Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Katicabogár!

A Vasasban ugyanolyan uh van mint a Klinikán, csak elõírás hogy a 20 hetes genetikai uh-ot a Klinikán kell megcsinálni, mert ott vannak "profi" szakemberek akik nagyon értenek az uh-hoz. Ez a hivatalos verzió. Ezt egy orvos barátnõmtõl tudom, de ezek a hozzáértõ dokik, már nincsenek ott a Klinikán, szóval aki a Klinikán csinálja az uh-ot egy fokkal sem ért jobban az uh-hoz, mint az aki a Vasasban csinálja.
A kismamatornához csak annyit fûznék hozzá, hogy én az elsõ terhességemkor a Vasasba jártam tornára, a második babával pedog Újszegedre a Védõnõképzõbe. Ez utóbbi sokkal jobb volt. Ha neked nem esik nagyon ki közlekedés szempontjából én inkább ezt ajánlom. Egyébként ez a csajszi (Edit) tart szerdánként az Újklinikán vizi kismamatornát is. Ezt nagyon tudom ajánlani! Ez 500 Ft-ba kerül, a "sima" tornatermi pedig ingyenes.

Orsi!
Nem semmi ez a Tomi baba! Mikor jött ki az elsõ foga?

Krisztina!
Ha jöttök szerdán Ágciékhoz el tudod hozni a könyvet? Egyébként hogy álltok az alvással?

Gabómamó!
Te ne vasalgassál, inkább pihenj amennyit csak tudsz! (Mondom én, aki a szülés elõtti napokban hülyére strapáltam magamat!) Ilyenkor valamiért úgy be van indulva az ember!

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Katicabogár!
Szerintem sem az uh géptõl függ, hogy megtudják-e csinálni a genetikai szûrést, mert pl. az én dokim a magánrendelõjébe csinálta meg azt is. Én Lilivel és a mostani pocaklakóval (Anna) is csak és kizárólag 1x voltam a klinikán uh-n még a legeleljén a terhességnek (kb 5-7 hetes), mert az hüvelyi vizsgálat volt és az viszont nincs a dokimnak. Arra is reggel 7 órára mentem és fél 8-kor már papírokkal a kezembe sétáltam is kifelé. Szóval ez dokifüggõ, igaz az én dokim egy prof., úgyhogy gondolom nem nagyon mer neki senki sem ellent mondani Kép Kép Kép Holnap ctg-re is a magánrend-be megyek, még azt is ott csinálja meg.
Csodálkozom, hogy Gabómamó még nem írt ma, csak neeeeeeeeeeem! Kép

Na legyetek jók továbbra is!
Éva
vevike

Helló!
Na hazaértünk. Majd holnap nekiállok visszaolvasni! Nem lesz rá idõm ma Kép

Sajna nem tudunk menni a talira, mert a jövõ héten már nem leszünk Szegeden, de nektek jó pletyizést kívánok Kép

No akkor majd írok holnap! Szurkolunk neked Gabóóóóóóó!!!

Pussz csajok!
Enikõ és Bogi

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!
Anita! Ez a vízi kismamatorna izgalmasan hangzik. Mikor van pontosan? Oda is kell a dokitól papír? El lehet érni telefonon azt, aki tartja, vagy csak oda kell menni és kész?
Ja, és mitöl volt jobb a torna a Védönöképzöben?
Katicabogár

Kati
katicabogár

Sziasztok,
akkor szerdán mindnekit szeretettel várunk fél 4kor.
A pocakos kismamákat is, ha van kedvük. AKi még nem volt nálunk jelezze, hogy jön, és akkor elküldöm e-mailben a címünket.

Gabi3,
levél ment, és jóhogy nem haragudtam meg a termosz miatt.Kép

Képzeljétek el, megtanítottuk Cumikát múúúzni, meg "pingvinhangon", a kakast úgy utánozza, hogy csücsöríti a száját, de még hangot nem nagyon ad ki, és az oroszlánnál is, néha már hasonlít, de még inkább csak nagyra nyitja a száját. Nagyon aranyos.Kép

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok,

itt vagyok meg mindig egyben. Kép
Lehet, hogy szerdan is megyek a talira. Jo lenne, mert nem szeretnek lecsuszni a bazarrol.Mi vinni nem viszunk semmit, mert amit Jazmin kinott az masra nem jo, meg Gomboc komanak is kell. Kép Az a jo, hogy Jazminnak mindenkinek a kinott ruhaja jo.

