röhögjetek,1 órát töltöttem gyertyában. :lol: Szóval ez van.Ma már egy kicsit tojásfehérjeszerű dolog is van,de még nem az igazi.Na jó,nem ecsetelgetem itt tovább a nemi életem és a testnedveim. :oops: :lol:

Puszi

Eszter

UI:

Éva,akkor nektek ma van a nagy nap? És utána szeded a progit valamilyen formában,vagy már nem kell?Nagyon drukkolok és én is úgy érzem,hogy együtt fogunk babásodni.Egyébként mostanában állandóan azt álmodom,hogy sikerült és babás vagyok.Amikor sikerült sosem álmodtam vele.Utólag ez is olyan jelzésnek tűnik,hogy tudat alatt talán éreztem,hogy nem jön össze.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Figyelj Eszter! Neked megnézték már a progit a 21. napon? Csak, mert hidd el, ugyanazt élem át, mint Te, de úgy gondolom, inkább legyen egy bizonyíték a hiányra, amit aztán lehet kezelni. Ez azt jelenti nálam is, hogy dolgozunk a babán, én most a 3.napomon vagyok(szóval nem éppen ebben a pillanatban), remélhetőleg lesz egy szép pé-m, aztán rá egy hétre a 21. napon leveszik a vért és én már azon a napon kezdeném a progit, hogy azért a vizsgálatba ne zavarjon be, de esetleg a babának is legyen esélye. Ezt találtam ki. Az nagyon rossz lenne, ha szedném a progit, de semmi bizonyíték nem lenne a hiányára, szóval egyszer legalább szeretnék ezzel szembesülni. Én neked is ezt tanácsolnám, olyan megnyugtató lenne. És, ha kiderülne, hogy mennyire kevés esetleg, akkor pótolni is pontosabban lehetne. Hát ennyi. Mi a véleményed? Én is csak agyalok ám.

Zora
Kép
zora7
 
 


Tücsök! Nagyon kedves lenne Tőled, ha megírnád amit dokiügyben gondolsz.3 gyereket szültem ott, most mégis gyötör a bizonytalanság.

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!

Köszi lányok, kezdem helyretenni magam. Biztosan tényleg a hormonok, meg az egyéb gondjaim. Majd erről később.

Zora!
Pontosan mire vagy kiváncsi? Melyik dokiról illetve szülésznőről mi a véleményem, vagy úgy az egészről összességében? Javasoljak dokit, vagy van bejáratott "embered"?

Most kicsit jobb a kedvem. Levágattam a hajam tegnap. Anyu csinált ma róla pocis képet, felteszem nektek.

Kép

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Mesikém, csodaszép a pocid!!! De ari anyukádtól, hogy csinált képet, és így fel tudtad tenni nekünk!!!
Gondolom a munkahely meg a lakás miatt akadnak problémák, ugye? Annyit vagy eszemben, hogy most hogyan tovább? Gondolom, még mindig Gyeden vagy, és bele is szülsz a Gyedbe, ugye? A táppénz nem jött össze a munkahelyed miatt, igaz?

Zora, én is valahol olvastam, hogy az Utro kimarhatja a nyálkahártyát... lehet, hogy nekem az is vérzékenyebb, ha a méhszáj az... valahol azt olvastam, a méhszájseb is (amim szintén van) okozhatja a vérzést várandósság alatt.

Ez nagyon jó, mármint hogy a 21. napon elmész progi szintet nézetni... Eszter, tényleg ez volna a legjobb számodra is! Mert akkor nem tuti, hogy kellene az Utro. Viszont ha tényleg nem árt, és bonyolult a vérvétel, akkor talán ez a legegyszerűbb.

Eszter, már a 12. napon jársz???!!! Nekem meg itt figyel a fiókban az LH teszt!!! :( A fenébe, olyan lelkifurdim van, hogy önző módon most csak magammal foglalkozom. Vagyis nem, hisz a pici van előtérben, talán mégsem vagyok olyan önző?!
Annyira szeretném, ha nem csalódnál!!!

Jucikám, milyen volt a baba-mama klub?

A vérzés elmúlt lányok, be is helyeztem az esti Utrot, feküdtem vele egy órát, és kicsit nyugodtabb is vagyok.
Amúgy most kellene megjönnie, lehet, hogy az is kihat...

Na, közben most hívott Éva, holnap megy UH-ra!!! Tündéri dokija van, ugyanis eltörte a kezét, és továbbajánlotta egy másik dokinak. Na, Éva, holnap rajtad a világ szeme!!!

KépKép
titi_27
 
 


Tücsök! Én most a Gutmann Orsihoz járok, nagyon kedves és minden rendben vele, az a gond, hogy egyenlőre nem hívják be szüléshez, mert nincs szakvizsgája. Valamint nem biztos, hogy nem egy olyan doki kéne, aki hormonális kérdésekben nagyon otthon van és nagyon lelkiismeretes. Szóval igen, ajálj dokit és mondd el a véleményed többről is, aztán megvitatjuk. Köszönöm.

Zora
Kép
zora7
 
 


Lányok!
A 21. naptól progit szedni nem nagyon okos!
16-25. napon kell. Ez 10 napot jelent.
Akkor, ha biztosan a 14. napon van tüszőrepedésed különben elbuktad azt a hónapot, mert később már nem fog megrepedni a tüsző!

Szerintem túl nagy jelentőséget tulajdonítotok a progipótlásnak! (fúj most azt kockáztatom, hogy utálni fogtok, de akkor nyitok topikot kiútáltak címmel! :cry: :oops: )
Nekem most azt mondták, hogy nagyon valószínű, mindig ilyen alacsony volt a progim (a normális fele) és így hordtam ki 3 gyereket. A kettő nem zárja ki egymást. Akora tüszőm volt a 9. napon, mint másnak tüszőrepedéskor. Mégsem termel elég progit.
Kellene nagyon az a 21. napi hormonvizsgálat mielőtt bármit is elkezdtek szedni, mert nagyon el lehet szúrni, ha rosszkor veszitek be!

Mesi!
Gyönyörűek vagytok!
Én is szeretnék ilyen nagy pocit! Biztosan nem könnyű így, hogy a nagy is kicsi!
Annyira klassz az új hajad! Kicsié is szép, lehet, hogy én is levágatom! Most nagyon beindultam!


