Helló Lányok!
Köszi a gratulációkat, meg a hírhozást Klára neked külön!
Szóval, megszületet Berci rohamtempóban csütörtökön este. Kettőkor a dokimnál minden zárt volt és jel nélküli, három-négykor fájások, hat felé kórház, nyolckor felsírás-zanzásítva.
Tündéri kisfiam van, egy zabagép, már a szülőágyon úgy bezabált, hogy bukott egyet, kórházból is születési súllyal hoztuk haza.
Na, bár szülés közben és után csak azt mondtam-ide jöjjön most már, aki még nem volt, most azonban egy hét elteltével, máris telve vagyok nosztalgiával. Szóval lányok, hajrá, már aki vacillál!
Ja, Uzsoki- nekem bejött ez a kórház! Szerintem sokkal emberibb mint a Klinika, szebb is, tisztább is. Most bővül a szülészet, mivel a 4. és a 15. kerületet is hozzácsapták a 14.-hez és mindenkit ideirányítanak.
Közben a csecsemőosztályon 1 db. csecsemősnővér van éjjeli ügyeltben, aki a csecsemőkre vigyáz, plussz a frissen születetteket ellátja. Közben 4 db. szülés volt szombat éjjel.
De a csecsemős nem siránkozott, így is rendes volt és odafigyelt ránk is, ha kértünk valamit, hiába szakadt meg a munkától.
Na, másnap rögtön felvettek még nővéreket, és most már ketten vannak éjjel. Reformok vannak, de felkészültség még nincs, így a nővérek, orvosok most duplamunkát végeznek.
Klarissza- nem járunk bölcsibe ebben a hónapban, a vezetőnéni javasolta, hogy így tegyünk és azt hiszem igaza van, mert bár Luca nagyon szereti a bölcsit, meg ügyes, meg szelíd, azért mégis nagyon megviseli ez a testvér dolog. Pl. Ha kistesó a kiságyában alszik, ő is szó nélkül megy aludni az ágyába, de ha kisteső anyával szopizik, vagy alszik, akkor csak velem hajlandó lefeküdni, de úgy hogy a másik kezem, ami szabad, azt ő kéri magának.
Szerintetek tehet kárt egy ekkora gyerek a testvérében?
Rácsaphat ilyesmi?
Klarissza- végül is tetszett az ovi? Miéink vegyes csoportba is kerülhetnének? Vagy olyan ott nincs?
Mi a következő lépés? na, majd beszélünk.
Tényleg, hol van Kyra, meg Dike, meg Kópé. meg Beáta, meg, aki nem jut eszembe mindenki?