Nu , Jazmin tegnap reggeltol ma reggelig 13 x fosizott, eleg szornyu volt, de atveszeltuk. Valszeg vmi virus lehetett, de semmi nem kiserte , sem laz, sem bagyadtsag. Ma reggel elvittuk az ugyeletre, ott annyit mondtak, hogy dietazzunk (ez Jazminnak nem nehez Kép ) es vmi bizmutosat irtak fel. Asszem Banita is ezt emlitette 1x. Na persze nem volt a gyogyszertarban a Smectat meg kerdeztem, azt meg nem mert adni a gyogyszeresz, Jazmin masik gyogyszerei miatt. Nu a lenyeg az, hogy ma reggel ota nem volt semmi, marmint a pelusban. Ejszaka 1 orat aktivkodott a kezemben, azutan apu atvette a dolgot es elaltatta Jazot. Erdekes o sokkal ugyesebb ebbol a szempontbol. Persze neki rovid ido alatt elaludt.

Tegnap este kiruccantunk, a Thai etteremben voltunk vacsizni 2 masik parral, nagyon jol ereztem maga, asszem 1 jo darabig utoljara.

Neha vannak fajasaim, de teljesen rendszertelen.
Szoritsatok, hogy pentekig megszulessen Gombi, mert utana hetfon mar gondolom be kell, hogy fekudjek, ahhoz meg nem nagyon fulik a fogam, Jazmin miatt.

Ma reggel igy is elsirtam magam, met azt hittem, hogy m,ajd Jazmint befektetik a fertozore.

Aktivkodok ezerrel, tetyek-vetyek, motyogatok, de assszem nem ezen mulik a dolog.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Megint én:
igen, hozzátok nyugodtan a cuccokat.
Ágci

Kép

Kép
Ágci

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy csak úgy "betolakodom" ide,Képde azon gondolkodunk, hogy Szegedre költözünk és gondoltam Ti talán tudjátok, hogy telek ill. ház ügyben milyen árak mennek most Szegeden.

Lara, jó olvasni Rólatok, repül az idõ, nemrég szinte még "együtt izgultunk", hogy mikor is óhajtanak megszületni a babáink, hát nem siették elKép

Megnéztem az összes babát, nagyon szépek.Kép

Az én kisfiam egyébkét 16 hónapos lesz hamarosan, nagyon eleven kis "gézengúz".

Sziasztok, Katica
Katica

Sziasztok!

Banita: A könyvet elolvastam, szerdán viszem.

Jó éjszakát! Kriszti
gykriszta

Ágci, Katicabogár! köszönöm, most már értek mindent.

Karmen
karmen

Sziasztok!
Didergõs jó reggelt mindekninek!

Ágci: Megkönnyebbültem, hogy nem haragszol.Kép Igazán ügyes Cumika. A kutyát is megtanítjátok neki, meg az elefántot.
szerintem mi sem viszünk, majd inkább veszünk rucit.

Gabó: Már csak öt nap. Szagény kis Jázó. Izgi így a végén...

Katica:Üdv.
inecsg

Ágci: Köszi a címet, ott leszünk!

Ja az elõbb elfelejtettem aláírni!

Gabi3
inecsg

Sziasztok Lányok!

Ki tudja, hogy az anyatej után a TB-tõl kapott pénzt be kell-e vallani és adó köteles-e?! A szoc.pol.-t hogyan, ki és milyen esetben lehet igényelni?

Köszi

A Fló itt térdel és próbálja a power gombot. Remélem nem nyomja be. Most a mappáimat pakolja. Olyan kis édi.

Gabi3
inecsg

SZijasztok!

Hát akkor csak mi vagyunk ilyen pechesek, hogy pisit kell vinnünkKép A mai fürdésnél kezdem gyüjteni. Természtesen vizeletgyüjtö zacsit nem veszek, mert azzal esélytelen. Majd lesben állok egy müanyag eldobható pohárral..

Orsi! Tök aranyos lehet TomiKépHát hihetetlen, hogy már lépeget és mászik. Mennyi idös most? 7hónapos?

Pocok!Köszi a dicséretetKép És veletek mi van? Régen olvastalak már.

Katica! Tényleg, együtt izgultunk az uccsó napokban. Tök jó voltKép Ház és telek ár ügyben a Déli Apró cimü újság a legjobb, de a felmész a www.deliapro.hu weboldalra, ott is találsz árakat. Mikor költöznétek ide?