Eszter!
A hideg zsíroldóval én is megjártam már többször!
Képzeld és már eljutottam arra a szintre, hogy kiütésem van a hőmérőtől! Egyszerűen képtelen vagyok mérni a hőmet, már kezdem elveszteni a türelmem!
Most nagyjából ugyanott tartunk, bár én már a vonalzómat is eltüntettem!
Nagyon szorítok Neked!

Azt mondta ma az orvosom, ha ma reped meg a tüsző, akkor holnap este legyünk együtt. Lehet, hogy én eddig félreértettem valami?! :shock: :shock: :shock:

Lehet, hogy zavaros voltam, de jövök még csak nálunk ma mindenki olyan nyugtalan! Szerintem az időjárás.

Éva

Kép
balimama
 
 


Na jó!
Látom! Akármikor jövök mindenki lelép! :cry: :cry: :cry:

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Tücsi!

Nagyon jó a pocis kép,na én is szeretnék ilyet. :D És nagyon örülök,hogy megint itt,vagy,mint a topic oszlopos tagja. :wink:

Éva!

Jj,én nagyon hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz,de amikor megreped a tüsző,nem akkor megy fel a hő? mert akkor már nem lehet ugye teherbe esni.nem előtte lévő nap kell?Lehet,hogy semmit sem értek? Ami a progit illeti,ha meglesz a pé-m még konzultálunk,mert én bizony nagyon eltökélt vagyok ezzel kapcsolatban,de nagyon hülye is vagyok hozzá.Dokik rémálma,az okoskodó és céltudatos buta nő. :lol:

Zora!

Nekem nem mértek hormonszintet,mert azt mondta a dokim,hogy a 2 vetélés miatt így is úgy is ad progipótlást,de a görbém alapján és az alapján ,hogy 3 hónap alatt sikerült szerinte nincs miért csinálni hormonszintmérést.Én ebben csak részben értek vele egyet,de a végeredményen nem változtat,hogy a progit ő is adni fogja,csak a + teszt után.Én meg úgy gondolom,hogy ha nem árthatok vele,akkor megpróbálom előbb.Ha 6 hónap alatt nem lennék terhes ő akkor küld hormonvizsgálatra.

Na megyek filmet nézni,puszi

Eszter

Virág!


Tessék jelentkezni,hogy rendben hazaértél e már,mert aggódunk. :roll: :wink:

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Na lányok ebből a progitémából már elegem van! Mindenki azt csinál, amit akar, aztán 2 hét múlva összedobjuk az eredményeket, oké? Éva és Eszter gyorsan tüszőreped egyet, én addig irigykedem és azért izgulok, hogy a sok céltudatos buta nő minél előbb hajítsa el a hőmérőket, LH-teszteket, terhességi teszteket és már csak az legyen a gondja, hogyan hozzuk össze a baba-mama találkozót és kinél van akkora hely, hogy még Éva hármas ikrei is elférjenek! :lol: :lol: :lol: :lol: Na jó és szép esti ungabungát mindenkinek, kivéve Évát, aki holnapig még sóvárog csak erre(bár lehet, hogy nem bírja ki :oops: :oops: :oops: :lol: ) és engem, akit még mindig a 100 napos vérzés tart a karmaiban! Pusz

Zora
Kép
zora7
 
 


Jó reggelt lányok!

Virág írt sms-t, hogy 8 órás út után szerencsésen megérkezett. Majd fog jelentkezni a tali ügyében!

Igen, lányok, valószínűleg túlspirázzuk ezt a progi dolgot. Annak idején azt sem tudtam, mi az, sőt, anyukáink még szinte UH-t sem láttak! Aztán mégis itt vagyunk.
Néha kiakadok magamtól is, amiért én akarom magamat "gyógyítani", és a terhesgondozásom végezni. Csak annyira görcsösen babát akarunk, és annyi csalódáson vagyunk túl! Én nagyon bízom benne, hogy Zora, úgy lesz, ahogy írtad, hamarosan azon filózhatunk, hol lesz akkora hely, hogy azt a Baba-Mama talit össze tudjuk hozni mindnyájan.

Most például azért vagyok én is ideges, mert ma éppen nem émelygek! Tiszta bolond vagyok, lőjetek le. Már attól félek, tegnap nem történt-e valami baj odabent a picurral. Vajon meg van-e még. Istenem, már úgy várom, hogy mocorogjon, arról mindid tudtam, hogy jól érzi magát!

Ja, képzeljétek, a párom nagyon beteg!!! Attól is rettegek, nehogy elkapjam tőle. Lehet, hogy éjszaka nem is fogok mellette aludni. Gyorsan elszaladok venni mézet, és mézes citromos teát fogok inni megelőzésképp. Mást nem nagyon tudok tenni. :(

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!
Látom jó idő van és senki sem ér rá! :cry:
Azért ennek örülni kell! Remélem mostmár marad a tavasz.
Reggel voltam az UH-on. Hát a nagy tüszőm eltűnt :shock: , erre azt mondta az orvosom, hogy valószínűleg tegnap repedt meg, úgyhogy ma kell együtt lennünk.
Ami érdekes, mindkét petefészkemben vannak 10 mm feletti tüszők. Szóval nem lettem okosabb, mert azt mondta a doktor, aki csinálta az UH-ot, hogy bármi is lehet még! :shock:
A poén az, hogy a tüszőrepedéses tüneteim még csak most kezdődnek! Én már nem tudok eligazodni semmin.
Nagyon kedves volt a doktor (az enyém a kezét törte :cry:, vele most telefonkapcsolatban vagyunk ) mindent megmutatott az UH-on és még el is beszélgettünk.

Momo!
A lányaim már nagyok 15 és 10 évesek, szóval néha már ügyködnek egyedül a konyhában.
Én is másra tippeltem a horoszkópodat illetően.

Koda!
Hogy vagytok! Olyan ritkán jössz! Lassan már mehettek sétálni! :lol:

Szaladok, mert el vagyok maradva mindennel!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Most értem haza,biciklizni voltam. :D Nagyon jól esett.Ami az öngyógyítást illeti,szerintem erről nem csak mi tehetünk,ezt sugallja a sok reklám is.Régen ha valami bajom volt,és nem múlt magától felírt valamit a doki.Ma már a gyógyszertárban több a gyógyhatósú kutyafüle,mint a vitamin és a gyógyszer.Szóval az ember kisérleti nyúlnak használja önmagát és vesz mindent,ami épp torokfájásra,hasmenésre,allergiára,alvászavarra...való.mert ezt sulykolja a tv.Nem csoda,ha most is ezt tesszük.