Hanga az elöbb pakolta ki a ruhásszekrényét, az összes összehajtogatott tiszta kombidresszét összegyürte és a földre dobálta. Egyékbént pont az elöbb hajtogattam be öket, mert most szedtem le a száritót. Gyanús is volt, mert nagyon csendben "jáccott" a szobájában..

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok!

Gabo:
Nagyon izgulok értetek,így ismeretlenül is!

Ágci:
Ha szabad,elmennék én is a talira,így legalább megismerkedhetnék veletek, s viszont.
Ha okés a dolog írd meg légyszi a címed.

Most megyek a genetikaira,para hegyekkel.
Este jövök!

Puszi Mindenkinek!
Erika
Erika

Sziasztok

Gabi, nagyon rendmániás nagylány lett Flóból. Pakol, rendezkedik. Kép Kép Lara, látom nálatok is hasonló a helyzet... Kép Biztos nem tetszett neki a hajtogatásod. Kép
Ritáról van valami hír?
Katicabogár, köszi az E-mailt, azt tudod, hogy hol vezet szüléseket, Klinika, kórház? Szerintem is jó beszélgetõs Kép doki, legalább oldja a feszültséget. Nem harapja le a fejed, ha kérdezel. Kép
Gabómamó, Jázmin rendben vam már ugye?
Erika ne félj, minden ok lesz.
Mit szóltok ehhez a szép napsütéshez, csak ne lenne olyan hideg.
Valentin napra készültök valamivel a párotoknak?

Szép napot.
Gigi
gigi1

Sziasztok!

Lara: Akkor hajtogathatod újra... Hajrá a pisi gyûjtéssel.Kép

Erika: Nem lesz semmi gond a genetikán.

Gigi: Én két évvel ezelõtt nagy buzgalommal rántot húst sültkrumplival csináltam, de úgy ,hogy szív alakúra vágtam mind a kettõtt. De a férjem nem vett semmit, úgy hogy mi már nem ünepeljük. Pedig most gondoltam valami meglepire úgy is ráérek. A Praktika c. magazinban biztos van valami jó. Valami giccses kis állatkára gondoltam, ha nagyon nem fog eszembe jutni semmi.

Gabi3
inecsg

Helló!

Megjöttem az ultrahangról.
Mindenkinek köszi a biztatást,úgy néz ki rendben vagyunk.
1 hónap múlva megyünk újra.

Gabi3:
Megtaláltam a képeket,nagyon édes kislány ez a Flóci!
Amilyen béna vagyok nem a babaszobán kerestem,hanem a
babaponton.Ezért nem találtam meg!

Megtudtuk a nemét.De ez is az én bénaságom.
Mondja a doki,hogy mit lát,az aszisztens kint írja,egyszer
csak azt mondja:"Kicsi male."
Erre én persze: mi az,hogy kicsi male?
Néz õ is, és mondja:"kicsi fiú"
Na erre megint nézek rá okosan...
Ekkor mondja,hogy úgy látja kisfiú!
Hát így tudtam meg!
Olyan jó érzés,mert én nagyon fiúra vágyom!
De tudom ez nem bizti.

Köszi,hogy bízttatatok!

Mindenkinek puszi!
Erika
Erika

Sziasztok,

ma voltam ctg-n, minden rendben volt, majd megvizsgalt a doki, ami nem volt tul kellemes. Azt mondta, a heten meglesz baboka, hat ezt remeltem is. Szuk 2 ujjnyira nyitva vagyok. Szerdan megint megyek ctg-re. Pedig ma orult sokara vegeztem. Fel 10 -re mentem, a doki mutoben vartam .... es 1-re ertem haza.

Jazo ma megint fosizott 4x, holnap reggel elviszem a dokinkhoz, ugyis kell szeklettartaly is. Ezert nem is megyunk szerdan a talira, mert lehet, hogy fertozo a dolog. Pedig ha nem szultem volna addig, elmentem volna.

Katica,

ha tarsashazat akartok, ajanlom nezd meg a www. realhungary.hu oldalt. Ez Szegeden a legolcsobb, mi tobbet meg is neztunk, rengeteget felhivtunk. Mi is oda fogunk koltozni par honap mulva, ha minden igaz.