Balimama!

Most akkor én ezt nem értem.Ha már megrepedt,akkor fent van elvileg a hőd és lekéstétek? Vagy lesz még alkalom,mert van több érett?Mész újabb UH-ra?

Momo!

Én bevaloom azt hittem te is skorpió vagy,mint jómagam,mert annyi közös jellemvonást véltem felfedezni.De ez szerintem nehéz,mert Titivel is ,Szóval ez nem mérvadó.Ágival meg megegyezik az élettörténetünk.Na az se semmi. :lol:

Titi!

Örülök,hogy kicsit nyugodtabb vagy.Ne is idegeskedj,mert az nem megoldás semmire,Párom kedden megy a progi receptünkért,így turbózhatjuk mindketten a progiszintünket,amiről ugye nem tudjuk,hogy jó e,de mivel nem árthat,most ezt vettük a fejünkbe. :lol: Tényleg nem vagyunk épek.Remélem egy elvetemült nődokinak sem jut eszébe olvasni minket,mert az elmegy asztalosnak és nem akar többet nőt látni. :lol:

Na megyek főzni,melózni....

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Zora!
Én inkább olan dokit és szülésznőt tudnék mondani, akihez tuti ne menjél! Én a saját dokimmal maximálisan meg vagyok elégedve. Bár elég sok kismamának nem tetszik a stílusa, mert az első találkozáskor nem túlságosan mézes-mázas, de szerintem nagyon jó szakember, és nem izgulja túl magát semmin. Velem a szülésnél is és a vetélés befejezésekor is nagyon rendes volt.
Szóval rosszat csak az alábbiakról tudnék mondani:
Szánthó, Barna család, és a professzor.
Az is kérdés, hogy női dokit akarsz-e. ha igen, Urbán Márta is jó szakember, szerintem ő hormonos kérdésben is otthon van, mert meddőséggel is foglalkozik, ahogy tudom. Elég nehéz hozzá is időpontot kapni, 3 hétre előre ad a magánrendelésére.
Gutman Orsi tényleg nagyon rendes, csak hát az a fránya szakvizsga. Szüléshez tényleg jelen kell lennie egy szakvizsgásnak is.
Ahogy hallottam, nagyon sok olyan dokival megszakítják most a kapcsolatot, aki csak szerződéses viszonyban van a kórházzal.
Ez viszont leszűkíti a választási lehetőségeidet.
Ha valakinek küldjem el a telcsiszámát, szólj!

Titi!
Nem a gyed vagy munkahely miatt vagyok kiakadva, azon már túltettem magam. az a bibi, hogy egy kicsit túlvállaltam magam. Állandóan tanítok, hogy legyen valami bevételünk, közben Zsoltival is kellene foglalkoznom. Itt halmozódnak a doktorihoz a cikkek, amiket javítanom kellene, meg készülni kéne a szigorlatra is. Közben szalad az egész ház, semmi segítségem nincs. A férjem ha hazajön akkor is számítógépezik, tvzik vagy alszik, de véletlenül sem segít nekem, még abban sem, hogy legalább Zsoltira vigyázna. Estére már olyan hulla fáradt vagyok, a hasam is jól görcsölni szokott, de ő még így sem segít. Sőt, még le is szid, hogy ez meg ez meg ez miért nincs megcsinálva, mikor egész nap itthon vagyok.
Nagyon megváltozott az utóbbi hónapokban, szinte nem is ismerek rá. Komolyan, néha olyan magányos vagyok, hogy szinte bőgni tudnék. Olyan a társasági életünk is kb mint a 80 éves nagymamámé. Beszélgetni se lehet vele semmiről, mert valamikor már 7 órakor elalszik, de legkésőbb fél 9-kor. Én meg akkor tudnék leülni a fenekemre. Legalább elköltözni sikerülne, hogy anyuék a közelben lennének!

Na, jól kipanaszkodtam magam.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Végigolvasgattam mindent, bocsi, hogy nem írok most mindenkinek, de már réges rég takarítanom kellene, hogy készen legyek mire a párom hazaér.
Fergeteges, amit a progipótlásról összehoztatok itt, nem tudom mit szólna egy doki, ha elolvasná…

Puszi!
verzsike
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, szorgalmasan olvasok is mindent, csak épp már hozzászolni nincs időm. Gondolom nem kell magyarázkodnom :D

Éva:)
Sétálni ma tudnánk először, mert eddig esett minden nap :evil: Viszont most meg Gábor nincs itthon, elment Marcival kirándulni. Én meg nem tudom levinni a babakocsit. 3 emelet, lift nincs, babakocstároló nincs... :roll: Mi lesz később.....Marcinál jó volt, mert a barátnőm itt lakik mellettünk és szerencsésen sikerült együtt szülnünk. Még egy kórteremben is voltunk a kórházban:) Ő egy jó nagydarab leányzó. Mindig együtt sétáltattunk és ő jött, felkapta a kocsit gyerekestől és vitte is le :D Mondtam is neki, hogy mi lesz velem nélküle......
Tüszőrepedés: ha tegnap megrepedt, akkor a mai együttlét még időben van :wink: 24 órát életképes a petesejt.
Mesi:)
Csuda édes a pocakod! Most fog még csak igazán megnőni:)
Amit a férjeddel kapcsolatban írtál, tényleg nagyon furcsa........gondolom hiába is kérdeznél rá a miértjére.....ahogy írod mársól sem nagyon tudsz beszélgetni vele....
Mi lesz, ha meglesz a pici? Akkor pedig aztán tényleg kellene a segítség! Nekem most kétszer ennyi segítség is elkelne, mint amit most kapok :roll:

Titi:)
nekem is hányingerem volt, de az olyan volt, hogy azt hittem ott maradok......és soha sem hánytam! csak öklöndöztem akár fél órán át is......úgyhogy ez így rendben is van:)
És nekem is volt olyan, nem is egyzser, hogy 1-1 nap jól voltam, nem volt semmi bajom. Meg tudod.......a tünetek még annál is fennállnak egy ideig, aki ténylegesen elveszti a babát.....a terhességi hormon hetek alatt csökken le....szóval ne a hányingerrel mérd a terheséget, az uh a lényeg. Az pedig egy szépen fejlődő terhességet mutatott :) Megnéztem a méretet és a terhességi idődet! Tankönyvi a babád mérete :) Tökéletes!