Gabi,

szerintem kell be kell vallani es adozni is kell utana, mivel jovedelem, de azert hivd fel a tb.
A szocpol: Uj lakas vasarlasakor ill. epiteskor teljes szocpolt lehet felvenni, hasznalt lakas es haz vasarlasakor fel szocpol jar. Meglevo gyerekekre lehet felvenni, ill. az elso 2-ot lehet vallalni, a te esetedben meg 1-et, 35 eves korig . Sajna 3-dik gyereket nem lehet vallalni, mert en vallaltam volna.
1.gyerek 600 ezer,
2. gyerek 1,6 M
3. gyerek 2,6 M

Ha jol emlexem, plussz ha uj a lakas v. a haz, 400 ezer Afa visszaterites is jar.

Erika,

na latod, hogy semmi baj van. Csak megemberelte magat az a kiccsavo.

Mi nem szoktunk egymasnak Valentinozni. De az iden kap ajandekot a ferjem, 1 Gombocot. Remelem eleg lesz. Nekem is ez lesz az ajandek. Meg persze az egesz csalad ez kapja, mert ugyi tudjatok, hogy ez nemcsak a szerelmesek unnepe.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Sziasztok!

Erika: Na ugye hogy nem ettek meg, és a bébinek sincs semmi baja!Kép

Gabó: Kár hogy nem tudtok eljönni a talira. Remélem Jázi gyorsan kigyógyul ebbõl a nyavajából. Te meg gyorsan és ügyesen megszülsz. Kép Amikor fájásokkal mentem be a klinikára, akkor nekem is ennyire volt kinyílva a méhszájam. Te gyorsan szülted Jázit?

Megyek mert nem bírnak nélkülem meglenni.!Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Erika: Milyen volt a genetikai UH?? Meséld már el lécci!!! Hogy zajlott, van-e valami különbség ez, meg a hagyományos között. (biztosan van) ez a magasabb Afp miatt van, vagy ez az amit mindenkinek csinálnak??? Egyébként a közérzeted milyen??? Rosszullétek..ilyesmi...... Kép

Gabómamó: Szegény Jazó.Remélem hamar abbamarad a hasmenése, mert az írtó rossz dolog... Bogi is fosizott ma reggel, de csak egyszer, aztán fõztem neki hajába krumplit, megevett egy egészet és azóta semmi Kép Szerintem tegnap sok sült tököt adott neki anyukám!
Puszika Gombócnak! És mielõbbi szülést kívánok! Az a szûk 2 ujjnyi tök jól hangzik. Nekem 10 óra kõkemény vajudás után sem volt annyi Kép Ez azért van, mert Te ügyesebb vagy Kép Kép Kép Úgyhogy mindent bele Gabóóóóóóóóó és Gombóóóóóóóóóc!!!! Kép

Vevike hogy van??? Illetve Vevikéék hogy vannak?? Még egyben?

Puszika mindenkinek, most mennem kell!!
Enikõ

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Orsi!
Boldog szülinapot Jázminnak!! Kép Kép Kép

GAbi3!
Én sem tanultam sehol varrni, de nem is varrtam még nagyon sokmindent.

Gabómamó!
Ez már nagyon izgi. De azért jól csinálod! Már elõre tágulgatsz, hogy ne kelljen sokat szenvedni! Kis cseles! Kép Csak aztán odaérjen a szülésznõ! Kép
Láza még mindig nincs Jázminnak? Az jó jel, nem?
Kár, hogy nem jöttök! Ki tudja, mikor látunk újra! Kép

Katicabogár!
Szerintem tökmindegy, hol csinálják a genetikai uh-t, a lényeg, hogy legyen róla papír. Az én dokimnak mindig este van a rendelése, utána szoktunk menni a klinikára uh-ra, de mivel akkor nincs ott senki, aki bevigye a gépbe, fel szokta írni, és másnap begépelik. De lehet, hogy papír sem kell róla. Ezt nem tudom.

Ágci!
Az jutott eszembe, hogy akinek megvan a száma, írhatna Andy-nak is, mert õ nem olvas már minket.
Milyen az a pingvinhang? Nagyon édes lehet Cumi.

Erika!
Látod, hogy minden rendben? Mi megmondtuk! Kép Szóval fiú? Akkor nekem biztos lányom van, azért olyan szégyenlõs, mint Lili volt. Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Enikõ: Hát téged is lehet látni.

Gabó: Köszi az indót. Ez igen elkeserítõ, hogy használt házra csak felét adják. Kicsit lelohadtam. Pedig már nagyon beleéltem magam a használt házba is. Mindegy csak már költözni lehessen. No persze azért ésszel.
Szorítok!Kép

Jó éjt mindenkinek!
Gabi3
inecsg

Ildianyu,
írtam Andynak, Norcsi is írta, jönnek.
Ágci
Ágci

Orsi,

Jazminnak en is boldog szulipapot kivanok es Jazmin is.
(A ferjemnek is ma van a szulipapja)

g.
gabomamo

Gigi! Rita pihen, 1 embriót kapott vissza, 12-én kell tesztelnie. Jól van, csak lassan telik az idõ.

Gabomamo! Drukkolok hogy ne sokáig vajudjál majd!

Karmen
karmen

Sziasztok!

Még mindig egyben vagyunk Kép Tegnap voltam ctg-n, minden rendben van. A méhösszehúzódásokat kijelzõ csík az vízszintes volt, a méhszáj teljesen zárt, a baba még mindig picit kisebb, mint kéne, de azért olyan nagyon nem is voltam tegnap letörve Kép Kép Kép Csak fél órát bõgtem miután hazaértem, de ez azért is volt, mert a doki felidegesített, hogy be kell majd feküdnöm. Lili olyan aranyos volt: bent sírtam a fürdõszobába, bejött és mondta aja nem síjjá!!!! meg letörölgette az arcomról a könnycseppeket és a saját arcára kente Kép Olyan megható volt, hogy erre még jobban elkezdtem bõgni Kép Ezek a hormonok tényleg nem semmire képesek!!!
Én legközelebb 10 nap múlva megyek ctg-re, ha addig nem lesz semmi, ezért mától minden nap amikor csak eszembe jut mondogatom Annának, hogy a héten szülessen meg! Remélem hallgat rám Kép Kép Kép
Hát ennyi történt velünk tegnap.

Legyetek jók!
Éva
vevike

Sziasztok!
Orsi én is boldog szülinapot kivánok Jázminnak! Úr Isten már 2 éves!!! Kép Hogy rohan az idõ.......

Éva: Kitartás, biztosan hallgat rád Annababa. És azzal ne foglalkozz, hogy állítólag kisebb mint a "statisztika", ez hülyeség. Te sem vagy egy "nagy darab", miért kellene óriásbébit szülnöd??? Kép Még szép hogy nem 5 kilós gyereket kell szülni, mert az Uh azt mondja...... Tökéletes lesz a kislányod abban biztos vagyok!!! Kép

Gabó: Neked is kitarás!!!! Olyan izgi ez az utcsó pár nap, ugye? Kép Csak borzasztó ez a várakozás.... Kép Én már csak tudom, 1 hetet túlhordtam! És itt vagyunk Kép

Rita! Mindent bele! Kép Drukkolunk nektek nagyon! Pihi,pihi és pihi! Ez parancs! Kép

Pussza
Enikõ

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Évi: Ne keseredj el ha kicsi. 2500g-ot úgy is leéri. ez a lényeg, utána úgy is összeszedi magát. Én már csak tudom.
Nagyon megható lehetett amit Lili csinált. Én is bõgtem volna mág jobban. Kitartás és nyugi úgy is rendban lesz minden.Kép

Gabó: Már csak NÉGY nap!

Akkorákat esik szegény Flóci. Már van egy lila foltocska az arcán. Szegény tegnap úgy lefejelte a polcot csak úgy rezgett. Nálatok ez hogy ment. A ti gyerekeitek is ennyit koppantak? Nem állhatok állandóan a sarkában.

Gabi3
inecsg

SZijasztok!

Megvan a pisi, méghozzá 20ml! Na? Mit szóltok? Új pisigyüjtési technikát dolgoztam ki. Este együtt fürödtünk Hangával, miután megfürdettem, leengedtem a vizet, és ott maradtunk az üres kádban, ami nem volt totál üres, mert tele volt játékokkal. Ekkor én fogtam egy poharat és vártam...közben itattam Hangát, ö jáccott...vártam. Ja és a poharat odatartottam, ahonnan a pisi jön...és fél óra múlva jöttKép Most fél óra alatt végeztem, a múltkor 2-3 óra alatt sikerült, mert akkor nem ilyen jó technikával "dolgoztam".
Ma délután megyünk a dokihoz...félek...