Eszter:)
nektek pedig jó babagyártást :wink: A görbéd még mindig egyenes?????

megyek, mert a kis nyekergőmet le mertem tenni 2 percre a kiságyba.............

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Hali!

En is itt vagyok. :lol:

Mesi!

Bar en nem talalkoztam veled,de tenyleg kar lenne ha eltunnel.Tudom neha egyszerubb nem irni,mint leirni hogy mi is a bajunk... :cry:
AMugy tenyleg nekem is volt hogy nem valaszoltak a lanyok a kerdeseimre...es en is elszoktam siklani felettuk neha.

Ferjed..ki tudja miert ilyen...ki kellene deriteni.

Titi!

Utro abbahagyasa :roll: :roll: :roll: De most mar hasznald folyamatosan...es ne aggodj annyit...ha meg nagyon nem sikerul elterelni a gondolataidat akkor szerintem imadkozz...de komolyan mondom most.Gondolok am rad sokat! :lol:

ANubias!

Hat,nem vagyok skorpio,kicsi fiam viszont az,mar most latni rajta,hogy milyen eros akaratu lesz(mar az :lol: ).Drukkolok,eddig eleg ugyesek vagytok! :lol:

Balimama!

Hat,akkor ok mar tenyleg nagyok!AKkor nyugodtan surgolodhetnek a konyhaban.

Progipotlashoz nem tudok hozzaszolni,...ti mar mindent tudtok lanyok :!: :roll:

Juci!

AKkor kedd???Vagy mikor?

Koda!

Olyan edi :!: :!: :!: Es Marci is,latszik rajta hogy szereti.Meg mindig nem alszik a kisagyaban??
Babakocsi cipeles...nehez.Itt is van par lepcso a bejaratig...es Mishal+babakocsi+bevasarlas..azt hiszem hogy belegebedek,viszont eleg jo bicepszeim lettek. :lol:
ANyukamhoz felcipelni(2. emelet) meg feler egy jo kis edzessel.De azert en nem vagyok olyan vekonyka mint te. :lol:

Rolunk..ma nyugos volt...bar visyonlag eleg sokat aludt(kint,orakat gyalogoltunk,voltuk megnezni az epulo hazunkat,mar be is mentem...olyan kicsinek tunik...).Lehet,hogy megint jon a foga..este se aludt el csak fel ora sirdogalas utan.
Es en most megyek a dolgomra,vasalas...ramolas...esti muszak.

Puszi mindenkinek!

Balimama!

Mindent bele!!!! :lol:
momo35
 
 


Sziasztok Lányok,

Mesi,
Megértelek, hogy rossz kedved van. Viszont nagyon irigykedem a pocidra. Gyönyörű!!!!!!!
Nálunk is volt szemre hányás. Aztán, hogy Ő is néha itthon van Manóval, én bizony ugyanúgy megjegyeztem apának, hogy miért nincs még elmosogatva sem.
Nem tudjátok megbeszélni a dolgokat? tudom buta kérdés.

Koda,
DE SZÉPEK!!!!
El sem hiszem a sok sírást :P :P :P

Titi,
én ugyanezen átestem. Aztán amikor már mocorgott volt olyan, hogy 1 napig nem éreztem mozgást, erre mindig produkáltam valamit, hogy menjek dokihoz. :P :P :P
Arra szerintem készülj fel, hogy az előzmények miatt többet fognak UH-zni szerintem.

Momo,
Én állítólag minden tekintetben nyilas vagyok. Az asszcendensem, de még állítólag a hold állása is nyilas. Szóval izzig vérig nyilas vagyok. És megáldott a Jó Isten egy Kos gyerekkel. Pedig eddig nem nagyon jöttem ki kosokkal. Egyszerűen nem tudom őket "kezelni". És tessék megkaptam :lol: :lol: :lol:

Zora,
Olyan jót nevettem az utolsó hozzászólásodon :P :P :P


Balimama,
Remélem kellemesen telik az estétek :wink:

Képzeljétek,
Elreszeltem a hüvelyk ujjam végét. Tudjátok csak retket reszeltem magamnak (vékony szeletekre), és belefutott az ujjam. Lifegett rajta a bőr. Jól kiszívtam és visszaragasztottam. Erre alatta összegyűlt a vér. Na, fáj is rendesen. Éjszaka alig aludtam. Ma áztattam kamilla teában, végre nem fáj folyamatosan.

Ja, és doki
Szóval megint televagyok cisztával. Mérmint a baloldali petefészkem. Ott tartok megint, mint a terhességem előtt. diagnózis: PCO-s petefészek. Megint testgyertyázhatunk :twisted: :twisted: Szóval ezért szurkál olyan nagyon a baloldalam a petefészkem környékén.

Na, én is megyek pihizni

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Koda
Nagyon aransosak a képek! :D
Bence minden képen szépen alszik vagy nézelődik egy sírós sincs. Fényképezd állandóan és akkor megjavul. :wink:
Hogy fogod megoldani a babakocsi cipelést ha egyedül leszel napközben? Kenőbe vagy hordozóba Bence és te összecsukva lecipeled a babakocsit az úgy működne?

Mesi
Jaj nagyon sajnállak ezért a helyzetért. Ha vígasztal nálunk is volt ilyen időszak. Azzal a különbséggel, hogy nekem nem vetette a szememre, hogy miért nincs ez vagy az megcsinálva.
Én utólag visszagondolva azt vettem észre , hogy régen sem volt másképp a dolod akkor is mindent egyedül végeztem otthon csak akkor ugye nem voltam pocakos. Most minden nehezebben megy fárasztóbb és hamarabbiakad az ember olyan dolgokon amit esetleg máskor szó nélkül hagy. Ha tudsz mindenképpen beszéljetek, mert ez így hosszú távon nem megoldás. Harcold ki akár vita árán is. Mindenképpen tudd meg mi okozza nála ezt a viselkedést. Nálunk az volt a baj, hogy nem tudta magában helyrerakin, hogy nemsokára még egy gyerek lesz és az sírni fog, megint kezdődik előröl minden Újra keveset lehetünk kettesben...
Ha valami bánt gyere és beszéld ki nekünk, lehet, hogy már mi is átestünk ezeken a gondokokn és néhány tanáccsal talán segíthetünk.

Megyek mert sírás van , még jövök...

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok lányok!