Erika! Örülök, hogy ilyen jó hireket kaptál az UH-on!

Gabomano! Kár, hogy nem tucc jönni holnap. Én annyira izgulok, hogy mikor születik már Gombóc! Azért fényképezd le magad, hogy majd késöbb meg tudjunk nézni óriás pocakkal!
Ha már 2 ujj, akkor szerintem villámgyorsan fog zajlani a szülés, szerintem 2óra alatt meglesz..

Ildianyu! Dehát lassan te is mész genetikai UH-ra, lassan itt a félidö, nem?

Pocok! Gratulálok Ajsához, nagyon szép neve van! Lassan már 3 hetes, ha jól számoltam..

Vevike! Ezek az uccsó napok tényleg idegesitöek, de azért utólag visszagondolva, olyan jó a várakozás, olyan izgalmas. Én csak tom, hiszen a kiirás után még 8 napot kellett várnom, és a CTG-n nekem is egyenes vonalak voltak..Ja és a méhszáj nekem is zárt volt végig.. Szomorkodni meg nincs ok, hiszen nincs semmi gond, minden rendben van, majd mexületik Anna, ha úgy gondolja, hogy itt az ideje.

Holnap mi is megyünk, nem menekültökKép

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok!

Enikö, most már érdekelne annak a barátnödnek a telefonszáma, aki a Varga doktor úrnál szült! Szeretném egy kicsit kifaggatni. Ha neki sincs ellenére, akkor küldd el légyszi! A profilomba ugyan beírtam az emilcímemet, de szerintem nem jön le, úgyhogy: hetpottyos@yahho.com
Köszi!

Kati
katicabogár

Bocs elírtam: hetpottyos@yahoo.com
Katicabogár

Kati
katicabogár

Sziasztok!

Lara: Te nagyon ügyes vagy pisi gyûjtés ügyben. Kép

Képzeljétek készen van a szabadidõ együttes. Kép Csak van egy kis gond. Kicsit szûk a mellény. De kigombolva nagyon tuti. Ha minden úgy kerekedik és a férjem elvisz minket mi is ott leszünk a talin.

Évi: Remélem nem írtam túl lehangoló vígasztalást.Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Nem tudja valamelyikõtök, ki az a szegedi szülész-nõgyógyász, akit perelnek, mert elszúrta egy nõ gátmetszését? A TV-ben is volt róla!

Méri
méri

Szia Lányok'
Holnap mint irta Ágci mi is megyünk.

Fló mama!
Az anyatej adómentes jövedelem.

Mindenki!
Ha valaki tud épitési telket kérem szóljon.

Jó éjt mindenkinek nyugalmas sirásmentes éjszakát

NORCSI
norcsisze (norcsisze)

Sziasztok!

A holnapi talira szeretnék elmenni, csak félek elindulni innen alsóvárosról a csúszós utcák miatt. De azért valahogy csak eljutunk.

Gabó, Vevike: Sok türelmet kívánok a várakozáshoz. Szorítok Nektek! Nekem nem kellett sokat várnom Gergõre, mert 1

héttel korábban jött. Gabó: Szeretném, ha visszaküldenéd a cukros könyvet, ha már nincs rá szükséged. Köszi!

Sziasztok! Kriszti
gykriszta

Sziasztok,
lányok, aki tud holnap ne babakocsival jöjjön, jó? Aki azzal jön, majd lemegyek segítek felhozni.
Itt lesz egy barátnõm, remélem nem baj, vele együtt feküdtünk benn a patológián túlhordás miatt, meg szinte együtt szültünk, és egy szobában voltunk. Csak azért írtam le, ne lepõdjetek meg, ha nem lesz ismerõs.Kép
Ágci

u.i. Közben kiderült a kedvesem Pesten lesz, csak este jön, úgyhogy nem kell majd sietni, dumcsizhatunk (estig)Kép

Kép
Ágci

Sziasztok,

meg mindig 1ben de mar egyre nehezebben birom. Eleg rosszul vagyok, ejszaka menstruaciohoz hasonlo gorcseim voltak, es sokx ugy erzem, hogy a szemerem csontom szet akar szakadni. Remelem mar nem tart sokaig.