Csak gyors helyzetjelentéssel jövök, aztán sajnos csak este!

Sajnos a párom teljesen kidőlt, tegnap ki sem kelt az ágyból, én pedig rettegek tőle, hogy elkapom/tam.

Ma reggelre ugyanis iszonyatos torokfájásra ébredtem, gyorsan a gyógyszertárban kötöttem ki, vettem oscillo-t, meg homeogene-t (Jucikám, elolvastam a homeos topikban, köszike Neked a sok jó hasznos tanácsot!).
Nagyon remélem, hogy nem lesz komolyabb bajom. Tegnap már mindent bevetettem, mézes citromos tea, gargalizálás, amitől rosszul vagyok... félek, nehogy az történjen velem is, mint Eszterrel. :(

KépKép
titi_27
 
 


Balimama
Remélem izgalmas estétek volt! :lol: :wink:
Bízom benne, hogy sikeres is. Most már lehet izgulni két hétig.

Titi
Nem csoldálom hogy aggódsz, de azért próbálj me kicsit megnyugodni. Hidd el minden rendben van és akkor talán könnyebb lesz.Arra pedig felkészülhetsz, hogy gyakrabban fognak uh-ni , de legalább tudod, hogy minden oké a babával. :)

Anubias
Nem semmi csaj vagy. Rendesen beleástad magad a progi rejtelmeibe. Azért vigyázz vele, nehogy baj legyen belőle, hogy idő előtt szeded be. Remélem jól telt az estétek és szorgoskodtatok a férjeddel. :lol: :wink:

Juci
Várunk gyere és mesélj!

Momo
Tegnap szép sétaidő volt. Gondolom neked is jól esett, nemcsak Mishalnak. A horoszkóphoz én nem tudok hozzászólni, ehhez nem értek. :roll:

Múltkor írtátok a hajhullást, hát nekem is bajom van vele. Tele a lakás a hajammal, pedig minden nap porszívózok. Képzeljétek mi történt Áron kakijában is hajszál volt még félig bent a popsijában. Hát rendesen megijedtem. :shock:
Ez az óraátállítás egy kicsit megviselte a családot. Reggel alig bírtunk felkelni. Nem sok az az egy óra mégis paffra tett mindenkit. Dávidot alig bírtuk felkölteni. Ma készülhetünk az extra nyügösségre délután. Mindig ez van ha fáradt.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Hova tünt mindenki? :cry:
Ilyenkor már mindanyian bejelentkeztek.
Na még később benézek. Remélem addig írtok.
:)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Csak bekukkantani van időm,mert dolgozom.Jajj lányok,annyira szeretném,ha 2 héttel öregebb lehetnék.Nincs valakinek egy eladó terhestesztje,ami mondjuk +,mert - nem kell. :lol: Olyan izomlázam van a tegnapi biciklizéstől,hogy alig bírok mozdulni.de azért nagyon jól esik.Mármint a tudat,hogy ezek szerint valahol a felszín alatt még vannak izmaim.De maj a szerdai jóga ellazít.Apával szorgoskodunk addíg is. :lol:

Puszi

ESzter

Kép

Kép
anubias
 
 


Mesi
Igazán csinos pocis képeid vannak. :D
Erre elfelejtettem reagálni. :oops:

Eszter
Nem kell neked + tesztet venni. Csinálsz sajátot én tudom. :P :wink:
Szorgoskodjatok csak és meglesz a jutalom. :D

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok Lányok!

Én egész délelőtt nem tudtam megnyitni a Babanetet!!! :twisted:
Szerintem többen vagyunk így, mert ma délelőtt nagy a pangás!

Eszter!
Szuper, ha így ki tudsz kapcsolni! Erről szóljon a következő két heteg, ne az aggódásról! Jaj, de irigyellek a jóga miatt!
Én most lázasan keresem hová mehetnék tornázni. A nyvajás térdeim miatt ugrálás szóba sem jöhet. Az úszás lenne az igazi, de újpesten valami iszonyat az uszoda és ráadásul csak akkor tudok menni, ha a férjem vigyáz a kicsire, tehát este, és hétvége. Szóval olyat kell választanom, ami közel van, mert apa csak fél 6-kor ér haza és csak utána tudok menni.

Titi!
Remélem nem leszel rosszabbul! Az a fő, hogy lázas ne legyél! Azzal nem sokat érsz, ha kerülöd a párod, mindenképpen egy légtérben vagytok. Sok vitamin , főleg gyümölcs megelőzésképpen és gyorsan gyógyítsd meg Apát is!

Mesi!
Nem lehetne, hogy időnként eldobsz minden munkát és csak egymással foglalkoztok? Idővel biztosan meg tudnád említeni Neki, hogy mekkora szükséged van most a segítségére és, hogy ez az állapot nem tart örökké, végső soron az egész életedet vele fogod leélni. Valahogy ki kell deríteni mi az oka a viselkedésének és biztosan lehet rajta segíteni.

Ma reggel mértem egy hőt! Egyébként egész ciklus alatt egyszer sem. 36.5, tehát még nincs fenn. Ez azt jelenti, hogy remélhetőleg beleestünk a tüszőrepedés utáni 24 órába. (Többször is! :oops: :lol: )

Zsuzsa!
Ne is mondd ezt a óraálítást!
Nagynehezen útnak indítottam a munkába és iskolába menőket, utána a kicsivel még visszafeküdtünk aludni!
El sem merem mondani, hogy 10-kor ébredtünk :shock: , még jó, hogy van ebédünk! 8)

Koda!
Olyan szépek a fiúk így együtt! Főleg azon a képen, ahol Bence Marci ölében van! :lol:
Nincs nálatok babakocsi tároló?? :shock:
Én is a negyediken lakom, de szerencsére a babakocsitárólóban van minden babakocsi, motor, homokozójáték....

Zseppy!
Rettenetesen sajnálom a PCO-t! Rengeteg problémát tud okozni! Ha most nem szeretnétek babát, nem segítene a fogamzásgátló? Egy kicsit befagyasztja a petefészek működését.
A testgyertyáról még gyűjtöm az elméleti tudást. Nagyon sok jó és hasonló mennyiségű rossz véleményt is olvastam róla. :roll:

Éva

Kép
balimama
 
 


Ági!
Annyira hiányzol!!!! :cry: :cry:

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok lányok!