g.
gabomamo

Sziasztok

Norcsi, mi is építési telket keresünk. Kép Csak nagyon drágák. Kép Ti merre, nálunk minden jöhet, csak Szentmihály, Baktó nem. Messze lenne a munkahelyemtõl.
Jó talizást, vigyázzatok ebben a nagy hóesésben magatokra.
Lara, gratulálok a technikához. Mi volt a dokinál?
Gabómamó, Vevike hajrá, mindjárt kibújnak a picik. Kép
Katicabogár majd engem is érdekelne, hogy mit tudtál meg a dokiról (akár e-mailben is)?
Gabi, biztos nagyon jó lett az a szabadidõ ruha, ne szerénykedj. Kép Flóranak puszi a buksijára. Kép

Gigi
gigi1

Hóeséses jó reggelt kívánok mindenkinek!
A végén járó pocakosoknak mielõbbi szülést kívánok!

Gabó: Szerintm már neincs túl sok hátraKép Jázi jól van már?

Gigi: Köszi a bíztatást. Majd írok.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Köszi a biztatást Kép Kép Kép Olyan még nem volt, hogy egy baba is bent maradt volna, de ez a várakozás..... Kép!!

Gabómamó!
Minden nap gondolok rátok, hogy mikor kapom már az sms-t, hátha Anna is kedvet kapna kijönni Kép Csak nehogy ott találkozzunk a folyosón Kép Bár lehet, hogy jó lenne, nem?

Lehet késõbb is jövök, addig is legyetek jók!
Éva
vevike

Szijasztok!

Voltunk dokinál, a pisit itthon hagytuk...Kép Hanga üvöltött mint a sakál, ahogy meglátta a dokit, mászott rám, mutogatott a ruháira, hogy öltöztessük fel. 4-en alig tudtuk lefogni az oltáshoz, bekékült a nyaka a lefogástól...úgy sirt, hogy remegett. Lemértük a súlyát, de azt sem volt eccerü: 10200g, a hosszát már meg sem próbáltuk lemérni, mert leültetni nem lehetett, nemhogy végigfektetni az asztalon. Házilag én 81 cm-t mértem.

Pocok! Igen, tudom, hogy Mankának van már tesója, Ajsa. Láttam, hogy ö is szép méretekkel született. Nagyon szép neve van!

Ágci! Én csak babakocsival tudok menni, mert a férjemnél van az autó, kézben meg nem lehet vinni Hangát, babakocsival is csoda lesz, ha el tudunk vergödni hozzátok. Ha nem lesz már hely a babakocsinak a lakásban, legfeljebb az ajtó elött hagyjuk.
Ja és viszem a könyvet is!

Gigi! Nekünk van épitési telkünk, csak pont Szentmihálytelken. 1060nm, 4,9milla.

Gabomano! Szerintem a ma vagy a holnap a ti napotok..

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok!

Lara: Szegény Hanga:Kép
De jó nektek, hogy van már telketek.

Gabi3
inecsg

Gabi3! Telkünk van, de ez eladóKép
Ehelyett akarunk venni egy másikat.

Ágci! Mégsem babakocsival mék, hanem autóval elvisz a férjem.
lara

Ugye, ha kinézek az ablakon, azt csak álmodom??? Hát ez borzasztó, én meg azt hittem, jön a tavasz...Kép
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok Lányok!

Remélem jó volt a tali. Vagy még most is tart?!Kép
Sajnálom hogy nem voltunk ott, de ebben az idõben nem mertem elindulni.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Milyen volt a tali? Sajnos a havazás miatt maradtunk itthon, de sokat gondoltam rátok.

Banita: A könyvet eljuttatom hozzád amint tudjuk használni az autót.

Jó éjszakát! Kriszti
gykriszta

Sziasztok Lányok!
Hóeséses jó reggelt minenkinek!

Ilyen kimerítõ volt a tali?!Kép Meséljetek milyen volt?

Szerintem Gabó már megszült!Kép

Gabi3
inecsg

SZiasztok!

FIGYELEM:
Megszületett Simon András, fél 3kor hajnalban, 3530 gr-mal, és 53 cm-vel. Jól vannak mind a ketten, a pici már 2x szopizott.

Gratulálunk nekik és nagyon jó egészséget kívánunk.Kép
Kép

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Hogy én milyen irigy vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép
Szép nagy baba lett (mármint hosszúságra). Gratulálunk mi is és remélem nemsokára én is "osztódom" Kép

Most csak ennyi idõm volt, legyetek jók!
Éva
vevike

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?