Az utolsó erőmet próbálom összekaparászni, mert megígértem nektek, hogy este jövök.
Annyira le vagyok merülve, le is fogok feküdni kicsit pihenni. Pedig ott van a hűtőben a hús, meg kell ma csinálnom feltétlen, mert megromlik. :(

Voltunk délután a párommal a körzeti dokinál, neki valami vírusa van!!! :( Egyelőre nálam nem lát semmit a torkomban, lázam még szerencsére nincs, de remélem, nem is lesz. Elbeszélgettünk, de még semmit nem tudnak a kórházválasztásról. Állítólag holnapután fog megjelenni valami újabb lista?!

Amúgy nincs hál' Istennek semmi odalent, azóta semmi vérzés, ma viszont úgy telezabáltam magam, hogy attól volt hányingerem! :(

Zseppykém, ez a ciszta dolog nem hangzik túl jól! De a testgyertya tutira bejön, mint a múltkor! Ügyi vagy! Legalább kiderült, miért "tréfált" meg a ciklusod!
Az ujjad nagyon sajnálom, juj, de fájhat! Nekem is fájt, amikor olvastam a soraid! Jaj!!!

Mesikém, látod, erre nem is gondoltam! Szegénykém! Nem értem néha a férfiakat! Tudod, az enyém alapból lusta, nem csinál nagyon semmit noszogatás nélkül, félek is, mennyit fogom majd panaszkodni Nektek, ha meg lesz a baba!
De az fura, hogy annak idején nem volt ilyen ugye?! Kérdezgetted tőle, hogy miért van ez a nagy változás? Miért nem segít annyit? Régen többet segített?

Drága Koda, annyira édibébi a kis Bence!!! Bár el tudnék menni hozzátok a hétvégén! De még nem mernék, amúgy is megint csak rohanós hétvégém lesz. De a következőn megpróbálok leugrani hozzátok mindenképp!!!
Tényleg, Marci hogy viszonyul a picurhoz? Babusgatja, szeretgeti? De jó, hogy otthon van a párod! Gondolom, mennyivel könnyebb így, hogy nem vagy egyedül!!!
Már elmúlt a sárgaság, ugye? A képen nem látom rajta!

Bufo, olyan fura, nekem is extrán hullott a hajam, most mintha kicsit enyhült volna. Áronka kakijába a fene tudja, hogy jutott. Ne is gondolkodjunk ilyeneken! Annyira apró dolog kell ehhez. Ki tudja, mi is mit meg nem eszünk a kajcsinkkal... Fúúúúúúúj.

Eszter, nem dobnál egy görbét? Nem olyan sima egyenes már ugye?! Görbül már?! Bár volna számodra egy tuti maradék terhességi tesztem is, de látod, az LH tesztet sem juttattam el hozzád. Most aztán ha nem sikerült, majd szidom magam, hogy biztos miattam történt így. Úgyhogy tegyél érte Eszter, nehogy így járjunk! :) Hihihihi

Húúú, Évikém, ez aztán a jó hír! Mármint hogy még nem ment fel a hőd!!! Nem bosszant, hogy nem méred? Mert úgy azért közelebb lennénk ahhoz, hogy lássuk, hogyan is állunk. Istenem, de jó volna, hogyha végre sikeres volna számodra ez a hónap!!!

Juciiii, de kár, hogy nem tudtál jönni! :(

A fenébe, csak tüsszögök folyton! Ettől a sok méztől meg már csömöröm lesz! :(

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Titi!

Most,hogy elmúlt a vérzés,én is tuti biztos vagyok benne,hogy az utro abbahagyás a okozta,bár mondtam én rögtön,de amikor Éva írta,már tuti biztos.Minden rendben lesz odabent,tuti. :wink: Ne izgasd magad az LH teszten,ha összejön ebben a ciklusban a baba,akkor tényleg mindegy,ha meg véletlenül mégsem,akkor majd odaadod legközelebb.Így legalább biztosan sokat találkozunk.Majd az utro,aztán az Lh,ha meg nem kell,akkor csak úgy. :D

Zseppy!

Én is nagyon sajnállak az ujjad miatt,én is megsérültem,nekiálltam hidegyzsíroldózni a tűzhelyet gumikesztyű nélkül,sebesek az újaim a sajtól.Mire fájt felhúztam a kesztyűt,de akkor már mindegy volt. :?

Koda!

Nekem is nagyon tetszenek a fotók,szépek a fiúk nagyon.

Juci!

De jó,hogy jártok babás tornára.Élvezi Dudi?Tényleg a múltkor mit szólt a találkozóhoz a babákkal?

Bufo!

Nekem a kálciumszandóz pezsgőtabletta állította meg a hajhullást szülés után.

Titi,itt tart a görbém. Kép

Kép

Kép
anubias
 
 


Mesi!

Teljesen megértem a szomorúságodat.nagyon nehéz lehet most neked lelkileg úgy viselni a terheket,hogy nem érzed a férjed támogató szeretetét segítségét.Nem is tudom mit írhatnék erre.Egy biztos,öntsetek tiszta vizet a pohárba.Az biztos,hogy egy ilyen szitu magától nem oldódik meg.Le kell ülnötök és mindekettőtöknek elmondani,mit érez,gondol,mit szeretne másként.Biztos van megoldás,de ez így nagyon rossz,arról nem is beszélve,hogy a te szomorúságod kihat a babára is, és persze nyilván a kisfiad is érzi a szomorúságodat.A férjed bármit is gondol igazságtalan veled ,ha nem segít,legalább lelkileg volna társ és nem hogy szemrehányást tenne,inkább elismernie kellene téged,amiért így helytállsz egy kicsivel és a hasadban egy picivel.Világíts rá,hogy ez nem természetes,vannak nők,akik másként viselkednek.Biztosan nagyon nehéz most neked és a leírtak alapján a férjed nem is érzi,hogy valamit változtatni kell,de hidd el mindenre van megoldás,csak valahogy rá kell őt venned,hogy megbeszéljetek mindent.Te ismered,mi vezet a szívéhez,mert ugye a vitától a pasik kiborulnak,az nekik hiszti.Lepd meg egy kedvenc sütivel,vagy kajával és ha lefeküdt a gyerek ha kell verd fel,de kérd,hogy cserébe a figyelmességért most ő legyen veled az,hátha sikerül ezt rendeznetek.Én drukkolok nagyon és bocs,ha sokat okoskodnak.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Koda! Nagyon arik a fényképek. Az elég gáz, hogy ha egyedül vagy nem tudtok menni sétálni… Ha egész nap jó idő van, akkor is be vagytok zárva? Nem lehet valahol lent tárolni azt a kocsit?

Mesi! Ne legyen rossz kedved, most pocakosan biztosan te is jobban a szívedre veszel mindent. Én is begőzölök néha a hormonoktól, minden kis apróságért képes vagyok veszekedni… bár nekem sokkal jobb a helyzetem a férjem rengeteget segít itthon. Valahogyan nem tudnál vele beszélni, hogy ha már nem segít, akkor legalább ne „bántson”, ha valamit nincs időd megcsinálni.
Nagyon aranyos a pocakod. :)

Zseppy! Sajnálom az ujjad végét, az ilyen rettentően tud fájni.
Testgyertyával el tudtátok tűntetni a cisztákat? Valamilyen szempontból van ezeknek rossz hatása?

Zsuzsa! Szerintem egy gyereknek irtó sok az egy óra, még minket felnőtteket is megvisel az átállás, pár nap múlva remélhetőleg megszokják.

Eszter! Mindent bele! Érzésed szerint volt már pé? Ez hülye kérdés volt, most hogy már látom a görbédet is… Mondjuk ahogy nézem rá kell jönnöm, hogy igencsak elfelejtettem az értelmezést.
A kezedre nagyon vigyázz, meg mindenedre a hidegzsíroldóval. Én a múltkor kinyitottam a konyhaablakot mikor fújtam a gázra és a nyakamra meg az arcomra vitte a szél, hiiába mostam le, teljesen kimarta.

Éva! Nagyon szorítok nektek! Ezek szerint akkor tegnap vagy ma lehet a pé ugye? Azért még ma is próbálkozzatok!

Titi! Pihengess minél többet, a lázadat meg mérd sűrűn, hogy időben le lehessen vinni, ha kellene. A vérzés meg bizti akkor a progikihagyás miatt volt, ahogy írták tegnap, úgyhogy semmi aggódás!

Nekem ma rengeteget kellett dolgoznom, szerintem nemsokára le is fekszem. Holnap reggel alhatok egy picit tovább, csak fél 9-re megyek a védőnőhöz...
Puszi mindenkinek.
verzsike
 
 


SziasztokT

Én már semmit sem értek.Nem felment,hanem lejjebb ment a hőm.Most fokontként ballag lefelé,amit nem fogok fel.Pedig én tegnapra gondoltam a pé-t.Ami meg a testnedveket illeti már teljesen bizonytalan vagyik,hogy mi az enyém és mi a hozott anyag. :lol: :oops: Ne haragudjatok a szókimondásért,de ez a támpont ateljesen megdől a kispárnás esti együttlétek okán. :? Marad a hő,ami ........... :roll: és az érzések,amiket most valahogy nem érzek egyértelműnek,szóval életem legfontosabb peteérése nagyon döcög.Most nem tudok nektek írni,mert mindjárt itt a főnököm,csak 1-1 szót.

Juci!

Én úgy várom az a nemtom mit. :?: :D Amúgy ma mexikói csirke készül este. :wink:

Titi!

Nekem Koda a bioparox spryt mondta torokfájásra,nagyon bevállt és szabad használni terhesen is.Apa ma megy a receptünkért utrohoz.Hajrá progreszteron! :lol: Remélem teljesen jól vagy és minden elismerésem a tiéd,amiért nem rohntál megint dokihoz.Ezt így is kell.Jobbulást. :wink:

Koda!

Ez a babakocsi helyzet elég áldatlan. :roll:

Éva!

Mi volt?Hogy álssz,azért jó volna egy hőmérés,hogy felment-e már!Most kapsz progit?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Lányok amíg bírok ülni bejelentkezek.
Hajnali szopi után amikor beraktam az ágyba Áront úgymaradt a derekam , jól meghúzódott mozdulni alig bírok.
Lehet, hogy ma nem jövök, próbálok minnél többet pihenni. Nem tudom sikerül e. Már előre tartok attól, hogy veszem ki a kiságyból.

Eszter
Nem tudok jó tanácsot adni. Bízom benne, hogy a hőd megtréfál egy kicsit, de van péd. Lényeg, hogy a pároddal mindent megtesztek a többi úgy sem rajtatok múlik.

Titi
Remélem továbbra is jól vagy és téged elkerül az a fránya vírus. A párodnak jobbulást!

Juci
Jó ismerkedést a gyerkőcöknek. Kicsit irígy vagyok ám érte. Érezzétek jól magatokat és jó dumcsizást! Kérünk beszámolót és képeket ha csináltok!

Zseppy
Nekem is fájt az újjam ahogy olvastam mi történt vele. Ez olyan rossz és ráadásul jó lassan gyógyul.
A ciszták miatt sajnállak, de egyszer már jártál így és mégis sikerült Enci. Úgyhogy most is fog. Gyertyázzatok szorgalmasan és meglesz az eredménye.

Balimama
Mérted ma a hődet kíváncsiságból? Remélem tegnap is rátettetek egy lapáttal a siker érdekében.

Verszike
Jó lustizást reggel!
Csak az eddigi eredmények miatt mégy a védőnőhöz? Tényleg hányszor találkoztál már vele? Milyen , jó fej, vagy nem lesz nagy segítség?

Puszi mindenkinek! :)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok,
Már tegnap akartam jönni, de ez a fránya babanet nem hagyta... :(

Pedig sokat irtam: :D

....

Itt vagyok ám, és olvaslak is titeket szokásomhoz híven, csak irni nem sok energiám volt...
Na, de most, tele lesz velem az oldal, úgyhogy BOCSI!!!

Éva,
de aranyos vagy, hogy hiányolsz, igazán jól esik!!! :) Drukkolok ám nagyon, mégha nem is irom nektek folyamatosan! Annyira szeretném, ha hamar babások lehetnétek...

Eszter,
ez rád is vonatkozik, mint Évára. Drukkolok ezerrel, sikerülnie kell!!! A lényeg, hogy ti tegyetek meg mindent érte!
Azt mondják, hogy a lányra hamarabb kell dolgozni.... Azért én megkérdezném azoktól akik mondják, hogy nekem hogy lett lány aznap amikor pont peteérésem volt?!?!
Amugy neked adom a pozitív tesztem, ha azzal segítek esküszöm!!!! :D
Az emelkedés előtt meg csak jó (én úgy tudom) ha egy kicsit lefelé megy a hő!

Juci,
örülök, hogy van járóka, akkor annyira nem szidom az unokatesómékat én se, majd egyszer feljut hozzánk... Még van pár hónapjuk!!! Viszont van egy-kettő ruci amit meg kéne majd nézned Dudinak!
Milyen volt a klubban??? Hol voltál? Valahol ott nálatok? És tornáztok is? De jó!

Mesi,
nagyon szép a pocid, és ne butáskodj, mi itt vagyunk, és ha valamire nem válaszolunk az max a mi figyelmetlenségünknek tudható be, de nem annak, hogy nem szeretünk!!! Én személy szerint sose fogom elfelejteni, mennyit segítettél a görbe értelmezésében!! :lol: :roll:
Sajnálom, hogy a párod ilyen... Ez ilyenkor annyira elbizonytalanítja az embert. Miért pont most, amikor boldognak kellene lenned?!

Zsuzsa,
örülök hogy az orvosnál ilyen jó híreket mondtak! Azért ez annyira megnyugtató.
Az órát ne is említsd. Én ma úgy keltem mint a mosott sz@r. El tudnék aludni állva. A belső órámat nem sikerült visszaállítani :cry: :lol: :roll:

Koda,
olyan szépek vagytok! :) Annyira édesek a képen, annyira kis békések :D
Babakocsi hogy vált be? Jó vele sétálni? Marci nem akar benne ülni?

Titim,
Vigyázz magadra nagyon! Annyit aggódom miattad! Pihengess, és szedd a gyógyszert irgum-burgum! :twisted:
Dolgozol? Nem pihennél inkább otthon? Tudom-tudom, Eszter is azt mondta, hogy attól nem lesz jobb, de mégis..?! Csak nyugodtabb lennél te is!
A kórházválasztás most úgy működik (ma mondta a dokim), hogy beutalót ir a körzeti... És úgy néz ki az orvosos is megoldódni látszódik... :roll: Vagyis megoldják... :D

Zseppy,
és most mit fognak csinálni a cisztákkal? Akkor ezért nem jött még meg! Nekem 18évesen leszívták mind a két petefészkemből...

Momo,
azt hiszem én is a bicepszeimet fogom erősíteni amig nem születik meg a drága... Nekem muszáj felcipelnem a babakocsit a 2-ra :( Most nem érzek magamban sok erőt, de biztos megoldom valahogy... :shock:

Verzsike,
nem rossz, hogy ennyit dolgozol?? Vigyázz ám magadra!
JÉzusom, te is már holnap a 19.hetet kezded!!!!! :shock:

Na, mostmár mesélek én is!!!

12-kor voltam uh-on! :D
Láttuk a kis hercegnőnket! Ugyanis megint kicsi lányt látott a doki. Mostmár az esélyünk elérte a 90%-ot! Én annyira boldog vagyok!
És képzeljétek, amig néztük őt uh-on, iszogatott a magzatvízből. :)
Nyitogatta a kicsi száját, és a doki még a nyelőcsövét is megmutatta, hogy látszódik a folyadék ahogy nyel...
És (Titim rád gondoltam, még a könnyem is kijött) láttam a kicsi száját, az alsó-felső ajkát, mindenét...
Persze nehogy azt higyjétek, hogy élvezte a kukucskálást. Megmutatta a lényeget, de aztán elfordult, eltakarta magát... Nem is akárhogy!!!
Rakok fel képeket, remélem látszódni fog rajta minden!
(ja, és 2 hét múlva visszamegyek ingyen és felveszi megint a dokim, mert "nem látszódott jól")

Hát, ez lennék én... :)
Kép

A magzatvizet iszogatom...
Kép

A lábacskám...
Kép

Na, mostmár elegem van... (két kézzel takarja az arcát) Kép

Hagyjatok már!!! (két kéz és egy láb látható a képen, úgy bújt el a drága :)) Kép


Na, és megmutatom, hogy nekem is rövid ám egy ideje a hajam:
Kép

És ekkora a pocim:
Kép

Na, mostmár eldugulok... :lol: :roll:

Millió puszi,
Ági
csné
 
 


Sziasztok!

Ági, gartulálok a lányodhoz.... húúúúú, de aranyos :D :D - szuper!!!! és 2 hét múlva megint fogod látni? de jó!!! annyira tetszenek ezek a képek.
Ja, és a hajad is nagyon jól áll :wink:

Titi, amiért nem irtam, azért remélem tudod, hogy nagyon idegeskedtem miattad!! Most már azt hiszem megnyugodhatunk, mert nem lesz több gond veletek :)

Eszter, drukkolok neked is - jelenleg egy hajóban evezünk.... én is várom a pé-t :roll: :roll:

Erzsike, te sokat nem szoktál irni magadról, de akkor az azt jelenti, hogy jól vagytok :) - mikor mész még UH-ra?

puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Lányok! Bocsi, de csak egy gyors bekukkra van időm:) Áginak akarok pár szót írni, de azután jövök:) :)

De először köszönöm mindenkinek a dícséreteket! Igazán kedvesek vagytok :wink:

Ági!
Egyszerűen gyönyörűek vagytok! A képek szuperek a bébiről:) És ez nem vicc, de az első képen nagyon hasonlít rád! Nem szoktam hasonlítgani képeket, de most szembeötlő a hasonlóság a vonásaitokban.
És a pocid! Most már tényleg elküldöm a felsőt :oops: Ne haragudj, hogy eddig nem küldtem, de akkor akartam, amikor Bence meggondolta magát. Azóta meg szita az agyam....tegnap jutott eszembe, hogy még nem is postáztam neked! Nagyon szégyenlem magam :oops: :cry: De most elküldetem Gabival, ha törik, ha szakad :!: A pocid mérete alapján, már jó lenne rád:) igaz utcára még egy kicsit hideg lenne. De bentre már fel lehet venni. Már ha hordhatóra varrtam meg :roll:
És a hajad! Isteni! megveszek ezért a fazonért! És ha tudnád, hogy hasonlítasz a szonográfusomra! És ő is Ági:) Kisérteties a hasonlóság! Ezt már vagy fél éve akarom írni neked:)

Juci!
Te küldtél nekem valamit postán???? :) Majd írok még ezzel kapcsolatban! :)

Nemsokára jövök és írok a többieknek is!!!!!!

És közkívánatra :lol:

Kép

Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: